Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

17.06.2005 17:50

sapina kadar erkegim.. nonosum benim

agzini toplasan iyi olur... yani senin acindan... yoksa nonos diye hutap ederler sana...

TR de yakinda serbest birakilacak dedik... anlamiyormusun...

Yoksa sana bile bas örtsü takilacakmi algiladin... Aldi Tüte wäre da angebrachter

17.06.2005 17:51

Onu Süleymanci arkadasin bilir... bizler

bilemeyiz... o kadar Bordel Erfahrungu yok bizimkilerin... da seid Ihr weiser drin

17.06.2005 17:52

20 kari... pähhhhhhh

ne hayat be.. Kanuni Sulatn Süleymani bile geciyoruz demek hahahahaha... voll Cool

6666mahfuz 17.06.2005 17:52

MAS´Allah, ne cesaret-)) o.T.

ohne Text

donpepelino 17.06.2005 17:55

Bir kadin deve kadar deyerli deyilmi

Yani hani kadina deyer veriyordu bati medeniyeti?

17.06.2005 17:55

Kuranda tabancada yazmaz.. ama adam yapm

is... Kuranda yemek tarifide yok.. ama adam yapmis... Kuranda cocuk yaoinda demiyor.. ama adamlar yapiyor... Kuran 10 tane kari alinda demiyor.. ama adamlar aliyor...

kuranda uzay Spaceschuttelin Bauplanlari yazmiyor ama Amerikalilarin elinde bulunuyor... kuranda DIn azmani olun denmiyor, ama sen oluyorsun...

kuranda DIN adina savas yapilmaz deniliyor.. ama sen DIN adina insan öldürmeyi kabnul ediyorsun..

kuranda salak olmayin deniyor.. ama sen salak oluyorsun.,..

Bu nasil is.... sizler ne zaman bir sey üreteceksiniz... tüm insanlik iicn faydali bir olay yapacaksiniz..

Su aniyle sizlersiz dünya daha iyi olur diye düsünüyorum

17.06.2005 17:57

Benim görüsüm en büyük DINsiz sizlersini

bunu samimi söylüyorum... ben sizleri birer insan mutasyonu olarak görüyorum... yani beyinsel özürlü...

Ve bu görüsümü öyle kolay kolay yok edecek herhangi bir ilerlemede yok sizde... hatta tam tersi... medeniyetten uzak oldugunuz icin... MEDENIYET SIZE ZOR GELIYOR

17.06.2005 18:00

Müslümanlardan 10000 kat daha fazla veri

yor... bunu tartismaya gerek yok...

A dan Z ye Batililar kadinlara cok cok daha haklar veriyorlar.. ve vermek zorundalar...

zaten o yüzden dünya piyasasinda Islam Terör DINI... ve Hiristiyanlik ise hos görü DINi olarak gecemekte...

bizim Dinimizin psiletilmeside SIZLERIN YÜZÜNDEN.... sizlersiniz Islamin önünde en büyük engel...

Ama artik sonunuz geldi.... adam diye takan yok sizleri

donpepelino 17.06.2005 18:04

Senin Erkek Oldugunu Sanmiyorum :)

Sende Homolukta sesiyorum hehehehehehe

17.06.2005 18:06

seziyorum heißt das

sana sadece DIN dersi degil.. Türkce derside vermek gerekiyor

donpepelino 17.06.2005 18:06

Zurnanin Zarttt Dedigi Yere Geldik

Hersey yazmiyorsa Peygambere uy 5 vakit namaz kil.

Onun gibi yasamaya calis Islami yasar gibi deyil.

Herkes senin gibi kafasina göre Kurani yorumladimi iste karsimiza binbir türlü Din cikar.

donpepelino 17.06.2005 18:06

ahhh öylemi o.T.

ohne Text

donpepelino 17.06.2005 18:08

Benim Görüsüm En Büyük Kafirler

Sizlersiniz?

Cahiliye cagindaymis gibi saraba eylenceye ve zevke yapismissin ve heykellere tapiyorsun.

Belgelerim acik.

17.06.2005 18:09

Peygamberin zerre kadar nasil yasadigini

Allahtan baska kimse bilemez... hele hele sizler hic bilemezsiniz...

O yüzden hör nitte auf mir weiss machen zu wollen du wüsstest wie der Prophet gelebt hat...

Das sind alles Überlieferungen... dogrulugu hepsinin süphelidir... hatta su aninda Kurani bile dogru dürüst anlasilmazken, sizler sanki Resülün asker arkadasiymis gibi davraniyorsunuz...

Buda Cahil oldugunuzu göstermekte....

ICh sage zu euch MÖCHTE GERN PROFI MOSLEMS

donpepelino 17.06.2005 18:09

Karini acik giyindirib

Git Alman biranelerine ozaman seni de modern görürler.

Kadini bir mal olarak görenler onlar lastik reklamlarinda sakiz ciklet araba reklamlarinda cirilciplak poz vererek ne ise yaradiklarini millete gösteriyorlar :O=))))))))))))))

17.06.2005 18:10

Bu senin görüsün.. benim icin Iltifattir

hadi güzelim.. sen Camiine bizlerde gezmeye...

Bizler her seyi yerli yerince yapmayi biliriz

17.06.2005 18:11

Kadini mal olarak gören kariyi hayvan

gibi eve tikayanidir...

bunuda sizler yapiyorsunuz... bizler degil

donpepelino 17.06.2005 18:11

MUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

YANI ONUNLAN KIMSE BERABER SAVASMADI KIMSE YEMEDI ICMEDI TEK BASINA DAGDA ISLAMI MILLETE TANITTI HAHAHAHAHAH

COK KOMIKSIN BEEE UFAKLIK

17.06.2005 18:13

Das alles ist zu lange her... nienamd

weiss das alles so genau...

O yüzden bir sey ögrenmek istiyorsan Tefsir okumalisin... gidip Sülo Hcalari dinlemek degil.... eger kicini Süleymanci Hocalarin eline verdiyen o kic simdiden gitmistir

donpepelino 17.06.2005 18:17

HELE HELE ZÜHTÜÜ

Yani Carsida hic el ele tutusan Bas örtülü ciftleri görmedik.

Sanki biraneye giden modernistler karilarini dövmiyor ve eve tikamiyorlar.

Senede 300 Alman kadini kocasi tarafindan öldürülüyor yasin modernizim.

donpepelino 17.06.2005 18:19

nerden biliyorsun bu isleri

sen kicini vererekdemi bu günlere geldin?

baya tecrübelisin bu islerde?

17.06.2005 18:21

Neden ele ele tutmuyorsunuz

insan karisiyla ele ele gezerken sokak ortasinda Sexmi yapmis oluyor ????

Kuraninizda engel varmi buna ?????

Ihr hab einen Dachschaden

donpepelino 17.06.2005 18:21

Yukardakide Senin Görüsün.

Bir demokrat milyonlarca insan öldürüyor terörist olmuyor bir Müsliman 3 bin kisi güya öldürüyor Islam terörist oluyor

hallaaa hallaaaa yahu sen Hiristiyanin tükürdügünü yaliyanlardansin.

Kuranda hiristiyan ve yahudilerlen is birligi yapmayin diyor.

17.06.2005 18:21

Hayir verenleri seyrederek o.T.

ohne Text

17.06.2005 18:23

Kardesim sen Müslüman olmadigin icin

Müslümanlarin adina yada Hiristiyanlarin adina konusamazsin.....

Ve herkeside senin gibi Amatör Müslümani sanma... yada herkesi hercek Hiristiyan sanma.... gec bunlari sen...

Sizler saaadece savas pesindesiniz..

Kardesim Hiristiyanlar oarada bir seyre kacmiyorlar.... git öldür katlet ne dersen et... merak etme onlar seni bekliyordurlar

cimbomyilmaz 17.06.2005 18:27

19 Juni Türkendemo in Berlin

Duyuru:

19.06.2005, Pazar gününde saat 12.00de Alexanderplatzda "Ermeni Soykirim" iftiralarina karsi Almanyadaki Türk dernekleri büyük bir protesto düzenleyecektir.
Zamani ve imkani olan mutlaka gitmek zorundadir. Herkes gelsin: Milli Görüs, Atatürkcü Düsünce Dernekleri, Alevi dernekleri, Türk Federasyon vs.

Bu cok önemli bir protestodur.
Ayni camiye gitmek zorunda degilsiniz, ayni kulüplerde bulusmak zorunda degilsiniz, ayni fikirleri paylasmak zorunda degilsiniz ama ayni cephede savasmaya hepniz mahkumsunuz. onun icin herkes gitsin. bende gidecegim.

Bu bütün türkler ve kürtler icin önemli bir protesto cünkü bize yapilan katliamlari unutamayiz ve unutmayacagiz.

donpepelino 17.06.2005 18:27

Sana ne desem baska türlü anliyorsun

anlamak istemiyorsun hiristiyanlar Islama savas acmislardir

ama sen bunun farkinda deyilsin bugün Islami deyistirme programlarina bile almislardir

bu görevi sen en iyisini yapiyorsun ABD ve yahudiler ingilizlerin senin gibilere ihtiyaci var tam kullaniyacak insanlarsiniz

asil kimin terörist oldugunu gör ulenn düdükk görrr

donpepelino 17.06.2005 18:29

ulan dandik

bende diyorumya Carsida el ele tutusan bas örtülü ciftler var sense diyorsunki karilarinizi eve kapatiyorsunuz

elele tutusan birisi mutlu dur demekki sen yalanci bir zatanistsin

17.06.2005 18:29

Islama savasi SIZLER acmissiniz

bizler hem sizlere karsi hemde hiristiyanlara karsi ugras veriyoruz...

zaten sizler olmasaydiniz Hiritiyanlarin nedenide ortadan kalmis olacak ki o zaman Kuranin orijinalini anlatmayla tüm dünyayida Kurandaki degerleri anlamaya davet edersik...

Ama sizlerin gibi DIN azmanlari varken bu is olmaaaz

donpepelino 17.06.2005 18:30

git bir alman biranelerine

hepsi birbirinin karisini deyistiriyor kim bilir 20 dende fazla kariya posta atiyorsunuzdur

donpepelino 17.06.2005 18:31

sen vermissinde belli ettirmiyorsun

:)))))))))

donpepelino 17.06.2005 18:35

Kurani inkar etmiyoruzki

Tam tersine Kurana uyuyoruz hem Cecenistan daki cogu dis savascilar Vahabi onlarda senin gibi kafasina göre yorum yapiyor kendini havaya ucuruyor.

Namaz kilin diyor Kiliyoruz zekat verin diyor veriyoruz oruc tutun diyor tutuyoruz her türlü emre uyuyoruz

bunun neresi yanlis anliyamadim sen git demokrasinin öldürdügü teröristlere akil ver

17.06.2005 18:36

aralarinda en cokta tesettürlüleri var

sen onlardaki Atesi bana sor.... cayir cayir yaniyorlar

17.06.2005 18:37

Haaaayir uymuyorsunuz 24 saat

savasi konusuyorsunuz ve savas istiyorsunuz...

Yazilarina baksana... durmadan savas savas

donpepelino 17.06.2005 18:39

Bu Ise Akillan yaklasmak gerek

Düsünülmeli neden acaba bu katliyami durub dururken tanidilar.

Amaclari ney birincisi Almanlar Türkiyeyi bir rakib olarak görüyorlar.

Avrupa cikmazda sanayisi batiyor insanlari yaslaniyor.

Kiliselerde cocuklar tecavüz ediliyor icki batakliginin icindeler.

ABD nin herzaman bir Düsmana ihtiyaci vardir Aynisi Almanlar ve avrupalilar icinde gecerli.

Burda yaygara cikarip gine ortaligi karistirmak istiyorlar.

Berlinde protesto edeceginize Katledilen Müslimanlarin Resimlerini alib alman meclisi önünde Cadir kursaniz daha iyi olur.

donpepelino 17.06.2005 18:40

Hergün Müslimanlar ölüyor

senin vicdanin hic acimiyormu sende vicdanin oldugunu sanmiyorumki

17.06.2005 18:44

Müslümanlarin 100 de 90 kendi kendilerin

öldürüyor... ve iste i tiplerin ellerinden gelse... tüm dünyayi yakip yikarlar... ben sahsen o tipleri Müslüman olarak görmüyorum ve her lagta hiristiyaninda Hiristiyan olarak görmüyorum...

Viel mehr ist es so... das jeder sich Moslem oder Christ nennt, aber im Herzen ein NICHTGLÄBIGER ist... und genau dieser Gruppierungen bekämpfen sich...

Du gehörst auch zu einer dieser Gruppen an...

Neden TR ile yada Iran ile savas yapmiyorlarda Arapalarlan yapiyorlar ???

Das kommt daher, weil die Araber sich für was besseres halten, aber im Geiste DUMME Meschen sind... zaten adam olaslardi onlara Resül gelmesine gerek kalmazdi...

Denk mal darüber nach

cimbomyilmaz 17.06.2005 18:44

AKP provokasyonu

Selam,
simdi bizim mersin üniversitesinde yahut erciyes üniversitesinde anneler ve neneler basörtü ile girebeilirler..problem yok...ne bokum olduda erzurum da yasak...bu AKP tarafindan yapilmis bilincli bir provokasyon..bas örtülü kadini birakmayanda AKP li...mahsus yapildi..cünkü yakinda referandum yapilacak ya...yani bu referandumda bas örtü takmayan kadinlarimizin da oylarini almak icin yapildi...

roman 17.06.2005 18:54

Benim yazlarimi niye kirmiziya-

boyuyorsun Elazigli????????

17.06.2005 18:55

HILFE!

ya arkadaslar bitane dua varmis.
Birsey yapmak istediginde onu okuyormussun veya namaz kiliyormussun okuyormussun herneyse... yani birsey yapmak isteyip ve onun iyi veya kötö olmasini ögrenmek icin bir dua... ya bende tam bilmiyorum nasil bisey.
O duanin adi ne nasil yapiliyo internette nerde bulabilirim bilen varmi? google demeyin bana bulamadim cünkü :)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:33 Uhr.