Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

derbeder80 28.08.2006 17:17

Resmi siteden aciklandi

ameliyat olacak ve bu yüzdende sezonu kapatan lucianonun sözlesmesini para karsiligi fehs eden fenerbahce, lucianonun yerine baska bir brezilyali defans oyuncusu eduyu transfer etti, bugun türkiyeye gelecek olan edu 25 yasinda ve brezilyanin Cruzeiro takimindan transfer edildi, ayrica dört kere brezilya milli formasini sirtina gecirmis.

Lucianoya fenere verdigi hizmetlerden dolayi tesekürler ederim ve futbol yasantisinda basarilar dilerim.

Eduyu tanimiyorum ama fenerde brezilyali sayisi cok oldugundan uyum sorunu gecirmez diye düsünüyorum, insallah fenerde basarli olur.

28.08.2006 19:37

bir denizlisporlu olarak

sampiyonlar liginde galatasaray a ve uefa kupasinda fenerbahce, besiktas, trabzonspor ve kayserispor yürekten basarilar diliyorum...
insallah bu sene hepsinden büyük basarilar görürüz ve ülke puanimiz da biraz olsun yükselir...

bu senede olmazsa, seneye sampiyonlar ligine bir takim, ve onu da 3.eleme turundan gönderebilecegiz CL e...

not: denizlispora ne oluyor??????? valla utaniyorum agir agir yaaa.... keske düsseydik ikinci lige de oyuncularin, teknik kadro ve yöneticilerin akli basina gelseydi!!!!!!!!!

bu kafayla hicbirzaman istikrarli bir takim olamayacagiz.

29.08.2006 04:09

Luciano neden ameliyat olacak? o.T.

ohne Text

derbeder80 29.08.2006 15:19

sezon basi hazirliklarinda sakatlanmisti

ve bir aydan fazla bir süre antremanlara katilmamisti, sonra lig basladiktan sonra iyilesmeye basladi, malesef sakatligi bir hazirlik macinda yine nüks eti ve ligin ilk devresini kapatmak zorunda kaldi.

derbeder80 29.08.2006 15:29

malesef denizlispor gecen seneden

ders almayarak girdi bu sezona.

ligin son haftasinda feneri sampiyonluktan edip ligte kalinca, kendini sampiyon gibi zan ettiler, halbuki zar zor ligte kalmis bir takimin önce camia icinde özelestiri yapip gecen sezonki basarisizligin nedenlerini bulup ve buna göre davranmasi gerekirdi.

lig basladi denizli gecen sezondan daha kötü bir görünüm ile karsimiza cikti. eeeeeee ligde kaldim diye rehavete kapilirsan sonu böyle olur.

senin utanman gerekmez, unutmaki denizli malatyanin hakkini yiyerek bu ligte kaldi, bunada ilahi taktir diye bakmak lazim.

Not: Malatya olayini gecen aylardaki sike haberlerine dayanarak yazdim, niyetim burada denizliyi suclamak degil, cünkü sucun varligida yokluguda daha ispatlanmamis.

inscene 08.09.2006 09:46

hadi sende o.T.

ohne Text

derbeder80 10.09.2006 15:59

Fener´de uyum sorunu

dün aksamki futboldan bir tat aldim desem yalan olur, fener cok agir temposuz oynadi, tabiki bunda tempo yükseldikce hemen tempoyu düsürme taktikleri yapan antalyasporunda bir payi vardi. Fenerin yeni transferlerinin uyum sorunu en cok göze batan unsur idi. özeliklede Forveteki uyumsuzluk en göze carpan unsur idi. Defanstaki uyumsuzluk umitin basarili kademeleri sebebi ile pek göze carpmadi. bence fener iyi yolda ve bir kac hafta sonra gücünü görecegiz. Simdi fenerin önünde bir UEFA Kupasi maci var, eminimki Zico tüm planlarini avantajli bir skor üzerinde yapmistir ve dünkü kötü Futbol tekrarlanmayacaktir.

macin hakemi bence macin genelinde iyi bir yönetim göstermesine ragmen skoru etkileyen hatalar yapti. Macin 14. dakikasinda Suazo’nun Alexe caktigi dirsegi süze bilse idi Fener lehine bir penalti ve Antalya aleyhine bir kirmizi kart cikarirdi. Fenerin ikinci gölünde Lüganonun pozisyonunu cözse idi gölü iptal ederdi. o pozisyonda Lugano bilerekte topa müdahele etmemis bile olsa, bence o bölgede kollarini öyle acan bir futbolcunun, eger top eline veya koluna carpiyor ise bile, kolarini acdigi icin ele oynama tesebüs olarak degerlendirmeli. Hakem o pozisyonu cözemedi ama o pozisyonun devaminda cordobanin itirazlarinida kartsiz birakarak bir hataya daha imza atti.

Galatasarayin durumu üzüntü verici

gs cl.deki en kolay gruba düstü ve bu sansi degerlendiremeyecek olmasi beni üzüyor, dünkü futbolu umut verici degildi, insallah hemen toparlanirlar ve cl. macini alip beni yaniltirlar. Birde tuaf bir durum var ortada, ligte daha 5. haftadayiz ama gsnin 5. penaltisi var, ben bunun bir tessadüf olabilecegine inanmak istiyorum ama bir türlü olmuyor, yok canim tessadüftür tessadüf... birde bundan daha feci bir durum var gs bu penaltilarin sadece ikisini gole cevirebilmis, gsliler hep en iyi forvet oyunculari bizde diye övünüyorlar ve bu kadar penalti kaciriyorlar. Unutulmasinki eger gs o penaltilari gole cevirebilmis olsa idi, simdi belkide 7 puan yerin 13 puan ile lider durumdaydi.

derbeder80 14.09.2006 23:29

UEFA-Kupasinda bugün

AZ Alkmaar 3:2 Kayserispor

Kayseri kayip etmesine karsin, bence avantajli bir skor yakaladi ve trde 1:0 kazanip turu gecmeleri hayal degil.

Trabzonspor 2:2 Osasuna

Malesef bu skor Trabzona pek avantaj getirebilecek bir skor degil, insallah yanilirim ve trabzon bu turu atlar.

Besiktas 2:0 CSKA Sofya

BJK bu skor ile turu garantiledi, tabiki yinede tedbiri elden birakmamak gerek. simdiden bjkye tebriklerimi sunarim.

Fenerbahce 2:1 Randers

Bu skor hicde icacici degil, fener cok gol firsati bulmasina ragmen bir türlü farki bulamadi, nasil Kayseri evine avantajli bir skor ile döndü diye düsünüyorsam, bunun aynisini Randers icinde düsünmek sacma olmaz bence. Elbeteki Fener bu turu gececek gücte ama topunda yuvarlak oldugunu unutmamak gerek. Fenerbahce transferleri geciktirdigi icin yine bir darbe daha yiye bilir. bu asla fenere güvenmiyorum diye anlasilmamali ama biraz gercekci olmak lazim. Top yuvarlaktir top seni sevmezse ve bir türlü golü bulamazsan istedigin kadar güzel oyna ama deplesmanda maglup olabilirsin. Sanirim Fenerin kenar yönetimide bugünkü gibi asiri ofansif bir takimi bir daha bir avrupa takimina karsi sahaya cikartmayacaklardir, lakin rakio biraz güclü olsa idi tarihi fark yenile bilirdi.

gian 21.09.2006 15:47

Mein Tipp: Manisaspor wird Meister

Was meint Ihr zum aktuellen Tabellenführer der Süperlig.

newgen 21.09.2006 22:57

Spielen gut, aber meister?

Das werden sie auf keinen Fall.

hakanone 22.09.2006 23:24

CL-Maclari

Slm Arkadaslar, ya biz bu sene GS CL-Maclarini hangi kanaldan izlicez? Bu EuroStar yayina girdiginden beri izleyemiyoruz, sinir oluyorum. Aranizdan bir bilen varsa lütfen cevap yazsin. Simdiden tesekkürler. Eyvallah

derbeder80 23.09.2006 15:05

Die Saison ist sehr lang

ich glaube nicht daran, dass manisa lange mithalten kann. Als fenerbahce fan möchte ich natürlich, dass fener meister wird, wenn manisa meister wird, werde ich mich sehr freuen. Ich wünsche es sehr, dass noch eine Manschaft aus anatolien meister wird.

Wie gesagt manisa kann meiner meinung nach nich leider lange mithalten, Ich hoffe, dass ich mit meinen meinung falsch liege.

derbeder80 23.09.2006 15:14

Starin türkiye yayinida var

ama o ligtv ile beraber Eutelsat üzerinde sifreli yayinlaniyor galiba.

Aylik 9,99 €´ya premiere spor paketini alir isen cok güzel bir kalitede cl. maclarini ve Ingiltere, Italya, Ispanya, Fransa gibi ligleride takip edebilirsin.

Keske premiere bizim ligide yayinlasa...

romeo 03.10.2006 14:16

uefa kuralari

1.leverkusen
2.tottenham
3.besiktas
4.bukarest
5.brügge

1.newcastle
2.palermo
3.frankfurt
4.celta
5.fener

gecmis olsun kisaca
:)

derbeder80 03.10.2006 15:50

Iki takimimizda gruplarinda ilk üce

kalmak zorunda.

Besiktasin isi fenerinkinden daha kolay ve bjknin turu gececegine inaniyorum, iki galibiyet yeter bence.

Fenerin grubu daha zor ama fenerden daha cok beklentim var, hem yöneticililer hem teknik direktör cikip hedeflerinin uefayi kaldirmak oldugunu söylüyorlar, o zaman evindeki iki maci alacaksin, deplesmanlardanda bir puan alip ilk ikiye gireceksin. Artik kusura bakilmayacak.

Neyse hep beraber görecegiz...

newgen 04.10.2006 21:50

Fenerliler ve Yalana doyanlar izlesin

<a href="redirect.jsp?url=http://www.haberturk.com/haber.asp?id=2050&cat=340&dt=2006/10/04" target="_blank">http://www.haberturk.com/haber.asp?id=2050&cat=340&dt=2006/10/04</a>

newgen 04.10.2006 21:50

o.T.

<a href="redirect.jsp?url=http://www.haberturk.com/haber.asp?id=2050&cat=340&dt=2006/10/04" target="_blank">http://www.haberturk.com/haber.asp?id=2050&cat=340&dt=2006/10/04</a>

derbeder80 05.10.2006 21:40

duyduklarima inanamadim

bu kadarrida pehs dogrusu adamlar feneri karalamak icin ellerinden geleni ardina koymuyorlar.

Ben tarihcilere inanirim ve tarihci Dr. R. Sertaç Kayserilioğlu´nun icinde bulundugu calismalar sonucu fener resmi sitesindeki tarih bölümü hazirlandi.

Tuğrul Yenidoğan zekice oldugu kadar aptalca bir calisma yapmis. tarih kitaplarini fenerin tarihi ile karsilastirip olayi carpitiyor.

ona bakilir ise bazi tarih kitaplarindada ermeni soykiriminin oldugunu ispatlaya bilirsin ama cogu tarih kitabindanda bunun ispatini bilemezsin.

fenerbahce spor klübü eminimki bu tezin aksini ispatlamak icin gerekli islemleri baslatacaktir ve hatta halki yanlis yönlendirdigi icin habertürk´ü mahkemeyede verecektir.

birde utanmadan Atatürkün istabullulara güvenmedigi söyleniyor, istanbuldan anadoluya silah tasiyanlarin istanbulu olduklarini ve bunun vatanin kurtulusu icin cok yararli oldugunu unutmus galiba.

Bir yandan tarihci KAYSERILIOGLU diger yandan spor gazatecisi YENIDOGAN.

Ben bu konuda tarihciye güvenirim.

Herkezin Bir Komutani Var!

"FENERBAHCE KLUBUNUN HER TARAFTA MAHZARI TAKDIR OLMUS BULUNAN ASARI MESAISINI ISITMIS VE BU KLUBU ZIYARET VE ERBABIHIMMETI TEBRIK ETMEYI VAZIFE EDINMISTIM. BU VAZIFENIN IFASI ANCAK BUGUN MUYESSER OLABILMISTIR. TAKDIRAT VE TEBRIKATIMI BURAYA KAYD ILE MUBAHIYIM."

05.05.1334 (03.05.1918)
MUSTAFA KEMAL
ORDU KUMANDANI

"FRANSA BAYRAGININ MAGLUP TURK TOPRAKLARI UZERINDE GURURLA DALGALANMASINI SAGLAYAN, NAMI-I DIGER "KUCUK FRANSA ", GALATASARAY CAMIASINA VE ORDUMUZ ILERI GELENLERINI EN GUZEL SEKILDE AGIRLAYAN GALATASARAY LISESI OGRETMEN VE VAZIFELILERINE TESEKKURU BIR BORC BILIRIM."

20.03.1915
JEAN-PIERRE DUMOULI
FRANSA ISGAL ORDULARI KUMANDANI

bunuda yoruma sunarim.

derbeder80 06.10.2006 15:00

Yalana doyanlar bunuda okusun

<a href="redirect.jsp?url=http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=5376
" target="_blank">http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=5376
</a>

newgen 10.10.2006 19:32

Tarafsiz bir site vermissin.... o.T.

ohne Text

fanatik05 10.10.2006 20:26

Tabiki kuskusuz Galatasaray

Benim fikrime göre Sampiyon Galatasaray olabilir nedeni bu üc kulvarda kiyasaca mücadele edebilen bir tek Takimdir, simdilik öyle görükmese bile sampiyonlugun pesini birakmayacak kadar da kadrosu iyidir .
Genc yeteneklere güvencem doludur ....
baksaniz ya bizim Arda ya ....sadece o degil baska genclerede sans gelirse onlarda iyi degerlendirirler ....

saygi ve selamla

FANATIK05

derbeder80 11.10.2006 18:13

olay ile ilgili

Fener yönetimi dava acti ve bu davanin sonuca kavustuktan sonra, resmi sitedende gerekli aciklama yapilacak

11.10.2006 18:18

Diger dava gibi olmasin sonucu? :) o.T.

ohne Text

11.10.2006 18:19

Haberturk aciklayacakti bunu ya?! o.T.

ohne Text

derbeder80 12.10.2006 18:43

belli olmaz

hukuk elbeteki yapilan isin suc olup olmadigina karar verecek, olayin suc teskil edip etmedigi ne fenerbahceyi nede habertürkü yalanci gösterir.

is tarihcilere düsüyor, tarihciler arastirip habertürkün yalan söyledigini ispat edecek.

12.10.2006 19:25

haberturk.com sanki tarafsiz :)))))))) o

ohne Text

newgen 12.10.2006 20:21

Ne ya? Hangi takimin sitesi? o.T.

ohne Text

13.10.2006 02:59

Zwei Paar Schuhe...

Suc"dan bahsettigin icin.....

FB Yönetimi Habertürk"e karsi suc duyurusunda bulunmadi ki. Tazminat davasi acti, aciklanananlar dogruyu olmadigi icin.

Mahkeme ise bu davayi red etti.

Bu, Habertürkün FB hakkinda somut olayda yaptigi aciklamalarin, dogru oldugu anlamina geliyor.

Öyle olmasaydi mahkeme davayi kabul eder, tazminatin ödenmesine karar verirdi.

Tarih olayina gelince cok bir fikrim yok. Konusulan programin bir kac yerini izledim sonradan. Tarih kitaplariyla, FB sitesinde yazilanlari karsilastirip, uyumsuzluklari gösterdi Haberturk. Mantikliydi dedikleri ama burda sirf programda söylenenlere bakmadan, tüm verileri incelek gerekir dogruyu bulmak icin.

Habertürk neden FBye karsi program yapsin ki mantigida var tabii. Program sunucusu BJKli olmasi cok sey ifade etmiyor. Zira Besiktas aleyhinede carpici ve dogru haberler yapmis biridir kendisi.

13.10.2006 02:59

Habertürk SK. Bilmiyor muydun?? :) o.T.

ohne Text

derbeder80 13.10.2006 19:23

tabiki sen bir hukuk adamisin

bu konuda senin ile elbeteki yarismam mümkün degil, ama benim bildigim birkere daha basvuruldu ve ikinci basvurunun sonucu daha belli olmadi.

bence mahkeme habertürkün yalan söyleyip söylemedigine karar veremez, sadece habertürkün yaptiginin bir suc teskil edip etmedigine karar verir.

bende tüm fenerbahceliler gibi fenerbahce organlarindan bir aciklama bekliyorum, eger habertürk yalan söylüyor ise fenerbahcenin bunukamu oyuna ispatlamasi gerek. eger habertürk dogru söylüyor ise fenerbahce suclulari bulup cezalandirmasinida bilir, bu yönetimin sucu ise yönetim gider, tarihcilerin sucu ise onlar ihrac edilir ve durum düzeltilir.

ben simdiye kadar fener yönetiminin herhangi bir aciklama yapmamasini dogru bir karar olarak degerlendiriyorum, cünkü ortaligi germek yargiyi etkileyebilir ve buda aleyhine sonuclanabilir. davanin kapanmasi beklenilecek.

her tarih kitabinin dogruyu söyledigini bilemezsin, cünkü herbiri degisik bir acidan bakiyor olaylara. mesela bazi tarih kitaplarina baktigin zaman ermeni soykirimini kabulenebilirsin ama baska kaynaklara bakildigindada bunu rededersin. önemli olan bu kaynaklari bir bütün olarak görüp, gercegi bulmaktir.

13.10.2006 20:57

Yok canim, yaris meselesi degil...

Sadece aciklik getiriyorum. Senin dedigin ceza hukukuna giriyor; somut olayda ise medeni kanun söz konusu.

Yani FB yönetimi Habertürk"ün dedikleri yalandir, iftiradir, bu yüzdende ceza almasi gerekir deyip yola ciksaydi, ceza hukukundan bir madde geregi yargilanmalari icin basvuru yapmasi gerekirdi.

FB yönetiminin yaptigi ise, medeni kanunda yer alan tazminat davasi acti (200binYTL lik), yapilan haberin dogruyu teskil etmedi iddiasiyla.

Ayrica mahkemede sadece yapilan basvuruyu görüsür, yani sadece tazminat davasini. Isin ceza olayini (varsa bile) görüsmez.

derbeder80 15.10.2006 01:29

Fenerbahce Spor Kulübünden aciklama

Tarihimizle Gurur Duyuyoruz !

TARİHİ İLE HER ZAMAN GURUR DUYACAK BİR KULÜBÜZ

100. Şeref Yılı’nı kutlamaya hazırlandığımız kulübümüzün, şanlı tarihine karşı son günlerde yapılan saldırıların, gerek Türk Spor Kulüpleri’nin ve gerekse de milli hislerimizin zedelenmesi anlamında tehlikeli boyutlara ulaşır olması, önce Türk halkı sonra da kulübümüz tarafından büyük bir esefle karşılanmaktadır.

Yurdumuzu işgal etmiş İşgal Ordularına mensup birlikler ile Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Futbol Takımları olarak maçlar yapan, ve onları yendiğinde halkının her zamankinden daha çok ihtiyacı olan moralini, bir süre için de olsa yükseltme çabası içinde bulunacağına inanmış güzide kulüplerimizin sporcularını, sözde vatan haini imiş gibi göstermenin, bugün, halkımız ve de taraftarı oldukları kulüplerimizin ne denli bir infial ile karşılayacağı da aşikardır.

Sizler; İşgal Döneminde başta Yavuz İsmet (Uluğ) olmak üzere, Fenerbahçe Spor Kulübü sporcularının Kurbalıdere’den kaçırdıkları cephane sandıklarını sözde bir iki sandıkmış gibi gösterip, “bunun da müzeye mumyası mı dikilirmiş?” sorusu çabası içinde olurken, bizler; vatanı işgal etmiş düşmanı kovmak uğruna, o dönemde İstanbul’un her mevkiinde cephelere silah kaçıranlarla dolu olduğunu, ve de bir tek mermi bile aktarma çabası içinde olanların, sırtında cepheye mermi taşıyan Fatma Bacı’ları misali, tüm vatanseverler ve de şehitlerimiz için, “imkanı olsa da yurdun her köşesinde heykelleri dikilebilse” diye düşünen bir kulübün mensuplarıyız.

Sizler; Sultan Abdülmecit Han’ın oğlu Şehzade Ömer Faruk’u, sözde vatan haini gibi gösterme çabası içinde olurken, bizler; onun, Birinci Dünya Savaşı’nda Verdun Cephesi’nde vatanı için savaştığını, Kurtuluş Savaşına katılabilmek üzere ise gizlice İnebolu’ya giderek, Ata’ya Ankara’ya telgraf çekerek “ Kemal Paşam, ben de Milli Kurtuluşa katılmak ve yanında savaşmak istiyorum” dileğine karşılık, Atanın da “ Hayır, siz şimdi İstanbul’a lazımsınız , orada kalın ” dediğini bilen ve içinde bulunduğu zor şartlar altında bile, vatanı için cepheye koşacak kadar vatanını seven bir hanedan mensubunun, kulübümüze başkanlık yapmış bir üyemiz olmasından her zaman gurur duymuş bir kulübün mensuplarıyız.

Sizler; İşgal Kuvvetleri karşısında kazanılmış Harrington Kupası için, o kupa o müzeye sözde layık değildir derken, bizler; Lozan’dan “ Heyetimiz namına hepsini meserretle (sevinçle) tebrik ettiğimi ve gözlerinden öptüğünü” telgrafla belirtecek kadar anlamlı bulan bir İsmet Paşa gibi, sporcuları ile gurur duyan bir komutanın ecdadı olmakla övünen bir kulübün mensuplarıyız.

İşte; anlaşılacak odur ki; önce tarihi olmak, sonra da bu tarihe sahip çıkmak taktir etmek gerekir ki her kuruluşa nasip olacak bir övgü değildir. Bu anlamda, kuruluş tüzüğümüzün 2. maddesinde yer alan; “ Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluş amacı; vatan gençlerini; vatanın korunmasına ve askeri seferberliklere alıştırmaktır” ilkesinden hareketle, vatanımızın savunulması gerektiği tüm zamanlarda, "Önce Vatan" diyerek, istiklal ve cumhuriyeti uğruna seve seve vatana feda edebilecek sporcu ve de üyelere sahip olan bir kulüp olması nedeniyle “her tarafta takdir ile şereflendirilmiş üstün hizmetler vermiş” bir kulüp olduğumuzu kulüp şeref defterine kendi el yazıları ile nakşeden bir ulu öndere sahip olmaktan her zaman gurur duyacağız.

Atatürk hepimizin Ata’sıdır. O, sporun; sevgi, kardeşlik ve dostluktan geçmesi gerektiğinin her vesilede takipçisi olmuştur. O, hangi kulübe daha fazla gönül vermişse versin, O, hayatı süresince tüm spor kulüplerine karşı, aynı saygı ve ilgi yakınlığında durmuş olan nadir kişilerden biridir. Karşıyaka’sından Altay’ına, Galatasaray’ından Beşiktaş’ına, Muhafızgücü’nden Güneş Kulübü’nden Fenerbahçe’sine kadar tüm takımlarımız tüm kulüplerimiz, “O’nun Takımı”, “O’nun Kulüpleri”dir. Hal böyle iken, bu tartışmaların gereğinden fazla uzatılır olmasının, milli hislerimizi de içinde barındıran manevi değerlerimize zarar vermekten öteye gidemeyeceği aşikardır.

Biz; Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, Vatan, Bayrak, Atatürk gibi kutsal kavramların, bir milletin kurumları arasında çatışma nedeni değil, tam tersine birleştirici olması ve tüm vatandaşlarımızca bu ilkeye hizmet etmemizin gerektiğinin ifadesi içinde, bu vatan için terini, kanını, canını vermiş tüm kulüplerimize mensup insanları, vatanımızın tüm şehitleri eşliğinde saygı ve rahmetle anar, tarihi böylesi şereflerle dolu bir kulübün de üyesi olmanın verdiği gurur içinde, en derin saygılarımızı sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

derbeder80 15.10.2006 01:32

tabiki

cnntürk´e inanan bazi arkadaslar fenerbahceye inanmayacaklardir, onlarin amaci baskadir.

önemli olan istedigine inananlar degil, gercekten inandigina inananlardir.

derbeder80 23.10.2006 09:44

Bayraminiz Kutlu olsun!

Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

23.10.2006 10:22

Sagol. Seninde :) o.T.

ohne Text

jamesdean 06.11.2006 21:59

6 kasim bayraminiz kutlu olsun

tüm fenerlilerin bayramini kutlarim :)

6:0

hehehe

inscene 07.11.2006 11:12

Ich loose ab

beim Tippspiel bin ich voll am verlieren, ich glaube ich tippe mal ins blaue rein, dann stimmt es eher :-)

derbeder80 19.11.2006 22:47

Derby, Derby gibi degildi

Son zamanlarin en berrbat derbysi idi, bjk muutlak kazanmak zorunda olmasina ragmen, berba bir mücadele sergiledi. Fener ise kötünün iyisi idi.

bu mac hakkkinda fazla bir sey yazmaya gerek yok sanirim.

20.11.2006 03:37

Hadi yine iyisiniz! :)

Hakem sayesinde oyunu 11kisi bitirebildiniz :)

derbeder80 20.11.2006 18:11

Ne hakem sayesindemi?

Hakem bariz gölümüzü vermeyerek, asil size iyilik yapti, birde Alexe yapilan Faulerin sadece yarisini calsa idi durum degisik olurdu.

Alexe Faulu serbest birakinca, Fenerin atak yolarida kesildi, cünkü fener her ciktiginda Fauler ile durduruldu ve bu Faulerin cogu verilmedi. Hakem Fener lehinede hatalar yapti elbet.

Ama en büyük hatayi Fenerin gölünü saymiyarak vardi.

Birde cifte standartli davrandi, asiri itiraz eden Ibrahime kartini cikartmayan Hakem, neden ise Öndere hemen Kart cikarti.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:35 Uhr.