![]() |
Karanlıktan güclüydü hep aydınlik
Uzakta parlayan simsicak isik Siir sana tutkun sen ona asik Kendi yüreginle yarisirdin sen... |
yalnizligim
yasamak zorunda oldugum beraberligimsin yalnizligim kanimsin canimsin sen benim caresizligimsin yalnizligim bugünüm yarinim sen benim hüzünlerimsin yalnizligim tek bilebildigim sen benim vazgecilmezimsin zuhal olcay - yanlizligim |
Aksam olur yollarini gözlerim
Günes piriltisi gözlerin hani Gün gectikce daha fazla özlerim Söz söyleyen tatli dillerin hani... |
sensiz nasilsim bak bana, gelde bi corba yap bana :D
|
Yanıyor beynimin kanı
Bilmem nerelere gitsem İcime sigmayan cani Hangi rüzgara es etsem İciliversem dem gibi Kiriliversem cam gibi $am'dan da yanan mum gibi Sabahı görmeden bitsem... |
Ölümsüz asklar varda ölmeyen asik varmi
|
Askin Nur Yengi - basimin tatli belasi
biz seninle yillar yili ne birlestik ne ayrildik
bazen güldük mutlu olduk, bazen hic yere darildik biz seninle bir bütünüz istesekte kopamayiz bir bedende can gibiyiz, biz yabanci olamayiz heves olsan coktan gecer, arzu olsan coktan biter bence bu ask böyle gelmis, bundan sonra böyle gider! basimin tatli belasi, gönlümün kara sevdasi hersey bos senden sonrasi vazgecmem senden, ayrilmam sendeeen bir cümle demistim güya =) |
Siir:Karac'oglan Müzik: Ayna
ÖLÜNCE SEVEMEZSEM SENİ
Toprağından dönsün yüzüm Ölünce sevemezsem seni Kan ağlasın iki gözüm Ölünce sevemezsem seni Hak rahmetin görmeyeyim, Gonca gülün dermeyeyim, Muradıma ermeyeyim Ölünce sevemezsem seni Bu bölümü Ayna'ya ait Yaşamak yıldızlarda Seninle olmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında kalmak istiyorum Yanında ölmek istiyorum Insanlar ölümlüdür ama eserleri ölmez... Bikmadan dinlenebilen bir parca |
Denedim aramak bosuna sevgilim, bize bu askin faydasi yok.
|
Seni bir baskasi takmis koluna
Dilerim onunda yüregi yansin Mazini kinamis ismimi anmis Utanma sevgilim kader utansin, aglama sevgilim kader utansin... |
sen yoktun ben yalniz kalmayi ögrendim...
aciya duvar gibi durmayi ögrendim... |
Olmasada sevenim
Aglayanim gülenim Ilk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz... |
Kendimi sakladim görmeyi bilenlere, vitrinime degil iklimime gelenlere =)
|
cook yoruldum yasananlardan,
yok, cok sIkIldim duyduklarimdan ve sen erisilmez ulasilmaz saniyorsun kendini beni kaybettigini hala icine sindiremedin ama bir seyi unutma agir gelir bende bulduklarini bir baskasinda aradigin zaman yan gece gündüz yan, milim milim yan, inim inim inle askimdan haline yan sensizligime yan, bensizligine yan, beni bu hale nasil getirdigine yan. Gözümden düsersin geri döndügün zaman! Ajda Pekkan |
Güzel Ne Güzel Olmussun / Siir: Karac'oglan Müzik: Fikret Kizilok
Güzel Ne Güzel Olmussun,
Görülmeyi Görülmeyi, Siyah Zülfün Halkalanmıs...Aman Aman Örülmeyi Örülmeyi. Mendilim Yudum Arıttım, Gülün Dalında Kuruttum, Adin Ne İdi Unuttum...Aman Aman Sorulmayi Sorulmayi.. Segirttim Ardından Yettim, Egildim Yüzünden Öptüm, Adın Bilirdim Unuttum...Aman Aman Cagirmayi Cagirmayi. Benim Yarim Bana Küsmüs, Zülfünü Gerdana Dökmüs, Muhabbeti Benden Kesmis...Aman Aman Sevilmeyi Sevilmeyi. Cagir Karac'oglan Cagir, Tas Düstügü Yerde Agir, Yigit Sevdiğinden Sogur...Aman Aman Sarilmayi Sarilmayi |
Tatli dile güler yüze doyulur mu doyulur mu?
Yar ile bakisan göze doyulur mu doyulur mu? Doyulur mu doyulur mu? Canana kiyilir mi? Canana kiyanlar Hakkin kulu sayilir mi? ;->) |
I was born with the wrong sign
in the wrong house with the wrong ascendancy I took the wrong road that led to the wrong tendencies I was in the wrong place at the wrong time for the wrong reason and the wrong rhyme on the wrong day of the wrong week I used the wrong method with the wrong technique wrong wrong there’s something wrong with me chemically something wrong with me inherently the wrong mix in the wrong genes I reached the wrong ends by the wrong means it was the wrong plan in the wrong hands with the wrong theory for the wrong man the wrong lies, on the wrong vibes the wrong questions with the wrong replies wrong wrong I was marching to the wrong drum with the wrong scum pissing out the wrong energy using all the wrong lines and the wrong signs with the wrong intensity I was on the wrong page of the wrong book with the wrong rendition of the wrong hook made the wrong move, every wrong night with the wrong tune played till it sounded right yah depeche mode - wrong |
Daha kac vücut gerekli
Benim seni unutmama senden önce senden sonra. |
bir tek sana güvenmistim, öncem yoktu sonram yoktu.
|
Bertaraf Et
Altı üstü 5 metreydi, dertlerinin birikimi Belki biter dedin amma sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir amma bugün seni sevmedi ki |
Kuslar söz: Eda Özülkü / müzik:Metin Özülkü
Süzülün ucusun beni de beni de alin götürün
Bir okyanus ortasina ya da bir sel yanina Kanat kanat yelken olup götürün beni kuslar Bir dalganin icine ya da kör bir kuyuya Sevda cok uzaklarda yildizlarin da ötesinde Bilmem nasil yakalarim kuslar Ya umutlar biterse? Gidemem gidemem gidemem o kadar uzaklara gidemem Tek carem sonsuzluga atin beni kuslar... |
Arama Beni / Emel Sayin
Çıkardım dağlara sen diye sensiz özümden yanardım dumansız sessiz
Gez dolaş dünyayı gez dolaş bensiz Perişan olsan da arama beni pişman olsan da arama beni Arama beni arama beni arama beni arama beni ...... |
Emel Sayina bayilirim ama bu sarkisini tanimiyorum..
Hani o birakip giderken seni yüzüme bu türlü bakmayacaktin, alnina koyarken veda buseni yüzüme bu türlü bakmayacaktin. |
Arama beni sarkisi Emel Sayin'inin 80'li yillarin ortasinda cikardigi "Emel Sayin sizlerle" albümünde yer aliyor. Orda benim favorim "benimsin sarkisi"
Seni ilk gördügüm günde Bir ates düstü gönlüme Birakmam seni ellere, seni ellere Sen yokmusun, sen yokmusun, ne güzel seysin Sen yokmusun, sen yokmusun, ne sirin seysin.... |
Evet bu sarki süper.
seni andim bu gece kulaklarin cinlasin simdi darginiz seninle, inan sen herkesten baskasin |
Asli Güngör - Son öpücük
Sana yillardir büyüttügüm ask ellerinde artik kücücük..
Bu sana ilk elvedam ve son sözlerimdir. Bu sana en icten yazdigim eserimdir.. |
Leylim Ley lyrics
S. Ali / Z. Livaneli Döndüm daldan kopan kuru yapraða Leylim Ley Seher yeli daðýt beni kýr beni Leylim Ley Götür tozlarýmý burdan uzaða Leylim Ley Yarin çýplak ayaðýna sür beni Leylim Ley, Leylim Ley Ayýn þavký vurur sazým üstüne Leylim Ley Söz söyleyen yoktur sözüm üstüne Leylim Ley Gel ey hilal kaþlým dizim üstüne Leylim Ley Ay bir yandan sen bir yandan sar beni Leylim Ley, Leylim Ley Yedi yýldýr uðramadým yurduma Leylim Ley Dert ortaðý aramadým derdime Leylim Ley Geleceksen bir gün düþüp ardýma Leylim Ley Kula deðil, yüreðine sor beni Leylim Ley, Leylim Ley |
:) Leylim ley ist ein sehr schönes Lied.. "Leyli(m)" wäre auch als ein Mädchenname schön finde ich.
Yildizlara baktirdim fallarda cikmiyorsun seni görmem imkansiz imkansiz rüyalarim olmasa Pencereden bakmiyor yollara cikmiyorsun seni görmem imkansiz imkansiz rüyalarim olmasa Yalvaririm mektup yaz bes dakkani ayirda su serp yanan sineme sagligini duyurda yaban gülü gibisin dagda kirda bayirda seni dermem imkansiz imkansiz imkansiz rüyalarim olmasa... Zekai Tunca - rüyalarim olmasa |
Büyük duayen sanatci Zeki Müren'in en güzel yorumladigi eserlerinden
ne mektup geliyor ne haber senden
söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime geçilmez gurbetin sokaklarından içilmez suları pınarlarından öptüğüm o ıslak dudaklarından sözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime Not: Bu sarkiya eslik etmek tehlikelidir insani alip bilmedigi diyarlara götürür. :) |
@GB Zeki Pa'heryere alip götürebilir' :D hahaha..yok artik öyle bir sanatci.Gelmez de bir daha. Ben sahsen Zekiyi de Bülenti de cok severek dinlerim. Gülmek istedigim zaman da, youtube,da onlarin kliplerine -yorum- birakan dallamalari (pardon yani) okurum.Adam gibi dinleyin susun dimi yani.
Neyse biraz daha sesini acayim su kasedin.. Elimde orijinal "Kahir Mektubu" LP-si var satilik 50.000. muhahaa Bir de Bülentin erkek iken kaydettigi bir LP.si var tuti mucize guyem falan filan diyo.. |
Taner - ayni perde
Yıllarca aynı rol aynı perde
Yillarca ayni hep ayni yerde Sevdim de katlandım bunca derde Ama çok yanlıştı, adı yanlış aşktı Ama suç hep bende |
Taner - iyi yüreklim
Birden masal olduğunu unutmuştum
Zaman alıp akıp giderken kavrulmuştum Aşkı herzaman ki doğru gülüm Bakma korkma seven gibi bak bende soldum Git git hiç durma nasıl olsa bir gün gelir Kavuşuruz öyle değilmi Git git hiç durma nasıl olsa bir gün gelir Kavuşuruz öyle değilmi Şimdi gidiyorsun vakit kaderin Ağlama ne olur iyi yüreklim Bir tuhaf telaş sardı içimi Bilirim sen değil ben üzülmeliyim |
'cause everytime we touch
I get this feeling and everytime we kiss I swear I could fly can't you hear my heart beat fast I want this to last need you by my side 'cause everytime we touch I feel the static and everytime we kiss I reach for the sky can't you hear my heart beat so I can't let you go wan't you in my life maggie reilly - everytime we touch |
Zitat:
Fos abi, geri dönebilecegin kadar yol git ve dönüsü olmayan yollardan sakin kendini :) Yoksa Zeki Müren'in Sorma sarkisini aklima getirme benim :-) |
Yüzünü dökme kücük kiz.. birak üzülmeyi..yalniz senmisin bi düsün..unutan sevmeyi?
|
Leman Sam - Anladim ki
Dün gece hic tanimadigim bir erkege sirf sana benziyor diye usulca sokulup "Merhaba" dedim..
|
ugruna döktügüm gözyaslari icin yagmurdan özür dilerim dilerim
|
Hadi değiştirelim herşeyi
Devrim olsun bunun ismi Başlıklar değişsin Çirkinlik ve güzellik hepsi Sessiz ol kimse uyanmasın Bir yudum iç şundan hemen ısınırsın Kaçıp evden uzaklara Şehre bakalım aylak aylak Kaçıp gerçekten uzaklara Hayallere dalalım teslim olmadan Güzel bir özgürlük var bu gece İçimde ve dışımda Don Kişot olsun ismim bu gece Rüzgaralara savaş acalım O daha delice Bir nefes çek sundan alısırsın Yıldızlar gibi geceye hemen karışırsın redd - don kişot |
bir gün yolda giderken bir sarki duydum, icim acidi, hepsi bu.
|
Asli Güngör
Hadi cok özledim gel artik, gecti günler dayandik. Icimde iyiki sen vardin seni hic unutmadim.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:49 Uhr. |