![]() |
Lazio 3den birini aldi. Chelsea alir,
bizde Pragi yener cikariz demisler. Mok cikarsiniz! Uefaya bile kalamadiniz :))
Besiktas dün degil, Lazio macinda turu almaliydi düsüncesindeyim hala. Egal... :)) Lazio evde kaldi :)) Selam ve saygilarimla |
Evet, 100bin Isvicre Fragi :)) o.T.
ohne Text
|
Ist doch gut...
Chelsea taraftarlarina lazim olmustur ;))
Selam ve saygilarimla |
GALATSARAYA BUGÜN BOL SANSLAR o.T.
ohne Text
|
hier
Adanaspor - Ankaragücü 1:1
Gençlerbirliği - İstanbulspor 2:0 Bursaspor - Diyarbakırspor 1:2 Gaziantepspor - Elazğıspor 0:0 Çaykur Rizespor - Samsunspor 3:2 Akçaabat Sebatspor - Beşiktaş 0:2 Fenerbahçe - Denizlispor 1:2 Konyaspor - Malatyaspor 1:1 Galatasaray - Trabzonspor 2:2 |
LOL
Gittin Chelsea"yi destekledin ha ;-)
hehehhehehe .. |
Fenerlist !
... arbeitet schon seit Jahren, gegen diese Mißstände bei Fenerbahce an!
Es wurden erheblich Fortschritte gemacht! Jedoch ist es der Führung des TFF anscheinend zuwider sonst würden Sie nicht immer wieder provozieren! Trotzdem, sind die Auschreitungen zu 90% gegen die Fenerbahce Fans gerichtet! Ich weiß nicht über solche Bemühungen bei den beiden anderen Bescheid ... gibts da Bestrebungen in diese Richtung ? Ciao Al" |
atiyorum kafadan ;-)
Adanaspor - Ankaragücü 1:1
Gençlerbirliği - İstanbulspor 2:0 Bursaspor - Diyarbakırspor 0:1 Gaziantepspor - Elazğıspor 2:1 Çaykur Rizespor - Samsunspor 2:1 Akçaabat Sebatspor - Beşiktaş 1:3 Fenerbahçe - Denizlispor 2:1 Konyaspor - Malatyaspor 1:1 Galatasaray - Trabzonspor 2:1 |
ah cimbom ah.....
ol
|
ah cimbom ah.....
ol
|
düsmanlarimiz sevindi....yani....
ic düsmanlarimiz....
ama yinede basla canla mücadele etdin... dann holen wir eben den uefa cup hehe |
insallah...
bundan sonra uefa 3. turda 4 takimla en sonuna kadar gideriz. sanirim 4 takimimizda seri basi olamiyor, hayirlisi bakalim.
HARBI BESIKTASLI |
aynen
ich sass ein paar Reihen über dir auf den Logensitzen und hab es später bereut das ich nicht bei denen hinterm Tor war...
|
Fenerbahce sampion
Adanaspor - Ankaragücü 1-1
Gençlerbirliği - İstanbulspor 3-1 Bursaspor - Diyarbakırspor 1-2 Gaziantepspor - Elazğıspor 3-0 Çaykur Rizespor - Samsunspor 1-2 Akçaabat Sebatspor - Beşiktaş 1-2 Fenerbahçe - Denizlispor 1-0 Konyaspor - Malatyaspor 1-2 Galatasaray - Trabzonspor 2-2 |
seri basi olan....
benim bildigim kadar cimbom ve bjk
cünkü sampiyonlar liginden geliyor..ve böylece öbür sampiyonlar liginden elenen takimlarla oynama ihtimali yok. |
viren gibt es immer
,,das ist normal
|
mit den verfügbaren mitteln
war das meiner meinung nach eine recht ordentlich saison,,
nächstes jahr hat fenerbahce auch genug motivation gut mitzuspielen,,,international,,,und das werden sie,,da bin ich mir sehr sicher !! |
Schon geschehen. Es haben sich mehrere
Beschwert.
Bakalim 48 saate kadar cikartacaklar mi?! |
katiliyorum mein Rückblick zum spiel
also wir sind kurz vor dem spiel in gelsenkirchen angekommen, gottseidank haben wir die autos in der stadtmitte geparkt und sind dann mit der strassenbahn zum spiel gefahren, weil der stau war am stadion war ja nicht auszuhalten.
naja neyse girdik stadyuma, atmosphäre super, ich war das erste mal in der schlakerarena aber das topt alles sogar die amsterdam arena, super stadion. neyse gelelim konuya hiyarogluhiyar spiker mi stadyonspikeri mi ikidebir isliklar nerde isliklar nerde diye bagirip cagriyordu stad ta. yani 90 dakika boyunca islik duymaktan kulaklarim patladi, hatta bugün arkadaslarla konustugumda bana diyorlardi, yaw macta siz sadece islik mi caldiniz, kahvede maci izlerken adamlar kulaklarini kapatmis, yani nur das blöde gepfeife, ab und zu war noch zu hören siyah--- beyaz siyaaaaaaahhhhhh----- beyaazzzzzz was war denn das für ein scheis, yani anfeuerung diye birsey yoktu, biz ersatzbankin arkasinda oturuyorduk ayakta maca bakiyoruz, gerizekali herifin biri iidebir oturun gencler oturun gencler bisey göremioyruz, bide utanmadan küfür ediyordu und neben ihm saß seine frau und ich glaube die tochter, oturup cekirdek yigordu? sanki picknige gidiyor etrafi cekirdek dolduru :O) ich dachte aus der türkei kommen ein paar hundert amigos, die hier die fans aufheizen sollten und denen vorsingen sollten und wir dann nach singen. ama nerde, bi yandan 20-30 kisi arabesk söylüyor öbür yandan 10-20 kisi uzunhava söylüyor misali yani. aber garnix davon. fand ich echt schwach von BJK. kommen wir zu den spielern, also außer Zago und Ronaldo und cordoba, hat sich keiner seinen arsch aufgerissen, hele su yasin yokmu adam nasil takima girmis, yani ne yapti?? garnichts, adamlarda ne dert var ne bisey günde 3 defa antrenman yapiyorlar sonst nichts, ama halen ne top durdurabiliyorlar ne dogru dürüst ayaga pass veriyorlar, so eine schwache leistung, cok korkak oynadilar, lucescu wollte ein 0:0 spielen und dass klappt nie. besiktas hatte nur die eine chance die kläglich versiebt wurde, eger gol olsaydi belki taraftar da ateslenirdi. aber eins muss man sagen, chelsea stand sattelfest in der abwehr tolle leistung. neyse hoffe die zuscher und der vorstand von BJK lernt daraus. achso und der döner bäöööö bi tane yedim kustum döner mit sauerkraut und majo :( ekmek von vorgestern ama acliktan yedik birtane aber nie wiedeeeeerrrr |
o.T.
Adanaspor - Ankaragücü 1-2
Gençlerbirliği - İstanbulspor 2-1 Bursaspor - Diyarbakırspor 0-0 Gaziantepspor - Elazğıspor 2-0 Çaykur Rizespor - Samsunspor 2-2 Akçaabat Sebatspor - Beşiktaş 2-1 Fenerbahçe - Denizlispor 3-0 Konyaspor - Malatyaspor 1-1 Galatasaray - Trabzonspor 2-1 |
also das mit dem klopapier
ich hab das auch nicht irgendwie verstanden.
hiyar stadyonspiker bagriyor uzun atin, sonra toplasinlar sonra yine atin yani das war irgendwie so ausgemacht, ich glaube damit das spiel später anfängt als das andere spiel rom-sparta. erst schreit er atmayiiin und dann uzun atiiinnnn was war das denn. |
Uefa-Pokal Auslosung:
Am 12. Dezember wird in Nyon, Schweiz, die dritte Runde des UEFA-Pokals ausgelost.
Folgende Mannschaften sind dabei: Besiktas Galatasaray Celtic Inter PSV Panathinaikos Marseille Club Brügge (--> alle aus Champions League) Gaziantepspor Genclerbirligi Groclin Levski Debrecen Dnipro Teplice Parma Bröndby Rosenborg Newcastle Villareal Bordeaux Liverpool Valerenga Spartak Moskva Benfica Perugia Auxerre Sochaux Roma Mallorca Barcelona Quelle: uefa.com |
M.Haifa oder Valencia kommt noch dazu o.
ohne Text
|
moralsiz bir sekilde veriyorum sonuclari
Adanaspor - Ankaragücü 0:0
Gençlerbirliği - İstanbulspor 2:0 Bursaspor - Diyarbakırspor 1:1 Gaziantepspor - Elazğıspor 3:1 Çaykur Rizespor - Samsunspor 1:1 Akçaabat Sebatspor - Beşiktaş 1:2 Fenerbahçe - Denizlispor 0:1 Konyaspor - Malatyaspor 1:1 Galatasaray - Trabzonspor 0:0 |
benim bildigim...
kadariyla her takimin avrupadaki puanlarina bakilip öyle seri baslari belirleniyor, Besiktas sampiyonlar liginden gelen takimla eslesebilir, ben öyle biliyorum tabi yanlisimda olabilir
|
16. Hafta Tahmin Yarismasi 2. Sayfada! o
ohne Text
|
MANOOOOOO:(((
YAAAA OLURMUU:((ÜFFF YAAAA
|
bencede...
eslesemez....
cünkü 8 sampiyonlar ligi takimi kendi aralarinda eslesmiyor benim bildigim kadar. |
ATA sen hakliymisin....
daha demin biraz arastirdim...
avrupa kupalarindaki son 5yilin puanlarina bakip seri basi takimlari seciyorlarmis...yani besiktas veya cimbom seri basi olmaya bilir... ama besiktas ve cimbom karsilasmasina imkan yok. |
Mac LAZio TRABZON"nun!
Adanaspor 0-2 Ankaragücü
Gençlerbirliği 3-1 İstanbulspor Bursaspor 2-2 Diyarbakırspor Gaziantepspor 4-0 Elazğıspor Çaykur Rizespor 1-1 Samsunspor Akçaabat Sebatspor 2-1 Beşiktaş Fenerbahçe 3-1 Denizlispor Konyaspor 0-1 Malatyaspor Galatasaray 1-2 Trabzonspor |
Fark etmez. Eger yüksek turlara cikmak
istiyorsak, gerek Besiktas, gerekse Galatasaray, cikabilecek cok iyi takimlara sevinmeli, cünkü eleme imakani simdi var.
Sonra cok kötü oluyor :) Hem dev denilen Chelsea, Juventus gibi takimlarla gayet iyi mücadele verdi takimlarimiz. Gencler ve Gaziantepte iyi takimlari saf disi biraktigina göre, cekinmemize hic bir neden yok! Selam ve saygilarimla |
Burada Hakan Sükpr hakkinda yaptigim
elestiriden dolayi kendimi suclu hissediyorum !
ben sahsen hakan´in geri gelmesinden yana degildim . ama gel gör ki sapka düstü kel göründü misali burada hakan sükür hakkinda yaptigim olumsuz elestirilerden dolayi cimbomlulardan özür diliyorum. 6 macta 5 gol atan bir adam icin sadece SAYGI duyup onu alkisliyorum . dortmund´da ve dünkü macta formanin hakkini verenlerdendi . türk futbolu adina kendini altin harflerle yazdiran bu futbolcu icin saygi duyuyoruz . WE ARE PROUD TO HAVE THE BULL OF BOSPHORUS !!!! |
seri baslari
Türk takimlarindan sadece Galatasaray seribasiymis kura cekiminde, Besiktas, Genclerbirligi ve Antepi daha zorlu rakipler bekliyor.
hadi hayirlisi |
benim tahminlerim
Adanaspor - Ankaragücü 0-1
Gençlerbirliği - İstanbulspor 2-1 Bursaspor - Diyarbakırspor 1-1 Gaziantepspor - Elazğıspor 3-1 Çaykur Rizespor - Samsunspor 0-0 Akçaabat Sebatspor - Beşiktaş 1-2 Fenerbahçe - Denizlispor 3-1 Konyaspor - Malatyaspor 2-1 Galatasaray - Trabzonspor |
das ding ist raus
konnte es leider nicht mehr sehen
|
UEFA Kupasinda ki muhtemel Rakipler !!!!
Seri basi olanlar :
GALATASARAY FC Barcelona - Ispanya Valencia - Ispanya (henüz tur atlamadi Maccabi ile maci var) Liverpool - Ingiltere AS Roma - Italya AC Parma - Italya Real Mallorca - Ispanya Panathinaikos - Yunanistan Girondins Bordeaux - Fransa Newcastle United - Ingiltere Olympique Marseille - Fransa Celtic - Iskocya Inter - Italya PSV - Hollanda Club Brugge - Belcika Rosenborg BK - Norvec Seri basi olmayanlar : BESIKTAS GENCLERBIRLIGI GAZIANTEPSPOR Spartak Moscow Villarreal Perugia Benfica AJ Auxerre FC Sochaux-Montbéliard Brøndby IF Levski Sofia FK Teplice - Cek Cumh. Vålerengen IF - Norvec Dnipro Dnipropetrovsk - Ukrayna Groclin Grodzisk - Polonya DVSC Debrecen - Macaristan Maccabi Tel Aviv - henüz Valencia ile bir eleme maci daha var Ayni ülkenin takimlari karsilasamayacaklar !!! |
yesil beyaaaaaazzzzzzzz
Adanaspor 1-2 Ankaragücü
Gençlerbirliği 3-1 İstanbulspor Bursaspor 0-1 Diyarbakırspor Gaziantepspor 2-0 Elazğıspor Çaykur Rizespor 1-1 Samsunspor Akçaabat Sebatspor 0-2 Beşiktaş Fenerbahçe 2-2 Denizlispor Konyaspor 2-1 Malatyaspor Galatasaray 3-1 Trabzonspor |
cimbomu unutdun o.T.
ohne Text
|
sorry galatasaray trabzon 1-2 o.T.
ohne Text
|
Ist nicht, linki yanlis acmissindir! o.T
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:36 Uhr. |