Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Titel´los (http://localhost/forum/showthread.php?t=10035)

29.05.2013 16:57

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066170)
nedense sinirlenince cok smilie kullaniyorsun.

Senin aptalligina sinirleniyim gülüyüm mü bunu bilmiyorum Kenan? Uzak yerlerden geleceksin taaa benim yanima, buna sevinmem lazim degil mi Kenan? :D

29.05.2013 17:10

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066171)
Senin aptalligina sinirleniyim gülüyüm mü bunu bilmiyorum Kenan? Uzak yerlerden geleceksin taaa benim yanima, buna sevinmem lazim degil mi Kenan? :D

Erdal benim isim var ankarada, daha öncede gelmistim ama sen kivirdin. anliyacagin senin icin gelmiyorum.

o zaman gelseydin seni krallar gibi Belediye Baskani Ofisinde agirlayacaktim.

aslinda ben bu tür cocuk oyunlarina alet olmam ama senin bana dogru adres verdigine inanmiyorum. onun icin gelecegim.

ve burada öttügün gibi seni söyle yapacagim böyle yapacagim dediklerininde sadece klavye kahramanligi oldugundan emin oldugum icin geliyorum.

fazla ihtimal yok
1. adres dogruysa sen ceketini ilikleyip bir tebessümle sizi yemege davet edeyim diyeceksin.
2. adres yanlis ve kendi tabiriyle adres yanlissa "orospucocugum" diyende sensin.

bakalim seninde mumun nereye kadar yanacak ;)

@arakdaslar benim oraya gitmemin nedeni bunun yalanini ortaya cikartmak. en cok olsa benim 1 saatimi alir ama bunun ne mal oldugu ortaya cikar.

29.05.2013 17:13

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066177)
Erdal benim isim var ankarada, daha öncede gelmistim ama sen kivirdin. anliyacagin senin icin gelmiyorum.

o zaman gelseydin seni krallar gibi Belediye Baskani Ofisinde agirlayacaktim.

aslinda ben bu tür cocuk oyunlarina alet olmam ama senin bana dogru adres verdigine inanmiyorum. onun icin gelecegim.

ve burada öttügün gibi seni söyle yapacagim böyle yapacagim dediklerininde sadece klavye kahramanligi oldugundan emin oldugum icin geliyorum.

fazla ihtimal yok
1. adres dogruysa sen ceketini ilikleyip bir tebessümle sizi yemege davet edeyim diyeceksin.
2. adres yanlis ve kendi tabiriyle adres yanlissa "orospucocugum" diyende sensin.

bakalim seninde mumun nereye kadar yanacak ;)

@arakdaslar benim oraya gitmemin nedeni bunun yalanini ortaya cikartmak. en cok olsa benim 1 saatimi alir ama bunun ne mal oldugu ortaya cikar.

Kenan küfürler ettigine göre ve aklinda gecirdigine göre bayagi psikolojin bozulmus ya.. Cok üstüne geldim ayni Müllpresse gibi seni cok mu ezdim. Türkiye'ki ardaslara tercüme Müllpresse demek cöplere ezip kücülten bir alet..

Bak sana ne diyorum gelecegin gün bana mutlaka haber ver.. Bende güzel takim elbiselerimden birisiyi giyiniyim ki ceketimi iyice aciyim :D

29.05.2013 17:15

Mülltoni Kenan, adimi bilmiyorsan iki de bir bana Erdal deme yoksa valla adimin Erdal olduguna inandiracaksin beni.. :D

29.05.2013 17:19

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066180)
Mülltoni Kenan, adimi bilmiyorsan iki de bir bana Erdal deme yoksa valla adimin Erdal olduguna inandiracaksin beni.. :D

tamam erdal yakinda seni hakkettigin isimle tabir edecegim ;)

29.05.2013 17:22

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066181)
tamam erdal yakinda seni hakkettigin isimle tabir edecegim ;)

Benim bir tane ismim var Kenan.. lakab ayri isim ayri. Bunlar farkli seylerdi.. Mesela Mülltoni, rattoni, Müllsacktoni, Müllratte bunlar lakap ama Kenan bir isimdir, onu secemezsin o verilir.. anlatabiliyormuyum Kenan? Bak nasihatlarimi cöpe atma :D

29.05.2013 17:25

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066183)
Benim bir tane ismim var Kenan.. lakab ayri isim ayri. Bunlar farkli seylerdi.. Mesela Mülltoni, rattoni, Müllsacktoni, Müllratte bunlar lakap ama Kenan bir isimdir, onu secemezsin o verilir.. anlatabiliyormuyum Kenan? Bak nasihatlarimi cöpe atma :D

ama ben senin ismini degistirecegim.

kendi agzinla dediklerini unutma. az kaldi sana sadece o senin kullandigin ve aslinda hakkettigin tabirle cagiracagim.

29.05.2013 17:28

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066184)
ama ben senin ismini degistirecegim.

kendi agzinla dediklerini unutma. az kaldi sana sadece o senin kullandigin ve aslinda hakkettigin tabirle cagiracagim.

Kenan bende degisen bir sey olmaz ki, degisen ve degistirilen hep sen olacaksin..

Fincani ters yaptirim Antep'li zeyno zeyno, actim fala baktirm Urfa'li zeyno zeyno, Mardin'li zeyno zeyno, Dersim'li zeyno zeyno, Maras'li zeyno zeyno, Urfa'li zeyno zeyno..

Düsseldorf'lu Kenan Kenan, Düsseldorf'lu Kenan Kenan, Izmir'li Kenan Kenan, Nerdesin Kenan kenan? :D

29.05.2013 17:33

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066185)
Kenan bende degisen bir sey olmaz ki, degisen ve degistirilen hep sen olacaksin..

Fincani ters yaptirim Antep'li zeyno zeyno, actim fala baktirm Urfa'li zeyno zeyno, Mardin'li zeyno zeyno, Dersim'li zeyno zeyno, Maras'li zeyno zeyno, Urfa'li zeyno zeyno..

Düsseldorf'lu Kenan Kenan, Düsseldorf'lu Kenan Kenan, Izmir'li Kenan Kenan, Nerdesin Kenan kenan? :D

erdal kücük cocuk gibisin. kendin fark etmiyorsan arkadaslarina sor. onlar sana anlatsin.

29.05.2013 17:38

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066188)
erdal kücük cocuk gibisin. kendin fark etmiyorsan arkadaslarina sor. onlar sana anlatsin.

Simdi birazdan isi birakip mangal keyfi yapacagiz. Hava güzel, nesem yerinde.. Cocuklar gibi senim Kenan ondandir :D

Ey isler gücler nasil gidiyor Kenan?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:08 Uhr.