![]() |
Vaybeee o kadar koymusski KIRMIZI
"sular" akmis muhahahhahahahhahahhaha
|
Mustafa Kemal"i senin o igrenc islere
masa etme Pontuslu!!!
|
Simdi enis bu provakasyonu yutarmi
dersin?
|
Kacak KURAN Kurslari!!!!!!!
Selam,
biliyorsunuzdur. AKP iktiadri yeni bir düzenleme ile kacak kuran kursu acanlara ceza vermeyi imakansiz hale getirecektir. Yani ben Türkiyede kacak bir kuran kursu acarsam ceza almayacagim artik. AKP iktidarin ve din sömürücülerin hukuk anlayisina bakin. elbette islam dinini ögrenmek isteyen ögrensin ama yasa disi olmayan kuran kurslarinda. Simdi ben Türkiyede kacak bir ehliyet dükkani acsam kacak olmaz mi? olur. kacak bir Atatürkcü düsünce dernegi acsam kacak olmaz mi? olur. kacak bir DVD dükkani acsam kacak olur mu? olur. Ve cezalari yerim. AKP ikdtidari utanmadan da "niye cocuklarimiz dinlerini ögrenmesinler mi?" diye haykiriyorlar. ulan, dürzü kuran kurslarina karsi gelen kim? yalnizca kacak olmasin, yani yasadisi olmasin, yani islam dininin de buyurdugu adalete sigsin. Ahhh su Türkiye ahhh, cehalet devri yakinda Türkiyede baslayacaktir, hatta baslamistir. Bakin gercekten söylüyorum: Ben üniversiteden sonra bir islam holding kurmayi düsünüyorum. Bizim milleti islam ve müslüman laflari ile cok cabuk kandirip para kazanirsin. Acayip bir sekilde zengin olurum. En iyi ticaret din ticaretidir. bunu bize milli görüs, AKP, Saadet partisi, Nurcular vs. gösterdi. Niye sadece onlar kazansin abi? Birazda bize para düssün. Kafama gercekten koydum. Su saf ve dindar diye gecinen insanlarimizi sömürüp ABD ye gidip orada güzel hayat yasayacagim ve samimiyim. Bir arkadas ile ben bunu düsünüyoruz. |
Din Ticareti--Geschäftsidee
Hi,
wie ihr ja schon wisst kann man einen Großteil unserer Leute mit religiösem Gesülze um ihr Erspartes bringen. Hierzu haben ich und ein Freund von mir uns folgende Geschäftsideen ausgedacht: 1. Textilbranche: Qualitativ minderwertige Textilien einkaufen aus der Türkei oder China, um daraus Bedeckungsutensilien zu machen für den gesamten Körper. Name der Firma---Laila Fashion. 2. Möbelindustrie--Dabei geht es darum Möbel herzistellen, die eher orientalisch aussehen und den Eindruck arabischer Wohnhäuser geben. An der Qualität des Holzes muss gespart werden, da alleine schon die islamische Idee und der Name ausreicht, um den Moslems die Möbel zu verkaufen---Name der Firma: Saladin 3. Diese Idee ist nicht so originell aber es klappt immer. Wir kaufen uns einen Imam, der gut reden kann und die Leute beeinflusst. Wir gründen unsere eigene Gemdeine und unterstellen die Leute einer inoffiziellen monatlichen Moscheesteuer. Im Gegenzug helfen wir den Leuten bei ihren Beamtengängen oder bei Übersetzungen, wofür wir nach einer Zeit auch Geld verlangen. die Moschee muss prunkvoll sein, so dass die Leute kommen. An besonderen Feiertagen sammeln wir Geld für "die Armen und Notleidenden Muslime" in der Welt und erzählen den Gläubigen, dass wir das Geld nach Palästina schicken, um Krankenhäuscher zu bauen. Aber stattdessen kaufen wir in der Türkei Land auf, um darauf Häuser zu bauen, um sie wiederum wieder an die Gläubigen zu verkaufen. Wichtig hierbei ist, dass wir den Menschen immer wieder sagen, dass wer bei anderen Firmen Häuser oder sonstige Dinge kauft ein Ungläubiger ist. somit haben wir zuverlässige Kunden. Mit den gesammelten Geldern müssen wir Gebrauchtwagen kaufen, um sie in der Türkei für einen höheren Preis zu verkaufen. Somit machen wir mehr Gewinn und die Gelder barcuehn nicht über Konten transferiert werden und fallen nicht auf. PS: Die Moslems sind sowieso zu Blöde, um überhaupt etwas von der Lage zu checken. Falls es doch irgendwelche Leute gibt, die durchblicken muss man diese nur als Ungläubige brandmarken und ihnen Sachen in die Schuhe schieben. hahahaha, das ganze ist ein wunderbares spiel. |
Haydi Tschüs.. o.T.
ohne Text
|
Samimiyetin belli! o.T.
ohne Text
|
stellst du deine fragen auch in einem ri
chtigen dötsch?
|
yalan söylermisin? o.T.
ohne Text
|
ALLAHIN IZNI PEYGAMBERIN::::::::::
KAVLIYLE HAYIRLI BIR IS ICIN GELDIM.
IMZANIZI ISTIYORUM <a href="redirect.jsp?url=http://www.petitiononline.com/st12az34/petition-sign.html" target="_blank">http://www.petitiononline.com/st12az34/petition-sign.html</a> |
ÖYLEYSE SEN PKKyA OY VER. KEIN
PROBLEM.
MACH WEITER SO |
KACAK MASON LOCALARI OLUYORDA
KACAK KURAN KURSU NEDEN OLAMIYORMUS BAKIIM?
|
HADI GÜLE GÜLE SANA: DOGRU.....
HIZBULLAHA GIT. UNUTMA , KENDI DÜSEN AGLAMAZ!
|
hizbullah seni grup degilmi? ben tek
sahisim :-P
|
Sahis olsaydin iran gibi birsövanist ..
din tüccarini savunmaya kalkmazdin.
|
tabii canim evliyanin tekiydi o.T.
ohne Text
|
slm
dies gilt nur für muslime. muslime werden früh oder später in cenne gehen. aber nur in die unterste stufe...... und auf ihrene stiernen wird stehen das sie aus cehennem kommen!
|
o.T.
wenn die moslems zu blöde sind, dann bist du wohl keiner???? du kannst dies nicht veralgemeinern!!!! es gibt immer menschen egal ob muslim oder nicht, die ander leute ausbeuten!!!
|
ne kadar ufak boyutlarda düsünüyorsun
general olursan daha iyi götürürsün mali. sen hic almanyada gördünmü ordu gelipte halkin parasi ile sigorta kurupta para kazandigini? hic insanin mantigi böyle birsey almiyor. ama trde bunlar mümkündür.
iste soygunun daniskasi budur. holdingler bunlarin yaninda cüce kalir. |
ich denek schon das man es verallgemein
ern kann... schließlich sind wir mittendrin statt nur dabei...
Der jetzige praktizierte ISlam, ist der Feind jedes Fortschritts und des Menschlichen Geistes.... Das ist keine Religion sondern nur parktizierte SAFSATA...... seit dem Imami Gazali Wissenschaft mit Religion getrennt hat, geht es Berg ab mit den Moslems.... asli ile heresin icice oldugunun farkina varmamisti Gazali..... Sana fazla anlatmama gerek yok..... en azindan Müslümanlarin aile ici yasantilarina bak anlarsin.... ben sahsen söyle tam anlamiyla medeni engin ufuklara sahip ve cagi yakalamis bir Türk yada Müslüman ailesine rastlamadim.... Gören varsa söylesin |
Sehr schön o.T.
ohne Text
|
Kacak Kuran kursu olmaz.... onu yerine
kacak SAFSATA kurslari var..... yani Mürid yetistirilen Mahlukatlar tarafindan acilan okullar....
Burada DIN ögretilemez, cünkü DINI bilmiyorlarki ögretsinler.... O halde yasa disi devlete ve millete karsi TERÖRIST yeistiriliyor........ |
arkadasimiz son ere medeni sekilde
görüyor gercekleri....
Kafan almayabilir... cünkü anlayabilmek icin aydin olmak ön kosuldur |
Hicbiri olamaz
kacaklik = SAHTEKARLIK
|
Allah Allah
milleti soymak icin aydin olmak gerekiyor desene sen suna.
|
Milleti soyanlar kacak Kuran kursu
acanlardir.... resmen Sahtekarliktir
|
olabilir ben onu inkar etmedim
ben sadece dedim bunlar ufak baliklar, senin anliyacagin sekilde söylemek gerekirse domuzun büyügü baska yerden soymakta.
kacak kuran kursu da kurmak ilginc bir vakiadir ya bu alcak laiklerden kalma. |
Wenn du der Meinung bist, das nur
du oder deines gleichen den Himmel besetzen könnt, dann irrst du dich aber gewaltig.... hemde cok aci bicimde....
Ne cennet nede Cehennem insanlarin malidir, hatta Resüller bile haben dort nichts zu entscheiden... Es ist einzig und allein Gottes wille und deine Taten die dich im jenseits erwarten.... Sen Müslüman olarak ancak iyilik yaparsan diger insanlarda farkli olursun... ama Müslümanlik kelimesi arkasina siginip ondan sonra, Cennet Müslümanlarindir dersen, kanaatimce havani alirsin... Cünkü Romadaki Papazda ayni seyi söylüyor... yani Cennetin onlara ait oldugunu.... und du kannst nicht behaupten, das du in Sachen Religion weiser bist als der Papst im Rom.... Sade ve sadece Salih Malinle kendini kisa sürede azaptan kurtarabilirsin..... mit Wörtern wie Moslem oder Christ sein kommt du im Jenseits nicht weit... Den es sind Wörter keine Hnadlungen.... Also Handeln statt mit Wörter rumzuspielen |
Fena fikir degil... ama problem var
mesela Araplar arasinda lehce farki var... kaldiki bundan 1400 sene önceki Arapca farkli su anki arapca farkli....
Yani eger Kuran Arapcasini ögretmemiz gerekiyorsa, bunu tüm Islam Alemi ortaklasa yapmali ve Kuran Arapcasini Universitedeki uzmanlarin disnda halkada tasimak lagzim. Eger bu sekilde yapilirsa belki ileride, tüm Islam Aleminin ortak dili Kuran Arapcasi olabilir, hemde cokda güzel olur... Bu Proje o kadar basarili olurki, hem DIN azmanlari sifirlar, hemde Halk kendi DININi analdigi orijinal dilden ögrenir. Ama sunuda göz önünde bulundurmak lagzim, bu ve benzeri olaylar ancak 100 - 200 yil zaman alir.... ve birde susitismare karsida önlem alinmasi lagzim, dann wären wir wieder bei unserem alten Problem der Laizismus angelangt... Cünkü bu sekilde Projeyi bile yürürlüge soksan, DIN azmanlarini Amellerinde vaz gectiremezsin ve yine onlara karsi önlem alinmak zorunda. Farkindaysan auch mit so einem großen unterfangen, wird man dieses problem nicht los, daher ist es Ratsamer, die Frage der Religion eher den Experten zu überlassen.... Das ist meine Ansicht der Dinge.... Belki biraz seninkisiyle celisir, cünkü DINI ben daha cok bireysel acidan ele aldigim icin. LG ENis |
BU yazimda bilerek birbirine ters düsen
aciklamalar yaptim.....
Ilki Wunschvorstellung, yani tüm Islam Aleminin ortak Kuran dili ve ortak DIN anlayisi... Digeri ise realite durumu, yani karman corman durum ve DIN azmanlariyla dopdolu bir hayat... ----------------------- Tek cikis yolu, LAIKLIKTIR, belki Laiklik 2 ci iyi yönetim tarzi olabilir.... ama birincisini tanimiyorum ve duymadim. DIN bireyseldir ve bireysel kalmali.... eger birileri konumunu suistismar edip, kendi sahsi DIN anlayisini topluma monta etmeye kalkarsa, bu hemen aksi tesir yapar ve ic buhrana kadar golaylar büyür... Hatirlayalim... HZ. Muhammedin ölümünden sonra Kuran Arapcasini bielnler arasinda, yani HZ. Muhammedin arkadaslari arasinda ic isyanlar ve savas cikti...... NIYE ??? cünkü Saltanat icin, yani Halifelik savaslari yapildi.... Demekki DIN Saltanat sürmenin en etkili yolu ve simdiye kadar DÜNYADA Resüller haris hic bir insanoglu gelmemistirki, DINI kendi sahsi Amellerine göre pisletmemis olsun, yani DINI kendi cikarlarina göre Deforme etmemis olsun..... O yüzden Ortak Kuran Dili cözüm degildir, cözüm olsaydi, zamaninda Halife savaslari cikmazdi... CÜNKÜ KURAN ARAPCASI, INSANIN FITRATINDA/RUHUNU OLAN AZMANLIGI TEMIZLEMEZ.... Kanaatimce ist dies keine Lösung..... eger Lösungu sorarsan, kann ich nur sagen BILDUNG BILDUNG und nochmal BILDUNG.... Ancak aydin bir beyin Allahi ve kaainati yani Tabiati anlayabilir kiiiii ona göre dünya ile Symbiose icerisinde yasasin... Umarim cok uzun olmadi |
Süper aciklama
bunu istersen bir yeni Baslik olrak Foruma yaz.... burada bu güzel aciklaman kaybolup gitmesin
|
Islamin ilk sarti Fenerliler gibi sahtek
arlikla Sampuan olmaktir.... ve TR yi Avrupada resil etmektir...
Ne dersin.... tam isabet dimi ??? |
Yeni Anayasa diger Anayasadan
TEMEL HUKUKTA ayrimidir ????
Hayir degildir.... HZ. Musanin 10 Gebotlari dahlen gecerlidir ve Universelldir.... Artik bunlari kavramaniz gerek... O yüzden DINler TEOLOJISI deniliyor... yani Temelde yatan evrensel insanlik HUKUGU |
Dostum, kelime ayni ama icerigi yani
DIN farkli.... ben bir Deppo yada Student gibi Müslümanligi algilamiyorum....
Onlarin algiladigi sekilde Islam bana lagzim degil... benden uzak dursun o sekil Müridlik DINI... kaldiki onlar tüm dünya Aleme onu monta etmek pesindeler... Ve bende diyorumki, DIN bireyseldir, kapasiteye göre yasanir ve yasanmali..... ve kimse kendi sahsi DIn anlayisini... bakin DIN budur dememeli ve piyasaya monta etmeye kalkmamali.... Eger bu aradaki farki sende anlamadiysan... yolun acik olsun |
Bunu bilemyen yok o.T.
ohne Text
|
:)) var senin kafanda var o.T.
ohne Text
|
istedigin kadar YUHHLA
Cehennem babanim mali degil.... Allahin temizleme mekanizmasidir... tüminsanlik oaradan gececek ve sonunda Mükafatlandirilacaktir....
Eger ebedi Azap var ise... sen ve senin gibiler en uzun kalacak olanlardir |
Nee ich bin ja nicht so Blöd wie du o.T.
ohne Text
|
Bana bak insanazmani, agzini topla o.T.
ohne Text
|
Yalan sana mahsustur, bana degil o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:57 Uhr. |