![]() |
haha, endlich mal ein Intellektueller..
..der weiß, wo es lang,..ich bekomme nen Muskelkater in meinem Zwerchfell, go Ayginoglu go, mach weiter so und bloß kein Scham-)))
|
dumm wie brot
das ist typisch tschechisch.. :) Finde ich lustig.. Hier sagt man doch eher Dumm wie die Nacht, oder??
Sorry nicht passend zum Thema, aber takildim kaldim iste.. :P |
in dem Buch "DAS leBEN des
Propheten" ( Übersetzt von Martin Lings) lese ich, dass Gott jedem Menschen eine Eigenschaft von sich gegeben habe.. nämlich die Barmherzigkeit..
Himm.. yuce Allah bize kendinden boyle bir sey veriyorsa kullarina ne kadar deger verdigi ortadadir bence.. yuce Allah af eder derler, yeter ki hatan da olsa bunu fark edip duzeltmen icin.. yani af eden yuce Allah merhametlidir.. Cennet ve cehennem de bu dusuncelerimden yola cikarak elbette vardir.. ama kimimiz icin ebedi kimimiz icin ebedi degildir bunu sadece Allah bilir.. Yuce Allahin diger bir ismi de " ar-rahman" oder ar-rahim ( siehe Kurani kerim wie häufig das vorkommt!!!!) Benim anlatmak istedigim.. zekat vermek bizim icin islamin temel sartlarindan biri olduguna gore, yani merhametli olmamizi emrettigine gore.. gerisini siz dusunun... Simdi eminim yine bana bu yazardan faydalanirsan boyle olur diyenler olacak... auch egal yeter ki onlarin da inanci saglam olsun... |
Proletarier:))))))))) o.T.
ohne Text
|
kimin nerden geldigini baya iyi
biliyorsun
galiba sen kazma sapindan döllenmissin ne dersin herseyi iyi bildigine göre hahahahahahahaa muscksss |
sen pisligin en alalarindansin? o.T.
ohne Text
|
Bati Batarken Libosch Örnek Alir.
Abdurrahman Dilipak
Batı batarken... Batının hastalığı derinlerde. En büyük derdi Türkiye değil.. Gerçek hastalığını gizlemek için İslâm ve Türkiye bir araç. Asıl sorun, tek başına ekonomi de değil. Batıyı derinden kemiren en temel şey, bir uygarlık krizi.. Batı uygarlığı, Üzerine inşa ettiği değerleri kaybetti. Tarihin bir zaman aralığında olmuştu her şey. Sonunda hoyratça harcadıkları sömürü mirasını da tükettiler. Bu olurken kendilerini de tükettiler. Asıl çöküş ahlak alanında.. Fuhuş, uyuşturucu hedonizm en büyük belaları.. Battıkça hırçınlaşıyorlar, hırçınlaştıkça saldırganlaşıyor ve saldırganlaştıkça batıyorlar.. Batılı ülkelerin refah ve mutluluklarının arkasında, bilgi ve emek değil, kan, gözyaşı, çalınan alın teri ve çalınan bir servet vardı.. Bir yanı ile, çöplükte ekmek arayan insanlar batının refah ve mutluluğunun harcını karıştırıyorlar aslında. Batının bilimi, sanatı, birçok şeyi, yağma, hırsızlık.. Gayri insani. Batı tarzı yaşan insan neslinin geleceğine karşı kurulmuş bir tuzak gibi. Bu gazlı, asitli içecekler tad alma duyularımızı köreltiyor, popüler müzikleri ses kirliliğinden başka bir şey değil.. Hormonlu yiyecekleri ile insanlık yeni bir tehditle karşı karşıya.. Cinsel sapma ve cinsel dışa vurumculukta sağlıksız beslenmenin payı önemsenmeyecek kadar az değil. Batı insanı kalabalıklar arasında yalnız.. Zenginlikler içinde yoksul. Gülücükleri, acılar içinde kıvranan fahişe kızların şen kahkahaları gibi.. Tatminsiz.. Gelecekten umutsuz.. En büyük darbeyi ailesizlik vurdu Batı toplumuna. Evsiz bir nesil. Anna-baba sevgisi, saygısı, sadakatı yok. Fuhuş aldı başını gidiyor.. Homoseksüel ilişkiler, grub sex derken sıra lezbiyen ilişkilere geldi.. Bu ilişki içindekilerin önemli bir bölümü ruh hastası. İntihar eğilimleri çok yüksek. Uyuşturucu ve alkol bağımlılığı yaygın. Çocukları yok. Batılı ailelerin çoğu bu belanın kıskacında.. Çıplaklar kampı, sex shop"lar, bar-pavyon hayatı sonuçta insanları dinden de uzaklaştırıyor.. İslâm"a, Müslümanlara öfkeleri biraz da bundan. Onlara bazı şeyleri hatırlatıyorlar.. Ölümü ve ahiret gününü hayal bile etmek istemiyorlar.. Onlar için "Maymundan gelmiş olmak" bir kurtuluş olacak. En azından her şey bu dünyada bitecek.. Başörtüsü, onları için Batı tipi yaşam tarzına açılmış bir isyan bayrağı, bir meydan okuma gibi algılanıyor onlarca. Saldırganlıkları ise bir boğanın, matadorun elindeki kırmızı beze olan öfkesinden daha farklı değil.. Ahlak ve aile olmayınca, sosyal denetim de imkansızlaşıyor. Batı şimdi ciddi anlamda bir suç dalgası tehdidi altında.. Kriminal suçlar, sosyal suçlar, ekonomik suçlar patlayacak. Evlilik azalacak. Çocuk sayısı düşecek. Sakat doğum artacak. Boşanma artacak. Babasız çocuklar ve terk edilmiş anneler sosyal bir problem olarak toplumu gerecek.. Yaşlılıların yalnızlığı daha artacak.. Bunların olacağını söylemek için Nostradamus olmaya gerek yok. Bizdeki Batıcıların da hali bundan daha iyi değil aslında. Batıdaki dolandırıcılık, ekonomik suçlar, kayıt dışı ekonomi de AB ile birlikte patlamış durumda.. Törenlerle sökülen sınır kapılarına şimdi prefabrik gümrük ve polis kontrol noktaları kuruldu bile.. Batıda dolandırılmadık işadamı kalmadı gibi.. Sigortalar şaibeli bir şekilde kaybolan, çalınan, kaza yapan ürün yüklü TIR"larla başedemiyor.. İtalyan mafyası, faşist, kapitalist kırması örgütler, tüm AB"yi haraca bağlamış durumda. Türk kabadayılar, Balkanlardan gelen eski komünistler bir araya gelince tehlikeli bir suç örgütü türü çıktı ortaya.. Otomobil hırsızlığı ile bir türlü baş edilemiyoır. Batıda mafya yeniden altın çağını yaşıyor.. Uyuşturucu, fuhuş sektörü yanında yeni yeni sektörlere el atıyorlar. Lokanta işletmeleri, petrol istasyonları, nakliye şirketleri.. Turizm şirketleri.. Güçlü bir sermaye ve güçlü bir kadro, sosyal örgütler ve ekonomik yapı ile mafya Batıda tek yükselen değer.. Mafya kilise ilişkisi, mafya siyaset ilişkisi, mafya medya ilişkisi ve örgütün infaz eğilimi, terörist faaliyetlerde bulunma isteği de dikkat çekici şekilde artıyor.. Bürokraside yandaşlar buluyorlar. Irkçı hareketler ve silahlı sosyal muhalefet grubları ile işbirliği yapıyorlar.. Yavaş yavaş silahla tanışıyorlar.. Batı bu anlamda yeni bir şiddet dalgasına gebe.. Batılılar gözlerine İslâm"ı ve Türkleri çok yaklaştırınca arkasında kan ve gözyaşı dolu ve üstlerine doğru gelen dev tusinami dalgalarını görmüyorlar. Batı can çekişiyor.. Cüzzamlılar kampını, cennet kampı diye pazarlamaya çalışıyorlar.. Tıpkı köle sevkettikleri limanın adına "Özgürlük limanı" anlamına gelen "Liberya" demeleri gibi. Avrupa"nın kayıt dışı ekonomisi, kayıt dışı siyaset odakları, derin devleti çıkış yolu arıyor.. Batının derin hastalığı, derin gerçeğin siyonist bağları tek tek gün yüzüne çıkıyor.. Bu arada gerçekler gün yüzüne çıktıkça, helvadan putlarını acıktıkça yemeye devam ediyorlar. Selâm ve dua ile. <a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=14188" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=14188</a> |
seh ich grösstenteils genauso! o.T.
ohne Text
|
Meint Ihr so kommen wir in die EU?
22.06.2005 Mi | Türkei: Gericht verbietet Diskriminierung von Christen
Das Oberste Verwaltungsgericht der Türkei hat eine Diskriminierung von Christen durch die Kommunalbehörden der Hauptstadt Ankara verboten. Wie die türkische Presse heute meldete, wandte sich das Gericht in einem Urteil gegen eine Entscheidung der Stadtverwaltung, lediglich den Moscheen und Korankursen in Ankara kostenloses Wasser zukommen zu lassen, nicht aber einer protestantischen Kirche. Die Intiative der Stadtverwaltung verstoße gegen den Gleichheitsgrundsatz, entschied das Gericht. Ich verstehe ehrlich Erdogans Partei nicht auf der einen Seite versucht er das Land durch Reformen zu modernisieren und in die EU zu führen, auf der anderen Seite geht er immer wieder einen Schritt zurück man hat den Anschein durch religiöse Reformen will er die Türkei in einen fundamentalistischen Gotesstaat umwandeln... passt überhaupt nicht zusammen diese Politik, glaubt ihr die Eu Staaten kriegen das nicht mit?? |
tanri degiliz ama ...
Allahin kuraninda yaziyor kimin nereye gidecegini ona göre yaziyoruz !
|
Statt Wasser, Wein umsonst..
trotzdem ist die Türkei nicht erwünscht, auch wenn die Wirtschaft/Industrie dies befürwortet, die Rechnung wird ohne den Wirt gemacht..und der Wirt sind die Völker in der EU, die wiederum haben eine Türkenphobie, mehr noch eine Islamphobie.
Ausserdem bin ich schon in der EU... >Gottesstaat>,.. was für ein Müll!!! |
yapma ya? o.T.
ohne Text
|
peki avrupa
okullarinda Basörtüsünü neden yasakliyor Bas Örtülü ögrenmenleri neden okullara almiyorlar.
bir ikincisi Islam dinini bile tanimiyorlar el alame herseyi vereceksin ama onlardan isteyince yok cevabinimi almamizi hep bekliyorsun. |
Sirp Ve ABD Kardesligi.
90 li yilarda Sirplara verilen Müsliman öldürme görevini ABD suan üstlenmis durumda.
Solingen Möln Bosna Hersek Cecenya Filistin Irak Afganistan Sudan Somali Hindistanda dünya kafirleri Müslimanlari katlediyor. Onlar öldürüldümü dünyayi kopariyorlar bizleri öldürdükleri zamanda kafalarini eyip gecip gidiyorlar. Amerikan savaş uçakları yine sivilleri vurdu: 17 Ölü Afganistan?da katliam ABD savaş uçakları, çatışmalarla hiçbir ilgisi olmayan köyleri, düğün alaylarını ve sıradan sivilleri bombalayarak katletmeye devam ediyor. Amerikan işgal güçlerine bağlı uçakların Afganistan?ın doğusunda düzenlediği hava saldırısında, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 17 sivilin öldüğü bildirildi. Kunar bölgesi valisi Esadullah Vefa, yaptığı açıklamada, ??Köyün bombalanması sırasında 17 sivil öldü, ölenlerin arasında kadınve çocuklar da bulunuyor?? dedi. DIŞ HABERLER SERVİSİ Bu katliam ilk değil1 Temmuz 2002?de ABD?nin dev AC-130 ve B-52 dev helikopterleri ile dev bombardıman uçaklarından atılan 900 kilogramlık laser güdümlü bombalardan bazıları Afganistan?ın Uruzgân eyaleti üzerinde bir düğün alayını ateş topuna çevirmiş çoğu kadın ve çocuk 48 kişinin ölümüne, 117?sinin yaralanmasına sebep olmuştu. 12 şubat 2003?de de ABD bombardıman uçaklarının saldırılarında 17 sivil katledilmişti. Helmand eyaleti hükümet sözcüsü Hacı Muhammed Veli, Bagran bölgesindeki operasyonlarda sivillerin öldüğünün, bu kişilerin akrabalarının hükümet merkezine şikayet için gelmeleri üzerine öğrenildiğini açıklamıştı. Yine Amerikan işgal güçlerinin 15 Nisan 2003?de doğu eyaletlerinden Paktia?daki bazı sivil yerleşim bölgelerini bombalaması sonucunda 20?ya yakın insan hayatını kaybetmişti. Ölenlerin 7 tanesinin kadın olduğunu haber veren bölge kaynakları, Taliban ve El-Kaide mensuplarını takip etme bahanesiyle yapılan bu bombardımanda 450 kiloluk bombanın sivil yerleşim bölgeleri üzerine bırakıldığını belirtmişlerdi. Uzmanlar, bu katliamları ?İstihbarat hatası? veya ?insanî hata? şeklinde izah etmenin doğru olmadığını belirtiyorlar. Kalıcı Özgürlük operasyonu çerçevesinde Afganistan?da bugüne kadar bombalarla ölen sivillerin sayısının, İkiz Kuleler?de ölen sivillerle ve Pentagon?da ölen asker ve sivilerin sayısı ikiye katlamış durumda. ABD, kitle imha silahı kullanıyor Afganistan?da siviller arasında yapılan bir araştırma, ABD ordusunun silahlarında kullandığı seyreltilmiş uranyumun sivillere verdiği zararın boyutlarını çarpıcı bir biçimde ortaya koymuştu. ABD ve İngiltere, Afganistan saldırısında seyreltilmiş uranyum içeren silahlar kullanılmadığını öne sürerken, El-Cezire televizyonun?da ?Bila Hudud? adlı programa katılan Dr. Durakovic, Afgan siviller üzerinde yapılan testlerde rekor düzeyde uranyum oranlarına rastlandığını kaydetmişti. Yapılan testler sonucu Afganlar?ın idrarlarındaki uranyum oranları uzmanları şaşkına çevirmişti. Uranyum kirlenmesi adı verilen bu tehlikeli durumu araştıran uzmanlar bir gramın milyarda biri anlamına gelen ve nanogram adı verilen bir ölçü ile idrardaki uranyum oranlarını ölçtü. Uranyum kirlenmesi görünmeyen bir Afgan?ın idrarındaki uranyum oranı 9.4 nanogram olarak saptandı. Ancak test sonuçlarına göre Afganlar?ın idrarında litre başına ortalama 315 nanogrom uranyuma rastlandı. Hatta bir çocuğun idrarında 2,031 nanogram uranyum bulundu... ?UMRC?nin raporunda özetle şu bulgulara yer verildi: ?Her şeyden önce şunu belirtmek gerekiyor ki, UMRC?nin saha timleri bombardımanların kamu sağlığı üzerinde yarattığı çevre ve insan felaketi karşısında şok geçirdiler. Son derece titiz yöntemlerle yapılan araştırmalarda, bombalanan yerlerde yaşayan herkesin istisnasız ciddi tıbbi sorunlarının olduğu görüldü.? <a href="redirect.jsp?url=http://www.milligazete.com.tr/index.php?action=show&type=news&id=2701" target="_blank">http://www.milligazete.com.tr/index.php?action=show&type=news&id=2701</a> |
En iyisi senin ile yazışmak Işın!
Çünkü Kutsal bir organ olarak ve tüm diğer yan organların yönetimini ve işlevini sağlayan beyinin farkında olan ve o beyni en iyi bir şekilde kullanmaya çalışan bu sayfalarda bulunan bir kaç nadir kişilerden birisi sensin.
Ben okuduğunuz pek çok dini olarak gösterilen veya bilimse lolarak gösterilen kitaların ölüm ve ölüm ötesinde yaşanılanları yeterli bildiklerini sanmıyorum. Ama tüm kitaplara verdiğim saygı ve değer ölçülerini koruyarak tüm kitaplar okunmalıdır diyorum. Ölümü ve ölüm ötesini tüm insanlık, tüm insanlğın farklı katmanları, farklı bireyleri hep merak etmiş bir anlm bulmaya çalışmışlardır. Benim sizlere tavsiyem ölüm yakını deneyimleri yaşamış insanların yazılarını okumanızdır. Ben öyle bir deneyim yaşadığım için bir çıgın gibi yıllarca o konuda olan yazıların belkide piyasada bulunan tüm yazılarını okudum, hepsin de müthiş birbirlerine benzerlikler ve yakınlıklar var. İnanın bana o yazılarda çok büyük doğruluklar ve çözümler var. En azından yabancı dilleriniz var ön yargısız anladığının tüm yabancı dillerde olan yazıları okuyun. O konular üzerine var olan tüm yazılara internet aracılığı ile ulaşma şansınız var. Ben bir Atesit olarak ölüm yakını deneyimi yaşadım ve ölümün olmadığını yalnızca ölmek denilen bir geçişin olduğunu gördüm. Tüm şekiller ve resimler çizen bunları yasaklamayan dinlerde olduğu gibi, ışıklı ve aydınlık olan insan üstü ruhların varlığı ilede karşılaştım. Ve iç tatmadığım sonsuz bir huzur, sevgi ve bilgelik gördüm. Konunun detaylarını hiç yazmayı düşünmüyorum. Bu sayfalar o olgunluk ve kalitede değil. Ama başka şeylerde gördüm... En azından her insanın bir görevi olduğunu ve bizlerin bu yaşamının büyük bir anlamının onlar açısından var olduğunu kavradım. Her neyse ölümü ve ölüm sonrasını insani bir beyin ve düşünce yapısına sahip olan hiç bir dünyalı insanın anlayabileceğini inanmıyorum... Ben gerçek anlamda ruha değer veriyorum. Ruhun olmadığı bir insan vücudu olamaz, yaşayamaz, çünkü ölür. |
Sen büyük bir Cahilsin!
Fransa’da Müslüman lisesi
Fransa’yı laiklik konusunda örnek alıp, Türkiye’deki “laik olmayan laiklik” sisteminin aynen Fransa’da da geçerli olduğunu iddia edenler gene üzülecekler. Geçtiğimiz günlerde Fransa’nın ilk “Müslüman lise”si Lille kentinde gelecek yıldan itibaren eğitime başlayacağını ilan etti. Tam ilk demek belki doğru değil. Yetkili makamlardan önceden izin almaksızın, 2001 Eylül"ünde Paris’in yakın banliyölerinden birinde bir “Müslüman ortaokulu” sessiz sedasız açılmıştı. Bu kez gerekli izinlerin alınıp, açılışını lise ikinci sınıf sınıf seviyesinde başlatacak olan okul, çok daha ciddi bir girişim gibi gözüküyor. Liseyi kuranlar, Aristofanes’in eserlerini çevirip, ortaçağ Avrupası’nın bunları tanımasını sağlayan Endülüs İspanyasının ünlü alimi İbn Rüşd’ün ismini liseye vermişler. Fransa’da Müslüman orta eğitim kurumu ne demek? Diğer okullarla aynı ders müfredatının olduğu, buna haftada dört saat ve zorunlu olmayan Arapça ve Müslüman medeniyeti derslerinin ilave edildiği, yemekhanede “helal” kesim yemek verilen, isteyen kız öğrencilerinin başı örtülü olarak ders görebilecekleri bir okul demek. Okulun tanıtım broşürlerinde iki kızın gülen fotoğrafı var. Birinin başı örtülü, diğerinin açık. Fransa’da özel okul açmak, gerekli koşulları yerine getirdikten sonra serbest. Örneğin özel okulun müdürünün, bundan önce en az beş yıl lise hocası olarak çalışmış olması gerekiyor. Hocalar da asgari niteliklere elbette sahip olmak zorundalar. Genellikle derneklerin kurduğu bu okullar, beş yıl hiçbir kamu yardımı almadan faaliyet gösterdikten sonra, isterlerse devlete müracaat edip, kendilerinin kamu eğitim hizmeti “ortağı” olarak tanınmalarını talep edebiliyorlar. Talepleri kabul edildiğinde, Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin ücreti dahil olmak üzere, faaliyet giderlerinin bir kısmını karşılıyor. Böyle bir “kamu sözleşmesi” yükümlülüğüne girmek istemeyenler ise, tüm harcamaları kendileri karşılayarak faaliyetlerine devam ediyorlar. Fransa’da öğrencilerin ezici çoğunluğu devlet okullarına gidiyor. Bunun yanında 2 milyon öğrenci de devletle sözleşmeli özel okullarda eğitim görüyor. Bunların % 90’ı katolik okulları. 40.000 öğrenci ise sözleşmesiz okullarda eğitimlerine devam ediyorlar. Özel okulların hepsi değil ama çok büyük çoğunluğu katolik dini cemaat derneklerinin, kilisenin kurduğu okullar. Katolik veya protestan okullarının yanında, 252 yahudi okulu var. Gelecek yıldan itibaren de bir Müslüman lisesi olacak. Böylece, çocuklarını devlet okuluna çeşitli nedenlerle yollamak istemeyen Müslüman ailelerin bir kısmının, bugüne kadar tercih ettikleri katolik okulları yerine, Müslüman okullarına yönelmesi bekleniyor. Müslümanların ilk ve orta eğitim kurumu açma ihtiyacı, Fransa’da 1997’de, on yedi genç kızın başörtüsüyle okula gelmekte ısrar etmesi karşısında okuldan uzaklaştırılmaları ile başladı. Bu kızların okumasını örgütlemeyi üzerine alan Lille Camii, bunların içinden yarısının bakaloryalarını elde etmelerini sağladı. Fransa’da laiklik bekçileri, imtihan salonuna başı açık girmek veya diploma fotoğrafının başı açık çekilmiş olması gibi kurallar getirmeyi akıl edemedikleri için, söz konusu kızlardan biri bu yıl yüksek lisansını bitiriyor. Fransa’da ilk ve orta eğitimde devlet okullarına öğrencilerin başörtüsüyle girmesinin laiklik ilkesine aykırı olduğunu Yargıtay onaylamıştı. Ama özel okullarda laiklik uygulaması, Müslüman kızların baş örtüsüyle, yahudi delikanlıların başlarında kipayla, Hıristiyan çocukların boyunlarında haçla okula gelmelerini yasaklamıyor. Kamu yüksek öğrenim kurumlarında ise öğrencilerin hangi kılıkta okula geleceğine karışmak hukuken mümkün değil. Lille’deki Müslümanların çoğu, kurulan Müslüman lisesinin başarılı olduğunun ölçüsünün, birkaç yıl sonra, Müslüman olmayan ailelerin de çocuklarını bu okula yollamaları olduğunu ifade ediyorlar. Nasıl bazı Müslüman veya dinle ilgisi olmayan aileler çocuklarını Hıristiyan okullarına gönderiyorsa, bunun tersinin de olması, bu okulların dayandığı cemaatlerin kendi içlerine kapanmamasının önemli bir göstergesi. Bu açıdan bakınca, Yahudi okullarının çok daha fazla dışarıya kapalı olduğu görülüyor. Galiba bundan böyle Türk usulü laikçiler Fransa’yı örnek almaktan vazgeçecekler. Malumdur, demokrasi işleri fazla karıştırır, bizim gibi ülkelere pek uymaz! 18 Aralık 2002, Çarşamba ahmetinsel- |
Sirplari kim bombaladi? o.T.
ohne Text
|
Sen yalnızca PİSLİK değil!
Büyük bir pis YALANCISIN.
Bosnalıları kim kurtardı SIRP katliamından? |
Alman KADINLARINDAN ne kötülük
GÖRDÜN IRKÇI ZÜPPE?
|
BURADA YASAKLI OLAN: VAKİT
GAZETESİNİ NASIL OLURDA KULLANIRSIN?
VAYBEE BENİM BİLDİĞİM KADARI İLE ALMANYA YASALARINA GÖRE ALMANYADA KURULMUŞ BİR LİMİTED ŞİRKETTİR. SANA BU KANUNSUZLUKTA NEDEN EŞLİK ETMEKTE VE SANA ALMANYADA YASAKLI OLAN BİR DERGİ VE GAZETEDE BU SAYFALARDA GÖRÜŞLERİNİ AKTARMAKTA SESSİZ KALMAKTADIR BUNUN ANLAMINI BEN BİLMİYORUM. AMA İÇ İŞLERİBAKANLIĞINA BUKONUDA YAKINDA BİR YAZI ULAŞACAK BUNDAN EMİN OL. ALMANYANIN HUKUKSAL DÜZENİNDE İNTERNETLE BİLE BUNLARI YAPSAN BU ÜLKEDE YAŞADIĞIN İÇİN SUÇLUSUN, BUNA GÖZ YUMAN ŞİRKETTE SUÇLU KONUMA DÜŞMEKTEDİR!!! |
DONPEPELINO. o.T.
ohne Text
|
Dreifaltigkeit?!?!
ich habe eine Frage:
Gibt es die Dreifaltigkeit auch beim Sunnilik?? Also bei den Alevi ist es ja Allah Muhammed Ali bei Christen: Vater Sohn Heiliger Geist und soviel ic hweiß gibt es bei den Juden auch sowas... wie issn das Bei Sunnilik |
kendini beyenmis?
Senelerce burda kendini hep hakli görüyor ve Islama saldiriyorsun.
Bir aralar devrimci biyani yere göge sigdirmazdin. Biyan cocuk katili bir teröristti? ABD vuruldu dünyayi burda kopardin? Beslanda olaylar oldu gine dünyayi kokardin. Sen hic ölen Müsliman büyüklerini deyilde Müsliman cocuklarini görmüyormusun beee adam? Aksam yatamiyacaksin ama sana kicik gittigin bir sey söyliycem.? Senin Busch oglu Buschtan Farkin yok sen BIR FASCHISTSIN?????? |
kendini akilli sanan adama?
Sirplarin köylerini bombaladimi hic köprü ve hava alanlarini bömbaladi dügün salonlarini neden bombalamadi hic yada köylerini?
Bir ikincisi Bosnada Su vardi Irakta petrol Iraki bir haftada bombaliyan Züppeler Bosnayi senelerce süründürdüler. Sen milleti kerizmi saniyong bee kendini beyenmis adam? |
Türkiyedede frasiz koleji var
nolmus cahil herif is tüm okullara almamalarini kabullenmek?
okumus Cahil seni????????????????????? |
Hayir degildir... kesinlikle IFTIRADIR
benim saclarim caogu karilarinkinden daha bakimlidir... o halde benimde saclarimi örtmem lagzim....
Sizlerin Allahi sizlere sacma sapan akla mantiga sigmayan seyler emretmisse o sizin sorununuz.. HZ. Muhammedin Allahi ilk önce AKILA hitap eder.... o yüzden Basörtüsü bir ZULÜMDUR... baska bir sey degil |
Göt Lalesi?
Sanki o tarihlerde olaylari izlemiyorduk?
Yukardada belirttim Bosnada su vardi ve Avrupa topraklariydi. Senelerce insanlar katledildi bati bakti Iraka hemen müdahale eden Züppcikler Bosnaya seneler boyunca kadeh kaldirmislardir. Hadi sende kendini beyenmi seyy bana birdaha yazma senin gibi yasi gecmis koministlerlen isim yok? |
Geç bunlari seni iç işleri bakanlığına
BİLDİRECEĞİM.
|
O küfürlerinin de hesabını ödeyeceksin o
ohne Text
|
babanada mektub gönder :O=)))
natzi lerde internetten yayinlar yapiyor :)))
onlara serbest ama klickk klickkk |
Öğrenirsin yakında bilgimin ne
olduğunu, kara cahil ırkçı dürzü.
|
senin küfürlerde bende sakli
saksafon
Sen yalnızca PİSLİK değil! Büyük bir pis YALANCISIN. Bosnalıları kim kurtardı SIRP katliamından? |
O KÜFÜRLER SANA AIT
BEN SANA HAKARET ETMEDEN SEN BASLADIN DIYER KÜFÜRLERIN ARKALARDA KALDI KIMSE SANA SATASMADIGI HALDE BASKASINA SATASTIN
|
Sen beni ciddiye almamaktasın
Ama ben seni bulduracağım, Vaybede seni saklayanlar bile olsa seni bulduracağım.
Sen Almanya iç işleri bakanlığını çok hafife almaktasın. Seni ben bundan ikiyıl önce tesbit etmiştim, ama o zaman çok yalvardın. Fark etmez iki yıl dayanabildin, kendini saklayabildin. En küçük bir acıma duygum yok artık sana. CEHENNEME KADAR YOLUN VAR. BENİ ÇOK MERAK EDERSEN SENİ SORGUYA ALANLARDAN ÖĞRENİR VE SORARSIN BENİ... |
iyi avukatim var bende seni sikayet
ederim sen kimsin buranin bekcisimisin
|
So ist es.. EBEDI AZAP
Allahin sifatlarina uymaz.... tam tersi uzun süre azap vardir ve ondan sonra her Ruh Sünnetullahat yerini alacaktir...
Das ist das System |
Aber sicher kommen wir in die EU
es wird in Zukunft eine andere Art von EU existieren, der auch wir angehören werden....
|
Benim yaşadığım tüm ülkelerde
alnım açık ve tümülkelerin hukuk kurallarına dürüst bir vatandaş olarak uyumum var.
AMa senin yok. Almanyanın değil Tüm Dünyanın Avukatlarını toplasan( eğer bulabilirsen) SEN YASAKLI YAYIN ORGANINI BU SAYFALARA SÜREKLİ UYARILARA RAĞMEN SOKMAKTA VE KULLANMAKTA DEVAM ETMEKTESİN. NEDEN SUÇLU OLDUĞUNU O GAZETENİN NEDEN YASAKLI OLDUĞUNU OKUDUĞUN AN ANLARSIN. |
DINSIZ insan yoktur
Allah inanci Genetiktir.... eger sen bir Msülüman olarak ?? baska gruplar üzerine kendini Vekil yada daha üstün sayiyorsan yaniliyorsun... eger bir yapmisligin varsa kesinlikle onlarinda senin üzerinde hakki vardir...
Gidersin adamin yanina yaptiklarini bir bir anlatirsin ve, ICH BITTE UM VERGEBUNG dersin.... eger OK derse, dann ist dir vergeben.... eger malini mülkünü yada hakkini geri isterse, geri verisin... und damit hat sich die Sache geklärt |
ben uyari görmedim
sen modi misin buranin zaten gittigin hersayfada kimseylen anlasamiyorsun ozgurcede bile seni istemediler haberimiz var
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:58 Uhr. |