![]() |
Beni uslübumdan dolayi elestiriyorsun
görüyorsun, bunlar 5 vakit dayaktan baska bir sey anlamazlar..... o yüzden bunlarla anladiklari sekilde konusacaksin... yani her gördügün yerde tepeleeceksin... onlar icin uyusturucu effekti yapiyor... alismislik kudurmusluktan beterdir
|
Alles BETRUG
Es gibt nur eine Einzige URENERGIE... und das ist Gott.... sei es Muhammed oder sei es all die anderen Geschöpfe, ie alles sind nur ein Teil eines ganzen....
Es gibt keine Dreifaltigkeit... es ist eine Dumme Erfindung der Menschen, die denken das Sie das Rad Erfunden haben..... Asli ile hic bir DINDE öyle bir sey yok.... Insanlarin DINI sollte dich nicht all zu viel Interessieren, da jeder an was anderes Glaubt, viel mehr schaue in die Mytologie der religionen, da verbirgt sich die Wahrheit |
lahanayi gine fazla kacirmissin :))
Sayin cok bilmis Yobazlar burda devamli Sizin gibi Düsünmüyenlere Terörist diyenler sizler deyilmisiniz.
Insanlari Bombaliyan öldürenleri kimse elestiremezmi senelerce diktatörlere silah satanlar simdi o ülkelere demokrasi getirdiklerindemi onlari sevmemizlazim. Hadi ordan sende kara Türk irkciligi ve ayrimciligi yapanlar sizlersiniz... |
Seni yemin ediyorum
İç İŞLERİNE bildireceğim.
Senin ne çapın ne bilgin beni anlamaya yetmez. Ama sen tehlikelisin. VAKIT dergisi yada gazetesi üzerine ALMANYA İÇ İŞLERİ BAKANLIĞININ VE ALMANYA BND sinin UYARILARI VE ANAYASAL MAHMEKEMESİNİN ÜLKE GENELİNDE KULLANILMAMASI YASAĞI VAR. BU KONUDA FRENKİDE; ENİSDE VE BENDE SENİ ÇOK UYARDIK AMA SEN HİÇ BİR UYARUYUCİDDİYE ALMAMAKTASIN. NEDEN? ÇÜNKÜ SEN KANUN; YASA; VE HUKUK TANIMAMAZSIN: SEN ARD NİYETLİ NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR KİŞİLİKSİN BENİ BU GNE KADAR FRENKEYEN HEP SENİ YALNIZCA KARA BİR CAHİL OLARAK GÖRMEDİ. AMA SEN BU İŞİ BİLEREK YAPMAKTASI VE BUNDAN EMİNİM... |
CEKGITT SISINE YOBAZ
FASISTI ZORUNA GITTI DEYILMI FASISTLIK
|
VAYBEENİN UMARIM BU KONUYU
CİDDİYE ALABİLECEK BİR ÇAPI OLDUĞUNU.
Ülke yasalarının gereklerini yerine getirebilecek bir çapının olabileceğininiyi niyetini korumak istiyorum. Yoksa bu durum benim sorunum değil. DONPEPELİNO denilen ama misafiriniz aa üyeniz bağımlı olduğunuz ülkenin hukuksal yasalarını çok uzun bir dönemdir çiğnemektedir . Mahkemelik bir durum doğarsa ki doğacaktır, bu konuda sizlere düşen olumlu ve olumsuz hukuksal yaptırımlarda oluşacaktır. |
Sizler PISLIK DININE baglisiniz
resmen DINSIZSINIZ.... DIN diye sizler Kalasnikofu secmissiniz.... kelse ile DIN adina insan vuruyorsunuz...
Afganistan, Iran Suudi Arabistan Irak uzsw. usw. bu Mahlukat devletlerin hepsi baskalarinin kicina girerek eldiklari SILAHLARLA... hem kendi devletlerinde hemde DÜNYA üzerinde TERÖR estiriyorlar.. hemde ALLAH adina..... Resmen Allahin adini pisletiyorlar... birde Musilmanmislar... nah... resmen Kafirkolik olmaularda haberleri yok.... Geh zum Teufel man.... Türk devletinin düsmani.... |
hahahahahaha
Suudlar ABD dostu galiba gözlük takman lazim
|
Vaybeeyi saadece Üye sayisi ilgilendiri
yor... üyeler ne yapmis yada yapmamis fazla bakan yok.... hatta bazi yakin arkadaslarinin istekleri üzerine, zerre kadar küfür yada asssagilayici aciklamalar olmaksiziun yazilarimi sildi süpürdüler niye ?? cünkü islerine gelmedide ondan....
Vaybeeden yardim bekleme, sanirim bulamayacaksin.... hic olmazsa bu sefer inan bana |
Elbette tabi.. iki Mahlukat pislik Mille
birbirini bulmus..... normaldir... seninde en yakin dostun yine ABD ve Vatikandir... nede olsa onlarin DINLerinin hizmetcileri olmussunuz...
|
Yardım bekleme yok Enis!
Ben hukuğun dışında kimseden bu konularda yardım beklemem.
Ben yalnızca onlarıda uyarmaktayım yasaları çiğnedikleri için. |
bos verin bu kavati yahu
ben bunu elazigdan tanirim
hiyarto daha kadina eli degmeden eseklerle cinsi münasabet yapardi derken piyango gibi almanya hamburgun merkezine düsüp iltica etti pass verdiler düsünün yaw adamin hayati eseklerele ciftlesmekle gecmis bu adamin dindarligindan ne olur insanligindan ne olur muahahahaha |
Sevgili Tanrının KATİLLERE ihtayacı
hiç bir zaman olmamıştır.
YASAKTIR ŞİDDET; KATİLLİK tüm kutsal kitaplarda. |
Ama bunlara yasak degil
bunlar insanlari katletmekle iyilik yapiyormuslar.... Talibanlara bak anlarsin bunlarin kim olduklarini
|
COK KOMIK`SIN ROMAN
DONPEPE hic kafana takmana gerek yok.
istedigi yere sikayet etsin hic bir yasa disi konuma düsmüs degilsin, istdigi yere sikayet ede bilir. Bunlar faso fiso korkutmak´dan baska birsey degil. Hele eski 80 li Ihtilal olaylarina karismis bir solcunun tehditleri tam bir KOMIKLIK. PALYANCO bu ya sikiysa beni sikayet etsin, bir kopie de ben yapayim vakit´den, Roman es ist nicht nur der verfassungsschutz auf deinem Rechner ;-) istersen sen biraz daha dikkatli ol tehdilerinle. Sonra tersi olmasin. |
budalalar
Vaybeeıi kim takar´ki
sizin dünya´dan haberiniz yok galiba. |
Senän sorunun ne Arist?
Git oğlum kız tavla, kafana göre orada burada takıl ve terbiyeli akıllı ol.
Seni ve düşünceni, kimliğini, cinsiyetini, kişiliğini hiç bir zaman hiç bir yerde ciddiye almadığım farkında ol artık. Seni ne ezmek isterim nede bir konuma sokmak isterim. Sen donpepelino musun? da burnunu sokmaya çalışmaktasın onun kokuşmuş düşüncelerinin içine? |
Bunlar kadın ve bakire kız canileri,
Enis. Bunların tümünü toplasan bir adam etmez ve bunların varlıkları ile ben bir insan olarak tüm karşı cinsten utanç duymaktayım.
Bunların varlıklarından dolayı bu dünyaya bir çocuğumun gelmesinden bile ürkmekteyim... |
Senin amacın ne çok bilgili ve uzman
Kız tavlayıcısı?
Oğlum bildiğin savunabileceğin arkasında ama sosyal, ama felsefik, ama insani bir tek bile olsun bildiğin bir konun varsa bir konu açta seni adam yerine koyupta tartışayım senin ile. |
SIKAR BIRAZ
Dikkat ol tehdinlerine yoksa kendini Guantanamo´da bulursun.
hadi bakim |
Başla o zaman bildiğin tüm yaşamın
boyunca bildiğin en iyi bir konu başlığı açta cümle alem görsün.
Tartışalım... Yoksa bildiğn bir tek bile konu site hovardalığı yapma yoksa o başın dönmekte fırıldak olur. Önce bilgi sahibiol, sonra insan ol ve karşıma geç. Ben senin ulemaların ile yıllarca hesaplaştım ama sitelerde kız peşinde koşmadan. Sen önce o çapa ve seviyeye gel. Gelemiyorsan artistlik yapma. |
sen kimsinki, kendini ne saniyorsun?
seninle tartismayi birak seni adam yerine bile koymuyorum kokusmus devrimci. Sen git ALTERSHEIM´da yasli devrimci arkadaslarinla tartis galvani.
karsinda cocukmu var tehditler savuruyorsun burda. Senin seviyen isde bu. paranoid fazla kafaya takiyorsun bu sanal alemi galiba. |
SENDE BİR BİLGİ YOK
VARSA YAZARDIN VE BENİM İLE TARTIŞIRDIN.
ÖNCE OTUR VE ÖĞREN KIZ TAVLAMAYI BEN İNTERNET SİTELERİNDE YAPMAM DOĞALDIR BENİM İNSANİ İLİŞKİLERİM. ŞİMDİ ÇEK GİT YOLUNA BÜYÜDÜĞÜN ZAMAN ÇIK KARŞIMA ANA KUZUSU ARTİST... |
noldu dokundu´mu birseyler?
git isine be adam, yaslilar yurduna dön orda kimlerle tartisirsan tartis.
bunamis yaslilarla kendilerini ön pilana koyma cabasin´da olan insanlarla ugrasamam. |
Aynaya baksan budalanin kim oldugunu
acikca görür ve aglarsin ki Allah neden seni Cahil bir Beyinle birakmis diye
|
Oğlum SEN DAHA BİR İNSAN BİLE
OLAMAMIŞSIN EMİN OLKİ SENİN İLE BENİM ARAMDA Kİ YAŞ FARKI ONU AŞMAZ.
AMA BİR BEBEK, BİR ÇOCUK, BİR YENİ YETME, BİR GENÇ, BİR ORTA YAŞLI, BİR YAŞLI BENİM İÇİN HEPSİ ÇOK DEĞERLİ VARLIKLAR VE İNSANDIRLAR VE HİÇ BİR AYIRIM YAPMAM. SEN DAHA BU BİLGİSİZLİĞİN YÜZÜNDEN BİR İNSAN BİLE OLAMAMIŞSIN!!! ÖNCE İNSAN OLMASINI ÖĞREN VE İNSANA DEĞER VERMESİNİ ÖĞREN... |
sen hic konusma o.T.
ohne Text
|
Dedigim gibi 5 vakit dayak baska tedavi
sekli yoktur bunlara karsi....
Bunlar DINSIZ insan Azmanlaridir...... bunlarla mücadele FARZDIR ve sevaplarin en bügüdür...... Insanlari Allah yapmislar... Erbakana Süöloa tapiyorlar ve Cenneti kendi sahsi Ammalri görüyorlar.... resmen Nefret ve Lanetli insanlar yaw |
Ne istiyorsun kardesim sen
adam gibi konusacaksan konus, yoksa seninle ugrasacak ziyani zamanim yok benim... hadi baska kapiya.... ikide bir ölyle böyle konusma... diyecegini ap acik söyle.... zaten yeterince DIN azmani var burada... birde seninle ugrasmayalim
|
bu nezaket maskeni takinmasan
edemzsin degilmi.
iki yüzlüsün sen. burda hosgörü insalik ayaklarini birak, sen ihtilal´de sagci solcu davalarin´da ne haltlar insan disi suclar isledigini unutmus görünüyorsun. Sen bu Almanyaıa Politisches Asyl olarak gelmedinmi, bana yutturamasin bu hosgörü insanlik iki yüzlü tavirlarini. seninle tartismaya degmez hadi isine |
Arbeitslos herif
burda bos zamanini harcayacagina gidip kendine is ara, bizler´den kesilen Hartz4 parani internete vererek carcur etme´de kendine is bul, alman devletini´de senin gibi parazitler batirdi zaten.
parazitlik bari burda yapma. |
Bana insanlık SUÇU İŞLEDİĞİM
BİLDİĞİN BİR TEK ŞEY VARSA YAZ; BİLDİĞİN BENİM İLE TARTIŞABİLECEĞİMBİR TEK BİLGİN VARSA YAZ.
YOKSA SEN BANA İFTİRA ATMAYA ÇALIŞAN ÇOK UCUZ HEM YALANCI HEM DE SAHTEKAR BİR İNSANSIN: SENİN GİBİ BEN OLMAM. ÇÜNKÜ SEN HEM BİLDİSİZ HEM; SAHTEKAR VE İFTİRACISIN. BEKLİYORUM BİLDİĞİN BİR TEK KONUN VARSA? BUYUR YAZ AMA SEN GERÇEK BİR CAHİLSİN O SAVUNMAYA KALKTIĞIN CAHİL İNSANDANSIN O KADAINLARI AŞAĞILAYAN KÜFÜR EDEN İNSANIN YAMAKÇISISIN. BANA BİLGİYLE GEL BİLGİN OLSUN KILAVuZUN OLAMIYARSA RAHAT DUR. |
Arbeitslos herif
burda bos zamanini harcayacagina gidip kendine is ara, bizler´den kesilen Hartz4 parani internete vererek carcur etme´de kendine is bul, alman devletini´de senin gibi parazitler batirdi zaten.
parazitlik bari burda yapma. |
Bana insanlık SUÇU İŞLEDİĞİM
BİLDİĞİN BİR TEK ŞEY VARSA YAZ; BİLDİĞİN BENİM İLE TARTIŞABİLECEĞİMBİR TEK BİLGİN VARSA YAZ.
YOKSA SEN BANA İFTİRA ATMAYA ÇALIŞAN ÇOK UCUZ HEM YALANCI HEM DE SAHTEKAR BİR İNSANSIN: SENİN GİBİ BEN OLMAM. ÇÜNKÜ SEN HEM BİLDİSİZ HEM; SAHTEKAR VE İFTİRACISIN. BEKLİYORUM BİLDİĞİN BİR TEK KONUN VARSA? BUYUR YAZ AMA SEN GERÇEK BİR CAHİLSİN O SAVUNMAYA KALKTIĞIN CAHİL İNSANDANSIN O KADAINLARI AŞAĞILAYAN KÜFÜR EDEN İNSANIN YAMAKÇISISIN. BANA BİLGİYLE GEL BİLGİN OLSUN KILAVuZUN OLAMIYARSA RAHAT DUR. |
Sana Vahyii indir galiba
immer dieser Musilmänner die alles wissen wollen oder denken Sie sein was besseres..... dir scheinen wohl die Argumente Ausgegangen zu sein dimi....
Möchte gern Musilman du |
Birak sunu yaaaa.... galiba
Forumda kiz bulamadi ve abazalik kafasina vurdu.... ilk basta adam sanmistik.... gide gide gercek yüzünü gördük....
Degmez inan bana |
Ülen dandik adam sen nerde çalışmaktasın
Seni bildiğimden bu yana hep internette kız peşinde koşan doyuma ulaşamamış bir dandiksin sen.
Enis en azından bu ülkelerde bir Üniversite mezunu sen nerenin mezunusun soytarı. |
Haklısın Enis çıkmam gerekli
Sonra görüşebilmek dilekleri ile.
|
Afeerin ülen HACI sanada sevgi dolu
İyi akşamlar...
|
konu donpepe degil
senin iki yüzlülügün.
donpepe´nin yazis üslubunu savunan´da yok burda. Bir müslüman kardesimin üzerine les kargalari gibi gidildigi icin benim tepkim. hadi bakim yolunuza parazitler sizi. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:14 Uhr. |