Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Kopftuch (http://localhost/forum/showthread.php?t=4433)

dicle19 19.12.2004 12:28

demi ama heheheheheheh

sen devam et korkmaktan....ben düsüncemin o kadar arkasindayim ki, cehennemin var oldugunu bile varsayarsak kokmam!!!!
korkaklar düsünsün :-PpPpP

dicle19 19.12.2004 12:30

ÖZGÜRSÜN...sana kimse birsey demiyor o.T

ohne Text

dicle19 19.12.2004 12:38

ercan oku burayi ;-)

yani sonuc olarak ist der übertritt etwas schwerer , aber trotzdem möglich....
cok tesekkür ederim.

offbederya 19.12.2004 23:46

lasst uns zurück in die höhlen.

falls wir all diese produkte boykotieren sollten, dann lasst uns doch alle wieder in die höhlen ziehen und dort ein leben wie damals die urmenschen führen..

baska derdiniz mi kalmadi.

berlinfatih 20.12.2004 00:53

Sana komik gelebilir :-)

Yalniz seni ben düsünceye davet ediyorum, korkma ben insanlara dogruyu göstermek icin yorulmam. Su an sen düsünmek istemedigin icin bu haldesin maalesef.

berlinfatih 20.12.2004 00:55

Kafirler desinler :-)

Yeterki beni ve seni yaratan ALLAH böyle birsey demesin bana. Ben ALLAH tan korkuyorum, yoksa kafirlerin söyle veya böyle söylemesi beni etkilemez.

berlinfatih 20.12.2004 00:56

Ben hatirlatiyorum sadece :-)

Sen yanmayi belki sevebilirsin, yalniz yanacagin zamanda bu sözünde durursun insALLAH.

berlinfatih 20.12.2004 00:57

Müslüman özgür degildir :-)

Bilakis her Müslüman ALLAHin emir ve yasaklarina göre hayatini yasar.

berlinfatih 20.12.2004 00:59

Sen cok cesursun :-)

Ben senin kadar kendime güvenemiyorum, cünküyse benim atese dayanacak gücüm yok, senin gibi.

dicle19 20.12.2004 16:08

:-) kurtulus savasinda da bayanlar

erkeklerden daha cesur cikmis ;-)

dicle19 20.12.2004 16:09

ben özgür olmaya calisiyorum...

vallaha ben sana karismam benim tarafimdan özgürsün bak :-))))

dicle19 20.12.2004 16:27

ya sen sacmaladiginin farkinda ...

neymis efendim maas da degisiklik oluyormus... yooo benim konumum bir cok almandan daha yüksek ve de daha iyi maas aliyorum...
bende TÜRKÜM....
gelelim senin mallarina... eger ki amerikan sirketlerini protesto edeceksek önce devlet amerika yi protesto etmesi lazim...sen ben iki sise cola almis veya almamis ne degistirir ki

kes 20.12.2004 16:30

kopftuch takan..ve takmayanlar icin..

auch bei diesem thema kommt man meist nie zu einem ENDE. weil jeder sich so sehr auf seine meinung spezilisiert hat und immer recht haben möchte.

die kein kopftuch tragen, sollen die frauen mit kopftuch einfach so akzeptieren und nicht direkt kritisieren *discoya felan gidiyorlar*

und das geht auch für die mit-kopftuch, halt anders rum .O)

ist doch jedem das seine.

wer gut oder schlecht ist, entscheidet nur der liebe gott..

so

:)

dicle19 20.12.2004 16:31

wieso drückst du dich denn

deine eigene meinung zu äußern...sen dalga mi geciyorsun...villeicht stimme ich dir zu, vielleicht auch nicht!!!
willst dich beliebt machen dadurch oder wie.,...
es kann sein, dass pancaro dumm vor sich her labert, aber er drückt sich zumindest nicht seine meinung frei und offen zu äußern.... wenn ich mich wegen meiner meinung unbeliebt mache, dann soll ich eben unbeliebt sein... ändert nichts an der tatsache, dass ich eben so denke...soll man hier noch anfangen zu heucheln oder wie ????

dicle19 20.12.2004 16:34

wie stellst du dir das denn vor???

wenn jemand beschließt kopftuch zu tragen finde ich ist es nicht ihm überlassen, wie er sich verhält.... jeder achtet darauf...
zitat : "suna bak basindaki esarpdan da utanmiyor"
um dies vorbeugen zu können sollte man sich auch dementsprechend verhalten, wenn man gehetze aus dem weg gehen will...schließlich ist es doch immer so... wenn man mit mini rock als türkin rumläuft heißt es ja auch " bunun anasi babasi yok mu ne?"

kurz gesagt dies klappt halt nicht immer im leben

kes 20.12.2004 16:38

na klar geht das..

woher wollt ihr denn wissen, wie eine kopftuchtragende die religion ausübt? wenn eine ohne koptuch sagen würde....aaaa mini-etek giyor..neresi müslüman...

dann wären fast alle ohne kopftuch nicht gläubig oder?

solche sachen können wir uns ja ersparen, in dem wir alle akzeptieren ob mit oder ohne koptuch. :)

dicle19 20.12.2004 16:45

da fällt mir der einstein ein...

ein aton zu teilen ist einfacher als vorurteile abzubauen.... o.ä emin degilim aber sinngemäß halt...
mir kann ja egal sein, wie jeder rumrennt...
aber tatsache ist, dass wir türken probleme mit der akzeptanz haben

kes 20.12.2004 16:46

einstein hatte es ja leichter löl

er war nicht dumm...wie einige hehe

:)

berlinfatih 20.12.2004 17:32

Özgürlük Ne dir?

Bilirmisin sen, bana hep böyle slogan atarak karsima cikma. Özgürlügün ne oldugunu önce iyice ögren ve sonrada hicbir insanin özgür olamayacagini ögren gerceklere bakarak sonra istersen devam konusabiliriz.

berlinfatih 20.12.2004 17:34

O kadinlar Müslüman di :-)

Ya sen??? ALLAH o kadinlarimizdan razi olsun, ki onlar bugünkü cumhuriyete tapan erkeklerden daha erkekti.

dicle19 21.12.2004 15:02

über sein IQ brauch man sich nicht zu...

streiten , aber er war einer der schlechtesten in seiner klasse, als er in der schule war...
schmeiß ich so mal in die gegend ohne kommentar

dicle19 21.12.2004 15:05

daha erkekti???

sadece erkeklik mi cesurlugu simgeliyor...
daha erkekti demek bir kadin icin asagilayici...
sie waren mehr männer als die heutigen männer...hört sich nciht besonders gut an , ne?
und über ihre religion kann man sich streiten... ich kann mir schon vorstellen, dass frauen auch anderer herkunft mitgearbeitet haben...
bu arada kimse vatan sevgisinden bahsetmiyor... heute würde ich mich auch für die türkei einsetzen wollen. es hat nichts mit der religion zu tun

dicle19 21.12.2004 15:07

sende birinci sinifa geri dön

önce bir okumayi ögrenirsin belki sonra da anlamayi.... ya da en iyisi sen türkce ögren

son yazimin basligi "ben özgür olmaya calisiyorum..."

kimse özgürüm demedi... olmaya calismak farkli birsey. !!!

berlinfatih 21.12.2004 15:19

Calissanda olamazsin :-)

Ben senin yazilarini düsünerek okuyorum öyle senin gibi kafamda donmus fikirleri öne sürmüyorum tamam. Özgür lügün anlamini ögrenmeni tavsiye ediyorum sana.

berlinfatih 21.12.2004 15:26

Evet Öyleydiler :-)

Bugünkü erkek sifatinda olanlar kadinlardan daha beterdir, o kadar korkaklarki ve kendi gölgelerinden kaciyorlar. Evet ISLAM Devleti Hilafet te savasan Kadinlar sadece Müslüman olanlardi.O kadinlarda akil ve fikir vardi, senin gibi sapik düsüncede degillerdi. Mademki sen su anki küfür olan Türkiye cumhuriyeti devletini savunuyorsun, ki bu topraklari kafirler yavas yavas satin aliyor, neden gidip simdi TC devletini kurtarmiyorsun he????

xpancaro 21.12.2004 16:06

bir kürk giyen kadina

kimse neden o kürkü giyiyorsun diye sormuyor o kürkün bir canliya ait oldugunu o canlinin insanlara faydali seyler yaptigini kimse görmüyor.

orospuluk yapan kendi vucudunu satan onlara pezevenlik yapan erkeklerede kimse neden öyle seyler yapiyorsun diye sormuyor.

baya modern bir cagda yasiyormusuzda haberimiz yokmus kadinlar hayvan pazarindaymis gibi kerhanelerde satildimi kimsenin sesi cikmiyor.

bir kadin basini örttümü dünya ayaga kalkiyor kadin haklari nerde diye feryatlar yagdiriyor hallaaaaa halaaaaa :=))))))))))))

xpancaro 21.12.2004 16:08

Ulem Anten....

o mallar gibi bin bir cesidi var.

mrdragon 21.12.2004 20:37

öyle olacak!!

kurtaracaklar!!!..
kurt-armak!!! kelimenin icinde zaten kurt var.. bu söz bundan türedi!!..

mrdragon 21.12.2004 20:40

korrektur!

ülkücüler faschist degildir!! Nazi de degildir!.. es sind Nationalisten!! Patrioten!!
Mussolini war ein faschist!!
und Hitler war ein Nazi!!

mrdragon 21.12.2004 20:42

aufpassen!!

nochmal.. das sind keine faschisten!!
ülkücü hareket bir cok kere Faschistlere karsi gösteriler düzenledi..

mrdragon 21.12.2004 20:43

kemalizm

kemalizm war nichts amerikanisches!!! es ist etwas rein türkisches!!!
ve türkcülerin sonu asla gelmeyecek!! uyuyan halk yavas yavas kendine geliyor!!!

mrdragon 21.12.2004 20:46

dikkat et!

bu reformlar nasil geldilerse öylede giderler!!! bugün kürtler bayram ediyorlar.. kutlasinlar gecici bayramlarini!!!.. heveslerini alsinlar..
Türklük var oldukca, tamamen yok olmadikca, size rahat nefes yok!!.. yarininizdan korkun!!

dicle19 22.12.2004 15:08

:-)

sen gittikce bayanlari alcaltiginin farkinda degilmisin?
kendi kendime mi savas cikarayim :-))))
ben türkiyenin su durumdan memnunum... daha ne günler gelecek sende göreceksin...
hilafet devletiymis de sirf müslümanlar varmis hehehehehehehhehehehehe
sen gece iyi uyumadin galiba sacmaliyorsunda

dicle19 22.12.2004 15:11

belli düsündügün...

ben sana diyorum ki hava cok soguk...sende cevap olarak tavsan gecti diyorsun... kardesim hele bir beyninde toparla yazdigimi...ön yargi ile nereye kadar gideceksin ki....
und außerdem kannst du mir nicht unterstellen, dass ich nicht weiß, was freiheit bedeutet... klar weiß ich das... nur jeder kann es anders interpretieren....
und wenn du dich nicht als frei bezeichnen willst, bitteschön...
aber ich strebe nach der freiheit...das kannst mir ja nicht verbieten, oder???

dicle19 22.12.2004 15:12

quellenangabe bitte!?

von 60% ist nicht die rede gewesen!!!...

dicle19 22.12.2004 15:13

man kann es doch eh drehen

, wie man es möchte....
bardak yari dolu, ya da yari bos misali

dicle19 22.12.2004 15:17

wer sagt denn, das es angesehen ist...

einerseits kann ich frauen verstehen, die ihren körper verkaufen!!!! aber nur die, die in der türkei leben!!! denn in deutschland hat man es wirklich nicht nötig... verstehst du eigentlich nicht, wie schwer das sein muss... das ist nicht jederman"s sache...

aber zu dem , was du geschrieben hast, du hast äpfel mit birnen verglichen, was hat das eine mit dem anderen zu tun...????

berlinfatih 22.12.2004 16:39

Seninde düsünmedigin belli :-)

Özgürlügün bir anlami yani manasi vardir, bunun icerigini bilmelisin, yoksa sana göre özgürlük bana göre özgürlük dersek özgürlükten uzak oldugumuzu anlarsin. Bende sana Mersine gidelim diyorum sende evet tersine gidelim diyorsun. Hicbir insan özgür degildir bunu böyle bilesin, gözlerini biraz ac ve gerceklerden kacip durma hanimefendi.

berlinfatih 22.12.2004 16:42

Cumhuriyetciler sacmalar ancak :-)

Tabiki sen türkiye cumhuriyetinden memnunsun, nasil olsa hergün orada kadinlara tecavüz ediliyor ve icki su gibi iciliyor, faiz helal sayiliyor, sen memnun olabilirsin velakin bir Müslüman asla.

ercan 23.12.2004 09:41

o.T.

Er ist möglich, dass hat auch keiner bestritten. Dann bist Du aber ein Ger tsedek, und kein Jude wie die anderen.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:38 Uhr.