![]() |
:) o.T.
ohne Text
|
taraftar gol atmiyor...
:o)..
das weiss du ja auch.... |
Yildirim Mafya mi ?? hayir tabi degil ..
büyük baskan hic mafya olur mu ??
kutlualpi bütün kongrenin önünde rezil eden...(hani sizin transferli o yapiyordu ...) fenerin karsini cikani ezerim diyen.... devlet,polis federasyon tanimayan...... rüstüyü jeepinde tekmeyle salditiran.... fenerbahce benim diyen...... hic öyle baskan mafya olur ?? olmaz tabi !! |
ihr habt eh keine Ahnung höhöhö o.T.
ohne Text
|
Schweiz-Türkei: Ticketauslosung!
<a href="redirect.jsp?url=http://de.uefa.com/competitions/WorldCup/news/Kind=1/newsId=357204.html" target="_blank">http://de.uefa.com/competitions/WorldCup/news/Kind=1/newsId=357204.html</a>
|
Kusura bakmayin, daha erken haber vere-
medim. Gitmek isteyenlerin isine yarayabilir....
|
o.T.
firlefanz ist das was du da schreibst
wenn ich geschäftsmann wäre würde ich genauso handeln wie er ! dizinize kadar camurlu bir camia destekliyorsunuz,,, simdi fenere camur/yalan atmak kolay dir |
leider sind die tickets
nur für leute die eine wohnadresse in der schweiz haben. laut den bestimmungen werden wir wohl das spiel wohl oder übel vom fernseher verfolgen.
isvicrede yasayan türk vatandaslari maca yogun ilgi gösterirler yinede insallah |
Bu sabah haberlerde Isvicre medyasinin
Türk takimini kötüledigini ve alay edici yazildigini söylüyordu.
Federasyon olarakta ellerinden geldikce Türk seyirci almamaya bakiyorlar stada. Die tun alles, um uns zu schlagen. Ich hoffe nur, dass wir beide Spiele auch gewinnen!!! |
Canaydin Yildirim"i bombaladi...
Tahkim Kurulu’nda son dönemde yaşanan gelişmeleri hepiniz biliyorsunuz.
Olayın vahameti yapılan açıklamalarla daha da ağırlaşmaktadır. Dün yayınlanan bir gazetede konunun muhatabı olan bir üst yönetici “Tahkim değişecek, Futbol Federasyonu Şimdilik Kalabilir“ diyor. Bunun anlamı nedir? Bu ülkede herkes, her kulüp, her insan haddini bilmelidir. Spor kurumlarının üyelerinin ne zaman ve nasıl değişeceğine kim karar veriyor? Bu ülkede yasalara uymamanın cezası yok da, ödülü mü var? Bu gücü nereden alıyorlar? Soruyorum: Gücü yetenin iktidar olduğu bir spor düzeni mi? Yoksa adaletin ve eşitliğin olduğu bir düzen mi? Sporun nihai karar organı Tahkim Kurulu’nun adeta baskın ve tehditler yoluyla istifaya zorlanması, sporumuzdaki bütün dengeleri bozmuştur... Bunu yapanlar, sonucuna katlanacaklardır... Sporda bir terör ortamı yaratılmak isteniyor. Yaratılan bu ortam, futbolcular, hakemler dahil herkesi etkisi altına almıştır. Bu haftasonu bizim stadımızda yaşananları bir de bu gözle değerlendirin. Futbolcularımızın, taraftarlarımızın, hakemlerimizin nasıl bir ruh haline sokulduğunu açıkça görün. Şimdi hepinize soruyorum: Gerçek suçlu Hasan mıdır, yoksa bu futbolcumuzu bu ruh haline getiren bu ortam mıdır? Tüm bu yaşananlar artık sahada oynanan oyunu etkilemektedir. Artık Yeter! Türkiye’de Sporun Dengesinin daha fazla bozulmasına izin vermeyeceğiz… Artık bu tür olayların peşini bırakmayacağız, asla sessiz kalmayacağız. Bugüne kadar biz Türkiye’de kuralların, yasaların işlediğini varsayarak hareket ettik. Bekledik ki, çağa uygun bir spor ortamı yaratalım. Ahlakın ve doğruluğun öncülüğünü almak istedik. Herkese çağrı yaptık: “Kurallar olsun, hepimiz uyalım, kuralsızlığın cezasını da hep beraber çekelim”. Taraftara ve tüm spor kamuoyuna da bu davranışlarımızla örnek olalım istedik. Bu tavrımız, bilin ki güçsüzlüğümüzden değil, yasalara olan saygımızdandı. Ama biz sustukça, başkaları meydanı boş buluyor, istediğini yaptırabileceğini zannediyor. Kurumlarımızın bu olaylara göz yummasını hayretle karşılıyorum. Eğer kuralsızlık ilke olduysa, söylesinler, biz de bunu bilelim. Galatasaray olarak bugünden itibaren gösterdiğimiz sağduyulu, kurallara saygılı politikamızı sorgulamaya karar verdik. Buradan yetkilililere çok ciddi ve hayati bir çağrıda bulunuyorum. Ne demektir, “toplantı basmak”? Tahkim Kurulu’nu, sporun nihai karar organını değiştirmeye cüret etmek? Hukukçuları, üyeleri baskılarla yıldırmak, hakaret etmek, küfür etmek? Burası dağ başı değil. Bu çifte standartlarla, kayırmacılıkla Türk sporu hiçbir yere varamayacaktır. Kurallar adam gibi, gereğince uygulanmalıdır. Bu tür gayri yasal, gayri ahlaki yöntemlerle sadece Türk sporunu geriye götürürsünüz, ileriye değil... Kaos yaratırsınız. Anarşi yaratırsınız. Ve bu taraftarlara da sirayet eder. Haksızlıkların, çifte standartların ülkemizde sporu seven genç beyinlerde nasıl sonuçlar yaratacağını hesaba katmanız gerekir. Legal olmayan başarılar kalıcı değildir. Tüm yetkilileri bir kez daha göreve davet ediyorum. Haftaya genel anlamda ve Galatasaray üzerine oynanan oyunlar anlamında bir toplantı daha tertipleyeceğim. Hepinize teşekkür ederim. İnşallah bu beyanlarımız hayırlı olsun. |
Yildirim: Tahkim"in pesini birakmam...
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolun gündemine bomba gibi düşen Tahkim Kurulu olayıyla ilgili MİLLİYET"e çarpıcı açıklamalar yaptı.
Başkan, iddiaların aksine kimseyi tehdit etmediğini ve ettirmediğini belirtti, "Hukuki olarak savaş açacağım. Tahkim üyeleri istifa etseler de, etmeselerde kurtulamazlar. Hepsini mahkemeye vereceğim" dedi. Yıldırım, Futbol Federasyonu Başkanı, Asbaşkanı ve yönetiminin her seferinde Tahkim"den şikayetçi olduklarını hatırlattı ve şöyle devam etti: "Bu kuruldan rahatsızlarsa, istifaları kabul edeceklerdi. Kurulda, Samim Ünan ile Selçuk Öztek gibi profesörler vardı. Bu isimler hukuk dersi veriyorlar. Ama diğer üyelerle anlaşamıyorlar. Çünkü diğerleri üzerlerinden formaları çıkarmıyor. Yedek üyeler de aynı durumda. Hatta birçoğu, Murat Aksu"nun ya hocası ya da arkadaşı. Ancak bu kadar taraflı yönetim olabilir". "Niye karşı çıkıyorlar" Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, 10-15 gün önce Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği"nin yaptığı toplantının ikinci gündem maddesinde, Tahkim Kurulu"nun değiştirilmesinin bulunduğunu da ifade etti. Aziz Yıldırım, "Hatta Başkan Levent Bıçakcı, İlhan Cavcav"a "Bize 10 isim ver, içinden 5"ini Tahkim"e seçelim" demişti. Ama Kulüpler Birliği şimdi istifalara karşı çıkıyor. Tahkim istifa etmezse, federasyon kendini inkar eder" ifadesini kullandı. "Tehdit ediyor" Yıldırım, Deniz Barış olayında, dünyanın hiçbir yerinde, Futbol Federasyonu dururken, Tahkim Kurulu"nun lisans iptal etme yetkisinin olamayacağını da savundu, "Tahkim"in böyle bir yetkisi yok. Ayrıca 15 gün önce federasyon bize Deniz"i oynatabileceğimizi söyledi. Buna rağmen forma giydirmedik" yorumunu yaptı. Başkan, İlhan Cavcav"ın para peşinde olduğunu ileri sürdü, "Cavcav, 800 bin Euro"yu kabul etmediğini söylüyor. Oysa daha önce Deniz"e "800 bin Euro getir, anlaşalım" diyen kendisiydi. İlhan Cavcav, Gençlerbirliği"ni ilgilendiren bu olayı Kulüpler Birliği"nin davası haline getirdi. Federasyonu da tehdit ediyor" dedi. Aziz Yıldırım, "Tahkim bu üyelerle yola devam ederse, tanımam. Sadece federasyonu tanırım. Hukuksuzluk yaşanırsa, karar konusunda federasyonu sorumlu tutarım. Tahkim seçimi yapılırsa, genel seçime dönüşmez. Buna izin vermeyiz. Federasyon korkmamalı" diye sözlerini noktaladı. Cavcav"a "tarihi" yanıt Deniz Barış"ın avukatı ve Tahkim Kurulu eski üyesi Prof. Dr. Haluk Burcuoğlu, kendisini Tahkim Kurulu"nu "basmak" ile suçlayan İlhan Cavcav"a yanıt verdi: "Ersun Yanal, Gençlerbirliği"ne geçtiğinde Deniz Barış"ın akibetine uğramıştı ve ilk aşamada çalışmasının engellenmesi kararı çıkmıştı. Buna karşı hukuk mücadelemizde İlhan Cavcav ile omuz omuzaydık. Yanal"ın avukatı bendim. O sırada Cavcav bir futbol insanının çalışmasını engellemenin insan haklarına aykırı olduğunu savunan bizlerle birlikteydi. Allah"ın işine bakın. Bugün tersini iddia ediyor. İşte hukuk bunun için var." "Tahkim Baskını" olayının ise abartılı olduğunu belirten Burcuoğlu, "Perşembe günü Tahkim"e gittim. Nedeni; medyada okuduğum tahkim kararının henüz benim elime geçmemiş olmasıydı. Basında nasıl yazıldığını sordum, davacı taraftan alınmış olabileceğini söylediler. Kararı bana da verdiler. Bu baskınsa, ben tahkimi bastım" dedi. |
Demirören: Teknik direktör ariyorum...
:o)
|
Özhan Baskanimizin aciklamasi !
Herkese ibret olsun !
Özhan Canaydin: Sporda bir terör ortamı yaratılmak istendiğine dikkat çeken Başkan Özhan Canaydın, G.Saray olarak artık sessiz kalmayacaklarını belirterek, “Biz sustukça başkaları meydanı boş buluyor” dedi. Canaydın, dün düzenlediği basın toplantısında bir yöneticinin “Tahkim değişecek, Futbol Federasyonu şimdilik kalabilir” dediğine dikkat çekti ve şunları söyledi: Bunun anlamı nedir? Bu ülkede herkes, her kulüp, her insan haddini bilmelidir. Spor kurumlarının üyelerinin ne zaman ve nasıl değişeceğine kim karar veriyor? Bu ülkede yasalara uymamanın cezası yok da, ödülü mü var? Bu gücü nereden alıyorlar? SONUCUNA KATLANACAKLAR Soruyorum, gücü yetenin iktidar olduğu bir spor düzeni mi? Yoksa adaletin ve eşitliğin olduğu bir düzen mi? Sporun nihai karar organı Tahkim Kurulu’nun adeta baskın ve tehditlerle istifaya zorlanması sporumuzdaki bütün dengeleri bozmuştur. Bunu yapanlar sonucuna katlanacaktır. Sporda bir terör ortamı yaratılmak isteniyor. Hepinize soruyorum, gerçek suçlu Hasan Şaş mıdır? Yoksa bu futbolcumuzu bu ruh haline getiren bu ortam mıdır? Tüm bu yaşananlar sahada oynanan oyunu etkilemektedir. Artık yeter. Türkiye’de sporun dengesinin daha fazla bozulmasına izin vermeyeceğiz. KURALSIZLIK İLKE Mİ Bugüne kadar biz Türkiye’de kuralların, yasaların işlediğini varsayarak hareket ettik. Herkese çağrı yaptık. Kurallar olsun, hepimiz uyalım. Kuralsızlığının da cezasını hep birlikte çekelim. Taraftara ve tüm spor kamuoyuna da bu davranışlarımızla örnek olalım istedik. Bu tavrımız bilin ki güçsüzlüğümüzden değil, yasalara olan saygımızdandı. Ama biz sustukça başkaları meydanı boş buluyor, istediğini yaptırabileceğini zannediyor. Kurumların bu olaylara göz yummasına hayret ediyorum. Eğer kuralsızlık ilke olduysa, söylesinler bilelim. Galatasaray olarak bugüne kadar gösterdiğimiz sağduyulu, kurallara saygılı politikamızı sorgulamaya karar verdik. KAOS VE ANARŞİ Ne demektir toplantı basmak? Tahkim Kurulu’nu, sporun nihai karar organını değiştirmeye cüret etmek? Hukukçuları, üyeleri baskılarla yıldırmak, hakaret etmek. Burası dağ başı değildir. Bu çifte standartlarla, kayırmacılıkla Türk sporu hiçbir yere varamayacak. Kurallar adam gibi, gereğince uygulanmalıdır. Bu tür gayri yasal, gayri ahlaki yöntemlerle sadece Türk sporunu geriye götürürsünüz, ileriye değil. Kaos yaratırsınız, anarşi yaratırsınız ve bu taraftara sirayet eder. Haksızlıkların, çifte standartların ülkemizde sporu seven genç beyinlerde nasıl sonuçlar yaratacağını hesaba katmanız gerekir. |
hoffentlich losen die bei uns auch
aus, dann kommt kein schweizer
|
11.HAFTA TAHMIN YARISMASI
Cuma 20:00 Denizlispor - Trabzonspor
C.tesi 20:00 Fenerbahçe - Gaziantepspor C.tesi 20:00 Ankaraspor - Malatyaspor Pazar 14:00 Samsunspor - K.Erciyesspor Pazar 14:00 Diyarbakırspor - V. Manisaspor Pazar 14:00 Gençlerbirliği - Galatasaray Pazar 14:00 Ç. Rizespor - Sivasspor Pazar 14:00 Kayserispor - Konyaspor Pazar 20:00 Beşiktaş - Ankaragücü |
o.T.
Cuma 20:00 Denizlispor 1-1 Trabzonspor
C.tesi 20:00 Fenerbahçe 4-1 Gaziantepspor C.tesi 20:00 Ankaraspor 2-1 Malatyaspor Pazar 14:00 Samsunspor 1-2 K.Erciyesspor Pazar 14:00 Diyarbakırspor 1-0 V. Manisaspor Pazar 14:00 Gençlerbirliği 2-2 Galatasaray Pazar 14:00 Ç. Rizespor 1-1 Sivasspor Pazar 14:00 Kayserispor 2-0 Konyaspor Pazar 20:00 Beşiktaş 2-0 Ankaragücü |
o.T.
selam arkadas
siehe oben ! |
:o) nur Schweizer, die in der TR leben
sollen ins Stadion dürfen :)))))
|
o.T.
Cuma 20:00 Denizlispor - Trabzonspor 2:1
C.tesi 20:00 Fenerbahçe - Gaziantepspor 3:1 C.tesi 20:00 Ankaraspor - Malatyaspor 1:0 Pazar 14:00 Samsunspor - K.Erciyesspor 3:0 Pazar 14:00 Diyarbakırspor - V. Manisaspor 0:0 Pazar 14:00 Gençlerbirliği - Galatasaray 1:2 Pazar 14:00 Ç. Rizespor - Sivasspor 1:0 Pazar 14:00 Kayserispor - Konyaspor 0:2 Pazar 20:00 Beşiktaş - Ankaragücü 2:1 ____ . |
biraz gec oldu...
Denizlispor 1 – Trabzonspor 2
Fenerbahçe 3- Gaziantepspor1 Ankaraspor 3 - Malatyaspor 1 Samsunspor0 - K.Erciyesspor 1 Diyarbakırspor1 - V. Manisaspor 3 Gençlerbirliği 3 - Galatasaray 2 Ç. Rizespor 0 – Sivasspor 1 Kayserispor 2- Konyaspor 0 Beşiktaş 2- Ankaragücü 1 |
wieso so SPÄT ? o.T.
ohne Text
|
damit meinte ich...
das ich bissle spät getippt habe,denn um die uhrzeit als ich tippte,spielte schon denizli gegen trabzon...:)
|
oyyy....
ich merk grad...das du nicht mich meintest..
benim jeton yine gec düstü;)) |
11. HAFTA TAHMIN YARISMASI SONUCLARI
1. BlackFlame 9 Punkte (+ 2 Bonuspunkte weil erste/r)
2. Karacakizi 7 Punkte 3. JustWannaRock 4 Punkte 1. Karacakizi 19 Punkte 2. BlackFlame 11 Punkte 3. JustWannaRock 10 Punkte 4. Fenerliwugi 9 Punkte 5. Arsena 6 Punkte (sorry :( ) 6. KLF1 5 Punkte Sonuclar ve Puan Durumu Fenerbahçe 1 - 0 Gaziantepspor Beşiktaş 4 - 2 Ankaragücü Samsunspor 1 - 1 Erciyespor Gençlerbirliği 2 - 1 Galatasaray Diyarbakırspor 0 - 2 V. Manisa Ç.Rizespor 1 - 0 Sivasspor Denizlispor 0 - 1 Trabzonspor Ankaraspor 1 - 2 Malatyaspor Kayserispor 1 - 0 Konyaspor ............Oyun & Puan 1 Fenerbahçe 11 29 2 Galatasaray 11 26 3 Kayserispor 11 22 4 Sivasspor 11 21 5 Beşiktaş 11 18 6 Erciyesspor 11 18 7 Gaziantepspor 11 16 8 Trabzonspor 11 15 9 Gençlerbirliği 11 14 10 Ankaragücü 11 12 11 V. Manisaspor 11 12 12 Ç. Rizespor 11 12 13 Konyaspor 11 11 14 B.Ş.B. Ankaraspor 11 11 15 Samsunspor 11 9 16 Diyarbakırspor 11 8 17 Denizlispor 11 7 18 Malatyaspor 11 6 |
cok cok özür dilerim
persembe gün internette girme müsadem yoktu :(
|
neyse...
bu seferlik almayiz Puan ;-)
|
;-) olurmus arada bir yanilmalar .. o.T.
ohne Text
|
o.T.
LöL
amca, torpil mi gectin yoksa ben hakikaten bu kadar puan mi aldim simdi??? =) |
o.T.
ja hast du (leider:p)
beni bile gectin len,,,und ichwar schon 2 mal dabei ! :D bari bruda yen beni dimi ? löl |
Yildirim O...PU COCUGU ! o.T.
ohne Text
|
mensch dieses jahr
ist ja eine richtig große beteiligung
|
:) o.T.
ohne Text
|
o.T.
besser mittippen :)
|
ok oute mich mal als buhhh-mann...
viel glück KÖNIGSBLAU hahahha
|
outen???
du musst dich nicht outen...es ist etwas tolles ein knappen-fan zu sein, ich bin es schon mein leben lang...und ich bin aufgeregt wie ein 6j. in zwei stunden werde ich starten und zu unserem sportlichen wohnzimmer zu gehen!!!
SCHALKE 04 glück auf...zack |
neee alle türken müssen ja heute für..
fener sein???....so unsere mitmenschen :))
aber eine mannschaft die ich 365 hasse... :) |
Schalke 2-0 Fenerbahce
So, das war es mit der diesjährigen ChampionsLeague für Fenerbahce.
Öncelikle gecmis olsun. Futboldan fazla anlamayanlarin gaziyla bu duruma geldi bu takim. Tebrik ederim. Kendi liginde kart görmeye görmeye hangi pozisyonlarda kart görüldügünü unutmus Fenerli oyuncular tabiiki. Ayrica son saniyelerde maci Fenerin lehine ceviren hakemde yoktu sahada. Dahi Daum yapti yapacagini degil mi?! Alex´in eksikliginden kaynaklandi degil mi? Kimse kendini kandirmasin bu mactan sonra!!! Insallah ilk satirlarda yazdigim gibi olmaz ve 2. olurlar. Ama bu bu saatten sonra imkansiz. Grubun puan durumu: 1. PSV 7p 2. S04 5p 3. AC 5p 4. FB 4p Nächste Spiele: FB - AC S04 - PSV AC - S04 PSV - FB |
auch wenn ich nicht gerade ein
anhänger von fenerbahce bin
international wünsch ich mir schon das die das packen, hab das spiel nicht gesehen aber ich hoffe das die weiterkommen, wär doch langweilig im forum wenn es keine verbalen streitereien mehr hier gäbe ausserdem wäre es schön wenn 2 mannschaften direkt in die ch league kommen würden die aus der türkei sind |
Fenerin horozu tek türkiyede öter !!
Soviel zu Fener !
Wo war den Apiah ?? Wo war Anelka ?? dahi Daum?? Ich glaube die Fener Spieler haben gewartet, dass der Schiri in der 92 Minute einen Elfer pfeifft .... Aber sie haben vergessen, dass der gleiche Schiri schon zwei von Ihnen vom Platz gestellt hat !! Und dann beschwert sich Daum, dass er viel zu wenig ausländische Spieler hat..... Aber hat er nicht die besten Spieler gekauft ?? Sehr viel Geld, viele Stars, tolles Stadion aber immernoch nicht so weit wie Cim Bom !! Erst wenn Sie einen internationalen Cup geholt haben..........Vielleicht haben sie ja Glück, und die Uefa Regel wird geändert... Welche Regel ?? Naja, türkische Schiris (Papila,Müftüoglu usw) dürfen bei Fener Spielen in der Campions Leque pfeiffen !! ne demisler... allahtan ümit kesilmes ! |
Bende kaybetsinler demiyorum ki...ama
su bir gercek. TRde hakemleri yanina alip maclari kazanirsan, Avrupada basarili olamazsin.
Hakem sayesinde 9 puan aldi Fener bu sezon ligde. Hadi hata olur, sans faktörü dersin bir iki macta. 9 puandan bahsediyoruz. Kac tane kart gösterilmedi oyuncularina?! Sorunda burda yatiyor zaten. Basin en iyi kadro Fenerde diyor. Fener degisiklik yapacak, yedek oturanlara bir bakin: Servet Can Semih Kemal Olcan Birileri kendilerini kandiriyor. Birsey yazdigimiz zamanda Fener düsmani kesiliyoruz. Varsin sampiyon olsunlar TRde ama baska basari beklemesinler... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:12 Uhr. |