![]() |
tebrik ediyorum
bin gala fan, aber habe heute abend als türke natürlich trotzdem fener die daumen gedrückt...3:0 starke leistung.. weiter so...
|
Tebrikler. Super Ergebnis! o.T.
ohne Text
|
Agir ol kocum! o.T.
ohne Text
|
Bu galibat aslinda.........
bu galibiyet aslinda 6.Saraylilara karsi alinmistir simdi o agzinizi kapayin ve sampiyonu izleyin artik böyle maclara alisacaksiniz size iskence cektirmeye devam edecegiz ahahahhaah
EN BÜYÜK FENER SAMPIYON FENER ALKISLAYIN ULAN I:::::::: LALALAALLA |
SAMPYION FENER IKINCI KIM?
HAHAHAHAHAHA
EZIKLER VE KARGALAR NE OLDU ISTEDIGINIZ OLMADI DIMI? AMA ARTIK ALISACAKSINIZ BÖYLE SONUCLARA:-)) BIZI IZLEMEYE DEVAM EDIN SIZDE ARTIK ALISACAKSINIZ SAMPIYONLUKLARIMIZA VE AVRUPADAKI BASARILARIMIZA BU FENERI ARTIK KIMSE TUTAMAZ VE TUTULMAZ FENERLIYIZ MUTLUYUZ GURURLUYUZ |
o.T.
oh man, wieso bringst du jetzt gs noch mit ins spiel?!
FB hat gegen psv gewonnen, das ist toll, aber diesen schwanz-vergleich mit gs verstehe ich nicht, möchte es auch gar nicht verstehen. wieso definierst du fb überhaupt über einen sieg? ich find das sehr arm... ___ falls du auf die idee kommen solltest, ich würde das nur sagen, weil ich gs-fan bin, da irrst du dich gewaltig!!! |
neden böyle yapiyorsun?
kardesim anlamadim seni gercekten, ich bin auch gala fan aber was du hier machst kann ich nicht nachvollziehen, adamlar dün iyi oynadilar,kiskanclik iyi degil bence.. sie haben verdient gewonnen, wenn wir hier alle auf dem niveau bleiben,wird gala nie wieder den erfolg wie in seinen besten zeiten haben...
|
o.T.
aldin mi niederlage bütün goller bi tarafi .....
fener adama böyle ........iste fenerbahce büyüktür sizin gibi eziklerlen ugrasmaz size herzaman 3-4 tarife hazir zaten en büyük fener sampiyon fener alkislayin ulan i......... |
o.T.
greif ihn nicht zu sehr an ..
glaub mir dieser junge ist zwar äußerst beleidigend in seiner ausdrucksweise,,aber ich bin mir sicher ein ganz intelligenter junge mit bildung :D also wer was gegen gs hegt kann nicht dumm sein :)) nur wer für die ist :D ____________________________________________ sind wir denn nicht alle ein bißchen malmö ? :ppP |
bende gercekleri gördigün icin seni
tebrik ederim sen öbürlerine bakma üc büyükler hep beraber büyüktür biri olmazsa digerlerinin büyüklügü bir ise yaramaz.
|
sendende bunu beklerdim
sirasi geldiginde sapka cikarmasini bilmeliyiz bende seni tebrik ederim
|
yanlis yapiyorsun o.T.
ohne Text
|
sagol sonucta
güzel bir futbolla iyi bir galibiyet aldik elbete sevinmek hakkimiz ama senin gibi gentilman taraftarlara satasanlari kiniyorum
|
daha ligin basi havaya girme
fener sampiyonlugun en büyük adayi ama tek adayi degil futbolda hersey olabilir bunu bilmiyorsan gecen seneki cl finalini tekrar izle
|
Heute ist ein großer Stern erloschen
das haben heute Abend auch bestimmt die letzten Optimisten unter den Gala Fans erkannt, wir haben uns zu überschätzt und haben nichts besseres zu tun als über Fener zu lästern, wenn wir so weitermachen, bleibt von dem alten Glanz nicht mehr viel übrig....
|
o.T.
welcher glanz ?
|
YÖNETİM İSTİFA!!!
Sapına kadar Galatasaray"lı birisi olarak bu mesajı yazıyorum!
Artık hiç bir Galatasaraylının bu işkenceye tahammül etmesi şart değil, yetersiz kalan yönetimin başta başkan öncülüğünde istifa etmesini diliyorum, senelerdir sesimizi çıkartmıyoruz artık bizleri uyutmasın bu yönetim! Galatasaray tarihinde bu kadar kötü bir yönetim daha gelmemiştir, bomboş vaadlerle bizleri uyuttular, parasal sıkıntılar dediler kaç senedir kemer sıkıyor futbolculara para vermiyoruz, nereye gidiyor bunca taraftarın emekleri, stad gelirleri, tv-reklam gelirleri, galatasaraylı iş adamlarından gelen paralar??? Galatasaray yönetimine geçipte maaşa bağlanan ve takımı soyup sovana çeviren şahsiyetleri kınıyorum, Galatasaraylılık gönül işidir, bu takım sizlerin para kazanması için değil tüm Galatasaraylıların Türkiye"nin ve Avrupa"nın en büyük takımı olması için fedakarlıklarla kuruldu... Tüm Galatasaray Camiası uyuma ve takımına SAHİP çık!!!! YÖNETİM İSTİFA!!! |
GSya gecmis olsun. BJKyi tebrik ederim.
Yazik, cok yazik. Tromsö gibi avrupa kupalarina 16 kez katilmis bir takima elenmek, helede kendileri gibi 190 mac oynamis ve kupa kaldirmis bir takim olarak elenmek cok kötü.
Türk futbolu gercekten cok büyük bir düsüste. CLde bir takim, UEFAda bir takim. Ne oldum dememeli, ne olacagim demeliyiz hep beraber! |
o.T.
TARAFTARINIZ"da istifa etsin !
asil suc sizin bozuntular"da ! |
AVRUPA ASLANI MIAU MIAU DEDI AHAHAHAHAH
ELLERINIZE AYAKLARINIZA SAGLIK TRÖMSO:-))
6.Sarayada tsk ederiz bize yine avrupa macerasi yasattigi icin ve köklü takim trömsoyü tanidigimiz icin hahahaahahah. Kendilerini avrupa fatihi saniyorlar 3 sene sonra ilk defa avrupada yine oynadilar ve hemen ilk turda norvec liginde kümeye oynayan takima karsi elendiler bu avrupa takimi bu avrupa fatihi diyrosaniz zaman benden okey siz avrupa aslani olarak miaulamaya devam edin BIZDE FENERBAHCE CUMHURIYETI OLARAK FUTBOL SHOWUMUZA DEVAM EDELIM BIZI IZLEMEYE DEVAM EDIN BELKI O ZAMAN ANLARSINIZ AVRUPA TAKIMI NASIL OLUNUYORMUS HER YÖNÜYLE YÖNETIM; TAKIM; ANTRENÖR; TARAFTAR; STAD; TESISLER U:S:W: HER TARAFTA SIZE EZICI ÜSTÜNTÜK KURMUSUZ SIZ SIZ OLUN BIZIMLE KENDINIZI KIYASLAMAYIN :-)) SIZE GELECEK AVRUPA KARSILASMALARINDA BOL SANS MUAMAUMAUAUHAAHH |
UEFA ya Hosgeldiniz Kartallar ;-)
6saraylara da GECMISLER OLSUN ...
|
kes lan
sanami kalmis, bizi elestirmek?
|
Wir sind wie ein Löwe gesprungen..
und wie ein Bettvorleger gelandet.
Umudumuz yarinlara kaldi. Diger takimlara basarilarrrrgrrrr |
o.T.
lan sen sizin gibilere yakisir zaten ezikler sizi dogrulara duymak zoruna gidiyor galiba?!
Sizin gibi avrupali olunuyorsa hic avrupali olmam daha iyi ahhaahhaah Gercek Tütk avrupa takimi geliyor zaten bizi iyi izleyin biz güclüyüz hedefimiz var her yönümüzle size fark attik atik bunlari kabullenin p.s. TRÖMSO GIBI TÜRKIYEYE TANITDIGINIZ ICIN TÜRKIYE SIZINLE DURUR DUYUYOR AVRUPA ASLANI MIAU DESENE VEYA DAHA GÜZEL ESKI ACIK ALTI DESENE HAHAAHAHAHAHAH HADI (LAN) ANCA GIDERSIN SENIN GIBI EZIKLERI COK GÖRDÜK |
KIM TUTAR SENI KANARYAM
YARIN SAAT 19:00DA FENERI IZLEMEYE DEVAM EDIN
KONYAYA 3LÜ TARIFELERIMIZE DEVAM EDECEGIZ KANARYAM SENI IZLEMEK KEYIF VERIYOR KISKALANLAR CATLASIN AHAHAHAH NE MUTLU FENERLIYIM DIYENE |
o.T.
YAVAS YAVAS KENDINIZE GELMEYE BASLADINIZ AMA EUER GLANZ IST SEIT 5 JAHREN WEG KENDI KENDINIZI AVUTUYORSUNUZ ISTE AMA ARTIK SIZDE ANLAMAYA BASLADINIZ DEMEKKI COK ZOR DURUMDASINIZ
EN IYI GÜNÜNÜZ BÖYLE OLUR INSALLAH TEK BÜYÜK TEK SAMPIYON SARI KANARYA |
o.T.
IHR SEIT DOCH ALLE GLEICH BIZ EINDHOVENE GOLLERI ATARKEN ICINIZ KAN AGLIYORDU AMA IHR SEIT SO FEIGE ES ZU SAGEN ABER WIR FENERLI FANS SIND OFFEN WAS WIR FÜHLEN SAGEN WIR AUCH IHR SOLLT EGAL GEGEN WENN IHR SPIELT VERLIEREN
DEN SCHWANZVERGLEICH HABT IHR SCHON BEI DER GEBURT VERLOREN IHR KÖNNT GARNICHT GEWINNEN BIZ SIZIN KOCANIZIZ BIZ NE DERSEK O OLUR |
karar ver
kimsin?
wugimisin? fenerlimisi? bugimugi zurna wugimisin? justwannarockmusun ? lansin oglum :) ne oldugu belli olmayanalara lan derler! |
aynen
fenerbahceye ve besiktasa basarilar!
P.S. Bir iki dallo$ di$inda herkesi tebrik ederim! Saygilar |
Laflarina dikkat et! Terbiyesiz olma!
Yazistigin kisileri tanimadanda cevap yazma!!!
Ne demek kocaniziz?!? Karsindaki bayan mi degil mi onu ögren önce, terbiyesiz!!! |
gs tryi terkk etmeli
Elenirsek Türkiye"yi terkederiz
Ali Naci KÜÇÜK G.Saray Asbaşkanı, ‘UEFA Kupası’nı kazanmış bir takımın, adı sanı duyulmamış Norveç temsilcisine elenmesi büyük bir rezillik olur. Ali Sami Yen’de fark atıp, yolumuza devam edeceğiz’ dedi. Avrupa kupalarındaki en başarılı temsilcimiz Galatasaray’ın 1 yıl aradan sonra çıktığı arenada, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında adı sanı duyulmamış Norveç temsilcisi Tromsö’ya 1-0 yenilmesinin yankıları sürüyor. Şok yenilgi ile hayal kırıklığına uğrayan sarı kırmızılılar elverişsiz iklim ve saha şartlarından yakınırken, Asbaşkan Turgay Kıran, 29 Eylül’de Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak rövanş için açık ve net konuştu. Kıran, ‘Tromsö’ya elenirsek dünyaya rezil oluruz. O zaman Türkiye’ye terketmeliyiz’ dedi. Turgay Kıran, şunları söyledi: ‘Norveç’te öyle bir zeminde mücadele etmek bile büyük bir işti. Futbolcularımızı bu yüzden tebrik ederim. O sahada nasıl ayakta durdular anlamadım. Rövanş önem kazandı Ama rakibi ciddiye almak zorundayız. Tromsö’nün fizik gücü gerçekten çok iyi. Sonuçta bizi yendiler. O maçla ilgili futboldan konuşmak da yanlış olur. Fakat şimdi İstanbul’daki maç büyük önem kazandı. UEFA Kupası’nı almış, tarihi başarılarla dolu bir Galatasaray’ın Tromsö gibi bir takıma elenmesi büyük bir rezillik olur. Eğer elenirsek Türkiye’de kimseye bunun açıklamasını yapamayız. Ancak bunlar yaşanmayacak. Ali Sami Yen’de kazanmaya, hem de fark atmaya mecburuz. Eğer, böylesine zayıf bir rakibe elenirsek, Türkiye’yi terk etmek zorunda kalırız. Ancak, biz hocamız Eric Gerets ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Taraftarlarımıza söz veriyoruz; sahamızdaki maçta disiplinden hiç kopmadan mücadele edeceğiz ve farklı skorla kazanıp, tur atlayacağız. Önümüzdeki Vestel Manisa maçını düşünüyoruz.’ Kaynak: <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~632239,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~632239,00.asp</a> |
yigid lafinin arkasinda durur o.T.
ohne Text
|
bjkye tebrikler insallah kupayi kaldirir
gsye ise gecmis ve yaziklar olsun
|
gs´mi?
bunlar fenerliden daha fenerli. Rezil oldum elaleme!
Yönetim istifa etsin! |
o.T.
statt konstruktiver kritik ist das, was ich hier im forum lese, nur noch müll. dsa ist echt unterstes niveau.
widerlich. werdet mal erwachsen. |
o.T.
senin hakkin benimde hakkimdir
nickim kes degil,justwannarock :) sakin ol geri yaslan ve sütünü ic |
o.T.
herkez ultrAvrat olmak istemiyor kusura bakma
|
o.T.
? ?!
hast du einen sprung in der schüssel du looser ? |
zu Fenerbahce........
Hochmut kommt vor dem Fall !!
Immer daran denken ! Momentan denkt ihr wirklich das ihr die aus dieser Gruppe kommt..... Simardiniz yine....hattinizi bildirmek cim bom a farz olmus ! |
zu 6alatasaray
ihr haltet am besten euren mund...
jetzt erst recht sag ich nur.. natürlich wird Fenerbahce auch verlieren ,,oder hast du eine mannschaft gesehen die eine ewigkeit nur gewinnt ? niemand ist hochmütig,, wir WOLLEN und werden weit kommen,, Fenerbahce su an harika ve akilli bir futbol oynuyor.. 6alatasaray"i salla simdi... adam olsaniz sözünüz tuttup cenenizi kapatirsiniz bir yil boyu :) ama sizi adam yerine kim koyuyor dimi ? :)) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:36 Uhr. |