Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Unterhaltung & Fun (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=400)
-   -   Hos görmedigimiz Sey(ler).. (http://localhost/forum/showthread.php?t=9133)

lafebesi 11.06.2013 08:59

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066645)
Tatlish, es ist ein Unterschied ob man als eine Frau von Männern angemacht wird oder als ein Mann von schwulen Männern auf die übelste Art und Weise angemacht wird.

Warum ist es ein Unterschied, ob eine Frau übelst von Männern angegraben, begrabscht und angemacht wird oder ein Mann von Schwulen? Wo ist da der Unterschied?

Ich sehe keinen.

11.06.2013 09:40

Zitat:

Zitat von lafebesi (Beitrag 2066716)
Warum ist es ein Unterschied, ob eine Frau übelst von Männern angegraben, begrabscht und angemacht wird oder ein Mann von Schwulen? Wo ist da der Unterschied?

Ich sehe keinen.

diese angeblichen geschichten von oc lastosch sind alle absurd.

merkst du denn nicht dass es nur ein profilierungsdrang von ihm ist?

11.06.2013 11:41

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066724)
diese angeblichen geschichten von oc lastosch sind alle absurd.

merkst du denn nicht dass es nur ein profilierungsdrang von ihm ist?

Diese Geschichte ist noch gar nichts, und irgendwie habe ich bock ein paar davon zu erzählen, einfach nur damit du daran vor Neid krank wirst :D

Schließe nicht immer von deiner beschränkten und kümmerlichen Dasseinsafristen auf andere Nuttenpreller. Und hör auf neidisch zu sein, der hat's der andere hat es halt nicht. Finde dich mit einfach damit ab..
Ich habe dir eine Adresse gegeben und habe dir auch geschrieben, dass du mich anschreiben und mir darin mitteilen sollst wann du kommst. Nichts davon hast du getan. Kennst mich nicht einmal und suchst nach meiner Firmenanschrift, also das muss fortschrittliche demokratie oder einfach die Logik eines Nuttenprellers sein, der einen Puffbesuch mit einer realitätsverzehrt mit einer Affäre verwechselt.. Ich sehe es schon kommen, irgendwann wird man dich noch werden dich die "men in white" in einer Zwangsjacke von zuhause aholen :D

11.06.2013 12:02

Zitat:

Zitat von lafebesi (Beitrag 2066716)

Ich sehe keinen.

Deine Ansicht beeinträchtigt deine Einsicht. Ich habe nicht davon gesprochen, dass man handgreiflich angemacht wird, in so einem Fall hätte ich diese Schwuchtel wohl halbtot verprügelt. Zwar bin was Boxen betriffft weit von der Klasse eines Firat Arslan's entfernt, aber bin schon ein guter Kampfsportler gewesen :D Für solche Schwuchtel und halbstarke wie Mülltoni reicht es allemale aus. :D
Ich war mal mit meiner Ex-Verlobten in einem türkischen Kino, da lief der Film "Deli Yürek" mit Kenan Imirzalioglu und Zara usw.. Da hat mal ein Halbstarker eine dumme Anmache bei meiner Verlobten gestartet.. Ich habe die Situation bemerkt und ging dann zum Ort des Geschehens, da schaute mich einer an und machte dieses Wolfzeichen.. Ich sagte zu ihm itten kurt olmaz lan köpek und schaute ihn an und fragte ihn, ob es diese Hand sein soll, die ich ihm in seine vom Sonnenlicht verschonte Körperöffnung reinstecken soll.. Er schaute seine Kumpels an wollte sich Mut machen.. Nach zwei K.O Schwingern in seine dreckige Inzuchtfresse und seine ekelhaften behaarten Affenaugen, warf ich ihn den Gang runter und irgendwie muss ich wohl richtig in Fahrt gekommen sein, in einer Minute drei kleine Wichser...
Damit komme ich gar nicht, klar. Wäre meine Verlobte nicht dabei gewesen, übrigens die schönste Frau, die schönste Mischung aus dem Balkan und Anatolien überhaupt, hätte ich sogar noch ein wahres Exemple statuiert.. Solche Nuttenpreller, Frauenschläger und andere abartige Existensformen darf man nicht wie ein "deutscher Gutmensch" in die Kategorie der Menschen stecken und auch so behandeln..

Spass mal bei Seite.. Wie du siehst, bin ich für die klassiche Rollenverteilung. Jeder muss seine Rolle ausfüllenn. Ein Mann muss ein Mann sein und eine Frau muss eine Frau sein..

Ach so zurück zum Thema, nichts darf gegen den Willen einer Frau erzwungen werden.. Aber Frauen sind auch so ein Fall für sich. Erwarten von einem Mann dass er sich an bestimmte Daten erinnert wie den Tag, an dem man sich kennengelernt hat, oder an ihren Geburtstag, doch sie wollen nichts davon wissen, dass sie um ein Jahr gealtert sind :)
Und als mann darf man damit auch keine Probleme haben :D

11.06.2013 18:37

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066729)
Diese Geschichte ist noch gar nichts, und irgendwie habe ich bock ein paar davon zu erzählen, einfach nur damit du daran vor Neid krank wirst :D

Schließe nicht immer von deiner beschränkten und kümmerlichen Dasseinsafristen auf andere Nuttenpreller. Und hör auf neidisch zu sein, der hat's der andere hat es halt nicht. Finde dich mit einfach damit ab..
Ich habe dir eine Adresse gegeben und habe dir auch geschrieben, dass du mich anschreiben und mir darin mitteilen sollst wann du kommst. Nichts davon hast du getan. Kennst mich nicht einmal und suchst nach meiner Firmenanschrift, also das muss fortschrittliche demokratie oder einfach die Logik eines Nuttenprellers sein, der einen Puffbesuch mit einer realitätsverzehrt mit einer Affäre verwechselt.. Ich sehe es schon kommen, irgendwann wird man dich noch werden dich die "men in white" in einer Zwangsjacke von zuhause aholen :D

oc lastosch,
bleib entweder beim thema oder schreib nur in einem thema über deinen titel "oc".

du hast deine postings gelöscht und denkst dass du deine aussagen leugnen kannst. aber ganz vaybee ist zeuge dass du ein "oc" bist.

üstelik bu kelimeyi sen kendine yakistirdin. benim terbiyem birisine orospucocugu dedirtmez. ama üstüne basa basa bu adres dogru degilse orospucocuguyum dedin.

simdi de kendin itiraf edip baska yerin adresini verdim diyorsun.
korkak oc lastosch. senin her kelimen yalan. basiretsiz ben sana uslu olursan dövmem demistim. dogru adresi ver dedim. demek korku insani orospucocugu bile yapiyormus.

artik burada bu konuyu uzatma oc!!!

11.06.2013 23:00

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066745)
oc lastosch,
bleib entweder beim thema oder schreib nur in einem thema über deinen titel "oc".

du hast deine postings gelöscht und denkst dass du deine aussagen leugnen kannst. aber ganz vaybee ist zeuge dass du ein "oc" bist.

üstelik bu kelimeyi sen kendine yakistirdin. benim terbiyem birisine orospucocugu dedirtmez. ama üstüne basa basa bu adres dogru degilse orospucocuguyum dedin.

simdi de kendin itiraf edip baska yerin adresini verdim diyorsun.
korkak oc lastosch. senin her kelimen yalan. basiretsiz ben sana uslu olursan dövmem demistim. dogru adresi ver dedim. demek korku insani orospucocugu bile yapiyormus.

artik burada bu konuyu uzatma oc!!!

Ne kadar geri zekalisin, hani etraftaki yerleri gezip beni bulacaktin? Bulusma adresimiz dogru, sana da dedim,bana email at diye? Sorun nerde? Sorun senin gelmemende, zaten belliydi Orospucocgu, belliydi.. Önce küfür ediyorsun sonra gel diyorum cam cum ediyorsun sonra da geldim diyorsun.. Ben yerimdeyim, geleceksen gel, ya da gelmeyeceksen kerhaneye git orospu cogu..

lafebesi 12.06.2013 08:38

Öf ya.. adam gibi tartisamayacaksaniz birakin, ne bu böyle? Iyice sakizlasti burasi, gittikce argüman yerine küfür okuyorum, Forum bunun icin mi var? Caresizce karsinizdakini bi kenara birakin, ailesini de küfürlerinize maruz birakiyorsunuz!

Utanin biraz ya.. nasil terbiye almissiniz.. saskinim.

Asil konuya da dönmek gerekirse:
  • Tartismak ve argüman toplamak yerine karsidakini küfürlere, yalan dolana, terbiyesiz hakaretlere maruz birakanlari
  • Kendini herkesten ve herseyden üstün görüp sadece kendi at gözlüklerinden etrafa bakanlari
Hos görmüyorum.

12.06.2013 09:41

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066750)
Ne kadar geri zekalisin, hani etraftaki yerleri gezip beni bulacaktin? Bulusma adresimiz dogru, sana da dedim,bana email at diye? Sorun nerde? Sorun senin gelmemende, zaten belliydi Orospucocgu, belliydi.. Önce küfür ediyorsun sonra gel diyorum cam cum ediyorsun sonra da geldim diyorsun.. Ben yerimdeyim, geleceksen gel, ya da gelmeyeceksen kerhaneye git orospu cogu..

ahmak oc lastosch,
ben dedigimi yaptim. o binadaki sirketler arasinda insaat sirketi yok. dediklerin yalan.

sana ben orospucocugu demiyorum!!! sen kendin bunu demistin!!!!

arkadaslar bu basiretsiz bana adres verdi ve gel dedi.
ben o verdigin adres dogru degildir korkak dedim.
ama oc lastosch "bu adres dogru degilse ben orospucocuguyum dedi".

bunun üzerine gittim ankaranin en uzak noktasina ve ne gördüm. bir alis veris merkezi. hadi belki buradadir diye girdim danisma noktasina gidip sordum. tebessümle insaat sirketi yok burada dediler ve bana tüm firmalarin listesini gösterdiler. bunun üzerine starbucksin terasinda kahvemi yudumlayip bu lastik lastoschun kendisini nasil bu kadar dogru tabier ettigini düsündüm.

demek istedigim su: bu yaratiga orospucocugu ile hitap etmem kendi teklifi idi. benim terbiyem böyle seylere müsade etmez ama cok israr ettigi icin kiramiyorum bunu ;)

ps. bu oc lastosch ikinci defa ayni oyunu yapiyor. daha öncede kacti ve yazdiklarini silmisti. simdi yine kacti ve yazdiklarini sildi ama elimde screenshot oldugu icin yakalandi.

12.06.2013 15:13

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066761)
ahmak oc lastosch,
ben dedigimi yaptim. o binadaki sirketler arasinda insaat sirketi yok. dediklerin yalan.

sana ben orospucocugu demiyorum!!! sen kendin bunu demistin!!!!

arkadaslar bu basiretsiz bana adres verdi ve gel dedi.
ben o verdigin adres dogru degildir korkak dedim.
ama oc lastosch "bu adres dogru degilse ben orospucocuguyum dedi".

bunun üzerine gittim ankaranin en uzak noktasina ve ne gördüm. bir alis veris merkezi. hadi belki buradadir diye girdim danisma noktasina gidip sordum. tebessümle insaat sirketi yok burada dediler ve bana tüm firmalarin listesini gösterdiler. bunun üzerine starbucksin terasinda kahvemi yudumlayip bu lastik lastoschun kendisini nasil bu kadar dogru tabier ettigini düsündüm.

demek istedigim su: bu yaratiga orospucocugu ile hitap etmem kendi teklifi idi. benim terbiyem böyle seylere müsade etmez ama cok israr ettigi icin kiramiyorum bunu ;)

ps. bu oc lastosch ikinci defa ayni oyunu yapiyor. daha öncede kacti ve yazdiklarini silmisti. simdi yine kacti ve yazdiklarini sildi ama elimde screenshot oldugu icin yakalandi.

Hic bi bokta yapmadin. yapacak insan haber verirdi. Kapsiz yerden mi geliyorsun. Bilmiyorum sana nasil ögretildi, ama normalinde bir yere ziyarete gidilmeden önce haber verirlir.. Bunun kayidesi budur. Bunu yapmayan zaten zaten digerini de yapmaz..
Ben yine yerimdeyim, gel yanima, oraya var ve bana email at ben bir dakikda da ordayim... Diger seyleri yalan konusmanin kilifidir.. Bunu cocuklar yutar ama akli selim resit insanlar degil.. Sen orospucuklugunda da gecmissin, tam bir soysuz pic olmussun lan :D

12.06.2013 18:21

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066769)
Hic bi bokta yapmadin. yapacak insan haber verirdi. Kapsiz yerden mi geliyorsun. Bilmiyorum sana nasil ögretildi, ama normalinde bir yere ziyarete gidilmeden önce haber verirlir.. Bunun kayidesi budur. Bunu yapmayan zaten zaten digerini de yapmaz..
Ben yine yerimdeyim, gel yanima, oraya var ve bana email at ben bir dakikda da ordayim... Diger seyleri yalan konusmanin kilifidir.. Bunu cocuklar yutar ama akli selim resit insanlar degil.. Sen orospucuklugunda da gecmissin, tam bir soysuz pic olmussun lan :D

oc lastosch sana sormazlarmi evemi davet ettin ofise mi diye?

battikca batiyorsun.

sen erkek olsan ofis adresini verirdin ama ofis olmadigini ikimizde biliyoruz ;)

birak artik bu yalanlari.

ps. arkadaslar benim ofislerimde müsteriler haber vermedende geliyorlar. türkiyede almanyadaki gibi degil. bunu türkiyede is sahibi olanlar bilir. distribütör kafasi eser yol üzerindeydim deyip damlar. is ortaklarinin cani sikilir sap diye damlarlar. bu türkiyede cok dogaldir. ama issiz gücsüz ögleye kadar uyuyup ve gece 2ye kadar vaybeede takilan oc lastosch bu konulari bilmez ve yine cakar.

pps. oc lastosch bikmadinmi bu yalanlarinla cakmaya? bak artik "oc" olarak taninacaksin ;)

12.06.2013 23:54

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066784)
oc lastosch sana sormazlarmi evemi davet ettin ofise mi diye?

battikca batiyorsun.

sen erkek olsan ofis adresini verirdin ama ofis olmadigini ikimizde biliyoruz ;)

birak artik bu yalanlari.

ps. arkadaslar benim ofislerimde müsteriler haber vermedende geliyorlar. türkiyede almanyadaki gibi degil. bunu türkiyede is sahibi olanlar bilir. distribütör kafasi eser yol üzerindeydim deyip damlar. is ortaklarinin cani sikilir sap diye damlarlar. bu türkiyede cok dogaldir. ama issiz gücsüz ögleye kadar uyuyup ve gece 2ye kadar vaybeede takilan oc lastosch bu konulari bilmez ve yine cakar.

pps. oc lastosch bikmadinmi bu yalanlarinla cakmaya? bak artik "oc" olarak taninacaksin ;)

Burda bir yalan var o yalan da senin. Benim ofisime öyle her gelisi güzel kimse giremez randevu almadam. Biz orda is yapiyoruz. Pazar'da patlican satmiyoruz. Ki o da güzel bir is. Bir de sen yanlis varsayimlar önce kendi kafani karistirma ve baskalarinin kafasini da karistirmya calisma. Randevu alinmadan bir yere gidilmez Türkyie, eger Dingo'nun Ahirina degil de bir bir ofise gitmek istiyorsan.. Bi de yalan konusma Kenan senin ofislerin mofislerin yok.. Sen sifirsin Müllratte, hatta sifiri bile harcamissin.. Kenan ben T.C.'yim O.C'ler T.C'leri kaldirmak isteyinlerdir.. Bir de burda gelmeyen sensin, gelen insan haber verir.. Gerisi yalan dolan hava civa Müllratte..

13.06.2013 12:32

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066840)
Burda bir yalan var o yalan da senin. Benim ofisime öyle her gelisi güzel kimse giremez randevu almadam. Biz orda is yapiyoruz. Pazar'da patlican satmiyoruz. Ki o da güzel bir is. Bir de sen yanlis varsayimlar önce kendi kafani karistirma ve baskalarinin kafasini da karistirmya calisma. Randevu alinmadan bir yere gidilmez Türkyie, eger Dingo'nun Ahirina degil de bir bir ofise gitmek istiyorsan.. Bi de yalan konusma Kenan senin ofislerin mofislerin yok.. Sen sifirsin Müllratte, hatta sifiri bile harcamissin.. Kenan ben T.C.'yim O.C'ler T.C'leri kaldirmak isteyinlerdir.. Bir de burda gelmeyen sensin, gelen insan haber verir.. Gerisi yalan dolan hava civa Müllratte..

bak orospucocugu*
yine cakacaksin ve kiviracaksin.

1. türkiyede hangi sirket senin randevun yok yarin yine gel diyormus lan?
2. ne isi yapiyorsun basiretsiz. saat 2ye kadar uyuyup gece 2ye kadar burada sürtüyorsun.
3. benim sadece ofis ve büro degil daha bircok sey var ama burada aciklamak istemiyorum. ben türkiyede üretici ve ihracatciyim.
4. her isyerimde müsteri istedigi zaman gelebilir. müsteri olmasa bile sadece ürün yelpazeyi görmek isteyen veya hizmet bilgisi almak isteyende randevu almadan gelir.
5. gecenlerde tse bile randevu almadan bir isyerime ugradi sen ne anlatiyorsun?
6. türkiyenin en büyük insaat sirketleri olan agaogluna git ve senden randevu istiyorlarmi diye bak. cok geri zekilisin ve yine caktin.

bak oc lastosch konustukca batiyorsun. is hayatindan bihaber olman bir yana cahil ve gerzek birisin.

bunlari okuyan ve türkiyede yasayan is hayatinda deneyimli olanlar aynisini söyleyecektir.

bir daha atip tutma seni böyle ezerim.

@arkadaslar böyle yalancilarin hakkettigi gibi yaziyorum ama sizdende özür diliyorum. bu tip "orospucocuklari" baska dilden anlamadigi icin yerden yere vurarak belki akillanir. bu konu hakkinda yine yorumu size birakiyorum.

13.06.2013 16:23

Ankara-Oran'a, dag basi diyenin kalitesi ancak bu kadar olur!

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066883)
bak orospucocugu*
yine cakacaksin ve kiviracaksin.

1. türkiyede hangi sirket senin randevun yok yarin yine gel diyormus lan?
2. ne isi yapiyorsun basiretsiz. saat 2ye kadar uyuyup gece 2ye kadar burada sürtüyorsun.
3. benim sadece ofis ve büro degil daha bircok sey var ama burada aciklamak istemiyorum. ben türkiyede üretici ve ihracatciyim.
4. her isyerimde müsteri istedigi zaman gelebilir. müsteri olmasa bile sadece ürün yelpazeyi görmek isteyen veya hizmet bilgisi almak isteyende randevu almadan gelir.
5. gecenlerde tse bile randevu almadan bir isyerime ugradi sen ne anlatiyorsun?
6. türkiyenin en büyük insaat sirketleri olan agaogluna git ve senden randevu istiyorlarmi diye bak. cok geri zekilisin ve yine caktin.

bak oc lastosch konustukca batiyorsun. is hayatindan bihaber olman bir yana cahil ve gerzek birisin.

bunlari okuyan ve türkiyede yasayan is hayatinda deneyimli olanlar aynisini söyleyecektir.

bir daha atip tutma seni böyle ezerim.

@arkadaslar böyle yalancilarin hakkettigi gibi yaziyorum ama sizdende özür diliyorum. bu tip "orospucocuklari" baska dilden anlamadigi icin yerden yere vurarak belki akillanir. bu konu hakkinda yine yorumu size birakiyorum.

Siktir ordan amina kodugumun yalanci pici, senin gelmeni en cok bekeyen benim. Ve sana bulusma adresi de verdim. Benim ofisim yakininda dedim, sende etrafta 50 tane insaat sirketi yok ya bulurum dedin, soyunu sopunu siktigimin pici..
Bizim ofisimize, termin yapmadan öyle kimse habersiz giremez, hele orospucocuklari öyle habersiz hic giremez..
Sen pazarda misket m satiyon lan tipini siktigimin soysuz pici? Geleceksen adam gibi gel ve haber ver usulu budur.. Aha daha hala ordayim. Geleceksen gel, yoksa saat 19.00 bir ortagimla bir is yemegine katilacagim.

Bak olm, sana sinir olmak istemiyorum dedim, ama sen simdi sifiri degil de eski 100 bile harcattin. Olm senin isin gücün yalan dolan, iftira, hakaret mi? Simdi ben desem ki ulan senin üniversteni de senin gibi yalanci sahtekar bir soysuz pici de de bilmem ne ediyim desem hakli degilmiyim?

Ama bana gelen emailleri okuduktan sonra sana üzülüyorum Kenan? Kenan Türk kahvehanelerinden yasli bir adam alip yalanciktan kiz istetip irzina gecmissin, adina da ni$an koymusum? Dogru mu? Bana kalirsa ic güdüm dogru diyor.. Aslinda seni minarenin üstünü orturtmak gerekir lan serefini haysiyetini siktigimin kancik pic köpegi..
Ama dur Ingiltere'ye gidiyorum yakinda, Almanya'ya ugrarsam hele Düsseldorf'a seni bulurum Kenan? Orda hic elimden kurtulamazsan, sonra kinimin siddetiyle gerbermemek icin, ya ceketini ilikleyeceksin karsimda, ya da seni dayak manyagi yaparim ve deli gömlegi ile arta kalanini götütürürüm pickurusu..

13.06.2013 18:01

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066915)
Siktir ordan amina kodugumun yalanci pici, senin gelmeni en cok bekeyen benim. Ve sana bulusma adresi de verdim. Benim ofisim yakininda dedim, sende etrafta 50 tane insaat sirketi yok ya bulurum dedin, soyunu sopunu siktigimin pici..
Bizim ofisimize, termin yapmadan öyle kimse habersiz giremez, hele orospucocuklari öyle habersiz hic giremez..
Sen pazarda misket m satiyon lan tipini siktigimin soysuz pici? Geleceksen adam gibi gel ve haber ver usulu budur.. Aha daha hala ordayim. Geleceksen gel, yoksa saat 19.00 bir ortagimla bir is yemegine katilacagim.

Bak olm, sana sinir olmak istemiyorum dedim, ama sen simdi sifiri degil de eski 100 bile harcattin. Olm senin isin gücün yalan dolan, iftira, hakaret mi? Simdi ben desem ki ulan senin üniversteni de senin gibi yalanci sahtekar bir soysuz pici de de bilmem ne ediyim desem hakli degilmiyim?

Ama bana gelen emailleri okuduktan sonra sana üzülüyorum Kenan? Kenan Türk kahvehanelerinden yasli bir adam alip yalanciktan kiz istetip irzina gecmissin, adina da ni$an koymusum? Dogru mu? Bana kalirsa ic güdüm dogru diyor.. Aslinda seni minarenin üstünü orturtmak gerekir lan serefini haysiyetini siktigimin kancik pic köpegi..
Ama dur Ingiltere'ye gidiyorum yakinda, Almanya'ya ugrarsam hele Düsseldorf'a seni bulurum Kenan? Orda hic elimden kurtulamazsan, sonra kinimin siddetiyle gerbermemek icin, ya ceketini ilikleyeceksin karsimda, ya da seni dayak manyagi yaparim ve deli gömlegi ile arta kalanini götütürürüm pickurusu..

basiretsiz orospucocugu ben ankara orana dag basi demedim ankaranin en uc kösesi. ankaranin en uzak noktasi dedim.

geri kalan yalanlarinida liste halinde sunayimki okuyanlar senin ne kadar serefsiz oldugunu anlasin ;)

13.06.2013 18:01

arkadaslar burada orospucocugu lastoschun yazdiklarini siraliyorum. serefsizi orospucocugu ilan edince bu yazdiklarini sildigi halde herkes tarfinca bu yazilanlar kontrol edilebilir. elimde screenshotlar var.
Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066163)
Orasi cok büyük bir alandir Kenan, cöplükte naylon aramaya benzemez. Haber ver önceden ki bende orda bulunuyum ve seni orda bi yemege davet ediyim. Bizde adettendir, aslan yuvasinda saldirmaz, nezaket geregi de aslanlar gibi karsilar misafirini. Biz böyle ögrendik.. Haber bende gelirim olur Kenan?

alanin büyük oldugunu söyledi ve ben 50 katli bina olsada cok büyük bir alanda olsa o adresteki her insaat sirketine ugrayacagimi söyledim
Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066166)
sen merak etme evin numarasina kadar verdin. hatta yanlis adres degil ve yanlissa orospucocugu olayim dedin. 50 katli bina olsa bile her insaat bürosuna ugrayacagim.

simdi kivirma lastosch daha önceleri seni söyle yapacagim ve böyle yapacagim diyordun.
simdide kivirmaya basladin.

biraz sabret geldigimde gözümün önünde kivir.

ps. dedigim gibi adres yanlissa yandin lastik. seni burada artik kendine yakistirdigin naminla anarim. ;)

bunun üzerine bekliyorum seni dedi ve hicbir sekilde o adres yanlistir gelme demedi. inandirici olmak icin kebap söylerim diyor :)
Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066168)
Kenan bekliyorum seni Kenan... Seni gördügüm gün sanki bayrammis gibi karsilarim.. :D

Ne ismarlayim sana, bizim oranin Testi kebabi meshur'dur ama acili olur.. Zaten yiyecegin tek aci da o olur.. Kenan bak korkmayacaksin ve geleceksin oldu mu? :D

konuyu fazla uzatmamak icin yine adres yanlissa orospucocugu olacagini hatirlatarak konuyu kapattim.
Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066174)
lastosch devamli ayni konuya deginmene gerek yok. gelecegim ve görecegiz. o adreste seni bulamazsan senin tabirinle orospucocugu&amp olarak kendini tanitmis olacaksin.

aslinda benim terbiyem bu kelimeleri kullanmami müsade etmiyor ama sen bu kelimeyi kullandigin icin bir sakinca görmüyorum.

o binada insaat sirketlerini soracagim ve hepsine ugrayacagim.

hala herkesi kendisi gibi zannettigi icin gelecegimi inanamiyor ve soruyor.
Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066154)
Yalanin kurusun emi, senin var ya Allah bir dedigine bile inanilmaz ama neyse..
Gel bekliyorum ama ne zama geliyorsun Kenan?

ben haftaya geliyorum diyorum ve oc lastosch hala pismis kelle gibi siridp yalanlarina devam ediyor. telefonnumarasi olsa sana 1 saat önce haber veririm ama olmadigi icin randevusuz ofisine gelecegim diyorum.
Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066157)
.... haftaya geliyorum kocum. bakalim o adreste varmisin yokmusun. malesef numara vermedigin icin seni gelmeden önce bilgilendiremiyecegim. ama merak etme uslu olursan kilina zarar gelmez.

arkadaslar artik yorum size kaliyor.

hic cekinmeden orospucocuguna bu yazdiklarini niye sildi diye sorabilirsiniz.

hic cekinmeden o adresin yanlis oldugunu niye önceden söylemedin diyebilirsiniz.

yanlis adres verirken kendini niye orospucocugu ilan ettin lastosch diyebilirsiniz.

olm lastosch adami iste böyle orospucocugu yaparlar diyebilirsiniz.

13.06.2013 21:29

@Psikolojin baya bozulmus ya da baska bir sey edilmis ayni senin gibi Kenan..
Bak ben yerimdeyim, verdigim bulusma adresimiz de dogru.. Cagir beni eger kendine güveniyorsan. Ama dedigim gibi anani da getir oldu mu? Saklanmak icin hazir bir yerin bulunmus olur orosponun pic kurusu..
Burda arkadaslar arkadaslar diyorsun? Kimmis senin arkadasin lan? Piclerin, oropuc cocuklarinin ve Nuttenpreller'larin arkadasi olmaz tamam mi lan? Senin beyni de mi siktiler lan. Bunu anlamayacak ne var?

Kenan ne zaman geliyorsun? Bak olm haber ver tamam mi lan pic kurusu?

14.06.2013 09:11

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066931)
@Psikolojin baya bozulmus ya da baska bir sey edilmis ayni senin gibi Kenan..
Bak ben yerimdeyim, verdigim bulusma adresimiz de dogru.. Cagir beni eger kendine güveniyorsan. Ama dedigim gibi anani da getir oldu mu? Saklanmak icin hazir bir yerin bulunmus olur orosponun pic kurusu..
Burda arkadaslar arkadaslar diyorsun? Kimmis senin arkadasin lan? Piclerin, oropuc cocuklarinin ve Nuttenpreller'larin arkadasi olmaz tamam mi lan? Senin beyni de mi siktiler lan. Bunu anlamayacak ne var?

Kenan ne zaman geliyorsun? Bak olm haber ver tamam mi lan pic kurusu?

burada herkes bu konuda hakli oldugumu biliyor ama o cocugun üstüne gitme yazik diyorlar.

herkes evet o adresi yanlis vermis ve kancikligini gösterdi ama sende ona devamli orospucocugu deme diyorlar.
hic ummadigin kisiler bu herifin terbiyesi yokmus. insan kiliginda bir hayvanmis diyor. terbiyesini kaybetmis diyorlar bana.

bende o terbiyesni kaybetmedi zaten hicbir zaman terbiyesi yoktu diyorum.

kendisini orospucocugu olarak tarif eden insandan ne beklenir diyorum.

@arkadaslar dikkat ediyorsaniz bu kisinin hayati yalan. daha önceleri ben bunu desifre edip rezil ettim. sonra girdigi ciddi konularda serefini alip ortada biraktim. simdide kendi agziyla orospucocugu ilan ettirdim. hala utanmadan aramizda dolasiyor. :) daha ne yapayim???

14.06.2013 15:14

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066968)
burada herkes bu konuda hakli oldugumu biliyor ama o cocugun üstüne gitme yazik diyorlar.

herkes evet o adresi yanlis vermis ve kancikligini gösterdi ama sende ona devamli orospucocugu deme diyorlar.
hic ummadigin kisiler bu herifin terbiyesi yokmus. insan kiliginda bir hayvanmis diyor. terbiyesini kaybetmis diyorlar bana.

bende o terbiyesni kaybetmedi zaten hicbir zaman terbiyesi yoktu diyorum.

kendisini orospucocugu olarak tarif eden insandan ne beklenir diyorum.

@arkadaslar dikkat ediyorsaniz bu kisinin hayati yalan. daha önceleri ben bunu desifre edip rezil ettim. sonra girdigi ciddi konularda serefini alip ortada biraktim. simdide kendi agziyla orospucocugu ilan ettirdim. hala utanmadan aramizda dolasiyor. :) daha ne yapayim???

O hayati yalan olan kisi sensin Müllratte! Benim hayatim da gercek, buraya ekledigim resimimde gercek, anlattigim hersey gercek.. Senin buraya ekledigin resim bile baskasinin..

Sözünde durmuyor, söyleneni algilayamiyon, olm sen benim elime su dökemezsin..

Benim hakkimda sana bir kisi bile kötü bir seyler söylüyorsa ben bitmissim demektir lan Müllratte :D
Burda senin ne cacik oldugunu herkes biliyor.. Bana gelen emailleri okurken, beni bir ter basiyor, sonuna kadar okumakta zorlaniyorum senin pisliklerinden..

Ehh kahveden ne zaman bir ihtiyar kumarbaz bir pici alipta bir kiz istemeye gidecegin kenan? :) Anlasilan normal sartlarda seni tennezül eden yok..

14.06.2013 15:41

O resimdeki Atatürk geriz zekali

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066997)
O hayati yalan olan kisi sensin Müllratte! Benim hayatim da gercek, buraya ekledigim resimimde gercek, anlattigim hersey gercek.. Senin buraya ekledigin resim bile baskasinin..

Sözünde durmuyor, söyleneni algilayamiyon, olm sen benim elime su dökemezsin..

Benim hakkimda sana bir kisi bile kötü bir seyler söylüyorsa ben bitmissim demektir lan Müllratte :D
Burda senin ne cacik oldugunu herkes biliyor.. Bana gelen emailleri okurken, beni bir ter basiyor, sonuna kadar okumakta zorlaniyorum senin pisliklerinden..

Ehh kahveden ne zaman bir ihtiyar kumarbaz bir pici alipta bir kiz istemeye gidecegin kenan? :) Anlasilan normal sartlarda seni tennezül eden yok..

Gerizekali o resimdekinin Atatürk oldugunu bilmeyen mi var bu cümle alemde.. Hen cidden balatalarini siyirmissin lan Mülltoni...

Iste camur at izi kalsin diye buna derler Mülltoni... Herkesi kendin gibi yalanci saniyorsun.. Ama madem o resimdeki sen degil diyorsun bende bir sekilde benim oldugumu gösteriyim sana..
Bu bir

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik,
geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu
"ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir!
O, memleketin her köşesinde yeni fikir,
yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan
aydın ve savaşçı bir topluluktur.
Ben, onların rüyasını temsil ediyorum.
Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri
şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz,
hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı
olması gereken Mustafa Kemal odur!

Benim resimimi bilenler bilir, öyle agam saham bir resim de koymamistim, ama benimle tanismak isteyenlerin sayisi belirsiz idi, gercekler bu Mülltoni.. Sana onbin fark atacak kadarim fazlasina gerekmez:-D
Ehh bende insanim yani.. Bende etten kemiktenim.. Onbin tane de biraz fazla gelir :D

Deli gömlegini sana yollamak icin bir adress ver de hem sana deli gömlegini yollayim hemde seni gereken yere götürecek olan ambülansi :D

14.06.2013 15:54

Zitat:

...Benim hayatim da gercek, buraya ekledigim resimimde gercek, anlattigim hersey gercek.. Senin buraya ekledigin resim bile baskasinin.. ..

cok basit kivirmaya calisiyorsun.

oc lastosch palyacodan beter oldun

önce resminin gercek oldugunu söyleyen orospucocugu benim yazdikalrima ve kanitlara karsi dik duramadi ve yine dansözlük yapmakta.

14.06.2013 16:03

Burda bir beter olan var oda sensin KENAN

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2067011)
cok basit kivirmaya calisiyorsun.

oc lastosch palyacodan beter oldun

önce resminin gercek oldugunu söyleyen orospucocugu benim yazdikalrima ve kanitlara karsi dik duramadi ve yine dansözlük yapmakta.

Inan bana sana ettiginin küfürleri ben sana yagli yoghurtlu yedirtirdim ama bana bu küfürleri yakistiramayanlarin hatirina sana belden asagi küfür etmeyecegim Müllratte.

Senin karsinda nasil dik duruyum olm karsindaki 185 boyunda bir 190'a ramak atmis adam. Sen ise 160 küsür ve kel kafa.. Dik durursam seni göremem ki :D
Hele bizim cemaatci Mustafa bir 196 falan, yani nerdeyse 2,00 metre, ve dag gibi babayigit. Senin yazilarini okudukca vulkan gibi patlayasi geliyor :D

Levantier ne olur su bilmem nesini ne ettigimin ne idigü belirsizsiz olan ....'unun yazilarini bana gösterme diyor.. AKP'ye verdigi zarar Gezi parkindandan on beter diyor :D

Ey dümbelek, bugünlük bu kadar ilgi yeter mi? Ben simdi yemege cikiyorum.. Is güc görüsmesi, yalan dünyanin yalan isleri ile ugrasiyoruz iste..
Hadi sende biraz rahat ol, hapini al, Viagra ve sözüm ona sac cikarttan haplardan bahsetmiyorum, o sinirleri rahatlattan haplardan al, ama fazla alma yoksa geberip gidersin, ve gevse biraz..

14.06.2013 16:32

Zitat:

...Benim hayatim da gercek, buraya ekledigim resimimde gercek, anlattigim hersey gercek.. Senin buraya ekledigin resim bile baskasinin.. ..

arkadaslar. bu ococugu yine yalanlarini örtmeye calisiyor.

önce ben o resmi dememistim diye kiviracakti ama ben onun yazdikalrini kopyaladim ve size sunuyorum.

yorum size kalmis.

14.06.2013 19:28

Damat Kenan, ya da picligin daniskasi....

@Müllratte
Olm sen balatalari iyice siyirmissin. Senin gidisatin hicte iyi degil Müllratte.
Gel de yanima derdini söyle, derdini söylemeyenin dermani olmazmis!
Burda bi senin yalan konustugun ve lafi tersinden anlamaya calistigin görünüyor. Ama gercekler de ortada Mülltoni..

Ulän ate$ olsan bir yeri yakamazsin, cok gürlüyon ama yagdigin yok.. Senin kadar basiretsiz, beceriksiz, zaten tipine hic deginmeyecegim tam dibe vurur, gerizekali, dogmatik, fanatik, Nuttenpreller ve Natursekt hayrani görmedim. Bastirilmis icinde hangi duygu varsa internette bunu yasamaya calisiyorsun.
Zavalli seni.. Hadi simdi git kahvehanenin birine ihtiyar bir pic bul ve onu baban olarak tanit söyle dindar, tessettürlü bir aile kizini istetir Allah'in emriyle, peygamberin kavliyle.. ALLAH ILE ALDATAN SEREFSIZ SENI...

Sonra da ortaya cikarsa, bi bunalima girdigini anlat, ama cok damardan nagmelerle "kanina gireceksin" Böyle icinde cok sevdigin bir kiz olacak, o kiz hasta olacak, kemoterapi olmasi lazim bu masalin icinde, sac dökülmeleri, aglasmalara, dualar, insanliga ve aska olan inancin yitirilmesini de söz konusu et, herkese söyle güzelinden bi duygu sömürüsü yap, beynin cöplüklerinde fantezine göre bir seyler anlat.. Son nefesini senin o Theo Waigl ka$larinin altindaki pörtlek kurbaga gözlerine bakarak verdigini anlat...Nefesi güclü hocalar gibi ... Serefsiz sahtekar, hilebaz seni..Belki senin Dracula misali "o" andan itibaren o kadar "iyiyyken" nasil da kötü birisi oldugunu izah edersin :D

Ama teyzenin kizi duymasin, yoksa foyan ortaya cikar yalanci sahtekar, Allah'siz, kitabsiz seni..

15.06.2013 09:09

ja, ich weiss!

http://www.youtube.com/watch?v=ZpZ6Tszdxqw

15.06.2013 11:35

Zitat:

arkadaslar bu ococugunun ekledigi resim gercekmis.

bu basiretsizin anlattigi hersey yalan. resimdeki o degil!!!!

yorum size kalmis.

arkadaslar senin buraya ekledigin resim bile baskasinin diyen bu orospucocuguna sorun: "onun ekledigi resim kiminmis?".

ekledigim resim gercek dedigi gibi her anlattigina gercek diyen oc aslinda hayal dünyasinda yasadigini hepinizde görüyorsunuz.

15.06.2013 22:02

@ Mülltoni...

Kenan sen öküz altinda buzagi mi ariyorsun? Bu resimimi demedigimi cok iyi biliyorsun, bu resimdeki Mustafa Kemal Atatürk.. Onun da ben oldugumu sana bir sekilde ispatladim ama sen anladigin kadarini anliyorsun malesef..
Ama diger yandan da Atatürk'e niye düsman oldugunu simdi anlamaya basliyorum. Insan bilmedigi ve tanimadigi seyin düsmanidir.. Daha sen Atatürk'ü tanimiyorsun ki :D Ahh Kenan sana küfür edesim geliyor ama terbiyem müsait degil, ben bu kadarini söylüyorum sen de gerisini anla :D

Tuturmus bir yalani yok gelmiste ben yokmussum da, ben ordayim lagim faresi, ben ordayim.. hala da seni bekliyorum, eger annene naho$ bir lakapin takilmasini istemiyorsan bir an önce gel ve kurtul bu zanli durumundan :D

16.06.2013 12:51

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2067112)
@ Mülltoni...

Kenan sen öküz altinda buzagi mi ariyorsun? Bu resimimi demedigimi cok iyi biliyorsun, bu resimdeki Mustafa Kemal Atatürk.. Onun da ben oldugumu sana bir sekilde ispatladim ama sen anladigin kadarini anliyorsun malesef..
Ama diger yandan da Atatürk'e niye düsman oldugunu simdi anlamaya basliyorum. Insan bilmedigi ve tanimadigi seyin düsmanidir.. Daha sen Atatürk'ü tanimiyorsun ki :D Ahh Kenan sana küfür edesim geliyor ama terbiyem müsait degil, ben bu kadarini söylüyorum sen de gerisini anla :D

Tuturmus bir yalani yok gelmiste ben yokmussum da, ben ordayim lagim faresi, ben ordayim.. hala da seni bekliyorum, eger annene naho$ bir lakapin takilmasini istemiyorsan bir an önce gel ve kurtul bu zanli durumundan :D

Zitat:

ocl o zaman acikla benim buraya ekledigim yanlis foto hangisiymis ve senin buraya ekledigin gercek foto hangisiymis.

bak o bölümleri kirmizi yaptim yüzsüz yalanci. senin yaptigini afsar karisi bile yapmaz oc lastosch.

16.06.2013 16:26

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2067175)
ocl o zaman acikla benim buraya ekledigim yanlis foto hangisiymis ve senin buraya ekledigin gercek foto hangisiymis.

bak o bölümleri kirmizi yaptim yüzsüz yalanci. senin yaptigini afsar karisi bile yapmaz oc lastosch.

Senin buraya ekledigin o takim elbiseli gür sacli bir sahisin resimi senin degil Kenan.. Seni burda bir kac kisi cokta iyi tarif etti. Ama Allah'a sükür ben kendimi tanitmak icin kimsenin resimini buraya ne ekledigm ve ne de eklerim, simdi iki de bir Atatürk'ün resimini söz konusu etme, zaten batakhanelerde cirpiniyorsun daha da batarsin. Bilmem anlatabildim mi? ;)

17.06.2013 08:37

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2067183)
Senin buraya ekledigin o takim elbiseli gür sacli bir sahisin resimi senin degil Kenan.. Seni burda bir kac kisi cokta iyi tarif etti. Ama Allah'a sükür ben kendimi tanitmak icin kimsenin resimini buraya ne ekledigm ve ne de eklerim, simdi iki de bir Atatürk'ün resimini söz konusu etme, zaten batakhanelerde cirpiniyorsun daha da batarsin. Bilmem anlatabildim mi? ;)

Zitat:

basiretsiz oc lastosch buraya ekledigin hangi resim gercek?

screen yapip yine yalanini patlattim.

arkadaslar dikkat edin cevaplarina. sadece kiviriyor ve yalanini ortaya cikardiktan sonra konuyu baska yere cevirmek istiyor. bunun yaptigini birakin mahalle karisini afsar karisi bile yapmaz.

27.06.2013 11:40

aradan bir bucuk hafta gecti ve oc lastosch hala bu soruya cevap veremedi!!!!

02.07.2013 14:12

aradan üc hafta gecti ve oc lastosch hala bu soruya cevap veremedi!!!!

15.07.2013 15:42

5,10 Haber ile yola cikarak hepsi ayni diye genelleme yapanlardan hoslanmam
Dürüst olmayandan hoslanmam
Borcunu ödemeyenden hoslanmam
Egitime önem vermeyenden hoslanmam
Cocuklara karsi sabirli olmayandan, onlara güzel ve ayakta tutacak seyler ögretmeyen büyüklerden hoslanmam
Özellikle Cocuk yurdunda ki cocuklara sahipsiz cocuklar gözüyle bakip döven insanlardan hic hoslanmam
Olumsuz düsünen ve Olumlu düsünmeyi bilmeyenden hoslanmam
Hayvana önem verdigi kadar insana önem vermeyenden hoslanmam
Bu adam solcu, sagci , akpli, chpli deyip onun dürüstlügünü görmemezlikten gelmeye calisan insanlardan hoslanmam. Her kesimden saygiyi hakeden cikar, bunu bilmek lazim.
Birilerinin saciyla, giyimiyle dalga gecenlerden hoslanmam
Dedikodu yapan, kendine bakmayipda baskalariyla cok ugrasan insanlardan hoslanmam

13.08.2013 17:05

Mich ätzt der billige, starke, imitierter 5€ Duft an den Leuten,die auf der Strasse an mir vorbei gehen.

Bäääh!!!

17.08.2013 10:01

diese anabolika kinder im sommer.

WpumaC 31.07.2014 22:25

kendileriyle barisik olmayan insanlari sevmiyorum

WpumaC 31.07.2014 22:26

hayvanlara acimasizca zulmeden insanlari sevmiyorum

WpumaC 31.07.2014 22:28

evleri pis olan insanlari sevmiyorum

WpumaC 31.07.2014 22:30

yüzmesini bilmeyen insanlari sevmiyorum :D

WpumaC 31.07.2014 22:30

kirik kafali feyzadeyi sevmiyorum :D

WpumaC 31.07.2014 22:55

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2089900)
Passt, damit kann ich sehr gut leben :D

Toll!
Fährst du dieses Jahr nicht in Urlaub?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:34 Uhr.