Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Wissenschaften & Weltansichten (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=399)
-   -   Zitat des Tages (http://localhost/forum/showthread.php?t=8428)

28.07.2014 15:11

Caka_Bey, cevap vermemekle cok büyük bir yanlis yasiyorsun. Ben senin yerinde olsam biraz ayrintili cevap verirdim hem dost hem düsman bilgilensin diye.. Sertse sert olsun, ama cevapsiz birakma!

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2089442)
evet, evet verecegim cevabim yok..

manbee 28.07.2014 15:47

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2089444)
Caka_Bey, cevap vermemekle cok büyük bir yanlis yasiyorsun. Ben senin yerinde olsam biraz ayrintili cevap verirdim hem dost hem düsman bilgilensin diye.. Sertse sert olsun, ama cevapsiz birakma!

okuma özürlümüsün adam cevabim yok diyor.

niye üstüne gidiyorsun?

varsa sen cemaat avukatligina soyun ve kivirmadan cevap ver.

fetullah niye israile beddua etmiyor? niye kinamiyor? niye lanet etmiyor?

basbakana ölsün diye seyanslari yapan biri niye israil icin seyans yapmiyor?

28.07.2014 17:31

Mevlana

Suskunluğum asaletimdendir her lafa verecek cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !

Manbee, Caka_Bey'in sana ve fitratina, zihniyetine söylecek cok sözleri bile var.. Girtlagina kadar geliyor ama kendini henüz frenliyor.. Onun bildiklerini ben bilmemem.
Ondan bende bilgilenemek istiyorum. Hem bu arada sana agzinin payini vermis 148'ci kisi olmus olur burda bu arada :D

manbee 28.07.2014 18:31

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2089493)
Manbee, Caka_Bey'in sana ve fitratina, zihniyetine söylecek cok sözleri bile var.. Girtlagina kadar geliyor ama kendini henüz frenliyor.. Onun bildiklerini ben bilmemem.
Ondan bende bilgilenemek istiyorum. Hem bu arada sana agzinin payini vermis 148'ci kisi olmus olur burda bu arada :D

bak bunu aklindan cikarma. millet safta olsa senin bu ucuz gaz vermelerine gelmez.

cakanin söyleyecegi birsey varsa kendisi karar verir ve söyler senin gibi sahte zihniyetlilere itibar etmez.

dün saidi nursinin gelmisine gecmisine küfür eden biriyle ittifak etmesi ben düsündürüyor ama o kendisine ceki düzen verip dogru yolu görebilecek kapasitede.

umarim cok yakin zamanda dogruyu ve yanlisi görür. ama emin ol senin gibi küfürbazlarin oyununa gelmez.

28.07.2014 20:17

28.07.2014 20:21

Senin var ya senin, dinini de imanini da......Sevsinler!

28.07.2014 20:38

manbee 28.07.2014 21:05

ask_sehidi rezil oldugunu kimse görmesin diye yine resimlerle doldurmussun.

buradaki üyeler senin gibi cahil degil. yazdiklarini yinede okuyacaklar :)

29.07.2014 22:15

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2089444)

Benim ne söyleyecegimin bir önemi yok.

isteyen istedigi iddiayi veya belgeyi ortaya atsin, isteyende o iddiaya, belgeye inansin..:)

31.07.2014 21:01

Sana söyle cevap vermeyi uygun görüyorum

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2089653)
Benim ne söyleyecegimin bir önemi yok.

isteyen istedigi iddiayi veya belgeyi ortaya atsin, isteyende o iddiaya, belgeye inansin..:)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:19 Uhr.