![]() |
tek tüm fener taraftarlari
senin gibi düsünseydi.......ama malesef
|
ben bir kac hafta önce gslilere
ezik demedim gecenlerdeki yazinda sen bize ezik demistin bende sana ezikligin ne oldugunu anlatmistim. bence ezik baskalarina ezik diyendir ama egerki ezik demissem emin ol ki istemeden demisimdir veya sen yanlis algilamissindir. tabiki sen cikip bize ezik dersen cevap olarak senin ezik oldugunu olirsin.
Evet lig uzun ve bunun Kadiköyü var, sakin fenerli futbolcular gibi kendinizi sampiyon ilan etmeyin, cünkü lig bitmeden sampiyonluk kesinlesmiyecek. ben takimima güveniyorum ve sampiyon olacaklarina inancim tam. böyle seyler olabilir lig uzun bir Maratondur ve bu Marotonun cok inisi ve cikisi vardir. Biz kimsenin maclarina bakmiyoruz ve gsnin puan kayiplarina sevinmiyoruz. bizim isimiz kendi maclarimiza bakmak, tüm maclarimizi kazanip sampiyon olacagiz. bu arada gslilere bizi ligin zirvesinde yalniz birakmadiklari icin tesekürler, insallah son maca kadar kiran kirana gecer ve sampiyon fener olur. Bu arada fenerbahce carsamba günü gsye anyayi konyayi gösterecek, bundan süphem yok. |
Nerde Ali Seni ogullari...Nerdeee??
Ali Senin götü kocamaaaaan kocamaaaaaaaaan
Ali Senin götü kocamannnnnnnnnnn |
carsamba ali senin babasini alacaksiniz
hepiniz ! kadiköyü iyi bilirsiniz ve nobreyi cok cok daha iyi bilirsiniz. bu nobre yine size klasik bi gol atacak demek degil belki tuncay belki appiah belki ümit. ama su kesin ki fenerbahce cikis arayacak ve bu maca anormal sekilde asilacaklar. yani carsamba günü 6sarayi cok zor bir 90 dakika bekliyor. hemde cok zor ve nerdeyse imkansiz cünkü rakip FENERBAHCE olacak ve bu mac kadiköyde olacak. o yerleri 6saraylilr pek sevmez. gerci ali sami yen yaw da kadiköy yaw ayda olsun yenecez hayir sadece yenmecez cok kötü yapacaz.
|
agzini topla seviyeli ol o.T.
ohne Text
|
Fenerli futbolcularin ciddiyesizligi
sorumlu elbeteki daum haftalardir cidiyetsiz oynayan futbolculari hala kadroda tutmasi onunda sorumsuz davrandiginin belirtisidir.
anelka kendi milli takiminda aslan kesilir fenerde ise 90 dk. boyunca üc bes haraket yapiyor. daum bakiyor ve nesteri vurmuyor. Futbol sadece saha icinde kazanilmiyor, saha disinda yapilan psylogik etkide önemli. fenerbahce düsmanlari fenerbahce camiasinin ve futbolcularini aylar önceden sampiyon olduklarina inandirdilar ve ayni zamanda gsyi zavali gösterip ateslediler hata fenerbahce camiasinin bir kismi bile gsye aci duygusu duymaya basladi ve bu fenerli futbolcularda ve daumda cidiyetsizlik olarak etkisini gösterdi. aslinda daum ve futbolculardaki cidiyetsizligin sebebi camianin cogunun rehavet icinde olmasidir. simdi bizim tüm camia olarak kenetlenip cidi bir sekilde önümüzdeki maclara konsantre olmamiz lazim bu dauma ve futbolcularada iyi sekilde yansiyacaktir. aksi taktirde sampiyonlugu gsye kaptirmamiz icten bile degil. tipki iki sezon önceki bjknin durumana düseriz o sezon bizi bjk sampiyon yapti, hatasi rehavet olmustu. bizde bu sene eger rehaveten kurtulamazsak gsyi sampiyon yapariz. ona göre 7´den 77´ye tüm fener camiasi ayagini denk almali. hangi takim ile mücadele edersen et, hic bir rakip künsenemez. psycholik savasi simdilik gs kazanmis durumda ama hersey bizim elimizde tüm maclarimiza final maci ciddiyetinde cikarsak galip biz cikariz, hemde cifte kupa ile, cünkü bizde bu güc mevcutur. birde forumda küfür eden arkadaslarima bir uyari: burada cok küfür edenler oldu simdi hic biri ortada yok, bu sizin basiniza gelmeden siviyenizi takinin. görüslerimiz ayri olabir ama hepimiz yetiskin ve medeni insanlariz, tartismalarimizi bir birimizi asagilamadan, bir birimize küfür etmeden yapacak bilincte olmaliyiz. bizim gibi insanlarada bu yakisir. küfür igrenc insanlara yakisir, igrenc olmayi kabul ediyorsaniz hadi bakalim. simdiden tüm küfürlerinizi size iade ediyorum. |
Küfür konusu...
"birde forumda küfür eden arkadaslarima bir uyari: burada cok küfür edenler oldu simdi hic biri ortada yok, bu sizin basiniza gelmeden siviyenizi takinin. görüslerimiz ayri olabir ama hepimiz yetiskin ve medeni insanlariz, tartismalarimizi bir birimizi asagilamadan, bir birimize küfür etmeden yapacak bilincte olmaliyiz. bizim gibi insanlarada bu yakisir. küfür igrenc insanlara yakisir, igrenc olmayi kabul ediyorsaniz hadi bakalim. simdiden tüm küfürlerinizi size iade ediyorum."
Katiliyorum.... |
Görüsürüz, yinede Sampiyon
CIMBOM
Huaaaaaaaaaaaaaaaa Oh canima deysin hakdir size.......Öten kargalari vururlar öyle.........Sizi gidi les gargalar sizi.......... |
Ustam
hak veriyorum sana...ama ben sana küfür etmedim hic kimseye....
hem sen fbli taraftar olamazsin...belki bjkli...fb-taraftarlari senin gibi sevyeli kesin ama kesin degildir.... |
Ben Fenerbahceliyim
bunun fblisi, bjklisi, gslisi olmaz Küfür eden herkese herkesin tavri ayni olmali. kime edildigi önemli degil.
gercek fbli, gsli, bjkli, tsli ve gercek spor severler küfürden yana olamaz bu spora aykiri birseydir. |
*küfr konusu*
bende altina imzami atiyorum! katiliyorum!
Emre24 saygilar |
hmmm
du hast wohl ein falsches bild von den jungs. tamam cogu öyle diyoruz ama, maclarina baksana bir. 7´den 77´ye herkesimden insanlar mevcut. bayani erkegi rahatlikla mac izleyebiliyor kadiköde. herhalde aralarinda küfr edenler oluyor. sanki bizde yokmu? birkac dangalak cikiyor Hasan $a$´a küfr basiyor. Onlar bizden degil, bunlarda "onlardan" degil. Ne kadar olsa da ayni ülkenin insanlariyiz. bazen bunu unutsakta. Forumda da bir kac kendini bilmezler var. Bazen bende gaza geliyor hakaret derecesine varan seyler diyorum. Bende kendi adima, efendi taraftarlardan özür dilerim..
saygilar ultrAslan-Avrupa Emre |
100´üncü yilimizda
100`üncü olmusuz :))
P.S. Avrupa´da olmasak bile, bazi "yeni Avrupa"´lilardan daha iyi sonuc almisiz. Ilginctir.. ultrAslan-Avrupa Emre |
sen bikmadinmi?
vaybeede nicklerin üstüste kapaniyor sen hala degismedin :)
|
hey
das wissen wir..yazmana gerek yok :)
|
fenerbahce- 6saray 352. randevu
fenerbahce hat von den 352 spielen bis heute 130 gewonnen. 113 spiele hat 6saray gewonnen. das sind 17 siege mehr ! 108 gingen unentschieden aus. die zahlen sagen es deutlich: fenerbahce ist der topfavorit !!! auch die buchmacher sehen es genau so : für einen sieg von fenerbahce gibt es 2,1 und einen sieg von 6saray sogar 3,8. auch die buchmacher sind vom sieg von fenerbahce überzeugt. meine persönliche meinung ist, dass fenerbahce deutlich gegen 6saray gewinnen wird.
|
bu hafta fenberbahceliler icin cok güzel
gececek. neden mi ? bugün mesela bayram olacak kadiköy ful olacak. oturacak duracak yer kalmacak. 2000 6sarayli gelecek maalesef. ama bizim 52000 fenerli bunlari susturur. ama en önemlisi bizim futbolcular onlari susturacak. hem 6sarayi hem tüm türkiyeyi susturacaklar. cok farkli bi fenerbahce bekliyom ve farkli kazanacaklar. hafta sonu ise trabzonm 6sarayi liderlikden edecek. gökdeniz bu maca anormal asilacak. neden mi? gökdenizin bi arkadasi benim tanidgim. bu gökdeniz giresunlu ve ayni zamanda tuttugu takim aslinda fenerbahcemis. yani 6asarayi sampiyonlukdan etmek icin herseyi yapacak. fatih tekke ve ömer riza da 6sarayi bekleyen tehlikeler. biz ise hafta sonu konyayi paramparca ederiz. hersey bu aksamki mac ile degisecek. ve herkes susacak.
|
Fener kazanacak ve iki kupayida alacak
biz sadece kendi maclarimiza bakmaliyiz, diger maclarin sonucu bizi ilgilendirmez (tabiki centilmence oynandiklari sürece. tüm maclarimizi kazandiktan sonra sorun olmaz.
|
Ilk round Fenerin... FB2:1GS
1:0 Luciano
1:1 Ümit Karan 2:1 Alex |
evet dedigim gibi oldu fener hakli
olarak 6sarayi yendi ve bence cok iyi oynadi. serveti cok begendim adam 3-4 ay hic sans görmedi ve hakan süküre hic sans vermedi. daum servete inanmali ki inandi yoksa bu 6saray macinda sahaya sürmezdi onu. nobre 6saraya her macda gol atti bugüne kadar. ama nedense bu macda son 10 dakikada soktu. nerdeyse yine atacakti nobre ama aykut cok sansliydi. hakemlere gelince alexin golünde ne vardi? aykut topu elinden cikardi ve alex cok akilli sekilde topu ayagi ile aldi ve golü atti. ama hakem vermedi? neden? fenere celme takmak istedi ondan. ama faydasi olmadi fener hakemi de yenmesini bildi.
|
alexin ilk golünde ne vardi ?
evet tekrar soruyorum alexin ilk golünde ne vardi? hic birsey yoktu aykut topu elinden cikardi ve alex cok akilli sekilde topu ayagi ile aldi ve golü atti. hakem ama vermedi. neden ? cünkü feneri durdurmak istedi. bilmiyom bunun arkasinda kimler vardi. ama olsun fener hakemi de yendi. hem 6sarayi hem hakemi. bu mac fener icin dönüm maciydi ve fener bunu cok iyi degerlendirdi. fenerin taraftarlari yine cok iyi takimi motive ettiler. ben macdan önce handicap fenere verdim 100 euro für 3,8 ama olmadi. alexin golüne verseler olurdu. neyse can sagligi bu takim hem SAMPIYON olacak hem KUPAYI alacak. ve tüm türkiye fenerin karsisinda hazir ola gececek. öyle ya da böyle !!!
|
daha cok raundlar fenerin olacak bu
gidisle :-) ha sizi tebrik ederim cünkü fenerden kadiköyde 1 puan alabildiniz :-) baksana avrupa fatihine her sene babayi aliyorlar klasik gibi oldu :-) ama inan besiktas 6saray macinda sapina kadar besiktasli olacam :-) koptum beeee :-)
|
gidisle :-) ha sizi tebrik ederim cünkü fenerden kadiköyde 1 puan alabildiniz :-) baksana avrupa fatihine her sene babayi aliyorlar klasik gibi oldu :-) ama inan besiktas 6saray macinda sapina kadar besiktasli olacam :-) koptum beeee :-)
|
daha cok raundlr fenerin olacak bu
|
|
Cok heyecanlanma. Rövansli mac! :) o.T.
ohne Text
|
evet dogru bi iki daha atariz ! artik
alistik bi kere kolay kolay vazgecmez fenerbahce tek aski 6saraydan :-)
|
bi ara su ligi bi kenara koyalim
beni asil mesgul eden konu su´bizi milli takim : bakin ersun yanak (ki bence cok iyi bi antrenör) milli takimda yeni bi jeneration yaratmaya calisti. ne yapti? mesela hakan sükürü kesdi milli takimdan. sonra neler oldu neler. adama etmediklerini yapmatiklarini birakmadilar. neymis efendim vay hakan sükür nasil kesilirmis vay ersun yanal 6saray düsmanimis. tamam dogrudur ersun yanalin fenerbahceli oldugunu herkes bilir. ama bunun ile ne alakasi var? adam hakan yeterli görmemeis ve milli takima almadi. ama BIZIM su meshur 6sarayli medya ersun yanali yakti. ben bi fenerbahceli olarak ersun yanali fenerbahcenin basinda görmegi cok isterim. inaniyom ki fenerbahceyi bu adam ucurur cünkü adamin vizyonu var. fenerbahce de bu vizyonu gerceklestirmek icin hersey var : para, taraftarin babasi türkiyenin en iyi stadi iyi bir yönetim ve delikanli bi baskan. daum bu sezon sonu iyi bi sekilde gönderilmeli cünkü fenere 3 yil üst üste 3 sampiyonluk yasatti ve onca derbi zaferleri . benim aklima sezon sonu mesela söyle bi pankart geliyor bizim taraftar bunu yaparsa daum cok duygulanir bence : "herr daum wir danken ihnen für ihre gute arbeit trotz einiger rückschläge. im grossen und ganzen sind wir aber mit ihnen zufrieden. für die zukunft wünschen wir ihnen und ihrer familie alles gute. fenerbahce fangemeinde."
|
bencede artik zamani geldi
ama bence bu Aykut Kocaman olmali tamam Ersun hoca iyi bir hoca ama son seneler cok yipratildi, milli takimin basindayken yerden yere vuruluyordu, sonrasi öz güveni sarsildi ve hatalar yapmaya basladi. bu onun basindan etkilendiginin bir göstergesidir, fener hocasi kim olur ise olsun hep elestirilir eger basindan etkileniyorsa o zaman basarili olamaz. O yüzden yerli bir hoca gelecek ise bu Aykut Kocaman olmali.
ama öncelikle daumun kalmasindan yanayim fener tarihinin en basarili hocasi ücüncü sampiyonluk geliyor bu dört besde olabilir, basin haksiz bir sekilde elestiriyor, adamin elinde dogru dürüst bir bek bile yok solda milli takiminda tercihi sag ayakli ümit sagda ise orta yapma özürlü olan serkan adamin elindeki en iyi bekler ise tabiki yurt disinda basarili olunamaz. |
aslinda beni hem düsündüren hem güldüren
konu su : tamam ersun yanal hakan sükürü milli takima almadi adami idam ettidiniz. nedeni belli adam sizin yüzünüzde 6saray düsmani. tamam 6saray düsmani olabilir cünkü fenerbahceli. AMA baksana sözde imparatorice fatos da son milli maca hakan sükürü almadi ve gelecek maclardada almacak. merak ediyom su nefret ettigim 6saray medyasi ne yapacak. fatos ne yaptin ? sende mi hakan sükür düsmani 6saray düsmanimisin yoksa ? gülermisin aglarmisin vallahi sasdim. neyse önemli olan fenerbahce bu ersun yanal cok iyi antrenör ve o fenere cok yakisir.
|
volkan mi aykut mu ?
bence volkan iki klas daha iyi aykutdan. bi kere kalecilik icin mükemmel bi fizigi var volkanin. uzun boylu ve iri yapili dev gibi adam yani. bu kalecilikda ilk sarttir. aykut ise volkanin cok arkasinda. fizik olarak bi kere volkan kadar degil. bir santrfor olarak volkan benim üstüme cikarsa daha cok ürkerim.
|
FB 2:1 GS
öncelikle böyle bir zeminde iyi sayilabilecek bir mücadele gösterdikleri icin iki takim futbolcularinida kutlarim.
zeminin kötülügünden futbolcular tupu kontrol etmekte güclük cektiler ve iki takim adinada cok top kaybi yasandi. gs teknikdirektörü bence akililik yapip ilici saha sürmedi ve onun yerine üc forvet oynati, cünkü ilic bu zeminde hic birsey yapamazdi. daum ise 70 dakika forvetsiz oynayarak büyük bir hata yapti bence. nitekim fenerde bu zeminde agir tomas ve songu hataya zorlayacak bir futbolcu yoktu, eger nobre ilk onbirde baslasaydi zeminin agirligi fenere büyük bir avantaj olurdu, cünkü song ve tomastan daha hareketli ve onlarin burnunun direginde olacagi icin tomasa ve songa büyük baski yaratip gol pozisyonlarina gire bilirdi. birde denize deginmek istiyorum, eminimki herkes görmüstür denizin gercek yerinin orta saha oldugunu. Macin hakemi genelde iyiydi ama Alexin bariz gölünü komik bir sekilde saymiyarak büyük bir hata yapti ve skoru etkiledi. bu hakemler feneri kolluyor diyenlerin zaferidir. tamam hakemler fener lehine hatali kararlar verdi ama fener alehine verilen hatali kararlarda cok ve gs lehine verilen hatali kararlar da cok. bence bunlarin hic birinde art niyet yoktu ama dünkü gölü saymamasi bence art niyetli bir karardi bu hakemlerin etki altinda oldugunu gösterir, hakemin önündeki temiz gölü saymamasinin baska bir nedeni olamaz. Sonucta fenerbahce önceden tahmin edildigi sekilde galatasarayi evinde yendi ve tur icin avantaj yakaladi. ama tur daha atlanmadi ve kimse havaya girmesin. birde fenerli taraftarlara deyinecegim, hasan sasa atilan madeleri aslinda fener camiasina ve aziz baskana atilar. ben böyle görüyorum artik bunlara sert tepkiler konulmasi lazim her stadimizda cünkü göz yumuldukca cogaliyor ve uluslar arasi maclarda acisini ülke olarak hepimiz yasiyoruz. sporda siddet hayvanliktir. |
Aykut galatarayda Mondragonun yedegi
Volkan ise düne kadar Fenerde ve Milli takimda as olarak görev yapiyordu ve bu gelecek icinde gecerli olacak, aradaki farki anlamak icin ikisini ayni macta seyretmeye gerek yok
|
Deutscher Fußball - wohin?
Der deutsche Fußball nähert sich so langsam dem Niveu des türkischen.
Kein Verein mehr in der Champions League und die Nationalmannschaft spielt auch nur noch Schei... |
also es scheint ein psychologisches
problem zu sein, denn anders kann ich mich nicht erklären warum 6saray gegen fenerbahce fast immer verliert. und das komische ist egal wie ausgangssituation ist das ergebnislautet fast immer : and the winner is again FENERBAHCE ! also auch wenn fenerbahce SCHEINBAR am boden ist und 6saray obenauf ist der sieger immer fenerbahce. also es ist meiner meinung eine kopfsache die spieler von fenerbahce betrachten dies als ein persönliches problem mit 6saray und geben immer vollgas. auch 6saray hat das bestreben zu gewinnen ohne zweifel. aber der letzte WILLE fehlt. und die spieler von fenerbahce haben diesen letzten entscheidenden willen zu gewinnen. ich glaube wenn die spieler von 6saray gegen fenerbahce auf den platz laufen haben sie im kopf schon verloren. gestern ist mir etwas sehr komisches aufgefallen : nicht nur alle fenerbahce fans wie ich haben auf sieg und sogar handicap sieg von fenerbahce gegen 6saray getippt. nein haltet euch fest viele leute (von denen ich weiss, dass sie fans von eziktas, hamsispor oder ...) haben das gleiche getan. auch sie waren sicher fenerbahce wird 6saray weghauen.und genau so kam es auch. nichts neues also ein gewohntes klassisches ergebnis. alistik artik :-) sizde alisirsiniz :-)
|
2-1 i neden avantaj olarak görüyorsunuz?
Avrupa maci olsaydi, kendi sahamizda keske gol yemeseydik derdiniz herhalde.
1-0 avantaj olurdu ama 2-1 bence cok tehlikeli bir sonuc. |
Kendi basina forumu doldurmaya basladin
yine ayni konularla.
Alismis kudurmustan betertir derlerdide, inanmazdim. |
Bu filmi daha önceleride görüyorduk
Tarih yine tekerrür etti ve yine fener kazandi! Bizim acidan anormal birsey degil tabiki bu. Bu yüzden GS"liler tekrar tekrar gecmis olsun diyoruz.
Bence cok güzel, cekismeli ve mücadelenin üst seviyede oldugu bir mac izledik. Hakli bir galibiyet aldik ve dogal olarak sevinmekde hakkimiz. Bu durumda GS"lilerden gelecek tebriklerede acigiz yani:) Ben baska konulara deginmek istiyorum: Fenerin golü sayilmaz, Ayhan artistlik yapar, Hasan tribünleri tahrik eder, GS"li futbolcular her pozisyona itiraz ederler......Bunlar normal birsey oluryor. Baksaniza hic kimse tenkitde bulunmuyor. Oysa cifte standarad var belli: Fener elle gol atti Türkiye ayaga kalkti, Nobre sportmenlik disi hareket yapti diye adami asmadiklari kaldi. Nedense baskalarin galibyet ve sampiyonluklari temiz oluyor sadece bizimkinde leke var. Allah Allah, sizinki can ise bizimkisi patlican degil herhalde. Acaba düsünüyorumda dün ayni durumda GS"in gölü verilmeseydi bugün neler neler yazilacakti? Herkez haddini bilecek kardesim. Öyle camur atmak ve öküzün altinda buzagi aramak ile bir yere varamazsiniz. Sanki baska maclarda hic hata olmuyor. Sadece bu haftaya bakalim kafi gelecek. Hem Besiktas hemde Trabzon maclarindada eller konustu ceza sahasi icinde bunlar neden olay olmuyor? Isterseniz bende sizin gibi camurlasayim: Neden Yattara kirmizi kart gördü. Bana kalirsa kirmizilik bir hareket yoktu. Yoksa belli gücler hafta sonunu düsünerekten Trabzonun en iyi adamini cezalandirmak mi istediler? Politika camur atma politikasi degilmi kardesim, al bendende o kadar iste:) Iddia ediyorum eger GS liderlik koltuguna oturduysa bunda medyanin cok büyük bir payi var. Kendilerini öyle bir durumda gösteriyorlarki, sanki maddi zorluklar yasayan bir tek kendileri. Cikipda bir anadoludaki takimlara baksinlar bakalim, adamlar hangi sartlarda nasil mücadele veriyorlar. Aslinda yazilacak ve cizilecek o kadar cok sey varki ama bosuna nefes tüketmeye degmez. Hem zaten Fener düsmanlari bunu anlamaz, daha dogrusu anlamak istemezler. Eeee ne yapalim bizde kendilerini zaten hasta kabul ediyoruz:) Aklima takildi, söylemesem olmaz: Bakalim Mondi yerine Aykutu tercih eden Gerets ne kadar elestiri alacak (Bence Mondi Alexin 2 gölünüde, biri sayilmadi ya, yemezdi). Malumunuz bizim Daum 2,5 yildir durmadan elestiriliyorya o bakimdan yani. Birazda gir gir yapalim:) Bizim takim dün fenerli bayanlara, dünya kadinlar günü vesilesiyle, iyi bir hediye yapti. Darisi GS"li bayan taraftarlara. Kardesimde sizde dogru yerde ve dogru zamanda fenerli olsaydiniz.....:) Rövans ne mi olur? Vallahi hersey olabilir. Vasiyet onu gösteriyorki bundan sonra dis güclere karsida mücadele etmeliyiz (Medya sagolsun!). Ne diyelim Allah sonumuzu hayir etsin. Nasil olsa er yada gec ilahi adalet yerini bulacak. Ama ondan önce hafta sonu su bizim koltugu geri alalalim bakalim...:) Selamlar Harbi Fenerli Feytu |
Finde ich nicht. Welche deutsche Mann-
schaft außer Bayern München hat denn über Jahre hinweg wirklich an der Spitze mitgespielt?
Bayern selber hat das letzte mal vor 5 Jahren die CL gewonnen. Ich finde dass es sogar besser geworden ist, wie man auch am Bsp. von Werder gesehen hat. Die Nationalelf ok, die sind wirklich am Boden. Aber das ist ja auch seit über 5 Jahren bekannt. |
Her zaman tartismaktan biktim....
GSli bazi oyuncular hakkinda yazdiklarina katiliyorum.
Hasan Sas"in hakemleri bir dövmedigi kaliyor. Cok yapti bunu. Görmemezlikten gelen hakemlerin kalibina tüküreyim ben. Küfür yemekten beter olduklarinin farkinda degiller. Gecen sezon Thomas düsme potasinda olan bir takimin oyuncusunu tahrik ederek oyundan atilmasina neden olmustu ve görüntülerden o oyuncu ihrac edildiginde nasil pis pis gülerek tükürmüstü ona karsi. Görmemezlikten geldi birileri! Besiktas"in defans oyuncusu Emre, Nobre"ye parmak attiginda TVden görüntüleri ile cezalandirilmisti oysa. Bir haksizlik, esitsizlik kesinlikle var. Bunu kabul etmedigimiz sürece, aynen devam edecektir bu durum! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:43 Uhr. |