Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

22.06.2005 15:37

Buda CAVCAVin tepkisi:

Gençlerbirliği ve Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, naklen yayın geliri dağılımı konusunda 4 büyüklere sert tepki gösterdi.. "Hakkımızı istiyoruz" diyen Cavcav, çarpıcı açıklamalarda bulundu..

İlhan Cavcav, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri"nde düzenlediği basın toplantısında, 4 büyük kulübün yıllardır saha içinde ve dışında fair-play"e aykırı davrandığını ileri sürerek, ""Ancak Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüplerinin yöneticileri, maddi gelirlerinin azalması kaygısıyla, yani maddi çıkarlar uğruna alışık olmadığımız bir şekilde kenetlenmişlerdir"" dedi.

Gelir dağılımıyla ilgili alınan kararın, Futbol Federasyonu Genel Kurulu Kararı olduğunu hatırlatan Cavcav, şöyle konuştu:
""Futbol Federasyonu Genel Kurulu"nda alınmış bir kararı, oldu bitti olarak nitelendirmeyi, Futbol Federasyonu"na ve genel kurula yapılmış bir saygısızlık olarak nitelendiriyoruz. Unutmamak gerekir ki, naklen yayın gelirleri dağılımıyla ilgili olarak alınan ve bugün tartışma konusu yapılan karar, herhangi bir kulüp veya birkaç kulübün almış olduğu karar değil, Kulüpler Birliği Vakfı"nın kararı da değil, Futbol Federasyonu Genel Kurulu kararıdır.""

Cavcav, Futbol Federasyonu Genel Kurulu"nun, Futbol Federasyonu"nun en üst organı olduğunu da ifade ederek, ""Yönetim kurulu genel kurul tarafından seçilmiş bir organdır. Yönetim kurulunun kendisini seçen genel kurur kararını hiçe sayması hukuken mümkün olmayacaktır. Bu hukuki sonuçlar yeni hukuki yollarla ispatlanacaktır"" diye konuştu.

-""HAKKIMIZI İSTİYORUZ""-
Basın toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cavcav, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı"nın iyi bir hukukçu ve değerli bir başkan olduğunu vurgulayarak, ""Bıçakcı federasyonu 4 kulübün federasyonu değil, tüm liglerin federasyonudur"" dedi.

Tüm profesyonel kulüpleri temsil eden federasyon başkanı ve yönetim kurulunun alacağı kararların önemli olduğuna dikkati çeken Cavcav, şöyle konuştu:
""Levent Bıçakcı, adil bir dağılım için çalışma yapıyor. Ligleri protesto etme amacında değiliz. Hakkımızı savunuyoruz. Şahsi çıkar için birşey istemiyoruz. Eski çamaşırları ortaya koymanının manası yok. Futbol Federasyonu bu işi çözecek.""

-""İSTANBUL"DAKİ KULÜPLERLE OYNASINLAR""-
Naklen yayından alınacak gelirler için ""4 büyük kulübün"" biraraya gelmesini eleştiren Cavcav, ""İstanbul"da kulüpler var. Onlarla oynasınlar"" dedi.

İstanbul"da Maltepespor, Sahrayıcedit ve Pendikspor"un olduğunu ifade eden Cavcav, ""Sözkonusu kulüplerimiz onlarla oynasınlar. Biz de ayrı bir ligde oynarız. Daha sonra da play-off oynarız. İyi olur herhalde. Havuzdan şampiyon olan takımın çok pay almasını istiyoruz. Avrupa"da incelemeler yaptım. Oradaki liglerde yer alan 1. sıradan 20. sıradaki takımların ligde şampiyonluğu bulunuyor. Böyle giderse, bu takımların hegomanyası yıkılmayacak"" diye konuştu.

Cavcav, ""4 büyük kulübün"" Anadolu kulüplerinden futbolcu almayacaklarının hatırlatılmasını üzerine de, ""Onlar bizim velinimetimiz. İstedikleri futbolcuları satarız"" diyerek sözlerini tamamladı.

22.06.2005 16:30

Fenere gel! :))

20 milyon Euro"ya Real Madrid"e gitmesi beklenen Brezilyalı golcü için kampanya başlatan taraftarlar, "Ortega"yı, Van Hooijdonk"u, Okocha"yı Alex"i bekledik, geldiler. Şimdi sıra sende" yazılı binlerce mesaj gönderdi.

F.BAHÇELİ taraftarlar, Brezilya"nın dünya futboluna armağan ettiği son yetenek olan Robinho"yu sarı lacivertli takıma getirmek için kampanya başlattı. Brezilyalı futbolcunun www.robinho.org adlı internet sitesine mesaj yağdıran taraftarlar, sitenin "sohbet" bölümüne Republic Of Fenerbahçe (Fenerbahçe Cumhuriyeti) ve Robinho To Fenerbahçe (Robinho Fenerbahçe) başlıklı topic (konuşma yeri) açtı.

30 milyon seni bekliyor

İnternet sitesine gönderdikleri İngilizce mesajlarda Robinho"ya övgüler yağdıran sarı lacivertliler, "Sana hayranız. Ortega"yı, Van Hooijdonk"u, Okocha"yı, Anelka"yı, Alex"i, Washington"u, Luciano"yu Nobre"yi bekledik, geldiler. Şimdi seni bekliyoruz. Seni, Türkiye"nin en büyük, dünyanın da en büyüğü olma yolundaki bir takımın 30 milyon taraftarı bekliyor" ifadesini kullandılar.

Stat fotoğrafları

Fenerbahçeli taraftarlar ayrıca Robinho"nun sitesine Şükrü Saracoğlu Stadı"nın ve sarı lacivertli takımda görev yapan Brezilyalı futbolcular ve teknik direktörlerin fotoğraflarını koydu. Fotoğrafların arasında Fenerbahçe"yi 1995-96 sezonunda lig şampiyonu yapan Brezilyalı teknik adam Carlos Alberto Parreira"nın kupalı, Alex, Aurelio, Nobre, Luciano ve Washington"un da maçtan enstantaneleri yer aldı.

Fiyatı 20 milyon Euro

Brezilya"nın Santos takımında oynayan 21 yaşındaki forvet oyuncusu Robinho, son bir yıl içinde gösterdiği mükemmel performans sonucu Real Madrid"in transfer listesine girdi. Bu sezon 28 maçta 20 gol atan ve halen devam eden Konfederasyon Kupası"nda Brezilya Milli Takımı"nda banko oynayan genç futbolcunun 20 milyon Euro"ya Real Madrid"e satılması bekleniyor.

Sarı lacivertli futbolseverler, geçen sezon da Alex"in transferi sırasında Brezilyalı yıldızın www.alex10.com.br adlı internet sitesine aynı şekilde binlerce mesaj ve fotoğraf yağdırmıştı.

Kaynak: hürriyet

22.06.2005 17:36

Genclerbirligi yeni sezonda cok iyi isle

r yapacak gibi geliyor bana. Iyi transferler yapiyorlar ve Ziya hocayla iyi bir cikis yakalayacaklar.

kes 22.06.2005 22:37

ENDLICH WEG !!! o.T.

ohne Text

23.06.2005 05:18

Luce mi, Terim mi?

Ersun Yanal"la yollarını dün resmen ayıran federasyon, A Milli Takım için Fatih Terim ve Mircea Lucescu isimlerini oylayacak.

Tarihi toplantıda karar verilecek
Ersun Yanal’ın Olimpik Milli Takım’la İspanya’ya gitmemesi üzerine başlayan kriz, yerini teknik direktör kim olsun tartışmasına bıraktı. Yanal’la dün karşılıklı olarak sözleşmeyi fesheden federasyon yönetim kurulunun önümüzdeki hafta yapacağı tarihi toplantıda Fatih Terim ve Mircea Lucescu isimlerini oylayacağı öğrenildi.

Çoğunluk ‘Lucescu’ diyor
Federasyonda sayıca güç oluşturan üyelerin, “Fatih Terim Galatasaray ve Milli Takım’da büyük işler başardı ama Fiorentina ve Milan’da sezonu tamamlayamadı. Yapılan onca yatırım ve yetkiye rağmen Galatasaray’daki son macerasında da başarısız oldu” diyerek Luce’ye destek verdikleri ifade edildi.

Bıçakcı’nın oyu Fatih hocaya
Başkan Levent Bıçakcı ise Terim’in göreve getirilmesini istiyor. Fatih hocayla görüşmeleri Bıçakcı yürütürken, Lucescu ile de Demirören önceki gün Milano’da bir görüşme yaptı. Demirören’in 3 milyon 500 bin dolar talep eden Luce’ye, “Önerebileceğim en yüksek rakam 2 milyon 700 bin dolardır” dediği öğrenildi.

23.06.2005 05:37

YANAL: Güçleri bana yetti

"Getirsinler bu iki hocadan birini Mili Takım’ın başına. Sonra da Riva kampına gitmedin diye kovsunlar yürekleri varsa. İspanya"ya gitmediğim için görevden alınıyorum. Böyle bir şey var mı?"

VE beklenen oldu. Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal"ın sözleşmesi feshedildi. Dün akşam saatlerinde biraraya gelen Ersun Yanal ile Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, 2 saatlik bir görüşmenin ardından yazılı bir açıklama yaptılar ve "Mevcut sözleşmenin karşılıklı olarak" feshedildiğini açıkladılar.

Bu görüşme öncesi Başkan Levent Bıçakcı tarafından İstanbul"a çağrılan Ersun Yanal dün öğle saatlerinde uçakla İzmir"den, İstanbul"a geldi. Federasyonun sözleşmesini feshedeceğini haberleri için Hürriyet"e konuşan Yanal, "İspanya"ya gitmediğim için görevden alınıyorum. Böyle bir şey var mı? Hangi Milli Takım hocası bugüne kadar Akdeniz Oyunları"na gitmiş ki" dedi.

Yanal, ortaya çıkan yeni krizle ilgili olarak şunları söyledi;

"2002 yılında bu takımı gençleştirmek için bir kampanya açılmıştı. Biz de göreve geldik ve bunu gerçekleştirdik. Bunun arkası da gelecekti. Şimdi ortaya bir takım şeyler atıyorlar. Daha önce de, "o futbolcuyu, bu futbolcuyu niye almadın" diye kaos yaratmışlardı. Bir Yunanistan maçı sonrası neredeyse ipimi çekeceklerdi. Oysa Yunanistan takımını benim kadar kimse tanıyamazdı. En az 30 kez izledim onları. Oynadığımız futbol kötü müydü? Bütün hünerlerimizi ortaya koyduk ama gol olmayınca olmuyor bazen. Öyle bir maçtan sonra bile eleştirildim.

6-0"lık Kazakistan maçından sonra soyunma odasını görmeniz gerekirdi. Futbolcular, "Sen varsan biz de varız. Hiç merak etme sonuna kadar arkandayız" diyerek tek tek bana sarıldılar.

İspanya"ya gitmeyeceğimi Davut Dişli"ye söyledim. Yıprandım, yorgunum, müsaade edin dedim. Bu olayı bu kadar büyütmeyi hiç anlayamıyorum. Yardımcımı gönderdim, kaldı ki tüm futbolcuları izledim tanıyorum hepsini. Ben de insanım ve benim de dinlenmeye tatile ihtiyacım var. Eğer beni beğenmiyorlarsa çağırırlar git derler. Bu tür şeylere hiç gerek yok. Bu yapılan normal bir davranış değil, adamlık değil bu. Haydi, Mustafa Denizli ya da Fatih Terim"i Mili Takım başına getirsinler ve sonra da, Riva kampına gitmedin diye kovsunlar yürekleri varsa. Şu anda İspanya"ya gitsinler baksınlar, olimpik milli takımların başında hiçbir A Milli Takım antrenörü var mı yok mu? Ayıp ediyorlar, çok büyük ayıp ediyorlar."

Yanal, "Federasyon sizi görevden almadan istifa eder misiniz" sorusuna, "Ben niye istifa edeyim" yanıtını verdi.

İşte yazılı açıklama:

Sürekli destek için teşekkürler

Dün akşam saatlerinde biraraya gelen Ersun Yanal ve Levent Bıçakcı ortak bir yazılı açıklama yaptılar. Bıçakcı açıklamada, "Kararımızı karşılıklı anlayış, ve dostluk çercevesinde aldık" derken, Yanal, "Son derece medeni bir şekilde, dost olarak ayrıldık. Sayın Başkan"a görevde bulunduğum sürece bana gösterdiği yakın ilgi ve sürekli destek için teşekkürlerimi sundum" dedi.

Tazminatının çoğundan vazgeçti

AYLIK 72 milyar lira maaş alan Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, 6 aylık maaşını peşin aldı ve sözleşmesini feshetti. 4 Nisan 2008"e kadar sözleşmesi bulunan Yanal, görevden alındığı taktirde, hiçbir takımda görev almadığı sürece mukavelesinde yer alan aylık 72 milyar lirayı sözleşme sonuna kadar almaya devam edecekti. Ancak dünkü görüşme sonrası Yanal 6 aylık maaşını (432 milyar TL) tazminat olarak almayı kabul etti.

Başkan bugün yetki alacak

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal"ın görevine son veren Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün acil bir toplantı yapacak. İstanbul"daki üyelerle biraraya gelecek olan başkan Levent Bıçakcı"nın bir bilgilendirme toplantısı yapacağı ardından da yönetim kurulundan "Teknik Direktör için tam yetki" alacağı öğrenildi.

Telefon mesajıyla uyarıldılar

YANAL"IN görevine son verildiği haberini Asbaşkan Şekip Mosturoğlu medyadan önce yönetim kurulu üyelerine duyurdu. Üyeleri tek tek arayan Mosturoğlu, sözleşmenin feshedildiği haberini duyururken, telefonu kapalı olan yöneticilere kısa mesaj geçti; "Size ulaşamadım. Zor durumda kalmayın. Hocanın sözleşmesini feshettik"

Böyle ayrılmamalıydı

MİLLİ Takım Menajeri Can Çobanoğlu, Ersun Yanal"ın sözleşmesinin feshedildiğini öğrenince, "Benim bu konularda yorum yapmam uygun değil. Ancak 1.5 yıldır birlikte çalıştığım silah arkadaşımızla yollarımız ayrıldı. Tabii bu üzücü. Fatih Terim"i ve Mustafa Denizli"yi başarılarla Milli Takım"dan uğurlamıştım. Şenol Güneş, dünya 3."lüğü apoleti ile ayrıldı. Uzun yıllar görev yaptığım Milli Takım"da bir teknik direktörle bu şekilde yollarımızın ayrılması beni üzdü" dedi.

Kaynak: hürriyet

23.06.2005 05:39

Er hat völlig recht! BICAKCI IST EIN

VERDAMMTER, AHNUNGSLOSER DEPP, der es geschafft hat, dass wir sehr wahrscheinlich nicht bei der WM2006 dabei sein werden!!!

23.06.2005 05:54

Federasyondan biride bunu söylüyor!

MİLLİ Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal"ın görevine son verilmesinden sonra gözler Fatih Terim"e çevrildi. Federasyondan isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, "Başkan Levent Bıçakcı ile Yanal"ın arası hiçbir zaman iyi olmadı. Açıkcası Bıçakcı, Yanal"ı hiç istemedi. Yanal"ın arkasında sadece Davut Dişli ve Serdar Güzelaydın durdu. Bıçakcı şimdi ilk teklifi Terim"e götürecek" dedi.

Cevabı bekleniyor

G.Saray"dan ayrıldıktan sonra, "Artık Türkiye"de çalışmam" açıklamasını yapan Fatih Terim"in, fedarasyonun teklifine nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. Tecrübeli hocanın bu açıklamasının ardından teklifi kabul etmesiyle oluşabilecek tepkilerden çekineceğini düşünen federasyon bir ara formül geliştirdi. Buna göre Fatih Terim, Dünya Kupası elemelerinde kalan 3 maç (3 Eylül: Danimarka/ 7 Eylül: Ukrayna (D)/ 12 Ekim: Arnavutluk) için göreve çağrılacak. Üç maç sonunda Terim"li Milli Takım Dünya Kupası finallerine katılma hakkı elde ederse, tecrübeli hoca ile 5 yıllık bir mukavele imzalanacak.

Ancak Terim"in teklifi kabul etmemesi durumunda Mustafa Denizli, Mircea Lucescu, Luis van Gaal, Guss Hiddink ve Aykut Kocaman"a teklif götürecek.

kes 23.06.2005 16:28

zaranin neresinden dönsek kardir..

yanal hat doch dafür gesorgt, dass die türkei wahrscheinlich nicht dabei sein wird...und wenn wir schon wieder hoffen dürfen..dann nicht mit einem egoistischen trainer.

eine mannschaft aufstellen kann doch jeder...was nützt uns ein 6-0 in kazakistan..

hier die wichtigen spiele

gri-tür 0-0
dän-tür 1-1
tür-ukr 0-3
tür-gri 0-0

4 spiele 1 tor..gegen die direkten konkurenten...

also bir beladan kurtulduk...

hadi hayirlisi...

ah ya... mit hakan wird es besser :pPpP das nur neben bei

kes 23.06.2005 16:29

terim bence istemez.... cünkü..

kariyeri belli bir hoca..
simdi türkiye gercekden gidemezse..suc onun basina patliyacak...weiss nicht ob er es machen würde..

eigentlich macht das ja terim besonders...er liebt das risiko...

schlechter als yanal ist er ja auf keinenfall :)

23.06.2005 16:42

Terim gelmemeli! Seine Zeit ist abgelau-

fen!

23.06.2005 16:43

Sen öyle san! Kusura bakma ama

ihr lebt alle noch in der Vergangenheit!

Hakan GSda bu sezon kac gol atmis?!?!
Kariyerine diyecek birsey yok ama onunda zamani gecti! Yanal bu konuda hakliydi!!!

kes 23.06.2005 23:41

18 tore...also 2 hinter fatih tekke..

yani sirf türkleri sayarsak..

reicht das ?

24.06.2005 02:21

Zafer Biryol"da 18 gol atti! Und das bei

Konyaspor.

Fatih Tekke ise 31 gol ve 13 asistle oynadi gectigimiz sezon. Wer ihn nicht aufstellen würde, hätte echt keine Ahnung von Fussball!

Hakan hat zu den Zeiten, in denen ihr ihn noch wahrscheinlich seht, immer über 30 Tore gemacht. Heutzutage ist er kein Retter mehr.

24.06.2005 02:26

Şükür Yanal"la ilgili konuştu!

Hakan Şükür Milli Takım"dan kendisini kesen Ersun Yanal"la ilgili konuştu.. Yıldız futbolcu, nasıl olup da bıçak gibi takımdan kesildiğini anlamadığını vurgularken, 2006 şansının devam ettiğini söyledi..

Hakan Şükür tv8 mikrofonlarına çok çarpıcı açıklamalar yaptı.. tv8 Spor Servisi’nden Selahattin Ekrekli’nin yaptığı özel röportajda, yıldız futbolcu kendisini Milli Takım’a almayan Ersun Yanal’la ilgili konuştu.

İşte Hakan’ın eski Milli hocayla ilgili söyledikleri;

“Olmuşla ölmüşün önüne geçilmez. Kişiler önemli değil, ülke Milli takımı önemlidir. Karar aşamasında böyle birşey oldu ve ayrıldı. Ne olduğu artık önemli değil. Milli Takım için hayırlısı olsun.”

“Gidişat yanlışlığı vardı. Milli Takım’a bu kadar emek vermiş bir oyuncu nasıl bu şekilde bıçak gibi kesip atılabilir. Sanki vahiy inmiş gibi bir anda takımdan kesildim. Ersun Yanal’la aramda hiçbirşey geçmedi. Zaman zaman onunla da konuştuk. Bana sadece, sisteminde beni düşünmediğini söyledi. Bu da kendi yorumuydu. Hatasıyla sevabıyla sorumluluk ona aitti”

“2006 şansımız devam ediyor.. Bundan sonraki maçlarda alınacak her galibiyet bu şansı daha da arttırır. Sonuçta ikinci olarak baraj maçı oynayıpAlmanya’ya gidebiliriz.”

24.06.2005 02:29

Hakan"i bir zamanlar severdim ama

son olaylardan sonra iyice sogudum bu adamdan. Iyi niyetli olmadigi süphesiz!

Benim bildigim Hakan, Ersun hocanin haksiz yere gönderilisinden sonra ötmezdi! Söyleyecegi birsey vardi da, neden simdiye dek sakladi?!

Masken düstü Kral!

berkkant 24.06.2005 09:55

Ersun YALAN - Kral gercek !!!!

Airdem kardesim,

cevapladigin post"da Hakan in ne gibi bir yalnis sözünü gördün ???

Neden kesildigini tam olarak anlayamamis diye belirtiyor (kim anladi ki ???)Hic bir kötü söz söylememis Ersun un hakkinda, senin gözünden neden düstü anlayamadim !!!???!!!

Gelelim sana göre haksiz yere görevinden alinan Ersun YALAN a, oynattigi maclari gördük, hep beraber kahrolduk degil mi ????

Bir Gürcistan i, bir Ukrayna yi, bir Yunanistan i evinde yenemiyorsan bir yerde bir hata vardir elbet.

Oynattigi oyun kurgusunda sistem diye hicbirsey yok !

Hakan i Milli Takima Sistem e uymuyor diye almiyor güya, sonra Ersen gibi Hakan tipinde Futbolcuyu Milli takim a cagriyor !

Uzun boylu adam yok, kale önüne yüksek top atip atip duruyorlar !

Orta sahada ayni tip futbolculari kullaniyor !

Bir Hamit, Schalke de adamsizliktan sagbek oynatiliyor. Ersun Bey hamit i sagbek oynatiyor. Allah askina Hamit sagbek icin futbolcu mu ?

Bu tip yalnislar yüzünden olacagi buydu, gec bile kalindi bence. Ukrayna macindan sonra istifa etmeliydi bence.

Simdi bana kalirsa, yabanci bir hocayla (Hitzfeld mesela) son maclara devam edilmeli.
Basarirsa mukavelesi uzatilar, basaramazsa. Yerli (Fatih, Aykut) Hocayla 2008 elemelerine baslamali.

Saygilar

haydar78 24.06.2005 13:09

U 20 Blamage

Ich finde die U 20 hat diesmal eine enttäuschende Leistung gezeigt, wie kann man in den letzten 10 minuten gegen ukraine so designieren und sich mit einem unetschieden abgeben...
wenn die A milli das genauso macht kommen sie nie zur WM...

24.06.2005 16:28

Necati bomba gibi geliyor!

Sezonun yorgunluğunu Çeşme"de atan Galatasaray"ın ve Türkiye A Milli Futbol Takımı"nın gölcü futbolcusu Necati Ateş, yeni sezonda herkesin bambaşka bir Necati izleyeceğini söyledi.

kes 24.06.2005 16:30

...hey airdem..

hakan sükür iki gün önce televizyonda...halen...niye alinmadigna dayil aciklamayi yapdi..ve yanaldan cevap bekledi..yani arkasindan veya kovuldukdan sonra degil.

senin hakana soguman veya sogumaman dogru veya yanlis....fakt ist er ist einfach der einzige der uns zur wm schießen kann...!"

24.06.2005 19:51

Milli takim galatasaray degildir o.T.

ohne Text

24.06.2005 20:04

Ein scheiss ist er! Wir sind nicht auf

einen Spieler angewiesen! Kapiert das endlich!!!

Was glaubst du eigentlich, wie sich die anderen Spieler fühlen, wenn das jeder, ob er sich nun auskennt oder nicht wiederholt?!

Hakan wäre nichts, ohne die dazugehörige Hintermannschaft!

Und er soll endlich kapieren, dass ihn ein Trainer nicht aufstellen muss!

24.06.2005 20:15

Güzel kardesim, dedigin dogu, saclarimiz

kalmadi basimizda maclari izlerken ama Hakan gibi kariyerli bir futbolcunun sirf takima alinmadi diye suspus olup küsmesi dogru mu?

Beni neden takima almadi diye sitem etmesi dogru mu?

Soruyorum size:

Tümer bu sezonki hirs ver performansiyla milli takima alinmaz miydi?!

TD hatalar yapti, yapacakta. Fakat hic bir oyuncu onun kararlari hakkinda konusamaz! Helede Milli Takim TDsi ise!

24.06.2005 20:18

Tümer örnegini verdim....

Hic Besiktasli bir Yöneticinin kendi oyunculari neden alindi, alinmadi tartismalarina girdiler mi?

Dün aksam Ergün Gürsoy"a sordular, adam resmen göbek atiyordu.

Gereken destegi alsaydi Yanal coktan garantilemistik Almanya"yi ama herkes köstek oldu.

24.06.2005 20:20

Tatil yaptigi icin mi bomba gibi geliyor

?!?

Bu tür aciklamalari her oyuncu yapar.

24.06.2005 20:30

Trabzonun ilk ön eleme macinda rakibleri

belli oldu:

Dinamo Minsk(Belarus) -
Anorthosis Famagusta(Kibris Rum Kesimi) galibiyle oynayacak.

kes 24.06.2005 21:05

wieso regst du dich denn so auf???

du warst doch auch dafür das yanal entlassen wird...jetzt pflippst du hier aus...
natürlich spielt hakan nicht für 11mann...er ist aujch nur ein glied einer mannschaft...
solange keine besseren bzw. keine alternativen da sind..muss und wird hakan spielen... sen ne dersen de.

kes 24.06.2005 21:07

niye konusamaz ya...bu nerde yaziyor?

tümer´de sasirmadimi hic milli takima alinmadigna???

yanal war doch so feige und konnte nicht argumentieren warum er hakan nicht aufstellt...und kommt nicht an..er passt nicht ins system

kes 24.06.2005 21:09

sen hakani kafaya takmisin..

ben fatih oynmasin demedim...
hadi hakani bosverelim...peki niye zaferi almadi?? niye altintoplari hic oynatmadi=? yani son maclar haric...

yunanistan gibi bir takima evinde 6li defansla oynayan bir hocanin milli takimda isi gücü yok...bunu aklinizdan cikarin.

kes 24.06.2005 21:10

wieso stuttgart hat trapatoni geholt..

er ist 20 jahre älter als terim...
wenn yanal schon milli-trainer ist...dann kann es terim im von zu hause aus am telefon

kes 24.06.2005 21:12

airdem sen tv bakmiyonmu???

besiktasli yöneticiler ramazanin niye milli takima gitmiyor diye sitem ettigi dogru degilmi???
peki niye hic demedin koray milli takima nasil alindigi diye?...adam rizde oynarken cit yok..hemen besiktasa gelir gelmez milli oluyor...simdi yanal desin baska maclarida izliyoz.

kes 24.06.2005 21:13

3. ön elemeden gecmeleri biraz zor...

olacak

kes 24.06.2005 21:14

fc spielt wieder gegen fenerbahce..

am 24.7 im rhein energie stadion...
anpfiff 13.30

karten gibt es noch nicht

24.06.2005 21:57

Ich habe LigTV zu hause und habe kein

einziges Mal von den verantwortlichen von Besiktas gehört, wieso denn ein Spieler nicht zur Nationalmannschaft berufen wurde!

Im Gegensatz zu GS. Hakanin performansini Yanala bagladilar. Birak onu, kaybedilen puanlardan bile sorumlu tuttular YAnali! Sorry aber was sind das denn für idioten denk ich mir da nur!

24.06.2005 21:59

KONUSAMAZ kardesim! Niye baskalari

konusmuyor!?

Alle anderen sagen: Yine milli takima yükselmek istiyorum. Cok calisip milli formayida giymek istiyorum.

Hakan Sükür sagt: Neden milli takima alinmadigimi bilmiyorum. Gizli kapakli elestiriyor.

DAS GEHT NICHT!!!

24.06.2005 22:02

Ich flippe aus, weil im TFF nur DEPPEN

sind!

Entweder hätten sie das vorher machen sollen, oder erst nach der Quali. Auch wenn wir es nicht schaffen sollten!

IKI YÜZLÜ OLMAK ne demek oldugunu söylememe gerek yok herhalde!

Yok efendim akdeniz oyunlarina gitmemis. HIKAYE!!!

24.06.2005 22:07

Gecerler insallah! o.T.

ohne Text

xxsinan07xx 25.06.2005 12:40

Fussballsendungen im TV

Wollt mal fragen auf welchen kanälen wann welche fussballsendungen laufen. haben zur zeit nur kanal d und show und da läuft irgendwie nichts oder nur was was die 3 clubs betrifft.
ihr habt doch sicher alle satelliten oder? ich hab gehört es gibt 2 richtungen in die man die aufstellen kann? weiss da einer bescheid? welche sender kriegt man denn bei dem einen und dem anderen?

kes 25.06.2005 14:29

VE ´2. IMPARATOR DEVRI....hayirli olsun

fatih terim 5 yillik imza atmis...

herkese hayirli ugurlu olsun...

en azindan simdi biraz ümidim var...

kes 25.06.2005 14:29

die beste sendung ist NTV 90DAKIKA

das fängt immer montags um 19,30 an...aber dioe zeigen keine spiele..sondern reden in der runde...ist auch die einzige sendung wo jeder jeden ausprechen lässt :=)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:40 Uhr.