Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Türkei: Schwere Ausschreitungen in Istanbul und Ankara (http://localhost/forum/showthread.php?t=10165)

Capulcu 13.06.2013 12:38

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066884)
versuch mal ausführlicher zu schreiben sonst denke ich irgendwann dass du keine 2 gescheiten sätze zusammenbekommst.

um was geht es denn bei der demo?

ps. die laufbahn eines politikers wird in einer demokratie immer noch vom volk bestimmt.

abicim ,
bei allem Respekt
ich kann mich nur wiederholen Erdogan ist am Ende ..
wenn du nicht weißt um was es hier geht ,
brauchst du ja eh nicht zu schreiben

Capulcu 13.06.2013 12:41

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066884)
versuch mal ausführlicher zu schreiben sonst denke ich irgendwann dass du keine 2 gescheiten sätze zusammenbekommst.

um was geht es denn bei der demo?

ps. die laufbahn eines politikers wird in einer demokratie immer noch vom volk bestimmt.

die Laufbahn eines ehemaligen Politikers ..kannst den Geschichtsbüchern entnehmen

13.06.2013 12:46

Zitat:

Zitat von Capulcu (Beitrag 2066886)
abicim ,
bei allem Respekt
ich kann mich nur wiederholen Erdogan ist am Ende ..
wenn du nicht weißt um was es hier geht ,
brauchst du ja eh nicht zu schreiben

ich und viele andere die hier mitlesen könnten glauben dass du derjenige bist der nicht weiss worum es hier geht.

klär uns doch auf anstatt um den heissen brei rumzureden.
oder bist du so schnell schon am ende mit deinem latein?

Capulcu 13.06.2013 12:47

@zulfi es geht wirklich nicht um AKP oder CXY oder ähnl.
Erdogan hat fertig ..

13.06.2013 12:49

Zitat:

Zitat von Capulcu (Beitrag 2066891)
@zulfi es geht wirklich nicht um AKP oder CXY oder ähnl.
Erdogan hat fertig ..

capulcu du tust deine partei mit deinen nichtssausagenden beiträgen keinen gefallen.

wie schon vorab erwähnt sind unter den CHP anhängern der grösste teil ungebildet und unqualifiziert.

wenn du immer noch nicht erklären kannst worum es bei der demo geht solltest du lieber den rückzug starten ;)

Capulcu 13.06.2013 12:50

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066890)
ich und viele andere die hier mitlesen könnten glauben dass du derjenige bist der nicht weiss worum es hier geht.

klär uns doch auf anstatt um den heissen brei rumzureden.
oder bist du so schnell schon am ende mit deinem latein?

abicim ..
ich habe wirklich keinen Nutzen davon ,
wenn die Opposition Oberhand gewinnt ..
ich mag auch kein CHP ..inan be arkadasim ..
aber Tayyep hat fertig

Capulcu 13.06.2013 12:52

es müssen frische Köpfe und neue Ideen her ..

Capulcu 13.06.2013 12:57

TAYYEP hat fertig !

13.06.2013 13:05

wieder ein beweiss dass hier nu dummköpfe am werk sind.

Capulcu 13.06.2013 13:07

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066896)

niye abi ?

Imogdi 13.06.2013 13:12

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066896)

und du hast die Weisheit mit Löffeln gespachtelt ?

Imogdi 13.06.2013 13:14

du kannst den Untergang deines "Möchtegern Sultans" nicht
verkraften

Imogdi 13.06.2013 13:18

wenn man das Bedürfnis hat jeden Tag zum möchtegern
%50 Volk sprechen zu müssen

Imogdi 13.06.2013 13:19

in der Psychologie nennt man das "Vertrauensverlust"

sevtap05 13.06.2013 13:32

@capulcu/imogdi
warum sabotierst du die Kommentare? Wenn du eine Meinung hast, teil einfach hier mit aber "so" erreichst du genau das Gegenteil, von dem du erreichen willst. Sehr schade

Imogdi 13.06.2013 13:36

Zitat:

Zitat von sevtap05 (Beitrag 2066902)
@capulcu/imogdi
warum sabotierst du die Kommentare? Wenn du eine Meinung hast, teil einfach hier mit aber "so" erreichst du genau das Gegenteil, von dem du erreichen willst. Sehr schade

das sieht doch jeder Blinder mit Krückstock
das "Capulcu/Imogdi" ist

sIkintI yok

13.06.2013 15:37

@sevtap05

Insan katliamlarini onaylayan,toplumlarin kültürel hak ve degerlerini hica sayan hic bir düsünce fikir özgürlügü kapsamina alinmaz.

Alkhol yasagi ya da kisitlamasi hicbir sekilde kisitlanamaz.18 yasindan büyük bir insan herseyi kavrayabilecek bir beyin yapisina sahiptir,kendi kaderini kendi belirler.bu toplumsal sorun haline geliyorsa, onu alkole iten nedenler devlet tarafindan mercek altina alinir.Yasaklamak,kisitlamak bunu engellemez aksine "cok kullanilinir" hale getirir.Her hafta sonu tayyip'in serefine kana kana iciyorum ickimi.

gösteri ev yürüyüsler kanunu türk anayasasinda var ancak vali her zaman kanundan daha üstündür.anayasaya göre,gösteri yapmak isteyen valilige basvurur gerekli izni alir ve yürüyüsünü yapar. yürüyüste yapilan cigirtkanliklar ya da ihlallerin faturasi yürüyüs izni alan kisilere kesilir,cigirtkanlik yapanlar gözaltina alinir gerekirse yürüyüse müdahale edilir.Türkiye de bu böyle mi? hayir böyle degil. Yürüyüs icin valilige basvurdugunda direk olarak red edilirsin ve izinsiz gösteriye dönüsür.Vali, Allah kesiliverir. Oysa yürüyüs izni toplumsal bi haktir red edilemez! Almanya yürüyüs taleplerini red etme hakkina sahip edildir cünkü kendi anayasalarini harfiyen uygularlar onlarin Allah kesilen Valileri yok.

Medya özgürlügü;Türkiye bu düzeyde degil daha,koca göbekli türk yetkileri maalesef özgürlügün kelime anlamini dahi bilmiyorlar.Kelime anlamini bildigim cümle üzerinde dogru bir tartismada yapamazsin.Mansetler,köse yazilari,tv programlari bunlarin hepsi kisitli bir ülkenin basbakani bu cümleleri kurabiliyorsa vay halimize "su Twitter ne bas belasi birsey" yüzlerce gazete ve televizyoncu görevlerinden düsürüldü Tayyip baglantili.önce medya özgürlügünin kelime anlamini kavramali daha sonra tartismali bunu.

Apo'nun tek kötü tarafi Kürt olarak bu cografya da dogmus olmasidir.Kürt olmasi zamanla onu sosyalist mücadeleden alip PKK örgütünü kurmaya itmistir.Kürtler acisindan olumlu,sosyalizm adina ise büyük bir kayiptir apo.Öcalanin yazdigi "demokratik toplum manifestosunu" okudum türkiyede kimse toplumlari bu sekil degerlendirmemistir.Bahs ettigin özgür medya, bu insani bize kötü olarak lanse ediyor.Oysa türk edebiyatinin en büyük yazarlari dahi öcalana olan hayranliklarini gizlemiyor zaman zamanda dizginliyorlar.

Sekillenmemis bir düsüncen var sevtap,kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorsun yazilarindan anladigim kadariyla.Bence bu senin kötü tarafin,kulaktan dolma bilgileri al ama düsünce olarak benimseme. "dostojewski, schuld und sühne" bu kitap al oku,düsüncelerin kitaplar esliginde sekillensin.aksi halde ucubeye dönüsürsün.

ayrica csr degil crs yani CARSI!

@bosphorus

istihbaratlarin isleyislerini dahi bilmiyorsun.istihbarat calisanlari gerekirse vaybee'ya üye olur ve kisiler hakkinda bilgi alir.üye olsunlar bana özel mesaj yazsinlar demekle seninle dalga gectim.
Benim erkekligim senin erkekliginden yücedir, ben cogunluklarin azinliklara karsi isledigi suclarda cogunluklardan yana degilde azinliklardan yana olmusumdur hep.Anadolu yigitliginin temelinde de gücsüze sahip cikma vardir.Senin devsirme türk oldugundan da süphelendim simdi.Karsimda bu sekil hakaret ederek konusamazsin bundan emin ol.seninle tartismaya devam etmiyorum ilk zaman giderin vardi ama simdi cekilmeyecek kadar cirkinlesmissin,mail adresimden beni tespit edecek kadar da cocuklasmissin.Inan bana mail adresimde önemli baglantilarim var yoksa ulu orta yazardim buraya,yeni account da acabilirdim sirf agzina tikayabilmek icin ancak ona da hicbirsey olmayacagini en az adim kadar iyi biliyorum...

@Akpciler,

bu olaylarda oy kaybina ugramayacaksiniz ancak muhalifleriniz ortak hareket edebilme güclerini gördüler,artik saltanatiniz tehlikeye girdi.
sosyal medya da propagandalarinizi takip ediyorum,piril piril genclige karsi yobaz zihniyetin ömrü uzun degil.o pis ve kokusmus zihniyetinizi genclerimize bulastiramayacaksiniz.

13.06.2013 15:43

Gülen Grubu'ndan Başbakan Erdoğan'a yönelik eleştiriler aleniyete döndü.

..irgendwie scheint das ja niemanden außer mich zu interessieren - zumindestens HIER nicht, "da draußen" schon...

http://www.habervitrini.com/haber/za...sozler-694506/

13.06.2013 17:04

Zitat:

Zitat von hazal40 (Beitrag 2066914)
..irgendwie scheint das ja niemanden außer mich zu interessieren - zumindestens HIER nicht, "da draußen" schon...

http://www.habervitrini.com/haber/za...sozler-694506/

auch da draussen interessiert es fast keinen ;)

sevtap05 13.06.2013 17:55

uyanin..

Zitat:

Zitat von crs79 (Beitrag 2066913)
@sevtap05

Insan katliamlarini onaylayan,toplumlarin kültürel hak ve degerlerini hica sayan hic bir düsünce fikir özgürlügü kapsamina alinmaz.

Alkhol yasagi ya da kisitlamasi hicbir sekilde kisitlanamaz.18 yasindan büyük bir insan herseyi kavrayabilecek bir beyin yapisina sahiptir,kendi kaderini kendi belirler.bu toplumsal sorun haline geliyorsa, onu alkole iten nedenler devlet tarafindan mercek altina alinir.Yasaklamak,kisitlamak bunu engellemez aksine "cok kullanilinir" hale getirir.Her hafta sonu tayyip'in serefine kana kana iciyorum ickimi.

gösteri ev yürüyüsler kanunu türk anayasasinda var ancak vali her zaman kanundan daha üstündür.anayasaya göre,gösteri yapmak isteyen valilige basvurur gerekli izni alir ve yürüyüsünü yapar. yürüyüste yapilan cigirtkanliklar ya da ihlallerin faturasi yürüyüs izni alan kisilere kesilir,cigirtkanlik yapanlar gözaltina alinir gerekirse yürüyüse müdahale edilir.Türkiye de bu böyle mi? hayir böyle degil. Yürüyüs icin valilige basvurdugunda direk olarak red edilirsin ve izinsiz gösteriye dönüsür.Vali, Allah kesiliverir. Oysa yürüyüs izni toplumsal bi haktir red edilemez! Almanya yürüyüs taleplerini red etme hakkina sahip edildir cünkü kendi anayasalarini harfiyen uygularlar onlarin Allah kesilen Valileri yok.

Medya özgürlügü;Türkiye bu düzeyde degil daha,koca göbekli türk yetkileri maalesef özgürlügün kelime anlamini dahi bilmiyorlar.Kelime anlamini bildigim cümle üzerinde dogru bir tartismada yapamazsin.Mansetler,köse yazilari,tv programlari bunlarin hepsi kisitli bir ülkenin basbakani bu cümleleri kurabiliyorsa vay halimize "su Twitter ne bas belasi birsey" yüzlerce gazete ve televizyoncu görevlerinden düsürüldü Tayyip baglantili.önce medya özgürlügünin kelime anlamini kavramali daha sonra tartismali bunu.

Apo'nun tek kötü tarafi Kürt olarak bu cografya da dogmus olmasidir.Kürt olmasi zamanla onu sosyalist mücadeleden alip PKK örgütünü kurmaya itmistir.Kürtler acisindan olumlu,sosyalizm adina ise büyük bir kayiptir apo.Öcalanin yazdigi "demokratik toplum manifestosunu" okudum türkiyede kimse toplumlari bu sekil degerlendirmemistir.Bahs ettigin özgür medya, bu insani bize kötü olarak lanse ediyor.Oysa türk edebiyatinin en büyük yazarlari dahi öcalana olan hayranliklarini gizlemiyor zaman zamanda dizginliyorlar.

Sekillenmemis bir düsüncen var sevtap,kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorsun yazilarindan anladigim kadariyla.Bence bu senin kötü tarafin,kulaktan dolma bilgileri al ama düsünce olarak benimseme. "dostojewski, schuld und sühne" bu kitap al oku,düsüncelerin kitaplar esliginde sekillensin.aksi halde ucubeye dönüsürsün.

ayrica csr degil crs yani CARSI!

sana cok seyler yazardim ama vaktimi daha fazla harcayamam, bu demek degildirki argumanim yok. mükemmel degilim ama simdiye kadar hep hakli ciktim. sana ve senin gibi düsünenlere tavsiyem sudur:
biraz cerceveni büyült ve söyle bir bak: neden iran la irak yillarca birbirini öldürdü? neden afganistanda yillarca insanlar öldü? neden suriyede sunniler siiler birbirini öldürüyor? neden simdi bu bir nevi cogunlukla alevi olan eylemciler daha cok sunni görüslü ak cilara karsi?
farkinda degilmisiniz yoksa fark etmekmi istemiyorsunuz? en zayif nokta din ve siyaset. en cok insanlar burda birbirine saldirir ve nasil tesadüfse son zamanlarda avrupa ekonomisi batarken, heryerden eylemler baslarken ahhhhh birde baktik süratla yükselen türkiyede "türkiye bahari" acilmis!!! uyanin lütfen

dipnot: ben dostoyevskiyi belki sen kundaktayken okudum ama sunuda unutma dostoyevskinin yasadigi toplumla simdikiyi karsilastirma. o zaman PRISM üzerinden insanlar manipule yada gözetlenmiyordu!

abd bu eylemi desteklerse bu is cok kokuyor demektir

Kostas 13.06.2013 18:47

Zitat:

Zitat von Mirakel (Beitrag 2066789)
Demokrasi düsüncesi olan ve akpyi tutan birisini görmedin, olsa bile cahillikten olabilir. Sokaga dökülen normal insanlara mi fasist diyorsun. Tam anlamadim. Herhalde türkiyeden hic haberin yok. Biraz alman düsüncesi de, biraz da cahillik. Yani bana yazdiklarin sacma sapan geldi.

dilek sen bir daha burada yazmiyacagim demistin.

sözünde dur, yine seni burada desifre etme zorunda birakma

13.06.2013 18:49

Zitat:

@sevtap05

Ayni senin PKK katliamlarini onaylaman gibi. Her sozun bir celiski.

Zitat:

@sevtap05
Her hafta sonu tayyip'in serefine kana kana iciyorum ickimi.

Sanki bizim zararimiza :D bicak yasaklansa inadina ''alin iste kendimi bicaklarim engel olamazsiniz'' deyip kendini bicaklayip oldureceksin. :D

Zitat:

Oysa yürüyüs izni toplumsal bi haktir red edilemez! Almanya yürüyüs taleplerini red etme hakkina sahip edildir cünkü kendi anayasalarini harfiyen uygularlar onlarin Allah kesilen Valileri yok.

Cahilce bir yorum daha. Ben de geleyim kafama gore yolu filan kapatip bir seyleri protesto edeyim.

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu Madde 22'yi oku. Kimse halkin kullandigi parklari, yollari, kamu binalarini isgal edemez. Bazi avukatlar da kamu binasinda gosteri yaptiklarindan dolayi gozaltina alindi. Avukat olduklarindan dolayi degil.

Zitat:

Apo'nun tek kötü tarafi Kürt olarak bu cografya da dogmus olmasidir.

Apo isledigi katliamlardan dolayi kotu degil diyorsun yani? Seni terorist sempatizani.

Zitat:

Kürt olmasi zamanla onu sosyalist mücadeleden alip PKK örgütünü kurmaya itmistir.Kürtler acisindan olumlu,sosyalizm adina ise büyük bir kayiptir apo.Öcalanin yazdigi "demokratik toplum manifestosunu" okudum türkiyede kimse toplumlari bu sekil degerlendirmemistir.Bahs ettigin özgür medya, bu insani bize kötü olarak lanse ediyor.Oysa türk edebiyatinin en büyük yazarlari dahi öcalana olan hayranliklarini gizlemiyor zaman zamanda dizginliyorlar.

Her 2 dk'da bir terbiyesizce burnunu silen bir adamin dolandirici M. Ali Birand ile 1998'deki roportaji. MUTLAKA izleyin gulmekten oleceksiniz. Hem egitimsiz, hem terbiyesiz, hem ahlaksiz, hem pis bir adam :D 2 kelimeyi bir araya getirip cumle kurmaktan aciz su teroristi lider sananlardan ne beklenir. Burnunu sildigi mendille gozunu siliyor :D

http://www.youtube.com/watch?v=inBf6jMOaBQ

Kurtlerin beynini boyle gerzek bir adam yikadi.

Zitat:

@bosphorus

istihbaratlarin isleyislerini dahi bilmiyorsun.istihbarat calisanlari gerekirse vaybee'ya üye olur ve kisiler hakkinda bilgi alir.üye olsunlar bana özel mesaj yazsinlar demekle seninle dalga gectim.

Benimle dalga gecemedin kendini komik duruma dusurdun. Turk istihbaratinin o kadar isi varken vaybee'ye uye olup sana msj atacak halleri yok elbette. Ama sen bana e-posta adresini vermekten korkman MIT'ten ve Turk guvenlik guclerinden korktugunu gosteriyor. Cunku sucunu biliyorsun.

Zitat:

Benim erkekligim senin erkekliginden yücedir,

Sen masumlarin, kadin ve cocuklarin oldurulmesini alkislayan bir canlisin. Erkeklik degil bu.

Zitat:

Senin devsirme türk oldugundan da süphelendim simdi.Karsimda bu sekil hakaret ederek konusamazsin bundan emin ol.

Daha e-posta adresini vermekten korkuyorken karsima cikmaya mi cesaret edebileceksin?

Zitat:

seninle tartismaya devam etmiyorum ilk zaman giderin vardi ama simdi cekilmeyecek kadar cirkinlesmissin,mail adresimden beni tespit edecek kadar da cocuklasmissin.

Benimle tartis ya da tartisma, burada bana cevap ver ya da verme. Terorizm propagandasi yaptigin her yerde bu forumda gordugum an yazacagim.

Ayrica seni 'mail' adresinden ben tespit etmeyecegim tabi, daha yazdigimi anlamamissin. Ben gerekli merciilere iletecektim.

Zitat:

Inan bana mail adresimde önemli baglantilarim var yoksa ulu orta yazardim buraya,yeni account da acabilirdim sirf agzina tikayabilmek icin ancak ona da hicbirsey olmayacagini en az adim kadar iyi biliyorum...

Senin onemli baglantilarin Fransa'daki PKK teror sebekeleri mi acaba?

Uzun lafin kisasi, ''adresmi veririm'' diyerek iddia etmeyeceksin o zaman.

13.06.2013 21:53

Zitat:

Zitat von Kostas (Beitrag 2066927)

Kenan sen burda insanlari tehdit mi ediyon lan orospu cocugu, galiba minarenin üstüne oturmanin fantazisini mi kuruyon lan kaltagin sicirtmasi..

Utanmiyon mu lan böyle seyler yapmaya, kadinlari korkutmak kolay, erkekler de de denesene lan orospu cocugu bunlari, erkekler de dene.. Bak Dallas'ta seni görmeye merakli, ama ondan daha merakli benim..
Bu kahvede 20 Euro'ya yasli bir ihtiyar pici kiralayipta kiz istemeye benzemez.. Seni kerhane kerhane dolastiririrm ve gelen gecen her ipneye siktirim orospu cocugu..

Dikkat Kenan basina cok büyük bela alirsin... Burda bir daha aciktan kimseyi tehdit etme, seni bulamazlarsa anandan cikarirlar hirslarini, kerhaneci pic kurusu...

13.06.2013 21:57

Zitat:

Zitat von Kostas (Beitrag 2066927)

Zulfiqar@ Konusacaksan bana konus baskalarina degil.

Senin zaten beynin gevsemis, desifre olmus, icinden pislik akip duruyor. Onunbunuoglu seni.

Hadi git isine. Akpci, haci hoca konusmalarini yap. Senin gibilerinin agzindan zaten, yalan dolandan baska birsey cikmaz. Her tarafiniz yamuk. Insanlik disi bir yaratiksin. :)

Zaten hep gevis getiren bir öküz gibi, ayni seyleri yutup yutup, geri cikariyorsun ve bir daha yutuyorsun. Baskalarinin da bunu yutmasini bekleme. Ne igrencsin.

13.06.2013 21:59

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2066935)

Senin zaten beynin gevsemis, desifre olmus, icinden pislik akip duruyor. Onunbunuoglu seni.

Hadi git isine. Akpci, haci hoca konusmalarini yap. Senin gibilerinin agzindan zaten, yalan dolandan baska birsey cikmaz. Her tarafiniz yamuk. Insanlik disi bir yaratiksin. :)

Her AKP'li de böyle degil bu ne idigü belirsiz bir pic kurusu..

13.06.2013 22:05

Öyle degil tabii, cogu cahil veya bilgisiz. Hepsinin sucu da olmayabilir sectikleri icin. Ama bu bile bile böyle.

Ben sövmedigim icin onunbununcocugu diyorum. Anlayan anlasin.

Bunun da demokrasi anlayisi böyle, siyasetten konusurken insana tehdit ediyor. Buda vaybenin hitleri.

13.06.2013 22:09

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2066938)
Öyle degil tabii, cogu cahil veya bilgisiz. Hepsinin sucu da olmayabilir sectikleri icin. Ama bu bile bile böyle.

Ben sövmedigim icin onunbununcocugu diyorum. Anlayan anlasin.

Bunun da demokrasi anlayisi böyle, siyasetten konusurken insana tehdit ediyor. Buda vaybenin hitleri.

Wieso nennt dich diese Müllratte immer wieder Dilek? Ist zwar ein schöner Name, aber nicht dein Name..

13.06.2013 22:11

Weil ich ein Wunsch von ihm bin.

13.06.2013 22:13

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2066940)
Weil ich ein Wunsch von ihm bin.

Für ihn heisse ich auch Erdal. Eigentlich ein schöner Name oder? :D Also so allmählich finde ich Gefallen daran :D

13.06.2013 22:17

hahahahahahaaaay

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2066935)

Zaten hep gevis getiren bir öküz gibi, ayni seyleri yutup yutup, geri cikariyorsun ve bir daha yutuyorsun. Baskalarinin da bunu yutmasini bekleme. Ne igrencsin.

SENIN O OYUNLARINI YESINLER :D Mirakel hanim ;)

13.06.2013 22:19

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066941)
Für ihn heisse ich auch Erdal. Eigentlich ein schöner Name oder? :D Also so allmählich finde ich Gefallen daran :D

und ich heisse rapunzel :D

13.06.2013 22:21

Laf tasiyici hayriye. Her tuzaga basiyorsun.

13.06.2013 22:36

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2066947)
Laf tasiyici hayriye. Her tuzaga basiyorsun.

senin ben burda öyle bir gözünü oyarim ki. nerden nereye gidecegini sasirirsin. terbiyesiz kadin. kime ben ne lafi tasimisim? yalanlarainiz almis gidiyor. ben birilerine özelden bir sey eger iletmissem, ayni zamanda burdanda iletmisimdir. salak kadin. yeter artik, su beynini biraz calistir.

sen oyun oynadikca bende senin o oyunlarini gözüne sokucagimmmm. anladin mi madame etmümüzzzz ;p

13.06.2013 22:50

Da ist jemand wohl getroffen.

Sen araniyor ve herseye burnunu sokuyorsun. Kendi özel hayatin yok herhalde. Birde cok iftiracisin.

Tabii ki laf tasiyorsun. Kimbilir cekirdekte yiyorsundur. Bunlari yazarken. Kendi beynini bize gösterme artik. Ici carsamba pazari gibi. Beyinden haric hersey var.

13.06.2013 23:15

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2066955)
Da ist jemand wohl getroffen.

Sen araniyor ve herseye burnunu sokuyorsun. Kendi özel hayatin yok herhalde. Birde cok iftiracisin.

Tabii ki laf tasiyorsun. Kimbilir cekirdekte yiyorsundur. Bunlari yazarken. Kendi beynini bize gösterme artik. Ici carsamba pazari gibi. Beyinden haric hersey var.

cevabin bu simdi senin? buyrun, süper zekaya sahip olan bayan bana cevap verdi.

hayir benim özel hayatim yok. ben cooook zavalli bir kadinim. benim ömrüm vaybeede geciyor. ayni senin özel hayatin gibi. istersen gel dost olalim :D

13.06.2013 23:18

hmmmmm, demek öyle. cok enteresan buluyorum yazdiklarini.

lafebesi 14.06.2013 06:58

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066934)
Kenan sen burda insanlari tehdit mi ediyon lan orospu cocugu, galiba minarenin üstüne oturmanin fantazisini mi kuruyon lan kaltagin sicirtmasi..

Utanmiyon mu lan böyle seyler yapmaya, kadinlari korkutmak kolay, erkekler de de denesene lan orospu cocugu bunlari, erkekler de dene.. Bak Dallas'ta seni görmeye merakli, ama ondan daha merakli benim..
Bu kahvede 20 Euro'ya yasli bir ihtiyar pici kiralayipta kiz istemeye benzemez.. Seni kerhane kerhane dolastiririrm ve gelen gecen her ipneye siktirim orospu cocugu..

Dikkat Kenan basina cok büyük bela alirsin... Burda bir daha aciktan kimseyi tehdit etme, seni bulamazlarsa anandan cikarirlar hirslarini, kerhaneci pic kurusu...

Yeter ya.. terbiyeni nerede kaybettin bilmiyorum ama bir an önce bul ve takin. Baskalarini elestiriyorsun ama su yazdiklarina bir bak, ne geregi var bunlarin? Hic mi efendiligin yok senin?

Memleket kan canagina dönmüs, ortalik karismis kimin umrunda.. sizin surada ettiginiz su kavgaya bir bakin.. söylenecek kelime bulamiyorum.

sevtap05 14.06.2013 07:59

Zitat:

Zitat von lafebesi (Beitrag 2066962)
Memleket kan canagina dönmüs, ortalik karismis kimin umrunda.. sizin surada ettiginiz su kavgaya bir bakin.. söylenecek kelime bulamiyorum.

Galiba arguman bulamayinca daha önceki yazilari böyle sabote ediyorlar, göz kirliligi yalniz ortaya cikan ve zayiflik

14.06.2013 08:20

@sevtap
dostoyevski'yi okudunu söylüyorsun insanlarin nasil suca itildiginide anlamissindir.ben her pencereden olaylara bakmaya acik bir insanim,bakarimda ancak bazi düsünceler o kadar körlerdir ki onlarin göremediklerini görürüm.Bahsettigim kitap hic sikilmadan bi daha oku.

"Galiba arguman bulamayinca daha önceki yazilari böyle sabote ediyorlar, göz kirliligi yalniz ortaya cikan ve zayiflik"
Ne argumanmis :)

@bosphorus
Sanada "Kral Ciplak" kitabini öneriyorum bosphorus,önerimle sakin seninle dalga gectim hissine kapilma.asama asama icindeki fasist senden kurtulabilirsin.Son yazdigin yorum üzerinde cok yogunlasmissin öfkeli bir yogunlasma yansimiz yorumuna.Öfkelenen insan cirkin-basit insandir.
Düsüncenin tetikcileri (JITEM) teker teker dökülüyor,insanlari nasil öldürdüklerini bir bir anlatiyorlar bunu buraya link olarak vb. alintilar yaparak eklememe gerek yok sanirim,ekleyerek seni aptal yerine koymak istemiyorum.

14.06.2013 08:49

arkadaslar bu konuyuda b.k etmeyelim.

burada cok farkli görüslerde olan kisiler birbirleriyle tartisiyor ve anlasiyorlar.

bu konuda 3 kisi haric herkes düzgünce düsündügünü yazabiliyor.
1. capulcu aka imogdi
2. mirakel aka aurum aka dilek
3. levosch aka lastsoch aka oc

bu üc kisi konuyu sulandirmak ve kisisellestirip tartisma yaratmak pesinde.
lütfen bu 3 kisinin yazdiklarina tepki vermeyelim.

dönelim asil konumuza.
taksim meydanindaki cevreciler ile marjinal gruplar arasinda bölünme yasaniyor. artik cevreciler aralarinda chp, sodep, pkk, bdp flama ve posterler görmek istemiyor.
siddet uygulanmadikca bende cevreci arkadaslara destek veriyorum.

ama birde sokak arasi canak cömlek ile insanlari rahatsiz eden gruplara bakarsak bu olayin farkli yönünü görecegiz. bu canakcilar hem insanlari gec saatlerde rahatsiz ediyorlar hemde bunlar particilik yapiyor.
bu gezi-parki rüzgariyla yelkenlerimizi dolduralim amacli.

gece uykusundan olan ve hastasi olan insanlar cok rahatsiz. sizce bu politize ve istismar edilen gezi eylemini nasil yorumlamak lazim?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:31 Uhr.