![]() |
Federasyon kime hizmet etigini gösterdi
iste türk futbolunun adaleti bukadar. fener maci manisada koltuk kirdi ve hakli olarak ceza aldi. ayni eylemi kadiköyde gs taraftari yapti ve fenere bir mac seyircisiz ceza verenler ayni suctan dolayi gsye 75 bin para cezasi verdiler.
Bu nasil bir adalet bicimidir? Ayni suca ayri cezalar, yani takima göre ceza. fb taraftari yapar ise saha kapatma, gs taraftari aynisini yaptiginda sadece para cezasi. Yanlis anlasilmasin benim istegim gsnin ceza almasi degil, benim istedigim esitlik. ayni suca ayni ceza olsun, o zaman herkesin kanun önünde boynu kilda ince olur. ama cifte standartin oldugu yerde kanuna ve kanunu uygulayan kurumlara saygi kalmaz bir kaos ortami olusur. Bunlar gösteriyorki federasyon gs icin seferber olmus bir durumda. Neyse iki hafta sonra federasyona, üclü itifaka ve tüm nagmertlere cevap en iyi sekilde verilecektir. |
Galatasaray Jimnastik Kulübü
:-))))))))))))))))))))))))))))
YAKISIYORDA |
hele dur!!!!!!!!!!!
kimdi TÜRK Polisine el kaldiran??
kimdi Ilk basta kendi arasinda kavga eden?? kim küfürsüz bir anons da ortaligi ayagiga kaldiran?? --- Galatasaray Taraftari o Ahlaksiz pankart acildiktan sonra ayaklandi bu bir. mac sonrasi Anons yapan sahsiyet küfürlü anons yaptirdi bu iki. Kimse yaralanmadi bu üc. her sene ayni seyler oluyor bu dört. bende macdaydim, Azize Yildivim bizim statda küfür yok diyordu ondan ordaydim. ve hayatimda Almanyadan gelip bir defada olsun bir Derbi izlemek istedim. Ve hayatim byunca yemedigim küfürü yedim buda bes. |
Reha Muhtar ne yaziyor iyi okuyun...
Fener düsmanlari!
Bu yemeğin amacı ne? Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Galatasaray"ın asbaşkanı Adnan Polat eşlerini yanlarına alarak Papermoon"da öğle yemeği yediler. Bütün gazetelerdeki resimlerden, daha doğrusu verdikleri pozdan anlıyorum ki, iki dostum basını bu aile yemeğinden özellikle haberdar etmişler. Türkiye"ye mesaj vermek istemişler. Beşiktaş Başkanı"yla Galatasaray"ın asbaşkanı dosttur, ailece görüşür yemek yer diye. Çok güzel, çok hoş da; bunun aksini söyleyen mi var?.. Beşiktaş ve Galatasaray yöneticileri görüşmez diyen mi var?.. Daha bir ay önce Hüsnü Güreli"nin Çırağan"da 10. evlilik yıldönümüne Galatasaray"ın iki eski başkanı, iki de ikinci başkanı katılmıştı . BAŞKAN"A SORULAR Eskiler malumu ilan derler. Bilineni ilan etmek anlamında... Demirören ile Polat"ın yaptığı da bu. Adnan Polat için bir şey söylemem. Onun Yıldırım Demirören ile yemek yemesi kendi açısından yararlı. Ama ben Beşiktaş Başkanı"na birkaç soru soracağım. Bu işi basına haber vererek yaptığınıza göre, Adnan Polat"la yediğiniz yemekten bazı sonuçlar çıkmasını istiyorsunuz. 1) Peki neden Adnan Polat?.. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın"ın midesi mi rahatsız? Papermoon"un yemekleri ona dokunuyor mu yoksa?.. 2) Diyebilirsiniz ki; "Bizimki sadece arkadaşlık, dostluk.." Papermoon"da herkes her gün dost ve arkadaş olarak görüşüyor zaten. Hangi öğlen ya da akşam gitseniz, birbirinizi görüyorsunuz. O restoran futbol dünyasının ortak pazarı gibi.. Siz eşlerinizi alıp, gazetelere de poz vererek gittiğinize göre, Galatasaray asbaşkanıyla bundan fazlasını kamuoyuna mesaj olarak vermek istiyorsunuz. Bu mesajınız ne mesajıdır? Kupa finali öncesi Fenerbahçe"ye karşı dayanışma içinde olduğunuz mesajı mı? BU İTTİFAK ARAYIŞI NEDEN? 3) Beşiktaş adına Adnan Polat"la niye böyle bir dayanışma ihtiyacını duyuyorsunuz?.. 8-0"lık Ankaragücü-Galatasaray maçında Zalad"ın yediği 5 gol esnasında, Galatasaray"ın futbol şubesi sorumlusu Adnan Polat olduğu için mi, tam Fenerbahçe maçı öncesi bu yemeği Adnan Polat"la yiyorsunuz Sayın Başkan?.. 4) Beşiktaş"ın tarihine şerefli ikincilikler olarak geçen yılların hatırına mı yeniyor yoksa bu yemekler?. 5) Kimseyle kavga edin demiyorum. Eski defterleri açın da demiyorum. Ama Beşiktaş Başkanı olarak Galatasaray"la insanların gözüne sürekli sokarcasına yaptığınız flörtün anlamını anlamakta güçlük çekiyorum.. BEŞİKTAŞLI GİBİ DURMAK 6) Beşiktaş gibi Türkiye"nin en eski, en köklü kulübü niye sürekli bir ittifak arayışı içinde?. Sonuçta Fenerbahçe de, Galatasaray da Beşiktaş"ın ezeli rakipleri ve ebedi dostları değil mi?.. 7) Şampiyonluk mücadelesi verseniz bir nebze anlayacağım. Nitekim Galatasaray tarafını anlıyorum. Ama şampiyonluk mücadelesinde olmayan Beşiktaş için Fenerbahçe"ye karşı sürekli Galatasaray ile birlikte hareket etmek biraz fazla olmadı mı?.. 8) Beşiktaş camiası, kendi takımının başarılarını görmek ve alkışlamak istiyor. Başkalarının başarıları için ittifak olmayı değil. 9) Sonuçta Beşiktaş Galatasaraylılar"ın da, Fenerbahçeliler"in de sevdiği ikinci takımdır. Bu günlere de hep Beşiktaşlı gibi durarak geldi. Beşiktaş"ın bu konumunu iki senelik başkanlığınız süresinde tamamen alt üst etmeniz hiç de doğru bir şey değil Sayın Başkan!.. Bunları, eski ekip arkadaşınızın düşünceleri olarak da alabilirsiniz, SABAH gazetesi yazarı Reha Muhtar"ın görüşleri olarak da. Sonuçta fark etmez, dikkate alınması yeter. Benim düsüncem: - Besiktas baskani kendisini kücük düsürüyor. - gülüp geciyorum bjk-gs kardesligine - gülüp geciyorum bizim süper Federasyona - gülüp geciyorum kutsal ittifaka - gülüp geciyorum acizliklerine - gülüp geciyorum ezikliklerine... Reha Muhtari tebrik ederim. Keske yöneticilerde delikanli olsalar.... Harbi Fenerli Feytu Not: Önce Arslan, sonra Kaplan, simdi sirada Evelallah Kartal. Yasasin Kutsal ittifak...:)) Sen baskasin Fenerbahcem! Hic bir Ask bu kadar büyük olmadi! |
bak trabzonda ayni suctan bir mac
seyircisiz oynama cezasi aldi. anlayacagin gsye kiyak cekilmis.
Küfür konusunda sana hak veriyorum, malesef son dönemlerde fener trübünleride kirlendi, bunun nedenleri belli. fb yönetimi küfüre karsi mücadele ederken federasyon dahil hic kimse destek vermedi. saracloglunda küfürsüz maclar izlenirken samiyen ve inönüde doksan dakika koro halinde küfür ediliyordu. bunlari gören bazi ahmaklar ise cirkinliklere cirkinlik ile cevap vermeye basladilar. cok kötü bir durum. Pankart olayindada sana katiliyorum igrenc birsey ama fener taraftar guruplarinin söyledigine göre bu pankart mac öncesi UltraAslandan zorla alinmis, fener 3. gölü atinca bazi ahmaklar bu pankarti acmislar. yine cirkinlige cirkinlik ile cevap vermisler. ben buna aptalik deyiyorum. Peki ASY´de seref trübünü yaninda, önünde ve arkasinda ve hatta diger türübünlerdede acilan böyle cirkin pankartlara karsi cikmayan gs yöneticilerinin saracoglundaki pankarta karsi cikma haklari varmi? bence gs yöneticilerininde yaptigi adilik. Polis olayina gelince manisada fener taraftari kultuk kirarken polis coplarla taraftara giristi ve o kaos ortaminda poliste karsilik aldi. saracoglunda tvde resmen gördük gs taraftari koltuklari polisin üzerine atiyordu ama polis olgunluk gösterip girismedi taraftara. manisada o koltuklar polisin üzerine atilsa idi demekki polis silah ile karsilik verecekti. |
bjkliler ve gsliler bunlara yorum yapsin
ama yaparken mertce yapsinlar yorumlarini.
|
bir besiktasli olarak.....
Reha Muhtarin yazdiklarina aynen katiliyorum.
yildirim demirkafa besiktasa gelen en rezil baskan.kulubu maddi ve sportif acidan bitirdigi yetmezmis gibi simdi gidip bir de sikeci yavsaklara yamaniyor. demirören defolup gidene kadar ben besiktasliligimi askiya aldim zaten. |
Sen zaten Besiktasli degilmissin kardes!
ohne Text
|
Buna ben ne tür bir yorum yapayim ki!?
Gazeteci Reha Muhtar ittifak arayisi icinde oldugunu yaziyor, ben ise öyle görmüyorum.
Kritik derbi öncesi görüsmelerine de karsi degilim. Sadece söylediklerine dikkat etmeleri lazim. Ayrica Fener yönetimiyle samimi olmayan yok ise, digerleri kendi aralarinda samimi olamaz diye bir sartta yok! FB yönetiminin kendi sucu bu. Digerlerinin görüsmelerini irdeleyecegine, neden kendileriyle daha dostca iliski kurulmadigini irdelesin. |
vay harbi adammissin be...
cesur sözlerinden dolayi seni kutlarim. Ama sen su askiya aldim düsüncesini yine gözden gecir. Her takimin iyi ve kötü günleri ve sezonlari olur. Zaten sahisler gelip gecidir, önemli olan Camialar, Takimlar, Renkler....
Yasasin gercek Taraftar Harbi Fenerli Feytu |
Varsayimlar üzerine konusursak….
Mesela hafta sonu Fener - K. Erciyes maci var. Mactan bir gün önce Aziz Baskan ve Erciyes Baskani Sayin Ahmet Çetinkaya Istanbulda bulusup veraber yemek yigiyorlar. Yemekten sonra Erciyes Baskani su cümleleri kullaniyor. Fenerin Sampiyon olmasini dilerim.....
Bu dakikadan sonra olacaklarida düsünelim bakalim: - Türkiye ayaga kalkar - Spor medyasi tenkitler savurur - Federasyon Fener alehine islem aslatir - GS ve BJK ethik degerleri ortaya sürer - Fener sikeci olur ve daha neler neler ............... Sayin Adnan Polat diyorki: Öküzün altinda buzagi aramayin ve ekliyor: Biz kesin Sampiyonuz. Sayin Polat bizim öküzün altinda buzak aradigimiz felan yok. Biz ilahi adalete inaniyoruz. Merak etmeyin yakinda tecelli edecektir! Ha kesin Sampiyon olacagiz cümlesine gelince. Dikkatinizi cekmek isterim biz 2005/2006 sezonundayiz. Yani 92/93 sezonunda degil. Bu duruma göre avaraj önemli degil, iki takimin kendi maclarindaki sonuclar önemli. Allahtan kural degisti yani, yoksa siz Besiktasa hafta sonu 8 tane atardiniz, öyle degilmi...:)))))) Arkadaslar bu sadece varsayim ve fantazi, yani demek istedigim öküzün altinda buzagi aramayin, ok...:))))) Harbi Fenerli Feytu |
sorun bunlarin bir birleri ile samimi
olmalari degil. keske can ciger dost olsalar, sorun bu birlikteligin fenere karsi olusmasi. sezon basinda aziz baskan ve özcan baskan bulusmustu o zaman demirören basklan ortaligi yaygaraya vermisti. Ne demisti fb ile gs bize karsi itifak kurdu bjkyi yok edecekler. simdi bunlari diyen kisi fbye karsi itifak kuruyor.
fbye karsi itifak kurmak ne gsye nede bjkye yakisir. fbde bunlara karsi itifak kuramaz. ama gs ve bjk benim onlara yakistirmadigim bu durumu kendilerine yakistiriyor ise o zaman birsey diyemem. o zaman ya fener büyüdü, yada gs ile bjk kücüldü ve tek baslarina ba edemiyorlar derim. eger fener yönetimi baska bir takim ile ezeli rakibini asagiya cekmek icin itifak kursa idi ben o zaman bu durum düzelene dek fenerliyim demezdim, cünkü bu benim gururuma dokunurdu. |
Hayir...
kisiler gelip gecicidir ama basta bulunduklari sürece o camiayi temsil ederler....
yani su an besiktasi maalesef demirören kazmasi temsil ediyor.derdim besiktasin aldigi kötü neticelerle degil;sebanin gittiginden bu yana kulubün bir asirlik ilkelerinin cöpe atilmasi. |
Fenerbahce size gecmis olsun :)))
ne yazik ki 25 yil sonra gene kupayi alamadiniz,gercekten üzülüm,yani bu fenerium imperium ne cabuk cüküyor onu anlamadim,ama bir daki haftaya sapmiyon olursunuz belki,ve insallah busever milana karsi 4 tane yemiceksiniz artik...
besiktaslilara tebrikler.... |
Kupa bjknin
öncelik ile bjklileri tebrik ederim, mutlu olmak haklari. macin teknik yanina girmek istemiyorum, cünkü sonucta bir final mücadelesi ve telafisi yok.
sadece iki tane hakem hatasina girmek istiyorum, bjknin atigi birinci golden önceki faulde fener ceza alani önünde okan karete yapar gibi ümitin üzerine gitti ve hakem hatali karar vererek bjk lehine faul verdi ve serbest vurustan bjknin gölü geldi. bjknin ikinci gölünden öncede tümer tuncaya faul yaparak topu aldi hakem es gecti ve bjk 2:0 öne gecti. eger bir golde hatali olur isen birsey denmez ama iki tane hatali gol yedirtiyorsan bir takima, kimse kusura bakmasin ama ben bunda art niyet ararim, cünkü bal gibi art niyetli. hakemin bu hatalari sonuca etki eti ve bjk hakem hatasi ile kupayi müzesine götürmüs oldu. buda ulusoyun akrabasi olan demirörene hediyesi olmus oldu. neyse sonucta bjk kupayi aldi, hic kimse bir kac sene sonra cikip demeyecek hakem ilk yari fenere iki tane gol yedirdi ve fener hakem yüzünden 2:0 geri düstügü icin kupayi alamadi. hayir kimse bunu demiyecek bu ünvani bjk aldi diyecekler. neyse centilmenlik bizde kalsin, bjklileri teprik ederim sevinmek hakiniz. |
bakiyorumda gslilder bjklilerden daha
cok mutlu olmuslar. demekki 4:0´in acisi hala sürüyor :)
|
cok güzel demissin
fenere karsi hersey mübah diyen bu kulüp yöneticileri kulüplerini ne kadar kücük düsürdüklerinin farkinda degiller malesef.
|
Bu hakem degil miydi, gecen sezon
3-4 biten Fenerbahce - Besiktas macinda, caldigi hatali düdüklerden dolayi Besiktas"i emegini yemege calisan?
O mactan sonra kimse cikip, bu ne bicim hakem diye birseyler yazdigini hatirlamiyorum. Haa, evet....kaybetmisti Fener, ondandi herhalde?! Bu aksam maci bir alman arkadasla beraber izledik. Okan"in pozisyonunu tartismadik degil ama faul karari %100 dogruydu. Okan topu kurtardi, Ümit ise iskaladi. Bu kadar basit. Lig macindaki Rüstü-Gökhan pozisyonuna benziyordu biraz. Diger pozisyonu ise, hic tartismadik bile. Tuncay topu saklamak istedi ama basaramadi. Ben hakemi bu aksam iyi buldum. |
Kupa Demirlek"in...:)))
Dogru söylüyorsun yandas, ilerde akillarda sadece skor ve kupayi Besiktasin aldigi anilacak. Macin kader ani bizim Lucianonun kafa vurusu Ibrahim Üzülmezin cizgi üzerinde cikarmasi bence. Bir dakika sonra kirmizi kart Aurelloya ve bir dakika sonrada Besiktasin 3. gölü. Demek istedigim sans bizden yana degildi dün. Zaten Besiktas maclarinda bildim bileli top Feneri hic sevmez:)))
Saglik olsun, hayat devam ediyor. Besiktasa kupa hayirli olsun. Kutsal ittifakta herhalde coskulu bir gece yasamistir.... Macin Hakemine gelince size bir fenerli yazarin yazisini ekliyorum: ********************************************** Okan Buruk, F.Bahçeli futbolcunun göğsüne tabanla giriyor. Faul ve direkt kart gerektiren bir hareket. Ama Bülent Demirlek, faulü Okan"a çalıyor ve Beşiktaş, Tümer"in golüyle öne geçiyor. Sonra Tuncay"ın beline basılıp alınan bir topla Beşiktaş 2. golünü atıyor. Tabii ki Demirlek, gene devam işaretini veriyor. Anelka"ya yüzde 100 faul yapılıyor. Demirlek gene devam ediyor ve bu pozisyon 3. gol olarak F.Bahçe kalesine geliyor. Cordoba kalesini terk etmiş, Semih Cordoba"ya çalımını atmış kale boş Cordoba tekme atıyor. Direkt kırmızı kart. Pozisyon devam ediyor. Top Alex"e geliyor. Kale yine boş. Bu sefer Cordoba, Alex"e tekme atıyor, 2. kırmızı kart. Ve Demirlek bu kaleciye sarı kart bile gösteremiyor. M. Yozgatlı"nın yüzde yüz bir penaltısını da vermedi. Maçın başından sonuna kadar verdiği kararlarla siyah-beyazlı formayı giymeyi hak etmiş bir hakem izledik. Neler dönüyor bilemem! Kupayı alan kulübün başkanıyla federasyon başkanı akrabaymış. Acaba bu akrabalık Demirlek"i etkiledi mi? Onu da kendisine sormak lazım. ********************************************** Hey Sporseverler bu yukardaki yazi yüzünden kimse öküzün altinda buzagi aramsin:))) (Bu sözde aliskanlik yapti yani) Hic bir Ask bu kadar güzel olmadi Harbi Fenerli Feytu |
Ihr seid einfach schlechte Verlierer!
Sowohl euer Trainer, der keine Pressekonferenz hält, wenn er verliert, als auch eure Spieler, die es nicht für nötig halten, die Medaillen am Platz abzuholen, wie es sich für Sportler gehört. Sözde Atatürkcüler demek geliyor icimden....
Zu den Zuschauern möchte ich erst gar nichts sagen. Bis auf eine Minderheit glauben doch wirklich alle daran, dass Demirlek schuld an der Niederlage ist. Oysa gecen seneki 3-4lük macta hakemide yenip mac nasil alindigini gördügünüzü düsünüyordum (mademki öyle bir duyguya kapildiniz. Hakem dün fena degildi cünkü!). Ilk golde baraji yanlis kurup yanis yer tutan kalecinizde arayin sucu. Ya da ilk yarida 2-3 pas yapip kendi yarisindan cikamayan defansiniza. Oysa son macinizda "35pas ve gol" diyen siz degil miydiniz? Ayrica ikinci yarida bir cok firsatiniz vardi, yararlansaydiniz, ne diyecektiniz merak ediyorum?! Biraz harbi olun, biraz sportmen olun. Kazanalimda, nasil olursa olsun mantigini birakin artik. Selamlar.... |
Ihr seid ja gute Gewinner...:)))
Istersen seninle bir oyun oynayalim?
Biliyorsunki varsayimlar ise yaramasa bile fikir ayriliklari icin iyi birseydir. Farz edelimki dün Fener olmayan bir faul ve firikten ilk gölü, daha sonrada faulle kazanilan toptan dolayi ikinci gölü atti. Senin aklindan ne gecerdi? Eger bu duruma belli bir uslupla tepkini koyarsan, seni anlarim! Eger normaldir hakemin taktiri fenerle ilgisi yok olur böyle seyler dersen, o zaman kusura bakma ama sende bir problem var derim. Bilmem anlatabildimmi? Gelelim 4:3 lük maca. Hani su tisört basmalar ve sezonu kurtardiginiz maca! Biraz harbi olun diyorsun. Peki daha ilk devrede fener size o macta en az 5 fark yapmazi lazim iken, sen skora bakarak burda ahkam kesiyorsunda, biz konusuncami harbi olmuyoruz. Sen o zaman, aman kazanalimda nasil olursa olsun düsünmedinmi? Fener top aynadi, size futbol dersi vermedimi o macta? Ha evet birde su mactan sonraki fenerli futbolcularin madalya almamalari durumu var! Düsün bakalim, Federasyon baskani (Tüm Külüplere ayni mesafede oluyorlarya) mactan önce diyorki, eger Besiktas kazanirsa kupayi ben verecegim, eger fener kazanirsa ben vermem. Simdi ben sana soruyorum: Hani sportmenlik, ayni fair play? Ben Fenerli futbolcu olacagimda bu sözlerden sonra hic birsey olmamis gibi baskana gülümseyecegim ve madalyami alacagim, öyle mi? Kusura bakma ama delikanlilik ölmedi daha! Biz Besiktasa ne ilk nede son defa yenildik. Bizim mücadelemiz adaletsizlige karsi!!! Ama simdi sen dersinki fener elle gol atinca nicin adaleti savunmadin…. E ben bosuna demiyorumki: Öküzün altinda buzagi ariyorsunuz diye….:))) Harbi Fenerli Feytu Not: Airdem bu forumu takip etdigim kadariyla seni Objektiv birisi zannederdim. Görüyorsunki Feytu bile yanilabiliyor. Bosver bu kavanoz dipli dünyayi ben kurtaracak degilimki? |
yapma airdem kardes olaya biraz
objektiv yaklas burada fanatiklik taslama, seni mert bilirim ve kendin gibi davran lütfen.
evet gecen sene ki macta ayni hakem hata yapti ve cok sükür bjk kazandida bizim sampiyonluk lekelenmedi. bak kardesim hakemler hata yapabilir bu her yerde dogaldir, ama egerki bir hakem yaptigi hatalar yüzünden bir takima üc dakikada iki gol yedirtiyor ise, bu art niyetlilikten baska bir sey degildir. okanin pozisyonunda okan taban ile kareteci gibi ümite giriyor ve ümitin yaptigi hic bir hareket yok, zaten durdugu yerde kaliyor, okan onun üzerine geliyor. o pozisyonda faul fener lehine verilmeli idi ve okana en az bir sari kart cikmali idi. ikinci golden önce tümer tuncayi arkadan itiyor ve dürürüyor bu da kesin fener lehine faul olmali idi. baska bir pozisyonda semih gole gidiyor ve cordobayi gecmis bir durumda bos kaleye cepheden topu gönderecek ve cordobadan faul yiyiyor, bu pozisyonda cordobaya kirmizi cikmasi sart, pozisyonun devaminda alex top ile bulusuyor bos kaleye topu gönderme ihtimali 100 de 100 ve cordoba alexide yere yikiyor, buda kirmizi karrt ama hakem bir pozisyonda iki kirmizi kart hak eden cordobaya sari bile gösteremiyor. baska bir pozisyonda mehmet yozgatliya ceza alani icinde faul var ve hakem bunuda es geciyor. ben sadece ilk yaridakiere deginmek istemistim. pozisyonlara tarafsiz olarak bak bu maci hakem verdi bjkye bu kesin, objektiv olan herkes bunu kabulenir. zaten is isten gecmis kabulensen ne olacak etmesen ne olacak. fener hakemide yenip maci alabirdi belki, eger volkan adam gibi baraj kurdursa idi, tuncay topu okadar ayaginda tutmasa idi ve fener ilk yari fener gibi oynasa idi. ama ben eger bu hatalar yapilmasa idi de bjk nin kupayi alacagina inaniyorum, cünkü sahada bu ise inanmis bir hakem vardi. tabiki bjk li futbolcularda emek harcadilar, sadece hakem kiyagi ile olmaz böyle seyler biraz mücadele etmek lazim, o yüzdende bjklileri ve seni kupadan dolayi tebrik ederim. |
öhü öhü...
öncelikle besiktaslilari kutlarim...
simdi gelelim besiktasin gollerine...tamam belki ilk golde okan karete yapdi...hakem foulu yanlis yere verdi...ama ikinci golde senden baska foul gören biri yokdu sanirim.. tuncay 5 kisiyi calimlamaya kalkarsa böyle olur... bir kerede öbür takim galibiyeti hakketti deyin yawww.....ilk yari besiktas tek kale oynadigni herkes gördü sanirim... kupayi besiktas aldi..pazara kadar sevinin bari :o)....die drei punkte in inönü..werden wir (gs) schon holen hehe :) |
güldürme adami
biz bjkye ilk kez yenilmiyoruz bu son defada olmayacak ama dün bjk bizi hakem katkiarindan dolayi yendi. olaylara tarafsiz bir sekilde yaklasan herkes bunu kabulenir. neyse uzatmak istemiyorum aslinda hakem yardimi ile de olsa sonucta bjk kupayi aldi ve yapacak birsey yok. insallah federasyon gelecekte böyle adilikler yapmaz.
biz hakimiz ile yenildigimiz her macta yenilgiyi kabul etik, ama böyle oyunlari asla kabulenmeyiz, bjkye yenildik kabulumuz ama hakemin bizi yendirmesi bizim kabulenemez. bjk´ye karsi bir sorunum yok sorun federasyon. |
o.T.
"Federasyon baskani (Tüm Külüplere ayni mesafede oluyorlarya) mactan önce diyorki, eger Besiktas kazanirsa kupayi ben verecegim, eger fener kazanirsa ben vermem."
Federasyon Baskani macta yoktu! Ayrica gecen sene "sizin" Federasyon var ikende almamistiniz madalyalari, gerektigi gibi. Diyorum ya, kaybetmeyi hazmedemiyorsunuz. "Öküzün altinda buzagi ariyorsunuz diye….:)))" Gecen sene siz diyordunuz bunlari. Federasyon degisti, roller de degisti. Buzagi arayan siz oldunuz birden. Nedenini hala anlamis degilim. |
o.T.
Okan o pozisyonda tabanla girmiyor topa, havada iken "picke"siyle topu kurtariyor Ümitten, kein gestrecktes Bein, kein treten, nichts. Ikiside havada, topu kurtaran Okan. Ümit ise gec kaliyor ve carpisiyorlar. Her ne kadar kasitli olmasada, Okan engelleniyor. Faul degilde ne bu?
Mactan sonra tekrar izlemediysen pozisyonu, link koyayim, bakin tekrar. Cordoba pozisyonunda faul oldugu kesin ama kirmizi karti nerden cikartiyorsunuz? Kale bostu evet ama ilk faulde iki defans oyuncusu vardi topun önünde, ikincisinde ise 3! Topa müdahale etme imkanlari %100. Kirmizi kartlik bir pozisyon yok yani anliyacagin. Kart cikmaliydi ama, haklisiniz. Kartlari konusurken, Aurelio"yu da es gecmemek lazim. Cok daha erken ikinci sari karti yemeliydi, Ibrahim Üzülmeze taktik faul yaptigindan dolayi. Dogrusunu söylemek gerekirse, ilk sari karti hatirlamiyorum ama. O yanlis miydi, bilemiyecegim. Tümerle Tuncayin pozisyonunda Tuncay kendini yere birakiyor Bobo topu ayagindan alinca. Ligin ilk yarisinda Anelka"nin Koraya golden önce yaptigi hareket faul olmadigi gibi, buda okadar faul degildi. |
o.T.
vallahi pes dogrusu.
madem böyle düsünmek istiyorsun, bende buna saygi duyarim, amacim tartismayi uzatmak degil. burada kendi aramizdayiz herkes olaylara tarafli bakarsa hic bir konuda anlasamayiz. Aureloya gelince 74. dakikada boboya yaptigi faulden ötürü ikinci sariyi hak etti. ibrahim üzülmezin sari kartina gelincede, o karti denize cektigi kasti tekmeden dolayi aldi. top havada deniz kafa ile topa müdahale ederken ibo denizin ayaklarina tekme atiyor ve hakem buna sari kart gösteriyor. bunlarin hepsi önemsiz önemli olan bjknin ilk iki golünde hakem katkisi oldugu, bunu kabulenemiyor isen senin bilecegin is. bu konuda bence burada kapatilmistir. üzerine daha fazla tartismaya gerek yok. |
fenere yakisdimi???
kupa finaline kaliyor..kayip ediyor...madalyalari almaya gitmiyorlar...bumu sizin icin fair play???
sende kalkmisin, taraf tutma diyon..sonra hakkmizi yediler yaziyorsun.....buna bir anlam veremiyom.... simdi fener sampiyon olursa? hakemlerlemi sampiyon oldu söyleyeyim???? |
PES VALLA...
ikinci golde sen ne foulu gördün ya````???
vallah bu kadarda olmaz.... fenerlilerin birtanesi bile itiraz etmedi..kahvedekiler statdakiler ve futbolcular bile....ama sen orda nasil foulu gördün...sasiyorum.. |
o.T.
fenerli futbolculara bende o olayi yakistirmiyorum ve kiniyorum.
ama hakem hakinda sana katilmiyorum, hakem o hatali kararlari fener lehine verse idi simdi burada acayip gaygara olurdu. bir gs macinda gsye karsi ayni pozisyonlar olsa aynisini eminimki demezdin. |
faul buz gibi faul
tümer tuncayi arkadan itiyor ve tuncayin yere düsmesini sagliyor bu ondan sonrada tümer topla bulusuyor. ilk müdahale topa olsa idi pozisyon geregi faul olmazdi, ilk müdahale tuncaya yapildigi icin faul. tamam gslisin a,a hic olmazsa gs maclari disindakileri gs gözlüklerini cikartarak tarafsiz izle.
|
Serefsizler okusun bunu:
Skandal!
Yer; İzmir’in Üçkuyular semti... Mekan; Derya restoran... Beşiktaşlı yöneticiler, Çarşı Grubu üyeleri hep birlikte yemekteler. Yanlarında biri daha var: Bülent Demirlek. Yani saatler sonra finali yönetecek hakem FANATİK ortaya çıkardı Beşiktaş’ın 3-2’lik sonuçla şampiyonluğa ulaştığı Fortis Türkiye Kupası Finali öncesi şok bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Merkez Hakem Kurulu’nun bu kritik sınava atadığı hakem Bülent Demirlek, karşılaşmaya sayılı saatler kala Siyah-Beyazlı yöneticiler ve Çarşı Grubu Üyeleri ile aynı masadaydı. İzmir’in Üçkuyular semtindeki Derya restoranda, Kara Kartallar’la birlikte yemek yiyen Demirlek, aynı günün gecesinde ise Atatürk Stadı’nda düdük çalıyordu. Yıldırım zehir zemberek Verdiği kararlarla eleştiri alan Demirlek konusunda, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın rahatsızlığı büyüktü. Yıldırım’ın, maç bittikten sonra soyunma odası koridorlarında hakemlere, “Başkanınızın verdiği işi çok iyi yaptınız. Tebrik ederim. Bunu unutmayacağım, bir kenara yazacağım ve hesabını bir gün mutlaka soracağım” dediği iddia edildi. Demirlek ve yardımcılarının Başkan Yıldırım ile yüzyüze gelmediği, ancak temsilcilerin olaya bizzat tanıklık ettikleri ileri sürüldü. Kaynak: Fanatik Gazetesi !!! Not: Simdi bana hic kimse cikipta Besiktasin kupayi kendi hakkiyla kazandigini söylemesin!!! Allah cezanizi verecek...:))) Harbi Fenerli Feytu |
Ben seninle artik muhatap olmam!
ya ben anlatamiyorum, yada sen anlamak istemiyorsun. Ben sisane diyorum, sen gümüshane anliyorsun!
Evet, Haluk Ulusoy macta degildi. Yani baska bir degisle kapsama alani disindaydi. Kesin gizli isler pesindedir. Mac esnasinda kimbilir ince hesap yapiyordur baska yerde: Fenere daha nasil celme takarim gibisinden. Türk Futbolu tüm samimiyetini yitirmistir!!! Harbi Fenerli Feytu |
tesadüftür :)
Bülent Demirlek, bjkli yöneticiler ve bjk Carsi gurubu yillardir dostlar ve hep bulusup yemek yiyorlar, yemekte politika, spor, magazin, hülya avsarin bikini rengi gibi konular konusuyorlar. Yani anlayacagin art niyet yok, bunun fener maci öncesi olmasi tamamen bir tesadüftür. Öküzün altinda buzagi aramamak lazim, cünkü Öküzün altinda buzagi yok, ama Öküzün yaninda buzagi cok. yani anlayacagin Öküzün altinda buzagi arayanlar yanlis yere bakiyorlar ve adnan polata bu yanlis yerlere bakanlari uyarmisti.
Saka bir yana Fanatik gazetesi dogru ve dürüst bir gazetedir böyle bir haberi yayinladiklarina göre dogrudur bence. o zaman hafta sonundaki derbinin satilik olduguna ilk kez inandim, bjk kupayi satin aldi ve derbidede gsye yatar artik. eger fanatik gazetesindeki haber gercek disi ise sözlerimi geri alirim. |
muhahhaha
camur at leke kalsin hesabi ;) mazeretbahce desek acaba olurmu ;)
|
Zevkten 4 köse"mi oldun yoksa...:)
Haber dogru ise yaziklar olsun bu iste ellerin olanlara.
Haber yanlis ise yaziklar olsun gazetecilik anlayisina. Ama gercekten yaziklar olsun menfaat icin dogrulari görmeyen süper insanlara. Mücadelemiz bitmeyecek. Harbi Fenerli Feytu. |
Isinize gelmedigi zaman küsün! :)
Samimiyetten konusuyorsun ama o samimiyeti önce kendi takimindaki bazi oyuncularda ve yöneticilerinde bul, sonra baska yerlerde aramaya bak.
|
Hayret...neden Fener sayfalarinda yer
aliyor bu haber?
Neden Besiktasin Skandali Manset olarak ilk sayfadan verilmiyor ya da Besiktas sayfasinda yer almiyor? Konu degistirmeyi cok iyi beceriyor sizinkiler :)) |
Turgay Demir"in yazisi:
Galatasaray ve Trabzonspor galibiyetleri onu gerçekten havaya sokmuştu... Kupa maçı sonrası tüm Türkiye"ye dağıtılacaktı... Hep vermeye çalıştığı mesajı yineleyecekti; "Galatasaray"a 4, Trabzon"a 3 attık, Beşiktaş"tan kupayı aldık, onlar konuşsun, biz icraat yapıyoruz, arayı açıyoruz!" Niyet hayır, akıbet hayır derler ya, burada niyet hayır olmayınca akibette "3-2" oldu! Maçta Daum"u izliyorum. Taç çizgisi yanında faul veriliyor ya da verilmiyor Alman hoca kıyameti koparıyor.
Sanırsınız Beşiktaş ELLE gol atmış! Sanırsınız Gökhan, Nobre"nin Samsun"da yaptığı gibi SAHTE penaltı yaratmış! Taç çizgisindeki faule isyan halinde sığınan Daum nerede, Konya maçı sonrasında "Hakem de insan, hata yapabilir" diyen Daum nerede?.. Fenerbahçe lehine hata yapınca İNSAN oldukları hatırlanan hakemler, Fenerbahçe aleyhinde hata yapınca ROBOT muammelesi görüyorlar nedense!.. Dün Fenerbahçeli bazı dostları okuyorum... Aman Allahım, atılan gol öncesindeki fauller, beş pozisyon öncesi çalınmayan düdükler, Okan"a gösterilmeyen kartlar v.s... Allah selamet versin bu arkadaşlara... Aynı kalemler geçen sezon Beşiktaş"ın 4-3 kazandığı maçta uydurma penaltı veren, Cordoba"yı komik bir kararla oyundan atan bu Bülent Demirlek"i göklere çıkardıklarını çok çabuk unuttular... O zaman Fenerbahçe lehine hata yapan bir insandı, şimdi işler değişti... Fenerbahçe yönetimi hakemler hakkında konuşmama kararı alıyordu, bütün hatalar kendi lehlerine yapıldığı haftalarda... Şimdi isyan halindeler... Demek ki, kazandıkça centilmen olanların hakemlere karşı tavırları da hatalara göre değişiyormuş... Sıradan hakem hatalarına karşı tavırlar böyle, Beşiktaş Anelka"nın Konya"da attığının benzeri bir golle kupayı kazanmış olsaydı neler yaşanırdı varın siz hesap edin... Beşiktaş lig yarışında fersah fersah geride kalmış... Kendi sahasında 26 puan kaybetmiş... Deyim yerindeyse önüne gelene yenilmiş. Buna rağmen Anelka"lı, Alex"li, Nobre"li gerçekten yıldızlar topluluğu olan Fenerbahçe"yle oynadığı üç maçta bir galibiyet, bir beraberlik almış... Daum ve futbolcular ve yönetkiciler oturup, "Bize ne oluyor da Beşiktaş karşısında elimiz, ayağımız birbirine dolaşıyor" diye öz eleştiri yapacaklarına Bülent Demirlek"in bir kaç basit hatasıyla gündem değiştirme yarışına giriyorlar... 100 yıllık bir dostu kutlayıp sporun kardeşçe yarış olduğunu hatırlamak yerine hakemi suçlayarak büyük zafere gölge düşürmeye çalışıyorlar... Ayıp ediyorlar... |
Özellikle Fenerli arkadaslar okusun! o.T
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:46 Uhr. |