Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   M. Kemal olmasaydi Türkiye SÜPER GÜC OLURDU (http://localhost/forum/showthread.php?t=13948)

15.08.2017 08:28

Yavşakadam !

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2122474)
ulan magara faresi onun bunun yavsagi
Pkk capulcusu nasilda ibneler orospiler yavsaklar kemalin ve aponun picleri birlik oluyorsunuz.bintana abam olsa lara orospusunada senin yedi sulalenede yakmam.Kani bes para etmeyen cukurlar sanal fareleri ....sanalin verdigi rahatlikla havlayin durun köpekler köpeklerden özür dilerim..realda yoldaslariniza cok postal yalattim.Sanmayin sizi kale aliyorum...Rezil sifatinizi ve tapanaklarinizin pestilini cikarip desifre ediyorum..kudurmenizda bundandir.Saygi deger forumdaslardan özelime hergün tebrik yazilari almam bosuna degil

Fotumdaşlarından tşk alıyormuş:)))))
Hangi şerefsiz ve karaktersiz seningibi bir yavşağa tşk eder.
Hem hangi forumdaş bunlar,forumdaş artık neyse:))))
Gelip buraya yazsınlar sana burada tşk etsinler ben çok merak ettim bu Çukurları....

YigitAdam 15.08.2017 22:50

ermen kirosu

:-)nerden bilsin forumdasin ne oldugunu..Merak etmis yavsak...Ulan surtuk sen kendini nimettenmi saniyorsun yoksa
Lan forumlarda insanmi biraktiniz burda ücbes sapik gurup olmus gelene gidene salya sumuk hakaret edip duruyorsunuz..seref yoksunu kani bespara etmeyenlerden haliyle kimse hakaret duymak istemiyor.yoksa sizin yedi sulalenizden kimse cekinmez...

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122477)
Fotumdaşlarından tşk alıyormuş:)))))
Hangi şerefsiz ve karaktersiz seningibi bir yavşağa tşk eder.
Hem hangi forumdaş bunlar,forumdaş artık neyse:))))
Gelip buraya yazsınlar sana burada tşk etsinler ben çok merak ettim bu Çukurları....

16.08.2017 14:09

Ben senin gibi kimsenin yalakasi degilim. Otur artik evinin kadini ol ve elinin hamuru ile erkeklere bulusma be kadin. Takin artik sana Lara hanimin gönderdigi esarpi ve evinin kadini ol. Biraz laf dinle artik.

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2122468)
al sana bir yalaka

ulan sen ne alcakmissin...dünyanin en alcak serefsiziyim diyorsun ikide bir tuh senin kalibina bir dansöz bukadar kiviramaz

YigitAdam 17.08.2017 00:49

M. Kemal`in Ingiliz Istihbaratı ile gizli ilişkisi

M. Kemal Atatürk’ün Ingiliz Istihbaratı ile gizli ilişkisi deşifre oldu

Bilindiği gibi M. Kemal, Filistin Cephesi’nde Ingiliz Ordusu Kumandanı General Allenby’e karşı savaşmak yerine kaçmayı tercih etmiş ve ardında 75 bin Mehmetçik esir bırakmıştı. Gariptir, Filistin Cephesi’ndeki bu hezimetten takriben 4 yıl evvel yani 1913 yılının sonuna doğru General Allenby ile Pixton Park’ta bir öğle yemeği yemişti… Daha da garibi, M. Kemal’i yemeğe davet eden kişi, meşhur Tapınakçı Aubrey Herbert idi. M. Kemal bu Ingiliz ajanı Aubrey Herbert ile de, çok değil takriben 2 sene sonra, Çanakkale’de gizlice görüşecektir.[1] Hatırlatalım, Mondros Mütarekenamesi’ni, M. Kemal’in Filistin Cephesi’nden kaçması ve cephenin çökmesi üzerine imzalamak mecburiyetinde kalmıştık. Mütarekenameyi imzalayan Rauf Orbay ise M. Kemal’in dostuydu.

Meselenin daha iyi anlaşılabilmesi için bir ara Italya Dışişleri Bakanlığı görevinde bulunmuş olan Kont Sforça’nın Mondros Mütarekenamesi hakkında söylediklerine yer vermemiz gerekiyor. Az evvel de ifade ettiğimiz gibi, Mondors Mütarekenamesi’ni Osmanlı Devleti adına imzalayan Rauf Orbay’dır. Rauf Orbay’ın daha sonra M. Kemal Atatürk tarafından Başbakan yapıldığını aklınızın bir köşesine yazınız, az sonra bu noktaya tekrar temas edeceğiz.

Kont Sforça, Mondros Mütarekenamesi’nden bahsederken Ingilizlerin kara ordusuna karşı mutedil davrandıklarını söylüyor. Donanma’nın hemen teslimi istendiği halde kara ordusunun ilgasından veya hemen terk-i silah etmesinden bahsedilmiyormuş. Bilakis sadece seferberliğin ilgası talep olunurken, dahilde asayişin temini ve hududların muhafazası ve bunun için lazım gelen ordu miktarı terhisten istisna ediliyormuş!.. Kont Sforça, bunda bir gizli maksad görüyor ve diyor ki:

“Ingiltere Hükümeti, Osmanlı Devleti’nin mirascıları arasında şimdiden bir ihtilaf görüyor ve mutad olan ikiyüzlü siyasetiyle şunu istiyor:

Eğer müttefiklerin talebleri Ingilizleri sıkacak bir şekil alırsa, henüz mukavemet kabiliyeti olan Türkler’i kendi menfaatleri için kullanabilir bir mevkiye koyabilsinler.”[2]

Bu durumdan anlaşılıyor ki, daha mütarekenin (Ateşkesin) imzası günü yani Padişah’ın Anadolu’da bir kuvvet teşkilini hayalinden bile geçirmediği zamanda Ingilizler, (Kont Sforça’nın fikrine göre) bu kuvvetin teşkilini düşünmeye başlamışlar, hatta bunun için M. Kemal’i, Sultan Vahidüddin’den evvel bulmuşlardır. Sultan Vahidüddin ve Sadrazam Ferid Paşa, M. Kemal’i, “Memlekette büyük şöhreti vardır. Itimad edilecek namuslu bir adamdır!..” diye Ingilizlere karşı müdafaa edip Anadolu’ya göndermeye çalışırken M. Kemal de Istanbul’da Itilaf Hükümetleri ileri gelenleri ile münasebette bulunuyor ve onlardan talimat alıyordu.[3]

Bundan başka, Ingilizlerin Istanbul’da hafiye teşkilatını yapan, “Ingiliz Muhibler Cemiyeti”ni kuran hülasa Şark’ta Ingilizlerin siyasi emellerini temine çalışan Rahip Frew, daha evvel M. Kemal ile temasa geçmişti. Hatta M. Kemal, Pera Palas Oteli’nin müdürü, Fransız fakat Ingiliz ajanı Mösyö Martin vasıtasıyla müteaddid defalar vaki olan mülakatlarında Rahip Frew’yu, “insaniyete hadim adalete hizmetkar bir zât-ı faziletkâr telakki etmiş olduğunu” bizzat ifade etmektedir.[4]

M. Kemal’in entelijans servis elemanı olan Rahip Frew ile daha Anadolu’ya gitmeden önce görüştüğünü Rauf Orbay da ifade etmektedir:

DEVAM VE KAYNAK ICIN:http://belgelerlegercektarih.com/201...-desifre-oldu/

17.08.2017 09:53

Yavşakadam

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2122487)
:-)nerden bilsin forumdasin ne oldugunu..Merak etmis yavsak...Ulan surtuk sen kendini nimettenmi saniyorsun yoksa
Lan forumlarda insanmi biraktiniz burda ücbes sapik gurup olmus gelene gidene salya sumuk hakaret edip duruyorsunuz..seref yoksunu kani bespara etmeyenlerden haliyle kimse hakaret duymak istemiyor.yoksa sizin yedi sulalenizden kimse cekinmez...

Çukurlukta 1 numarasın.Yalan yanlış şeyler yazıp,karşı çıkan eleştiren herkese salyalı ağzınla küfür ve hakaretten başka birşey yazmıyorsun.Bu yazdıklarını da siyaset olarak algılıyor ve öyle yansıtmaya çalışıyorsun.Birden fazla nick ile girip,kendi kendine konuşuyor.Saçma sapan yobaz yazılarından veya kitaplardan alıntı yapıp bunları delil olarak gösteriyorsun.Bu saçma arşiv anlayışınız o kadar ayyuka çıktı ki.Herşeye senaryo yazan bir topluluk haline dönüştünüz.Kısaca uydurduğunuz yalanlarınıza kendiniz inanmaya başladınız.
Sağlıklı bir insanın kafa yapısı yok sen ve senin gibi yobazlarda.Sapık fantezisinden öteye gidemeyen sapıklar topluluğu olarak dünya tarihinde yerinizi aldınız..Şu kutsal olarak gördüğünüz savsata kitaplarında,adı geçen sapık bir kavim var Ya,onlar gibi tarih çöplüğünde yerinizi aldınız....

YigitAdam 17.08.2017 14:20

Yürü ordan kiro bozuntusu.be alcak ibne apo ve kemalin yalakasi sana davatiye cikaranmi oldu..Biz delilere dayanarak tarih gercekleri yazariz.Sizin gibi ermen kocakari masallarini, sapiklarin salyalarini yalayip gelip ulu orta akitmayiz.Aydinlik görmemis magara cakallari, tartismaninda bir kültürü var..Deliller delilerle cürütülür.Alinti olmasina degil saglamligina bakilir..Sizin alayiniz küfür ve hakaretle gercekleri örtbas edeceginizi saniyorsunuz:-)) bu yüzden küfür ve hakaretlerinize misliyle mukabelede bulunmam sart oluyor.Yoksa Ben sizler gibi küfür cocugu degilim..AaaFanGirO..
Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122496)
Çukurlukta 1 numarasın.Yalan yanlış şeyler yazıp,karşı çıkan eleştiren herkese salyalı ağzınla küfür ve hakaretten başka birşey yazmıyorsun.Bu yazdıklarını da siyaset olarak algılıyor ve öyle yansıtmaya çalışıyorsun.Birden fazla nick ile girip,kendi kendine konuşuyor.Saçma sapan yobaz yazılarından veya kitaplardan alıntı yapıp bunları delil olarak gösteriyorsun.Bu saçma arşiv anlayışınız o kadar ayyuka çıktı ki.Herşeye senaryo yazan bir topluluk haline dönüştünüz.Kısaca uydurduğunuz yalanlarınıza kendiniz inanmaya başladınız.
Sağlıklı bir insanın kafa yapısı yok sen ve senin gibi yobazlarda.Sapık fantezisinden öteye gidemeyen sapıklar topluluğu olarak dünya tarihinde yerinizi aldınız..Şu kutsal olarak gördüğünüz savsata kitaplarında,adı geçen sapık bir kavim var Ya,onlar gibi tarih çöplüğünde yerinizi aldınız....

Lara__ 17.08.2017 16:23

Allahin mali'i lan yazdilarinda elle tutulur 2 kelime olsun teneke kafa

17.08.2017 20:02

Yavşakadam

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2122498)
Yürü ordan kiro bozuntusu.be alcak ibne apo ve kemalin yalakasi sana davatiye cikaranmi oldu..Biz delilere dayanarak tarih gercekleri yazariz.Sizin gibi ermen kocakari masallarini, sapiklarin salyalarini yalayip gelip ulu orta akitmayiz.Aydinlik görmemis magara cakallari, tartismaninda bir kültürü var..Deliller delilerle cürütülür.Alinti olmasina degil saglamligina bakilir..Sizin alayiniz küfür ve hakaretle gercekleri örtbas edeceginizi saniyorsunuz:-)) bu yüzden küfür ve hakaretlerinize misliyle mukabelede bulunmam sart oluyor.Yoksa Ben sizler gibi küfür cocugu degilim..AaaFanGirO..

Yavşakadamın yavşak delillerini,daha önce duyan yada okuyan varmı ?Ben hiç duymadım okumadım çünkü.Bu kadar ahmakça delil yaratılırmı bilmiyorum.Bence biri vermiş mehteri buna,boş boş ,salya sümük küfür ve hakaret yazıp sürüyor.Bunlar ne derse bilin ki tam tersi doğrudur....

YigitAdam 17.08.2017 20:32

Tüm Cukur YAVSAKLARA!

Insanda biraz yüz olur..utanmadan sIKlmadan birde kendilerine pay ayiriyor bu surtukler, ulan onun bununn cocuklari kani bespara etmeyen yavsaklar, bu konuyu ben actim, argumani fikri delili olan buyursun tartisalim diye defalarca not düstügüm halde halen piskin piskin hakaret edip duruyorlar..alayiniz alcak mahluksunuz..hayvan diyemiyorum ,hayvaninda bir serefi var..saldirganlasirsa höst dersin gider...Aslinda alcaginda bir seviyesi var sizler gercekten cukurmussunuz..
Bogulun cukurunuza...Konuyu provke edip,tapanaklarini aklayacagini saniyor gihodiler.
Ettiginiz edeceginiz küfür ve hakaretleri bin misliyle o alcak sifatiniza iade ettim,ediyorum!!

YigitAdam 17.08.2017 20:41

M.Kemal !ngiliz kuklasiydi

M. Kemal Atatürk 14 Kasım 1918 günü, Ingilizlerin Daily Mail Gazetesi’nin muhabiri G. Ward Price’ı aracı yaparak General Harrington’la da görüşmek istemişti.

Price, M. Kemal’le Pera Palas’ta yaptığı görüşmeyi hatıralarında şöyle aktarıyor:

“M. Kemal, yapmak istediği bir teklif için Britanya resmi makamlarıyla nasıl temas edeceğini” bildirmemi rica etti.

“Bu harpte yanlış cephede savaştık, dedi, eski dostumuz Britanyalılarla asla kavga etmek istemezdik… Biliyoruz, partiyi kaybettik… Anadolu’nun Müttefik Devletler tarafından işgal edileceğini tamamen biliyordum… Bu topraklar üzerindeki bir Britanya idaresinden o kadar hoşnutsuzluk gösterilmemesi gerektir.”

Anadolu’da Ingiliz idaresinden o kadar da rahatsızlık duyulmaması gerektiğini söyledikten sonra M. Kemal, bu topraklar üzerindeki Ingiliz idaresinde bir vali olarak çalışmaya hazır olduğunu gazeteci aracılığıyla işgalci yetkililere şöyle iletecektir:

“Eğer Ingilizler Anadolu için sorumluluk kabul edecek olurlarsa Britanya idaresinde bulunan tecrübeli Türk valileri ile işbirliği halinde çalışmak ihtiyacını duyacaklardır. Böyle bir selahiyet dâhilinde hizmetlerimi arzedebileceğim münasip bir yerin mevcut olup olmayacağını bilmek isterim…”[12]

Dikkat ettiyseniz, G. Ward Price ile yaptığı görüşmede Vali olmak istediğini söylüyor, yani Ingilizlerden “siyasi/idari” makam istemektedir. J. G. Bennett’e yaptığı teklifte ise “askeri” makam talep ediyor.

Şimdi, M. Kemal’in Ingilizlerden talep ettiği siyasi ve askeri makamları alıp alamadığına bakalım…

Devam ve Osmanlica orginal belgeler:http://belgelerlegercektarih.com/201...-desifre-oldu/

YigitAdam 29.10.2017 01:44

Ingiliz casusu put kemal olmasaydi

ÜMMETIN EVRENSEL HILAFET DEVLETI yerine ingilizler tarafindan müsade edilen Turkey (hindi)müstemleke bölge camuriyeti kurulup, Dünya müslümanlari hacli ve siyonistlerin insafina birakilip inim inim inletilmez, yer alti yerüstü zenginlikleri talan edilemez, siyonistler filistinde devlet kuramazlardi....
Anladiniz mi simdi M.KEMALI NEDEN BÜTÜN BATILILAR VE SIYONISTLER COK SEVIYOR!

Anlamak isteyen anlar,
Saygi deger forumdaslara saygilar
zirvalamak isteyen havlar..
Biz delillerle realiteyle konusuruz,
Havlayanlara pesinen, küfür ve hakaretlerini misliyle iade edip HO$T diyorum!

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2122512)
M. Kemal Atatürk 14 Kasım 1918 günü, Ingilizlerin Daily Mail Gazetesi’nin muhabiri G. Ward Price’ı aracı yaparak General Harrington’la da görüşmek istemişti.

Price, M. Kemal’le Pera Palas’ta yaptığı görüşmeyi hatıralarında şöyle aktarıyor:

“M. Kemal, yapmak istediği bir teklif için Britanya resmi makamlarıyla nasıl temas edeceğini” bildirmemi rica etti.

“Bu harpte yanlış cephede savaştık, dedi, eski dostumuz Britanyalılarla asla kavga etmek istemezdik… Biliyoruz, partiyi kaybettik… Anadolu’nun Müttefik Devletler tarafından işgal edileceğini tamamen biliyordum… Bu topraklar üzerindeki bir Britanya idaresinden o kadar hoşnutsuzluk gösterilmemesi gerektir.”

Anadolu’da Ingiliz idaresinden o kadar da rahatsızlık duyulmaması gerektiğini söyledikten sonra M. Kemal, bu topraklar üzerindeki Ingiliz idaresinde bir vali olarak çalışmaya hazır olduğunu gazeteci aracılığıyla işgalci yetkililere şöyle iletecektir:

“Eğer Ingilizler Anadolu için sorumluluk kabul edecek olurlarsa Britanya idaresinde bulunan tecrübeli Türk valileri ile işbirliği halinde çalışmak ihtiyacını duyacaklardır. Böyle bir selahiyet dâhilinde hizmetlerimi arzedebileceğim münasip bir yerin mevcut olup olmayacağını bilmek isterim…”[12]

Dikkat ettiyseniz, G. Ward Price ile yaptığı görüşmede Vali olmak istediğini söylüyor, yani Ingilizlerden “siyasi/idari” makam istemektedir. J. G. Bennett’e yaptığı teklifte ise “askeri” makam talep ediyor.

Şimdi, M. Kemal’in Ingilizlerden talep ettiği siyasi ve askeri makamları alıp alamadığına bakalım…

Devam ve Osmanlica orginal belgeler:http://belgelerlegercektarih.com/201...-desifre-oldu/

Lara__ 29.10.2017 12:06

O.Cocugu Büyük ATATÜRK VE SILAH ARKADASLARI BUGÜN TC dönümü.Pic git kendini yak

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2123327)
ÜMMETIN EVRENSEL HILAFET DEVLETI yerine ingilizler tarafindan müsade edilen Turkey (hindi)müstemleke bölge camuriyeti kurulup, Dünya müslümanlari hacli ve siyonistlerin insafina birakilip inim inim inletilmez, yer alti yerüstü zenginlikleri talan edilemez, siyonistler filistinde devlet kuramazlardi....
Anladiniz mi simdi M.KEMALI NEDEN BÜTÜN BATILILAR VE SIYONISTLER COK SEVIYOR!

Anlamak isteyen anlar,
Saygi deger forumdaslara saygilar
zirvalamak isteyen havlar..
Biz delillerle realiteyle konusuruz,

Atatürke hakaret edip iftira atan igrenc yobazlara Kapak olsun..

https://youtu.be/GzG-cw8vvQA

ATATATÜRK ÇOCUKLARI

Bir güneş gibi aydınlatırız

Karanlık ufukları

Sevgi, saygı, umut doluyuz,

Doğruluktur yolumuz.

Gözleriz ufukları, başları hep yukarı.

Hem çalışkan hem dürüst Atatürk Çocukları.

Talas çocuklarıyız, sönmeyen ışıklarız.

Doğruluktan şaşmayız, seni hiç unutmayız.

AKP'Li YObazlara ve PKK'li it sürüsüne Kapak olsun...Izindeyiz BÜYÜK ATATÜRK

hanki ülkenin BÜyük ATATürk gibi bir lideri var gösterin Bana....MEKANIN CENNET OLSUN ATAM

bu orosbu cocugunun bütün derdi babasinin belli olmasi ama annasi yine bos durmamis manlis babayi secties bu insane artigina

Lara__ 29.10.2017 12:23

Putin Atatürkün yolundayiz diyor- AKP li ve Pkkli serefsizlere kapak gibi cevap vermi

https://youtu.be/A7gY9HzR6U8

ne aciki Büyük Önder MUSTAFA Kemal önder ve silah arkadaslari AKP ve Pkk li soysuzlara TC vatandasiyim deme firsatini verdi......bu insan müsbettelerine hayvan sifati bile anlamsiz kaliyor

Lara__ 29.10.2017 12:33

Cehalet asla sorgulamaz, daima yargılar
Cehalet öğrenmez, yanlızca ve hep inanır
Cehalet asla okumaz ve öğrenmez, gerek duymaz, o hep hatmeder
Cehalet asla hoş görmez, hep katleder
Cehalet ilkeldir asla sosyalleşmez

MEDENİYET İSE :
Kadın ve erkeğin birlikte yürüyebilmesidir
Işte bu yüzden cehalettin tek korkusu daima ve hep kadınlardır
Çünkü kadın ne öğrenirse daima çocuklarına onu öğretir
Işte bu nedenlede cehalet
Kadının aydınlanmasını ve öğrenmesini asla istemez..

KARL MARKS

YigitAdam 29.10.2017 13:39

Ne DEMISTIK

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2123327)

Kemali savunma sizin gibi birkac kici kirik lümpene kaldiysa tamamdir ...argümani küfür olan soysuz, ananin kac kisiyle binistigini sergilemene gerek yok...denize girdiginde birkac kova su aldigini bilmeyen kalmadi forumlarda.:-))sürtük.Milleti ahmak kendinizi cok mu akilli saniyorsunuz...Ulan onun bunun yosmalari, yaklasik bir asirdir, bir WC kagitinin bile bulusuna imza atamayan," yatiyoruz kalkiyoruz biz sana tapiyoruz" terhaneleriyle her köye bir puthane ,her vilayeti bir kerhane,Her okula bir babasiz kemale bir baba terhanesi, Kibris rum kesimine sperm bankalarindan ismarlama picler devsirmeklemi cagdas oldunuz...Ulan yedi düvele Türk milletini el actirdiniz...Yatip kalkin AKP dua edin kemalinizida sizide kurtardi tarihin cöplügüne atilmaktan...Pampesli basbakanlarinizida, para kazanmak icin yedi sülelenizi sattiklarinizida bilir bu millet..soysuz kiptiler

Lara__ 29.10.2017 14:28

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2123343)
Kemali savunma sizin gibi birkac kici kirik lümpene kaldiysa tamamdir ...argümani küfür olan soysuz, ananin kac kisiyle binistigini sergilemene gerek yok...denize girdiginde birkac kova su aldigini bilmeyen kalmadi forumlarda.:-))sürtük.Milleti ahmak kendinizi cok mu akilli saniyorsunuz...Ulan onun bunun yosmalari, yaklasik bir asirdir, bir WC kagitinin bile bulusuna imza atamayan," yatiyoruz kalkiyoruz biz sana tapiyoruz" terhaneleriyle her köye bir puthane ,her vilayeti bir kerhane,Her okula bir babasiz kemale bir baba terhanesi, Kibris rum kesimine sperm bankalarindan ismarlama picler devsirmeklemi cagdas oldunuz...Ulan yedi düvele Türk milletini el actirdiniz...Yatip kalkin AKP dua edin kemalinizida sizide kurtardi tarihin cöplügüne atilmaktan...Pampesli basbakanlarinizida, para kazanmak icin yedi sülelenizi sattiklarinizida bilir bu millet..soysuz kiptiler

orosbunun sictigi pezevengin dölü...annamin ba$inimi mi tutuyordun onun bunun cocugu ,ahlaksiz ...kalibina mictigimin beyinsizi....

iblis oglu annasinin hayat hikkayesini anlata anlata bitiremi ezik....fantaziye bakin,laflara bakin o.cocugunda ben bosuna buna dul kari beslemesi demiyorum...aileden eyitimle ibne.....Lan hanki yüzle hala TC kimligi altinda dolasiyorsun göt veren.....TC BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL VATAN SEVERLERE armagan edti ne oldugu belirsiz vatan ,insan hainleri deyil......o cougunun hiristiyanin ne oldugu beli,ermeninde ,müslümanin.....$eytanin oglu ATATürk annani ingilizlerin altindan aldi diyemi gocunuyon...

senin götüne burada kismet cikmaz zibidi bir yerini yirtsanda cikmaz havlamalarin bosuna

Lara__ 29.10.2017 15:38

Türk Milletinin yeniden dogu$U-TC kimmligi altina yasayan Yobazlara kapak olsun

https://youtu.be/IdIL-bDzQ8k

ATATÜRK CUMHURİYETİ İŞTE BÖYLE KURDU

Anafartalar Komutanı Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının başlattığı kurtuluş mücadelesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini attı. Bu şanlı mücadele, dünyanın dört bir yanında takdir kazandı. Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet, Türk milletine, sosyolojik, tarihsel ve siyasal anlamda birçok değer kattı.

Cumhuriyet’in ilanı sonrasında yapılan birçok yenilik, adeta devrim niteliğindeydi. Bu öyle bir dönüşümdü ki, yalnızca 15 yıl içinde Türkiye bambaşka bir ülkeye dönüştü.
Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’i çok zor şartlarda kurdu.
1923 yılında Türkiye perişan, millet sefalet içindeydi.
Yıllarca süren savaş yüzünden memleket baştan sona harap olmuştu.
Her taraf viraneydi, hiçbir uygar kurum yoktu.
Milletin mutluluğu ve refahı söz konusu değildi.

Savaşta 830 köy tümüyle yok oldu. 930 köy kısmen ateşe verildi.
40 bin köyün 37 bininde ne okul, ne de yol vardı.
Halk hastalıkların pençesindeydi. Türkiye’de yalnızca 344 doktor vardı.
Toplumun sadece yüzde 3’ü okuma yazma biliyordu ve kadının adı yoktu.
Osmanlı’dan geriye yalnızca 4 fabrika kalmıştı.

Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türkiye, 15 yıl gibi bir zamanda büyük bir değişim yaşadı.
Tarihler 1938 yılını gösterdiğinde Türkiye bambaşka bir ülkeye dönüşmüştü.
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi, yaşanacak dönüşümün habercisiydi. Saltanat yıkıldıktan sonra, tekke ve zaviye gibi çağ dışı kurumlar ortadan kaldırıldı.
Akla ve bilime önem verildi. Öğrenci sayısı yüzde 500 oranında arttı. Çağdaş okullar ve enstitüler açıldı.

Ekonomi millileştirildi. Ülkenin dört bir yanında 50’yi aşkın fabrika kuruldu. Madenler işlendi, bankalar kuruldu, Türkiye demir ağlarla örüldü.
Köylüye toprak ve tohum dağıtıldı. Halkı ezen vergiler kaldırıldı. Tarımsal üretim ülke genelinde artırıldı.

Doktor sayısı 15 yılda 1625’e çıkarıldı. Ülkenin her yerine hastane kuruldu. Yerli aşı üretildi. Ezilen kadınlara seçme ve seçilme hakkı verildi. Sosyal hakları artırıldı.
Dünya devletleriyle barışçı bir dış politika izlendi.
Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet, sadece kazanılışı açısından değil, sonrasında yapılanlar açısından da devrim niteliğindeydi.
Atatürk, yalnızca Türkiye’nin değil, tüm dünyanın saygı duyduğu büyük bir liderdi.
Nesiller geçse de bu millet için yaptıkları asla unutulmayacak.

Osmanli 250 yil devleti güzel bir sekilde yönettigi inakr edilemez, geri kalan 400 yil tamamiyle cikar ve menfat üzerine yürütülmü$ bir devlet,$irke batmi$ has bahceleri adlari verilen sayisiz mekanlar acilmi$,oglancilik ,uyusturucu ,zina, insan sömürmek,cikarcilik..ve bütün bunlari din ve allahin adini anarak toplumu siirk ve zulum haline getirdiler...Allahda sonunda bellalarini verdi...Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkü gönderdi.ALLAH istemesydi ATATürk TC kurabilirmiydi soruyorum sizlere.....Osmanlin 650 yil yapamadigini Büyük önder 12 yilda basardi...yobazlar gibi beklemedi kimsede yok bizdede olmazsa olur demedi ilim bilim ve azimle 12 yilda TC kurdu...

Osmanliymi$ -Dedelerimizmi$..ne olmu$ dedelerimizse????? Dedem diye yanli$ini hatalarini görmezdenmi gelicem....???? Allahin hakkin yaninda dedem kim oluyor????? Allah duruken sirke keyfine yenik düsmüs sirke batmi$ dedelerimizemi yaranicam???

dedenizin döneminde bile resimlerinizi gavur dediginiz milletin yaptigi makinalarla cekiniyordunuz....

müslüman cumhur baskani istiyordunuz ya alin size müslüman cumhur baskani ? Allah yetersiz ya allaha ortak oldular insanlarin inancini bu yobaz tayfasi ölcücek.....lan Yobaz bir dedelerinin dönemindeki kadinlarin resimlerine bak birde bugünün sarik kafalilarina bak carikli

29.10.2017 21:41

Lara, sen bu yavsagi tam bir şamaroglanına çevirmşsin. Şimdi bu yalak feleğini şaşırmıştır ve hangi başka nickle küfür cevap vereceğini düşünüyordur bu zavallı internet sapığı :D
Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2123345)
https://youtu.be/IdIL-bDzQ8k

ATATÜRK CUMHURİYETİ İŞTE BÖYLE KURDU

Anafartalar Komutanı Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının başlattığı kurtuluş mücadelesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini attı. Bu şanlı mücadele, dünyanın dört bir yanında takdir kazandı. Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet, Türk milletine, sosyolojik, tarihsel ve siyasal anlamda birçok değer kattı.

Cumhuriyet’in ilanı sonrasında yapılan birçok yenilik, adeta devrim niteliğindeydi. Bu öyle bir dönüşümdü ki, yalnızca 15 yıl içinde Türkiye bambaşka bir ülkeye dönüştü.
Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’i çok zor şartlarda kurdu.
1923 yılında Türkiye perişan, millet sefalet içindeydi.
Yıllarca süren savaş yüzünden memleket baştan sona harap olmuştu.
Her taraf viraneydi, hiçbir uygar kurum yoktu.
Milletin mutluluğu ve refahı söz konusu değildi.

Savaşta 830 köy tümüyle yok oldu. 930 köy kısmen ateşe verildi.
40 bin köyün 37 bininde ne okul, ne de yol vardı.
Halk hastalıkların pençesindeydi. Türkiye’de yalnızca 344 doktor vardı.
Toplumun sadece yüzde 3’ü okuma yazma biliyordu ve kadının adı yoktu.
Osmanlı’dan geriye yalnızca 4 fabrika kalmıştı.

Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türkiye, 15 yıl gibi bir zamanda büyük bir değişim yaşadı.
Tarihler 1938 yılını gösterdiğinde Türkiye bambaşka bir ülkeye dönüşmüştü.
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi, yaşanacak dönüşümün habercisiydi. Saltanat yıkıldıktan sonra, tekke ve zaviye gibi çağ dışı kurumlar ortadan kaldırıldı.
Akla ve bilime önem verildi. Öğrenci sayısı yüzde 500 oranında arttı. Çağdaş okullar ve enstitüler açıldı.

Ekonomi millileştirildi. Ülkenin dört bir yanında 50’yi aşkın fabrika kuruldu. Madenler işlendi, bankalar kuruldu, Türkiye demir ağlarla örüldü.
Köylüye toprak ve tohum dağıtıldı. Halkı ezen vergiler kaldırıldı. Tarımsal üretim ülke genelinde artırıldı.

Doktor sayısı 15 yılda 1625’e çıkarıldı. Ülkenin her yerine hastane kuruldu. Yerli aşı üretildi. Ezilen kadınlara seçme ve seçilme hakkı verildi. Sosyal hakları artırıldı.
Dünya devletleriyle barışçı bir dış politika izlendi.
Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet, sadece kazanılışı açısından değil, sonrasında yapılanlar açısından da devrim niteliğindeydi.
Atatürk, yalnızca Türkiye’nin değil, tüm dünyanın saygı duyduğu büyük bir liderdi.
Nesiller geçse de bu millet için yaptıkları asla unutulmayacak.

Osmanli 250 yil devleti güzel bir sekilde yönettigi inakr edilemez, geri kalan 400 yil tamamiyle cikar ve menfat üzerine yürütülmü$ bir devlet,$irke batmi$ has bahceleri adlari verilen sayisiz mekanlar acilmi$,oglancilik ,uyusturucu ,zina, insan sömürmek,cikarcilik..ve bütün bunlari din ve allahin adini anarak toplumu siirk ve zulum haline getirdiler...Allahda sonunda bellalarini verdi...Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkü gönderdi.ALLAH istemesydi ATATürk TC kurabilirmiydi soruyorum sizlere.....Osmanlin 650 yil yapamadigini Büyük önder 12 yilda basardi...yobazlar gibi beklemedi kimsede yok bizdede olmazsa olur demedi ilim bilim ve azimle 12 yilda TC kurdu...

Osmanliymi$ -Dedelerimizmi$..ne olmu$ dedelerimizse????? Dedem diye yanli$ini hatalarini görmezdenmi gelicem....???? Allahin hakkin yaninda dedem kim oluyor????? Allah duruken sirke keyfine yenik düsmüs sirke batmi$ dedelerimizemi yaranicam???

dedenizin döneminde bile resimlerinizi gavur dediginiz milletin yaptigi makinalarla cekiniyordunuz....

müslüman cumhur baskani istiyordunuz ya alin size müslüman cumhur baskani ? Allah yetersiz ya allaha ortak oldular insanlarin inancini bu yobaz tayfasi ölcücek.....lan Yobaz bir dedelerinin dönemindeki kadinlarin resimlerine bak birde bugünün sarik kafalilarina bak carikli

29.10.2017 21:41

Lara mach doch mal die Beine breit

https://www.youtube.com/watch?v=NYXwJAkfSNg

Lara__ 29.10.2017 23:38

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2123346)
Lara, sen bu yavsagi tam bir şamaroglanına çevirmşsin. Şimdi bu yalak feleğini şaşırmıştır ve hangi başka nickle küfür cevap vereceğini düşünüyordur bu zavallı internet sapığı :D

bir kayiplari olucagini düsünmüyorum, kendilerini o kadar mükemmel ve zeki görüyorlarki ahmakliklarini görebilen insanlar olduklarinin farkinda bile deyiller...

yav$ak deme con ayip...))) kisaca bacím diyebilirsin..)

YigitAdam 30.10.2017 00:07

korkak sanal capulcular,

Laranin yalakasida geldi..korkak kaplumbaga bana yazmamaya söz vermisti alcagin sözümü olur namusyoksunu kemalin kirintilari

sizi kale aldigimimi saniyorsunuz..küfür ve hakaretle gerceklerin üzerini örteceginizi sansanizda ati alan üsküdari coktaan gecti atanizinda sizinde ne mal oldugunu dünya alem biliyor.Birtek siz bilemiyecek kadar aptalsiniz...GÖLGEMDEN BILE KORKUYORSUNUZ OROSPI KOCA DEGISIR GIBI NIK DEGISIP zirvalar, zoru görünce tabana kuvvet kacarsiniz....Karekteri bes para etmeyen pic kemalin surtuklerisiniz...

YigitAdam 30.10.2017 00:15

P.kemalın Seceresı

M.Kemal bir ingiliz ajaniydi
iste bugüne kadar ortada dolasan cürütülemeyen delil..
Bu alcak ajani ata olarak kabul et diyorlar ..ulan ancak sizin gibi p kurulari bir ajani ata olarak kabul edebilir.MÜSLÜMAN TÜRKLER ONUN PUTUNUDA ZIHNIYETINIDE SELANGIGIN CÖPLÜGÜNE ATACAKTIR...

http://belgelerlegercektarih.com/tag...ingiliz-ajani/

.
http://belgelerlegercektarih.com/201...-desifre-oldu/

30.10.2017 00:15

...

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2123364)
Laranin yalakasida geldi..korkak kaplumbaga bana yazmamaya söz vermisti alcagin sözümü olur namusyoksunu kemalin kirintilari

sizi kale aldigimimi saniyorsunuz..küfür ve hakaretle gerceklerin üzerini örteceginizi sansanizda ati alan üsküdari coktaan gecti atanizinda sizinde ne mal oldugunu dünya alem biliyor.Birtek siz bilemiyecek kadar aptalsiniz...GÖLGEMDEN BILE KORKUYORSUNUZ OROSPI KOCA DEGISIR GIBI NIK DEGISIP zirvalar, zoru görünce tabana kuvvet kacarsiniz....Karekteri bes para etmeyen pic kemalin surtuklerisiniz...

Bu hayatımda öğrendiğim en iyi şeylerden biri,yobazların aptal yalancı olduğudur.O kadar aptallar ve korkaklar ki,herhangi birinin yazmasını bile istemezler.Tek düze bildik asparagas haberler gibi,bir dizi yalanlar uydurarark,uydurdukları bu yalanada sadece kendileri inanarak,toplum içinde yer edinmeye çalışırlar...Bunları anca ddt paklar....

30.10.2017 00:26

BOP Eşbaşkanı Tayyip

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2123365)
iste bugüne kadar ortada dolasan cürütülemeyen delil..
Bu alcak ajani ata olarak kabul et diyorlar ..ulan ancak sizin gibi p kurulari bir ajani ata olarak kabul edebilir.MÜSLÜMAN TÜRKLER ONUN PUTUNUDA ZIHNIYETINIDE SELANGIGIN CÖPLÜGÜNE ATACAKTIR...

Buradan da anlaşıldığı gibi Tayyip Erdoğan CIA ajanıdır...

YigitAdam 30.10.2017 00:37

Delil delille cürütülür

Küfür ve hakaretle delilleri cürüttügünü sanan alcaklarla burda isim olmaz.bana küfür etme cesaretini kendinde gören varsa yerim yurdum belli gelir realda bunu yapar..Burda küfür hakaret eden surtuklere yaptiklari yapacaklari küfürleri misliyle iade edip, küfürbaz alcaklari kale almiyorum...

iste bugüne kadar ortada dolasan cürütülemeyen deliller..
Bu alcak ajani ata olarak kabul et diyorlar.Ulan nerde görümüs bir Müslümanin satilmis bir ajani ata kabul edip sevmesi...Yok öyle degil diyorsaniz buyrun cürütün, bunlar on yillardir dünyada dolasan deliller..mahkemeye verin SIKIYORSA..burda ucuz kahramanlik edeceginize savunun tapanaginizi.yapamazsiniz!..konu RTE degil onunda varsa benzer ajanligi ,onunda gözinin yasina bakmam ayni seyleri onun icinde yazarim

.
http://belgelerlegercektarih.com/201...-desifre-oldu/[/quote]

Lara__ 30.10.2017 23:07

[quote=YigitAdam;2123368]Küfür ve hakaretle delilleri cürüttügünü sanan alcaklarla burda isim olmaz.bana küfür etme cesaretini kendinde gören varsa yerim yurdum belli gelir realda bunu yapar..Burda küfür hakaret eden surtuklere yaptiklari yapacaklari küfürleri misliyle iade edip, küfürbaz alcaklari kale almiyorum...

Bu alcak ajani ata olarak kabul et diyorlar.Ulan nerde görümüs bir Müslümanin satilmis bir ajani ata kabul edip sevmesi...Yok öyle degil diyorsaniz buyrun cürütün, bunlar on yillardir dünyada dolasan deliller..mahkemeye verin SIKIYORSA..burda ucuz kahramanlik edeceginize savunun tapanaginizi.yapamazsiniz!..konu RTE degil onunda varsa benzer ajanligi ,onunda gözinin yasina bakmam ayni seyleri onun icinde yazarim

Yobazin agzindan yine sallalar akiyor....bo$una cirpini$larin senin g.ötüne buradan mü$teri cikmaz

Findik beyinli arap papagani gibi ezberini tekrarla dur...sana kacinci defa bu palasiminin akini yükledim buraya zibidi....

ATATÜRK Istiklal Harbini Kaybetseydi bu Topraklarda ya$ama $ansiniz bile olmayacakti ancak irzina gecilmi$ Sömürge olarak ya$ardin $erefsiz....$ahsen Senin Ho$una gider Kicinda Bayram .

Ingilizceside ,ARapcasida Su gibidir Yobazin tercümesini yüklemi$ ,yanli$ tecrüme Yobaz orada Annana koyuyorlar...ba$ka kopie bul...Yobaz sadece Atatürke dü$mani deyil, insanliga dü$mani,güzelliklere dü$man,karde$ce ya$ama dü$man Türkiye Cumhuriyetine dü$manlaiklige dü$man-Allaha dü$mani,dinlere dü$mani,aydinlik düsünceye düsman ,BÜYÜK ATATÜRKE düsman....$uda bir gercek ki TC en büyük dü$mani ne Ingiltere ,nede Avrupa TC en büyük dü$mani bu, Yobaz tayvasi ve terör örgütü Pkk.....

P:S

SEnin tarih bilgine tükürürüm ben

$erefsiz Atatürk ingiliz ajani iftiraniza tokat gibi cevap canakkale sava$i ile vermi$tir..

YigitAdam 31.10.2017 00:00

Tapanagin sadece ingiliz casusu degil, ayni zamanda siyonist bozuntusu..her gavurun altina yatmis sapigin teki.....Asagida delil ve kaynaklariyla hepsini isbat ettim.Hatta en samimi arakdaslarindan Dr Riza Nurun bile onun ibne oldugunu daha nice nice reziliklerini kaleme almistir...Gelki bunlar senin gibi bir köprü alti orospusu icin önemli olmayan hatta gurur vesilesi olan icraatlardir.cünkü sen öyle bir alcaksin ki, kendini pazarlamakla kalmayip gece gündüz zavali anani bile pazarlamak pespes cekmek icin yirtiniyorsun.Tuh senin o alcak suratina..diyecegimde tükürügüme yazik...Aslinda bu hareketinle kemal ve kemalitlerin ne derce ahlak yoksunu rezil olduklarini aciga vurararak benim dogrulugumu tastik ediyorsun..buyüzden beni taktir ve destekleyenlerin sayisi hergecen gün artiyor...YOKSA SENIN GIBI BIR REZILi KALE ALDIGIMI Ciddiye alip yazdigimimi SANIYORSUN:-))) Para manyak !:-)

[quote=Lara__;2123374]
Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2123368)
Küfür ve hakaretle delilleri cürüttügünü sanan alcaklarla burda isim olmaz.bana küfür etme cesaretini kendinde gören varsa yerim yurdum belli gelir realda bunu yapar..Burda küfür hakaret eden surtuklere yaptiklari yapacaklari küfürleri misliyle iade edip, küfürbaz alcaklari kale almiyorum...

Yobazin agzindan yine sallalar akiyor....bo$una cirpini$larin senin g.ötüne buradan mü$teri cikmaz

Findik beyinli arap papagani gibi ezberini tekrarla dur...sana kacinci defa bu palasiminin akini yükledim buraya zibidi....

ATATÜRK Istiklal Harbini Kaybetseydi bu Topraklarda ya$ama $ansiniz bile olmayacakti ancak irzina gecilmi$ Sömürge olarak ya$ardin $erefsiz....$ahsen Senin Ho$una gider Kicinda Bayram .

Ingilizceside ,ARapcasida Su gibidir Yobazin tercümesini yüklemi$ ,yanli$ tecrüme Yobaz orada Annana koyuyorlar...ba$ka kopie bul...Yobaz sadece Atatürke dü$mani deyil, insanliga dü$mani,güzelliklere dü$man,karde$ce ya$ama dü$man Türkiye Cumhuriyetine dü$manlaiklige dü$man-Allaha dü$mani,dinlere dü$mani,aydinlik düsünceye düsman ,BÜYÜK ATATÜRKE düsman....$uda bir gercek ki TC en büyük dü$mani ne Ingiltere ,nede Avrupa TC en büyük dü$mani bu, Yobaz tayvasi ve terör örgütü Pkk.....

P:S

SEnin tarih bilgine tükürürüm ben

$erefsiz Atatürk ingiliz ajani iftiraniza tokat gibi cevap canakkale sava$i ile vermi$tir..

Lara__ 31.10.2017 00:14

[quote=YigitAdam;2123378]Tapanagin sadece ingiliz casusu degil, ayni zamanda siyonist bozuntusu..her gavurun altina yatmis sapigin teki.....Asagida delil ve kaynaklariyla hepsini isbat ettim.Hatta en samimi arakdaslarindan Dr Riza Nurun bile onun ibne oldugunu daha nice nice reziliklerini kaleme almistir...Gelki bunlar senin gibi bir köprü alti orospusu icin önemli olmayan hatta gurur vesilesi olan icraatlardir.cünkü sen öyle bir alcaksin ki, kendini pazarlamakla kalmayip gece gündüz zavali anani bile pazarlamak pespes cekmek icin yirtiniyorsun.Tuh senin o alcak suratina..diyecegimde tükürügüme yazik...Aslinda bu hareketinle kemal ve kemalitlerin ne derce ahlak yoksunu rezil olduklarini aciga vurararak benim dogrulugumu tastik ediyorsun..buyüzden beni taktir ve destekleyenlerin sayisi hergecen gün artiyor...YOKSA SENIN GIBI BIR REZILi KALE ALDIGIMI Ciddiye alip yazdigimimi SANIYORSUN:-))) Para manyak !:-)

Annan sana yanli$ BABA sectiyse BÜYÜK ATATÜRKÜN SUCU NEY?????

YigitAdam 31.10.2017 00:26

Kudursanizda bu gercekleri miletimiz ögreniyor

yaklasik bir asirdir nasil aldatildigini anliyor.
Asagidaki belge ve bilgilere benim tek kelime ilave ettigim yoktur
M.KEMALIN MELANETLERI....yalan oldugunu iddia eden varsa dava etme hakki vardir..dagbasinda yasamiyoruz...Pc nin arkasina gizlenip alcakca küfür edeceginize gitin mahkemeye dava edin..YEMIYOR DEGILMI,..bu gercekleri halkimizin ögrenmesine engel olamiyacaksiniz..it ürür kervan yürür...

https://www.youtube.com/watch?v=YdB_Wyrm3eU (BURDA MÜSLÜMANIN ANAYASASI KURANDIR DIYOR ISLAMDAN ÖVGÜYLE BAHS EDIYOR..CÜnkü daha kendini saglama alamamis milleti islamla aldatacak d

BAKIN KENDINI SAGLAMA ALDIKTAN SONRA MÜNAFIK SON KONUSMASINDA NELER ZIRVALAMIS

https://www.youtube.com/watch?v=inhOox5pKHM

Lara__ 31.10.2017 00:29

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2123380)
yaklasik bir asirdir nasil aldatildigini anliyor.
Asagidaki belge ve bilgilere benim tek kelime ilave ettigim yoktur
M.KEMALIN MELANETLERI....yalan oldugunu iddia eden varsa dava etme hakki vardir..dagbasinda yasamiyoruz...Pc nin arkasina gizlenip alcakca küfür edeceginize gitin mahkemeye dava edin..YEMIYOR DEGILMI,..bu gercekleri halkimizin ögrenmesine engel olamiyacaksiniz..it ürür kervan yürür...

https://www.youtube.com/watch?v=YdB_Wyrm3eU

(*)http://belgelerlegercektarih.com/tag...rdugu-fabrika/

(**)http://islamindili.blogspot.de/2012/...ste-belge.html

(***)http://belgelerlegercektarih.com/tag...-dine-hakaret/

Bacim !!!! yazdim ya...

Annan sana yanli$ BABAYI bulduysa Büyük ATATÜRKÜN sucu ney????

31.10.2017 00:38

Domuzdan Post , Kaşar “ Lara “ dan Dost olmaz

https://www.youtube.com/watch?v=NYXwJAkfSNg

31.10.2017 14:42

AK Parti biraz da Atatürkçülük yapacakmış...

AK Parti biraz da Atatürkçülük yapacakmış...
- İSTANBUL ve Ankara’da oylar geriledi ya...
AK Parti biraz da Atatürkçülük yapacakmış- Yüzde 50’lik bir çıta, gözleri korkutmaya başladı ya...
- Şehirli ve eğitimli kesimlerde heyecan yaratılamıyor ya...
- Atatürk sevgisinde gitgide bir artış kaydedildi ya...
- Cumhuriyet’e eleştirel yaklaşım içinde olanlar bile “Sarı saçlım mavi gözlüm/Neredesin nerede” demeye başladı ya...
- Mustafa Kemal Paşa’nın fotoğrafları sosyal medyada fırtına gibi dolaşmaya başladı ya...
- Konya Stadı’nda bile İzmir Marşı yankılanır oldu ya...
Durumu fark eden AK Parti, artık inceden Atatürkçü takılacakmış.
*
Daha fazla Atatürk diyeceklermiş, Atatürkçü kesimleri de kucaklayacaklarmış falan filan...
*
Kafamda hemen deli sorular belirmeye başladı:
Acaba inandırıcı olurlar mı? Acaba Atatürkçüler, “Aslında bunlar da Atatürkçüymüş, hadi oylarımızı yağdıralım” derler mi? Buna ikna olan çıkar mı?
*
Ciddi ciddi muhasebe yapıp sorulara yanıt ararken...
Aniden Maraş dondurmacısı kılığıyla höyküren “Fesli Deli Kadir” geldi aklıma.
*
AK Parti’nin Atatürkçü takılmak mecburiyeti hissetmesi karşısında “Fesli Deli Kadir”in yüzünün alacağı şekli düşününce...
Öyle bir kahkaha attım ki...
Attığım kahkaha, Güzide Kasacı’dan Saba Tümer’e bütün namlı kahkahacıları işsiz bırakır.

YigitAdam 02.11.2017 09:17

Bu adam iyi bir ajan hakki yiyilmez..Ejnebi hacli ve siyonistler tarafindan güzel yetistirilmis.Yoksa kolaymi 6 asir ugrasip yikamadiklari bir dünya devini yikmak

https://www.youtube.com/watch?v=YdB_Wyrm3eU (BURDA MÜSLÜMANIN ANAYASASI KURANDIR DIYOR ISLAMDAN ÖVGÜYLE BAHS EDIYOR..CÜnkü daha kendini saglama alamamis milleti islamla aldatacak d

02.11.2017 14:21

Atatürk'ü begenmeyenler Afghanistan'a ya da benzeri yerlere gitsinler

95 yıl önce bugün Mustafa Kemal Atatürk bu devrimi şöyle anlatıyordu:
"Egemenlik, güçle, erkle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milletinin egemenliğine ve saltanatına el koymuşlardı. Bu zorbalıklarını altı yüzyıldan beri sürdürmüşlerdi. Şimdi de Türk Milleti bu saldırganlıklara artık yeter diyerek ve bunlara karşı ayaklanarak egemenliğini ve saltanatını kendi eline fiilen almış bulunuyor."
Kerem Çalışkan'ın yeni kitabı "Miras: Atatürk'ün 7 Emaneti" Remzi Kitabevi etiketiyle okurla buluştu.
Kerem Çalışkan bu kitabında ilk kez, Atatürk'ün bugün Türkiye'yi hâlâ ayakta tutan 7 temel kurum ve değeri nasıl düşündüğünü ve gerçekleştirdiğini ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. Atatürk'ten miras kalan ve ülkemizi hâlâ ayakta tutan bu ‘7 Emanet, 7 Temel Direk' tek tek ele alınıyor.
Bugün bu 7 emanetin teminatı, Türk devriminin en büyük adımı olan saltanatın kaldırılmasının 95. yıl dönümü...
Kerem Çalışkan kitabında bu devrimin ayrıntılarını anlatıyor.
95 yıl önce bugün Mustafa Kemal Atatürk bu devrimi şöyle anlatıyordu:
"Egemenlik, güçle, erkle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milletinin egemenliğine ve saltanatına el koymuşlardı. Bu zorbalıklarını altı yüzyıldan beri sürdürmüşlerdi. Şimdi de Türk Milleti bu saldırganlıklara artık yeter diyerek ve bunlara karşı ayaklanarak egemenliğini ve saltanatını kendi eline fiilen almış bulunuyor."
İşte "Miras: Atatürk'ün 7 Emaneti"ndeki o bölüm:
"Bundan sonrasını Mustafa Kemal Nutuk'ta şöyle anlatır.
'İlk yaptığım işlerden biri de Rauf Beyi meclisteki odama çağırmak oldu. Rauf Bey'in, Refet Paşa'nın evinde sabahlara kadar dinlediğini düşünce ve görüşlerini hiç bilmiyormuşum gibi ayakta, kendisinden şunu istedim: Halifeliği ve padişahlığı birbirinden ayırarak, padişahlığı kaldıracağız! Bunun uygun olduğunu kürsüden söyleyeceksiniz! Rauf Bey'le bundan başka hiçbir şey konuşmadık.'
Mustafa Kemal daha sonra Kazım Karabekir'i de çağırarak, ondan da aynı yolda konuşmasını ister. Rauf Bey kürsüden iki kez konuşur. Hatta padişahlığın kaldırıldığı günün bayram ilan edilmesini ister. Mustafa Kemal bu durumla ilgili olarak Nutuk'ta şöyle der:
'Rauf Bey, benim yeni kararımı öğrendikten sonra, özellikle kararımı desteklemesi ve padişahlığın kaldırılması için konuşma yapması yolundaki isteğimin karşısında, hiçbir şey söylemeksizin uysallık göstermiştir. Bu tutum ve davranış nasıl yorumlanabilir? Rauf Bey eski görüşlerini değiştirmiş miydi? Yoksa bu görüşlerinde aslında samimi değil miydi? Bu iki noktayı birbirinden ayırmak ve biri üzerinde tam bir kanı ile yargıda bulunmak güçtür.'
Padişahlığın kaldırılması konusu 1 Kasım 1922 günü meclise gelir. Mustafa Kemal burada ayrıntılı bir konuşma yapar. Konu üçlü komisyona devredilir. Mustafa Kemal'in bir köşeye oturarak izlediği komisyonda görüşmeler ve tartışmalar uzar.
"OSMANOĞULLARI ZORLA TÜRK MİLLETİNİN EGEMENLİĞİNE EL KOYMUŞLARDI"
Bunun üzerine, komisyon başkanından izin alan Mustafa Kemal, bir sıranın üzerine çıkarak şu tarihi konuşmayı yapar:
'Efendim, dedim, egemenliği hiç kimse hiç kimseye, bilim gereğidir diye görüşmeyle, tartışmayla veremez. Egemenlik, güçle, erkle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milletinin egemenliğine ve saltanatına el koymuşlardı. Bu zorbalıklarını altı yüzyıldan beri sürdürmüşlerdi. Şimdi de Türk Milleti bu saldırganlıklara artık yeter diyerek ve bunlara karşı ayaklanarak egemenliğini ve saltanatını kendi eline fiilen almış bulunuyor. Bu bir olup-bitidir. Söz konusu olan millete saltanatını egemenliğini bırakacak mıyız bırakmayacak mıyız sorunu değildir. Sorun zaten gerçekleşmiş bir olayı yasa ile saptamaktan başka bir şey değildir. Bu ne olursa olsun yapılacaktır. Burada toplananlar, meclis ve herkes sorunu doğal bulursa sanırım ki uygun olur. Yoksa, yine gerçek, yöntemine göre saptanacaktır; ancak, belki birtakım kafalar kesilecektir.'
Mustafa Kemal daha sonra işin bilimsel yönüne de girerek uzun uzun açıklamalar yapar. Konuşması bitince, Ankara milletvekillerinden Hoca Mustafa Efendi 'bağışlayınız efendim; biz sorunu başka bakımdan ele almıştık. Açıklamalarınızdan aydınlandık' der. Sorun karma komisyonda çözüme bağlanır.
Odatv.com

YigitAdam 02.11.2017 14:52

Bazi ne idugu belirsiz göcebeler Put kemali begenmiyenler ora gitsin bura gitsin diye yol göstermeye calisiyorlar..ulan alcak ruhlu insanlar M.kemal sadece bir osmanli askeriydi .Esas osmanliyi begenmiyenler Selanigemi gidecek ispanyayami vatikanami nere gideceklerse gitsinler.Anadolu ve rumeli topraklari Osmanlinin tapulu malidir.Ugruna 3 tane yakin akrabami sehit vermis, Yemenden, sarikamisa kadar kosturup sehit olan iki dedemin vatanindan kemalin surtuklerimi beni kovacakmis.:-)) hadi ordan klavya yigitleri vakti gelsin varmi yürek anlarsiniz ....

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2123451)
Bu adam iyi bir ajan hakki yiyilmez..Ejnebi hacli ve siyonistler tarafindan güzel yetistirilmis.Yoksa kolaymi 6 asir ugrasip yikamadiklari bir dünya devini yikmak

02.11.2017 15:21

Git o zaman Belgrad'ta ya da Sofya'da Türk bayragi as bakiyim... Görelim tapulu malin mi ya da tekmeyi ve cizmeyi yemis malin mi? ... Atatürk'ün ve Silah arkadaslarinin topraklarinda nara atmak kolay, esege binerek fethe cikan geri zekalilar..

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2123468)
Bazi ne idugu belirsiz göcebeler Put kemali begenmiyenler ora gitsin bura gitsin diye yol göstermeye calisiyorlar..ulan alcak ruhlu insanlar M.kemal sadece bir osmanli askeriydi .Esas osmanliyi begenmiyenler Selanigemi gidecek ispanyayami vatikanami nere gideceklerse gitsinler.Anadolu ve rumeli topraklari Osmanlinin tapulu malidir.Ugruna 3 tane yakin akrabami sehit vermis, Yemenden, sarikamisa kadar kosturup sehit olan iki dedemin vatanindan kemalin surtuklerimi beni kovacakmis.:-)) hadi ordan klavya yigitleri vakti gelsin varmi yürek anlarsiniz ....

02.11.2017 16:11

Soysuz köpek( yok kancık it ) SeyranGay

Lan hödük ne mal yaratıksın sen

02.11.2017 21:50

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2123470)

Sizin en kabdayinizi mikiyim lan alcak herif

Lara__ 02.11.2017 22:04

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2123470)

lan troll bakiyorum yine g.ötüne müsteri aramakla mesgül olmusun bugün..))))

Lara__ 02.11.2017 22:23

cok ayip!!

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2123477)
Sizin en kabdayinizi mikiyim lan alcak herif

herif mi????yyuuhhh sana

bacim dedim bir defa ona ben-herif de nerden cikti???? Kancikkaya ve saz ekibi bizlerin dünya ahiret bacisidir ve öyle kalicaktir...

bunun büyük ATATÜRKE nefretinin sebebi annasin buna yanli$ baba bulmu$ bu sidiklide de büyük Atatürkü sucluyor....bunun ba$ka bir aciklamasi olamaz

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:11 Uhr.