Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

08.10.2014 12:59

Selamlar

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094154)
Yüce Allah'im sana sonsuz kere sükürler olsun! Her tuttugumu altin ediyorsun! Bana hayir, bereket ve risk kapilarini aciyorsun. Sana ne kadar sükür etsem azdir!
Bu sene Amasya'da vekaletten lokma dagittirdim ve seneye insallah Hacibektas ilcesinde kendim muhtac canlara dagitacagim!

Allah kabul etsin güzel islerin adami ask sehidi.

08.10.2014 13:01

O senin güzel gördügün icin. Sag ol var ol CAKABEY_ dostum!

Zitat:

Zitat von CAKABEY_ (Beitrag 2094155)
Allah kabul etsin güzel islerin adami ask sehidi.

SevtapTuran 08.10.2014 13:16

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094154)
Yüce Allah'im sana sonsuz kere sükürler olsun! Her tuttugumu altin ediyorsun! Bana hayir, bereket ve risk kapilarini aciyorsun. Sana ne kadar sükür etsem azdir!
Bu sene Amasya'da vekaletten lokma dagittirdim ve seneye insallah Hacibektas ilcesinde kendim muhtac canlara dagitacagim!

Lokmayi nasil dagittirdiniz? Bende düsünüyorum

08.10.2014 13:36

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094157)
O senin güzel gördügün icin. Sag ol var ol CAKABEY_ dostum!

Estagfurullah...dost iyiyi kötüyü söyler gider. bana iyiyi söylemek düstü. saygilar

08.10.2014 13:37

Bir yakin akrabaminin vasitasiyla. Böyle seylerin ya basinda olacaksiniz ya da güvendiginiz birine emanet edeceksiniz.
Allah simdiden kurbaninizi kabul etmesini dilerim.

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2094161)
Lokmayi nasil dagittirdiniz? Bende düsünüyorum

08.10.2014 13:48

Sagol varol kardesim. Senin mayan güzellik ile yogrulmus. Sana sözün güzelini söylemek her daim yakisir, cünkü herkes dogasina göre davranir. Güzel düsünen, güzel konusur, güzel konusan da güzel davranir.

Zitat:

Zitat von CAKABEY_ (Beitrag 2094167)
Estagfurullah...dost iyiyi kötüyü söyler gider. bana iyiyi söylemek düstü. saygilar

08.10.2014 16:14

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094171)
Sagol varol kardesim. Senin mayan güzellik ile yogrulmus. Sana sözün güzelini söylemek her daim yakisir, cünkü herkes dogasina göre davranir. Güzel düsünen, güzel konusur, güzel konusan da güzel davranir.

sagol ask sehidi . burada herkes iyi, vaybee forumda kötü niyetliye az rastlanir herhalde...biz herkesin iyiligini istiyor, iyilik göstermeye calisiyor ve herkestende aynisini bekliyoruz..genel olarakta iyilik görüyoruz yani, sagolsunlar.

SevtapTuran 08.10.2014 16:29

Zitat:

Zitat von ask_sehidi (Beitrag 2094168)
Bir yakin akrabaminin vasitasiyla. Böyle seylerin ya basinda olacaksiniz ya da güvendiginiz birine emanet edeceksiniz.
Allah simdiden kurbaninizi kabul etmesini dilerim.

Cevreme birak akraba türk bile yok. Annem Bir kac defa almanlara asure , et götürünce soru yagmuruna tuttular: bozuldumu? Fazlami pisirdiniz, bozulmasin diyemi getirdiniz vs, ben hic anlamayanlara anlatacak kadar enerjim yok.

Eger büyük siparis üzerine lokma yapip getiren varsa "ilerde" artik yaptirmayi düsünüyorum

08.10.2014 16:39

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2094184)
Cevreme birak akraba türk bile yok. Annem Bir kac defa almanlara asure , et götürünce soru yagmuruna tuttular: bozuldumu? Fazlami pisirdiniz, bozulmasin diyemi getirdiniz vs, ben hic anlamayanlara anlatacak kadar enerjim yok.
Eger büyük siparis üzerine lokma yapip getiren varsa "ilerde" artik yaptirmayi düsünüyorum

:) Also meine Mama sagt nur " Noah´s Suppe" mehr erklären muss sie nicht,

die verstehen das dann schon..... ( süß )..... ;););)

SevtapTuran 08.10.2014 16:50

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2094185)

:) Also meine Mama sagt nur " Noah´s Suppe" mehr erklären muss sie nicht,

die verstehen das dann schon..... ( süß ).

Ben kimseye buyurmayacagim artik. Isteyen kendisi ugrassin. Sokaklara Bir defa türk üniversite ögrencileri kocaman kazanla gelip gecenlere dafitiyordu. Önce begendim sonra: degermi dedim: türklerin cömert ve insanli oldugunu yabancilarda ögrenmis: evlenip Bir türkle evde oturayim daha iyi Diyen cok alman kadini var:) aslinda yabanci diye ayirt etmeyelimde iyi ve kötü insanlar diyelim: almanlardada iyi insanlar vicdanli vs ama kültürleri onlari bencillestiriyor

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:30 Uhr.