Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

29.09.2005 00:13

tebrik ediyorum

bin gala fan, aber habe heute abend als türke natürlich trotzdem fener die daumen gedrückt...3:0 starke leistung.. weiter so...

29.09.2005 03:41

Tebrikler. Super Ergebnis! o.T.

ohne Text

29.09.2005 03:43

Agir ol kocum! o.T.

ohne Text

29.09.2005 12:54

Bu galibat aslinda.........

bu galibiyet aslinda 6.Saraylilara karsi alinmistir simdi o agzinizi kapayin ve sampiyonu izleyin artik böyle maclara alisacaksiniz size iskence cektirmeye devam edecegiz ahahahhaah

EN BÜYÜK FENER SAMPIYON FENER ALKISLAYIN ULAN I:::::::: LALALAALLA

29.09.2005 12:58

SAMPYION FENER IKINCI KIM?

HAHAHAHAHAHA

EZIKLER VE KARGALAR NE OLDU ISTEDIGINIZ OLMADI DIMI? AMA ARTIK ALISACAKSINIZ BÖYLE SONUCLARA:-))
BIZI IZLEMEYE DEVAM EDIN SIZDE ARTIK ALISACAKSINIZ SAMPIYONLUKLARIMIZA VE AVRUPADAKI BASARILARIMIZA BU FENERI ARTIK KIMSE TUTAMAZ VE TUTULMAZ

FENERLIYIZ MUTLUYUZ GURURLUYUZ

blackflame 29.09.2005 14:26

o.T.

oh man, wieso bringst du jetzt gs noch mit ins spiel?!

FB hat gegen psv gewonnen, das ist toll, aber diesen schwanz-vergleich mit gs verstehe ich nicht, möchte es auch gar nicht verstehen.

wieso definierst du fb überhaupt über einen sieg? ich find das sehr arm...

___

falls du auf die idee kommen solltest, ich würde das nur sagen, weil ich gs-fan bin, da irrst du dich gewaltig!!!

29.09.2005 14:39

neden böyle yapiyorsun?

kardesim anlamadim seni gercekten, ich bin auch gala fan aber was du hier machst kann ich nicht nachvollziehen, adamlar dün iyi oynadilar,kiskanclik iyi degil bence.. sie haben verdient gewonnen, wenn wir hier alle auf dem niveau bleiben,wird gala nie wieder den erfolg wie in seinen besten zeiten haben...

29.09.2005 15:16

o.T.

aldin mi niederlage bütün goller bi tarafi .....
fener adama böyle ........iste
fenerbahce büyüktür sizin gibi eziklerlen ugrasmaz size herzaman 3-4 tarife hazir zaten

en büyük fener sampiyon fener alkislayin ulan i.........

justwannarock 29.09.2005 15:17

o.T.

greif ihn nicht zu sehr an ..
glaub mir dieser junge ist zwar äußerst beleidigend in seiner ausdrucksweise,,aber ich bin mir sicher ein ganz intelligenter junge mit bildung :D

also wer was gegen gs hegt kann nicht dumm sein :))

nur wer für die ist :D

sind wir denn nicht alle ein bißchen malmö ? :ppP

derbeder80 29.09.2005 20:15

bende gercekleri gördigün icin seni

tebrik ederim sen öbürlerine bakma üc büyükler hep beraber büyüktür biri olmazsa digerlerinin büyüklügü bir ise yaramaz.

derbeder80 29.09.2005 20:18

sendende bunu beklerdim

sirasi geldiginde sapka cikarmasini bilmeliyiz bende seni tebrik ederim

derbeder80 29.09.2005 20:19

yanlis yapiyorsun o.T.

ohne Text

derbeder80 29.09.2005 20:23

sagol sonucta

güzel bir futbolla iyi bir galibiyet aldik elbete sevinmek hakkimiz ama senin gibi gentilman taraftarlara satasanlari kiniyorum

derbeder80 29.09.2005 20:25

daha ligin basi havaya girme

fener sampiyonlugun en büyük adayi ama tek adayi degil futbolda hersey olabilir bunu bilmiyorsan gecen seneki cl finalini tekrar izle

29.09.2005 20:52

Heute ist ein großer Stern erloschen

das haben heute Abend auch bestimmt die letzten Optimisten unter den Gala Fans erkannt, wir haben uns zu überschätzt und haben nichts besseres zu tun als über Fener zu lästern, wenn wir so weitermachen, bleibt von dem alten Glanz nicht mehr viel übrig....

justwannarock 29.09.2005 21:15

o.T.

welcher glanz ?

xistanbulux 29.09.2005 23:19

YÖNETİM İSTİFA!!!

Sapına kadar Galatasaray"lı birisi olarak bu mesajı yazıyorum!

Artık hiç bir Galatasaraylının bu işkenceye tahammül etmesi şart değil, yetersiz kalan yönetimin başta başkan öncülüğünde istifa etmesini diliyorum, senelerdir sesimizi çıkartmıyoruz artık bizleri uyutmasın bu yönetim!

Galatasaray tarihinde bu kadar kötü bir yönetim daha gelmemiştir, bomboş vaadlerle bizleri uyuttular, parasal sıkıntılar dediler kaç senedir kemer sıkıyor futbolculara para vermiyoruz, nereye gidiyor bunca taraftarın emekleri, stad gelirleri, tv-reklam gelirleri, galatasaraylı iş adamlarından gelen paralar???

Galatasaray yönetimine geçipte maaşa bağlanan ve takımı soyup sovana çeviren şahsiyetleri kınıyorum, Galatasaraylılık gönül işidir, bu takım sizlerin para kazanması için değil tüm Galatasaraylıların Türkiye"nin ve Avrupa"nın en büyük takımı olması için fedakarlıklarla kuruldu...

Tüm Galatasaray Camiası uyuma ve takımına SAHİP çık!!!!

YÖNETİM İSTİFA!!!

30.09.2005 00:11

GSya gecmis olsun. BJKyi tebrik ederim.

Yazik, cok yazik. Tromsö gibi avrupa kupalarina 16 kez katilmis bir takima elenmek, helede kendileri gibi 190 mac oynamis ve kupa kaldirmis bir takim olarak elenmek cok kötü.

Türk futbolu gercekten cok büyük bir düsüste. CLde bir takim, UEFAda bir takim.

Ne oldum dememeli, ne olacagim demeliyiz hep beraber!

justwannarock 30.09.2005 07:53

o.T.

TARAFTARINIZ"da istifa etsin !
asil suc sizin bozuntular"da !

30.09.2005 10:06

AVRUPA ASLANI MIAU MIAU DEDI AHAHAHAHAH

ELLERINIZE AYAKLARINIZA SAGLIK TRÖMSO:-))
6.Sarayada tsk ederiz bize yine avrupa macerasi yasattigi icin ve köklü takim trömsoyü tanidigimiz icin hahahaahahah.

Kendilerini avrupa fatihi saniyorlar 3 sene sonra ilk defa avrupada yine oynadilar ve hemen ilk turda norvec liginde kümeye oynayan takima karsi elendiler bu avrupa takimi bu avrupa fatihi diyrosaniz zaman benden okey siz avrupa aslani olarak miaulamaya devam edin

BIZDE FENERBAHCE CUMHURIYETI OLARAK FUTBOL SHOWUMUZA DEVAM EDELIM BIZI IZLEMEYE DEVAM EDIN BELKI O ZAMAN ANLARSINIZ AVRUPA TAKIMI NASIL OLUNUYORMUS HER YÖNÜYLE YÖNETIM; TAKIM; ANTRENÖR; TARAFTAR; STAD; TESISLER U:S:W: HER TARAFTA SIZE EZICI ÜSTÜNTÜK KURMUSUZ SIZ SIZ OLUN BIZIMLE KENDINIZI KIYASLAMAYIN :-))

SIZE GELECEK AVRUPA KARSILASMALARINDA BOL SANS MUAMAUMAUAUHAAHH

30.09.2005 10:26

UEFA ya Hosgeldiniz Kartallar ;-)

6saraylara da GECMISLER OLSUN ...

30.09.2005 12:27

kes lan

sanami kalmis, bizi elestirmek?

30.09.2005 12:41

Wir sind wie ein Löwe gesprungen..

und wie ein Bettvorleger gelandet.
Umudumuz yarinlara kaldi. Diger takimlara basarilarrrrgrrrr

30.09.2005 13:01

o.T.

lan sen sizin gibilere yakisir zaten ezikler sizi dogrulara duymak zoruna gidiyor galiba?!

Sizin gibi avrupali olunuyorsa hic avrupali olmam daha iyi ahhaahhaah

Gercek Tütk avrupa takimi geliyor zaten bizi iyi izleyin biz güclüyüz hedefimiz var her yönümüzle size fark attik atik bunlari kabullenin

p.s. TRÖMSO GIBI TÜRKIYEYE TANITDIGINIZ ICIN TÜRKIYE SIZINLE DURUR DUYUYOR AVRUPA ASLANI MIAU DESENE VEYA DAHA GÜZEL ESKI ACIK ALTI DESENE HAHAAHAHAHAHAH

HADI (LAN) ANCA GIDERSIN SENIN GIBI EZIKLERI COK GÖRDÜK

30.09.2005 13:04

KIM TUTAR SENI KANARYAM

YARIN SAAT 19:00DA FENERI IZLEMEYE DEVAM EDIN
KONYAYA 3LÜ TARIFELERIMIZE DEVAM EDECEGIZ
KANARYAM SENI IZLEMEK KEYIF VERIYOR KISKALANLAR CATLASIN AHAHAHAH

NE MUTLU FENERLIYIM DIYENE

30.09.2005 13:06

o.T.

YAVAS YAVAS KENDINIZE GELMEYE BASLADINIZ AMA EUER GLANZ IST SEIT 5 JAHREN WEG KENDI KENDINIZI AVUTUYORSUNUZ ISTE AMA ARTIK SIZDE ANLAMAYA BASLADINIZ DEMEKKI COK ZOR DURUMDASINIZ

EN IYI GÜNÜNÜZ BÖYLE OLUR INSALLAH

TEK BÜYÜK TEK SAMPIYON SARI KANARYA

30.09.2005 13:11

o.T.

IHR SEIT DOCH ALLE GLEICH BIZ EINDHOVENE GOLLERI ATARKEN ICINIZ KAN AGLIYORDU AMA IHR SEIT SO FEIGE ES ZU SAGEN ABER WIR FENERLI FANS SIND OFFEN WAS WIR FÜHLEN SAGEN WIR AUCH IHR SOLLT EGAL GEGEN WENN IHR SPIELT VERLIEREN

DEN SCHWANZVERGLEICH HABT IHR SCHON BEI DER GEBURT VERLOREN IHR KÖNNT GARNICHT GEWINNEN

BIZ SIZIN KOCANIZIZ BIZ NE DERSEK O OLUR

30.09.2005 13:54

karar ver

kimsin?
wugimisin? fenerlimisi? bugimugi zurna wugimisin?
justwannarockmusun ?
lansin oglum :) ne oldugu belli olmayanalara lan derler!

30.09.2005 13:57

aynen

fenerbahceye ve besiktasa basarilar!

P.S. Bir iki dallo$ di$inda herkesi tebrik ederim!

Saygilar

30.09.2005 14:05

Laflarina dikkat et! Terbiyesiz olma!

Yazistigin kisileri tanimadanda cevap yazma!!!

Ne demek kocaniziz?!? Karsindaki bayan mi degil mi onu ögren önce, terbiyesiz!!!

derbeder80 30.09.2005 15:38

gs tryi terkk etmeli

Elenirsek Türkiye"yi terkederiz

Ali Naci KÜÇÜK

G.Saray Asbaşkanı, ‘UEFA Kupası’nı kazanmış bir takımın, adı sanı duyulmamış Norveç temsilcisine elenmesi büyük bir rezillik olur. Ali Sami Yen’de fark atıp, yolumuza devam edeceğiz’ dedi.

Avrupa kupalarındaki en başarılı temsilcimiz Galatasaray’ın 1 yıl aradan sonra çıktığı arenada, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında adı sanı duyulmamış Norveç temsilcisi Tromsö’ya 1-0 yenilmesinin yankıları sürüyor. Şok yenilgi ile hayal kırıklığına uğrayan sarı kırmızılılar elverişsiz iklim ve saha şartlarından yakınırken, Asbaşkan Turgay Kıran, 29 Eylül’de Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak rövanş için açık ve net konuştu. Kıran, ‘Tromsö’ya elenirsek dünyaya rezil oluruz. O zaman Türkiye’ye terketmeliyiz’ dedi. Turgay Kıran, şunları söyledi: ‘Norveç’te öyle bir zeminde mücadele etmek bile büyük bir işti. Futbolcularımızı bu yüzden tebrik ederim. O sahada nasıl ayakta durdular anlamadım.

Rövanş önem kazandı

Ama rakibi ciddiye almak zorundayız. Tromsö’nün fizik gücü gerçekten çok iyi. Sonuçta bizi yendiler. O maçla ilgili futboldan konuşmak da yanlış olur. Fakat şimdi İstanbul’daki maç büyük önem kazandı. UEFA Kupası’nı almış, tarihi başarılarla dolu bir Galatasaray’ın Tromsö gibi bir takıma elenmesi büyük bir rezillik olur. Eğer elenirsek Türkiye’de kimseye bunun açıklamasını yapamayız. Ancak bunlar yaşanmayacak. Ali Sami Yen’de kazanmaya, hem de fark atmaya mecburuz. Eğer, böylesine zayıf bir rakibe elenirsek, Türkiye’yi terk etmek zorunda kalırız. Ancak, biz hocamız Eric Gerets ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Taraftarlarımıza söz veriyoruz; sahamızdaki maçta disiplinden hiç kopmadan mücadele edeceğiz ve farklı skorla kazanıp, tur atlayacağız. Önümüzdeki Vestel Manisa maçını düşünüyoruz.’

Kaynak: <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~632239,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~632239,00.asp</a>

derbeder80 30.09.2005 15:38

yigid lafinin arkasinda durur o.T.

ohne Text

derbeder80 30.09.2005 15:40

bjkye tebrikler insallah kupayi kaldirir

gsye ise gecmis ve yaziklar olsun

30.09.2005 16:12

gs´mi?

bunlar fenerliden daha fenerli. Rezil oldum elaleme!

Yönetim istifa etsin!

blackflame 30.09.2005 19:57

o.T.

statt konstruktiver kritik ist das, was ich hier im forum lese, nur noch müll. dsa ist echt unterstes niveau.
widerlich.

werdet mal erwachsen.

justwannarock 30.09.2005 22:50

o.T.

senin hakkin benimde hakkimdir
nickim kes degil,justwannarock :)

sakin ol geri yaslan ve sütünü ic

justwannarock 30.09.2005 22:55

o.T.

herkez ultrAvrat olmak istemiyor kusura bakma

justwannarock 30.09.2005 22:58

o.T.

? ?!
hast du einen sprung in der schüssel du looser ?

xxosmanxx 01.10.2005 00:43

zu Fenerbahce........

Hochmut kommt vor dem Fall !!
Immer daran denken !
Momentan denkt ihr wirklich das ihr die aus dieser Gruppe kommt.....

Simardiniz yine....hattinizi bildirmek cim bom a farz olmus !

justwannarock 01.10.2005 07:22

zu 6alatasaray

ihr haltet am besten euren mund...
jetzt erst recht sag ich nur..

natürlich wird Fenerbahce auch verlieren ,,oder hast du eine mannschaft gesehen die eine ewigkeit nur gewinnt ?

niemand ist hochmütig,,
wir WOLLEN und werden weit kommen,,

Fenerbahce su an harika ve akilli bir futbol oynuyor..
6alatasaray"i salla simdi...

adam olsaniz sözünüz tuttup cenenizi kapatirsiniz bir yil boyu :)
ama sizi adam yerine kim koyuyor dimi ? :))

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:36 Uhr.