![]() |
Nicht "KOPFTUCH"
.. die sittliche Kleidung ist ein Emir von Allah.
*seufz* "Kommt ein Wissender zu mir, so werde ich ihn besiegen. Kommt aber ein Unwissender zu mir, so wird er mich besiehen." (Hz. Ali) |
atatürkün mü yüzüne tükürüyorsun? o.T.
ohne Text
|
hmm
"Issizlik parasina sosyal haklara gelince ülemm hiyar agasi Türklere Müslimanlara ismi veriyorlar o gavurlar. "
wenn du die qualifikationen nicht hast, wird dir keiner hinterher rennen um dir einen guten arbeitsplatz zu geben....ich habe einen guten arbeitsplatz, obwohl ich türkischer herkunft bin und auch meinen türkischen namen habe!!! |
ich meinte weihnachtsessen...
...bei der die familie zusammenkommt etc.
oder weihnachtsdeko (auch in der stadt) |
es muss doch eine möglichkeit geben...
nicht von geburt an in die religion reinzukommen, sondern im weiteren leben selbst zu entscheiden...
so ist es ja auch bei uns muslimen... aber habe mich nicht damit auseinandergesetzt...es kann auch sein, dass es stimmt... muss es die mutter sein? kann man nicht durch den vater jude werden? |
atin ölümü arpadan olsun :-)
bende bir cok türk gibi 50 yasima kadar istedigim gibi yasar 50"imden sonra da dine dönerim ölüm korkusu yaklasinca kim bilir
:-))))))) aklimi sana ispatlayacak halim yok ..gerek de yok... benden cok zeki de olabilirsin tartismam FAKAT zekani kullandigin yer önemlidir. bilmem anlatabildim mi :-)) |
yok yok merak ettme :-) o.T.
ohne Text
|
demokrasi küfür mü???
yani birisi benim hakkimda demokrat biri deyince bana küfür etmis mi oluyor...ay coktan beri böyle gülmemistim hahahaha...
"Birisi küfür olan demokrasiyi savunuyor " bunlar senin sözlerin... güzelim beynini önüne al bir düsün bakalim ... eger demokrasi o kadar kötü birsey olsaydi türkiye demokratik ülkelerin arasina girmek icin .... yirtmazdi... |
:-))
"Raki fabrikalari acacaginiza ciklet gofret üreteceginize birde anadolu insanina saygiyi ögrenin."
was hat das eine mit dem anderen zu tun...sollen die leute "respekt" produzieren, oder wie meinst du das... außerdem interessiert es mich, wenn du meinst... kimin heykeli eksik ki türkiye de .... dandik 3-5 yil basbakanlik yapmis insanlarin bile heykelleri dikilmis...bir heykel dikmeye bir de cami yapmaya doyamadi zaten türkiye |
eger dedigin gibi
o yapmis ise onun yüzünede tükrülür. Ilah degil ya yanlisi varsa ayiplanir.
|
aziz nesin hat nicht das behauptet...
das 80% aller türken blöd sind.
er hat gesagt 80% aller türken sind esel |
Pancaro kardesim
birak herkes ne yaparsa yapsin.
her koyun kendi ayagindan asilir. du machst dich wohl hier ganz schön unbeliebt, wenn ich sehe dass all deine beiträge rot bewertet sind. es hat keinen zweck noch weiter darauf einzugehen.. Wenn die Mehrheit hier was anderes denkt dann lass sie das denken was sie wollen. Bu arada benim düsüncem önemli degil, belki sana hak veririm belki digerlerine.ben sadece bu konuda objektif bir bakimdan yorumlamaya calisiyorum.. |
beide falsch! :-)
Er hat gesagt: %60 sind blöd
|
yahu pancaro gibi bir mahlukun
düsüncesine katilmak mümkünmü?
|
hast recht..gibst eine
Mann kan in Judische Glauben übertreten,wobei ich dessen Detail nicht weiss
|
Her Müslüman Zekidir :-)
sen türklere bakarsan ve yaslanmani beklersen sapikliktan yani cumhuriyetten cikamazsin.
|
Her Müslüman Zekidir :-)
sen türklere bakarsan ve yaslanmani beklersen sapikliktan yani cumhuriyetten cikamazsin.
|
Evet Demokrasi küfürdür :-)
küfür ana avrat sövüp düz gitmek degildir hanimefendi, küfrün ISLAM da ne oldugunu annene veya babana bir sor bakalim ne diyecekler sana.
|
Bu Yazi SAHIT tir :-)
Artik senden böylelikle kurtulmus oluyorum, ALLAHa sükürler olsun, sana simdiden ateste bol eglenceler diliyorum.
|
dostum
bazi seyleri görmemiz lazim bana kendi malini satmak icin cici reklamlar yapan firmalarin arka planda neler cevirdiklerini bilmem lazim.
coca cola ramazan ayinda islami tipi reklam yapiyor acaba Müslimanlari ne kadar seviyorlar o sirketin sahibleri. coca cola musevilere ait bir firma onun gibi nice firmalar var insanlarimiz o firmalari tanimalari gerek. bugün demokrasiden insan haklarindan bahsedenler acaba sakalli 5 vakit namaz kilan bir insani firmalarina aliyorlarmi. almanyada bile önce almanlar ise aliniyor yabancilarsa arka kapida durdultuluyor hani insan haklari vardi. bilemiycem sen almanyada firmada calistinmi ben calistim alman isciler herzaman bizden bir kac kurus fazla alirdilar neden nicin. ayni isi yapiyorduk hani adalet vardi hani ayrimcilik yoktu iki yüzlüler herseyi biliyorlarsa bizimde bilmemiz lazim. |
sizin gibi mahluklarin
düsünceleri nelerki edepsiz demokrasinin edepsiz cocuklari :=))))
|
Odun?
Adam türk peyniri satiyorsa anit kabirin resmini peynirin üzerine koysun Camilerin resimlerini koymasin?
Cünkü onun gibiler Islami gerici olarak görürler paraya gelince Camileri neden kullaniyorlarki. |
sistemmi cökmüs hahahaha
sizler cökmüssünüz aslanim
|
Dükkani actik
bak yukarda hangileri virüslü yaziyor sen onlari alma yeter Otuncugum tükan yukardaki listede hahahahhahaa
|
sorry
auf dieses nievau lass ich mich nicht herab...
|
ich zitiere
"türklerin 70 %i "aptal"...
bunun üzerine de aziz nesinine karsi olan insanlar bile aziz bey yanlis söylemis, aslinda türklerin 90% aptal dediler... aptal ist sicherlich nicht übersetzt ESEL , oder? |
hahahahahh o.T.
ohne Text
|
sana gülüyorum ya
ailem allahla falan ugrasmayacak kadar ileri görüslü...ich bin kinder akademiker, die haben keine zeit für sowas :-)))))))))))
|
tabi ne demezsin ...
eger bu zeka ise ben aptal olmaktan memnunum...
bir insanin dönekliginden daha kötü ne olabilir ki... insan kendini gelistirir ama savundugu seyi gün gelir kötülerse bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derim ben... gözümden düstügü gibi arkasindan da gülerim |
eminmisin? o.T.
ohne Text
|
Hier für dich kleine Information:-)
im judentum gibts zwar keine missionierung aber übertritte sind möglich, es ist zwar nicht so einfach wie beim christentum oder islam wo man nur ein wässerchen über sich gießen muß oder ein glaubensbekenntnis ablegen
beim übertritt zum judentum muß man beweisen das man es wirklich ernst meint, man geht zum rabbi der einen in alle religiösen traditionen und bräuche einführt, um leichte hebräisch kenntnisse kommt man nicht herum um die thora lesen zu können, alles in allem dauert ein übertritt etwa 1 jahr als mann wird man beschnitten falls man das nicht schon ist |
Dedim bile :-)
Ben Müslümanim ve ISLAM i savunuyorum, ISLAM dan dönmek aptalliktir, ki buda sende görülüyor.
|
Kendine Agla :-)
Demekki ailende ISLAM dan uzak duracak kadar ileri görüslü, ne mutlu ailene ki seni Cehennemde yalniz birakmayacaklar.
|
Son Gülen iyi Gülermis :-)
Sende Fikir olmadigi icinde birsey yazamiyorsun maalesef.
|
Doch Kopftuch :-)
Hz. Ali nin sözü degil o yazdigin, onu söyleyen baska bir Müctehiddi, arastirmani tavsiye ederim. Kulak dolmasiyla hareket etmessen daha hayirli olur senin icin.
|
yahu sana ne bilader!!:-) benim hangi
ateste yanacagim seni cokmu ilgilendiriyor...belki ben ateste yanmayi seviyorum..allah allah birde müslümanlar zekidir diyorsun.. kimin atese kimin cennete gideceginle ilgilenmekten baska yapacagin bir sey yokmu senin?
|
kafirlerd e sana dindar müslümanlar
hayvandan asagi olmayan aptallardir derlerse ses cikarma hakkin yok senin
|
bana bak pancar-turp kafa....
demokrasi ile ne alakasi var len..demokrasi bir canavar veya somut bir sey degil pancar..ne oldu senin kötü deneyimlerin nedir demokrasi ile bi anlatsana..ya da hakkat niye sen arap-ortadogu memleketlere gitmiyorsun da bu kafir demokratlarin yurdundasin??
kimbilir büyük ihtimalle demokrat-batili-kafirlerin tuvaletlerde bokunu temizliyosundur!:-)) muahahahaahaha düdük burda demokrasi boku temileyecegine gidip mekka da zemzem suyu niye icmiyorsun?? |
So wie ich das gehört habe...
Hat er gesagt 60% der Türken sind blöd aber nachdem sich die leute aufgeregt haben und ihn beschimpft haben hat er sich entschuldigt und hat gemeint er hatte unrecht gehabt... 80% der türken sind blöd
Hätte er gesagt 40% der türken sind vernünftig dann hätten sich wohl auch die leute angesprochen gefühlt die sich darüber aufgeregt haben und wären stolz auf ihn....... Ich glaube dazu muß man nix mehr sagen |
güzelim yazdiklarin o kadar komik ki...
...ellimi yorduguma degmiyor :-) hehehe
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:52 Uhr. |