![]() |
Ve pis bir KÜFÜRBAZ! o.T.
ohne Text
|
İlki SPD ye ikincisi GRÜNE veya sol a! o
ohne Text
|
Yaaa düsün bunlarin yüzünden Vaybee
beni disari atiyor.. küfürü sallayan bunlar disari atilan biz....
Komik demiiii... :))) |
Çapsızsın ve hep öyle kalacaksın! o.T.
ohne Text
|
Su mekaleme ne dersin ??
Magnum 45 icin Devlet anlayisi.. - eniskaya (18/09/2005 - 3:22)
|
UTANÇ VERİCİ. o.T.
ohne Text
|
Şu an zamanım yok Enis oy vermeye
gideceğim.
Amaşu kadarını yazayım adını Magnum koyanlardan zihin olarak hoşlanmam. Çünkü Magnum bir silah adıdır, silaha ve şiddete tapan ve kutsayanlardan hep gıcık kaparım. görüşek üzere. hoşça kal... |
Blödsinnnn
16 Jahre UNION haben wir erlebt... 16 Jahre nur Schrotttt...
Sen galiba Türklerin Solingende ve Almanyanin diger sehirlerinde yakildiklarini unuttun galiba... Ich als Demokratischer Mensch habe mich nie so FREIER und Sicherer in Deutschland gefühlt seit dem die SPD REGIERT..... Galiba du weisst nicht was du da sagst.... CDU = BUSCH-REGIERUNG.... |
Wer SPD wählt, der wählt im Endeffekt
die Grünen. Was haben denn die Grünen getan? Außer dass Sie mit Ihrer Politik Atomkräftwerke abzuschalten, Deutschland die die Situation hinein manovriert hat, Strom, produziert in viel schlechteren Atomkraftwerken in Frankreich, nach Deutschland zu importieren? Das ist doch scheinheilig oder?
|
Bu konuda da birak görüs ayriliklarimiz
olsun. Ama din konusunda, zamanligin icindeki igneyi bile ayiracak kadar net ve bilginsin. Die Interessensverbände der Wirtschaft unterstützen offenkundig die UNION? Warum tun sie das? Die Antwort liegt doch klar in der Hand. Ein Aufschwung ist nur ohne die Grünen möglich. Wenn die SPD nicht von vornherein, eine Koalitionszusage zu Gunsten der Grünen abgegeben und einen Koalition mit anderen Parteien offen gelassen, und viel mehr die die Alleinregierung angestrebt hätte, dann hätte ich auch die SPD gewählt. Aber Grünen sind der Bremsklotz des Aufschwungs. Ferkel/Merkel genießt meine Sympathie nicht, auch nicht Guido Schwesterwelle. Da bin ich ein absoluter Freund von Schröder. Leider ist er in der falschen Partei. Daher machte ich meine Wahl nicht von personen sondern von Institutionen abhängig.
|
Ach wasss. niemand kennst das
besser als ich...
Schliesslich habe ich 2,5 Jahre Lang Windenergieanlagen geplant.. yani WEA"s.... Wind ist einer der Effektivsten Möglichkeiten Strom zu erzeugen.. nur die Bevölkerung und auch die Genehmigungsbehörden waren einfach viel zu BLÖDE um das zu begreiffen.. es ist eine Kapazitäts Frage... Ausserdem sollte man die Gelder in weitere Innovativen Ideen stecken, wie z.B. Plasma-Technologie... Der Menscheit muss wieder zu der Natur zurück finden und auch Bevökerungszahl um mind. 30 Prozent abbauen..... Anlasamayiz seninle bu hususta.. es ist eine EXISTENZIELLE Fragestellung für mich... yani zamansal degil, zamanüstü ilerisi icin düsünmek zorundayiz |
Ich denke es ist eher eine IDEOLOGIE
Frage... unutma Aufschwung kann nur mit REAL-POLITIK erfolgen.....
Sen zannediyormusun simdi Merkelin gelmesiyle piyasalar acilacak, yani HZ. Merkel gelip tüm dünyayi HUZURA paraya Pula kavusturacak.... Viel mehr wird es den Menschen schlechter gehen als vorher... Diese Idioten haben nicht einmal einen KONZEPT..... baktilar millet salak degil, simdi Merzi geri istiyorlar... Tut mir Leid aber ich bin kein Versuchsobjekt... und heute Abend wirst du auch sehen, der Rest der Deutschen sind es auch nicht.... |
HADID ,27
Sonra onların eserleri üzere, resullerimizi art arda gönderdik. Meryem"in oğlu İsa"yı da onların ardınca gönderdik. Ona İncil"i verdik; ona uyanların gönüllerine şefkat ve merhamet koyduk. Bir bid"at olarak ortaya çıkardıkları ruhbaniyeti, onlar üzerine biz yazmamıştık. Allah"ın rızasını kazanmak için ortaya çıkardılar. Ama ona gerektiği şekilde saygılı olmadılar. Onların, iman edenlerine ödüllerini verdik. Onlardan çoğu yoldan çıkmış olanlardır.( Hadid,27 )
Sekülerizm Hakkinda Bak: Bakara ,202 ) ( Kassas ,77 ).. Hadi git simdi annen ekmegine gaz yagi sürsün :o) |
Ich bin mit einer deutschen Freundin,
übrigens eine protestantische Pfarrerstocher zu Wahl in meinem Bezirk wählen gegangen. Ich habe mit einem weinenden Auge die FDP gewählt. Tja so ist das nun mal. Wer mit 20 kein Kommunist ist ist herzlos, und wer mit 30 immer noch ein Kommunist ist ist verstandslos. C"est la vie Bündnis 90/Grünen. Die Deutschen haben von der Verlogenheit der Türken und anderen Etnien sunnitischer Relgions- bzw. Konfessionszugehörigkeit die Schnautze voll um es mal auf gut Deutsch zu sagen. Daher ist es ganz in meinem Sinne, wenn dieses Problem von demokratisch legitimierten Kräften angegangen wird als von irgendeinem populistisch gesinnter Ideologie, die die Schwäche der Einen zu iher eigenen Stärke deklariert und viel mehr Schaden anrichtet. Schau Dir Berlin-Kreuzberg, Duisburg-Marxloh, DU-Rheinhausen, Köln-Chorweiler, Keupstraße etc. an. Toleranz ja, aber überfremdung nein. Schon gar nicht eine, die einen Lebenstil des Jahre 735 n. Christus vorweist.
|
Glaubst du jetzt werden die Probleme
Gelösstttt
was wird sich jetzt ändern Frage ich dich... Was ????? |
Dem sunnitischen Steinzeit-...
fundamentalismus wird nicht mehr das Mäntelchen der Heiligkeit umgestülpt werden. Wenn diese Gesinnung versucht weiterhin das demokratische System zu unterlaufen wird Ihr hier ein Riegel vorgeschoben werden. Ich möchte keine Lehrerinnen mit Kopftüchern sehen. Schon das ist ein Gewinn für meine Wahlheimat. Huzur Islam"da diyorlar, Islami sünnilik ile özdelestiriyorlar ve burada ALMANLARIN DA HUZURLARINI KACIRIYORLAR... Ist das kein Gewinn? ;-))
|
Yaaa koc sen ne yapiyorsun yaww
wir reden aneindander vorbei denke ich.....
Ancak SPD ile AB ye girme sansimiz ve ancak SPD sayesinde Almanyada daha uygar sekilde yasama imkanina sahibiz... DIne gelince.. artik kimse kimsenin sahsi ve Privat DIN anlayisini takmiyor... Das Interessiert niemanden.. glaub mir... nicht so wirklich :)) |
Und wenn schon? ;-)
Kiymetli Enis"cigim,
ob die EU die Türkei in die EU aufnehem wird oder nicht ist doch Debatte längst vergangener Tage. Du und ich wissen doch, dass dieser Tag nie kommen wird. Ta$ima su ile degirmen dönmez. Warum setzen wir unsere Hoffnung in die EU? Ist es jemals gesehen worden, dass andere einem anderen Hilfe in tatsächlicher Form zukommen ließen? Die Türkei muss sich selbst weiterhelfen. Auch mit der SPD und auch nicht in 15 Jahren wird die Türkei EU-Vollmitglied werden. Das ist einfach so. Karincaya sormuslar, nereye gidiyorsun diye. Karincada demis ki, Hacca gidiyorum, karincanin bu cevabina saskin bakan cemaat demis ki, birak vaktinde yetismeyi, Mekke"ye ulasmaya ömrün yetmez. Karincada bu sözlere cevaben sunlari demis: Ömrüm yetmese bile, ki bunu bende biliyorum, bari hic yoksa bu yolda ilerlerken ölüyüm. ;-)) Niye karinca rölünde yolumuza aynen devam edelim ki? Ölümü bekler zavalli bir halimiz mi var? Tirnagimiz varsa basimizi kasiriz degil mi? |
Ich wähl nicht ROT SONDERN GELB ;-)
Mein Komnentar an die Farblinden unter euren Reihen. Sagt mal, wenn Ihr tatächlich so vom Sunnitentum seid, warum vertraut Ihr dann einfach eurem Gefühl nicht und baut mit den Lehren aus dem Küttüb-i Sitte (Hadisler Deryasi) Afghanistan zu blühenden Landschaften ökologischer und ökonomischer Art auf. Habt Ihr etwa Angst in den Wüsten Afghanistan"s etwa doch in dem Meer der Worte, angeblich vom Propheten zu ertrinken? Wo ist denn euer Glauben? Wenn Ihr Nichtschwimmer im göttlichen Meer seid und auf den Rettungsring des Westens angewiesen seid warum dann diese Undankbarkeit, die Ihr an den Tag legt? Denizde bogulan "yilana" da mi sarilir ya de ne? ;-))
Diesen Eindruck hinterläßt Ihr mir? Ak ta$i kaldirsalar Leylide yar loyluda yar Loy, loy, loy, YILANI ÖLDÜRSELER Hay leylim nenni de kinalim nenni de belalim nenni de nenni Kücükten yar seveni Leylide yar loyluda yar Loy, loy, loy, CENNETE GÖNDERSELER Hay leylim nenni de kinalim nenni de belalim nenni de nenni ;-)) |
Ne diyelim Işığa doğru kafana göre
versin FDP sana, gerhard yardımcın olsun.
Bu kadar köçek olan bir partiden olduğunu bilmiyordum!!! Nede olsa hür bir ülkede ve demokrasisi olan bir ülkede yaşıyoruz. Lakin hiç değilse aklı başında olan Türk kökenli Almanlar varda, en azından senin yaptığını yapmıyorlar. Merkel DDR i kurtardı ya, seni de kurtarır, fakat beni ne Merkel, nede Gerhard kurtarır, çünkü sivil bir yurttaş olarak ben onlardan çok daha ilerdeyim... Hayırlı olsun oyun FDP ye ve CDU uya, bilhassa BAYERNLİ TÜRKLERİ ÇOK SEVEN CSU lulara VE BİLD GAZETESİNE... |
Renate Kühnast olmasinda kim olursa
olsun. Partiler demokrasilerde cerceveyi cizeler. Yesil ve kirmiz cizgiler ile cizilen cerceveler bir ise yaramadi. Tue Du dass Deine und Gott tut das Seine derim hep kendim icin. Yani Karacoglan misali.
Güvenirsen Hakk"a güven Murat almaz yüzceviren kücükten bir yar seven Artar ömrü ölmez imis ;-)) |
Kendisini ne kadar tanırsın?
En azından dürüst bir hukukçudur.
Hiç bir pisliğe bulaşmamıştır tüm yaşamında. Mükemmel bir hukuk büroları vardır, bir kaç dürüst ve çok eğitimli uygar avukatlarla ve çalışanları ile birlikte. Biri Berlin barolar birliği aşkanıdır. Biri Berlinin eski ADALET SENATÖRÜDÜR, Renatede şu anki bakan. Senin sorunun nedir butür insanlar ile??? Gido da FDP den bir hukukçudur, ne yararını gördün bir Türk yada Türk kökenli olarak kendisinden??? Biraz fazla sallıyorsun gibi sen!!! |
Bir Iletisim ekomisti olarak...
kisileri tanimam bir insanin kisiligini tamimamda mecburiyeti essas almiyor. El verdigim ve beraber calistim ekonomide üstün kademelerde bulunan insanlar bir konuda hemfikir. Hersey kafada baslar ve kafada biter. Self fulfilling prophecy diye bir degim var, eine sich selbst verwirklichende Prophezeiung. Türkcesi, kendini gerceklestiren bir düs(ünce). Alman Sanayi ve barolar birligi ekomomide düze cikisin ancak UNION/FDP koalisyonu ile gercekleseceginden bahseder. Dolayisi ile bu koalisyon olusmaz ise, ekomomiden destegini cekerler. Bunun yan etkisi ekonomide durgunlugun sürmesi ve hatta daha da geri gidisi olur. Bu da bir ekonomist olarak benim cikarima degildir. 70"li yillarda sermaye Türkiye"de Evecit"ten destegini cekmis idi ve ülke grevler ile, gerginlik ile bogusyuyordu. Sermaya sabitligi sever, romantik devrimci utopyahi degil.
|
Kafan karma karışık şimdi daha iyi,
anlıyorum neden sermayenin bekçilerine oy verdiğini.
Ama sosyal devlet yalnızca sermayeyi korumaz o sermayenin üretimini yapanları temelden korur. Bir gün sosyal devlete ihtiyacın olursa sosyal partilere oy verirsin. Ben sosyal devletten ve onu koruyan partilerden yanayım. Lafı o kadar gevelemeye ve uzatmaya hiç gerek yok. İyi Ekonomistçilikler sana... |
Başbakan Recep Erdoğan’a Açık Mekt
Başbakan Recep Erdoğan’a Açık Mektup
Ey Müslümanlar, Sizlerin Oylariyla iktidara getirdiginiz, ve sizlerin namusunu Kafirlere peskes ceken ve Kafir Dostu olan Basbakaniniz Erdogana acik mektup u asagida verecegim linkten okuyunuz. <a href="redirect.jsp?url=http://www.islamdevleti.org/HT/beyan/2005/050911_HT_Tr_RS_Basbk_Recep_Erdogana_Acik_Mektup.h tm " target="_blank">http://www.islamdevleti.org/HT/beyan/2005/050911_HT_Tr_RS_Basbk_Recep_Erdogana_Acik_Mektup.h tm </a> |
kafam niye karma karisik olsun ki ;-)
Devlette, millete ve sermayeye hayirli bir secim olsun diyelim ve noktayi buraya koyalim bitsin. Sen hic düsündün mü ki örnegin bir Kiyoto Protokoll"ünün Cin devletti ve ABD olmadan ne ise yaradigini. Bu ülkeler haric bu protokollün bir degeri bile yok. Üzerinde yazildigi kagit bile daha degerli sayilir. Dünya bir takim seylerin islemesi parola ha hep ya hic olmasi lazimdir. Ayni planlanmis ekonomi gibi. Eger bütün dünya planli ekonomiye tabii tutulmus olsa idi o zaman planli ekonomi (Planwirtschaft) isler idi. Ama dünyanin bir yani kapitalist düzen ve diger yani planli ekonomi oldugu icin islemdi. 15 sene sonra bir takim seylerin fiyatlarini bugünden kestirebilmek imkansizdir. Ve Dogu bloku acik ekonomiden ihalat ettigi mallara fazla para ödedigi icin iflas bayragini cekmis idi. Bu cevre düsüncesi icinde gecerli.
|
Hay senin devletinin ömrü bir hela
metbaasi kadar uzun olsun ;-)
|
Senden acımasız bir ekonomi Menejeri
olur. Hani ayda 100000 euro kazananlardan.
Ama senin savunduğun liberal ekonomi bile değil, yalnızca menajer ekonomisi, FDP senin için bulunmaz bir kaftan. Lakin bu ülkede 82 milyon Alman 10 milyona yakında Alman olmayan yaşamakta ve bunların hepsi o sermayenin FDP li ve CDU u menajerleri değil ve huzurlu ve güvenli bir yaşam sürebilmeleri içinde İskandiav ülkelerinde olduğu gibi güvenli bir sosyal devlete ihtiyaçları var. Ve bunu başaracağız, kimse insanlık onurunun altında yaşamayacak bu ülkede. Sana yazacaklarım bu kadar, bol şanslar sana FDP; CDU VE CSU nun arasında... |
YINE KAFAN CALISMIYOR CAYKARALI !
Caykarali hic kafan calismiyor, bende seni politikayi az bucuk cakiyor sanirdim.
Demek sen simdi ciddi ciddi vede hic utanmadan millete CDU veya FDP yi öneriyorsun öylemi. Alman halkini türklere karsi kiskirtan, Türkiyeyi avrupa birligine istemeyen, türklere ikinci sinif insan muamelesi yapan, islama ve degerlerine sürekli saldiran, almanyayi 90 yillardan itibaren bu hale getiren bir CDU ve liderini öneriyorsun öylemi. Üstelik FDP gibi, Möllemanin ölümünün arkasindaki sirri bile arastirmaya cesaret edemeyen, kimlerin yönettigi belli olmayan, partinin basindakinin hangi degerleri savundugu malum olan ve CDU nun az önce saydigim tüm bu yamuk islerine koltuk degnekligi yapmaktan baska bir ise yaramayan FDP yi öneriyorsun öylemi, yazik cok yazik caykarali, heralde hemserilerin seninle utanc duyuyorlardir. |
peki Türkiyenin Üyeligi nolcak
Seni sosyalist bilirdim hmmm ben oyumu Neulinke ye verdim SPD Grüne ve Die Neulinke nin büyük bir kualisyon yapacagindan eminim.
Türkiyenin Avrupa birligine karsi olan CDU CSU FDP gibi yabanci düsmanligi güden partilere sempati duymuyorum. Türkiyenin Avrupa birliginin önüne gececek partileri secmenizin negibi avrupa kapilarini kapatiginizin farkinda deyilsiniz. |
sözlerimden dolayi özür dilerim
ama sende sunun farkina var lütfen bak sana küfür etmedigim halde agir suclamalarda bulundun.
aslinda kimseyi kirmak istemiyorum özel hayatimdada kirdigim bir insani günlerce düsünürüm. neyse kendine iyi bak en iyiside yazilarima cevap fazla yazma belki kalp kirmayiz. zaten yazan yaziyor bana yazilarim senin icin biraz agir geliyor sinirleniyorsun bende duramiyorum karsiliksiz kötü sözlere variyor. |
Sen Almanca biliyormusun?
almanca yazdigim makalelerde bu konuya deginmistim ;-)
|
ondan iyisini kim simdiye kadar
yapti sagci geldi vurdu solcu geldi vurdu hic ayaginda lastik ayakkabilarlan 45 derecenin altinda calistinmi sen.
lira dolari nerdeyse solluyacak birak kurban su yanlis yorumlari artik bizlerde bati gibi politika yapmaliyiz. yüzüne güleceksin iclerine gireceksin üretecek yapacak sonrada yöneteceksin. bir iki amerikan ingiliz ajanlarinin planlarina maruz kaliyorsunuz bu ülke ic savastan bilti gercek bikti. |
yok bilmiyorum
radarlan seni izliyor yazdiklarinin sifresini cözüyorum muahahahahahahahhaaa
sen ve enis eskiden ne yazdiginizi bilmiyorsunuzki daha dün yediginiz yemegi dahi unutuyorsunuz seni FDP li Türkiye düsmani gercek yüzün ortaya cikiyor. |
ULEN KENDINI MÜSLÜMAN ZANNEDEN DINGIL
Ulen kendini müslüman zanneden dingil, senin peskes cekilecek namusun varmiki burada utanmadan vede namussuzca Türkiye devletinin basbakanina hakaret ediyorsun.
Asil senin gibi islam ve müslüman düsmanlari kafirlerin piyonlugunu yapiyor, onlarin ekmeklerine yag sürüyor. Senin gibi görünürde müslüman ama müslümandan baska her seye benzeyen münafiklari tarih cok kaydetti, ve bu tipler tarihin cöplügünde ebedi yerlerini aldilar. Sen o pis agzina Islami ve müslümanlari alipda kirletme, müslümanlar senin gibi tiplerin israilin gizli emellerine hizmet ettigini cok iyi biliyor. Sen Türkiye devletinin ve hükümetinin nelere kadir oldugunu hayal bile edemezsin, onlar Alparslanlarin, Fatihlerin torunlari, senin gibi münafiklarin torunlari degil, hadi bakim.. |
Cok basit bence EU suz TR Islah olmaz
yanii DIN acisindan degil.. zaten DINi yanlis algiliyorlar.. DÜNYEVI Medeniyet ve HUKUK anlayisindan bahsediyorum...
WIr bracuehn die EU und die EU uns.. Was wir nicht brauchen ist eine Ehemalige Kommunistin |
DINDENDE haberin yok o.T.
ohne Text
|
Bize göre Kafir sensin o.T.
ohne Text
|
Tipik bir asiret kürdosu!
Ben Türkiye düsmani degilim, ama hic yoksa böylelikle Türkiye"yi yönetineler neyin ne oldugunu gördügü gibi. Hemi Sana benim ülkemden. Yürü kuzey Irak"a ve burada kardeslik misallari anlatma. kürtle kardes olacagima köpekle kan kardes olurum daha iyi.
|
NOCH was.. benim DIN anlayisimdan baskas
ini kabul etmem ben... o yüzden SIZLERI benim yönetmem DINEN caizdir ve MECBURIDIR...
CÜNKÜ sizlerden aydinlar sizleri yönetmeli... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:16 Uhr. |