Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

15.05.2006 12:34

GASSARAY GASSARAY CIM BOM BOM…R

Sevgili Galatasaraylilar, dün alnimizin teriyle kazandigimiz sampiyonlugumuzu kutluyor ve tüm takimlarimiza Avrupa kupalarinda basarilar diliyorum… Fakat mac öncesi ve sonrasi fenerbahceli seyircilerin cikardigi cirkin olaylari siddetle kiniyorum.. Bildiginiz gibi fenerli seyirciler mac öncesi Denizliye giderken Sakaryada bir kisiyi kalbinden bicaklayarak öldürdüler ve kimse bu olayin önemini anlamadan kendini mac heyecanina kaptirdi… Benim icin lig sampiyonlugunun aslinda pek önemi kalmadi cünkü seyircileri sadece ayirmaya calisan cocuk babasi bir insanin hayati yokoldu.. Umarim Türkiyedeki insanlar yasadiklari Matrix hayatindan uyanip gercekleri görürler ve yasamlarinin eksikliklerini ve yanlislarini Futbolla kamufle etmeyi birakilar..

15.05.2006 12:36

MEIN EINTRAG VON 08/05/2006 !!!!!!!!!!!!

Fenerin sampiyonlugu DENIZLI den gecer..

en iyi olan takim sampiyon olsun, fenerbahce veya galatasaray, hic farketmez...
önemli olan bu iki takim ülkemizi sampiyonlar liginde de en iyi sekilde temsil etsinler.
ama haftaya cok heyecanli bir lig finali olacagi kesin birsey...
düsünsenize sampiyon takimi küme üsme tehlikesindeki denizlispor belirleyecek birnevi.
galatasaray kayseriyi yendigi takdirde 3 puani alacak ve fenerbahcenin yenilmesini bekleyecek.

öte yandan besiktas trabzon ile oynuyor. besiktas da trabzonu yenerse gecen haftadaki yerini geri alarak ligi ücüncü bitirecek.

birde gelelim ligin alt sirasina. gaziantep malatya ile oynayacak. denizlispor yenildigi takdirde fenerbahceye karsi, malatyanin da antepe karsi puan kaybetmesini bekleyecek,daha dogrusu maglup olmasini bekleyecek.sadece böyle ligde kalma sansi var, yada bir basla teori:
denizlispor fenerbahce maci berabere kalir, antep malatya ile en kötü ihtimal berabere kalir, ve böylece denizli ligde kalir. bu halde de galatasaray kayseriyi yendigi takdirde fenerbahcenin iki puan üstünde sampiyon olur....

cok komplike bir olay. insallah centilmenlik kazanir ve insallah bazi masa oyunlari oynanmaz bu heyecanli ligin son haftasinda...

herkese saygilar...

(ARKADASLAR BUNLARI BIR HAFTA ÖNCE YAZDIM HEPSI TUTTU YAAA... )

yellowandred 15.05.2006 12:51

sampiyon olduk cok sevindim ama ...

ben bir cimbomlu olarak fenerbahceyi kutluyorum. kadiköyde ki son macda bende almanyadan maca gittim cimbomu desteklemek icin. bize stadda kücük de olsa bi yer ayirdilar. bir gsli olarak o aksam (4-0 yenildigimiz gün) mactaydim iste ve fb lileri giptayla izledim. herseyleriyle bizi sürklase ettiler. o gece kendi kendime söylemistim bundan sonra puan kaybedip yine de elinden kacirsa dahi, benim icin yilin ESAS sampiyonu artik fb dir.
o gece bizleri (4-0) fb stadina gömdüler.Bizi kücük düsürtüler. Fb gsi sürklase etti. Ezdi gecti. Bir ara sonucun 7-0 a gitmesinden korkar olduk. BUNLARI YAZARKEN ICIM SIZLIYOR ANCAK HER YÖNÜYLE SAMPIYONLUGU HAKETTILER.
gs li yöneticiler ve futbolcularin da hic degilse bir süre etraflarda görünmemelerinde yarar var. fb sükrü saracoglu stadini giptayla izledim. neden benim böyle bir yerim yok, neden benim beceriksiz yöneticilerim bu isin altindan kalkamiyorlar, diye kendi kendime homurdandim. fb takiminin oynadigi oyunu giptayla izledim. maci almak icin ciktiklari hemen anlasiliyordu. gs takimikisa sürede yok oldu. dua etsinler ki, 4 yerine 7-8 e yükselen bir skordan kil payi kurtuldular. direkte patlayan, kale cizgisinden cikarilan toplari düsünürseniz mac rahat 8-0 bitebilirdi. sanslari vardi. suclayacak NE HAKEM vardi, ne kötü hava sartlari, kötü sans veya beklenmedik sakatliklar vardi. fb den mükemmel ataklar izledik. iskambil kagindan bir kule gibi yikiliverdi gs. bir sezonda 4 kez karsilastiginiz rakibinize 3 kez yeniliyorsaniz, maalesef susmak zorunda kaliyorsunuz. evet sampiyon olduk yönetim gününü kurtardi ama bu sampiyonluk cimbom icin hayirli gibi gelmiyor bana. bu yönetim ile isimiz zor. ben gercekleri gören bir gs liyim. evet kutlamalari yaparken bunlari untmayalim. bu yönetim gs ayakismiyor. fenerbahcelilere gecmis olsun. üzülmesinler cünkü gercekten onlar sampiyonlugu hak ettiler. onlar icin belki bu daha hayirli oldu.

newgen 15.05.2006 13:02

Wieso erscheinst Du mir Unglaubwürdig???

ohne Text

derbeder80 15.05.2006 13:06

asil ben sana sasiriyorum

Sampiyonlugu enayiligimizden verdik bu kadar, yani hediye. bu saaten sonra bize gslileri tebrik etmek düser. eger saibeli birsey var ise fener yönetimi cikip ispatlasin, ispatlanmayan birsey suc degildir.

derbeder80 15.05.2006 13:14

daha belli degil ama ben gitmemesinden

yanayim, tabiki saglik problemleri var ise o baska bir mesele, ama bir sorunu yoksa kalsin.

cogu kisi daumu basarisiz görsede ben basarli görüyorum, insaf be iki sezon üst üste sampiyon oldu bu sene birazda enayice olsada kil payi fark ile kacirdi.

fenerin kadrosunda yetenekli oyuncular var am fenerde Mahmut hanefiden baska bek yok, devamliligi olmayan Mehmet Yozgatlidan baska kanat oyuncusu yok. o yüzden fener avrupada basarisiz oldu.

Neyse hep beraber görecegiz daumun kalmasindan yanayim ama gitmek isterse gitsin. fenere teknik direktörmü yok. bir karar verilecek ise acele edilsin, cünkü cl ön eleme kapiya dayanmak üzere.

xxosmanxx 15.05.2006 13:27

Fenerliler nerdesiniz ????

Wo seid Ihr ??
Wo waren gestern eure Stars ??
Wo war gestern euer Trainer ??
Wo war gestern euer "großartiger" Präsident ??
Wo war gestern euer Geld ??

Bu isler yürek ister !
Bu isler inanc ister !
Geld macht keinen Meister und keine Mannschaft !
Hoffentlich hat das Yildirim und Özaydinli (fakir fukara edebiyati...) kapiert !

Sampiyonluk bize helal ve haktir.

Selamlar
osman

yellowandred 15.05.2006 14:37

bu yönetimi hangi cimbomlu

destekledi? keiner von uns wollte canaydin und seine männer. wo ist das stadion das man uns schon seit 10 jahren verspricht? wo sind die stars die man uns versprach. sind ilic und heinz für dich stars? mit dieser meisterschaft hat sich canaydin gefestigt. aber ich´sage dir was bu ne cimbom ne bize hayirli olacak. bu sirf günü kurtarmakdir. ich habe die versprechen von vor 4 jahren von canaydin im kopf. nichts hat er gemacht. auuser einem modell von stadion und heinz und ilic. das wars. dost aci söyler. evet sevincliyim her cimbomlu gibi ama önümüzü iyi görmyüom. sen görüyorsan eyvallah renkdas.

derbeder80 15.05.2006 15:54

biraz sus kardesim

biz sampiyonlugu kendi elimiz ile verdik, bekle ve gör. önümüzdeki haftalar bu konu ile ilgili genis bir yazi yazacam. gs sampiyon oldu birak biraz gsli arkadaslar meydanda at kostursunlar. sevinmek ve bizi hakaret etmeden asagilamadan kizdirmak haklari. bizde gecen iki sezon aynisini yasadik.

josexcohen 15.05.2006 16:08

haksizmiyim fenerli kardes ? bu

serefsizlar ersun yanala demekdikleri kalmadi. saban olayindan dolayi ayagini kaydirdilar. sonra bu serefsizler ayni adamdan bri iyilik umdular. ben ersun yanalin macdan sonra bi konusmasini beklerdim. eger harbi fenerliyse. diyecekti ki evet 6sarayin ve eziktasin begenmedigi fenerli hoca bugün feneri yenip belki onlari sampiyon yapti. beklerdim ki ersun hocadan ben ersun yanalim ben bana yapilanlari asla unutma. olsun ben eminim ki o da cok üzüldü aslinda. cani sagolsun ne yapalim.

derbeder80 15.05.2006 16:43

bunlarin sampiyonluk ile alakasi yok

ersun yanal takimini her macta oldugu gibi kazanmak icin cikardi. dogru olanda zaten bu. hatayi sen yapiyorsun bizim öyle dalaver ile alinacak sampiyonluklara ihtiyacimiz yok, cikip her macimizi ayni ciddiyet ile kazanip sampiyon oluruz. bizim futbolcular vestele karsilaubali bir tutum göstermeselerdi, denizli macinda koskoca bir ikinci yari takim disiplininden uzak kalmasalardi simdi biz ipi gögüslerdik. kendimi kandirmayalim.

newgen 15.05.2006 17:22

Sülz nicht rum sahte Cimbomlu

Ich mag Canaydin auch nicht,aber er ist der Präsident. Er ist mit 1000mal lieber als der Mafia Pate der anderen Seite.

Wir sind Meister geworden ohne den Haß und die Abneigung der anderen zu erlangen. Das finde ich toll. Alle wollten, dass wir Meister werden. Warum? Weil sie uns mögen? Nein weil Sie gelernt haben Fener zu hassen wegen Ihrem Verhalten (Provziert durch das Verhalten und die falsche Informationspolitik des Vorstandes von F.B) Wir sind das kleiner übel gewesen, deswegen wollten Sie uns als Meister sehen.

Zum Thema Superstatrs. Avrupa Taraftar Kartin var mi? Her sene orijinal Formayi aliyormusun? Benim yok, Forma da almiyorum.Ben ne bekliyeyim? Ben yabancilardan coook Memnunum. Mondragon, Tomas,Song, Ilic bunlardan iyisini nerde bulacan? (bu paraya?) Heinz ve Saidoo gitsin bunlarin yerine iki tane Takima uyan futbolcu aldinmi yeterli olur.
Vallahi ikinci sinif yabanci olsun ama cikip adam gibi oynasin, savassin, cabalasin, bana yeter.Ne yapayim Trilyonluk Adamlari Takima uyum saglayamadikdan sonra? Anelkanin gol sayisina bak Ilicin kine....bir de Maliyetlerine bak.

Stad konusu. Sabredmeyi ögrenelim.
Iyiler herzaman KAZANIR!

josexcohen 15.05.2006 17:35

cok güzel ben diyom ki keske ayni

ciddiyeti digerler gösterseler. serefsizlerin ittifak i tuttu. federasyon destegini de verince hersey yoluna girdi. ersun yanalin ciddiyetini sana soruyom mesela besiktas cimboma gösterdi mi? nasil olur da bi derbide sergen top ile 4- 5 kere cimbomun kalesine girderken atagi kesiyor. hemde kimse yok iken. bunlar kimi kandirmaya calisiyorlar? tek tesellim aziz yildirim bu isi gurur meselesi yapacak. aziz yildirim seneye eger olursa ersun yanali almali ve cok daha agressif oyunculari alip kutsal ittifaki hakemleri ve tff yi cimlere gömmeli. bu sezondan cok daha kuvvetli bir takim kurmali. bu isi gurur meselesi yapmali aziz yildirim.

josexcohen 15.05.2006 17:40

4 sene aglayan kimdi?

baktim baya dokunmus size bu sezon size 3 kere koymamiz !!!

josexcohen 15.05.2006 17:41

asil size bu sezon 3 kere iyi cevap

verdik ve seneye de verecez zaten artik alistiniz bize. baya hasret kalmissiniz sampiyonluga ama merak etme semsiye seneye 100 yilimizda tersine dönecek.

josexcohen 15.05.2006 17:55

Başkanım öyle bir takım kur ki..

Evet,bu sene açıkça görüldü..Biz başarıya giderken,17 küçük ve de federasyon birleşip başarımıza engel olabiliyormuş..Her ne olursa olsun,ipler bizim elimizdeydi,daha iyi oynayabilirdik,daha sakin kalabilirdik,vs..

Şimdi hesap sorma vakti!..Madem bize karşı birleştiler,o zaman onları "saha içi" oyunlarımızla ezerek ve federsyona dahi fırsat bırakmadan kendi işimizi görecek duruma gelelim..

Şu durumda bizim yapabileceğimiz tek şey,olayın başarabileceğimiz kısmıyla ilgilenmek..Ben inanıyorum ki,bu yıl yaşananlardan sonra başkanımız ve yönetimimiz de bu şekilde düşünüyordur..Bu sene tüm oyuncularımız çok emek verdi,çok çabaladı..Ama bir yerde hata vardı,takım bazen gücünü gösteremedi..O zaman gücünü daha fazla gösterecek bir takım oluştırmalı : Avrupa için Türkiye için..

Başkanım bize öyle bir takım kur ki,çıkıp sahaya rakiplerine korku versin,her maç rakibini ezsin,başarıya doymaksızın daha fazlasını istesin..

Taraftar olarak yine gidip formamı alacağım,yine taraftar kartımı alacağım,ve bu adi düzenin tüm parçalarını yok etmek yolunda kulübümün hep yanında olacağım!..Maddi ve manevi..

İşi yönetime bırakmak yetmez,yani maddi anlamda destek olmalıyız..Ne kadar fazla taraftar kartı,ne kadar fazla kombine,ne kadar fazla lisanslı ürün o derece büyük başarı olacaktır..Bu yıl biraz boşladık,sonuçları ortada..

Kederden sıyrılıp,göreve başlayalım..Seneye 100. yılımızı kutlayacağız..Görülmemiş bir başarı gelecek,inanıyorum..

öyle bir takım geliyor ki.tüm dünya konuşacak.tl liginde kafa tutacak bir takım dahi olamayacak.çünkü aziz başkan hiçbir tepki vermedi dün akşam.bir planı olduğu kesin.

Seneye bütün türkiye Fenerbahçenin kim olduğunu görecek

josexcohen 15.05.2006 18:16

Evet cok uzulduk ama biz Fenerbahce"yiz.

DİMDİK AYAKTAYIZ...

Evet cok uzgunuz, evet buyuk hayal kirikligi var....

Formanin cani sag olsun...Camianin cani sag olsun...

Biz dunde Fenerbahce"liydik...Bugun de Fenerbahce"liyiz...Yarin da Fenerbahce"liyiz...

UZGUNUZ AMA DIMDIK AYAKTAYIZ...

kes 15.05.2006 19:18

Anscheinend gibt es schlechte..

verlierer...

HAHAHAHHAHAHAHA

EISKALT MEISTER!!!!!!!!!!!!!!!!!

josexcohen 15.05.2006 19:33

kendinizi aldatmayin herkes türkiyede

fenerin ne yapabilecegini gördü sanirim. en azindan size bunu bu sezon 3 kere yasattik. seneyede devam edecez am inan gelcek sezon izin icin hic iyi gecmecek !

kes 15.05.2006 19:34

Simdi ne olacak?

lig bitti, biraz daha sevindikden sonra, gözler dünya kupasinda olacak. gerci beni fazla ilgilendirmeyecek...benim asil sevincim agustos ayinda cekilecek sampiyonlar ligi ön eleme maclari olacak..
sanirim gs seri basi olacak ve *kücük* bir takimla eslesir ve sampiyonlar ligine tekrar merhaba der...

:o)

bis dahin.....

:)

kes 15.05.2006 19:35

saat kac? o.T.

ohne Text

josexcohen 15.05.2006 19:36

tromsö faciasi olamsin da belli olurmu?

ohne Text

josexcohen 15.05.2006 19:39

saatin kac oldugunu söyleyim sana

istersen?
lig maclarinda ali sami yen saat 20.45 6asaray :0 fenerbahce 1
lig maci kadiköyde yine saat 20:45
fenerbahce:4 6saray 0 (aslinda 8-0 falan olmali neyse)
kupa da yine kadiköy saat 20:45
fenerbahce 2 6saray 0

saati aldin mi?

josexcohen 15.05.2006 19:46

mal eine interessante frage an alle!

rein aus neugierde vielleicht kann jemand mal recherchieren. ist in den meisterschaften von fenerbahce und 6saray jemals der fall eingetroffen, dass man keines der beiden derbies gewann und trotzdem meister wurde. wenn ja würde ich gerne wissen wie oft. ich mein vielleicht ist auch fener mal meister geworden ohne gegen 6saray gewonnen zu haben. nur so aus interesse.

15.05.2006 19:51

Nix August, schon vorher...

Fener muss schon im Juli ran für die Quali. Das wird hart! Neuer Trainer muss her, wenig Vorbereitung, vielleicht sogar noch nicht alle Transfers...simdiden kolay gelsin!

1. August Woche sind schon Hinspiele der letzten Quali-Runde!

josexcohen 15.05.2006 19:57

richtig hart wird es für euch dieses

jahr wieder ein jahr ohne meisterschaft (denn du weisst besser als wir das aziz yildirim diese sache persönlich nehmen wird). dieses jhar auf jeden fall nicht denn es ist unser 100 jähriges und das wird uns keiner streitig machen weder ihr noch euer bruderverein noch sonst irgendeine macht in der türkei. was gilt die wette?

kes 15.05.2006 20:06

siz ne yapdiniz??? o.T.

ohne Text

kes 15.05.2006 20:08

josexcohen das reicht oder???

kendi kendine konusmayi birak. git fener forumuna yaz...

tebrik etcegne halen feneri sampyion etmeye calisiyon...1 ay sonra herkes neticeye bakacak haticeye degil...

SAMPIYON GALATASARAY...""!!!

kes 15.05.2006 20:09

kendini mazilerle avut...hahah

yazik sana

zavallisin echt...

15.05.2006 21:29

kann keine Bälle mehr sehen ;) o.T.

ohne Text

15.05.2006 22:03

Summa cum laude;o)

Ja Abla senin agzindan bal akiyor;o)

newgen 15.05.2006 22:09

Saat kac? o.T.

ohne Text

16.05.2006 00:58

Para, stad, starlar, tesisler ama sezonu

kocaman bir "0" ile bitirdiler.

Anstelle endlich aufm Boden der Tatsachen zu kommen, und sich sportlich zu verhalten, heben einige noch mehr ab.

Das ist aber nicht verwunderlich, denn selbst deren Vereinsführung macht das nicht anders.

16.05.2006 00:58

Meinst du Fußbälle?? :)) o.T.

ohne Text

berkkant 18.05.2006 08:58

eine interessante Antwort nur für dich

Es interessiert doch wirklich niemanden, ob oder wie hoch man gegen seinen Erzrivalen gewonnen hat. Am Ende zählt nur der Titel.

Oder glaubst du, dass demnächst Statistiken erstellt werden, wo auch noch drin steht in welchem Jahr wer gegen wen gewonnen hat.

cengaver 18.05.2006 11:45

BIZ adami böyle dagitiriz !!!!

daha surada 3 hafta önce bagdat caddesinde eglenenler ve yönetim kurullarinda " iki kupa
da Bizim " diye atip tutanlar .

simdi neticeyi görelim :

Fortis yok
sampiyonluk yok !

ardindan :

daum ---&gt gitti
yildirim ---&gt o da herhalde bugün gidecegini acikliyor ! adam chamäleon misali denizli de renkten renge girdi . haaa birde denizli´de mactan sonra 1,5 saat topu alinmis bir cocuk gibi , küsüp kendini soyunma odasina kilitlemis.

sayin murat özaydinli --fakir fukara edebiyatiyla sucluyordu . yavrucugum bak daha dün dalga gectigin fakir fukara , seni darmadagin etti .

elinden kupayi aldi , hocani gönderdi , simdide azize gidiyovvvvvvvvv .

azize gövüsüvüz .

newgen 18.05.2006 13:00

GS nin ne payi var istifada???? o.T.

ohne Text

18.05.2006 16:14

hahahahahaa, was sonst ;)) o.T.

ohne Text

chicagojaner 18.05.2006 17:10

Pay Cok Büyük: SAMPIYON GALATASARAY o.T.

ohne Text

derbeder80 18.05.2006 18:22

Aziz Yildirimin istifasi

Malesef Baskan bugün istifa etmistir. Zamansiz bir istifa, ama Baskan bu karari Fenerbahcenin iyiligine oldugunainandigi icin verdi.

Ortalikta olan Fenerbahce düsmanligini herkes Aziz Yildirima dayandiriyor, Baskanda madem öyle ben gidiyorum ve Fenerbahce düsmanligi ortadan kalksin diyor.

Gectigimiz sezon 17 Kulüp ve Federasyon Fenerbahcenin elinden iki Kupayida almak icin muazam bir itifak kurdular ve basarili oldular, bu itifakin nedeni Fenerbahce düsmanligina dayaniyor, Fenerbahce düsmanligida Aziz Yildirima dayaniyormus.

Gectigimiz sezonu hatirlar isek. Rakipler Fenerbahceye karsi muazam bir motivasiyon ile cikarlarken, özelliklede son haftalarda Galatasaraya karsi zayif duruyorlardi, kisacasi yatiyorlardi. Hele son maclarda bu belirgin bir hale geldi. Kupa finalinde Feneri yendirmek ecin elinden geleni ardina koymayan bir Hakem vardiki sahada, o asla unutulmaz. Son Denizli macinda macin basindan beri macin sIk sIk durmasi denizlili Futbolcularin Fenerli Meslektaslarina yaptiklari bir cok faulun Hakem tarafindan es gecilmesi vs vs. Mac 16 dakika uzayinca, sinirlenip macin devamina bakmamistim, sonradan arastirdim Mac gercektende bu kadar durmus.

Federasyonun verdigi her kararin Fener aleyhine olmasi. Basinimizin, Galatasarayili Yöneticiler ile Futbolcularin Galatasarayi Filmlerdeki Fakir genclere benzetmesi ve herkesin duygularini tahrip etmesi.

Bunlarin hepsi Fenerin önünü kesmek icindi. Tabiki Fenerbahceninde yaptigi hatalar vardi onlarda Sampiyonlugun kacmasinda 3te 1lik rol oynadi. Sampiyonlugu hediye etiler, cünkü kendi hatalari olmazsa idi hic bir itifak güc geciremezdi Fenere.

Gelelim yine Aziz Yildirim meselesine, Fener düsmanligini Aziz Yildirima baglamak bence sacma bir olaydir, cünkü Aziz Yildirimdan öncede vardi bu düsmanlik, hatta Aziz Yildirim geldigi ilk seneler bu düsmanligi ortadan kaldirmak icin cok ugrasti ve tavizlerde verdi. Ama basaramadi kimsede bunu basaramaz. Ali Sen zamanindada vardi Fener düsmanligi, Hasan Özaydinli zamanindada vardi bu düsmanlik, Güven Sazak devrindede vardi bu düsmanlik ve ondan önceleride vardi bu düsmanlik.

Bu düsmanligin kisiler ile veya Fenerbahce ile alakasi yok aslinda. Bu düsmanligin sebebi Türk toplumunun orf ve adetlerinden geliyor, biz türkler hic bir zaman basarili sahislari sevmeyiz asagiya cekmeye calisiriz. Fenerbahce her zaman en cok taraftara sahip oldu, Fener maclari cogu zaman solen havasinda geciyor, Fenerbahce her zaman en büyük gelirleri elde eti, Fenerbahce kendi gücü ile ayakta kalirken diger Kulüplerimiz hep devlet yardimi ile ayakta kaldilar.

Bu sebeplerden dolayi Fenerbahceye kiskancliktan gelen birr düsmanlik beslindi ve halada besleniyor. Bu Aziz Yildirim gidiyor gelecek Fenerbahce baskani Mustafa Kemal Atatürk bile olsa bu düsmanlik ona baglanacak, cünkü bu düsmanligi besleyenlerde cesaret olmadigi icin, bu düsmanligin kiskancliktan geldigini itiraf etmeyecekler.

O yüzdende Aziz Yildirim bos yere istifa ediyor. Aziz Yildirimin istifasi Fenerin önünü kesecegini bekleyenler bosuna beklemesinler, Fenerbahcede Aziz Yildirimlar bitmez, gelecek Baskan bu hirs ile Aziz Yildirimin biraktigi yerden devam edecektir ve Feneri dahada ileriye götürecektir.

Fenerbahce düsmanligida oldugu gibi sürecektir simdi ve önceden oldugu gibi bu düsmanlik Fenerbahce Baskanina dayatilacaktir.

Saygilarim ile

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:17 Uhr.