![]() |
BEN SANA DEMEMISMIYDIM BALIKKIZ !
Ben sana dememismiydim Balikkiz, eniskaya gibi tiplerin namazla niyazla isleri olmaz diye, sorsan inkar ederler diye, iste bak sonunda agzindaki baklayi cikardi.
Ne namazi, eniskayanin namaza falan ihtiyacimi olur, peygamberde kimmis, eniskaya denen zibidi o kadar ileri zekaliki, o kurani tek basina okur, anlar ve yorumlar. Bak Balikkiz, yakinda bu zibidi peygamberligini falanda ilan eder, demedi deme sakin, hadi kolay gelsin :-) |
ROMAN GIBI OLMAK YADA OLDUGU GIBI GÖRÜNM
Ben seni yargilamadim ama sen müslümanlari yargiliyorsun.
Ben sadece sana cok basit sorular sordum ve tespitlerde bulundum. Okurlarinin senin yazilarini okurken, senin hangi inanc ve düsünceye sahip oldugunu arka planda bilmeleri, varacaklari kanaat acisindan oldukca önemlidir diye düsünüyorum. Umarim gizleyecek bir seylerin yoktur. Biliyorsun günümüzde bir cok gercek carpitiliyor ve bu carpitmalar cogu zaman kasitli olarak gercek kimliklerini, düsüncelerini ve inanclarini saklayan sahislar tarafindan gerceklestiriliyor. Ben herkesin bu forumda acikca ve mertce, ya oldugu gibi görünmesini yada göründügü gibi olmasini istiyorum. Bu düsünceler sana itici gelebilir belki ama iste buda senin sorunun. Kafana göre takil derim.. |
:) wowww roman cok seviliyorsun! o.T.
ohne Text
|
kandil gecesinde..
umarim sen de "kes " burada lagaluga yapacagina guzel dualar ile guzel ve hayirli gecenin anlamini benden daha iyi kavramissindir...
|
İnsanlar gerçeğinde yalnızca kendilerini
kandırırlar.
|
o.T.
enis papazda, hocada yalnızca insandırlar, her insan yeryüzünde var olan tüm yanlışlıklara potansiyel olarak eğilimlidir.
Bu tür kiriminal hadiseler her zaman, her kesimde ve her yerde olabilir ve her insanın başına gelebilir. kiriminal bir vakayı genelleştirmek doğru bir yaklaşım değildir diye düşünmekteyim |
o.T.
enis papazda, hocada yalnızca insandırlar, her insan yeryüzünde var olan tüm yanlışlıklara potansiyel olarak eğilimlidir.
Bu tür kiriminal hadiseler her zaman, her kesimde ve her yerde olabilir ve her insanın başına gelebilir. kiriminal bir vakayı genelleştirmek doğru bir yaklaşım değildir diye düşünmekteyim |
Selam kücükhanimefendi ;)) o.T.
ohne Text
|
Elazig SHUT UP !.. :o) o.T.
ohne Text
|
Magnum Merhaba :o)
Seni Burada görmek ne güzel..
Pek Güzel diyorsun da: O Hak ( ! ) Mezheplerin Fikihlarinda " Sünnet in Kuran i neshi ( gecersiz Kilmasi ) Gibi. Ya da : Mezhep kabullerimize Uymayan her ayet ya Tevil edilmis Ve yahut da Mensuhtur gibi.. Inciler var.. Bu Nasil Kuran cercevesinde hem fikir Olmak ?.. |
Gördün mü Bak ;o))
Senin artik cennete gitmek icin pek sansin kalmadi..:o)
Bu Alemin sirtinda sen bir kambursun yobazcigim .. Hic bir moka yaramadan, üreten insanlarin ürettiklerini Tüketip bir kasini havaya kaldirarak onlari cehennemlik ilan edip Kendin Cennetinde yan gelip yatacaksin Mevla nin .. Muhahahahahhahahahahahahahahahahahahahhaa.. Vallahi fena Fikir degil.. Bu Hikaye de Kafir Kim oluyor ?.. Üretenler mi ?.. Yoksa Karga mokuna benziyenler mi ?.. Ne bileyim ben :o) |
Peygamber farsca Ibadet edip farca Kuran
Okumustur !..
Mezhep Ekollerinize bakin.. Cahil cahil konusmayin.. Bak Bunlari ögrenmezsen.. Mezhep Fikihini acacagim Buraya yazacagim.. Ve senin dediklerini de altina yazacagim..Sonra da seni Mezhep kabullerine uymamakla suclayip Aforoz edecegim.. Artik Müslüman Filan Olamiyacaksin.. Dikkat et yani :o) |
Kandil putperestlere Mübarek olsun !..
Islamda Kandil yoktur !..
Bunlar cahiliye devri müsriklerinin Adetleridir.. UZZA ya Kandil yakip yakarmak Müslümana yakismaz.. Eger piyango gecelerinde Günah bagislatmak istiyorsaniz UZZA ya gidiniz !.. Hangi Sahabi Kandil kutlamis ?.. Peygamber in Sünnetinde Kandil Nerede ? Kandiller Kuran da Hangi ayetle Bildiriliyor ?.. Bu sorulara Hic bir Müslüman Yanit veremez cünkü Cevabi yoktur !.. O Zaman Cenab-i Hak Dan Af dileyin !.. Katolik Zangoclugunu Birakin Müslüman Olun !.. Ya da gidin katolik olun.. Zirvalariniza Islam kisvesi vurmayi birakin artik !.. |
Tesekkürler... ;)
Gerci bu kadar sert yazmadan aciklamak gerek diye düsünüyorum! Ne dersin?
Tabikii belirli geceler üstünde durmak gerek! fakat dedigin gibi Kandilin nesi mübarek? O zaman hergün Ampül´ün mübarekligini tartisalim! ;)) Not: yanlis anlasilmasin, bu tarz geceler vardir fakat birey icin gelmislerdir! ve kandil ile alakasi olmayip sadece gecenin bi isik oldugu simgelenmek istenistir! yani mübarek olacaksa kendine mübarek olacak! |
sen bu konuyu biraz daha derin arastirsa
n?!
nasih ve mensuh olayi bazi alimler tarafindan benimsenmis.. ve bunda bir ayetin baska bir ayeti ilgilendirilmis bir sekilde yorumlamislar! baska alimlerde nasih ve mensuh sadece kuran, incil ve tevrat aralarinda kullanmayi uygun görmüsler.. |
Sen cehennemliksin demek :o)
Müslüman olmayanların hiçbir iyiliğine sevap verilmez. İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
(Ahirette Cehennemden kurtulmak, yalnız Muhammed aleyhisselama uyanlara mahsustur. Dünyada yapılan bütün iyilikler ve keşifler, Onun yolunda bulunmak şartı ile ahirette işe yarar. Ona uymayanın yaptığı her iyilik dünyada kalır, ahiretinin yıkılmasına sebep olur.) [Müjdeci Mek. 184] ** Demek Böyle diyor Rabbani hazretleri :o).. Böyle diyorsa Kuran yalan söylüyor demektir :o) Kuran a Göre: Cennet sadece ve sadece EYLEM karsiligidir Müslümanlik para etmez.. Bak: ( Nisa ,123;Gafir,40; Zuhruf,72 ) Ben senin Rabbani hazretlerinin Sloganini duydum du :o) ** KILISE DISINDA KURTULUS YOKTUR ** Bu JUDEO-KRETYEN gelenegidir :o) Hristiyanlar da Yahudiler de kendilerinden baska Cennet ehli tanimazlar :o) Yani sizin de kumasiniz belli oldu : MÜSLÜMAN DEGILSINIZ !.. " Bir de "yahudiler veya hıristiyanlardan başkası asla cennete giremeyecek." Dediler. Bu onların kendi kuruntularıdır. De ki: "Eğer doğru iseniz, haydi kesin delilinizi getirin!" Hayır! Kim samimi olarak yüzünü Allah"a tertemiz teslim ederse, işte onun Rabbi katında mükafatı vardır. Onlara bir korku yoktur ve onlar mahzun da olmayacaklardır." ( Bakara 111-112 ) ""Şüphe yok ki, iman edenler, yahudiler, hıristiyanlar ve Sabiiler; bunlardan her kim Allah"a ve ahiret gününe gerçekten iman eder ve iyi bir amel işlerse, elbette bunların Rableri yanında mükafatları vardır. Bunlara bir korku yoktur ve bunlar mahzun da olmayacaklardır."" ( Bakara ,62 ) Bak sana ne diyor KURAN HUUUU ??... Kim de doğru, apaçık belli olduktan sonra peygambere muhalefette bulunur ve müminlerin yolundan başka bir yola giderse, onu gittiği o yolda bırakır ve kendisini cehenneme boylatırız ki, o ne kötü gidiştir! Doğrusu Allah, kendisine ortak koşulmasını bağışlamaz. Ondan başkasını ise dilediğine bağışlar. Kim de Allah"a ortak koşarsa, hakikattan çok uzak bir sapıklığa sapmış demektir. Onlar onu bırakıp da yalnız dişilere (dişi putlara) tapıyorlar ve sadece yalabık (inatçı) bir şeytana tapıyorlar ki, Allah onu lanetlemiş, o da şöyle demişti: "Celalin hakkı için kullarından belirli bir kısmını alacağım. Ve mutlaka onları saptıracağım ve her durumda onları kuruntulara düşürüp, olmayacak kuruntularla aldatacağım. Mutlaka onlara emredeceğim de hayvanların kulaklarını yaracaklar ve yine mutlaka onlara emredeceğim de Allah"ın yarattığını değiştirecekler." Ve her kim Allah"ı bırakıp şeytanı dost edinirse, şüphesiz açıktan açığa bir zarara düşmüştür! Şeytan onlara vaadde bulunur, kuruntu ve ümitlere düşürür. Fakat şeytan onlara kuru bir aldatmadan başka ne va"deder? İşte onların varacakları yer cehennemdir ve ondan kurtuluşa hiçbir çare bulamayacaklardır. ( Bakara ,115-121 ) Haydi git simdi Kandilini yak.. :o) |
öf pöleme! insan gibi hareket et!!!!!!
ey akillim benim.. sen bir kac senede ingilizceyi, almancayi söktünde.. baskalari birde ingilizce konusulan ülkelere gider.. "dünya dilini" ögrenmek icinde..
sen ahiretini kazanmak icin arapca ögrenme cabasi göstermiyorsun emi? senin icin dünyami daha önemli yoksa ahiretmi? |
Tele vole yi Birakip Biraz haber dinle
:o)
|
EY BRE KOCA YOBAZ, ADI PUTPEREST !
Böyle gecelerde müslümanlarin toplanip, kuran okumalari, vaaz dinlemeleri, tefekkür etmeleri, senin bir yerlerinemi giriyor ey bre koca yobaz, adi putperest !
Sen git müslanim deyip yilbasi gecelerinde sampanyalar icinde yüzenlerle ugras ! |
Arab dötü yalayarak Ahiret kazanilmaz
İşte bu, sizin yaptığınız ameller sebebiyle mirasçı kılındığınız cennet ( Zuhruf 72 )
Kötü bir iş yapan, sadece yaptığı kadarıyla cezalandırılır. Erkek ve kadından mümin olarak iyi bir iş yapana gelince, işte böyleleri cennete girerler ve orada hesapsız bir biçimde rızıklandırılırlar." ( Gafir 40 ) Haydi sizde bana arabca konusan cennete gidecek diye bir ayet getirin.. Var mi ?.. :o) |
Arkadas anladigim kadariyla..
... böyle geceleri yok saymiyor yani ibadet etmeyinde demiyor...
bu tür gecelerde zaten cok etkiler alirsin ve gönül kapin acilir...fakatsadece simgelenen olay yanlis... niye kimse anlamak istemiyor yahu? benim insanim bu kadar cahil olamaz yaaaaaa!!!!!!!!!!!!11 :((( |
Hayda Bre Türk ün Alaturkasi :o)
Nerede Kaldi cagdasligin ? :o)
Yam yam Gibi Kandil yakar basini yolsuz yordamsiz Saksaganlar gibi yerlere vurursun :o) Yok mu senin Kitabin ? ADIN MÜSLÜMAN AMA KITABIN ne ?.. Kitabu"l FETVA mi ?.. :o) Hem ala,hem ucuz,hem de SEKER Keyfin neyi istiyorsa;uydur uydur BECER !.. Yok Kitabin KURAN ise: Gel Cagdas ol Adam ol Dogruluk göster: AYETLERINI GETIR !.. Getiremiyorsan hangi PUT a tapiyorsan Git ayinini yap.. HAKKIN SESI OLAMIYORSAN BARI KULAK KESIL !.. DINLE !.. |
SIMGEYE DEGIL ICERIGE BAKALIM
Simgeyle ugrasmayin sizde, icerikle ugrasin.
Pire icin yorgan yakilmaz. Bu kadar önemli sorun varken, böyle ipe sapa gelmez seyleri bahane edip müslümanlara iftirami edelim, hakaretmi edelim. Üc bucuk soysuza(Alpi) kalmamis müslümanlari putperest olarak nitelendirmek. Bu yobazlardir iste müslümanlarin bugünkü duruma düsmesine sebep olanlar ! |
Geceler den Müslüman a ne ?..
Geceler vardir Günler vardir.. Kimine Göre Kutsaldir..
Ama Islam a göre degil.. Islam gece ye gün e ay a atif yapmaz.. Kadir gecesinde ve ramazan ayinda bile atif Kuran a dir geceye ay a degil.. ama Bunlar Kuran i kaldirip Geceyi ve ay i kutsallastirir. Cünkü Müsriktirler !.. Biz Kimsenin Dinine karismayiz.. Isterse BIT e tapsinlar :o) Ama Hurafelerine bizim dinimizin adini vermesinler.. Verdiklleri sürece Biz de yalanlarini yüzlerine vuracagiz !.. |
Siz Müslüman degilsiniz !..
Bosuna Debelenmeyin..
Dininizden Tuirnak ucu kadar Haberiniz yok.. Var diyorsaniz Iste meydan.. Kuransiz islam olmaz.. Nerenizden tutsam elimde kaliyorsunuz.. Nerenizden bir iplik ceksem bin tane yama dökülüyor.. Namaziniz Namaz degil Orucunuz Oruc degil Hacciniz Hac degil.. Nasil müslümansiniz ?.. Bana bir aciklada alem duysun.. Meraklari giderilsin.. :o) |
HAYDA BRE CAGDAS MÜSLÜMAN !..
Surada Bir Cuma Namazi kil da görsün alem..
Buyur.. Ama Peygamber in kildigindan olsun haaa.. Zaten siz onun kildigindan baskasini kilmazsiniz da.. ben yine söyledim.. Buyur Kardes.. Bakalim Ibadetin Allah a mi yoksa ne idügü belirsiz TOTEM e mi ?.. |
Hava Kacirip Tissssslarsaniz ayip olur
Putperest cemaat e karsi..
Mezhep ekolünüzde ciplak namaz kiliyorsunuz anadan üryan.. ( Ibn Hemmam ;el-Müsannef ) Tanir misin Bilmem ama SIKI bir Fakihtir.. o yaziyor.. Ben senden Bir Cuma namazi eda etmeni Istirham ediyorum ( Cok kibar istirham ederim ) |
Hatta Resülün anne babasinin Sevisme
anini... yani BEFRUCHTUNGS aninida kandil yapmislar...
Sanki tüm Islam Alemi yanindaydida Abdullah beyin.... yaaaaaa bu kadar sahtekarlik safsatalik olmaz yawwwww... Kalkarlar Kandillerde Mevlüd okuturlar... yani DINDE olmayan seyleri yaptirirlar...... yahu nereden cikti bu SAFSATALAR..... BEN KURANDA GÖREMEDIM..... NE KANDILLER NEDE MEVLÜDLER ISLAM DINI ICERISINDEDIR.... Resmen DIN DISIDIR... Cikarin artik bunlari DINDEN yawwwww.... Millet aydinlandikca DINSIZLESECEK..... Care yok.... bu gibi, yani su anki DIN anlayisi... ister Yasar Nurininki olsun ister Ahmed Hulusininki olsun.... acayip safsatalarla dolu.... Peygamberin anne babasinin SEX hayatini DIN yapnlardan daha geri zakali mahlukat ben yeryüzünde tanimiyorum... HAYIRLI UGURLU OLSUN...... BIr Afrikadaki Buschman bile sizden akillidir |
sen okuyarak ucabilirmisin ???
Bir iki Mevlüd caktinmi olur dimi ??? hahahahahaaaa
Birde Allah senin insanlarin üzerine Allahciiiz yapmis belli.... o yüzden kes dur.. Afrika ormanlari bile dayanmaz senin Safsatalarina |
Müslümanlar yargilanamaz diye bir emir
mi var ?..
Dünya üzerinde bir tuvalet kagidinda bile imzan yok.. Kafirlerin ( ! ) ürettigi ile hayatini sürdürüyorsun Bir de cennet e gireceksin.. Yani " Niye " bile dense: Diyorsun ki : SUS behey geveze.. Yani Müslümanlara Gözünün üstünde kasin var bile denmiyecek.. Neden ?.. Sefaaat ehli de ondan.. Kurtulmus bunlar :o) Ukbada anliyacaksiniz Nereden kurtuldugunuzu.. |
HADI BAKIM
Ben cagdasim cünkü ALLAHA inaniyorum, ben cagdasim cünkü peygamberlerine inaniyorum, ben cagdasim cünkü inanmakla kalmiyor itaat ediyorum.
Senin gibi müslümanlara iftira edip hakaret etmiyorum. Dedimya üc bucuk soysuza kalmadi müslümanlara iftara etmek, hadi bakim.. |
Arkadas cok medeni ve gercekleri söylüyo
söylüyor... kusura bakma ama LIGHT Müslümanlik anlayisi icerisindesin.... yani ne gerek var...
YAHU GÜZELIM; BIR SEY YA VARDIR YA YOKTUR.... Eger Mezhep, Hadis, Meclüd, Kandil DIN ISE...... ben o dini RED ediyorum.... o DIN olamaz, bana insanlar bir sey veremez..... anlamadigim halde Arapcadan medet umamam.... Kurani temel olarak alan kalmamiski dünyada... Diyanet bile.... al bir fakir devletten bir evlatlik... onu bak büyük bele ve yasi geldimi üzerine atla diyor.... Yahu birakin Allah askina... resmen Terör ve SEX dini haline soktunuz Islamiyeti... ayiptir yawwww... Bir seferde senden... Mezhep, Hurafe, Hadis, Maevlüd gibi kavramlari... yani INSANLARIN KENDI YARATTIGI bu DINLERI red ettigini görmedik.... Ortak anlayislar cercevesinde insanlar bir arada yasar, ayricaliklari masaya yatirirsak, her zaman kan cikmistir ve kan cikar kiii DINer arasindaki SAVASLAR hep bu yüzden cikmistir.... yani o adam farkli, o yüzden cenesini dagitayim.... yok bu adam Hiristiyan o yüzden Cehenneme sokayim... yok bu adam siyah o yüzden Negerleri kölelestirelim... Ich denke so rund 10 Level musst auch du nachhohlen |
Ne oldu Icerige ?
Lokmayi büyük isirdin yutamadin :o)
Bak bana soysuz dedin.. Arkasi gelmedi.. ben sana PUTPEREST DEDIM !.. kanitliyorum !.. Müslüman degilsin diyorum !.. Kanitliyorum !.. Iste actim Kuran i Sen AK dedikce KURAN KARA diyor.. Müsrik Atan ne yapmissa onu yapiyorsun.. ÜC aylar diye cikmadiniz daha ortaya.. Biliyorsun Bu aylardan ikisi Müsrik atalarinin Kutsal aylaridir. yani putperestlerin :o) Getirip onu da yamadiniz Islam a kutsal diye.. Utanmadan oruc filan da tutuyorsunuz Putperestlerin Kutsal aylarinda.. Kuran da ne diyor biliyor musun Müsrik aylari icin ?.. nereden bileceksin cagdas müslüman.. Sen anca fetvalari bilirsin.. :o) |
Onun Namazini Imami Azam kilmistir
kilmasina gerek yok.... ona Sefaat edecek Hocalari....
Hic birisini bulamazsa... erbakanin sakalina sarilsin o ona sefaat eder... yahu yüzünde sakalai yok... o halde baska bir yerine sarilsin... hahahaha |
YALAN !..
Sen Allah a inaniyorsan ayetlerini getir..
Bana Haci fisch-fisch fetvasi okuma.. Sen Allah a filan Inanmiyorsun.. Senin calimin Yagmasan da GÜRLE durumu.. Düdük calmak istiyorsun ama dudagin dilin yok.. Dans edeceksin ama meydan in ayagin yok.. |
Diyanette evlatliklari DÜZME serbest
Pääääähhhh ne din amma..... bir cocugu yetistir büyük ve sonra üzerine atla..... SÜPERRR valla...
Ben ne kara hakliymisim yawwwww.... ne DIN amma.. SEX DINI derdimde bana inamazdiniz.... yakinda tüm TR birbirini sey ederse sasmayin... nede olsa MUSILMANLIKTA var.... Hayirli ugurlu olsun... 9 1/2 Wochendeki gibi uygulamalar nasip eylesin... ve Schröder Wahli kazansin... Haydeyin Cenaze namazina.... Islamiyeti bugün defnettik |
DIN adamlari gibi MANYAKLAR yer yüzünde
yoktur..... resmen tümpü pisliktir... istisnalar geydeyi bozmaz...
Schwul olmak isteyen katolik papazi olur... genc kiz düzmek isteyen Imam Hatip Hocasi olur... Evlatlik edinip sonra onu düzmek isteyen Diyanetci olur... Hepsi maymun dostum... Hoclardan adam omaz.... Bu bir TABIAT kaununudur |
o.T.
ohne Text
|
<Ah Bu sessizlik beni sagir ediyor :o)
ohne Text
|
dogruda benim dedigimle ne alakali simdi
ben gördüklerimi kapasiteme göre görüyorum..... ve aciklamaya calisiyorum... yanlisda olabilir... eger yanlisi varsa acikla lütfen
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:53 Uhr. |