![]() |
Vaybee önce neden kökten dincileri
koruduğunun açıklamasını yapsında kendisini bir temize çıkarmaya çalışsın.
Bu ülkede Alman iç işlerinin yaptırımları ve Alman buna bağlı olarak Avrupa hukukunun yasaları geçerlidir... Bu yasaların bu sayfalarda neden geçmediğinin elbet bir açıklaması olur. O açıklamalar mı yoksa EVRENSEL AVRUPA hukukunun yasalarımı geçerlidir yakında ortaya çıkar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Türklerin en büyük hatası ve bilgisizli,
ği Hukuku bilmemeleridir.
Yaşadıkları hür ülkelerin hukukunun onlar için ne büyük yararları olduğunuda bilmemekteler. Hukuk adaleti içerir. Sivil hukuk teknik bir meseledir. İlahi hukuk vicdan olayıdır. Evrensel hukuka sahip tüm ülkelerde sivil hukuk normlarında biree gösterlen saygı ve haklarının anayasal çerçevede koruması vardır. Bu sayfaların üstünlüğü Tarikatçı ve küfürbaz ve kökten dincileri savunasn Vaybecilerden oluşmaz. Yalnızca bu hür ülkenin anayasalarına sadıklık ölçülerinde işletme kuran vazbeenin dürüslülüğü ve hukuksal samiimiyeti ile ortaya çıkar. Bu durum vaybeede gözükmemektedir... |
Ve bu ülkenin iç işleri bakanlığı, ana,
yasası ve dürüst hukukçuları alabildiğince vardır.
Eğer Tarrikatçı, küfürbaz ve kökten dincileri savunan vaybee benim kafamı bu sayfalardan koparabilecek bir gücü varsa, buyursun bir denesin.!!!!!!!!!!! |
Hodri MEYDAN VAYBECİLER o.T.
ohne Text
|
bizim orda ne derler? ESEK hosaftan ne
anlar?
|
Bendeki AYDINLIGIN milyonda biri sende
olsa adam olurdun.. ama ne yapalim.. IDEOLOJIK Tarihsin artik.... o kadar UNWICHTIGKI DIN anlayisin... artik kimse bu cesit SIDDET VE IDEOLJI yada FASCHIST DIN anlayisi
IFLAS ETTI |
DINDE EHLI KITAP VE KURANDIR esas olan
baks bir sey yok DINDE....
Das ist alles.... es sind die Menschen, die draus Scheisse bauen und es Spalten... Insanlarin hali belli... Dinler bir olacagi yerde bölünmüs.... Ne faydasi olabilirki bu DINLERIN insanlara ???? Ich kenne keins... Ancak, aolsa olsa ORTAK TEOLOJI bir sey yapabilir... mehr aber auch nicht |
Roman haksiz simdiye kadar kimseye
bir sey yapmadi...
Bu en zaindan benim izlenimim..... Seni önceki yazilarindan taniyoruz... ve senin hakkindada fikrimiz var... burada insanin privat durmu, kariyeri yada parasi pulu falan filan kimseyi ilgilendirmezzz..... o yüzden bunlara gerek yok.... Kisiselligi birakip MEDENICE DINI tartisalim.... Incanligin en KANSER hastaligi.. ikide bir kisisel olmasidir... !!! |
Die haditen jaaaaa...
aber sie sind auch ERFUNDEN....
Wie auch in der Christentummm sovieles Erfunden ist.... !!!! ZB. Sex Verbot für Päpste... usw... die Heilig und Seeligsprechungen... sogarrrrr... die KREUZZÜGE... Krieg im Namen Gottes... als eine Art Jandarm. ist eher eien Crihstliche Erfindung.... Der Kuran verbietet Kriege... fördert allerdings diue Selbstverteidigung... Mit blossem Lesen kann man weder den Alten testament noch den Kura verstehen... die späteren zusätze, wie Barnabas Bibel oder die Johanna, Markus.. Luca Evangelien ZÄHLEN nicht... den Sie sind auch nur HADITEN... die von Menschen Erfunden und geschrieben wurden... UND SOMIT UNBEDEUTEND.... Zeihge mir bitte einen Satz aus dem Kuran... mit der Sozialen Geschichte im Hintergrund, der einfach Krieg fördert oder änhliches... ALs erstes die Sozio-Kulturelle Geschichte.. daaaaaannnnnnnnnnnnnn die Antwort des Kurans auf dieses EREIGNISSSS.... Merke dir dabei... es sind sehr sehr wenige Sätze auf einmal als Vision oder Erleuchtung erschienen.... Eine Sure aus dem Kuran kann über 200 Ayets haben... aber dies kann über 10 Jahre gedaueert haben, bis es soviel wurde... und es wird nicht Wild losgelesen... ERST DIE GESCHICHTE im hintergrund... dann die 2 oder 5 Ayets die darauf hin als Erleuchtung und als wegweiser dienten.. IN DER DERZEITIGEN ZEITTTTT... das kommt dazuuuu Soo mein Lieber.. dann leg mal losssss... Ich als kenner vieler Religionen, habe nur DUMME Menschen Priester, Rabbies und Hocas gesehen.... ABER NIE einen USINNIGE Göttliche Entscheidung..... Es ist eine Qualität den der Mensch vom Gebirt an entweder hat oder nicht... eine Art Göttliche Vorbestimmung... Sprich STERNZEICHEN usw.... auch diese sind Göttliche Vorbestimmungen des Kosmos oder Universums.. |
Hizb-ut Tahrir Türkiye Sözcüsü tutukland
islamdevleti.org
29 Eylül Perşembe İstanbul Fatih Camii´nde Hilafet gösterisi düzenleyerek 25 sayfalık bir Hizb-ut Tahrir bildirisi okuyan Yılmaz Çelik Adana´da bir evde yakalandı. 29 Eylül 2005 16:15 İstanbul ve Ankara polislerinin birlikte yaptığı operasyon ile Adana´da lüks bir evde yakalanan Yılmaz Çelik, ilk ifadesinin alınmasının ardından İstanbul´a getirilmek için yola çıkarıldı. Yılmaz Çelik, İstanbul Fatih Camii´nde kalabalık bir grupla Hizb-ut tahrir adına gösteri düzenlemiş ve 25 sayfalık bir bildiri okumuştu. Polisin müdahale etmediği olayda Yılmaz Çelik, elini kolunun sallaya sallaya polislerin yanından korumaları ile birlikte ayrılmıştı. Çelik hakkında ise daha sonra arama emri çıkarılmıştı. haber7 <a href="redirect.jsp?url=http://www.islamdevleti.org/content/view/360/76/" target="_blank">http://www.islamdevleti.org/content/view/360/76/</a> Arkadaslar sizce Bu Gencin sucu nedir? Yani kac adam öldürmüstür, kimlere tecavüz etmistir, kimlerin malini calmistir??? Bilen varsa yazsin insALLAH |
irkci nihilistlerin sonunu Allah bilir-)
Michel bilmem neyin süratina bak...anlarsin, adamin kinini, nefretini, o yüzden zaten onu hangi Hanim evlenir??-))))))))))))
Hast ein tolles Vorbild, hähä Belkide Nietsche gibi sapigin ta kensisi, bizim meymenetsiz Michel-))) |
ayette eski sünnetler kaldirildi deniliy
or.. unut sen o isi.
|
das urteil von Michel Houellebecq
hätte wie du es auch sagst noch härter ausfallen müssen. aber dies wäre nichts neues, nichts was nicht schonmal ausgesprochen wäre.
der islam ist eine gefährliche Religion, aus diesem Grunde wurde der Gesandte aus seiner Stadt vertrieben, aus diesem Grunde wurde Jesus verraten, Moses vertrieben usw. Der Islam ist in der Tat eine Gefahr für all jene, die die Existenz leugnen, die Allmacht in der eigenen Hand sehen und dies mit Gewalt durchsetzen wollen. Der Islam ist wirklich eine Gefahr für jene Ausbeuter, Sklavenhändler und Diebe aller Menschlichkeit. Diejenigen die heute den Islam ablehnen zeigen wie damals auch ähnliche Züge. Der Islam gibt eine Lebensphilosophie vor, die selbst heute für viele nur ein Dorn im Auge sein muss. Ein Politiker der gezwungen ist die Wahrheit zu sagen ein Abgeordneter der gezwungen ist ehrlich zu sein, sich nicht bestechen zu lassen, Ehemann und Ehefrau gezwungen sind einander treu zu sein. Treue ist gerade heute eine Tugend, die so mißachtet wird wie nie zuvor. Für solche erbärmlichen Kreaturen ist selbstverständlich der Islam eine große Gefahr. |
wenn hadithe erfunden sind, dann lies
auch nicht die geschichte.. wer weiss von wem die wie übertragen wurde um uns zu irren ;O)
|
aydinliginin isbatini hala
beklemekteyim. ben aydin denilmekle etraf aydinlanmiyor. senin gibi ESSEKleri türkiyede cok görüyorum ben.
bilmedikleri mevzuular hakkinda mangalda kül birakmayanlar. kuran hakkinda bilgilerin kulak doldurmasini gecmiyor. temel mevzuularin manasini dahi bilmiyorsun. ondan sonra ben aydinim diyorsun. sen istedigin kadar aydin oldugunu bas bas bagir. dini mevzuularda her taliban her coban seni alt eder. böylelikle sen hem aydinligin hemde demokrasinin yüz karasindan baska birsey degilsin. saglam bir bilgiye sahip degilsin. |
simdi peygamberimizin sünnet zamani..
diger kitaplarin sünnet zamani gecmistir. tabiki kurana inaniyorsan bunu kabullenirsin ;O)
yoksa ayetleri inkarmi ediyorsun? |
Elbet Sünnetler kalkti
Sünnet zamansal yorumlar demektir... tabiki Kuran ile bunlar ortadan kalkmistir... !!!!!!
Azda olsa kafani calistir |
Ich lese auch kein Haditen die von einem
Beduinen rumposaunt wurde um MACHT zu haben
|
Cok basit medeni insan küfür atmaz
atan ise en Cahil mahlukatlardir.... sende küfür attigian göre.. :))
Eeeeee bundan daha büyük isbat ALLAHin sisteminde yoktur |
Resülün Sünneti Resüle aittir
Resüle itaat etmek Kurana inanmak demektir... yaniiii Kuranin Vahyii Kirabi olduguna inanmaktir veya kabullenmektir...
Ama onun elbisesini yada karisiyla sex yapisini kopyalamak Sünnet saymak degildir... Biraz aklinizi kullanin.... Kurani yok sayip Kuran disi eylemlerde ancak Cahillerin isidir |
Devletin yasakladigi bir eylemde
bulunan her kimse... yari Allah bile olsa SUCLUDUR ve cezasini Medeni Türkiye kanunlari cercevesinde verilir....
Bu ceza ayni zamanda tüm TR li vatandaslarin IMZASINI tasimakta.... Meclis karariiidir bunlar oyuncak degil.. Kimse kimseyi devlete millete karsi kiskirtma hareketinde bulunamazzzz...... Adam uyanigin tekiii.... isi biliyor... Cahilleri etrafinda toplayip kendi sahsi Amellerini yürürlüge sokmaya ugrasiyor... ARTIK ÖGRENIN..... SIZLERIN KISISEL DIN ANLAYISI... BIZLERI BAGLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZz Kimseyi baglamazzz.... ve hic bir insaoglu sizlerden ne bir maddi ne manevi nede Sefaat bekliyor kiiiii siz kendi kendinize Sefaat edin ve kurtulun... Aklinizi basiniza alin... ve kimseye Vekillik taslamaya kalkmayin.... niemand braucht euren WISSEN |
biz objektif bakarak ...
SEYIR HALINDEYIZ ;)
O HER AN SEYRETMEKTE ;)) |
tekrar tsk etmicem..
.. gönülden gönüle diyorum YOLDAS! ;)
olsun biz inelim Sufizm in derinliklerine... biz dalmaszak kim dalacak!? BIz seyretmezsek kim seyredecek?! Biz yok olmaz isek kim yok oalacak..Yapmazsak Yahudi kavmi oluruz.. Keske Tarikat , Seriat, Hüküm, ve MARIFET i idrak etseler... Polemik yaratmak istemiyorum, bu herkese nasip olmaz! Seyretmen bol olsun ;) |
Fakat , tabikii...
..kibirlenmeden.. !!!!
Ben iyi biliyorum dedigin an.. tekrar mezara (vücuda) girmis oluruz..Girmek istiyormusun? Gökyüzü benim...! ;) |
günün sorusu
« Perde kalkmadan bu dünyadan gittiğin takdirde, öbür tarafta bu perdenin kalkması mümkün değildir.! Kime göre?.. Kurana göre!. » (Ahmed Hulusi)
Perdenin kalkması ile ne olur. Siz kendinizde bu durumun oluştuğunu düşünüyormusunuz.? |
günün sözü
« Düşmanlarınızı kötülemeyin, onlar sizin eserinizdir. »
(William Hazlitt) |
Perdenin kalkdigini fark bile etmezsin
ancak daha sonra farkina varirsin.... o anki Relaite zaten Backupli ruhunda var... o yüzden insan öldügünü ilk etapta fark etmez.. sonra fark edince kimbilir en büyük pismanlik ani gelir.. ve tahminim öyledirde....
Kimbilir ben sanirim yaa Shit... simdi Papazi bulduk derim... ve birde Resüller gercekten varmissa... ve Ehli-kitap ve Kuran bahsettigi Allah var ise... ve kesinliklede vardir.. dann hat man die Arschkarte |
das ist nicht wahrrrrr
so stimmt das nicht...
Dünsamnlik besleyen kis dogustan kötülüge egimlidir... ve bunlarda gercektan azda degildir... Ispatlayalim... bezan beni kendine düsman gördügün oldu buForumda... simdi bu o halde senin eserindir öylemiiii ??? |
Esseg"e ESSEK oldugunu hatirlatmak
bir iltifattir.
laga lugayi birak ev ödevlerin sen yaptin mi? Bahsettigin kuranin ayetlerini hala tefsirinden yoksunsun. Allah"in sisteminden nasil bahsedebilirsin ki? laik tcnin yetistirdigi tipik bir insanisin. bilmedigin seyler hakkinda kulagi dolma fikir üretmekten ileri gidemiyorsun. gercek bilgeligin yok, gercek arastirmaciligin yok gercek ilmi bilgin yok. demokratlarin en alasi olsan ne yazar? bes para etmez. |
yari Allah olmak ne oluyor?
devletler yemek tarifeleri degil kanunlar cikariyorlar. ayni mekkeli müsrikler gibi. onlarda lat"a tapilacak diye kanun cikarmislardi. Hz. Muhammed buna uymadi.
zalimlerin kanununa boyun egmek herhalde kanunlara aykiri davranmayi gerektirir. tarihe bakildiginda da hep böyle olmustur. olmalida. hizbut bilmem ne gerzekler bunlarin icine girenlerden degildir. ama tr de kesinkes halkina zulmeden rejimlerdendir. |
Ahmednejadin UN Gruppenfotosu
Leute es ist einder der Aussagekräftigsten und Coolsten Bilder bzw. Gruppenfoto was die UN jeee gesehen hat....
Ahmednejad söyle sag ortada 3 üncü basamakta.. etrafinda 3 m Kreis seklinde KEIN ARSCH zu sehen.... sanki onun oldugu bölgeyi kesip atmislar.... heheheee... Koskoca asina oldugum Iran, Farsi Kültürünü bu kadar kötü noktaya ileten SAPIK DIN anlayisi..... ne yazikki Bejad ve onun gibi DINSIZLER... Islam Aleminin üzerine Pislik yagdirma pesinde.... AMMAAAAA iste Allah insani böyle yapar yapayalniz bir kenarda kalirsin ve bir dostun bile bulunmazzzzzz Isteyenlere o resmi yollarim... Benim GBme Mail adresinizi birakin, dann schicke ich es euch... Gruß ENis |
Hangi kunuda zulüme ugradin
sana camiiye yada kiliseye gitmemi dediler... sana ALlaha tapmami dediler.. sana namaz kilmami dediler.. sana kötü birisimi ol dediler...
TR hangi hakkini yedi seninnnnnnnn ???? Yaaaaaaa kafirkolik insan... bir TANE hak ban deki TR onu elinden almis olsun.... Birde sunu bil... SENIN DIN NALYISIN SANADIR... bana yada baskasina degil... |
BEN MUTLUYUM HUZURLUYUM
sen degil... o yüzden ben topluma faydaliyim sen degil... ben Salih Mel isliyorum sende günah topluyorsun... küfrediyorsun...
Aradaki kalite ve keliote farki buuuuu Coook basit hersey |
Beynin calismadigi zaman ne felaketler
getirebileceginin acik bir örnegisin demokrat palyanco.
Demokartim diyorsun yazdiklarin tam tersini yansitiyor bagnaz ve ilkel romEn zibidisi, burda student donpepe ve diger forum katilimcilarina saygi göstermedigin gibi su bu tarikatci diye kategorize edip damgayi vurmak istiyor ama basaramiyorsun,senin gibilerinin ancak sanal alemde borusu öter, gercek hayatta biryerlere varamamis kendini topluma insanlara kabul ettirememis bir ki$isin sen. ben ailem cocuklarim inan senin gibilerinin fikirlerine ideolojilerine kurban olmayacak kadar kültürlü dindar bilgili insanlar olarak yetisecekleri kesin. Bu ailevi konularini acip kuduz köpekler gibi saldirganligini anlamiyorum, bu senin terbiye ve kültürsüzlügünün bir kaniti sanirim, yine argo kelimeleri kullanmaya gerek yok diyor ve sana tavsiyede bulunuyorum yasadigin almanyanin demokrasi ve hukuk sistemini savundugun gibi birazda kendini egitip bu ülkenin almanca dilini ögrenip kullansan, az da olsa senide bu ülkeye topluma kazandirip integre etmis oluruz. ucuz bir kisilige sahipsin. bukadar tepkiye´de gerek yokdu romEn caylagi. |
sen daha halen I$ bulamadinmi hartz4
paraziti, seni bu tartismada muhatap alan oldumu veya dini bir meselemi konusdukda sazan gibi atladin yine,YNÖ hocan sana heryere maydonoz olunmamasini ögetmedimi.
burda her makaleye sazan gibi atlayacagina bu zamanini i$ aramakla gecirseydin su an cok güzel bir yerlerde i$in olurdu, diyorumya bu ülkede sistemde bir yanlislik var romen ve senin gibi i$sizlere halen yardim etmeleri, burda milletin dinine donuna laf atmakla zaman geciriyorsunuz saygisiz mahluklar sizi. benim gözümde sizin gibiler parazit´den baska birsey degilsiniz. |
Kardesim paran olabilir pulun olabilir
1000 tane karin ve cocugunda olabilir....
ABERRRRR... das alles macht dich noch lange nicht zu einem Ehrenhaften Mann oder einem guten Menschen.... Ich stehe über dir in allen Bereichen des Lebens... Ahmedinejad gibi UNO Gruppenresminde sende burada yapayalnizssin.... Zavallilar ALeminde sendemiiii... :))) |
und das ist gar nicht wahr!
ben seni düsman görmedim ki, sana herhangi bi kötülükde yapmadim.. bu senin görüsün..
ben sana sadece senin aynan oldum ;) understand?! kibir, lekeleme, fitne yaratma, asagalama, kücük görme nin aslinda olmamasini yansitmaya calistim, fakat anklamiyorsun anlamiyacaksin.. o yüzden artik yazmiyorum sana veya seninle ilgili konulara..artik how do you want.. vaktimi bos seylerle gecirmek istemiyorum, kisitli.. und das stimmt was der Herr ausgesagt hat.. düsmanlar kendi eserindir ki, düsmanlik duygusunu ancak .. bi karanlik nokta vardir, ama sen bunu bilmezsin cünkü mezarindan cikman gerek önce ve bu cok AGIR BI PROSEDÜR!!! |
Enis cim..
bir kerede anlamdigin konulara maydonoz olmasan..Nasil olur?!?
Konuyu hic anlamiyorsun be güzelim... Biz ne diyoruz sen ne diyorsun yaHU??? Bu perde nedir bilirmisin sen? Bilmezsin...Sen en iyisi Siyaset ve Kargasali yazilarda yer al! Sen bu dünyalik isler ile ugras...sen bu tarz yazilarda tartis.. fakat okyanusa dalinmasi gereken yazilarda yazma lütfen..Berbat ediyorsun sorulari.. lütfen biraz akilli ol! |
HZ. Oezsu dann belehre uns doch mal
Du denkst du hast die Weissheit mit Löffeln gefressen man man mannnn.... du bist nicht nur zorrr.. sondern auch verdammt gemein eingestellt....
Und du nennst dich ausgeglichen... ich sehe es anders... Ausserdem kann ich sagen und denken was ich will... das nennt man Demokratie... du kennst das sicherlich nicht... den als Ideologistin kommt sowas billiges wie Demokratie oder Menschen wie ich doch nie in Frage... oderrr ???? |
Weisst du aslinda mag ich dich so sehr
das ich dich nicht Hassen kannn... obwohl ich dazu allen Grund hätte...
Fircaliyorsun, maydonoz olma diyorsun.. Demokraisi anlayisin varmi yokmu oda belli degil... birde bunlar benim sucummus gibi ayaklar yapiyorsun.... Yanii insaf yawwww.... Wie so hast du immer das Gefühl mir gegenüber immer so Agressiv sein zu müssen... Du weisst recht viel.. aberrrrr dennoch sind das alles BIRER GÖRÜS baska hic bir sey degil... Senin görüsün var benim görüsüm var... Demokratik sekilde tartisalim.. birbirimizi kirmayalim... lütfen simdi yine demeki tüm suclar bende oder soooo... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:32 Uhr. |