![]() |
genau gleichfalls.... o.T.
ohne Text
|
ben adam öldürmedim bu yeterlidir....
bayhan cezasini cekmedi aftan yararlandi ayrica özel hayatida konusulacak buna emin ol eger sarki söylemeyi secerse ve öyle cekilecek gibi durmuyor....
|
besteht dein wortschatz nur aus
widerspruch?????
|
bei dir und den müslümcüler.....
vielleicht auch bei einigen die etwas zurückgeblieben sind....
Und Popstar ist wohl eine Stufe unter einem Popstar, gelle? ehrlich gesagt hab ich diesen satz nicht verstanden etwas klarer ausdrücken bitte...meinst du star oder gott weiss was du meinst.... |
natürlich wurde er gekauft..ö o.T.
ohne Text
|
ohne Text
|
ohne Text
|
natürlich wurde er gekauft..
und wie er mit elena umgeht finde ich auch nicht gut aber er sagt die wahrheit manchmal übertreibt er.....aber im ganzen find ich seine äudderungen ok er braucht nicht zu singen um in der jury zu sein....
|
ich höre klar und deutlich...
nur muss man auch verstehen direkt sagen die es natürlich nicht die umschreiben das danit das solche leute wie du nicht mitkriegen..wie man sieht gelingt es super....ein star was sollen die denn sonst sagen...denkste die wollen irgendwelche sympathien verlieren...man man...
|
träumst du schön??? o.T.
ohne Text
|
ne die erste staffel big-brother...
habe ich schon bisschen geguckt...
habe vielleicht nicht mehr als 5min popstars geguckt..ausser wenn es in den nachrichten gezeigt wird... |
yorum...gidipte dövecek degilim
o zaman seviyem düser....sogar wenn die mir eine pistole an den kopf halten würd ich den nicht anfassen...aman allah korusun...
|
cok haklisin...kac yasinda olursa olsun.
ohne Text
|
ne ahlaka objektif ol biraz..... o.T.
ohne Text
|
danke..belalim80 o.T.
ohne Text
|
aynisini sen yapsan? ;) o.T.
ohne Text
|
wieso träumen? dün gecenin sonuclari:)
hem burda bir sürü sey yaziyosun, hemde hicbiseyden haberin yok, yazdiklarim dün gecenin sonuclari ;)
|
kes bidahaki yarismaya sende katil:P o.T
ohne Text
|
ach ja... aber das endergebnis wird
anders ausgehen...ich hab es aufs endergebnis bezogen dann hättest du popstar elemeleri schreiben können statt sonuclari
ts ts.. du macht einen fehler nach den anderen :0)) |
Bayhan
sizce armagani vururmu?
bence vurur! bu bayhanda yetenek var! gercekten türkiye aradigi yildizi buluyor :P ama sarkici olarak degil! bayhana film cevirtmeli yaaa kemal sunalin tahtina oturacak tipte adam :) belki buraya kadar jüri üyelerinin destegi ile (daha dogrusu yarismaya birazda eglence katmak icin reytingi artilmak icin boh boh lanarak getirildi) buraya kadar geldi ama gecengün kendisi ile alay edenlere cok güzel tokat vurdu! ercan saatcinin tabiri ile ´´ alin bunuda kapak yapin´´ sözü gercekten cok anlamliydi bu yarismadan bayhan kesinlikle birinci cikmayacak bunu kendisi dahil herkes biliyor, helal olsun cocuga onu kullanarak reytin yapmak isteyenlere o azmiyle cevap veriyor! <a href="redirect.jsp?url=http://members.lycos.co.uk/accelerate02/bayhan.html" target="_blank">http://members.lycos.co.uk/accelerate02/bayhan.html</a> bi bakin :) hoscakalin |
bayhan:)
sizce bi insan cezasini cekdiyse adaletden bi daha cekmelimi hemde halkdan?
|
o.T.
bayhan bu hafta hak eti:) birinci olmayi
cünkü hizli parcada sölüye bilyiormusun:)))) elena zaten cokdandir gitmeliydi ama bu haftaki performans olarak baris gitmeliydi ama iyiki gitmedi:) |
abidin
tabikide abidin yani
albümü dinlediysen en iyi söyleyelerden birisi abidin siz haftaöik performasana bakiyorsunuz galiba tek. |
senin favorin kim elif hanim? o.T.
ohne Text
|
nö, bence abidine kadar
baris, firdevs yada bayhan olsun daha iyi ;)
|
bu hafta bence abidin gitmeliydi
baris gitmezdi, sonunda o kadar duygu sömürüsü yaptiki, kalacagi garantiydi
|
popstar olur ya da olmaz
herif bambaska bi kisilik...
bence popstar ya firdevs olmali ya da baris bayhan zaten star ;) |
kendimizden almantürklerinden utaniyorum
almanya´da yasayan bircok türk elena´nin elenmesine sevinmis.. nedenmi cünkü türkiye popstarini seciyor.. rus olmaz, türk olmali....
kendimiz yurtdisinda yasiyoruz, hak bekliyoruz, esitlik bekliyoruz, ama bunu kendimiz bile uyguluyamiyoruz..peki o zaman nasil adalet bekleriz... programa hic bakmadim vede iyimi kötümü söylüyor bu kisi bilmiyorum, ama böyle bir nedenden elenmesini istemeleri gercekten üzünc verici.... unutmayin almanyadaki yarislarda zenciler, türkkökenliler, yunan vs her türlü vatandas var... hatta sat1´in yarismasinida yari türk kazandi... o yüzden unutmayin igneyi baskasina cuvalduzunu kendine batir sevgilerle |
Haklisin!!
ya hic anlamiyom.neden elena dün elendi ki???o kadar iyidi performansi!aslinda bayhan popstars yarismasinda cok yanlis.onun elenmesi gerekiyor!!ama neden bu türk halki ona oy verip ,orda tutuyor anlamiyorum.tamam fena söylemiyor ama bu yarismadi yanlis!!!
|
hastvollkommen recht
ne yazikki cok az kisi olaya müzik yönünden bakiyo,
müzikten cok, görünüsler, yaptiklari seyler, tavirlar konusuluyo ;) naja jedem das seine zevkler ve renkler tartisilmaz ;) |
niye? perfonmansa bakarsan....
cuma gecesinin en iyisi bayhandi, en güzel o söyledi
bence yanlis olan elenanin elenmesiydi, ben abidin gider diye saniyodum ve istiyodum ;) |
aklim senin icin önemlimi ???
carpik bir ifaden var, hem yaziyorsun, cevap vermeye gerek yok diye, böylelikle cevap vermis oluyorsun güzelim...;)
|
o zaman sorun yok...;))) o.T.
ohne Text
|
ne yani simdi...
avrupada ki starlar neler yapiliyor, ve bizde igneden iplige bir kisinin özel hayati inceleniyor, bu nasil is...adi üstünde özel hayat ve kimseyi ilgilendirmez... sen bir kimseyi öldürmedin ama laflarinla infaz ederek birisini yargilama vukuatinda bulunuyorsun ....;)))
|
ja.....arabesk dalinda yarisirdim...
:=
|
Ben boyadim ;))
Es wurde alles gesagt, mir bleibt nur noch Recht geben übrig ;))
Byee |
hoe?
anladiysam arap olim
|
Bayhani sevmeyenlere Savas ilan ettim :P
ohne Text
|
das denke ich auch
Ich fand auch dass Elena die beste Show abgeliefert hat.. Sie haette den ersten Platz verdient.. stattdessen fliegt sie raus.. Grade wir Tuerken sollten nicht rassitisch sein.. Ich denke auch dass Elena nur geflogen ist weil sie Russin ist.. Wenn sie Tuerkin gewesen waere, waere sie sicherlich weitergekommen..
|
wenn die argumente ausgehen...
... wird man dann persoenlich, stimmts?
Weisst du.. ich habe gar keine lust weiter mit dir zu diskutieren weil ich bemerkte dass du gar nicht in der lage bist eine Diskussion zu fuehren.. Und dein Satz "Du und die Muesluemcueler" erstens definiere mal "Muesluemcueler" !!!! Und dein Satz "... zurueckgeblieben" das uebersehe ich mal und entschuldige es mit deinen popeligen 18 Jahren. Bueyuede Gel! ;)) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:04 Uhr. |