Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Wissenschaften & Weltansichten (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=399)
-   -   Leben nach dem Tod ??? (http://localhost/forum/showthread.php?t=6597)

ufoz 10.01.2012 16:47

Pari Pari

Ich sage euch....in 50 Jahren besteht Deutschland zu 1/3 aus Türken, 1/3 aus Deutschen und 1/3 aus Hunden...

Nebenbei:Ich weiss nicht, ob man hier einfach Links posten darf aber hört euch mal diese coole türkische Version von der Wulff-Diekmann-Mailbox-Variante an....kendimi yerden yere attim :-)) http://www.youtube.com/watch?v=pX0r_qDqSl0

28.08.2012 22:14

Öldükten sonra yasamaya inanmayanlar ( varsa eger, öncelikle saygi duyuyorum ) en azindan Hz. Ali'nin su sözlerine kulak versinler ;
Öldükten sonra yasamak isterseniz ölmez bir eser birakiniz.
Hz.Ali

Billy73 30.08.2012 20:38

das mit den 1/3 türken wäre ich mir nicht sicher. nach der logik müssten jetzt die hälfte der deutschen juden sein. wie wir wissen kam es doch anderes. vergisst nicht, so ein knopf ist schnell gedruckt. das haben schon die japaner zu spüren bekommen.

die islamische a-bombe wird anders sein als sie es sich vorstellen. sie wird über ihren turbanen explodieren. also sollte man beizeiten mit dem geplärre vom müezzin aufhören, sonst kommt das richtige gejammere noch. oder man steht auf arabesk-reloaded...

31.08.2012 10:07

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2044115)
das mit den 1/3 türken wäre ich mir nicht sicher. nach der logik müssten jetzt die hälfte der deutschen juden sein. wie wir wissen kam es doch anderes. vergisst nicht, so ein knopf ist schnell gedruckt. das haben schon die japaner zu spüren bekommen.

die islamische a-bombe wird anders sein als sie es sich vorstellen. sie wird über ihren turbanen explodieren. also sollte man beizeiten mit dem geplärre vom müezzin aufhören, sonst kommt das richtige gejammere noch. oder man steht auf arabesk-reloaded...

Billy magst du keine moslems?
du kannst offen darüber reden.

Billy73 31.08.2012 17:59

azzi NAPIYON BEYAAAAA!!

evet, talibanfanclubuna yazili deyilim. ama ne yapcaksin.

insanin kafasini arapca gicikca barirlarsa ve durmadan mantigi sikerlerse ne düsüneyim sence, be yaaa?

AYNI BEYAAAA!

03.09.2012 08:59

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2044138)
azzi NAPIYON BEYAAAAA!!

evet, talibanfanclubuna yazili deyilim. ama ne yapcaksin.

insanin kafasini arapca gicikca barirlarsa ve durmadan mantigi sikerlerse ne düsüneyim sence, be yaaa?

AYNI BEYAAAA!

AYNI BEYAAAAA

SEN NAPION BEYAAAAA??

talibancida olma atatürkcüde olma. orta yolda ol.

BANA HERSEY DE AMA talibanci/atatürkcüyüm DEME BEYAAAA

Billy73 03.09.2012 11:09

ayni beyaaa

sen neyapiyon beyaaa?

abi, bana hersey de ama türklerden adam olur deme.

05.09.2012 18:50

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2044197)
ayni beyaaa

sen neyapiyon beyaaa?

abi, bana hersey de ama türklerden adam olur deme.

ayni ayniiii beyaaaaa

bana hersey de ama türklerden adam olmaz deme.
ben vaybelileri adam etmeye calisiyom. ama cogu benden kaciyor veya küfür ediyor.

sen napiyong beyaaaaaa?

Billy73 05.09.2012 19:45

ayni beyaaa

sen napiyon beyaaaa

yeni icaat cikartma is cikartma.

kardesim bana hersey de ama türklerden adam olur deme.

sorun, bizimkilerin tembelligi. Akilla alakasi yok. Yoksa arablardanda adam olurdu. Hepsi rahat.

Ben simdi emeiliyim bende tembellestim. Kardesim bana hersey de ama calis deme.

Sükrüüüü- isten kacmak bizim isimizdir.

Yakup espri yapma - cay yap

06.09.2012 10:42

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2044245)
ayni beyaaa

sen napiyon beyaaaa

yeni icaat cikartma is cikartma.

kardesim bana hersey de ama türklerden adam olur deme.

sorun, bizimkilerin tembelligi. Akilla alakasi yok. Yoksa arablardanda adam olurdu. Hepsi rahat.

Ben simdi emeiliyim bende tembellestim. Kardesim bana hersey de ama calis deme.

Sükrüüüü- isten kacmak bizim isimizdir.

Yakup espri yapma - cay yap

ayni beyaaaaa

kardesim bana hersey de ama emekliyim deme. senin yasin kac ne zaman emekli oldun beyaaaa?

sen napiyooonn beeeyaaaa?

Billy73 06.09.2012 12:45

ayni beyaaaaa

kardesim bana herseyde ama bu dünya calismak birseye yariyor deme.

ben 39 yasimdayim. esasinda daha önce emekli olcaktim. yanlis yatirim yaptim. beklemem lazim oldu.

insana okadar para lazim degil, ama insan galaxy tabmis, arabaymis, avratmis diye ugrasirsa tabi birsey kalmaz.

sükrüüü, minamlizm bizim isimizdir.

baksana levos, evlendikten sonra hic zamani olmuyor. karisi pantolonu giymis ona para getir emir leri veriyor. foruma yazma yasakligi yemistir.

sükrüü, evlenmemek bizim isimizdir.

Der_Levantiner 06.09.2012 14:01

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2044268)
ayni beyaaaaa

kardesim bana herseyde ama bu dünya calismak birseye yariyor deme.

ben 39 yasimdayim. esasinda daha önce emekli olcaktim. yanlis yatirim yaptim. beklemem lazim oldu.

insana okadar para lazim degil, ama insan galaxy tabmis, arabaymis, avratmis diye ugrasirsa tabi birsey kalmaz.

sükrüüü, minamlizm bizim isimizdir.

baksana levos, evlendikten sonra hic zamani olmuyor. karisi pantolonu giymis ona para getir emir leri veriyor. foruma yazma yasakligi yemistir.

sükrüü, evlenmemek bizim isimizdir.

Yok beyaaa? Isler gücler basimdan asmisti da ondan yazamadim. Iki gün biraz sakin olacak sonra yine kosturmacalar! Abee ne evlenmesi be yaa? Vierzig ist das neue zwanzig. Daha 3 senem var beyaa :)

Billy dostum aslinda ben niye evlenirim biliyormusun? Coluklu cocuklu güzel bir ailenin verecegi ortam kadar güzel bir sey yokta ondan! Kein Bock mehr auf Verhütungssex und kein Bock mehr meine Lebenszeit ohne Sinn und Verstand verstreichen zu lassen.

Yalan dünya yarsiz olmuyor be kardes. ;)

Billy73 06.09.2012 20:00

levos ne yapiyon beyaaaa?

kardesim bana hersey de ama kendimden usandim deme.

diyom ya kendine problem yarattin. cocukmus. kardesim bana herseyde ama cocuk deme. bu cagda cocuk mocuk mu yapilir? cocugun karsina dallas gibi bi sonderschüler cikarsa ne yapacak. daha bin yasam dolduracak sanat felan filan var dünyada. gerci 50 den sonra yasamin bi anlami kalmiyor zaten daha öncede yoktu ama onun icin cildirmis birseye baslaman yanlis. yok cocuk varmis beni sevecekmis. ya abi, bana hersey de ama dogmamis cocugun sevgisine muhtacim deme. off be benim abiyim de öyle seylere kandi. rezalet. off ya yapmayin ya. adam olun cocuk yapmayin beyaaaaa.

sükrüüü, akilli olmak bizim isimizdir. levos bosuna is cikartma beyaaa. biraz sanat yap. karaoke yap, kondomsuz yap, birseyler ögren, istruman ögren, dans ögren, nebiliyim adam ol iste beyaaaaa

pantolonunu indirtme, beyaaaaa

Der_Levantiner 07.09.2012 13:00

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2044287)

kardesim bana hersey de ama kendimden usandim deme.

diyom ya kendine problem yarattin. cocukmus. kardesim bana herseyde ama cocuk deme. bu cagda cocuk mocuk mu yapilir? cocugun karsina dallas gibi bi sonderschüler cikarsa ne yapacak. daha bin yasam dolduracak sanat felan filan var dünyada. gerci 50 den sonra yasamin bi anlami kalmiyor zaten daha öncede yoktu ama onun icin cildirmis birseye baslaman yanlis. yok cocuk varmis beni sevecekmis. ya abi, bana hersey de ama dogmamis cocugun sevgisine muhtacim deme. off be benim abiyim de öyle seylere kandi. rezalet. off ya yapmayin ya. adam olun cocuk yapmayin beyaaaaa.

sükrüüü, akilli olmak bizim isimizdir. levos bosuna is cikartma beyaaa. biraz sanat yap. karaoke yap, kondomsuz yap, birseyler ögren, istruman ögren, dans ögren, nebiliyim adam ol iste beyaaaaa

pantolonunu indirtme, beyaaaaa

Valla Billy, ben cok büyük bir jeans sirketine manken olarak calismistim, derken Claudia Schiffer'nin kücük kiz kardesi ile de tanismisligim olmustu ama baska da bir sey olmamisti Claudia Schiffer güzel degil ki kardesi güzel olsun, bizim köydeki her iki kizdan birisi ondan güzel. Firtinali dönemimde bir cok milletten bir cok güzel kadinlarla beraber olmustum. Yani bende bir nevi cinsel tatminlik meselesinde belirli bir doyumluluk var. Bunlarin zekatini versem, bir cok sözüm ona capkinlarin 100 senede görmedigini bir anda ezer gecer.. Grey denen Almanya'nin en büyük Reklam sirketinin önemli bir yetkilisinin kizindan tut vesaire vesaire niceleriyle. Sonra bir gün köye gitmistim. Hani derler ya, der Blick nach hinten verschärft den Blick nach vorn diye. Orda kim oldugumu ne oldugumu, yanlis nedir dogru nedir secme istisare ve muhasebesinde bulunmustum. Bende senin gibi tipik materialist düsünceye kapilmistim. Edip Akbayramin kardes isteme benden yavrum, cehennem sanir dünyayi, ozon delinmis yaniyor derimiz radyasyon sizintisi var falan filandan kafam karismisti..

Sonra gün geldi Hacibektas ilcesinde Haci-Bektas-i Veli'nin Makalatini ve Kerbela'da Muaviye oglu Yezit'in ordusuna karsi savasirken sehit düsen Hz. Ali'nin oglu ve Hz. Muhammet'in torunu olan Imam Hüseyin'nin torunu Imam Cafer'nin buyugru kitabini (İMAM CAFER BUYRUĞU) okumustum. Bende öze dönüs süreci baslamisti. Köydeki günler aklima gelmisti) Dedem beni ne zor sartlar altinda büyütmeye calisti, ondan ögrendigim bir seyi burda sana da ögretmeye calisiyorum nacizhane fikirimle.. Fakir olmak demek sevgisiz olmak demek degil. O günlerde yedigim bir kaymakli dürümün tadini bugün Hilton'da bes yildizli restoranlarda bulamiyorum. Ve günün birisinde anneanmmi görmüstüm rüyamda. Bana dedi ki sen hic görmedigin ölmüs dayina benziyorsun, oglun olursa adini Aziz koy demisti. Uyandim gördügüm rüya degildi sanki baska bir sey idi. Bir oglum olursa hem Allah'in bir adi olan ve hemde ölmüs dayimin adini olan Aziz adini verecegim.
Bu dünya söyle böyle muhabettlerine gelince.. Dünya hic bir zaman güllük gülistanlik degildir. Alisagelen tablo her zaman, savaslar, kavgalar, acilik, sefalet, göcler vesaire idi. Aman insanlar umutlarini yitirmedirler.. Seven ve sevilen insan her zaman umutlu olur. Kiyamet gününden bir gün önce bile bir fidan diker. Dünya dedigin zaten üc günlüktür dördüncü günü yotkur....

Önemli olan gercek sevecegin birisini bulup onunla hayatini paylasmaktir. O paylasimin bir sonucu da zaten insallah cocuktur... Hz. Ali efendimiz bak ne diyor:"Hersey verdikce azalir, ancak sevgi verdikce cogalir" Ondan sev, sevil bu dünya kimseye kalmaz..
Bi de ne diyecektim. Henüz dügün mügün yok, öyle de gözükmüyor dogrusu :) Seni dügünüme davet ederim o vakit gelince...

Vur davulcu vur davula güm güm gümlesin diley, kiz oglani sevmis dünya mali neylesin :)

Halay cekmesini ve oyun oynamasini biliyormusun? :)

08.09.2012 11:53

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2044303)
Valla Billy, ben cok büyük bir jeans sirketine manken olarak calismistim, derken Claudia Schiffer'nin kücük kiz kardesi ile de tanismisligim olmustu ama baska da bir sey olmamisti Claudia Schiffer güzel degil ki kardesi güzel olsun, bizim köydeki her iki kizdan birisi ondan güzel. Firtinali dönemimde bir cok milletten bir cok güzel kadinlarla beraber olmustum. Yani bende bir nevi cinsel tatminlik meselesinde belirli bir doyumluluk var. Bunlarin zekatini versem, bir cok sözüm ona capkinlarin 100 senede görmedigini bir anda ezer gecer.. Grey denen Almanya'nin en büyük Reklam sirketinin önemli bir yetkilisinin kizindan tut vesaire vesaire niceleriyle. Sonra bir gün köye gitmistim. Hani derler ya, der Blick nach hinten verschärft den Blick nach vorn diye. Orda kim oldugumu ne oldugumu, yanlis nedir dogru nedir secme istisare ve muhasebesinde bulunmustum. Bende senin gibi tipik materialist düsünceye kapilmistim. Edip Akbayramin kardes isteme benden yavrum, cehennem sanir dünyayi, ozon delinmis yaniyor derimiz radyasyon sizintisi var falan filandan kafam karismisti..

Sonra gün geldi Hacibektas ilcesinde Haci-Bektas-i Veli'nin Makalatini ve Kerbela'da Muaviye oglu Yezit'in ordusuna karsi savasirken sehit düsen Hz. Ali'nin oglu ve Hz. Muhammet'in torunu olan Imam Hüseyin'nin torunu Imam Cafer'nin buyugru kitabini (İMAM CAFER BUYRUĞU) okumustum. Bende öze dönüs süreci baslamisti. Köydeki günler aklima gelmisti) Dedem beni ne zor sartlar altinda büyütmeye calisti, ondan ögrendigim bir seyi burda sana da ögretmeye calisiyorum nacizhane fikirimle.. Fakir olmak demek sevgisiz olmak demek degil. O günlerde yedigim bir kaymakli dürümün tadini bugün Hilton'da bes yildizli restoranlarda bulamiyorum. Ve günün birisinde anneanmmi görmüstüm rüyamda. Bana dedi ki sen hic görmedigin ölmüs dayina benziyorsun, oglun olursa adini Aziz koy demisti. Uyandim gördügüm rüya degildi sanki baska bir sey idi. Bir oglum olursa hem Allah'in bir adi olan ve hemde ölmüs dayimin adini olan Aziz adini verecegim.
Bu dünya söyle böyle muhabettlerine gelince.. Dünya hic bir zaman güllük gülistanlik degildir. Alisagelen tablo her zaman, savaslar, kavgalar, acilik, sefalet, göcler vesaire idi. Aman insanlar umutlarini yitirmedirler.. Seven ve sevilen insan her zaman umutlu olur. Kiyamet gününden bir gün önce bile bir fidan diker. Dünya dedigin zaten üc günlüktür dördüncü günü yotkur....

Önemli olan gercek sevecegin birisini bulup onunla hayatini paylasmaktir. O paylasimin bir sonucu da zaten insallah cocuktur... Hz. Ali efendimiz bak ne diyor:"Hersey verdikce azalir, ancak sevgi verdikce cogalir" Ondan sev, sevil bu dünya kimseye kalmaz..
Bi de ne diyecektim. Henüz dügün mügün yok, öyle de gözükmüyor dogrusu :) Seni dügünüme davet ederim o vakit gelince...

Vur davulcu vur davula güm güm gümlesin diley, kiz oglani sevmis dünya mali neylesin :)

Halay cekmesini ve oyun oynamasini biliyormusun? :)

levos ne yapiyon beyaaaaa

bana hersey de ama kirkindan sonra akillandim deme.
kirkindan sonra seni sadece tenesir akillandirir ;)

Der_Levantiner 08.09.2012 13:07

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2044321)

Insan yedisinde neyse yetmisinde de odur. Bu kisilik meselesi. ;)

Billy73 08.09.2012 15:24

levos napiyon beyaaaaa,

ne oldu? kizlan anlasamadinmi?

ben halay felan bilirim, cünkü halay cekmek bizim isimizdirdi.

aba biraktim bu isler. bende istem spiritullestim. insan yasaminda bir insani sevmeli oda kendisidir. gerisi rüyadir.

abi bana hersey de ama rüyamda anneannemi gördüm deme. levos, beyaaaa. kizildereliler gibi abuk subuk hikayeler anlatiyorsun. tamam türkler sicak olabiliyor felan filan. ama ise yaramiyor. adam durmadan is cikartiyor.

ben dügüne, cenazeye felan karsiyim. basit islerden is yapiyorlar adama. adam öldüyse öldü beyaaaa. dügünmüs bir ton masraf yapiyorlar. yasam paylasmaymis. kadinlar erkeklerin neresini anliyacakta paylasacak. ancak erkegin kazandigi parayi paylasir onu hepsini.

hz aliymis veliymis nebilim neymis. kardesim bana hersey de ama hikaye deme.

baksana dünya insanlar birbirine giriyor. suriye bitti. sudi aribaistan rezalet. heryerde rezalet. insanlar neyapiyor? dügünmüs, dürümmüs, hava atmakmis nebiyim neymis dedikoduymuslan ugrasiyorlar. böyle dünyay cocuk degil bomba atacaksin.

erdogan assada zamaninda deseydiya, assad ezme insanlari cay yap.

aynisi sudi arabistandada yapsaya. ulan seyhler salakligi birak cay yap deseye ya.

sükrüüüüü, atombombanin dügmesi nerde.

sürkrüü dünyayi yok etmek bizim isimizdir

09.09.2012 08:38

Um bei dem thema zu bleiben.. manche leute sollten nicht wiedergeboren werden. :-)

Der_Levantiner 09.09.2012 21:19

@Billy

ne yapıyım kardeş ben öncelleri kizil kommunistlerin önde gidenlerindendim. Din, iman Allah kitap kelimelerini duyunca karsımdakini acıyarak cahil, aydınlatılması gereken bi zavallı olarak görürdüm. Ama gün geldi Molla olan ve arapca bilen bir büyük dedemin olduğunu ögrendim. Derken bir takım şeyler oldu ve bunlar benim inanc komumu yeniden değgerlendirmeme vesile oldu. Bu konuyu başka bir zaman sağlıklı bir şekilde tartışırız dilersen..

Bana sorarsan senin durumun çok vahim. Eninde sonunda üc cocuklu bir ailen olacak senin. Demedi deme :) Sen büyük laf konuşuyorsun, büyük laf konuşmanın bedeli nedir göreceksin :)

Assad'a, Iran'a, Türkiye'ye gelince, Allah sonumuzu hayır eylesin ve bizi bu ortadoğu virüsünden korusun. O bataklığa bi giren bir daha cıkamıyor. Ve bizim süper zeka başbakan ful gaz o istikamete doğru ilerliyor.. Bunları da ayrıntılı bi şekilde konuşuruz.

İnsan sırf bir yığın et ve kemik parçası olduğunu sanmıyorum.. Bunları da sonra görüşürüz. Kardeş annem bana 'damardan nağmler' yapıyor, dünya gözüyle oğlundan torun görmek istiyor. Annemi de kıramıyorum ve beni bi merak sardı. Benden gelen nasil olacak diye. Sırf bu merağı gidermek için bile cocuk yapılır değil mi ama :)

Hadi iyi akşamlar dilerim ;)

Der_Levantiner 09.09.2012 21:23

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2044345)
Um bei dem thema zu bleiben.. manche leute sollten nicht wiedergeboren werden. :-)

Mach dir mal da keine Gedanken, hier hat jeder nur einen Schuss frei, keiner kommt nochmals auf die Welt.. Wenn's vorbei ist, dann ist es vorbei..

10.09.2012 07:53

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2044322)
Insan yedisinde neyse yetmisinde de odur. Bu kisilik meselesi. ;)

anlattiklarina göre sen din düsmani kizil komunisttin, yetmisindede din düsmani kizil komünistmi olacaksin?

10.09.2012 07:54

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2044355)
@Billy

ne yapıyım kardeş ben öncelleri kizil kommunistlerin önde gidenlerindendim. Din, iman Allah kitap kelimelerini duyunca karsımdakini acıyarak cahil, aydınlatılması gereken bi zavallı olarak görürdüm. Ama gün geldi Molla olan ve arapca bilen bir büyük dedemin olduğunu ögrendim. Derken bir takım şeyler oldu ve bunlar benim inanc komumu yeniden değgerlendirmeme vesile oldu. Bu konuyu başka bir zaman sağlıklı bir şekilde tartışırız dilersen..

Bana sorarsan senin durumun çok vahim. Eninde sonunda üc cocuklu bir ailen olacak senin. Demedi deme Sen büyük laf konuşuyorsun, büyük laf konuşmanın bedeli nedir göreceksin :)

Assad'a, Iran'a, Türkiye'ye gelince, Allah sonumuzu hayır eylesin ve bizi bu ortadoğu virüsünden korusun. O bataklığa bi giren bir daha cıkamıyor. Ve bizim süper zeka başbakan ful gaz o istikamete doğru ilerliyor.. Bunları da ayrıntılı bi şekilde konuşuruz.

İnsan sırf bir yığın et ve kemik parçası olduğunu sanmıyorum.. Bunları da sonra görüşürüz. Kardeş annem bana 'damardan nağmler' yapıyor, dünya gözüyle oğlundan torun görmek istiyor. Annemi de kıramıyorum ve beni bi merak sardı. Benden gelen nasil olacak diye. Sırf bu merağı gidermek için bile cocuk yapılır değil mi ama :)

Hadi iyi akşamlar dilerim ;)

dedesi molla oldugu icin dindar olandan, babasi chpli oldugu icin chpli olandan kork ;)

din futbol takimi degilki tutasin.
parti futbol takimi degilki tutasin.

levos birak artik bu yobazligi. gel ben seni aydinlatayim.
benim 10 yil önce dedigim konulari sen daha yeni yeni kabulleniyorsun. cok geriden geliyorsun.

10.09.2012 10:19

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2044127)
Billy magst du keine moslems?
du kannst offen darüber reden.

Du Wichser, wenn du Moslem bist fress ich nen Besen! Im Islam ist Homosexualität Haram, denk mal drüber nach du Rosettenstecher!

Der_Levantiner 10.09.2012 13:52

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2044374)
dedesi molla oldugu icin dindar olandan, babasi chpli oldugu icin chpli olandan kork ;)

din futbol takimi degilki tutasin.
parti futbol takimi degilki tutasin.

levos birak artik bu yobazligi. gel ben seni aydinlatayim.
benim 10 yil önce dedigim konulari sen daha yeni yeni kabulleniyorsun. cok geriden geliyorsun.

Yazilarimi dogru dürüst okumamissin, verdigim emege yazik dogrusu, eger dogru bir sekilde yazilarimi okumus olsaydin ne demek istedigimi anlardin ;)

Der_Levantiner 10.09.2012 14:01

Zitat:

Zitat von Dallas (Beitrag 2044380)
Du Wichser, wenn du Moslem bist fress ich nen Besen! Im Islam ist Homosexualität Haram, denk mal drüber nach du Rosettenstecher!

Dallas findest du nicht dass du mit Kanonen auf Spatzen schiesst? Und überhaupt finde ich es überzogen, ihn hier verbal zu erniedrigen. Wenn du ihn fertig machen möchtest, dann zerstöre die Bilder in seinem Kopf und all das woran er glaubt....However Dallas, so wie ich dich kenne, bist du eigentlich ein ganz angenehmer Zeitgenosse und bestimmt hast du deine Gründe um entsprechend so zu reagieren. Ich halte mich da raus...

Billy73 10.09.2012 20:09

40 yasindan önce asik olmayan klalbsizdir. 40 dan sonra asik olan akilsizdir.

levos, kardesim bana hersey de ama merak ettim diye cocuk yapma, beyaaa

bu dünya bes para etmez. yine düsün. yanlis hayatta dogru yasam olmazmis.

ama evoltionda zaten moral felan yok onun icin cocuk yapsanda fark etmez. ama kari milletine inanmaz. bes para etmezler. off yaaa.

sorry, ayni seyi yine anlattim. ama propagandanin birinci sarti: tekrarla, tekrarla, tekrarla

he bide annen egoistlikleri biraksin. o yasda insan kendini düsünmemesi lazim.

Der_Levantiner 11.09.2012 16:25

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2044432)

40 yasindan önce asik olmayan klalbsizdir. 40 dan sonra asik olan akilsizdir.

levos, kardesim bana hersey de ama merak ettim diye cocuk yapma, beyaaa

bu dünya bes para etmez. yine düsün. yanlis hayatta dogru yasam olmazmis.

ama evoltionda zaten moral felan yok onun icin cocuk yapsanda fark etmez. ama kari milletine inanmaz. bes para etmezler. off yaaa.

sorry, ayni seyi yine anlattim. ama propagandanin birinci sarti: tekrarla, tekrarla, tekrarla

he bide annen egoistlikleri biraksin. o yasda insan kendini düsünmemesi lazim.

Anliyorum hani su söz var 20'sinde kommunist olmayan kalpsizdir ve 30'unda hala kommunist olan akilsizdir gibi degil mi :)

Bu dünya bir pencere her gelen bakip gidiyor. Mühim olan bu imtihani iyi gecmektir. Kardes, ben asik olunacak yastan coktan ciktim. Cünkü ask evlilikleri ile mantik evlilikleri arasinda müthis bir fark var. Ask gecidir. Mantik gecici degil olmazsa daha iyidir :) Bundan 150 sene küsür önce de Almanya'da da mantik evlikleri yapilmisti (Vernunftehe) ve ayrilma oranlari bu ask evliliklerinden (Liebesheirat) cok daha azdi. Bir kadin kendini erkegine sevdirmesini bilmesi gerek ama diyorum.
Allah'a inaniyorum diye sende beni gelenekci beyinleri afyonlastirilimis geri zekalilarla sakin karistirma oldu mu? :-) Cennet annelerin ayaginin altindadir. Anneler cocuklari icin her zaman en iyisini isterler. Dogru senin cennetle ve cehennemle fazla alakan olmadigi icin söyle söyleyim o zaman. Bizim köyde bir laf vardir! Ananin bastigi cücük ölmezmis! :-)

Senin "medeni halin" nasil? ;-) Biraz anlatta muhabbetimize farkli bir yön verelim :D

Billy73 11.09.2012 18:35

beim halim ayni beyaaa :)

nichtraucher, ledig, keine kinder, keine freundin, kein hund und keine katze.

tja anlatcak birsey yok.

biraz iste felsefe yapiyoruz:

1. kyniker diogenes
2. epikur

basit yani minimalist yasam yasamaya calisiyorum. tabi cadilardanda kacacaksin:

Ein junger Prinz beschließt, Abenteuer zu suchen und einen Drachen zu töten. Er kauft sich ein Schwert und eine Rüstung und macht sich auf den Weg. In der Höhle des Drachen angekommen, sieht er sich gerade um, als er plötzlich etwas auf seiner Schulter spürt. Er dreht sich herum und vor ihm steht ein RIESIGER Drache, der einen Finger auf seine Schulter gelegt hat.

Der Drache fragt den Prinzen: "Hallo! Was machst denn Du hier?"

Prinz: "Äh - häm - also ...."

Drache: "Immer das gleiche mit den jungen Rittern. Gib's zu, du wolltest mich töten!"

"Naja - also - ja ..."

"Hör zu, das ist nicht das erste Mal. Die dummen Jünglinge kommen an und meinen, wir Drachen wären so doof, dass man uns einfach so abmurksen könnte, und dabei haben sie noch nie einen von uns gesehen. Ich mache Dir einen Vorschlag: wenn Du versprichst, Weisheit zu suchen, lasse ich Dich am Leben. Du hast von jetzt an ein Jahr Zeit, mir eine Frage zu beantworten. Wenn mich die Antwort zufrieden stellt, bekommst Du die Hälfte meines Drachenschatzes, ansonsten fresse ich Dich auf."

"Hm - bleibt mir ja wohl nichts anderes übrig ..."

"Genau. Ach ja, und komm nicht auf die Idee, abzuhauen und nie wieder zu kommen - ich finde Dich!"

"Na gut - und wie lautet die Frage?"

"Die Frage lautet: Was ist Frauen wirklich wichtig?"

Daheim angekommen, befragte der Prinz jede Frau im Schloss, was ihr wichtig sei, von der Königin bis zur einfachsten Magd. Er bekam viele Antworten wie "Schönheit", "Reichtum", "Macht", "Einen lieben Mann ...". Aber zu jeder Antwort gab es auch viele Frauen, die das für völlig falsch hielten.

Er war schon am Verzweifeln, bis ihm jemand den Vorschlag machte, die alte weise Hexe im Sumpf zu befragen, die einige Tagesreisen weit weg wohnte.

Als er bei der Hexe ankam, schilderte er ihr sein Problem. Diese meinte, die Antwort zu kennen, aber um den Preis, dass er sie heiraten würde.

Da bekam der Prinz einen Riesenschreck, denn die Hexe war die hässlichste Frau, die er jemals gesehen hatte: ein Buckel, die Beine unterschiedlich lang, eine große Warze auf der Nase; sie roch fürchterlich, und ihre Stimme war ein ekelhaftes Gekrächze. Nach einiger Zeit beschloss er jedoch, dass dies gegenüber dem Drachen das geringere Übel sei und versprach, die Hexe zu heiraten, wenn der Drache die Antwort akzeptieren würde.

Daraufhin gab sie ihm ihre Antwort: "Was sich jede Frau wünscht ist, über die Dinge, die sie persönlich betreffen, selbst bestimmen zu können".

Der Drache akzeptierte die Antwort und überließ dem Prinzen einen Teil seines Schatzes. Fröhlich ritt der Prinz nach Hause, bis er wieder an die alte Hexe dachte. Da er jedoch ein Prinz war, bleib ihm nichts übrig, als sein Versprechen einzuhalten, und die Hochzeit wurde angesetzt.

Das war ein trauriges Fest! Die Hexe sah nicht nur furchtbar aus und stank; sie hatte auch die schlechtesten Manieren, rülpste, furzte und beleidigte die Gäste. Die einen bemitleideten den Prinzen, die anderen machten sich über ihn lustig, aber jeder fand schnell eine Entschuldigung, sich verabschieden zu müssen, so dass am frühen Abend die Feier zu Ende war. Danach verabschiedete sich die Braut ins Schlafzimmer, nicht ohne dem Prinzen mitzuteilen, dass sie sich auf das, was jetzt kommen sollte, besonders freuen würde.

Der arme Prinz überlegte sehr, ob der Drache nicht doch das kleinere Übel gewesen wäre. Wie staunte er jedoch, als er das Schlafzimmer betrat und die schönste Frau im Bett lag, die er jemals gesehen hatte! Diese duftete angenehm, hatte eine schöne Stimme und erklärte ihm, dass sie sehr wohl die Hexe sei, aber als Hexe auch die Fähigkeit hätte, ihr Aussehen zu verändern, und dass sie beschlossen hätte, ihn für das gehaltene Versprechen zu belohnen. Sie wäre zukünftig am Tag die alte Hexe und in der Nacht die junge schöne Frau - oder auch genau andersherum, am Tag schön und in der Nacht die Hexe. Der Prinz könne sich heraussuchen, was ihm lieber wäre.

Der Prinz überlegte lange, was besser wäre - tagsüber eine schöne Frau, um die ihn alle beneiden würden, aber schreckliche Nächte, oder tagsüber das Gespött eines jeden zu sein und dafür die Nächte genießen zu können.

Wie hat er sich wohl entschieden?

-

Der Prinz erinnerte sich an die Frage des Drachen und antwortete schließlich, dass sie dies selbst bestimmen solle. Daraufhin freute sich die Hexe und meinte, dass der Prinz damit erst wirklich seine Weisheit bewiesen habe und sie als Belohnung nun immer die schöne Gestalt tragen würde.

Und was ist die Moral dieser Geschichte?

-

Es ist ganz egal, ob eine Frau schön ist oder hässlich - im inneren bleibt sie doch immer eine Hexe.

12.09.2012 08:31

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2044444)
beim halim ayni beyaaa :)

nichtraucher, ledig, keine kinder, keine freundin, kein hund und keine katze.

tja anlatcak birsey yok.

biraz iste felsefe yapiyoruz:

1. kyniker diogenes
2. epikur

basit yani minimalist yasam yasamaya calisiyorum. tabi cadilardanda kacacaksin:

Ein junger Prinz beschließt, Abenteuer zu suchen und einen Drachen zu töten. Er kauft sich ein Schwert und eine Rüstung und macht sich auf den Weg. In der Höhle des Drachen angekommen, sieht er sich gerade um, als er plötzlich etwas auf seiner Schulter spürt. Er dreht sich herum und vor ihm steht ein RIESIGER Drache, der einen Finger auf seine Schulter gelegt hat.

Der Drache fragt den Prinzen: "Hallo! Was machst denn Du hier?"

Prinz: "Äh - häm - also ...."

Drache: "Immer das gleiche mit den jungen Rittern. Gib's zu, du wolltest mich töten!"

"Naja - also - ja ..."

"Hör zu, das ist nicht das erste Mal. Die dummen Jünglinge kommen an und meinen, wir Drachen wären so doof, dass man uns einfach so abmurksen könnte, und dabei haben sie noch nie einen von uns gesehen. Ich mache Dir einen Vorschlag: wenn Du versprichst, Weisheit zu suchen, lasse ich Dich am Leben. Du hast von jetzt an ein Jahr Zeit, mir eine Frage zu beantworten. Wenn mich die Antwort zufrieden stellt, bekommst Du die Hälfte meines Drachenschatzes, ansonsten fresse ich Dich auf."

"Hm - bleibt mir ja wohl nichts anderes übrig ..."

"Genau. Ach ja, und komm nicht auf die Idee, abzuhauen und nie wieder zu kommen - ich finde Dich!"

"Na gut - und wie lautet die Frage?"

"Die Frage lautet: Was ist Frauen wirklich wichtig?"

Daheim angekommen, befragte der Prinz jede Frau im Schloss, was ihr wichtig sei, von der Königin bis zur einfachsten Magd. Er bekam viele Antworten wie "Schönheit", "Reichtum", "Macht", "Einen lieben Mann ...". Aber zu jeder Antwort gab es auch viele Frauen, die das für völlig falsch hielten.

Er war schon am Verzweifeln, bis ihm jemand den Vorschlag machte, die alte weise Hexe im Sumpf zu befragen, die einige Tagesreisen weit weg wohnte.

Als er bei der Hexe ankam, schilderte er ihr sein Problem. Diese meinte, die Antwort zu kennen, aber um den Preis, dass er sie heiraten würde.

Da bekam der Prinz einen Riesenschreck, denn die Hexe war die hässlichste Frau, die er jemals gesehen hatte: ein Buckel, die Beine unterschiedlich lang, eine große Warze auf der Nase; sie roch fürchterlich, und ihre Stimme war ein ekelhaftes Gekrächze. Nach einiger Zeit beschloss er jedoch, dass dies gegenüber dem Drachen das geringere Übel sei und versprach, die Hexe zu heiraten, wenn der Drache die Antwort akzeptieren würde.

Daraufhin gab sie ihm ihre Antwort: "Was sich jede Frau wünscht ist, über die Dinge, die sie persönlich betreffen, selbst bestimmen zu können".

Der Drache akzeptierte die Antwort und überließ dem Prinzen einen Teil seines Schatzes. Fröhlich ritt der Prinz nach Hause, bis er wieder an die alte Hexe dachte. Da er jedoch ein Prinz war, bleib ihm nichts übrig, als sein Versprechen einzuhalten, und die Hochzeit wurde angesetzt.

Das war ein trauriges Fest! Die Hexe sah nicht nur furchtbar aus und stank; sie hatte auch die schlechtesten Manieren, rülpste, furzte und beleidigte die Gäste. Die einen bemitleideten den Prinzen, die anderen machten sich über ihn lustig, aber jeder fand schnell eine Entschuldigung, sich verabschieden zu müssen, so dass am frühen Abend die Feier zu Ende war. Danach verabschiedete sich die Braut ins Schlafzimmer, nicht ohne dem Prinzen mitzuteilen, dass sie sich auf das, was jetzt kommen sollte, besonders freuen würde.

Der arme Prinz überlegte sehr, ob der Drache nicht doch das kleinere Übel gewesen wäre. Wie staunte er jedoch, als er das Schlafzimmer betrat und die schönste Frau im Bett lag, die er jemals gesehen hatte! Diese duftete angenehm, hatte eine schöne Stimme und erklärte ihm, dass sie sehr wohl die Hexe sei, aber als Hexe auch die Fähigkeit hätte, ihr Aussehen zu verändern, und dass sie beschlossen hätte, ihn für das gehaltene Versprechen zu belohnen. Sie wäre zukünftig am Tag die alte Hexe und in der Nacht die junge schöne Frau - oder auch genau andersherum, am Tag schön und in der Nacht die Hexe. Der Prinz könne sich heraussuchen, was ihm lieber wäre.

Der Prinz überlegte lange, was besser wäre - tagsüber eine schöne Frau, um die ihn alle beneiden würden, aber schreckliche Nächte, oder tagsüber das Gespött eines jeden zu sein und dafür die Nächte genießen zu können.

Wie hat er sich wohl entschieden?

-

Der Prinz erinnerte sich an die Frage des Drachen und antwortete schließlich, dass sie dies selbst bestimmen solle. Daraufhin freute sich die Hexe und meinte, dass der Prinz damit erst wirklich seine Weisheit bewiesen habe und sie als Belohnung nun immer die schöne Gestalt tragen würde.

Und was ist die Moral dieser Geschichte?

-

Es ist ganz egal, ob eine Frau schön ist oder hässlich - im inneren bleibt sie doch immer eine Hexe.

billy napiyon beyaaaa?

bana hersey de ama levoşa bisey ögretiyorum deme. onun kafasi ayri yönde calisiyor. yanlis oldugunu bilse bile hata yaptim demez konuyu kapatir kacar. veya daha sonra cevap verecegim deyip kacar, veya vaktim yok deyip kacar.

erklär dem levoş doch bitte wer und was atatörk war. ben anlatiyorum ama anlamiyor.

dallas billye, levoşa ve bana cay getir.
cay getirmek dallasin isi (cayci 5euro/h aliyor)

Der_Levantiner 12.09.2012 13:50

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2044459)
billy napiyon beyaaaa?

bana hersey de ama levoşa bisey ögretiyorum deme. onun kafasi ayri yönde calisiyor. yanlis oldugunu bilse bile hata yaptim demez konuyu kapatir kacar. veya daha sonra cevap verecegim deyip kacar, veya vaktim yok deyip kacar.

erklär dem levoş doch bitte wer und was atatörk war. ben anlatiyorum ama anlamiyor.

dallas billye, levoşa ve bana cay getir.
cay getirmek dallasin isi (cayci 5euro/h aliyor)

Atatürk war jemand der den Türken eine Heimat gegeben hat, Erdowahn ist jemand der den Türken ihre Heimat wegnehmen wird. Um ihn ist es sehr schlecht bestellt. Selbst sogat einer aus ihrem Führungszirkel sagte:"Mit Gebeten sind wir an die Spitze gekommen und mit Flüchen wird uns das türkische Volk von dort vertreiben! (dualarla geldik, beddularla bu millet bizi burdan kovacak)

12.09.2012 15:18

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2044473)
Atatürk war jemand der den Türken eine Heimat gegeben hat, Erdowahn ist jemand der den Türken ihre Heimat wegnehmen wird. Um ihn ist es sehr schlecht bestellt. Selbst sogat einer aus ihrem Führungszirkel sagte:"Mit Gebeten sind wir an die Spitze gekommen und mit Flüchen wird uns das türkische Volk von dort vertreiben! (dualarla geldik, beddularla bu millet bizi burdan kovacak)

alle welt weiß wer und was atatörk war.

weshalb sonst gibt es das gesetz, welches atatörk vor jeglicher kritik schützt?
weshalb wurden alle schriften und bücher in der türkei zensiert?
weshalb erkundigen sich die yobaz nicht mal in englischen, französischen und griechischen staatsarchiven?

sen erdoganla kafayi yemissin. her konuyu evirip cevirip erdogan diyorsun.

ben diyorum atatürk ist nicht der den man aus den schulbüchern kennt.
sen diyorsun erdogan ist doof :D

sowas macht man doch im kindergarten.

atatörke war ein egozentrischer machtbesessener mensch der den westen angehimmelt hat. jeder der lesen kann soll sich informieren. am besten ihr schaut beim nächsten london besuch mal ins englische staatsarchiv. da gibt es viel zu lesen über unsern atatörken :D

Der_Levantiner 12.09.2012 17:20

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2044477)
alle welt weiß wer und was atatörk war.

weshalb sonst gibt es das gesetz, welches atatörk vor jeglicher kritik schützt?
weshalb wurden alle schriften und bücher in der türkei zensiert?
weshalb erkundigen sich die yobaz nicht mal in englischen, französischen und griechischen staatsarchiven?

sen erdoganla kafayi yemissin. her konuyu evirip cevirip erdogan diyorsun.

ben diyorum atatürk ist nicht der den man aus den schulbüchern kennt.
sen diyorsun erdogan ist doof :D

sowas macht man doch im kindergarten.

atatörke war ein egozentrischer machtbesessener mensch der den westen angehimmelt hat. jeder der lesen kann soll sich informieren. am besten ihr schaut beim nächsten london besuch mal ins englische staatsarchiv. da gibt es viel zu lesen über unsern atatörken :D

Du musst mir Atatürk nicht beschreiben, ich kenne diesen Mann zu genüge. Und was das Verhalten wie im Kindergarten betrifft, da scheinst du dich zu genüge auszukennen.

Die Geschichte wird nun mal von den Siegern geschrieben, wen interessiert da wie sich der Pakt der Looser sich über ihren Sieger auslässt? Der Stachel sitzt tief, sage ich da nur ;)

Um es mal auf eine Formel zu bringen. Atatürk hat alles richtig gemacht und Erdowahn macht alles falsch was mann nur falsch machen kann. The Jemahaat wird noch mit ihm abrechnen. Üc yüze gülenden kork. Bir: Arkadandan gülenden, iki: yüzüne gülenden üc: Fethullah Gülen'den... Her yüzüne güleni de dost sanma, bu da benden olsun ;)

Billy73 12.09.2012 21:42

azziz ayni beyaaaa,

levosa da hak vermen lazim. normal türkler icin atatürk iyi birseydi. yönü avrupaya yöneltti. am erdo demokratiklesme oyunu oynuyor ama dinlen ugrasan adami genelde kötü olur.

yani atatürkü ne yapcan?

problem insanlar. cogu eski kafa onlarda zaten cocuklari yapiyor. onlarlan kim bas edebilirki, bi kürlütrevolüsiyon lazim. yokso gelecek berbat olcak. komsulara bak hepsi batiyor. zihniyetimizi degistiremezsek isler kötüye gider.

kardesim bana hersey de ama atatürk veya erdo suclu deme.

sükrü, baskalarina suc acmak bizim isimizdir.

dallas agzini kapat, cay yap demli olsun

13.09.2012 13:32

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2044480)
...Die Geschichte wird nun mal von den Siegern geschrieben, wen interessiert da wie sich der Pakt der Looser sich über ihren Sieger auslässt? Der Stachel sitzt tief, sage ich da nur ;)...

Der Sieger schreibt gerade (seit 10 jahren) die geschichte.
der pakt der loser (kemalisten) lassen sich aus. du gehst allen voraus :D

Wie tief sitz denn der stachel? :D

ps. ÖNCE ÖGREN SONRA YAZ mit looser ist wahrscheinlich loser gemeint levoş. eigentlich ignoriere ich die recht/falschschreibung, aber 'looser' ist in der regel kein rechtschreibfehler sondern wenig gebildete denken das würde so geschrieben. YINE ÇAKTIN LEVOŞ

13.09.2012 13:40

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2044486)
azziz ayni beyaaaa,

levosa da hak vermen lazim. normal türkler icin atatürk iyi birseydi. yönü avrupaya yöneltti. am erdo demokratiklesme oyunu oynuyor ama dinlen ugrasan adami genelde kötü olur.

yani atatürkü ne yapcan?

problem insanlar. cogu eski kafa onlarda zaten cocuklari yapiyor. onlarlan kim bas edebilirki, bi kürlütrevolüsiyon lazim. yokso gelecek berbat olcak. komsulara bak hepsi batiyor. zihniyetimizi degistiremezsek isler kötüye gider.

kardesim bana hersey de ama atatürk veya erdo suclu deme.

sükrü, baskalarina suc acmak bizim isimizdir.

dallas agzini kapat, cay yap demli olsun

billyy ayni beyaaaa

seit einigen wochen presse ich den levoş nicht mehr aus, aber einer muss ihm doch die wahrheit beibringen.

benim derdim atatürkle degilki. atatörk kendi görüslerine göre hareket etmis. benim derdim cahil insanlarla.

90 yil önce türkiyede bütün yazilar sansürlenmis ve atatürke karsi kritik yasaklanmistir. bu cahil insanlar hala gözünü acamadiklari icin türkiye 90 yildir batti.

billy bana hersey de ama levoşu zitrone gibi sikma deme.

sükrüüüüü zitrone sikmak bizim isimizdir.

billy sen napiyon beyaaa

13.09.2012 15:46

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2044321)

Wenn du so weiter machst wirst du zu dem thema was sagen konnen!

13.09.2012 17:30

Zitat:

Zitat von Dallas (Beitrag 2044519)
Wenn du so weiter machst wirst du zu dem thema was sagen konnen!

dallaslein, wieso klebst du an mir? :D

Informiere dich bitte mal weshalb viele homophob sind.

Alles weitere wirst du dann verstehen.

Billy73 13.09.2012 20:20

ayni beyaaa

azziz sen napiyon beyaaa?

kardesim bana hersey de ama levosla mantiki bir araya koycam deme.

levosumuz bizim güzel ve yakisikli kardesimizdir o hatunlari mutlu yapsin bize yeter. cani sag olsun.

sükrü, bisim isimiz birsey bilmek ve konusmaktir

levos kardesimiz fortpflanzunglan ugrasiyor mantik ve felsefeyi güzel xantippesi yasaklamistir.

dallas, adami hasta yapma,
CAY YAP

13.09.2012 20:27

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2044534)
ayni beyaaa

azziz sen napiyon beyaaa?

kardesim bana hersey de ama levosla mantiki bir araya koycam deme.

levosumuz bizim güzel ve yakisikli kardesimizdir o hatunlari mutlu yapsin bize yeter. cani sag olsun.

sükrü, bisim isimiz birsey bilmek ve konusmaktir

levos kardesimiz fortpflanzunglan ugrasiyor mantik ve felsefeyi güzel xantippesi yasaklamistir.

dallas, adami hasta yapma,
CAY YAP

ayni beyaaaa,

levos iyidir ama cabuk sinirleniyor. arada fazla sikistiriyorum galiba.

ne yapsin lastikten bikmis adam, yasim 40 oldu bundan sonrada lastiksiz istiyor. hatunuda cocuk yapma yasi gecmeden cogalmak istiyordur.
bizden onlara bol sans dilemek gerekir.

billy sen napiyon beyaaaa?

Der_Levantiner 14.09.2012 15:06

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2044536)
ayni beyaaaa,

levos iyidir ama cabuk sinirleniyor. arada fazla sikistiriyorum galiba.

ne yapsin lastikten bikmis adam, yasim 40 oldu bundan sonrada lastiksiz istiyor. hatunuda cocuk yapma yasi gecmeden cogalmak istiyordur.
bizden onlara bol sans dilemek gerekir.

billy sen napiyon beyaaaa?

Bu arada medeni halimin kalbur üstü oldugunu belirtmek ve bekar oldugumu da bilhasa senin bilmeni isterim. Beni kolay kolay hic bir sey sinirlendirmez Vaybee'de. Yasim kirk degil, ama üc asagi bes yukari oraya gelecegiz insallah. Senin hayatinda sayamayacagin kadar güzel kadinla hasir nesir oldum Azzi :) Kiskanma Allah'ta beni kadinlara hos bir varlik olarak yaratmis. Senin gibi kalkamadigimdan oturanlardan degilim :) Benim bir bo$nak bir kiz arkadasim vardi, güzel mi güzeldi, bana ne dedi biliyormusun? Bo$nakcada bir söz varmis. Cirkin erkek bir kadinin güzel erkek bütün kadinlarin olurmus.. Bana biyik bile biraktirmak bile istemisti, halbubiki biyikli erkeklerden nefret edermisti önceleri :-)

Kiskanma Azzi, nasibi olan alirmis :) Kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek, üzülme AzziToni :D

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:47 Uhr.