Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Kopftuch (http://localhost/forum/showthread.php?t=4433)

berlinfatih 14.12.2004 19:24

Kafirler Müslümanlardan korkuyorlar

HAK la Batil kiyamet gününe kadar savasacaklardir, onun icin kafirlerin Müslüman kizlarimiza bu zulümleri gayet dogaldir.

xxabuzerkadayifx 14.12.2004 19:26

o zaman sen de baskalari basörtüsü

aleyhinde konustugu zaman sesini cikarma! ee ya öyle ya böyle

xxabuzerkadayifx 14.12.2004 19:29

yok vallah ben camiye karsi degilim..

ama bir okulun insana camiden daha hayirli olduguna yürekten inanirim..

lala1 15.12.2004 09:16

dogru = iti itten sor demisler .....

sanane 5 vakit namazini kilanlardan
sanane orucunu tutup tutmiyandan
sanane bunlarin hepsinden

sen Dünyyayi kurtaran adammisin ?

Senin bana saydiklarinin 10 katini bende sana sayigim "göya müslüman" olan "kardeslerimizden"

Sakalli 5 vakit namazinda olup faiz para yigen;
zevk icin 3 imam nikahlisi olan am ahic birine bakamadigi;

Yahu kardesim, sen hala anlamadinmi ? Her cesit insan var - sen yeterki onlari bulmak iste bulursun !

Koyun kiligina girmis kurttan cok ne var bu dünyada ?

Kuru kalabalik laflara karnim tok birader - hadi sana eyvallah !

lala1 15.12.2004 09:17

acik olmak ne demek ? o.T.

ohne Text

lala1 15.12.2004 09:19

Kafir olanlari nerden nasil taniyacaksin

yoksa sen Hz.Peygamberimizin (s.a.v.) akrabalarindanmisin ???

lala1 15.12.2004 09:20

Onlar baska !

Daima bir yöntemi su istimal edenler vardir ve o yöntemden faydalanlarda vardir !

Bu hep öyle !

Ama basi acik basi kapali tartismasindan evel bence okul nerde ve ögretiliyor tartismasi yapilmali

lala1 15.12.2004 09:21

sen zulümün ne oldugunu biliyormusun

HAYIR bilmiyorsundur .....

ama utanmadan o kafirlerini yardim paralarini yiyiyorsundur ....

lala1 15.12.2004 09:25

sana gülüyorum

basörtüyü ve demokrasiyi neden kiyasliyorsun ?

sen tam bunamislar gibi konusuyorsun :))

Simdi hakaret etme diyeceksin ama - sen tesvik ediyorsun insani...

zamaninda demokrasiyi zaten yaratan yer yüzüne getiren kimdi akillim ?
Hz.Ayse gibileri erkeklerin arasinda seferlere gitmesi ?

Naber ????? :))))

15.12.2004 12:23

iste budur!

:-)

coach01 15.12.2004 12:27

benim gözümde

ikisininde ayri bir yeri var.

Ikiside ilim ögrenmek icin yer olmasi gerekiyor. Ama sadece okullarda ilim ögrenme imkani bulabiliyorsun. Camiilerimizde su an sadece namaz kilabiliyorsun. Hocalar namazlari kildirir kildirmaz evinin yolunu aliyorlar. Sorusu olan varmi diye bekleyen bile yok. Ama neyse bu baska konu ...

coach01 15.12.2004 12:29

Ben zaten onlarin

tercihlerine saygi duyuyorum onlar onlarin sectigi yoldur Fatih. Onlar öyle yasamayi yani Allahin emrine karsi gelmeyi sectilerse onun hesabini Allaha verecekler mahserde.

dicle19 15.12.2004 13:21

bende zaten hiristiyan demedim...

özür dilerim ama yazdiklarinin birazi sacmaydi :-) istedigin kadar savun...karisacak degilim...sen bu kopyaladigin seyi bire bir savunuyormusun yani?
einsteinin bir sözü var ama neyse bosver...hayat hep baskalarinin emegi üzerinde yürüyünce kolaylasiyor degil mi

dicle19 15.12.2004 13:25

1900 lülerin basinda ...

bu karar cikmis olsa da ...
...dogru bir karar bence...
schließlich bist du da nicht in der moschee um die religion auszuüben , sondern in der schule...
vor allem in europa ist diese entscheidung pflicht...
ich muss mir auch manchmal das lachen verkneifen, muss ich zugeben...
leider haben wir keine andere möglichlkeit die religionen als solches zu akzeptieren.".
leider" war nur ironie :-)

15.12.2004 13:26

!

Kizimin Basörtüsü Batmakta Rezilin Gözüne
Acirim Tükürüge Billahi Tükürsem Yüzüne (M.Akif ersoy)

dicle19 15.12.2004 13:26

sonuna kadar destekliyorum o.T.

ohne Text

dicle19 15.12.2004 13:29

:-)))) yazik ya dalga gecme lala o.T.

ohne Text

dicle19 15.12.2004 13:34

bos bos konusmak kolay

"Atatürke gelince onun devlet anlayisi simdiki devlet anlayisina terstir. Atatürk olsaydi bu basörtülü kizlara yasak koyanlarin yüzlerine tükürürdü. Ama neyse. "

bu yasa 1924 de cikmis... atatürkün ölüm yildönümü mü biliyormusun....
heheheheee

dicle19 15.12.2004 13:38

kimsenin gözüne battigi falan yok o.T.

ohne Text

dicle19 15.12.2004 13:44

güleyim mi aglayayim mi :-)

"Müminlerin dikkatine:
Ey inananlar, köyde bile yaşıyorsanız, Allah düşmanlarından alış-veriş yapmayın. Unutmayın Allah Düşmanlarına vereceğin kör kuruş dahi yarın ahirette yakanıza yapışacak ve sizden hesap soracaktir"

sen alisveris yapmadan önce kasadaki saticiya dinini falan mi soruyorsun????

verdigin sayfayi tikladim ve bir gaha güldüm :-)
inanmiyorum ya bu sizin yaptiginiz salakca olan irkciligi da gecti....
kardesim ac otur evden cikma tamam mi bu sekilde paran da cikmamis olur cebinden

dicle19 15.12.2004 13:54

yarasi olan gocunur demisler

iftar vakitlerini bazi alman isyerleri bile kabul ediyor.... sonucta pause ne zaman yaparsan yap...
ama oruc tutuyorum deyip de yatacak halin yok is yerinin icinde... vallaha cok is arayan gördüm de ...ise baslarken kardesim sen oruc tutarmisin...namazinda niyazinda misin diye sorana henüz raslamadim...
dinle falan pek alakam yok acikcasi ama namazin kazasini da kilinabilecegini biliyorum... git gece namazinin kazasini kil...sonucta o bir patron sende iscisin... adam senin zevkine göre is saatlerini degistirecek hali yok ya...
bunun müslümanlikla alakasi yok ki...

hala beyniniz almiyor mu ya....
dinin buyurduklari belki 1500 yil önce cok önemliymis... ama bugün birsey ifade etmiyor ki....
o zamanlar kadinlarin ekonomik özgürlügü yokmus mesela ve de o zamanin sartlarina göre erkeklerin 3 kere evlenmesine izin verilmis. kadini korumak amaciyla...ama simdi öyle mi kardesim ya... bunun kullanmanin ne manasi var...

kurban bayrami : fakirlerde et yesin diye kurban dagitilirmis...allah askina söyle avrupa da kim et yiyemiyor... (bu lafim türkiye icin gecerli degil.hala cok fakir insanlarin bulundugunun bilincindeyim...

kapalilik : yine kadini korumak icin bir caremis o zaman... yani acikcasini söylemek gerekirse erkeklerden korumak amacli...ama simdi öyle mi kapaniyor bayanlar ve de bir makyaj dar etekler...ben bile pesleri sira bakiyorum yani... bir de kapali insanlari disco da görmek bile mümkün... o kalabaligin icinde senin ne isin var kardesim demek geliyor icimden... ben acik oldugum halde rahatsiz oldugum icin gitmiyorum da sen ne halt etmeye gidiyorsun....

ve bunun gibi bir cok aciklamalri var...

dicle19 15.12.2004 14:04

bizim insanlarimiz!!!!

cok merak ettigim birsey var....

bizim insanlarimiz hic birsey den geri kalmadiklari gibi bir de avrupalilari begenmiyorlar....

bilmiyorum farkindamisiniz ama bir cok aile "weihnachten" kutluyor

türkiye de hala dogumgünü kutlanmaz...geleneklerden mi yoksa yine dinle mi alakali bilmiyorum ama biz dogumgünlerimizi en lüks yerlerde en güzel sekilde kutluyoruz

sadece weihnachten ve dogumgünü ile kalsak yine iyi ... "halloween" ve " nevrozu" bile kutlar olduk ...( bir kac yil önce o zamanki basbakanimiz newroz atesi üzerinden atlamisti)

bol bol sozialhilfelerden, arbeitslosengeldlerden, krankenkasselerden ve devletin sundugu bir cok yardimdan yararlaniyoruz...
bir de o gavurlar diye begenmiyoruz....
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

berlinfatih 15.12.2004 14:17

Yolun acik olsun Atese dogru :-)

Senin hayatin hem bu dünyada hemde ahirette rezilliklerle gececektir mutlaka.

berlinfatih 15.12.2004 14:20

Kafirlerin kinamasindan korkmam :-)

Bilindigi gibi kafir olan hayvandan asagi mahluklar, islami istemeyeceklerdir ve dolayisiyla basörtüsünü yasaklamak isteyeceklerdir, ama bunu ALLAHin izniyle basaramayacaklardir.

berlinfatih 15.12.2004 14:25

Evet savunuyorum :-)

Basörtüsü hakkinda yazilan bu yaziyi ta ilk harfinden son harfine kadar bire bir savunuyorum. Cünküyse bu yazi heva ve hevese göre yazilmamistir, bilakis seri delillere binaen aciklanmistir hanimefendi tamam :-)

berlinfatih 15.12.2004 14:27

ISLAM Okul dada gecerlidir :-)

ISLAM bir hayat Nizamidir, dolayisiyla senin tuvalete giris ve cikisinida düzenler tamam.

berlinfatih 15.12.2004 14:29

Onlar sapikligi tercih ediyorlar

Kim ki sapikligi tercih ediyorsa ve ALLAHa isyan ediyorsa ona saygi hosgörü yoktur kardes tamam :-)

berlinfatih 15.12.2004 14:34

Kendine aglamalisin

Hz. Ayse Annemize iftira atma, ki o Annemiz Müminlerin Annesidir.Sen daha ütopya olan demokrasinin ne oldugunu anlamamissin, üstelik bu demokrasinin kaynagi kafirler oldugunun daha farkina varmamissin.Birdaha Müslüman kadinlari pis ve kokusmus olan demokrasiya bulastirmaya calisma tamam,eger sen kendin küfür olan demokrasiyi istiyorsan bu senin meselendir ok :-)

berlinfatih 15.12.2004 14:34

Kendine aglamalisin

Hz. Ayse Annemize iftira atma, ki o Annemiz Müminlerin Annesidir.Sen daha ütopya olan demokrasinin ne oldugunu anlamamissin, üstelik bu demokrasinin kaynagi kafirler oldugunun daha farkina varmamissin.Birdaha Müslüman kadinlari pis ve kokusmus olan demokrasiya bulastirmaya calisma tamam,eger sen kendin küfür olan demokrasiyi istiyorsan bu senin meselendir ok :-)

lala1 15.12.2004 14:37

:)) senin derdin ne biliyormusun

ya anan yada sevgilin seni cok kötü aldatti ve bunu simdi demokrasiyle adlandiriyorsun ....

demokrasiyi bana anlatirmisin ? Lütfen ....

berlinfatih 15.12.2004 14:37

ALLAH sizi beraber hasretsin :-)

Birisi küfür olan demokrasiyi savunuyor digeride onu sonuna kadar destekliyor, simdi anliyorum Cehennemin bosuna yaratilmadigini :-)

berlinfatih 15.12.2004 14:41

Beni hic kimse aldatmadi :-)

ALLAHa sükürler olsun, ki benim maddi ve manevi yönden hicbir problemim yok. Ailemle Akrabalarimla Kardeslerimle huzurlu bir sekilde yasiyoruz, kimseden alip verecegim yok benim :-)
Önce sen bana demokrasiyi aciklamalisin, eger bilmiyorsan ben sana ögretecegim tamam

berlinfatih 15.12.2004 14:46

ALLAHin Emrine karsi gelmektir

ALLAH sana Nur suresi 31 de basini örteceksin diyor sende hayir ben seni tanimiyorum diyorsun anlasildimi?

berlinfatih 15.12.2004 14:48

ALLAH Kitabinda bildiriyor :-)

Su anda dünyanin dörtte ücü kafirdir tamam :-)

berlinfatih 15.12.2004 14:49

Dalga Denizde olur :-)

Müslümanlarla dalga gecmek isteyenler dalgada bogulurlar hanimefendi :-)

lala1 15.12.2004 14:50

ben sana soruyu sordum

karsilasdiralim diye düsünüyorum....

lala1 15.12.2004 14:51

iyi oku ufaklik

demokrasi savunmak ayri onu sorusdurmak ayri onu lanetlemek ayri :))

berlinfatih 15.12.2004 14:51

Sen kör isen bu senin sorunundur :-)

Zulmün ne oldugunu körler gördü sagirlar duydu. Zulmün ve katliamin ne oldugunu anlamak istiyorsan guentanamaya ve ebu gureybe biraz bak.

berlinfatih 15.12.2004 14:55

Tamam karsilastirma yapalim :-)

Sen küfür olan demokrasiyi savunuyorsun ve buna görede demokrasinin ne oldugunu bana sen söylemek durumundasin. Ben ise elhamdülillah Müslümanim ve ISLAM Devleti Hilafet i savunuyorum, dolayisiyla Hilafet in ne oldugunu sana aciklayacagim. Sende bana demokrasiyi anlatacaksin ki karsilikli kiyas yapalim tamam anlasildimi hanimefendi?

berlinfatih 15.12.2004 14:57

iyi okudum Hanimefendi :-)

Demokrasinin ISLAMla uzaktan ve yakindan hicbir alakasi yoktur.Onun icin pis ve kokusmus olan küfür düzeni demokrasiyi ISLAMa maletmeye calisma.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:00 Uhr.