![]() |
Iste yeter, YERIM SENI :PP o.T.
ohne Text
|
ach und f)wir reden über sie scheisse :)
ohne Text
|
c und e sind ja geil ;))) o.T.
ohne Text
|
en cok o yapiliyo zaten, chatte sahit..
oldugum en cok olanseylerden biri o,
ilk cümle : selam naber ikinci cümle: selam dedik ya alsana ücüncü cümle: ya bak selam verdim, ne havali seysin sen ( bu biraz sabirli olanlar icin) ve final dördüncü cümle: kizim senin mefulu mefaulu .... :D |
du vergißt die höfliche Tour!sizli bizli
hos, seviyeli bir sohbete ner dersiniz ?
yazdiginiz seyleri okudum - cok degisik-cok enteran- keske sizin gibi daha cok bayanlar olsaydi :)) |
HAHAHAHAHAHA!!! :) Güldürdün beni :) o.T
ohne Text
|
hehe, daha bana öyle yazan cikmadi ama:)
yani bi kiz bi erkege öyle seyler yazmaz
konuuyu daha yakindan arastirmak icin, chate kiz nickiyle girecegim :D |
;) o.T.
ohne Text
|
ayol bunu yapmadinmi sen ?
göya iyi kiz arkadas ayaklariyla kiz nikini alcan - güvencini kazanacaksin falan fian :))
kompliziert wird es, wenn das zwei Männer gleichzeitig machen und aufeinanderprallen :)) hahahahaaaaaaa |
hehe bunu aslinda
$iklardan birinde yazmistim, baska nickle girip onunla ayarlamaya calismak gibi hehe ;)
kiz nickiyle bence, sana resim göstermeyenleri kandirmak icin gireceksin lol hehe :) kiz kiza resim daha kolay yollar, baktin kiz güzel, hemen kendi nickinle yazcaksin kiza, tabi normal seyler degil mesela " für mich zählen nur innere werte", aussehen ist mir nicht sowichtig gibi eee kiz ne düsünecek? " ya ne iyi bi cocuk, bu devirde böyle kisi kaldimi ya" baslicak erimeye böylece bizde istedigimiz seye ulasacaz ;) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:29 Uhr. |