Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

01.10.2005 11:11

hakaret disinda

her elestiriyi kabul ederim.
karsinda cocuk yok. sen git bu muhabbeti mahalle arkadaslarinla yap

01.10.2005 11:12

Fener5ce

sizi ne adam, nede kari yeirne koyan oldu! sizin yeriniz apayri!

Fener5ce´li seni!

01.10.2005 11:13

den sprung hat leider

eine bekannte von dir gemacht, und somit verursacht das eins deiner sorte auf die welt kommt.

kes 01.10.2005 11:43

merhaba iyi gün taraftarlari...

pazardan pazara mac bakan 3-4 kendini bilmez iyi-gün-taraftarlari yine bir yerlerden cikip buraya yaziyorlar.

galatasaray rezil oldu bunu kinamam....ama ancak böyle günlerde cikip konusan kisileri...allah bildigi gibi yapsin :)

xistanbulux 01.10.2005 13:33

@ fener5liler :)

nehmen wir es auch mal positiv,jetzt können wir uns ganz und alleine auf die meisterschaft konzentrieren, den uefa cup haben wir schon mal gewonnen, wir wollen meister werden und wieder in der championsleague erfolgreich werde, fener wird mit der doppelbelastung auf längere zeit gesehen nicht fertig werden, wie jedes jahr das selbe, also ihr musst euch entscheiden entweder meisterschaft oder championsleague, für beides gleichzeitig seid ihr nicht gut genug, also werdet ihr in eurem 100 jährigen jubiläum nur euren landestitel vorweisen können, gala dagegen hat schon zu seinem jubiläumpokal in der tasche gehabt ,

das ist der feiner unterschied zwischen gala und fener, wie kann man sich mit euch messen wenn ihr nichts vorweisen könnt, also wo ist euer europäischer erfolg,mit euren landestitel könnt ihr euch nicht mit gala vergleichen in ein paar jahren wird wieder gala die liga dominieren und wo werdet ihr dann sein?

ok lasst mich raten, ihr habt dann schon längst den champions league pokal gweonnne, oder tut damit protzen das ihr vielleicht knapp gegen milan oder sonst wen im halbfinale gescheitert seit...

fenerium gründet das imperium... muhaahahha

derbeder80 01.10.2005 14:39

kendinizi kandirmaya devam edin o.T.

ohne Text

derbeder80 01.10.2005 14:41

tebrikler bir taraftar her zaman takimin

takiminin yaninda olmali futbolda hersey vardir bunu hazm etmeli

justwannarock 01.10.2005 19:15

o.T.

karsimda cocuk yok zaten,bir sucuk var,buna eminim uAvrat

justwannarock 01.10.2005 19:22

:)))

derbeder bunlar zaten yillar boyu ne yapiyorki

simdi tabi sinirliler ve isi gücü salak hareketler ve sacma yourmlar

justwannarock 01.10.2005 19:29

o.T.

kannst du mir mal ein tromsö leihen ? kriegst du morgen wieder ! söz ! :)

justwannarock 01.10.2005 19:32

o.T.

ezik

xxsinan07xx 01.10.2005 21:43

Konya Fenerbahceq

ich glaub da muss ich nicht viel sagen, wer das spiel gesehen hat weiss was ich meine

derbeder80 01.10.2005 23:27

bunlar son cirpinislari andiriyor o.T.

ohne Text

kes 01.10.2005 23:31

satilmismi demek istiyon??

anelkanin attigi gol? ellemiydi yoksa???

böyle hakemlerinin nefesi kesilsinde..düdük öttüremesinler...böyle rezillik olmaz

derbeder80 01.10.2005 23:48

eeeeeeeee tabiki öyle dersiniz

bir fenerin hem gecen haftaki kayseri hemde bu haftaki konya macinda penaltilari verilmedi. O zaman hakem hata yapar denilir

eger hakem fener lehine hata yaparsa satilmis oluyor diiiiiimi.

güldürmeyin adami be fener hakiyla mac aldi eger penaltimiz verilseydi önceden is biterdi.

neyse siz böyle yazmaya devam edin böylece ezikliginizi daha net görüp gülüyorum

justwannarock 02.10.2005 00:17

o.T.

bjk ve psv yi de satin aldik,,,
söylemis olayim,,,:)

bukadar geri düsüncedemisiz ?
sinan belkin bunu demis olabilir ama ben eminimki hakem rezaletini dedi,,,

senin ama isin gücük Fenerbahce ye camur atmak

voll der bauer

Fenerbahce spielt derzeit phenomenal effektiv fussball,,varmi bi diyecegin simdi ?

justwannarock 02.10.2005 00:24

o.T.

Komisch das die besten die auf dem platz waren alle FB li sind...
Ob bei Konya oder FB :))

kes 02.10.2005 10:36

kimin ezik oldugu belli oluyor...

penaltiyi her macda hakem es geciyor...ama öyle net bir elle gol atinca heralde hakem gözünü yumdu...

bu olay..fenerde bu sene ikinci defa oluyor..

xxsinan07xx 02.10.2005 13:41

hier nochmal für die

die die augen zu hatten

<a href="redirect.jsp?url=http://img138.imageshack.us/img138/751/konya8ju.gif" target="_blank">http://img138.imageshack.us/img138/751/konya8ju.gif</a>

derbeder80 02.10.2005 14:20

sonucta fener bir golü hakem hatasiyla

atti peki deger gollere ne demeli bir gol maci almaya yetermi. fener hakem sayesinde mac falan almadi.

hakemler nasil bizim penaltilari görmüyorsa o pozisyonuda görmedi. eger isin icinde ard niyet varsa o zaman bizim verilmeyen penaltilardada ard niyet var. eger öylese o zaman kimse konusmasin.

ben ard niyet görmüyorum hakem senin dedigin gibi satilmis olsa konya 2:0 öne gecemezdi.

sizce zaten hakemler fener alehine hata yapinca "hakemde insandir hata yapar" oluyor. hatalar fener lehine olunca "Satilmis" oluyor. güldürmeyin adami isiniz gücünüz feneri karalamak eger öyle olmasaydi fener alehine yapilan hatalardada isyan bayragi cekerdiniz.

biz hakem satin almasindan anlamayiz eger sen satilmis diyorsan bir bildigin vardir. cünkü tutügün camianin o islerden iyi anladigi herkesce malum.

xxsinan07xx 02.10.2005 16:11

?

also einen angriff auf den torwart im fünf meter raum, drei hände in der luft und die hand ist sicher 30 cm über dem kopf, sehen 2 schiedsrichter nicht????
ich bitte dich, sogar die spieler dachten der schiri hat ein faul gepfiffen

kes 02.10.2005 18:30

hakemin gözüne sinek kacmis... o.T.

ohne Text

derbeder80 02.10.2005 18:40

bende faul oldugunu söylüyorum

ama ard niyet yok clde wmde bile böyle seyler oluyor.

tamam hakem bu hatayi yapti ve mac 2:1 oldu peki konyasporun dagilmasi icin bir nedenmi bu? bence degil bir süperlig takiminin bu kadar amatörce davranmasi normal degildir. ne olursa olsun oyun disiplininden ödün vermeyeceksin.

bence hakem hata yapti ama bir hakem hatasi yüzünden oyunu birakan konyaspor daha cok hatali.

birde vyigin hakkini vermek lazim konya ilk yari cok güzel oynadi biraz akili davransalardi ilk yari dörtleye bilirlerdi ama ikinci yari fener riskli oynamasina karsin konyayi adeta bulandirdi ve fener hakem hatasi olmasaydi bile en kötü ihtimal bir beraberlikle sahadan cikardi.

ben hep kasti hakem hatalarina karsiyim bunun kimin lehine ve kimin alehine yapildigi önemli degil ama bence konya macinda kötü niyet yoktu hakemin tecrübesizligi vardi.

birde aykut kocamanin futbolu terl etmesini anlayamadim. aykut kocaman spor camiasi icinde en cok sevdigim insanlardan birisidir ve bu davranislarini normal karsilamiyorum bir hakem hatasi yüzünden futbolu birakmasi biraz komik bence ama eger baska bildikleri varsa ciksin ve aciklasin eger bir tespiti varsa ve o yüzden birakiyorsa aciklasin ve futbol kamuoyunu yanina alip mücadele etsin. eger bir bildigi yoksa o zaman yaptigi cocukluk olur ve ben yanilmis olurum cünkü ben aykut hacayi cok profesyonel birisi olarak görüyorum.

derbeder80 02.10.2005 18:42

biz ne gözüne sinek kacan hakemler

gördük.

hakemi dövüp ayagina basan tüküren ve hakaret eden futbolcular varken nerdeydin

xxsinan07xx 02.10.2005 19:09

da wir nicth auf nen gemeinsamen

nenner kommen brauchen wir auch nicht mehr diskutieren.

derbeder80 02.10.2005 19:24

OK wie du möchtest o.T.

ohne Text

xxsinan07xx 02.10.2005 19:28

esek arisi o.T.

ohne Text

xxsinan07xx 02.10.2005 19:49

ich kann mich auch nicht dran

erinnern das ich etwas gegen das ergebnis gesagt habe, es geht nur um die handballaktion

xxsinan07xx 02.10.2005 19:51

da hast du recht und anelka soll jetzt

sogar ab und zu bei der handballmannschaft mitspielen;-)

justwannarock 02.10.2005 20:24

und die 3 anderen tore ?

alles fakes oder wie ? :)

derbeder80 02.10.2005 20:34

ya bu mac böyle hatalarin oldugu

ilk mac degil ve son macta olmiyacak

önemli olan bunlarin kasti ve sIkca yapilmamasi eger bunun kasti oldugu ispatlanirsa o zaman fenerede hakemede yaziklar olsun

derbeder80 02.10.2005 20:36

ben zaten senin makalene cevap

yazmadim ben kese cevap verdim sen benim makaleye cevap yazdin

justwannarock 02.10.2005 21:43

Ihr Lutscher...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=2839" target="_blank">http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=2839</a>

02.10.2005 22:37

Kardes, yazdigin belki kagit üstünde

dogru olabilir ama birde su var ki maci izlediysen görmüssündür;

Fener golü gökte ararken Anelkanin ellerinden bulduktan sonra, Konyaspor oyunculari moralmen nasil cöktüklerini herkes gördü.

Normal bir gol yemis olsaydilar oyunu birakmazdilar!

Fenerbahceli ve herkes tarafindan dürüst olarak bilinen Aykut Kocaman "futbol hayatimi birakma karari aldim. Bosuna ugrasiyoruz" diyor.

Ve inan bana, Fenerin o aksam 5 penaltisi olsaydi, 5inide vermezdi hakem! Nedeninide herkes biliyor!

Saygilarimla...

03.10.2005 01:48

o.T.

In dem Bericht ganz unten steht folgendes.

Lütfen emeğe saygı gösterin !
Lütfen sporu spor olmaktan çıkarmayın !
Lütfen basit hataların arkasına başarısızlığınızı gizlemeye çalışmayın!
Lütfen ezeli rakiplerimizin olmadığı bir ortamın zevk vermediğini görün !!!

Wo wart Ihr vor 5 Jahren, als Gala so erfolgreich war??? Jetzt solche Sprüche schreiben. Ich kann mich noch an Ali Sen und die anderen Fener Klonen erinnern, die soviel "Saygi" gezeigt haben.

xxsinan07xx 03.10.2005 02:02

spricht hier jemand die 3 tore an?

ich kann mich nicht daran erinnern,dass ich etwas über die drei anderen tore gesagt habe

derbeder80 03.10.2005 13:55

gol nizami degil ama sonucta bir hata

yapildi ve birinci ligde oynayan bir takimin bir hakem hatasi yüzünden dagilmamasi lazil bu profesyonelige aykiridir. ve burada konyali sporculari kiniyorum cok kaliteli futbolcular ama sadece sözlesme zamani profesyoneler.

hakemler o hatayi tecrubesizlikten yapti eger bir hakem iki sezinda sekiz mac yönetiyorsa bu hakemin birinci ligde isi yoktur bence.

kes 03.10.2005 15:47

cezasini cekmedimi ...*hagi*??? o.T.

ohne Text

justwannarock 03.10.2005 23:40

o.T.

nicht nur ali sen war scheisse drauf
wie war es denn mit den gekauften spielen von trabzon ?

niemand wertet die meisterschaften von galata herab..

nur seid doch einmal ehrlich in eurer 100 jährigen geschichte..

galata ist derzeit nur ein schatten seiner selbst..

wenns alleine gegen FB nicht reicht holt ihr direkt eure köter namens bezikta sund trabzon,,

sorry wenn das jetzt so heftig rüberkommt..

ausserdem lassen wir unsere spieler gegen uns spielen die jetzt bei anderen vereinen sind,,,
und die machen auch noch klasse tore

und ihr ? läßt nicht mal einen saidoo spielen der an malatya ausgeliehen ist...

ihr seid echt Respektlos und nicht wir...

Yazik ediyorsunuz türk futbolunu..itiraz et bakalim simdi fenerbahce nin su an mükemmel futbol oynayisini ?!

Aslan olmayi birakinda Adam olun gari :)))

SAYGIlarimla

04.10.2005 12:33

UEFA Gruppenphase Auslosung... o.T.

ohne Text

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:54 Uhr.