![]() |
Tayyip çalıyor ama iş yapıyor diyenlerle, kızım fuhuş yapıyor ama para getiriyor diyenler arasında hiçbir fark yoktur.
|
günlerden beri Top tag auf Twitter >>
#VerOyunuEkmeleErdoğanıTekmele |
Söz oyununu simdi gördüm :)
Ver oyunu Ekmel'e Erdogan'i tekmele :D Zitat:
|
"Arabın Arap olmayana üstünlüğü yoktur" diyor Peygamber; rahatsız olmuyoruz. "Türkün Türk olmayana üstünlüğü yoktur" dese, ne ederdik?
Senai demirci |
Dogrudur derdim! Yurtseverlik, kendini ülkesini sevmek, kültürünü sevip ve yasatmak farkli ve kendini kani itibariyle baskalarindan üstün görmek farkli. Iblis'te ben atestenim adem'de topraktan. O yüzden ben Adem'den üstümün demedi mi?
Bunu Cukurovali Karac'oglan Arablara söylemisti.. Bu anlamda yani. Hikayenin ayrintilarini unuttum ama özü böyle olmasi lazim.. Zitat:
|
Aziz Nesin
İnsanoğlu naziktir, ağır sözü kaldırmaz. Eşek dersin kızar da, sırtına bin aldırmaz !!
|
Zitat:
Simdi bana kizacaksin ama Karacaoglan'i bugün'e kadar hic arastirmadim..o yüzden merak ettim, hangi tarihte yasadi, ve araplara bunu neden söylemis? |
Sorun degil. Simdi buruya yanlis bir sey yazmak istemiyorum. Malesef o kitabimda burda degil Türkiye'de. Bir vakit hangi amacla neyi söyledigini buruaya eklerim.
Zitat:
|
![]() |
Könnte mal bitte einer von euch die Welt retten!
Puma ;) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:33 Uhr. |