Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Entertainment - Musik - Kino (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=392)
-   -   Bild des Tages (http://localhost/forum/showthread.php?t=7907)

T9 26.02.2015 21:10

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2107842)
Olayin hikayesi bu. Sunu belirtmek istiyorum, benim basörtüsü ile sorunum yok. Dileyen diledigi gibi yasamakta özgürdür. Benim sorunum millitanca kara carsafa bürünenler. Onlarin cünkü dinle imanla alakasi yok...

Haluk Tekman

Olay Trabzon'un Maçka ilçesinde geçmiş...

Yaşlı Ayşe teyze, başı bağlı, namazını kılan Atatürkçü bir teyze...

Trabzon'a gitmek için otobüs durağında beklemektedir.

O sırada sıkmabaş türbanlı genç bir kız da durağa gelmiş.

Kızın başı ambalajlı ama eteği normalden çok kısa...

Ayşe teyze bir süre kızı dikkatle süzdükten sonra dayanamamış..söylemiş :

' Kızım, yukarıdan değil,,, aşağıdan yapayler...'

biraz hosgörü olsa bu insanlarin giysileriyle ugrasmazdin.

atatürkcüleri hep böyle tahammülsüz ve müsamahasiz gösterdigin icin atatürke ve onu sevenlere en büyük zarar veren sen ve senin gibileri.

ask_sehidi basörtüsüyle derdim yok diyorsun ama yillar önce burada üniversitelerde basörtüsü serbest olmasin diyenlerdendin.

hic kimseyi ilgilendirmez kimin nasil giyindigi. ister mini giyer ister her tarafini örter. ister altini kapatir üstünü acar, ister altini acar üstünü kapatir. giysiden insanin inanip inanmadigini anlayamiyorsunuz.

türkiye iran gibiydi ve tek tip insan ve yasaklardan daha yeni kurtuluyor.

SevtapTuran 26.02.2015 21:19

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2107847)
biraz hosgörü olsa bu insanlarin giysileriyle ugrasmazdin.

atatürkcüleri hep böyle tahammülsüz ve müsamahasiz gösterdigin icin atatürke ve onu sevenlere en büyük zarar veren sen ve senin gibileri.

ask_sehidi basörtüsüyle derdim yok diyorsun ama yillar önce burada üniversitelerde basörtüsü serbest olmasin diyenlerdendin.

hic kimseyi ilgilendirmez kimin nasil giyindigi. ister mini giyer ister her tarafini örter. ister altini kapatir üstünü acar, ister altini acar üstünü kapatir. giysiden insanin inanip inanmadigini anlayamiyorsunuz.

türkiye iran gibiydi ve tek tip insan ve yasaklardan daha yeni kurtuluyor.

Acikcasi beni cok ilgilendiriyor milletin nasil giyindigi :D
Bu tarz benim diye Bir program yapmislar, Bir baktim kiyafetlerinden midem bulandi.
Orda bazi tipler var, cöplük gibi bogazlarina incik cincik doldurmuslar. Böyle birinin eline degene elimi vurmam arkadas.
Bir pizzaciya girdim, hamur yapan adamin yüzü piercingliydi. Icim bulandi almadan terk ettim.
Özgürlük falan filan ama hijeniklik ve saglikta önemli.

SevtapTuran 26.02.2015 22:19

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

T9 27.02.2015 08:52

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2107850)
Acikcasi beni cok ilgilendiriyor milletin nasil giyindigi :D
Bu tarz benim diye Bir program yapmislar, Bir baktim kiyafetlerinden midem bulandi.
Orda bazi tipler var, cöplük gibi bogazlarina incik cincik doldurmuslar. Böyle birinin eline degene elimi vurmam arkadas.
Bir pizzaciya girdim, hamur yapan adamin yüzü piercingliydi. Icim bulandi almadan terk ettim.
Özgürlük falan filan ama hijeniklik ve saglikta önemli.

tabiki bireysel tercihin olacak ve bu senin özgür hakkin.

ama cikip baska insanlara kendi tercihlerine karisip onlara yasak koyuyormusun?

benimde degindigim fark bu, atatürkten baslayarak 2002ye kadar bu zihniyet insanlarin giyimine, inancina ve geleneklerine karismis ve yasaklar getirmis.

ben yasaklara karsiyim, bireylerin tercihine karsi degilim.

27.02.2015 09:47

Bu kin
Bu nefret
Bu ülkeyi batıracak…
Adım adım kaosa sürükleniyor Türkiye…

T9 27.02.2015 09:53

türk halki bu kin ve nefretten bikti,

son oy oranlarina bakinca terör-irkci ve fasist ittifakta olan chp, mhp ve hdp'nin toplam oyu Ak Parti'nin oyunun altinda.

bu secimlerde halk yine sandikta bunlari tokatlayacak.

27.02.2015 09:54

Yandasin anketi böyle olur ancak. :D
Maliye de oraya girdi mi? Onlari mükafatlandirmak icin yani :D

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2107896)
türk halki bu kin ve nefretten bikti,

son oy oranlarina bakinca terör-irkci ve fasist ittifakta olan chp, mhp ve hdp'nin toplam oyu Ak Parti'nin oyunun altinda.

bu secimlerde halk yine sandikta bunlari tokatlayacak.

T9 27.02.2015 09:56

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2107897)
Yandasin anketi böyle olur ancak. :D
Maliye de oraya girdi mi? Onlari mükafatlandirmak icin yani :D

maliye o sirketleride denetliyor. ne bu maliye korkusu.

vergisini ödeyenler maliyeden korkmasin. maliye gelir denetler ve gider.

genar son 10 yilda tahminleriyle hep kendisini kanitlamistir.

27.02.2015 10:17

Hangi hayal aleminde yasadigini bilmiyorum, ama gercekler öyle degil. Senin gerceklerle genelde bir sorunun var. Bal bal demeyle bal olmaz. Ama bunlari sana burda kisadan anlatamam. Derinine de benim vaktim yok. Simdi bi is baglamam lazim. Hadi kolay gelsin. Sana Ankara'dan ve anasi aglayan memlektten selamlar..

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2107899)
maliye o sirketleride denetliyor. ne bu maliye korkusu.

vergisini ödeyenler maliyeden korkmasin. maliye gelir denetler ve gider.

genar son 10 yilda tahminleriyle hep kendisini kanitlamistir.

T9 27.02.2015 10:50

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2107904)
Hangi hayal aleminde yasadigini bilmiyorum, ama gercekler öyle degil. Senin gerceklerle genelde bir sorunun var. Bal bal demeyle bal olmaz. Ama bunlari sana burda kisadan anlatamam. Derinine de benim vaktim yok. Simdi bi is baglamam lazim. Hadi kolay gelsin. Sana Ankara'dan ve anasi aglayan memlektten selamlar..

herkes senin gibi degil.

herkes hayal aleminde yasamiyor.

ben gercekte yasamayi tavsiye ederim. gercekler cokta kötü olsa onlarla yüzlesmeyi ögren.

Imogdi 28.02.2015 05:31

baba > du warst einer meiner liebsten "StarTrek "
Charaktere ...

R.I.P Mr.Spock
Leonard Nimoy

i$iklar icinde uyu

28.02.2015 09:31

R.I.P Mr. Spock :(((

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2107981)
baba > du warst einer meiner liebsten "Star -Trek "
Charaktere ...

R.I.P Mr.Spock
Leonard Nimoy

i$iklar icinde uyu

Mr. Spock"Star-Trek"-Held Leonard Nimoy ist tot - Kollegen trauern

Der "Star-Trek"-Schauspieler Leonard Nimoy, der in der Kult-Serie Raumschiff Enterprise die Figur des Mr. Spock verkörperte, ist im Alter von 83 Jahren gestorben. Das gab seine Frau bekannt. Er litt seit einem Jahr unter der Lungenkrankheit COPD.

Das berichtet die "New York Times". Susan Bay Nimoy sagte, er sei der COPD-Krankheit erlegen. Im Februar 2014 hatte er bekannt gegeben, daran erkrankt zu sein. Er führte sie auf jahrelanges Rauchen zurück, das er eigentlich schon vor drei Jahrzehnten aufgegeben hatte. Nimoy war in der vergangenen Woche in eine Klinik eingeliefert worden.
Sein letzter Tweet, den er am 23. Februar absetzte, liest sich heute fast prophetisch: "Das Leben ist wie ein Garten. Man kann perfekte Augenblicke erleben, aber niemals festhalten. Außer in der Erinnerung." Nimoy schloss seine Nachricht mit LLAP, eine Abkürzung des bekannten Vulkaniersgrußes "Live long and prosper".

"Mr. Spock ist sein Geschenk an uns alle"
Nimoy starb in seinem Haus in Los Angeles. Wegbegleiter des Schauspielers melden sich über die sozialen Netzwerke mit Beileidsbekundungen.
"Ich habe ihn wie einen Bruder geliebt", schrieb der "Captain Kirk"-Darsteller William Shatner beim Kurznachrichtendienst Twitter. "Wir alle werden seinen Humor, seine Begabung und seine Fähigkeit zu lieben vermissen." "Leonard Nimoy war mehr als Mr. Spock. Aber Mr. Spock ist sein Geschenk an uns alle", würdigte Oscar-Preisträger Tom Hanks seinen Kollegen.
Zachary Quinto, der in den neuen "Star Trek"-Filmen die Rolle des jungen Spock spielte und dafür eng mit Leonard Nimoy zusammen arbeitete, schreibt: "Mein Herz ist gebrochen. Ich liebe dich von ganzem Herzen, mein Freund. Und ich werde dich jeden Tag vermissen. Mögen dich die Engel zu deiner letzten Ruhe begleiten."

Imogdi 28.02.2015 10:44

Mrs Beyazguel60
dir entgeht wohl auch nix: :)

man muss kein StarTrek Fan gewesen sein um ihn zu kennen ...

T9 01.03.2015 13:16

01.03.2015 17:17

SevtapTuran 01.03.2015 21:42

Ich würde so gerne mein Tee mit so ein Ausblick trinken wollen

SevtapTuran 01.03.2015 22:29

Sebahat tuncelin makyajsiz hali ;)

uno 04.03.2015 20:03

t9, olm en sonunda bu adama sövüdürüp beni 301. maddeden yargilatcan lan. olm zirt pirt bu yavvsagi paylasma, karnim acken bile istahim kaciyo mk. zayifliyom lan ;(

06.03.2015 10:36

Kizilcahamman'in çam davasi ve Kalecik'in de kan davasi meshurmustu bir zamanlar. Eski adetlerimizi unutmayalim

T9 06.03.2015 10:38

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2108734)
Kizilcahamman'in çam davasi ve Kalecik'in de kan davasi meshurmustu bir zamanlar. Eski adetlerimizi unutmayalim

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2108733)
...
ps. simdi dombili maydanoz gibi buraya gelir.

dedigim gibi oldu.

büllo mit dir kann man wirklich gut spielen :D

06.03.2015 10:44

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2108736)
dedigim gibi oldu.

büllo mit dir kann man wirklich gut spielen :D

Na klar, :D

Kaum lasse ich mal mal den Löwen in mir raus, flitzt das Mäusschen in das erste Loch um sich zu verkriechen. War ja klar... Ja spiel mal weiter Spielkind..

Ich muss jetzt ein paar Sachen machen Kenan! Hadi gözlerinden öperim. Biliyormusun bizim orda, ic Anadolu'da cocuklarin gözlerinden öpmek adettir. Biz cocuklari bugünün kücükleri yarinin büyükleri gözüyle bakariz.. Yanlis anlama yoksa baska türlü anlarim ve daha da kizarim, iste o zaman bir baska olurum! Escinsellere karsi hosgörülüyom, ama sübyancilari gebertiririm!

T9 06.03.2015 10:49

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2108739)
Na klar, :D

Kaum lasse ich mal mal den Löwen in mir raus, flitzt das Mäusschen in das erste Loch um sich zu verkriechen. War ja klar... Ja spiel mal weiter Spielkind..

Ich muss jetzt ein paar Sachen machen Kenan! Hadi gözlerinden öperim. Biliyormusun bizim orda, ic Anadolu'da cocuklarin gözlerinden öpmek adettir. Biz cocuklari bugünün kücükleri yarinin büyükleri gözüyle bakariz.. Yanlis anlama yoksa baska türlü anlarim ve daha da kizarim, iste o zaman bir baska olurum! Escinsellere karsi hosgörülüyom, ama sübyancilari gebertiririm!

yavas yavas adam edecegim seni. daha yakin zamanda escinsellere küfür ediyordun ve ben sana o küfürlerini yedirecegim demistim.

iste o gün geldi ve o küfürlerini yaliyorsun.

sana escinsellere karsi hosgörüyü ögretebildigim icin mutluyum.

08.03.2015 13:16

Ömerin sana ihtiyaci var

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)

Lara_ 08.03.2015 13:37

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2092054)
cok begendim "Mustafa Kemal " cali$masi ..

Türk olmanin en güzel taraflarin dan biri onunla ayni kökten gelmek ezik bir milleti ayaga kaldirmi$ zamaninda tüm dünyadan saygi görmü$tür ,bakmayin $imdi ayaga dü$tügümüze.

HAYATIMDA tani$mak isteyecegim tek insan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bazen ke$ke onun ya$adigi devirde dünyaya geseymi$im dedigim anlar olur

Lara_ 08.03.2015 16:27

08.03.2015 17:25

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2109113)
Türk olmanin en güzel taraflarin dan biri onunla ayni kökten gelmek ezik bir milleti ayaga kaldirmi$ zamaninda tüm dünyadan saygi görmü$tür ,bakmayin $imdi ayaga dü$tügümüze.

HAYATIMDA tani$mak isteyecegim tek insan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bazen ke$ke onun ya$adigi devirde dünyaya geseymi$im dedigim anlar olur

Cok güzel bir resim arkadaslar ben bu resimi Notebook'um wallpaper'si olarak kullanacagim. Tessekürler...
Normalinda halay cekmesini cok severim ve halay basi olmak benim isimdir ama. Keske sirf bir kere halay cekseydim ve bu halayda halay basiligini seve seve ona birakirdim..

08.03.2015 17:48

08.03.2015 17:51

09.03.2015 08:24

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2109143)

Ne kadar sacma sapan bir paylasim..
Bu Bardaklar hayatda 1000 tl degil, insanlari enai yerine koymayin...

09.03.2015 08:29

Zitat:

Zitat von nachtfalke34 (Beitrag 2109175)
Ne kadar sacma sapan bir paylasim..
Bu Bardaklar hayatda 1000 tl degil, insanlari enai yerine koymayin...

Insanlari enayi yerine koyanlara tepki göstermeni kutluyorum. Simdi bir de tepkiyi dogru yere kanalize edersen dogrulara giden yolda kilometre tasini asmis olacaksin..

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...bin_lira.html#

Altın varaklı bardağın tanesi bin lira
Mimarlar Odası, bir saltanat örneği olan Ak Saray'ın maliyetinin 5 milyar lirayı aştığını açıkladı. Saraydaki altın varaklı bir bardağın tanesi bin lira olarak açıklandı.

T9 09.03.2015 08:49

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2109176)
Insanlari enayi yerine koyanlara tepki göstermeni kutluyorum. Simdi bir de tepkiyi dogru yere kanalize edersen dogrulara giden yolda kilometre tasini asmis olacaksin..

Mimarlar Odası, bir saltanat örneği olan Ak Saray'ın maliyetinin 5 milyar lirayı aştığını açıkladı. Saraydaki altın varaklı bir bardağın tanesi bin lira olarak açıklandı.

bu chp türkiyenin zenginlesmesini hazmedemiyor. istiyorki hala 50 kurus icin imf'den dilensin.

sanki 1000 tl cok paraymis gibi konusuyorsunuz.

türkiyede herkesin elinde 2000 tl'lik iphonelar dolasiyor.

siz almanyadaki fakir gurbetci olarak bunu anlayamazsiniz.

09.03.2015 10:03

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2109176)

Sefil , ne mal adamsin sen lan gerizekali hödük secimler yaklasiyor yine sana koyacaklar:D

sefillligi birak tam gerizekalisin sen

09.03.2015 17:27

:eek::eek::eek:

Was ist das ???

Ein Sportartikelhersteller hat mit einer Waschanleitung einen Shitstorm entfacht.
"Gib dieses Trikot deiner Frau. Es ist ihr Job", hatte die Firma auf die Hemden gedruckt.

http://www.spiegel.de/panorama/gesel...a-1022457.html

09.03.2015 18:10

10.03.2015 11:23

10.03.2015 11:26

Garbin afakani sarmissa celik zirhli duvar
Benim de iman dolu bir gögsüm var...

"...Mısır'da 11 yıl kaldım fakat 11 saat daha kalsaydım artık çıldırırdım. Sana halisane bir fikrimi söyleyeyim mi?
İnsanlık da Türkiye'de, milliyetçilik de Türkiye'de, müslümanlık da Türkiye'de, hürriyetçilik de Türkiye'de.
Eğer varsa, Allah benim ömrümden alıp Mustafa Kemâl'e versin."

Mehmet Âkif ERSOY

10.03.2015 11:34

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2109330)
dombili bu yazdiklarin yalan. mehmet akif'i kullanarak diktatör kamal reklami yapma.

Terbiyeli ve seviyeli konusmanizi diliyorum T9 bey. Burda resit olmayan cocuklar ve bayanlar da var. Küfür ve saldirgan tavirlar bir insanin bir mesele karsisinda ancak acizligini gösterir.
Aciz oldugun biliyorum da ama bu kadarina pes dogru dedirtme adama..

Evet bu sözler Mehmet Akif Ersoy'un! Lami, cimi yok! Bu böyle!

10.03.2015 13:15

Lara_ 10.03.2015 22:39

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2109136)
Cok güzel bir resim arkadaslar ben bu resimi Notebook'um wallpaper'si olarak kullanacagim. Tessekürler...
Normalinda halay cekmesini cok severim ve halay basi olmak benim isimdir ama. Keske sirf bir kere halay cekseydim ve bu halayda halay basiligini seve seve ona birakirdim..

her haliyle asil bir liderdi
yanlış hatırlamıyorsam bursa merinos fabrikasında çekilmiştir. 1937 sonları ya da 1938 başları olmali.
dünyanın en karizmatik liderinin doğal halini ictenligini ,kiyafetini ,duru$unu yansıtan bir fotoğraf ..

11.03.2015 18:21

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2109425)
her haliyle asil bir liderdi
yanlış hatırlamıyorsam bursa merinos fabrikasında çekilmiştir. 1937 sonları ya da 1938 başları olmali.
dünyanın en karizmatik liderinin doğal halini ictenligini ,kiyafetini ,duru$unu yansıtan bir fotoğraf ..

Evet Allah mekanini cennetin Firdevs kati ve ruhunu sad eylesin. O'nu ilk basta bende sevmiyordum, beni de ona karsi "yozlastirmislardi" ama onu okudukca anladim ve anladikca sevdim, sevdikce de özlüyorum ve sonra O'nun bir sözü aklima geliyor:" Hala kurtarıcı bekliyorsanız, ben size birşey öğretememişim" O zaman O'nun yokluguna üzülmeyi birakiyorum ve cok sükür vardi deyip seviniyorum. Atatürk'ü anlamak kültür meselesi. Atatürk 3957 küsür kitap okumus bir asker, ve siyasi. Bizim milletin %96,25 TV seyrediyor ve geri kalan deve de kulak kismi malesef kitap okuyor. Ehh o zaman da ne oluyor? Bu milletin filosoflari o zaman iste Nihat Dogan, Tugce Kazaz, Hülya Avsar vs. oluyor... Bilmiyorum anlatabildim mi?

Kimse O'nu sevmek zorunda degil. Herkes tercihinde özgürdür, ama kimse de O'nun hakkini yemesin!

[IMG

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:30 Uhr.