![]() |
o.T.
brad cok ötme sampiyonlugunuz kadar konus.Size hem inönüde hem kadiköyde koycaz. Ihr seit garnicht unsere Wellenlänge. Fenerbahce maschiert alleine vorne weg bunu sende iyi biliyorsun ama fanatikligin gözünü boyuyor. Fenerbahce hat in der Türkei keine Konkurrenz mehr. Wir werden diese Jahr Meister und die folgenden 4 Jahre dazu. Um das zu wissen braucht man eigentlich nicht viel zu überlegen.
Ama siz Besiktaslilar büyük olmak istiyorsunuz ama mit wollen geht sowas nicht.Sorry ama BESIKTAS SEN BIZIM KÖPEGIMISSIN |
o.T.
FENER MACHT ES WIE DIE LETZTEN 2 JAHRE LIDERLIGI 6-7 HAFTADA ALIR SONUNA KADAR GÖTÜRÜR DIGER TAKIMLARADA ÜCÜNBIRI DÜSER. NEDEN ANLAMIYORSUNUZ WIR HABEN IN DER TÜRKEI KEINE KONKURRRENZ AMA SIZEDE ÖGRETECEZ HIC MERAK ETMEYIN ÜST ÜSTE 5-6 SAMPIYONLUGUMUZU KUTLADIGIMIZ ZAMAN SIZDE YAVAS YAVAS INANACAKSINIZ.
|
yaw ben birseyler mi kacirdim ???? o.T.
ohne Text
|
evet vede o köpekler sizi s...cek
hemde bagirta bagirta
ya tarihin kdar konus kac kere milli takimi temsil ettiniz yavsak fenerli?????? inönüde aglayinca annene gidersen |
yok arsenam konusmasini bilmez bir
iki kisiye cevap yaziyorum
|
o.T.
S....mis besiktasli merak etme size sokunca annen yeni dogum yapiyormus sancaksin hic merak etme. Tarih dedinde bizim tarihimiz ortada galiba tarihi bilgin kuvvetli degil belli oluyor zaten. Sizin o sürtük tarihinizide sizide güzel benzetecegiz. Ama dikkat edin siz zoru görünce cok kirmizi kartlar yiyorsunuz:-))
siyahla beyaz i..ne besiktas dön g..tünü s.kelim biraz lalalalala |
FENERBAHCE CUMHURIYETI
ARTIK KUS BEGINKIGI BIRAKIN COK SÖZE GEREK YOK TÜRKIYEDE TEK BÜYÜK KALDI ARTIK ODA SANLI FENERBAHCE CUMHURIYETI BUNU ARTIK ANLAYIN.
GÜZELLER ICINDEN BIR SENI SECTIM KALBIMI SANA BEN SANA VERDIM::::::: |
tarihi ögrende gel
6. hafta gel buraaya yaz
ondan sonraa göreyim seni simdi burada küfür arkasi küfür seviyesiz fenerbahce kalitesine düsmem riza efendi kalecisiz cevabini verdi kadiköyde bu seferde inönüde yaaa o kadarda agladiniz stadi kapattiralim diye hadi antuya kapattirin stadi:) agla birz dahada belki duyarlar sesinizi bak biz nasil kapattirdik stadinizi.. iste bu kadar.... |
teröristmisiniz nesiniz pkk= fener
birisi kürt devleti kuralim diyor
öbürü fenerbahce cumhuriyeti diyor... teröristmisiniz yoksa pkknin aynisimi? anadolu topraklarinda birtek TÜRKIYE CUMHURIYETI var terörist fenerbahceliler |
o.T.
SEN COK ´BILMISSIN BE BRAD MERAK ETME SENIN MERAKINIDA 6HAFTADA SÖNDÜRÜRÜZ KEINE CHANCE HAT BESIKTAS KEINE MERK DIR DES DU NICHTSNUTZ.
FENERBAHCE BÜYÜKTÜR HEMDE COK BÜYÜKTÜR HEM SAMPIYON OLACAK HEMDE SAMPIYONLAR LIGINDE CEYREK FINAL OYNAYACAGIZ GÖRÜNCE O SENIN KIZARMIS GÖT YÜZÜNÜ GÖRMEK ISTERDIM. SIZ MALMÖ WARSCHAU GIBI TAKIMLARLA OYNARKEN BIZDE MILAN SCHALKE EINDHOVEN GIBI TAKIMLARA KARSI OYNUYORUZ AMA BILIYORUM SENIN ICIN BU TAKIMLAR ARASINDA FARK YOK AYNEM FENER BESIKTAS GIBI ÜBER DICH KANN MAN NUR LACHEN NICHT MAL DAS SOGAR DAFÜR BIST DU ZU SCHADE SARI LACIVERT SAMPIYON FENER |
o.T.
ERKEKSEN GELIRSIN 6HAFTADAN SONRA BURAYA
BIZ FENERLIYIZ SIZI INÖNÜYE GÖMMEK ARTIK FARZ OLDU |
o.T.
NE KADAR BILGISIZ OLDUGUN HER HALINLE BELLI EDIYORSUN BIZIM TARAFTAR KITLESINI BILMIYORMUS GIBI KONUSMA: O SÖYLEDIKLERIN SÖZLER BELKI 6.SARAYLILAR ICIN GECERLIDIR.
REPUBLIC OF FENERBAHCE |
SEREFSIZ FEDERASYON
KESINLIKLE BESIKTASIN SAHASI KAPATILMALI.
KAPATILMASSA CIFTE STANDART OLDUGU VE FEDERASYONDAKI KISILERIN KIME CALISDIGI HEMEN BELLI OLACAK. ADALET YERINI BULMALI EN AZ 2 MAC BESIKTASIN SAHASI KAPATILMALI VE OKANA 3-4 MAC CEZA VERILMELI |
yok o sizsiniz teröristler
tek cumhuriyet türkiye cumhuriyeti
|
muahahah yirtin yirtik ezikbahceli
istersen baska yerlerini yirt ama ne yapsanda etsende degismez
siz bir daha pislik yapin bak nasil kapattiracagiz sizin statidiniz eee federasyon ikilik yapiyorsa gidin yunanlarla oynayin nasilsa akrabada sayirlirsiniz |
tamamdir görecegiz:) o.T.
ohne Text
|
evet 0puanli bahce.. rezilsiniz be rezil
ohne Text
|
cevap veren olmadı, ben yazazım bari :)
ohne Text
|
Vermiyorlar. Ne yapacaksın? Size gelın-
ce 3-5 yerine 1 verince iyi oluyorda, baskasına lüzümsuz yere verince mi iyiy federasyon oluyor???!
|
o.T.
Denizli yenseydi bizi oynardiniz uefa"da ,,,bir yil sonra
|
öyleyse devam da... yaw FB me laf atma
canimi al :-) hehe
|
uleng
ne laf atiyon bakim ?
Bana bak bsttasli ;-) Fb me laf atma canimi al demisdim ;-) sonra yunanlilara yakistirma yapma cizeriiimmmmmmmmmm anadinmi .... |
canim sen karisma ise:)
bu fenerle ilgili bir olay degl sadece bazilariyla ilgili
|
Daha iýi oldu
onlari taraftari önünde yenmek zevk olacak.
31 bin bjkliyi aglatarak evlerine gönderecez |
senin mantigin ancak bu kadar olur o.T.
ohne Text
|
Inönüdeki maclarda fener üstün o.T.
ohne Text
|
istedigin kadar hayal kur
Inönüye gömecegiz sizi.
Federasyonun arkanizda olmasina bakmayin fener sizdende yandaslarinizdanda güclü. bu gücü göreceksiniz. |
bunu eklecem maalesef
hasan sas denilen adami ersun yanal silmisti. ama büyük imparator onu tekrar takima getirdi ve hasan sas resmen takimin icine etti hakan sükür mü? herkes o rezilliyi gördü. af edin beni ama cok sinirliyim. cünkü haksizliga gelemem. ersun yanal benim ne dostum ne akrabagam ama bu adama yapilanlar serefsizlik degilde ne? bu gs camiasi yüzünden dünya kupasi gitti. hayir ersun hoca ile 100% katilirmiydik. bilmem belki ersun hoca ile de katilamazdik. ama dogru yoldaydik cünkü takim yeni yapilandi. aslinda cok doluyom. biurda bir kac kisiye bi kac laf etmek istiyom ama cikmiyorlar bu gece ortaya. sie verstecken sich wie kleine ratten. nerdesiniz simdi iste alin size 2-2 iste alin hakan sükür hasan sasi ve fatih hocayi. galatasarayi batirdiniz simdi sira geldi milli takimi bunu da basardiniz . daha ne deyim ki.
|
tesekkürler FATOS.. süperdin:)
yani ayni tas ayni hamam
|
Imparator ve Kral
Böylece agir elestiri tabi fernerli den gelir. Durun bakalim. dün bir bugün iki. adam daha iki ay oldu. ne cabik untutunuz ?? kim milli takimi euro 98 götürdu ?? kim uefa cupasini aldi ?? kim 4 kere arka arka sampiyon oldu ?? ve gelelim krala . her futbolcununun bir forumsuz veya sansiz günü vardir.
su bir gercektir: hakan sükür türkiyenin gelmis gecmis en büyük futbolcusudur. imparator basimiza geldi ya, kormayin milli takimin yollu aciktir. |
????
"Imparator ve Kral
Böylece agir elestiri tabi fernerli den gelir. Durun bakalim. dün bir bugün iki. adam daha iki ay oldu. ne cabik untutunuz ??" siz degilmiydiniz ersun yanali iki macta kritize eden.. hakani savunan...... " kim milli takimi euro 98 götürdu ??" ne zaman 98´de avrupa sampyionasi vardi:) " kim uefa cupasini aldi ?? kim 4 kere arka arka sampiyon oldu ?? " olduysa kendisi icin besiktas icin degil.. bana ne ne aldiysa.... "ve gelelim krala . her futbolcununun bir forumsuz veya sansiz günü vardir. su bir gercektir: hakan sükür türkiyenin gelmis gecmis en büyük futbolcusudur. imparator basimiza geldi ya, kormayin milli takimin yollu aciktir." gerd müller´de süper golcüydü ama oda bugün iyi futbol oynayamiyor daha... yani zamani gectimi bir futbolcunun bileceksin bunu |
o.T.
bizim millilerimiz dün ter ve su akitirken cim bom lular bar"da kumar oynuyordu :)
bir kac tanesi milli macin sami yen"de oynandigini zanediyordu bide :))))) bunlarin kibirligi bizi 2006 eksik biraktimi hic sasirmayim,, ilk adimi zaten terim yapmistir,,, nasil hakani oynatir da halili oynatmaz... ama kalan daha 2 mac var,,,sonsuz destek devam sürecektir,,her ne kadar hata yapiyliyorsa.. ama ne yaziki bunu hatirlatmam gerek : milli takimi seref ve gurur meselesi yapiyorlar,,ve böylece bu harika futbolcu potensayli harciyorlar.. hele cim bom lular az degil bu konuda.. yazik gercekden cok yazik |
o imparator ..
türkiye icin bir büyük mac kazanmamistir...
nasil "bizim" imparatorumuz oluyor anlamadim.. galatasaray"in olabilir...türkiyenin degil ama insallah millilerimiz katilir almanyaya,,basda kim olursa olsun... |
voll unnötig...git fener forumuna yaz...
ohne Text
|
IMPARATORMUS MUS MUS !!!!
ALKISLAR SAHTEKAR FATOS TERIM VE BÜYÜK KAHRAMANLARINA ILK ÖNDE HASAN MAS SAS VE TORINOLU SABANA. BI MILLI TAKIMLAN ANCAK BUKADAR OYNANILIR BI MILLETE ANCAK BU KADAR HAYAL KIRIKLIGI INSAN YASATABILIR!! O MILLI FORMAYI LÜTFEN SEREFINIZ VARSA BIRDAHA GIYMEYIN. MILLI TAKIMI HEPIMIZIN TAKIMIDIR AMA BAZI KISILER ORDA BASKA SEYLER PESINDE VE O YÜZDEN ALMANYAYA GELEMIYECEGIMIZ ICINDE ARTIK COK ÜZÜLMICEM CÜNKÜ FATOS ANTRENÖR OLDUKCA MILLI TAKIM HAYATTA BASARILI OLAMAZ. ERSUL YANALIN BEN TEKRAR NE KADAR DELIKANLI ADAM OLDUGUNU BIRKEZ DAHA ANLADIM DOGRU YOLDAYKEN CIKMAZ YOLA GÖTÜRDÜLER BIZI VE SIMDIDE O YOLA BIZI SOKANLARININ ISTIFASINI VERMESINI TÜM TÜRKIYE OLARAK BEKLIYORUM-RUZ.
|
REZILLER
FATOS TERIME; TORINOLU SABANA; HASAN MAS SASA BIZE BU ANILAR ICIN TESEKKÜR EDIYORUZ AMA ASIL ALKISI BUNLARI ORAYA GETIRENI KUTLAMAK ISTERDIM COK BÜYÜK IS YAPTINIZ BRAVO MILLET HEP ILERIYE DOGRU PLANLAR YAPARKEN BIZLER HEP GERIDE KALANLARIN ARKASINDAN KOSMAKTAN BIKMADIK ISTE SIZE FATURA
MÜSAIT BIR YERE ASARSINIZ SIZIN YÜZÜNÜZDEN HERTARAFTA REZIL OLUYORUZ YUHHHHHHHH SIZIN GIBILERE ADILER |
o.T.
CÜNKÜ ADAM DELIKANLI CIKTIGI ICIN HARCADILAR
ADAM DOGRU YOLDAYKEN TAKIMI CIKMAZ YOLA SOKTULAR SIMDIDE CIKMAZ YOLUN SONUNA GELINDI TERBRIKLER FATOS TERIM HANI ERSUN YANALA KESIP ATANLAR NERDESINIZZZZZZZZZZZ |
wieso nicht halil altintop statt saban!
wieso spielt nicht halil altintop statt hakan sükür?
hakan hat null akzente gebracht.. wieso ist er immer dabei??? halil altintop ist für mich einer der stärksten Stürmer zur Zeit |
Sormusmuydum ????
bu Sezonun Tahmin meselesi hal olmamismiydi ?
kes ? Airdem ? Brat ??? v.s............. |
wo war dein sükür dein sas dein terim ??
du schlaumeier wolltest uns erzählen dass yanal keine ahnung hat. jeder hat gesehen wer hier wieviel ahnung hat. schon nach dem lächerlichen spiel gegen bulgarien (lächerliche 3 tore kassiert) wusste ich die türkei ist erledigt. yanal war das beste was der türkei passieren konnte. die türkei hat sich selber erledigt. es ist aus !!!
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:18 Uhr. |