![]() |
WoW :o) meine Worte scheinen
gewirkt zuhaben :o) sonst würdest Du nicht direkt mehrere Antworten auf einmal verfassen! Aber,Deine Beleidigungen prallen an mir ab. Ich halte Dich aber in jeder Hinsicht für falsch und glaube auch nicht, dass Du wirklich interessiert bist am Thema, sondern nur daran irgendwelche Aggressionen unter die Leute zu bringen, vor allem seien wir doch realistisch unbedingt Wissen über die EU und den Türkeibeitritt besitzt Du auch nicht, Du versuchst nur endlich Beachtung gewinnen, denn wenn Du dich tatsächlich mit der Thematik beschäftigt hättest, würdest Du Argumente anbringen können, und nicht andere Community-Mitglieder Pseudoherabwürdigen.
Nun an deinen Aggressionen bin ich nicht interessiert, in diesem Sinne Pass auf Dich auf |
Eine andere Sicht.......
Jetzt wo die Beitragverhandlung endlich einen genauen Termin bekommen haben, können wir getrost den ganzen für und wieder Quatsch beiseite schieben.
Es geht auch grundlegend nicht um die wirtschaftlichen Vorteile der Türkei, sondern um die europäischen Wertevorstellungen. Wenn wir es schaffen als Muslimisches Land so gut mit den Menschen-, Frauen-, und Minderheitenrechten umgehen zu können wie es in Europa seit dekaden praktiziert wird ist unser Weg nach Europa frei. Dies bedeutet für die Menschen in der Türkei einen großen Vortschritt in der Lebensqualität und es wird einen größeren Wohlstand geben. Warum nicht. Europa wir kommen..... |
Terbiyesi olmayann...Insan
Neyse senin ne oldugunu bilemedigim icin.
Sana su cevabi yaziyorum. Ciktigin yere gir. Senin gibi Kaltaklari mermi manyagi yapmaya gerekmez.Zaten elin Pezekvenkleri yapmislardir. Mantikli birsey yazsaydin . Tamam ama sen kimsinde böyle ötüyorsun.Hem senin mevzun nedir.Galiba sen gavursun. Kasinma kasirim seni tamammi.Hem ailemi karistirma. Salak sey . |
Ok mein Antroprolog... o.T.
ohne Text
|
Ja.... LOL....
Jungschen kann es sein, dass du nichts raffe tust.
Bleib mal auf den Boden. |
Einen Kugel hast du verdient....
Naja ich lass dich noch am leben.
Oder schicke dich in Köln Pascha Arbeiten. Wenn du so Geil bist...... Ruf Pascha an........ 0190/usw..... ok |
ANACONDA
SCHREIB DOCH MAL TEXTE MENSCH...
WENN DU NET RAFFEST . DA KÜDDE IK NET DAFÜR . |
Da wo du es nicht hast . Tamam mi ..
Ilk önce . Ben ne yapiyim senin gibi bir cok bilen her seyi daha iyi biliyorsa.
Meine Quelle sind mein Quellen. Sen Türk tarihini daha iyi biliyorsan gel bana ögret. Ama MHP MHP lafini karistirma. Ich habe mit diesem Verein nichts zu tun. OK mi.. Nur weil mein Account mit TURAN anfängt. Also wirklich. Her milliyetci düsünen hemen MHPlimi. Bei Aliconda denke ich auch nicht an ANACONDA. HADI KOCUM..... Benim buarada sirf yazmam. Su grecos yüzündendi. Su Gavur dölü buraya giriyor ve herkese istedigini yaziyor. Also da muss ich reagieren. Eger sen Türkologsan gel bana Türklerin kac bin yil önce dünyaya geldigini yaz. Ama bazi kisilere göre Türkler 5000 yildan beri var bazi kisilere göre 10000. MHP nin kaynaklarindan bana ne yada digerlerinin. Benim icin önemli olan kaynaklar bilimsel kaynaktir. Darvi Theorisene göre yada Eva Teorisine göremi yönelipte konusyim. Bazi Bati arastirmacilar düsünüp düsünüp yazmislar. Onlarami inanniyim.... Neyse kardesim....... Hemen anlar dinler konusma .Ilk önce sor. |
Woher weisst du den alles.Antituranist
Kardesim . Galiba sen hic birsey anlamamissin.
Her acidan Ab´ye evet mi diyicek Tr . Turancilikmi yapiyoruz.Hayir! Kardesim ya oku güzelce yazdiklarimizi ve öyle yaz ve yazis. Yada hic yazma. Meinetwegen soll die TR rein kommen. Ama Tr Avrupalilarin istekdikleri her konaya evet mi diyicekler. Tr de Federal bir devlet olsun falan filan, bunlara evet mi desinler Abye katilmak. Yada Etnik kökenlere toprak verin ve kendi devletleri olsun diye. Tr nin avantajimi bu. Umarim Tr daha cok kalkinir daha güclü ve öyle Abye girir, ama ilk önce bir devlet kendisi kendi gücüyle kalkinmasi lazim. Turanci yada Milliyetci düsünmeklen bir ülke kalkinamaz. Biz burada Turancilik yapmiyoruz. Bunuda aklinda sok.Herkes Türk memleketini sever, yani hemen herkes turancimi. Yada sen ben Tr seviyorum dedikten sonra sen hemen fasistmisin. Hayir olamazsin. Ama herseye cesitli faktörlerden bakmak lazim. Turanci düsünmeklen ne Tr kalkinir neden insanlar ileriye giderler. Turancilik eskide kalmis bir davadir. |
Besser als deine Geschichten...... o.T.
ohne Text
|
Jüngelchen :-)
Ob ich was raff" oder net erweist sich und umgekehrt auch!
|
Also ...
..., wenn einer was falsches schreibt/sagt dann kannst du es ruhig durch ARGUMENTE richtig stellen!
Es ist gleich ob es ein Türke ist oder nicht! Abgesehen von deinem wirren Zeugs über Darwinismus oder Eva ... ... die Turkvölker kannten keine eigene Schrift und wenn DU behauptest, du könntest 10.000 Jahre zurückverfolgen, dann liegt es an dir dies nach zu weisen! Hast du Forschungen oder Archaelogen auf du verweisen kannst !?!??! Nein ? Dann sind das also nur Sagen & Mythen! Wenn ich gemein bin, nenne ich es sogar MÄRCHEN! Also Schuster! Bleib bei deinen Leisten. Hast du nun was? Ja ? Dann her mit der Info! Ansonsten schweig lieber! al" |
Bedarf es da noch Wörter ? o.T.
ohne Text
|
"Als muslimisches Land" !?!?!
Das ist genau der gleiche FEHLER!!!
Es ist wurschd ob das Land "muslimisch" oder "christlich" ist! Wie faschistisch muss man den veranlagt sein, um Menschenrechte NUR mit christlich gleichzusetzen !??!?!?!? Die EUROPÄISCHE UNION ist kein CHRISTLICHER/RELIGIÖSER CLUB, wie es gerne auch ein paar Fehlgeleitete gerne hätten!!!! Wenn die REPUBLIK TÜRKEI durch "EU-ANTRIEB" Menschenrechte achtet und einen RECHTS- UND SOZIALSTAAT aufbauen kann, dann ist das ERST EINMAL zu ihrem EIGENEN NUTZEN!!! Das ist doch PERVERS, wenn sich einige darüber ÄRGERN, dass man "EUROPA" zu viele Geständnisse machen würde!!! al" |
AB Türkiye icin bir kazanc ve Türkiye
AB icin bir kazanc olacaktir.... artik bunu Islam Alemi bile anlayip yeni bir heyecan icine girdiler......
Dinde Reform olmaz din tektir, ama Seriat = Hukuk sistemi oda zaman göre yapilir...... Ve su anki en kaliteli yönetim sekli Sosyal Demokrasidir..... ve tüm dünya o yöne girmekte.... Bir aralar bir komonist arkadasla sohbet esnasinda dedimki.... sen komonistligi kimden duydun.... cavap: Rusyadan Eeee Ruyadaki Kabeniz olan Moskovayi Ruslarin kendisi yikti... hic insan iyi bir seyi yikarmi... sen simdi kabesiz kaldin... ne olacak simi halin.... Tabi bu sohbeti örnek olarak verdim, cünkü ayni dinde gibi Politikada herkes bir seyler ötüyor veya kapasitesi geregi anlatmaya calisiyor, bende ayni.... Dünya öyle bir hal aldiki, artik mesafa sen ben diye bir sey kalmadi gibi bir sey.... Bizler AB yi degil... AB nin degerler cercevesine ihtiyacimiz var... AB de Türkiye üzerinden orta doguya acilma pesinde... Yani Politikada ortak cikarlar gecerlidir.... Zaten yapilan antlasmalarda o yönde yapiliyor... Tayip Erdogan bir din azmanidir, ama ayni zamanda su an Abdullah Gülden sonra Türkiyenin en kaliteli Politikacisidir...... Ne demisler Kralin hakkini Krala verin, Kral Ciplak olsada.... Benimde tahminim, böyle devam eder AB ye girme niyetine calisrisak, sonuda AB ye girmeye gerek kalmayacak ve belki AB bile 20 yil sonra hayatta olamyacak.... Yani ilerisini kestiemk mümkün degil.. kaldiki simdi Rusya ve Cin agir toplarla oynamaya basladi... ABD zayiflamakta... hatta Iran bile.. savasa davet ediyor... Yani öyle kin ve nefret ve baskalarinin mali mülkü pesinde kosma zamani gecti... Irak olayida ABD nin son oyunu olarak kalacak...... Birde son olarak sunu söylemek gerek.... savaslarla Ideoloji dagilmaz ve dagilmiyor..... yani savasla dünyayi Müslümanlastiramazsiniz, cünkü Müslümanlikta savas yoktur, nefsi müdafa vardir.... aynisi Hiristiyanlar ve diger din topluluklari icnde gecerli.... Onun icin... yok efendim AB TR yi Hiristiyanlastiralcak faso fisolari gecin...... sen kendi dininden emin degilsinde ondan ötüyorsun eger anlasan bilsen öyle demezsin...... TR nin GELECEGI KAYITSIZ SARTSIZ BATIYA BAGLIDIR..... Diger alternativ.... Arap CEHALET Alemi yada Iran Sufizimi olabilir....... ve bunlarin halinide görüyoruz.... asmak kesmek baska bir sey yok...... Belki Dünyada ikinci iyi yönetim sekli Demokrasi olabilir, ama birinci iyisini tanimiyorum Selamlar Enis |
Wenn wir wir diese Zeile erreichen
dann brauchen wir EU nicht ud EU braucht sich dann keine gedanken mehr darüber zu machen ob dir Türken kommen oder nicht...
Es ist auch eine Geschichtliche Frage. Wenn wir die geforderten kriterien erreichen, (Erdogan hat ja gesagt wir werden die Reformen durchziehen mit oder ohne EU), dann haben wir was wir wollten, einen modernen und DEMOKRATISCHEN STAAT..... Die EU ist der anlass, weil unsere Politiker korrupt sind und weil die letzten 50 Jahre kein gebildeter generation herangewachsen ist..... Es ist nicht leicht für einen mit deformierter Religion und deformierter Kultur wieder aufzurichten... Man bedenke auch das die Türkei nur 80 Kahre gebraucht hat, was die Europär in mehr als 150 Jahren geschafft haben... Ich denke die kommende generation und die dannach werden die Früchte der jetzigen Reformen ernten.... Mir persönlcih gefällt die aktuelle Situiation ganz gut...... es bewegt sich einiges in der Türkei, viele denken jatzt anders und auch die Europär denken durch die Türkei Frage wieder anders..... Die Türkei hat die Politischen Köpfe in der EU neu geordnet.... einige konten sich positiv ins Licht setzen andere gingen den Bach runter |
Bir soru
aban siralayabilirmisin TR hangi milli davamizda aciklik verdi yada Tr yi felakate sürükledi AB ye girme hevesine ?????
Bak yuvarlak laf yok, dümdüz bir veya bir kac tane say lütfen..... Ben sahsen herhangi bir konuda su anki hükümetin bir acigini göremedim..... Beni aydinlatirmisin bu hususta |
ulan..
deyus, sen forumlari karistirdin galiba!. Burasi "pipi yarisi" forumu degil! Gitte orani burani baskalarina deldir.
Bu ne küstahlik lan, kalkipta bir müslüman Türk evladina böyle küfür edersin lan süppe! Senin gibiler adamda terbiye birakmazlar iste. Erkekmis gibi küfür sacarsin, GB"ne "weiblich" yazarsin, Homomusun, nesin belli degil. Eger cok merakliysan senin gibi sapiga dört Futboltakimi gönderelim. Istegince deldirirsin orani burani! Aceba neden yunani bu kardar savunursun ki amlayamadim? Eger erkekligine cok güneniyorsan, sen bildir adresini ve telefonnumaranida biz gelelim sana, lan soytari! Senin gibi onun bunun cocuklari iste vatani batiriyorlardi ya zaten. Hadi sen gitte yasin 18"e gelince tekrar büyüklerin lafina karis bakayim. Belki ozaman "pipi yarisi" yapariz. Ama burada bos vaadlerde bulunma. Yapamayacagin ise yaparim diyip durma. Erkesen gelde yaptim de. Ver Telefonunu ve adresini de görüselim bakalim kim dayi kim oro..u! |
Zaman geldimi anlarsin... o.T.
ohne Text
|
Onun gibiler...
ya zayif bünyle insanlardir yada baskalarin etkisi ve uckuru altinda kalip insanlara saldirirlar.
O orospu cocugu gitsin kendisini sey yaptirsin. ... Terbiyesiz insanlar. Mantiksiz Picler iste... |
PIC KURUSU GITTE ...
Kendini sat....
Gavur dölü.Helen dölü |
lol...
isminden belli. Hizlikacak....Erkek gibi davet eder, bekleriz ama gelmeyen kim? cok hizli bi kacan *rofl
@Vaybee Team Wie könnt Ihr solche Accounts noch stehen lassen? Zudem würde ich mal Wortfilter einbauen... |
Sen bildigine göre simdi anlat
ve Cehaletimizi gider......
Yuvarlak laflarla dünya dönmüyor... Bak cevap veremez halde kaldin... |
Sence nedir.Madem cok biliyorsan...
Yazdiklarimi ilk önce iyi ce oku sonra soru sor.
Ama sence nedir. |
Europa Ist Modern Und + Die Türkei?
<a href="redirect.jsp?url=http://www.stern.de/politik/ausland/index.html?id=535421&backref=%2Fpolitik%2Fausland% 2Findex.html%3Fid%3D535420%26nv%3Dhp_st&nv=fs&cp=6 " target="_blank">http://www.stern.de/politik/ausland/index.html?id=535421&backref=%2Fpolitik%2Fausland% 2Findex.html%3Fid%3D535420%26nv%3Dhp_st&nv=fs&cp=6 </a>
|
Barbarisch, brutal
Nackte Iraker, die zu obszönen Gesten gezwungen werden - solche Bilder kannte man bisher nur aus dem amerikanisch geführten Gefängnis Abu Ghreib. Doch wer am Mittwoch auch nur flüchtig auf einen britischen Zeitungsstand blickte, dem konnte nicht entgehen, dass diesmal keine Amerikaner beschuldigt werden: "Britanniens Schande" stand da in riesigen Buchstaben. "Barbarisch, brutal, britisch" und - vielleicht am schlimmsten: "Großbritanniens Abu-Ghreib-Prozess".
Am schlimmsten deshalb, weil die Briten bisher großen Wert darauf legten, nicht mit den Amerikanern verwechselt zu werden. "Als wir die schrecklichen Bilder amerikanischer Soldaten bei der Misshandlung von Irakern im Abu-Ghreib-Gefängnis gesehen haben, haben wir alle gedacht, dass so etwas in einem britischen Lager nie passieren kann", schrieb am Mittwoch sogar die patriotische "Sun". "Wir haben uns getäuscht." <a href="redirect.jsp?url=http://www.stern.de/politik/ausland/index.html?id=535420&nv=hp_st" target="_blank">http://www.stern.de/politik/ausland/index.html?id=535420&nv=hp_st</a> |
siz goministler
40 nededir neden giremediniz ozaman?
ecevit döneminde kibris meselesi neden hal edilemedi? isi baya ucuza kaptirmaya calisiyorsunuz avrupa sizi irkci natzi fasist insan haklarina saygisiz görüyordu hep? AKP napti kürtlere haklar verdi kibris politikasini hafifletti siz Fasist irkci solcu kemalistler basta olsaydiniz hala o sartlari kabul etmiyecektiniz? SIZI FASIST IRKCI SOLCU KEMALISTLER 40 SENE BOYUNCA AVRUPA KAPILARINDA DILENDINIZ AMA AVRUPA SIZIN KICINIZA HERZAMAN TEKME VURDU REFORMLARDAN KACTINIZ YÜZ CEVIRDINIZ BIR ISLAMCI BUNLARI YAPTIMIDA YAHUU O BASIRI ONA AIT DEYIL DIYE VAK VAKLAMAYA BASLARSINIZ??????? |
Biz Zaza,lar Avurpa Birligine Haziriz.
Yasasin Avrupa yasasin kadin özgür;lügü DEVRIM DEVRIM DEVRIM????????
Artik kadinlar hür olmali avrupadaki kadinlar gibi bizlerde cok erkek li sex yasantisina girmemiz lazim. Neymis bu devirde kapanmam gerekliymis elin avrupalisi teknolojiye teknoloji demiyor. Kadinlari cok erkeklerlen beraber olduklari icin teknoloji harikalari yaratiyorlar. Artik Genel Evlerinden kadinlari cikartacagiz onlari daha deyisik erkeklere pazarliyacagiz. Yasasin kadin haklari ve özgürlükleri. |
Ulan Terbiyesiz kisi... Senin nerene ..
Avrupa ..... Sen Poligamiyi seviyorsan git siktir kendini. Terbiyesiz sey ... Biz Zazalar haziriz.Galiba sen hazirsin ama digerleri?
Pislik seni Perdesi patlak .Git genel evde calis.Bakalim iki gün sonra sucuk yemekten bikmiyicakmisin. Hemen cok erkeklen yatan hemen Teknolojimi daha iyi icad ediyor.Git Sex-sayfalarina bak fikrini oradaki insanlara anlat. Galiba sende Timsah kadar begin kalmamis. Terbiyesiz sey.Allah senin belani versin. Biz Zazalar haziriz. Her zaza sen gibi degildir. Ahlakli ol. Tamammi. Her kadinin hakli vardir ve kadinlar kutsaldir. Senin gibi kadin olmaz olsun. Allah belani versin senin. Zazalarin Yüz karasi.Adi Insan....sende. |
Richtig wir haben uns getäuscht.. aber..
Vergesse nicht Mensch ist Mensch und Menschen sind zu allem fähig .
Ob Engländer sind oder Amis. Der Krieg ist pervers.Was die Nazis gemacht haben, wiederholen jetzt die Amis. Die ganze Welt schweigt...... |
Die Türkei ist auch, aber nur....
der Westen....
Und ist euroa so dermaassen modern...? Beispiel : Italien, Spanien, Portugal und die neuen Eu-Mitglieder wie POlen. Sind die Modern...? |
Das heisst Komunist ok!
Biraz agzini topla ve güzelce yaz.
Solcu irkci kemalist iyi bir yazi degil. Türkiye Mustafa Kemal sayesinde kuruldu. OK mi. Bir Erdogana . Sagci Dindar Liberalist diyormuyuz. Kemalist kelimesini bidaha böyle terimlerle karistirma. Terbiyeli ol.... |
Adi üstünde .... Zaten..
Gelsin bakalim... Kim daha cok kacicakmis.
Ana baba karistirmadan ötsün. Pislik sey.Allahini bilmeyen herzaman zavallidir. |
Evet dogrudur... Ama
Bir kazanc olmasina kazanctir... Ama .. Bazilari daha Tr yi anlamamislar.
Tr nin yalvarmasi lazim degil. Onlar yalvarsinlar Tr ye avrupaya girmek icin. |
Terniyesiz Pislik......
Senin gibi Allahsizlar zaten . Akli fikri hep .... seydedir.....
Utanmaz pislik..... Biz Zazalar Haziriz. Ilk önce Insan ol...... Hayvandan daha adisi. Galiba bunu yazarken Orgasmu yapiyordun.... Pislik seyyyyyyyyyy |
Bazilari belden asigiya düsünüyorlar..
Galiba Magradan cikmayan birisi bu Zazabayan .
Ve sexin ne oldugunu daha anlamamis. Yani Avrupaya girdikten sonra, Sex kaliteside degisecek. Cok iyi bir durum. Bunu yazan kisi bir zaza olamaz. Böyle serefdizler kendi kimliklerini ortaya koysunlar ve öylesine ötsünler........ Zazalarin kimligine yazik olur. Ben Zaza olmasamda , böyle pisliklere karsiyim. O ilk önce kendisi Memnun etsin. Sonra 18 yasini gecip ötsün....... |
Bütün Zaza,lar ve Dersim Zazalari.
Artik kadinlara verilmesi gereken haklarin avrupadan dogacagina emin.
Bugün Türkiyede kadinlar mal gibi satiliyor avrupadaysa Genel Evlerinde para karsiliginda kadinlar erkeklerlen iliskiye giriyorlar. Bir Zaza kizi olarak artik biz Türkiyelilerinde para karsiliginda deyisik erkeklerden faydanlanmamizin gerekliligini vurgulamak istemistim. Dünya 21 ci yüzyila girdi artik kadinlarinda cok esli para karsiliginda avrupa tibli iliskilere girmesine artik kem gözüylen bakmamaliyiz. Devrim Devrim Devrim???????? Kadinlara esit cinsel iliski haklari kanunu cikartilsin. Avrupada kadinlar nasil her erkeklen iliskiye girebiliyorsa biz dersimli ve türk kadinlarida öyle iliskiye girmemiz lazim. Yasasin kadin haklari özgürlügü yasasin AVRUPA?????????? |
gERICI TÜRK IRKCISI SENI
AYNI ZAMANDA KÜRTDE SAYILIRIZ BIZ ZAZA;LAR
|
Aber versuch das mal den Europärn zu..
erklären.Sie werden nichts verstehen.
|
Iyi kürtsün ozaman ..
Seni gidi kürt irkcisi seni.
Allah senin belani versin. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:22 Uhr. |