Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

16.09.2005 17:18

du würdest

nichtmal alleine nach hause finden, hör doch auf :))

kes 16.09.2005 23:31

verloren ist verloren...ok... o.T.

ohne Text

loewendompteur 18.09.2005 22:19

das war nicht nur ein sieg gegen bjk!

das war ein sieg gegen die verlogene tff die eine strafe gegen besiktas aufgehoben hat aber die strafe gegen fener bestätigte. das war die antwort von fener gegen alle diese verlogenen objekte und zwar auf dem platz. wir haben bjk platt gemacht und wir werden wieder meister. es ist nur eine frage der zwit wann wir erster sind und dann wieder meister werden. fenerbahce ist die power elf der türkei. jeder sollte sich das endlich mal merken !!!

18.09.2005 23:57

Hey nenn mir mal eure Erfolge, :)

Galtasaray Başarıları ya sizin? ähm bevor du loslegst... ich meinte mit euren Erfolgen in erster linie die erfolge in europa... muhahaha

Başarıları:
1.Lig Şampiyonluğu: (15) 1961-62,
1962-63,1968-69,1970-71,1971-72,
1972-73,1986-87,1987-88,1992-93,
1993-94,1996-97,1997-98,1998-99,
1999-2000, 2001-2002
Türkiye Kupası: (14) 1962-63,
1963-64,1964-65,1965-66,
1972-73,1975-76,1981-82,
1984-85,1990-91,1992-93,
1995-96,1998-99,1999-00, 2004-05
C.Başkanlığı Kupası: (10) 1966,
1969,1972,1982,1987,1988,1991,1993,
1996,1997
Başbakanlık Kupası: (5) 1975, 1979,
1986, 1990, 1995
TSYD Kupası: (12) 1963-64,1966-67,
1967-68,1970-71,1977-78,1981-82,
1987-88, 1991-92, 1992-93, 1997-98,
1998-99, 1999-2000
Avrupa Kupaları:
Süper Kupa: Şampiyonluk, 1999-2000
Şampiyonlar Ligi: Çeyrek Final, 2000-2001
Şampiyon Klüpler Kupası: Yarı Final, 1988-89
UEFA Kupası: Şampiyonluk, 1999-2000
Kupa Galipleri kupası: Çeyrek Final, 1991-92

justwannarock 19.09.2005 02:12

Ezikcanli78

Nenn mir mal deinen IQ und/oder Kodex den du im leben hast ?

sen cim bom lusun yoksa zivikmisin ?
ikiside ayni boch ayni hamam da :)

justwannarock 19.09.2005 02:18

Nasil Jimnastikciledik ama sizi !

Aslan Kartal Kanaryam benim :)

so haltet ihr jetzt eure fresse ihr pfeiffen der nation ? :)

justwannarock 19.09.2005 02:33

??

???????
pointe ?

loewendompteur 19.09.2005 11:56

erst muss den loewen noch die fresse

gestopft werden. und vor allem muessen wir wieder meister werden diese saison und auch naechste saison ich will den 4 stern eigentlich sind es 5 sterne aber die verfickte tff ist nur noch eine lachnummer aber denen haben wir es allen gezeigt.

loewendompteur 19.09.2005 11:57

wir haben dafuer gesorgt dass terim

und hagi ihren job verloren haben !!! wir haben auch die karriere von riza bei bejeke beendet. der naechste in unserer liste ist gerets.

loewendompteur 19.09.2005 12:02

daum ist fuer mich kein diskussions/

punkt mehr. er hat endlich genau erkannt wie er die mannschaft aufstellen muss und wer auf die ersatzbank gehoert. er macht alles richtig sowohl die elf gegen milan alsauch gegen bejeke war voellig richtig. ich glaube nach fast mehr als 2 jahren hat er endlich erkannt was fuer eine geile mannschaft er hat. er hat erkannt wie stark selcuk aurelio und appiah zusammen sind. er hat erkannt dass nobre nicht die erste wahl ist weil anelka das spieltempo schneller erhoehen kann. er ist auf dem weg zur vollkommenheit. fenerbahce wird noch viel staerker das sieht selbst ein blinder momentan spielt fener mit 60/70 prozent. aber fener kommt gewaltig su bir gercek ki fenerbahce ile tuerkiyede kimse basa cikamaz. fertig basta ende.

loewendompteur 19.09.2005 13:26

eines wurde gestern im bejeke spiel und

auch gegen milan ganz deutlich. fenerbahce hat die besten spieler der türkei. basta. daum hat zusätzlich nun endlich erkannt welch potential diese truppe hat. taslar yavas yavas dogru yeri buluyor. fenerbahcenin orta sahasi türkiyede her takimin orta sahasini yerle bir edebilir. selcuk, appiah ve aurelio bu üclü bozulmaz ise fenerbahceyi türkiyede kimse yenemez. yani fenerbahce wird wieder meister und zwar 100% mehr 1000%. diese truppe ist einfach nur geil. nobre ist ein guter stürmer ohne zweifel aber er ist nicht der mann erster wahl nicht wenn anelka da ist. anelka hat alles hohe technik, explosiver antritt und harte gute schusstechnik. ein kompletter stürmer. nobre ist mehr der brecher. der typische strafraumstürmer. da dreht er sich geschickt in den gegenerischen abwehrspieler und bietet eine gute anspielstation für leute aus dem mittelfeld. das tor von tuncay konnte nur deshalb gelingen weil nobre den ball super abgeschirmt hatr gegen toraman. es ist verdammt schwer gegen nobre denn er dreht sich so geschickt in den mann das man nur foul spielen kann. wie gesagt auch nobre ist ein guter stürmer. aber ein anderer typ. aber daum entscheidet sich nun immer für anelka. das wird das jahr des anelka. bei alex sehe ich noch ein problem. er zeigt nicht die klasse der letzten saison. warum weiss ich nicht. aber er lässt immer noch seine klasse aufblitzen. wenn alex auch fahrt gewinnt. dann gnade gott jeden gegener von fener in der türkei. er würde förmlich von fenerbahce zermalmt werden.

19.09.2005 18:32

bla bla bla bla .... o.T.

ohne Text

19.09.2005 18:32

bla bla bla... o.T.

ohne Text

loewendompteur 19.09.2005 19:16

Buyrun Fenerbahçeden Bir Adet Kapak

Kazandiniz
Tebrikler
Ağlayan Kargalar . .. sahanızın kapanmasına Aziz Yıldırım Başkanın neden oldugunuz söylediniz.
Futbolcunuz teknik direktöre tekme tokat girişti ...ceza almaması için elinizden geleni yaptınız . bu da yetmedi.. Okan Buruk suçsuzdur teknik adam dayağı hakketmiştir bile demeye getirdiniz.

Tahkim kuruluna baskı yapıp medyada 2 gözü 2 çeşme ağlayıp saha kapama cezanızı iptal ettirdiniz.

bütün Futbol federasyonu ve tahkim sizin adınıza sanki BJK yönetim kurulu gibi çalışırken bile yetinmediniz. terbiyesizce maçtan bir gün önce olağanüstü kurulu toplayıp " BJK üzerine oyunlar oynanıyor gibi bebeklerin bile güldüğü bir karar alıp utanmadan bunu medyada açıkladınız .
Sahanızda adam öldürüldü , rakip takımın futbolcusu dövüldü , rakip takımın antrönörü dövüldü , sahaya şişler atıldı ... bütün bunlardan sonra bile Türkiyede örnek takım BJK tel örgüleri kaldırdı dediniz .
Taraftarımız örnek taraftar dediniz.

Her canınız sıkıldığında Fenerbahçenin önüne geçilemeycek yükselişini kıskandınız ve hiç bir şey yapamayacağınızı anladıkça çirkef taraftarınıza emir vererek Aziz Yıldırıma küfür ettirttiniz.
Türkiyedeki 3 büyüklerin enküçüğü olduğunuzu bile bile kendinizi hep en büyük zannettiniz.

Futboldan zerre kadar anlamayan teknik direktörünüze Utanmadan , başına gelecekleri düşünmeden tartmadan ,bilmeden medyada Fenerbahceyi nerede oynarsak yeneriz garantisi verdirdiniz.

Bütün bunlar bir kenara 90. dakikada sans eseri Fenerbahceye bir gol attığınızda kendi sahanızda Fenerbahçe ile beraberliğe bütün tarftarlarınız futbolcularınızı ve başkanınız bile çıldırdı sevinçten kendini kaybetti. bunu yaparak zaten ne kadar küçük bir takım olduğunuzu cümle aleme gösterdiniz.

Bütün bu cambazlıkları dansözlükleri , yaptınız .. kendinizi birşey sandınız .
dün adam öldürülen stadınızda sizler bir adet Kapak kazandınız. Kapağı teslim eden isim 90+3 te Tuncay Şanlı idi.

2005 yılının en iyi , ve en anlamlı kapağı sizlerin oldu .
Dün akşamdan ders çıkarın siz siz olun boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın .. siz siz olun haddinizi bilin ...

Siz şimdi Futbol Federasyonuna gidin .. orda oturan başkan bozuntusunu yanınıza alın .. maçın videosunu beraber seyredin .... bütün maç edilen küfürleri ve Tuncay Şanlının son saniye kapağından sonra sahaya atılan yabancı maddeleri defterinize not edin .. ve sahanızın kaç maç kapatılması gerektiğine beraber karar verin .

Hadi bakim.... Kargalar sizi.. hadi....

loewendompteur 19.09.2005 19:21

Anelka ve takım çok ayıp ettiniz

Bir çift lafım var.
Bir: Anelka"ya
Senin yaptığın çok ayıp. İnsan din kardeşine yapar mı bunu? Niye ahmed hassan ve koray avcı kardeşim. rezil edeceksen bari kileberson veya pancu falan bunları seçsene. Hele penaltıtan önce iki emziktaşlıyı kafa kafaya tokuşturman ayıp ki ne ayıp. bide korayın 2 metre gerisinden gelip silindir gibi ezip geçmen valla yakışmadı. insan olan yapmaz bunu.
iki: Takıma
Sizin yaptığınız daha büyük ayıp. Dur ya adamlar bi sevinsin. Yok daha emziği ağızlarına atmadan elinden aldınız eziklerin. 2 dk. sevindirmediniz garibanları. Bu mudur insanlık.

loewendompteur 19.09.2005 19:27

TÜP PATLADI!!! Ezikler Ağlama Platformu!

İnönüde Tüp Patladı. Bütün Ezikler Yasta!!!! ağlaya ağlaya gözleri şişti.
Şu emziktaş çok komik bir takım. Hafta boyu ağlayıp durdu "bana emzik, bana emzik " diye . Emziğini de Anelka ve Tuncay verdi.
İlahi adalet buna denir. Her tür pisliği yaparak kazandıkları son dakika golünün acısı ancak bir son dakika golüyle çıkardı. Anelka"yı ve Tuncay"ı alınlarından öpüyorum.
Daum için de sonuna kadar destek diyorum. Kirli medyayı Daum"u yedirmeyeceğiz.

loewendompteur 19.09.2005 19:27

Emziktaşa emziğini verdiler o.T.

ohne Text

loewendompteur 19.09.2005 19:40

Ne oldu Aglıyordunuz sahamız kapandı

diye ...
emzik lazım bunlara emziiiiiikkkkkkk!!!! bunlar başka türlü susmazlar. Fenerbahçem emziği verdi ağızlarına

Ben hiç istememiştim sahalarının kapanmasını.30 bin bjk linin önünde çok pis yendik.ağladılar verdik mamalarını

bu mac aydada oynansa koyacaktik bu tupcu bebelere. simdi tahkime agit yaksinlar, Bizden kinalar bedava yaksinlar herbiryerlerine
Tuncay Şanlı hastayım sana, nasılda bi hareketle susturdun o kadar kargayı
kadikoy panteri inonunun kopegi oldu. nerde o formalar nerde o havalar, nerde o kargalar, hepsinin agzinin payi kokune kadar verilmistir, helal olsun Fenerbahce.
Rıza Efendi gitmemiş mi daha?
bunlarda bi galibiyet serisi yakalasa bizde capon bayrağı açacaz ama adamların seri galibiyeti yok, her hafta başka bi takım koyuyo japon bayraklarinin sopalari bi tarafiniza girdiginde neler hissettiniz ey carsi"nin evlatlari??? kanadi hemde oyle bi kanadiki inonu stadyumu helikopterden bakinca japon bayragi goruntusu verdi!!
işte adamı böyle sahasında seyircisinin önünde madara ederler susun
sınıfınızı bilin aglayın aglayın belki meme veren olur size

KADIKÖYE GELENE EMZİK BEDAVA

derbeder80 19.09.2005 20:14

dedigim gibi oldu cünkü emindim

maci inönüde 31 bjkli (bunlarin bir kismi büyük takim taraftari olamaz) önünde oynamamiz daha iyi olur demistim.

cünkü 31 bin bjkliyi (bunlarin bir kismi insan olamaz) aglatarak evlerine göndermek zevk olacak dedi.

veeeeeee zevk oldu

19.09.2005 23:35

Hallo?!? Hab ich was verpasst?!? :)) o.T

ohne Text

20.09.2005 14:06

verpasst hast du nichts nur die 2

emziks die wir euch verpasst haben in inönü ! aber nicht der rede wert ihr könnt euch ja bei der tff tahkim beschweren vielleicht wiederholen die das spiel ja so wie die platzsprerre aufgehoben wurde aber ob mit sperre oder was weiss ich noch oder strafe für okan wir werden euch wieder eine emzik geben und wenn wir auf dem mond spielen aber in inönü ist es schöner !!!

20.09.2005 14:16

nikolasanelka39???

nikolasanelka39 wie kann man sich nur so nennen? statt hier sachlich zu bleiben, schiesst du gleich mit beleidigungen los,bei dir muss einiges in deiner kindheit schief gelaufen sein, anders kann ich mir dein primitives verhalten nicht erklären, aber wahrscheinlich bist du noch ein kind, das beweisen deine sinnlosen beiträge hier,du bist einfach nur zurückgeblieben in deiner entwicklung... tzzz tzzz hab einfach nur mitleid mit dir...

20.09.2005 15:16

Özlemisim seni yaw :) o.T.

ohne Text

20.09.2005 15:17

= vanhooijdonk17 = bilmemnebogasi = ...

=...

:)

feytu 20.09.2005 16:33

Futbolun adaleti ve ilahi adalet...

Futblun adaleti olmadigi bir gercek ama ilahi adalet, yani baska bir degis ile Allahin adaleti net ve kesindir!
Aslinda hafta sonu oynanan derbinin ardindan bu sitedeki besiktaslilarin bazilarindan (hepsinden zaten beklenemez) centilmenlik örnegi gösteripte hic olmazsa feneri tebrik etmelerini beklerdim. Magelesef yanilmisim!

Ama diger taraftan TV"de BJK yorumcularin fanatiklige soyunarak (milyonlarin önünde) gülünc duruma düstüklerini gördügümüze göre bu sitedeki besiktaslilarin kendi kabuklarina cekilmelerini hic yadirgamadim dogrusu.

Beyler Fenerbahce, anlinin teri ile, bileginin hakki ile bu maci kazandi.....gerisi hikaye ve bos.....!!!!

Besiktas Rize"de mac kaypeder, Riza Hoca Fenerin yüzünden der.
Hayret Malmö yenilgisinide Feneri sorumlu tutacagini bir an icin icimden gecirdim.
(Ama o mactan önce Besiktasin cezasi kaldirilmisti, bu yüzden biz fenerliler pacayi kurtardik galiba yoksa kabak yine bize patlayacakti)

Fenerin sahasi kapatilir onay cikar, futbolcusu ceza alir indirime gidilmez, diger futbolcusun linasi kaldirilir,
vesaire vesaire....
Ne hikmetse besiktas icin gecerli degil bu kurallar....

Tahkim kurulunu ele gecirenler, bence Futbol federasyonuda kaale alsinlar belki o zaman basarili olurlar. Ama dogru ya o is biraz zor, cünkü Federasyon baskani Galatasarayli....:)))))

Peki Federasyon sari-kirimizi ve Tahmin kurulu siyah beyaz ise bizim Fenerbahcemiz bu gücü nereden buluyor?
Bu sitedeki Fenerbahceliler bu sorunun cevabini en az benim kadar iyi biliyorlar. Fener düsmanlarimi? Onlar bilmesede olur canim zaten kim takiyorki onlari.....:))))))

Ya sezon öncesindeki GS ve TS in vergiden kacma olayina ne demeli. Bu takimlara serbes,devletden ceza yok.
Aynisini Fenerbacemiz yapsa vatan haini ilan ederlerdi bizi.

Öyle veya böyle bizi yine engellemeye calisacaklar. Ama biz dimdik ayaktayiz ve sorumlulugumuzunda bilincindeyiz. Etme bulma dünyasi, herkez kazidigi kuyuya kendisi düsecek. Dedikya bu dünyada ilahi adalet var!

Iki sene önce Hooijdonk
Gecen sezon Alex
Bu senede Anelka (pardon Bilal) 17.Sampiyonlugumuzda Evelallah basrolü oynayacak!

Selamlar
Harbi Fenerli
Feytu

Fenerli Futbolculara bir not: Abiler ve kardesler, yaw bir dahaki sefere isi uzatmalara birakmayin ok. Malum insanlarda kalp var,tansiyon var.....:)))) Size canimiz feda......

kes 20.09.2005 18:45

ichbineinidiot, binauchnureinkind...

usw.

also lass es doch sein...

baoh allein wegen solchen leuten wie dich...kann ich mir niemals vorstellen...etwas positives über fener fans zu sagen

justwannarock 20.09.2005 21:28

o.T.

wen interessierts ?

justwannarock 20.09.2005 21:34

o.T.

tebrik ediyorum senin bu yorumunu..
adalet bi güzel güldü yüzümüze
ama daha cok maclar var bu sene...ama inaniyorum,hayir eminim sampiyon olacagimiza..

gs yi gs da yenecegiz ve bizdede...
avrupada ayni bir firtina...

yeterki devam calisilsin,,,gerisi mutlaka geliyor ozaman hep..

cin bom lularin ultralari gibi adi bir insan yokdur türkiyede

koyu fenerli
TheRock

21.09.2005 01:00

kadiköybogasi o.T.

ohne Text

21.09.2005 01:04

Gecen sene burdaki fenerlirler beni

tebrik ettigini hatirlamiyorum ben. Her iki macta da. Centilmenligi nedense sirf siz yendiginiz zaman hatirliyorsunuz :))

21.09.2005 15:22

asagdaki önemsiz KOnulari gecip

benim cok ama cok önemli KONUMA gelelim

Bana bir FB Amblemi lazim hani cogu GB sine koymus ya ondan .. ama güzell birsey olacak

ALOOOO duyun beni huhuhuuuuuu okuduuzmuuuu olan benim GB ye kisa bir Message biraksin...

21.09.2005 20:41

TürkVoelker

TurkVolker

<a href="redirect.jsp?url=http://www.globaldefence.net/index.htm?" target="_blank">http://www.globaldefence.net/index.htm?</a>

<a href="redirect.jsp?url=http://www.globaldefence.net/deutsch/eurasien/eura.htm
" target="_blank">http://www.globaldefence.net/deutsch/eurasien/eura.htm
</a>

<a href="redirect.jsp?url=http://www.harunyahya.com
" target="_blank">http://www.harunyahya.com
</a>

<a href="redirect.jsp?url=http://home.arcor.de/engin.senli/deutsch/tuerkvoelker_heute.htm" target="_blank">http://home.arcor.de/engin.senli/deutsch/tuerkvoelker_heute.htm</a>

xistanbulux 21.09.2005 20:52

Hey Fener wo ist euer Nachwuchs????

Statt mich hier Anelka zu nennen und mit ausländischen Spielern anzugeben, würde ich mir mal um die eigenen Nachwuchsspieler kümmern, ist echt ne schande was ihr Fenerfans hier betreibt, beleidigt türkische spieler und protzt mit anelka und co. herum...
schaut euch mal die U17 WM Mannschaft an...
eideutiger gehts wohl nicht mehr... fener bleibt und ist eine mannschaft im ausland eingekaufter stars... ich hoffe das ümit karan auch gegen euch ein paar rein haut.. dann werdet ihr schon sehen welche mannschaft mehr für die türkei tut... ihr seid echt ne schande...

Ausser Babacan, Volkan im Tor ist kein anderer Spieler von euch in der U17 Mannschaft vertreten... was soll ich da noch sagen...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.fussballd21.de/184090.asp
" target="_blank">http://www.fussballd21.de/184090.asp
</a>

justwannarock 22.09.2005 08:15

o.T.

was für dumme kommentare

könnte auch schreiben warum besiktas überhaupt garkein vertretung hat,,aber das juckt ja nicht,,wer gut ist der spielt,,wenn bei fener nur unser torwart gut ist dann spielt auch nur der...
wichtig ist der erfolg allgemein und nicht der erfolg von einem verein...

aber davon habt ihr ja keine ahnung

ohne einen Hagi oder Popescu bzw Capone wär galata niemals im finale gewesen...

Ihr seid solche spaßties echt
die hetzer der nation...

fuck you all allesamt

justwannarock 22.09.2005 08:17

o.T.

lol stimmt ja :)

22.09.2005 12:07

was mir noch so eingefallen ist ...

jeder regte sich hier auf über das plakat der fenerbahce fans "riza efendi 2 ekmek 1 süt". man würde damit riza und seine herkunft beleidigen. man was war hier los. das die fenerbahce fans nach dem spiel den spielern beider mannschaften applaudierten ging hier aber unter. nun wurden im besiktas spiel von den besiktas fans dutzende plakate geöffnet die fenerbahce im allgemeinen alle fenerbahceli beleidigen. man nahm dabei keine rücksicht auf familie frau oder mutter. ein plakat lautete" bazi insanla yaptiklari ile anilir. fenerbahceliler ise analari ile." . jetzt frage ich was das soll. 3 stunden vor dem spiel regnet es stundenlang auf aziz yildirim und seine familie küfür ein. was hat das mit centilmenlik zu tun. fenerbahce fans sind keine engel das gebe ich zu aber im vergleich zu diesen dreckigen besiktas fans sind sie 1000 mal besser und ich bin stolz fenerli zu sein und nicht diesem dreck anzugehören. noch bis heute erfolgte keine entschuldigung zu all den vorkommnissen in inönü. die ganze sache hatte nur einen positiven aspekt. der torwart von fenerbahce sagte es treffend "besiktasli sehircilerin baskanimiza yaptiklari küfürler bizi daha cok hirslandirdi ve bu maci almak icin ölümüne oynadik" bravo volkan gercek fenerbahcelisin benim gözünde. fenerbahce seninle guru duyuyor. bu aziz yildirima yapilan küfürler artik ayip yaw bu adam fenerbahceye hizmet ediyor. ne besiktas ile ugrasiyor ne cimbom ne de baska biri. adam sirf feneri düsünüyor bugün fener icin ne yapabilirim? sirf her gün kendisine bu soruyo soruyor. adam aziz baskan sunu bilki 30 milyon fenerli ve fenerbahce ailesi senin de yaninda arkanda degil. dogru yolladin bu yoldan ayrilma fenerbahce cok daha büyük olacak senin sayende baskanim. aynen devam. yakinda bu pislikler külüpleri ile batacak.

22.09.2005 12:10

daher sage ich : " riza efendi daha

burdamisin ? sana 2 ekmek 1 süt demistim !" die einzige sprache die diese besiktas fans verstehen. mit tieren geht man auch nicht anders um. anladiklari dil ile konusacan. riz calimbayi aslinda insan olarak severim. ama bu son inönü deki olaylar gösteriyor ki fenerbahce ile besiktas sehircileri ile arasinda cok büyük kalite farki var.

derbeder80 22.09.2005 20:38

ben tebrik etim

tabiki seni özel olarak tebrik etmedim ama tüm bjkleri tebrik etim genelikle izledigim derbilerden sonra bu foruma ufak bir yorum yazarim (bu derbide yazmadim cünkü tvden izleyemedim) yazimin basinda eger fener yenildi ise söyle yazarim:

"öncelikle tüm bjklileri veya gslileri tebrik ederim"

ve sonra ufak bir yorum yazarim

newgen 23.09.2005 11:37

Was soll das?

Könnt ihr euch nicht vernünftig ausdrücken ihr Gehirnakrobaten? In jedem Beitrag Küfür,warum? Na ja wahrscheinlich zuviel verlangt von euch sich zivilisiert zu "Unterhalten".

23.09.2005 14:58

Taklit yapmadan rahat edemiyorsunuz

degil mi?!
:))

Eeh, saksi calismayinca, baskalarinin eserlerine mahkumdur insanoglu :)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:56 Uhr.