Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Kopftuch (http://localhost/forum/showthread.php?t=4433)

lala1 15.12.2004 15:05

bak kizim - laf düellosu degil

dogru dürüst tartis tartismak istiyorsan

temel sorun olaylari birbirine karistirmak...

laf ve kelime oyununa insan oglu cok cabuk kaniyor .... özelliklede genc insanlar ve cahil insanlar

nerede kul ve köle hak hukuk degilse orada eslik he kula verilen hak vardir bunu adida HAK !!!
Allahion verdigi hakki var ve kulun sana belli cerceve icerisinde verdigi haklar var - lakin hic bir kul Allahin verdigi hakka karisamaz!

Bu HAK dünyada, ortamina ve zamanina göre hep baska bir isimle taninmis !

lala1 15.12.2004 15:06

maal eden sensin :)) naber ?

ben bir örnek verdim, ama sen faka bastin ;)

lala1 15.12.2004 15:07

Nur Suresin 30.uncu ayeti ne diyor peki

kücük hanim ?

berlinfatih 15.12.2004 15:28

Karsinda Erkek bir Müslüman var :-)

Ben sana Demokrasinin ne oldugunu anlat dedim, lafi kivirtip durma ve acikla simdi, demokrasinin hayata bir bakis acisi vardir bu nedir demokrasiye göre bakim :-)

berlinfatih 15.12.2004 15:29

Örnek verdigin ördege döndü :-)

Daha neye göre ve nerede örnek verecek kadar acizligin ortaya cikmaya basladi hanimefendi :-)

berlinfatih 15.12.2004 15:32

Nur suresi 31.ci ayet :-)

Hakikatten körmüssün sen, daha dogru dürüst okumasini dahil bilmiyorsun, hem bana kendinin müslüman oldugunu iddia ediyorsun evinde bir Kuran in dahil yok galiba degilmi? Varsa ac ve oku bakalim hanimefendi :-)

kes 15.12.2004 15:38

haahhahahahha dicle :))) o.T.

ohne Text

lala1 15.12.2004 15:45

:)) battikca batiyorsun

ben 31. niliyorum, peki sen 30. ayeti biliyormusun ?

Okumakmi ? Tarifi Arabi ? yoksa ezbere Arabcmami?

lala1 15.12.2004 15:46

aslinda sen geveliyorsun

sana soru sorana sen soru soruyorsun ...

galiba beynini öyle yikmas olamlilar yoksa mantikli cevap verirdin...hem ben sana cevabimi verdim gayet net bir sekilde

lala1 15.12.2004 15:48

acizlik ? acis yada cahil diyen biri

baskasina kendisine bunu demis olur ...

berlinfatih 15.12.2004 15:53

Halen cevap vermedin :-)

Ben sana Demokrasinin ne oldugunu soruyorum sabahtan beri, daha hicbir cevap veremedin nedendir acaba? Yoksa inandigin bu degerleride mi bilmiyorsun hanimefendi? Ben sana Demokrasinin kaynagindan baslayip su anki haline kadar olan düzenini aciklayabilirim fakat bunu ben önce senden duymak istiyorum , cünküyse demokrasiye inanan ben degil sensin :-)

berlinfatih 15.12.2004 15:54

Koy Fikrini ortaya haydi :-)

Mademki aciz degilsin, iki saatten beri soruma cevap veremedin halen bu acizlik degildirde nedir acaba?

berlinfatih 15.12.2004 15:55

Demogaji yapip durma :-)

Ac Kurani Nur 31. ci ayetinin türkce mealini yaz bakim buraya simdi?

xpancaro 15.12.2004 16:10

huahahaha muahahahaha

Yani dogum günü kutladinmi weinahten kutladinmi adammi oluyorsun lannnn adam olsaniz kac para edersiniz :=))))

Ben hayatimda dogum günü kutlamadim weinahtenda hala yasiyorum domuz etide yemedim hala yasiyorum.

Yani su gavurun örnek aldigi medeniyete baksan Arab kültüründen yola cikmislar Arab yazilari kullaniyorlar eski Arab yazarlarini benimsiyorlar.

Medeniyetlerine gelince Demokrasilerinin ne kadar kanli oldugunuda görüyoruz.

Tarihleri barbarliklan yazilmis irkcilik desen alasi issiz parasiz kaldilarmi evleri yakmaya basliyorlar.

Issizlik parasina sosyal haklara gelince ülemm hiyar agasi Türklere Müslimanlara ismi veriyorlar o gavurlar.

Hem Müslimanlarin verdigi vergileri napiyor o gavurlar birazda biz yiyelim nolcak.

Hep cigerlerimizimi cüretecegiz fagrikalarda terbiyesiz ahlaksiz konular acma buraya.

xpancaro 15.12.2004 16:14

Basörtülü Heykel.

Ben bu ülke icin savasmis Sarikli Saidi Nursilerin Nine hatunlarin Akiflerin memetlerin ahmetlerin heykelini hic biryerde göremiyorum.

Nerde ickiyi ciplakligi savunan varsa onun heykeli taksimin ortasina dikiyorlar.

Bu ülke icin savasmis Ninelerimizinde heykel hak ettiklerine inaniyorum.

Raki fabrikalari acacaginiza ciklet gofret üreteceginize birde anadolu insanina saygiyi ögrenin.

Bir heykelin bir zillinin bu ülke zordurumda kaldigi an cepheye gidecegini hic sanmiyorum...........

lala1 15.12.2004 16:15

oyyyyyyy ..... jetzt gehts los

ben seninle sidik yetisdiremem ....

bosversene - burada ayip oluyor yaptigin ... tabiki An-Nur Suresinin 31. Ayetini biliyorum neler icerdiginide biliyorum, neden yazildiginida biliyorum kaynagi nerelere kadar dayandiginida biliyorum ....

"ey müslüman kadinlar
sokaga ciktiginizda kafalarinizi eyip bakislarinizi yere yöneltin
haram yerlerinizi örtün ....

(aklimda kalan, kopya cekmeden yazilmisdir!)

peki bu kadinlara meal edilmis ...peki 30.ayette ne diyor bakim ?

hadi bakalim öttür, ama kopyalamadan

xpancaro 15.12.2004 16:15

sacmalamissin

o yazdiklarin derin konular icine girmek istemiyorum.

girsem icinde ezilecek insanin sen olacagini biliyorsun.......... :=))))

lala1 15.12.2004 16:16

bos versene

sen kendi dünyaginda yasa ....

senin gibilerle isim olmaz

lala1 15.12.2004 16:18

harbi kontaklisin be kardesim

ilk soran kimdi ?

durdu durdu ilk basda düsman ciktin simdi kendini yagdan kil ceker gibi cekmeye ugrasiyorsun ...

aman bosver ... sen gibi biraz oku medreselerde :))

lala1 15.12.2004 16:19

heyt be - basardin sonunda-saniyorsun :)

soruyu ben sordum - neyse hadi bosver - cevap veremedigine göre neyin ne oldugu belli :))

xpancaro 15.12.2004 16:20

ozaman neeee

kicini yirtiyonggg :=))))))))))))

lala1 15.12.2004 16:22

yirtan kim abi - kiz kiza konusuyoruz

iste :))

berlinfatih 15.12.2004 16:32

Cabuk Pes ettin maalesef :-)

Iste insan neye inandigini bilmezse böylece ortada kaliverir, hepiniz agzinda sakiz gibi demokrasi var ama neyi cignediginizi bilmiyorsunuz :-)

lala1 15.12.2004 16:34

he ya :)) esek hosafdan ne anlar

degil mi gözüm :))

hadi haklisin haklisin ....

külahlarini unutma :))

tabiki bu kadar türkce anliyorsan :)

berlinfatih 15.12.2004 16:34

Sordugun soruyu kendin bilmiyorsun:-)

Ben sana cok ve acik cevaplar verecektim, velakin sende bunlari anlayacak kapasite olmadigi anlasilmistir, hoscakal.

xpancaro 15.12.2004 16:36

Bu Firmalarin Mallarida Virüslü.

Her Müsliman dikkat etsin kimin malini aldigini bizim paralarlan milyarlari kirib sonrada bize kursun sikanlarin kursununu bogazlarinda birakalim.

ABD Ingiliz Israil mallarina Boykot verecegimiz likten o mallari göreceksiniz.
Gazi Türk Peynirinin sahibide yahudidir peynir ürününün üzerine birde Cami Resmi yerlestirmistir ben Yayla nin Peynirini ve Yogurdunu tercih ederim gerisi size kalmis birsey....

<a href="redirect.jsp?url=http://www.sevde.de/boycott_israel_campaign.htm" target="_blank">http://www.sevde.de/boycott_israel_campaign.htm</a>

lala1 15.12.2004 16:37

veyada sende bu kapasite yok

ama müslüman insan daima mütevazi olur :))

bu yüzden evet - kapasitem olsa daho göstermem ...

senide rezil etmek istemiyorum .... nam salmiasin, millet seni bilgili falan saniyor ...

öyle kalsin bence ... :))

hoscakal

berlinfatih 15.12.2004 16:37

Kafana göre degil Kuran a göre konus

Senin aklin aciz sinirli ve muhtactir, o kit aklinla kendini mahvetme fazla. Kurandaki Ayetleride o calismayan aklinlada yorumlamaya kalkma. Nur Suresi 31.ci ayeti anlasaydin ALLAHin emrini yerine getirirdin ama sen sapikligi tercih etmissin :-)

lala1 15.12.2004 16:39

Allah Rizasi icin Pancar kardesim

bize bir liste yapsana ...

bizde kör ebe gibi etrafda kafirin malina mal katmiyalim,
parasina para katmiyalim
zanginligine zenginlik katmiyalim

ne dersin ?

berlinfatih 15.12.2004 16:39

Essekligini birak :-)

Fikrini ortaya koy, ama sanirim sen hayvan olmayi daha cok tercih etmektesin anlasilan :-)

xpancaro 15.12.2004 16:39

Coca Colanin Anlami.......

No Komentar.

Yazilara iyi bir bakin Arabca okuyabilen daha iyi cikartacaktir o gizli manalari....
Birde Coca Cola MC Donalts gibi firmalar Israile gelirlerinin yüzde 15 ni veriyorlar Gerisini siz düsünün.

Arablarin iyi oldugunu söyliyemem ama Arablardan sonra bize sira gelmiyecegi ne malum.

Hem Her Arab Türk Düsmanida deyildir.......

<a href="redirect.jsp?url=http://www.sevde.de/Boycott%20Israel%20Campaign-Dateien/kakakola.gif" target="_blank">http://www.sevde.de/Boycott%20Israel%20Campaign-Dateien/kakakola.gif</a>

xpancaro 15.12.2004 16:41

Japon...

Malezya Alman Gavurlarinin :=)))

Kore Mallarini al sende gizzzz sümüklü hhehehehhee

Sanki sen aldinda sana yasak koyan oldu tssss

lala1 15.12.2004 16:41

verdigin cevaba bak ... ben kurani

senin gibilerle sidik yetisdirmek icin su istimal etmiyorum :))

ya rezil oldun artik kes istiyorsan ...

veya millete devam et rezil etmeye kendini- hala 30.uncu ayeti aciklamadin ....

hani senin gibileride hatim indirenlerdendir öyle degil mi :))

harikasin !

lala1 15.12.2004 16:42

bak Philip Morris deseydin anlardim

ama o zamanda tüm Marlbora sigarasi icenler boku yerdi ....

berlinfatih 15.12.2004 16:43

Müslüman oldugumu itiraf ediyorum :-)

Benim burada namim cikmis yok cok bilgiliymisim bu beni yükseltmez ve ISLAM dan caydirmaz, kimseninde senin gibi oyununa gelmem. Akilli olan ve Fikri olan herkes benimle konusabilir, ben asla ve asla küfür olan demokrasiye sapmayacagim bu simdiden böyle biline :-)

lala1 15.12.2004 16:43

kardesim, atasözü bile bilmiyorsun

:))

bata bata cine yaklasdin gayri :))

xpancaro 15.12.2004 16:44

Iranin da

ürettigi mallar var Atom lari olacakta ürünlerimi olmuyacak kaleschin den tut arabasina kadar hersey üretiyorlar....

ben yeni bir cep aldim motorola vardi cüzzi bir fiyata almadim su gavur almanin simen sini aldim bir iki kaplanci arkadasim orda calisiyorda anlarsinya.......

lala1 15.12.2004 16:46

iyi - bu senin fikrin - komunistlerde

öyle düsünüyor ... :))

berlinfatih 15.12.2004 16:46

Kuran yasamak icin vardir :-)

Yoksa seninle s... yarismasi zaten yapamayiz,ben asagiya yapmam :-) Rezil olmak Müslümanlarin özelliklerinden degildir.

lala1 15.12.2004 16:47

yasadigini niye dile getiremez oldun

o zaman ?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:15 Uhr.