![]() |
Bir daha ki sefere Stockholm'e de gelirim...
Isin sakasi bir yana. Senin davranislarin hicte bir müslümanin davranislari degil. DESPINA'NIN, MARIA'NIN, KATHERINNA'NIN TORUNLARI VE OGULLARI, FARSCA siir yazan padisahlarinin ne kadar Türk bunu sorgula sonra cevap ver. ASIL SENIN KARSINDA ADI TÜRK, SOYU OGUZ, BOYU AFŞAR OLAN BIR TÜRK VAR... osmanli'dan Türk olmaz.. Yawww cahillerle yazismaktan biktim dogrusu.. :D Zitat:
|
M. Kemal olmasaydi Türkiye SÜPER GÜC OLURDU
Aylar önce
M. Kemal olmasaydi Türkiye SÜPER GÜC OLURDU .................Demisiz... Bir kemalist cikip nasil süper güc olurduk diye karsi soru sorabilirdi...soramadilar cünkü kendileride pekala kemalistlerin Türkiyenin kalkinmasi adina bir WC kagitinin bile bulusuna imza atmadiklarini bilirler.60-70 yil Her vilayete yüzlece heykel , yolu olmayan köylere varincaya kadar heykel dikmekten baska bir bulusa imza atmadiklarini bilirler.....Sadace bumu Türkiyemizdeki bütün olumsuzluklarin Musebibi kemal ve kemalistlerdir Söyleki: -1980 önceki anarjik olaylar sagci solcu diye Türk gencligini parcalayarak Fasist ve komünistlerin kucagina iten kemalizmin baskilari olmustur. -Kürt isyanlarinin temelinde kemalistlerin ingilizlerin dumen suyuna gelerek kürtlerele varilan ortak vatan ortak $eri hükümlere dayali sistem birligini,kemalistler bozarak kürtlerin isyanina zemin hazirlamalaridir.Sonrada dersim olaylari vs kürt isyanlari bas göstermis 80 li yillardan sonrada kürtler marksis leninist ideolojilerin kucagina atilmistir- -Kemalist zangolarin Dindar ve dinini yasayanlara yaptiklari baskilar yüzünden , din sömürgecileri emperyalistler dindarlara daha özgür bir dini yasam vaad ederek, iyi niyetle kurulmus veya iyi niyetli müslümanlarin cemiyetlerine sizarak,veya din kisvesi altina cemiyetler acilarak Feto gibi örgütleri yetistirip sisirerek ülkenin basina bela etmislerdir - Dini kemalizmin bastonu gibi görüp politikaya alet etme kemalist sistemin getirdiklerindendir. Necip Fazil kisaküregin buyurdugu gibi: Parti bölücü alet batidan bize hibe" Bu ve benezeri fitne fesat hareketleri Türkiyenin süper güc olmasina engel olmustur |
Yapma ya, cüppeli Ahmet'in bademlemesi ile mi? Ya da Ensar Vakfi'nin duasi ile mi? Son üc yüz senesini Osmanli'nin batillilar dedigimiz devletler ayakta tuttu. Süper güc olurmus, size ne iciriyorlar yaw?
Zitat:
|
'OSMANLILAR CEHENNEMDE YANMAKTAN KURTULAMAZ' İlahiyatçı-Yazar İhsan Eliaçık hoca, Ortadoğu’da yükselen selefilik akımını ve Türkiye’de de kendisini İslam'i duruş olarak tarif eden ancak uygulamaları ile faşizan rejim görüntüsü çizen anlayışı değerlendirdi. İşte o sözler! 30 Haziran 2017 Cuma 01:24
'OSMANLILAR CEHENNEMDE YANMAKTAN KURTULAMAZ' " İslam dünyasında yükselen akımlar tarihten günümüze kalmış miraslardır bunların birçoğu tarihte kalmış ayrılıkları devam ettirirler. Kimi şii kimi sünni olduğunu söyler; kimi Emevilerin, kimi Abbasîlerin, kimi Osmanlının hala etkisi altındadır. Onları diriltmeye çalışırlar çağdaş dünyaya uygun bir İslam yorumu yapamazlar. Bu yüzden gericidirler zaten. Mesela Türkiye’dekiler: Osmanlı hevesi içindedirler; Osmanlı dirilince her şey hallolacak. Hâlbuki Osmanlının kendine faydası olsa çökmezdi zaten. Niye çöktü Osmanlı diye düşünmezler, padişahlığın tek adamlık adı altında İslam’a uygun olduğunu zannederler. Şu an olan da bu tek adamlık yavaş yavaş buna dönüşüyor; sarayda oturuyor, KHK adı altında fermanlar yayınlıyor, memleketi yönetmeye çalışıyor, şaşaalı bir hayat sürüyor, İstanbul’un tepelerinden birine sultan camisi yaptırıyor. Süleymaniye camisini kanuni yaptırmış İstanbul’un bir tepesinde fatih camii başka bir tepesinde şimdi de Sultan Recep Tayyip Erdoğan camii Çamlıca tepesine konmuş olacak. Tamamen padişah özentiliği içinde. Hâlbuki padişahlığın eleştirilmesi gerekiyor. Özendikleri Osmanlılılar bana göre beş sebepten cehennemde yanmaktan kurtulamazlar birincisi babadan oğula geçme, saltanat. İkincisi evlat katli. Üçüncüsü devşirme sistemi. Dördüncüsü cariye hayatı. Beşincisi de fetih adı altında işgaller. Bunların hiçbirinin kuranda yeri yok. Ama bütün Osmanlı Selçuklu Abbasî Emevi İslam anlayışı bunlar üzerine kurulu. Ortadoğu’daki dini akımların çoğu bunları devam ettiriyor hala. Zihni geçmişte yaşıyor bedeni bu çağda yaşıyor. Buradan Müslümanlığa hayır gelmez ki insanlığa gelsin. Türkiye’deki gidişatta bu yönde. Kur’an-Kerim’de firavun karakteri vardır, bu karakter itikatla ilgili değil yönetimle ilgilidir. Yöneten kişi firavun olabilir; bir ailedeki baba da firavun olabilir. Firavunluk yönetme, etme-eyleme tarzıyla ilgilidir. Mesele bir adam ‘buranın sahibi benim bana sorulacak benden izinsiz hiçbir şey yapılmayacak, buranın eşyası da bana ait, sahibi de benim’ dediği zaman firavunlaşmış oluyor işte. Bir şeyin mensubu değil sahibi olarak kendisini görüyorsa onda firavunluk vardır. Adam kendini devletin sahibi olarak görüyor, mensubu olarak değil. ” ben bu ülkenin sahibiyim.” diyor. Halkın da sahibi olarak görüyor halktan biriyim onlara mensubum yerine bu halk bana ait dediği zaman işte o firavun oluyor. Etrafınıza bakın hangi ülkede, ülkenin, devletin ve halkın mensubu değil sahibi olarak kendini kim görüyorsa o toprakların firavunu odur. Her şeyin sahibi benim anlayışıyla bütün devleti kendine göre şekillendiriyor. Başkası da var onların da fikrini soralım beraber yapalım eyleyelim. Peygamber Mekke’den Medine’ye gelmiş Medine’nin sahibi olarak kendini görmemiş; onlara mensup olmuş gelin birlikte yapalım demiş. Onların dini siyasi itikati haklarını iade etmiş onları birer neşen değil özne yerine koymuş Medine sözleşmesini imzalamış. Örnek alınması gereken bunlardır." |
hic gülecegim yoktu, putlara yatirdiginiz parayla fabrikalar aacarak süper devlet olacaktik :-)) Batililar Osmanliyi ayakta tutmus:-) onun icinmi yedi düveli toplayip geldiler Hangi batili devlet Osmanli padisahina Kiraliyet nisani verdi:-)M.kemala babalarinin hayirinami dizbagi nisani verdi ingilizler...eygidi sazanlar ey.halen denizkenarinda kumlan oynayan cocuklar gibilsiniz.Allah`in müslümanlara bahs ettigi zenginlikleri batillar M.kemal ve avaneleri, akilsiz bazi arap satilmislar sayesinde bir asirdir sömürüyor.Bunu göremeyecek kadar basireti kör olmus ahmaklara neyi anlatacaksin
Zitat:
|
Osmanli'nin yikilmasi ile Atatürk'ün ne alakasi var? Viyena seferini Osmanli Atatürk'ün yüzünden mi kaybetti. Belgrad'i, Bosna'yi, Sirbistan'i?
Atatürk isgal altinda ki Anadolu'yu kurtardi. Ona iftira atanlar malum, Yunan gizli istibahrati, Ingiliz istihbarati ve yalak-yavsak malaklar. Erdogan, Süleyman Sah türbesini Türk askerine kacarak geride biraktirdi ya? Ne anlatiyorsun sen? Kayseri sark kurnazligi bu olaya yetmez. Biraz kendini gelistir. Sonrasi kendiliginden gelir. Zitat:
|
M. kemal büstleriyle neler yapilir
M. kemal büstleriyle neler yapilir di?
*** Türkiye’de M.Kemal büstlerine harcanan para miktarı dudak uçuklatıyor… PEPUG.com’un haberine göre; Türkiye dünya sıralamasında Büst sahibi ülkeler arasında 1. sırada yer alıyor. Türkiye’de 67 bin okul, 1220 hastane, 6500 sağlık ocağı, 100 cemevi olduğu düşünüldüğünde sadece küçük büst sayısı oldukça fazla. Bunlara meydanlardaki, özel kurumlardaki büst ve heykeller dahil değil elbette. Her bir büstün maliyetinin 5000 tl olduğu gerçeği ise ülke ekonomisinin neden bu halde olduğunu açıklıyor. Araştırmacıların ve anket şirketlerinin verilerinin sonucu ise korkunç. İşte büstlere harcanan para ile alınabilecekler ve yapılabilecekler listesi: 5 Havaalanı 2000 km asfalt yol 3 adet yolcu uçağı 1.000.000 adet kitap 2.000.000 adet defter 50.000 adet ayakkabı 150.000 büyükbaş hayvan 300.000 küçükbaş hayvan 450 tam teşekküllü hastane 200 fabrika. . Şimdi “mahvettiniz bu Milleti, totem kafalılar” desem yine birileri kızacak. Ama siz bunları hazmedebiliyor musunuz Atatürkçü arkadaşlarım? ********** K. Çandarlıoğlu ********** Alıntı www.belgelerlegercektarih.com * |
Mustafa Kemal ATATÜRK vardiki, senin Baban belli oldu !bilmeni isterim !
|
M.kemal yok artik demek senin baban belli degil...kimligini ona buna yamamaya calismayacaksin.
Ben bin yillik gecmisimi bilirim.Varligimi $ehit dedelerime borcluyum...Atasi beli olmayanlara degil...Siz kendinize bakin selanik soytarilari Zitat:
|
Mustafa Kemaller siksin senin orospu anani amina kodugumun ipnesi. Osmani sizi bok diye tezege katmazdi. Orospucogu soysuz picligine bir orospunun picine baba aradigi gibi kimlik ariyor.
Zitat:
|
![]() |
en sonunda beni küfür etmeye mecbur ettin
Ben ne yaziyorsam delillerle yaziyorum.hersey ortada..tahammul edecekler burdan okusun........... https://vimeo.com/113712064 ..............küfür ederek gerceklerin üzerini kapayacagini sanan onun bunun cocuklari zerre serefiniz olmadigi ortada
seyrangah_ bak simdi nasil küfür oluyormus..seni yedi sulalesini domuz siktigi götveren ULAN IBNENIN DOLU ULAN YAVSAK OGLU YAVSAK ..ULAN BANA DAHA YAZMIYACAKTIN,YEDI SULALENI DÜNYAYA SIKTIRMEKTEN ZEVKIMI ALIYORUSUN GOTVEREN CAPULCU......KANI BESPARA ETMEYEN IBNENIN DOLU SENI , ADRES ISTEDIN GELEMEDIN YALVARDIN SIZLADIN bARISALIM DIYE AYAKLARIMA KAPANDIN NERDEYSE YARAGIMI YALAYACAKTIN...ANANI AVRADINI KIZINI KIZKARDESENI YEDI SULALEINI DÜNYAYA PESKES CEKMEKTEN SIKTIRTMEKTEN ZEVK ALAN SEREFSIZ ...GÖTVEREN .BAK SIMDI IYI DINLE!!ULAN KANI BESPARA ETMEYEN ONUN BUNUN COCUGU, ULAN IBNE TAPANAGINIZ KEMALIN IBNE OLDUGUNU BÜTÜN DÜNYA BILIYORDA SENMI BILMIYORSUN..INGILIZLERIN CASUSU OLDUGUNU VELEDI ZINA OLDUGUNU BENMI CIKARDIM ASAGIDA BELGELERLE IZAH ETTIM KANINI DOMUZ SIKTIGI GÖT VEREN..BUNDAN SONRA..BANA ATFEN YAZACAGIN HER KELIMEYE YEDI SULALENI YETMIS SEFER SIKTIGIMI KABUL EDIYORSUN DEMEKTIR..biliyorum bundan zevk alacaksin..fakat görsün bütün alem senin nekadar alcak serefsiz oldugunu |
|
Atatürk’e hakaret eden alçakların ortak özellikleri (Ahmet Hakan'nin yazisini okumak icin linki tiklayin)
- İLBER Hoca’nın tabiriyle... İstisnasız hepsi hödüktür. * - Geçimlerini Atatürk’e iftira ve hakaretten sağlamaktadırlar. * - Dakikada 49 iftira atma becerisine sahiptirler. * - İftira atmak ve hakaret etmek dışında Atatürk’e dair yapabilecekleri tek bir şey bile yoktur. * - “Keşke Yunan işgali başarılı olsaydı” diyecek kadar kafadan çatlaktırlar. * - Kafayı Atatürk’ün yatak odasına takacak kadar sapıktırlar. * - İffetli bir kadına iftira atmanın öteki dünyadaki bedelini unutacak kadar alçalmışlardır. * - Haysiyet nedir bilmezler. * - Atatürk’e dil uzatmanın çok riskli olduğu dönemlerde susacak kadar korkaktırlar. * - Müslümanlık adına ahlaksızlık yapılabileceğine inanacak kadar Müslümanlıktan uzaktırlar. * - Zihinleri, ilgileri, merakları... Hep bellerinin altındadır. ATATÜRK’ÜN ANNESİNE SÖVEN ALÇAKLA İLGİLİ BİR NURCU’NUN MEKTUBU YUSUF Şenyer’den aldığım mektubu aynen yayınlıyorum: * - Öncelikle size hürmetlerimi sunuyorum. - Yazınızda Atatürk’ün annesi hakkında çirkin şeyler söylediğini ifade ettiğiniz kişiyle ilgili olarak “Nurcuların Okuyucular kolundan bir adam...” demişsiniz. - Üzüldüm. - Ben de Nurcuların “Okuyucular” olarak isimlendirdiğiniz kolundanım. (Ya da öyle olduğumu sanıyorum). Ki Nurcuların en istikametli koludur. - Sözünü ettiğiniz videoyu izlemedim. Kimdir, neler söylemiştir, bilmiyorum. Sadece sizin yazınızdan neler olduğunu öğrendim. - O kişinin “Okuyucu” olduğunu belki kasten yazmadınız. O kişinin, o cemaate mensup olduğunu ifade etmek için böyle yazdınız. - Ama bu genelleme beni (ve inanıyorum ki benim gibi düşünenleri) derinden üzdü. Bütün bir cemaati, grubu zan altında bıraktı. Bu cemaat hakkında fikir sahibi olmayanlara yanlış tanıtmış oldu. Hak etmediğimiz bir etiket yapıştırılmış oldu. - Atatürk’ü sevenleri (ki ülkemizin yüzde 95’ini kapsar diye düşünüyorum), bu cemaate düşman etti. - Halbuki üstadımız Bediüzzaman Said Nursi, ne kendi hayatında böyle bir tutum sergilemiş ne de talebelerine bunu yaptırmıştır. - Bilakis, her daim milletin ve memleketin hassas noktalarını rencide etmekten, hatta bunları araştırmaktan ve zihnen bile meşgul olmaktan uzak durmaları konusunda ikaz etmiştir. - Hürmetlerimle... YUSUF ŞENYER GÖZALTINA ALMAYIN BU ALÇAKLARI BU alçakları gözaltına almak yerine... İçinde debelendikleri çukura mahkûm etmek gerekir. * Bu alçaklarla ilgili soruşturma açmak yerine... Yaptıkları haysiyetsizliğin utancı içinde kalmalarını sağlamak gerekir. * Bu alçaklarla ilgili adli takibata geçmek yerine... Bir daha Atatürk’e iftira atmaya yeltenemeyecekleri bir ortamı oluşturmak gerekir. * Bu alçakları hapse atmak yerine... Atatürk’e iftira atma ticaretinden gelir elde etmelerinin önünü kesmek gerekir. FİNO TETİKÇİ pisliğin teki, televizyona çıkıp benim için “fino” dedi, “sahtekâr” dedi. * RTÜK ne yaptı? “Fino” ve “sahtekâr” hakaretlerini ifade özgürlüğü sayıp ceza kesmedi. * Bu kararı alan RTÜK yetkililerine sesleniyorum: Televizyon ekranından size “fino” denseydi, size “sahtekâr” denseydi... Yine de oyçokluğuyla “Bu ifade özgürlüğüdür” der miydiniz? * Doğru söyleyin ama... Dininize, imanınıza doğru söyleyin. ESKİDEN AÇLIK GREVİ YAPILDIĞINDA - HEPİMİZ “eyvah, ölecekler” diye tedirgin olurduk. * - Heyetler oluşturur açlık grevi yapanların kapılarına giderdik. * - Yaşar Kemal yanına Refah Partili milletvekillerini alarak giderdi açlık grevi yapanların yanına... * - Hükümet yetkilileri, “bırakın, yapmayın, bakacağız, ilgileneceğiz” türü demeçler vermeye mecbur hissederlerdi kendilerini. * - Toplumun tüm kesimlerinde şefkat, merhamet rüzgârları eserdi. * Bugünse ah kimsenin umurunda bile değil. |
Lozanda,Kemal ve inonu ingiliz & siyonistlerin köpekligini yapti
iste delileri........Yaklasik bir asirdir yer yüzü müslümanlari bassiz perisan sömürge ve müstemleke haline gelmisse bunun temelleri lozanda atildi....SEVRI GÖSTERIP LOZANA RAZI ETTILER...iste belgeler...
LOZAN'DA BİZİ NEDEN BİR YAHUDİ TEMSİL ETTİ ? Halifelik Kaldırılınca Müslümanlar başsız ve hiyerarşisiz kaldı. Medaris-i İslamiyenin (İslam medreselerinin) kapatılması ümmet'in belini kırdı. Şeriata bağlı tasavvuf tarikatlarının yasaklanması korkunç bir darbe oldu. İlk siyonist kongre 1897'de yapıldı ve israil'in kurulması için osmanlının yıkılması halifeliği yok etme planları yapıldı. Siyonistlere toprak vermeyen 2.Abdulhamid han binbir oyunla tahttan indirildi,Osmanlı 1. dünya savaşına sokuldu. İngilizler tek kurşun atmadan gittiler fakat halifeliği götürdüler. Lozan'da bizi temsil eden Yahudi din adamı Haim Naum Tarih Ansiklopedisi’nin 3. cildinde yer alan (sahife 62) bir belgeye göre, Haim Nahum Gurzon’a “Siz Türkiye’nin mülki tamamiyetini kabul edin, ben onlara İslamiyet’i ve İslam temsilciliklerini(Halifeliği) ayaklar altında çiğnetmeyi taahhüd ediyorum.” demiştir.İngiltere Halifelik Kaldırıldıktan sonra Lozan'ı Onaylamıştır. Halifeliğin Kaldırılması ;3 Mart 1924 İngilterenin lozan'ı onaylaması;16 Temmuz 1924 ----------- Kaynak & Daha genis bilgi icin:http://gercek-tarihimiz.blogspot.de/...efiklerin.html |
Alcak satilmis Kemalistlerin yalanlari
Kemalistler derler ki; M.kemal emr etmis millet vekillerinin ayligi ögretmenlerinkini gecmesin :-))....Bakalim tarihi gerceklerede böyle birsey var mi?
Tarihi gerceklere baktigimiz zaman, 1930 lerde bir ögretmen takriben 95 lira aylik alirken M.kemalin ayligi 1500 resat altinmis..bugünün parasiyla birmlyonu geciyor....iste halkci kemal... gercek tarihi kaynaklar:http://belgelerlegercektarih.com/tag...si-15000-lira/ |
Gel seninle ayni vatan ayni millet icin iyiligini istedigimizi ispat edelim. Bu vatana bu millete kim kötülük yapiyorsa tepkimizi ortaya koyalim.
BIRAK KADINLARI VE KIZLARI, ENSAR VAKFINDA COCUKLARA TECAVÜZ EDENLERIN, ONLARI KORUYUP KOLLAYANLARIN ANASINI AVRADINI SIKELIM. HIRSIZILIK YOLSUZLUK YAPANLARIN, YETIMIM FAKIRININ FUKARININ HAKKINI CALANLARIN ANASINI AVRADINI YEDI SÜLALESINI SIKELIM. AYAKKABI KUTULARINDA VE EVLERINDE MILYARLARCA DOLLARI "SIFIRLAYANLARIN", MILLLETIN HAKKINI, YETIMIN FAKIRIN FUKARININ HAKKINI GASP EDENLERIN ANASINI AVRADINI SIKELIM.. BU MILLETIN AMINA KOYACAGIZ DIYENLERIN (MEHMET CENGIZ (CENGIZ HOLDING) ANASINI AVRADINI SIKELIM... BUNLARA TEPKI GÖSTERMEYENLERIN DE ANASINI AVRADINI SIKELIM... SIRA SENDE... Zitat:
|
Zitat:
okudugu gazete basliklarini anlayamayan Mal'dan tarih ögrenin)))))) .....TÜRKIYE CUMHURIYETININ KURUCUSU -MUATAFA KEMAL Atatürkün kicini üstüne i$emek icin bile üzerinize koymayacagini bildigin icin mi kuduruyon yobaz... tarihi okudugunuz zaman anlarsiniz ki i$gence görmeyen bir tek peygamber bile yok...bu hem müsliman hem de hiristiyan dünyasinda ayni....tarihin peygamber düsmanlari bugünün Atatürk dü$mani yobazlar bunlar...bu $erefsizler tarih boyunca iftira ve yalandan beslenen $eytanin cocuklari..bu o.c .. |
Seni muhatap almiyorum.bunu senda biliyorsun.defalarca sana söyledim,Bu son olsun uzak dur sözünü tutmayi dene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! onun bunun ansina avradini küfür etmekle ne vatan kurtuluir nede birine birsey anlatabilinir.Hele bir bilim dali olan Tarihi gercekler anlatilirken öyle bir yola bas vuranlar genelde cahil cuhela kimselerin basvurdugu yoldur..anlatacagi birsey olmayanlar konuyu saptirmak icin genelde hakaret ve küfüre bas vururlar...Bazen benida küfür ve hakarete mecbur ediyorsunuz...simdi sana karsilik vermesem sustun olacak..Benim hassasiyetim vatanim icindir onun bunun yalakaligi icin degil..herkimki vatan ve milleti soyduysa, sattiysa,isgalci keferelere yalakalik edip onlardan kanun nizam direktif dilendiysa, namusuzluk edip millete küfür ettiysa,vakifta cocuklara sarkintilik, tecavuz ettiyse,devletin parasini caldiysa, din düsmanligi ettiysa,herkimde bunlara tepki vermedisa Allahin laneti lanet edenlerin laneti üzerine olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zitat:
|
ASAGIDA TAPU GIBI DELILLER YAPISTIRDIM KÖR KÜFÜRBAZ...kirinti kadar bilgin olsaydi cevap vermeyi denerdin...Karsi argümanlarla cürütürdün.Senin gibi agzindan salyalar akan küfürbazlara kaldiysa M.kemali savunmak tamamdir bu kemalin isi...iyice rezil rusvay hale geldiniz.Argumani küfür olan onun bunun surtugu..Küfür etmeyim diyorum illada kasiniyor ulan kancik kicine kazikmi soktular iki metre havaya sicradin...
Be onun bunun yosmasi--küfür cocugu, yaptigin yapacagin küfür ve hakaretlerini bin misliyle o alcak AIDS li pis suratina iade ediyorum.. Zitat:
|
...
Zitat:
Tartışma yürütme kültüründen bi haberlerin,başkalarını teşhire kalkması gerçekten abes.Gerçi sen yobaz olduğun için;abes,ayıp ve yakışık almaz gibi kavramları bilmiyor ve kabulde etmiyorsun.Tipik sahte sapık müslümanlar gibi yazıyorsun yazarken... Bu açıdan başkalarını yadırgayan sözlerinin saçmalıklar toplamı olduğunu söylemek yeterli bence... |
Lan donu dü$ük IQ yine yerlerde sürünüyor Yobaz
Zitat:
Lan senin hic mi haysiyetin $erfin yok?..Lan $erefsiz o .cocugu sana sadece sövülür..sana cevap verilmez SÖVÜLÜR sadec ..Allahin lanetligi pislikten baska birsey deyilsin... Kime cevap vericem sana mi????okudugu gazetenin man$Et yazisini bile anlayaman Anguta'mi?? Kelime hazinesi 100 gecmeyen ezberini tekrarlamaktan baska bir mok bilmeyen Arap Papaganina'mi yani sana....küfürlere bakin o.cocugunda...aileden egitimli Pic,göt veren i$i biliyor kazigi iyi sokmu$lar buna sokmasalar g.öte kazik sokuldugunu nerden bilsin.. miyde bulandirmiyorsun Yobaz tiksinti veriyorsun... O.C. bil istiyorum, IQ dü$ük icatlara tahammülüm yok anladinmi tezek |
Bizdede böyle sözler var "$iracinin $ahiti bozaci"..."iki kisi tartisirken ücüncüye po..yemek düser" mis..neyse Ben durup dururken hayvanlara bile hakaret etmem, fakat öyle bir yüzüme vurmak isteyene digerini cevirecek kadar seninkilerden degilim...KOYUNA LE$ KARGAYA OT VERMEK ADALET DEGILDIR.BEN TERSINI YAPARAK ADALETIN GEREGINI YAPARIM...yani sizin gibi les kargalarina le$ atmaliyim..buda benim ata sözüm olsun size..hadi simdi düs... birak ona buna yalakalik yapmayi , onur ögrenin bu fakirden..Karsinizda Fikir insani var hicbir fikrime fikir ve argumanlarla karsilik veren birini göremedim, hakaret küfürlerle arguman cürütecegini sanan yamiklarsiniz..Gelki daha düne kadar agalarin hegomanyasinda agam pohunu yiyem diyenlerden onurlu olmayi beklemek abesle istigaldir.
Zitat:
|
Keske dedigin gibi olsaydin,
ondan mi bana en agir hakaretleri ettin, isyerimde beni telefonla rahatsiz ettin ve resimlerimi photoshopla degistirip buraya ekledin? Bulunmayacagini sanmistin degil mi? Ben bunlara gülüp gectim, ben burayi ciddiye almiyorum, ve gercek hayatta da varim. Ben gercek hayatta da fikirlerimi sonuna kadar savunurum. Gerekirse o kavgayi da ederim, karsima cikmak isteyen birisi varsa.. Atatürk öldüğünde bir İtalyan Radyo frekansından duyulan anons; - Sezar, İskender, Napolyon ayağa kalkın büyüğünüz geliyor. #10kasım BURDA BIR YIGIT VAR O DA BENIM!!!! AYAGA KALK VAYBEE! BÜYÜGÜNÜZ GELDI Zitat:
|
Hic gülecegim yoktu:-)DOGRUDUR SANALYIGIT SIN..Reali duydunmu topuge kuvvet burda birkac kaypak korkak zavileden biride sensin.
Adres istedin verdim,Kapayalim dedin yazismayalim dedin, birbirine yazmiyalim dedin..insandir sasar beser dedik özrünü kabul ettik halen zirvaliyorsun .hepsi bukadar ..Seni ne tanirim ne bilirim ne bilmem ne..hicbirinle alakam yok.Seni telefonla rahatsiz eden senin gibi olsun...KARSINA ADAM GIBI ADAM VAR ..birak laga lugayi, binlerce hakareti yuta yuta halen bana sanalda yazmaya devam ediyorsun.. .Italyanlar, ingilizler, siyonistler, islam düsmanlari ,hatta komünistler birde ne idugu belisrsizler kemali severler..hicbir gercek Türk müslüman kemali sevmez..Aldatilanlar istisna....Git atanami tapacaksin kime taparsan benden uzak dur..ben istesem seni ininden cikaririm..öyle gizli tehtit telefon foto moto kopyalamam..simdi birde utanmadan iftira atmaya basladin.Seni kale aldigimi sanma , Tekrar ediyorum zerre serefin varsa sözünü tut bana sanalda tek kelime yazma...kinin nefretin varsa realda gelip varmi yüregin deneyebilirsin..Senin gibi a sosyal birini muhatap almak istemiyorum!!hadi simdi düs!! Zitat:
|
Yobaz
Zitat:
Tipik popüler kültür ürünü bir kafayla yapılabilen siyaset,anca yandaş medya ve yazarlardan kopyalanarak yapılan siyasettir.Elbette bu da bir siyaset sayılır,türkçe literatürde buna cahil siyaseti derler.Hiçbirşey bilmediği halde,kendini çok bilgiliymiş gibi gösteren tipik anadolu cahili işte. Bence senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,sen siyaset yapma ayağı ile Lara ya abayı yakmışsın gibime geliyor,ikimizin arasına neden giriyorsun serzenişinden ben bunu anladım.Birde Lara gibi 'Ş' harflerini dolar işaretiyle bezemişsin buda başka birşey tabi.Ha diyorsan ki ben Lara ile böyle flört ediyorum o zaman başka birşey.... Fakat saçmalamanın bir sınırı vardır,bunu çukurluk mertebesine getirmekle birşey elde edemezsin.Anca çukur olarak kalırsın o kadar... |
Hadi ordan ezik deyyuz...Sen sanalda falcilik yapmaya devam et..Sen agalarin tasallukunda inim inim inlerken biz Dünya insanligi nasil huzura kavusurla ilgili dokrora tezleri hazirliyorduk.Dogrudur beli oluyor abani degil a... bile satarsin lara icin buralarda ona yalakalik etmek icin yapmadigin dansölük kalmadi
Zitat:
|
:)))))
Zitat:
|
Hemserim ben birini aradimmiydi bulurum hemserim...
Hahahaha, Hihihihihi, Hohohohohoho :D
Sen hangi alemde yasiyorsun hemserim? Bu yalanlarini böyle ilkel sacmaliklarla örtbas mi edecegini saniyorsun? Bu yazini okuduktan sonra gülmekten yere yikiliyorum :D Sen beni biliyorsun ve bende seni cok iyi biliyorum artik. Burak bu laga luga ayaklarini.. Bana telefonda, Lara'ya desteklemeyeceksin lan dedin. Oraya geliyim mi lan dedin? Bende erkeksen gel lan dedim erkeksen gel.Kes bu konusmalari erkek oldugunu görüyüm lan. Gelemedim. Tangur tungur :D Kac kere beni aradin kac kere oraya geliyim mi lan dedin? Bende kac kere seni cagirdim gelemedin... Aurum hanimi korkutmaya benzemez bu isler... Tangur tungur.... Lara olmasa da, iftiraya ugrayan bir baskasi da olsa gene o'nu herkese karsi savunurdum ben cünkü ben Haci Bektas'larin Mevlana'larin Yunus Emre'lerin yolunda yürüyen Müslüman bir Türk evladiyim. Benim kitabimda haksizliga karsi cikmak vardir. Bir dahasinda gene aramistim ve kendini Sivas'in bir alevisi olarak tanitmistin. Sana ettigim o küfürler seninle benim aramizda kalsin. Ama ayip ya ayip, insan anasindan babasindan utanmaz. Baban kim ise, o'nun sana verdigi adiyla piyasaya cik ve o'nun soyadini kullan. Baskalarinin kini degil :D Bir keresinde de A.C.'yi arattirdin. Hatta Timeraiser'nin müsterilerine de aramissiniz.. Bunu haberi bana kendisi bildirdi.. Telefonun arkasindan tangur tungur ötmeye benzemez yigitlik. Bak benim bir cok $eyimi taklit ediyorsunuz. Kelime hazinenizi de cogaltiyorsunuz amaaa.... Dünyada taklit edilemeyecek bir sey var o da cesaret. Ben yaptiklarimi, yapabilecekken yapmadiklarimi ve yapabileceklerimi herkese gösterdim... Kasanin önündekine sor bakiyim... Fosil ise zaten ecel teri akitiyordu... Zitat:
|
Gercekten trajik komiksin :-))
Ya yazmiyacgim diyorum mecbur ediyorsun.
Ben yemini sevmem, sana son olarak diyorum ki; karsindaki insanda hayatta yalan olmaz..buna inanmiyorsan adresim sende var buyur gel bir nebze insanlik onurun varsa birak sanalda kesip dogramayi...bahs ettigin kisyile benim zerre alakam yok.Yemini sevmem bak sayet bahs ettigin kisi ben isem veya taniyor isem dünyanin en alcak mahluku olayim.aksi halde sizlersiniz.iftira atan iddiada bulunan iddiasini isbat etmekle mükelleftir.BEN TELEFONDA SANALDA TEHTIT ETMEM.YAPACAGIMI REALDA YAPARIM.benimle bir isi olan benden adres isteyip gelir yapacagini yapar..sayet benimde bir yapacagim olursa adres ister gider mertce yüzüne yaparim.Sayet yazdiklarin dogruysa o adami bulup birlikte gelin yüzleselim. yoksa buralarda ahkam keserek üste cikacagini saniyorsan burda bu yalanlari kimse yemez.delikanlilik iftirayla oluyorsa öyle delikanli köprü altlari dolu yürüyün gitin karsimdan ...yazik ya bune piskinlik kivira kivira masal anlatiyorsun iftira atip duruyorsun..neyse adi üstünde sanal delikanllik böyle birsey demek:-))yuh diyiyorum artik buralarda laf istemiyorum.önceden sana yazdiklarim herzaman gecerlidir. Zitat:
|
bu fikir fahisesi kanciga cevap vermeye tenezzül ediyorsunuz ja,yuuhh size...
fahisenin adi cikmis onlar en azindan kader kurbani,allahin zavalli kullari... bu Cumhuriyet düsmani ,akil,insan düsmani,dinci yobazlar ,sadece T.C .deyil dünyanin basina bela.. Cumhuriyet dü$mani,insan dü$mani ,akil dü$mani ,dinci bezirganlar gibi Dininizi ya$ayacaksiniz dinsiz kalin daha iyi...en azindan Allaha olan imaninizi korumu$ olursunuz,inan Allah katinda cok daha makbuldur..... ne meraklisiniz kahvahane lakirtisina,lakirti,gargara ,kimin cocugu oldugu beli deyil....siz hala buna cevap verme zahmetinde bulunuyorsunuz....buna verilicek tek cevap -sövün... ne güzel yazmi$ necip fazil,korkunc bir,kültür,korkunc bir zeka, malesef islami cok iyi bilmiyor,keske bilseydi....Allah rahmet eylesin tip vardir fahi$e cocuklari icin yüz karasidir,tip vardir fahiseler icin yüz karasidir...erkekdir bu..bu cevap verdiginizde bu erkek tipi. |
Dinme sövene bakin...lara kancigi sana davetiye cikaranmi oldu ki aylardir bana sürünüp laf bekliyorsun
sen bosa ugrasiyor benden orgazm olamazsin.Köprü altina doyurmadilarmi seni yeterince simdide tokmakcilarini bana küfür etmeye tesvik ediyorsun.Tuh senin kalibina..seni doguran anaya yazik bir sicsaydi daha rahat ederdi...ulan capulcu tokmakcilarinda adresim var hepsi yusuf yusuf ediyor ancak sanalda farelik edersiniz .sapik ruhlar sizi.. Iste bagnaz kemalistlerin alcak sifati..Ahlak nedir insanlik nedir bilmezler.Islam gibi yüce bir degerin üstünde ahlaksizliktan geberip gidiyorlar..BU YÜZDEN BU INSANLIK GÖRMEMIS BAGNAZLARI ATALARIYLA BERABER TARIHIN CÖPLÜGÜNE GÖMMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR..ZATEN SULARI TÜKENMIS KURBAGALAR GIBI GEBERIYORSUNUZ.bogulun magaranizda Zitat:
|
Yalan üzerıne Kurulan Kemal Tarıhı
Belgelere dayanan bir makale nesr ediyorum, degerli fikir insani forumdaslar icin. Makalenin tumunu okumanizi tavsiye eder, saygi deger forumdaslara saygilarimi iletirken, küfürbaz argumansiz fikir yoksunu bagnaz capulcu kemalist yobazlara hakaretlerini misliyle iade ediyorum
Mustafa Kemal Atatürk müslüman mı? Son zamanlarda Mustafa Kemal Atatürk Müslümandı diyenler çoğaldı, kaynakları ile bir yazı yazma ihtiyacı duydum. Elhâmdülillah Müslümanım dediği halde Atatürkçüyüm diyenler ayrı bir olay zaten. Okuyun, okutun! Atatürk Müslüman mıydı saklanan gerçekler? Özellikle belirtmek isterim ki yazı boyunca Peygamber(s.a.v.) efendimizin isminin yanına (s.a.v.) ibaresi tarafımca eklenmiştir, aslen yoktur. S.A.V. – Sallallâhu Aleyhi ve Sellem / Allah’ın salat ve selamı onun üzerine olsun. Çocukluğumuzdan üniversiteye kadar onun sözleri üzerinden inşa edilmiş bir ‘dünya görüşü’ zerk edildi kafalarımıza. Mustafa Kemal’in cumhuriyetin sahipleri tarafından yüzde 99’u Müslüman olan Türk halkına kolay kolay açıklanamayacak bir özelliği vardı. Atatürk Müslüman değildi. Ve bunu pek çok metinde çok açıkça yazmıştı. Müslüman olmadığı gibi İslamın Arapların dini olduğunu ve Türklerin gerilemesinin sebebi olduğunu düşünüyordu. Mustafa Kemal’in agnonstik mi, ateist mi olduğunu bilmiyoruz ama dinsiz olduğu ve bir yaratıcıya inanmadığını gösteren pek çok metin mevcut elimizde. İsterseniz bu noktadan sonra sözü ona bırakalım. Mustafa Kemal’in yaratılış ve evrim üzerine görüşleri: “Hayat her hangi bir doğa dışı etkenin müdahalesi olmaksızın dünya üzerinde doğal ve zorunlu bir kimyasal ve fiziksel olaylar dizisi sonucudur. Hayat sıcak, güneşli ve sığ bir bataklıkta başladı. Oradan sahillere ve denizlere yayıldı; denizlerden tekrar karalara geçti.” (Afet İnan Atatürk hakkında Hatıralar va Belgeler 1968) “İnsanlar, sürfeler gibi sulardan çıktılar ilk önce… İlk ceddimiz balıktır. İşler daha ilerledikçe o insanlar, primat zümresinden türediler. Biz maymunlarız; düşüncelerimiz insandır.” (Ruşen Eşref Ünaydın Atatürk T. ve D.K.H) Mutlaka devaminida okuyun...devami icin: http://www.sozlervereplikler.com/mus...usluman-miydi/ |
Zitat:
Sana e$arap gönderiyorum ba$ina baglarsin artik, yeter ...otur evinin KADINI ol. Aynisindan pezevenkligini yaptigin arkadasinada gönderdim...bir kac gün sonra elinize gecer Sie sind hier: Startseite > Nachrichten > Posteingang > Nachricht anzeigen Nachricht anzeigen Absender: YigitAdam [ Blocken ] Betreff: kancik Datum: gestern, 01:53 ruhsuz köstebek bana kasinip durma...... |
pfühühühühüpfühühühühpfühühühühühühühüüüü :D
Lara'ya 100 üzerinden 100 puan. Adam olan adama, anlayana ne büyük bir laf, ne anlamli bir hediye. Git artik kendini as... Zitat:
|
o esarpi seyine tikasaydin daha makbule gecerdi..kacira kacira geziyorsun..kancik ne olmus uyardim seni insanca bana surtunme diye...denize girdinmi bir kova su aliyormussun, eseklenmi yattin kancik:_))))))))))))))))))))))))))
Zitat:
|
al sana bir yalaka
ulan sen ne alcakmissin...dünyanin en alcak serefsiziyim diyorsun ikide bir tuh senin kalibina bir dansöz bukadar kiviramaz Zitat:
|
YAVSAKLARA..onlar kendini bilirler
tapanaklarini küfürle savunan..küfür cocuklarina, !!!!!!!!!!!!
YAVSAK Yalaka olmaya etmişsin niyet Yapış yakasına beslen dur yavşak! İkbali nefsinse tutmuyor diyet Küçücük çıbanken oldun ur yavşak! Seçmişsin mesleği, diploman yoktur Salladıkça kuyruk, yal veren çoktur Tasmalı havlarsan, karnın da toktur Ruhunla cilveleş, hayal kur yavşak! Yiğitlik taslayıp çakala özen ‘’Böyledir bu devran, kurulmuş düzen’’ Mevki, makam için, dostunu üzen Cemiyet için de, yerin sor yavşak! Hastalık yaymaya tam bir mikropsun Cinsin belli değil, yuvarlak topsun Erkekliğin buysa kökünden kopsun Bulup bir eneme tutup bur yavşak! |
Yavşakadam !
Yavşakadam kendi kendine konuşmaya başladı.Bir insan batarda bu kadar batmaz ya.Karakter sıfırın altında.Buna şerefsiz desem çukurun hatrı kalır.Adam oradan buradan kopyaladığı saçma sapan yazılarla,tartışma yürütüyor sanıyorduk.Meğer dert başkaymış.Adam Lara'ya abayı yakmış,kim ona yazan veya kim onun yazdıklarını onaylarsa düşman görüyorumuş.Argoda bunun gibilere ... salak derler.Anladınız siz onu....
|
Yalakalik etmeye devam et
ulan magara faresi onun bunun yavsagi
Pkk capulcusu nasilda ibneler orospiler yavsaklar kemalin ve aponun picleri birlik oluyorsunuz.bintana abam olsa lara orospusunada senin yedi sulalenede yakmam.Kani bes para etmeyen cukurlar sanal fareleri ....sanalin verdigi rahatlikla havlayin durun köpekler köpeklerden özür dilerim..realda yoldaslariniza cok postal yalattim.Sanmayin sizi kale aliyorum...Rezil sifatinizi ve tapanaklarinizin pestilini cikarip desifre ediyorum..kudurmenizda bundandir.Saygi deger forumdaslardan özelime hergün tebrik yazilari almam bosuna degil Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:09 Uhr. |