![]() |
biraz saygili ve terbiyeli yazsan..
olmazmi???
madem yasin 33! sonra niye küfür oluyor forumda diye sikayet ediyorsunuz |
ne olmus ya..sizde elemeyi oynar..
elenirsiniz hahaahhaa
ha eleme ha sampiyonlar ligi.. bari orada 2 mac yenilip uefadada 2 may onayip yani sirf 4 yenilgi almis olursunuz :) |
Aslan hocasına kavuştu..
Hagi"nin ayrılması ile boşalan teknik direktörlük koltuğunun yeni sahibi olan Gerets, İstanbul"a geldi.. Büyük hedefleri olduğunu söyleyen Belçikalı hoca, "Dünyanın önemli markalarından birine geldiğimin farkındayım" dedi..
Galatasaray"da teknik direktörlük görevini üstlenecek olan Belçikalı çalıştırıcı Eric Gerets, İstanbul"a geldi. Atatürk Havalimanı"nda, kulüp sportif direktörü Bülent Tulun tarafından karşılanan Gerets, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Medyanın kendisine gösterdiği ilgiden, Türkiye"de futbolun ne kadar önemli olduğunu anladığını kaydeden Gerets, ""Ben de bu heyecanla 2-3 yıl burada çalışacağıma inanıyorum. Türkiye"nin ve dünyanın önemli markalarından birine geldiğimin farkındayım. Galatasaray"ın başarılarına teknik heyetimle birlikte katkıda bulunmak istiyorum"" dedi. Galatasaray"la anlaşmadan önce takımı çok yakından incelemediğini ve Avrupalı bir teknik adamın bilebileceği kadar bilgi sahibi olduğunu dile getiren Eric Gerets, ""Ama Galatasaray"ın seyircisini ve heyecanını çok iyi tanıyorum. Galatasaray"a karşı çok oynadım ve PSV Eindhoven"in başında da maç yönettim. Tribündeki taraftarların neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Tabii ki bazı oyuncuları da tanıyorum, ancak daha ayrıntılı bir inceleme yapmam lazım"" diye konuştu. Gerets, sarı-kırmızılı taraftar ve camianın hedefleriyle kendi hedefinin aynı olduğunu sözlerine ekledi. Bu arada, Belçikalı çalıştırıcıyı havalimanında karşılayan sportif direktör Bülen Tulun, Gerets"in yardımcıları konusunda düşündükleri isimler olduğunu, bu isimler netleştiğinde açıklayacaklarını söyledi. Eric Gerets, Cuma günü başkan Özhan Canaydın"ın da yer alacağı bir törenle Florya Metin Oktay Tesisleri"nde resmi sözleşme imzalayacak. Kaynak: ajansspor.com |
Emrah Galatasaray"da!
Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve bordo mavili ekiple anlaşamayan savunma oyuncusu Emrah Eren, Galatasaray ile anlaşmaya vardı.. Genç oyuncu Cuma günü imza atıyor..
Futbolcunun menajeri Haluk Canatar, Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Bülent Tulun ile bu akşam bir görüşme yaptıklarını ve her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi. Galatasaray Kulübü ile 3 yıllığına anlaştıklarını ifade eden Canatar, Emrah"ın yarın Florya Metin Oktay Tesisleri"nde sözleşme imzalayacağını kaydetti. Emrah ise Trabzonspor"da çok güzel günler yaşadığını belirterek, ""Taraftar beni, ben de taraftarı çok seviyordum. Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Kısmet böyleymiş. Şimdi yeni takımım Galatasaray. Profesyonel bir futbolcu olarak bundan sonra Galatasaray"ın başarısı için mücadele vereceğim"" dedi. Kaynak: ajansspor.com |
Efendim bize mi ne ????
Galatasaray in Avrupa da ne mal oldugunu mu gördünüz ????
Evet tüm Türkiye, Avrupa ve yetmedi Dünya ya bile gösterdik Avrupa da ne mal oldugumuzu !!! Bir kere kardesim, Galatasaray, Türkiyenin Gururu olmus bir Takim. Avrupa da topladigi puanlar sayesinde Sampiyonlar Ligi ne direk katilma imkani dogmustur Türk takimlarina, bir iki sene önce Süperlig den 6 takimla katilmamizin sebebi, ve halen iki takimin Sampiyonlar Ligine katilabilme imkanini yaratan yine Galatasaraydir. 2-3 senedir Galatasaray düsüste olabilir, ama bu Puanlar gitgide eriyor, nerde yurdumun o büyüüüüüüüüükkkkk takimlari ????? Biz yine yatip kalkip dua edelim ki, bir iki sene önce Anadolu takimlari (Gaziantep, Genclerbirligi) basarili olup tamamen Ülke Puanlarimizin yok olmasini engelledi. Üstelik Galatasaray Avrupa ve Dünya da Türkiyenin en ünlü Markasidir. Bunlar Avrupa Kupalarinda yaptigimiz rezilliklerden mi kaynaklaniyor büyük Üstadim ???? Ayrica bu tür Kampanyalari, febe Sampiyonlar ligini kazansaydi, yani Liverpool un yerinde olsaydi nasil karsilardiniz ???? Simdi egri oturun dogru konusun, bir Sampiyonlar Ligini kazanan Liverpool mu hak etti Sampiyonlar Ligine katilmayi, yoksa adi sani duyulmamis, Avrupa da hicbir basarisi olmayan bir febe mi katilmalidir ???? Anladin sen anladin.........!!!!!! |
33 yasindasin ama 33 yildan bir pay
alamamissin kendine...
Burada seviyeli sekilde düsünceni söyleyeceksen buyur, agresif ve seviyesiz yorumlarinla buradaki ortami bozmaya calisma! ayrica söylediklerin sadece laf, arkasinda hic bir arguman yok... |
birsey degil:) o.T.
ohne Text
|
uefa 6Sye yakisir
zaten meraklisisiniz 100. yilinizda oynayin
|
Artık FENERBAHÇE ve diğerleri var .Hala
neyi tartışıyoruz ?
Bazı renkdaşlarımız kabul etmese de geçen sene bjk yi bu sene 6s yi bitirdik . Bir tek tranzonspor rakip olmaya çalışabilir önümüzdeki bir kaç yılda . Bu kadar şiddetle neyi tartışıyoruz anlayamıyorum . Son 30 yılda almadığımız arka arkaya şampiyonluğu almışız . Gelecek bizim gözüküyor 6S nin yüzüncü yılı olmuş HÜZÜNCÜ yıl . Yaprak dökümü başlamış eziklerde .. Jimnastik yine hurdalar peşinde .. Her sene şampyon olmak ayrıca CL de oynamak demek , kulübe gelir demek , itibar demek . Biraz da keyfini çıkarsak ... __________________ "FENERBAHÇE ye ebedi muvaffakiyetler dilerim ." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
Bu yaz çookkk mutlu bir yaz olacak..
Şampiyonluk,Daum,Van Hooijdonk,transfer..Gündemi meşgul eden konular.
Çok güzel bir yaz yaşıyoruz taraftar olarak. 43 Yaşında bir Fenerbahçeli olarak,ikinci kez üst üste şampiyonluk yaşıyorum çok mutluyum da,sadece şampiyonluk değil bunun sebebi. Bakıyorum ezelden rakibimiz olan diğer iki büyük klübe.. Birisi 100.yılında her alanda gerimizde kalmanın ezikliği ile sezonu kapamış,yeni teknik direktör arıyor ve büyük bir ihtimalle transfer yaparken çok zorlanmakla kalmayacak elinden de gidenleri olacak.. Artık her tarafı dökülmekte olan bir stadta gelecek sezonu da oynayacak..Her branşta facia.. Diğeri de bu yıl sadece Fenerbahçe"yi yenmekle başarılı olduğuna kanaat getiriyor ve muhtemelen seneye de aynı amaç olacak hedefleri.. Ve Fenerbahçemiz.. 100.yılına 2 yıl kala,muhteşem mabedini hemen hemen tamamlamış.. Peş peşe gelen iki şampiyonluk camiayı iyice havaya sokmuş.. Dünya yıldızları ile parlak bir takım oluşturulmuş.. İstikrar adına,büyük hedefler adına aynı hocayla 3.yıl devam kararı alınmış.. Altyapı üst yapı rakiplere fark atmış.. Dereağzında,Fikirtepede,Türkiyenin çok yerinde yeni Fenerbahçelileri yetiştirecek tohumlar atılmış.. Sadece futbolda değil,basketbolda da yüzlerce minik Fenerbahçeli yetiştirilmeye başlanmış.. Kulüp bütçesi rakiplerin hayal edemeyeceği rakamlara ulaşmış.. Bir Fenerbahçe taraftarı daha ne isteyebilir ki.."Yurtiçi başarılar bizi kesmez Avrupa lazım" diyenler bana kızmasın.. Avrupa"da 2-3 yılda hop diye başarı kazanılmasının çok zor olduğunu idrak etmiş bir insanım.. Bu yüzden bu yaz çooookkkk mutluyum.. Bu günleri gösterenlere,emeği geçenlere yürekten teşekkürler.. Evet,bu yaz..Çoookk mutlu bir yaz olacak... __________________ Farkındayız,Biliyoruz.... |
o.T.
EVET ANLADIK.SIZIN NE MAL OLDUGUNUZU NE CESUR OLDUGUNU ANLADIK ARTIK
|
o.T.
Küfür falan yok yazimda.Iyi okuyunuz lütfen!
|
o.T.
bu benim düsüncem,seninkinden farkli olabilir
|
o.T.
eger mal küfür degilse, mal babandir!!!
|
KAPATIN BU KONUYU!!! o.T.
ohne Text
|
degil :) o.T.
ohne Text
|
Hepimize gecmis olsun :((( o.T.
ohne Text
|
aus und vorbei
glaub mir mein Freund... bu takim Senol Günes zamaninda cok cok daha iyi oynuyordu...
Su an Trabzonda Senol Günesin basarisi gözle görülür durumda... hem kaliteside cok artti son yillarda... Was solls fanatiklik yüzünden olan biz zavalli seyircilere oldu.... Artik umudum yok... gidemeyecegiz dünya Sampiyonasina... |
Entäuschung pur
Die größte Entäuschung in diesem Spiel war Fatih Tekke. Er hat zwei hunderprozentige Chancen gehabt um ins schwarze zu treffen jedoch hat er sie kläglich vergeben. Natürlich ist der gute Mann Torschützenkönig in der tr. liga geworden, aber es ist wirklich keine große Kunst gegen sebat oder sakarya drei vier tore zu schießen. Wenn man sich einen großen Namen, auf der weltbühne des Fussball machen will, muss man schon gegen große klubs treffen können(Ich sage da nur verpakowskis--> lettland vs. türkei, als der Typ ein tor gegen uns geknallt hat, hat jeder mann von ihm gesprochen).Eine weitere Entäuschung war Yildiray Bastürk, die erste gelbe war völlig unnötig gewesen, ich hätte viel mehr professionalität von ihm erwartet. Ich hoffe und bete das wir die quali noch schaffen. Dafür muss die milli takim sich erheblich steigern.
Selamlar |
hakan sükür``??
wie kann ein trainer nur so egoistisch sein!
|
gar nicht so schlecht...
Also, da ich inzwischen die Tuerken sehr gut zu kennen glaube, bin ich mir sicher dass alle in der Tuerkei heute ueber den Ersun Yanal herfallen, meines Erachtens grundlos. Die tuerkische Mannschaft hat gut gespielt, mit manchmal sehr guten Kombinationen (in engem Raum), mit grossem Elan und Begeisterung. Eigentlich war es genau die Art des Spieles das wir in griechenland erwartet haben: die Tuerkei greift die meiste Zeit an, die griechische Mannschaft wartet ab und wenn die Chance kommt schlaegt sie ploetzlich und toedlich zu (wie es fast der Fall waere, bei 3 Chancen).
Das einzige was man bei der tuerkischen Mannschaft aussetzen kann, ist dass Griechenland ohne 2 ihrer wichtigsten (wnn nicht die wichtigsten ueberhaupt) Spieler gespielt hat, naemlich Dellas und Zagorakis. Das haette die Tuerkei ausnutzen sollen. Dass es nicht geklappt hat lag einerseits an der EINMALIGEN Leistung von Katsouranis (er hat geschuftet bis zum geht nicht mehr), an der starken Hilfe von Kapsis und an dem guten Spiel von Goumas, der den bastuerk in mehreren Faellen in Schwierigkeiten gebracht hat. Leider konnte unser Mittelfeld unser Spiel nicht nach vorne antreiben, da Basinas (der an der Stelle von Zagorakis spielte) eher defensiv ausgerichtet war, und Karagounis mit Gianakopoulos konnten alleine nicht viel ausrichten. Der Ausfall von Zagorakis war sehr deutlich zu spueren bei uns, zumal Katsouranis die Libero-Position nehmen musste (normalerweise spielt er ja defensives Mittelfeld). Die Tuerkei hingegen hat wieder einmal bewiesen dass sie eine neue Generation guter Spieler besitzt, die noch nicht so gereift sind wie die von der WM 2002, dennoch ist sie auf dem besten Weg dahin. Emre und Bastuerk sind die Hauptantriebe der Mannschaft, von den beiden jedoch ist nur Emre kurz davor Weltklasse-Format zu erreichen (meiner Meinung nach). Bastuerk ist ein toller Spieler, hat aber nicht die Faehigkeit das Spiel der Mannschaft zu beruhigen. Emre ist einfach Spitze, vorgestern war er sehr ernstzunehmen. Sehr ueberragend, sehr ruhig, sehr effektiv. Bastuerk hatte 2-3 gefaehrliche Moment, aber das war"s. Ich wundere mich nebenbei: was passiert wenn eine Mannschaft es schafft diese beiden Spieler auszuschalten? Dann wird es die Tuerkei sehr schwer haben, zumal die restliche elf noch nicht die Kreativitaet der alten tuerkischen Mannschaft besitzt. Und natuerlich Tuncay:gegen griechische Mannschaften spielt er immer toll (auch gegen Panathinaikos, beim 4-1 gegen Fener in AThen hat er das einzige Tor der tuerkischen Mannschaft geschossen, es war der Ausgleich), aber auch insgesamt finde ich ihn ziemlich gut. Dass Yanal ihn nicht sofort reingebracht hat hatte seine Gruende. In der 2. Halbzeit hat er frische Impulse gebracht, und er haette allein das SPiel gewinnen koennen. Ueberhaupt, es war ein gutes SPiel. Unsere Mannschaft hatte ihre Probleme, aber wieder einmal hat sie bewiesen, dass sie schwierige Situationen meistern kann. Die tuerkische Mannschaft hat besser gespielt, sie haette gewinnen koennen, genauso leicht haette sie jedoch verlieren koennen. Ueberhaupt, das ist eine schwierige Gruppe, wo 4 starke Mannschften fuer 2 Plaetze kaempfen. Im Moment scheinen wir Griechen alle Vorteile zu besitzen, das kann sich jedoch sehr schnell aendern. Mal abwarten... Yanal macht eine gute Arbeit, das werdet ihr alle in 2 Jahren merken, unabhaengig davon ob die Tuerkei bei der WM dabei ist oder nicht. |
Haydaaa...sanki Hakan olsaydi maci
alacakatik!
Seid doch nicht so dickköpfig he.... |
Wenn wenn,
wenn hakan sükür gespielt, wenn wir mit dieser taktik gespielt hätten ,wenn wenn wenn.
Das nützt uns doch nichts mehr. Fakt ist das wir gegen die griechen nur ein unentschieden gespielt haben. |
ERSUN YANAL VERZIEH DICH ENDLICH!!!!!!!
Artik bu adam bencilligiyle ve sorumsuzluguyla cizmeyi asti...
Defolsun gitsin artik... Babasinin takimi sanki, kafasina göre adam oynatiyor.Oynattigi adamlarda birsey yapabilse.. sakat fatih tekkeyi oynatiyor, haftalardir dogru dürüst oynama sansi bulamayan emreyi oynatiyor vs. NEDEN defansi uzun boylu oyunculardan olusan bir yunanistana karsi uzun boylu bir forvet oynatmiyor bu adam???!!!!!! |
Im Großen und Ganzen gebe ich dir Recht
nur hast du vergessen zu schreiben, dass bei den Türken der Stürmer Nihat gefehlt hat.
Seine Abgeklärtheit hat unserer Mannschaft am Samstag gefehlt. Aus den 3-4 sehr guten Chancen hätten wir mehr machen müssen. Naja, mal sehen, was am Mittwoch passiert. Dass die Türkei es noch schafft, glaube ich persönlich als OPTIMIST nicht mehr. Schade für die Türken in Deutschland! |
Gol atamadiktan sonra........
sayiliyor sonucta...
90 dakika iyi oynamissin, baskin oynamissin, ne yazar ya????? gol atmasini bilemiyorsan ne faydasi kaldi iyi oynamanin? |
Golüde Ersun Yanal atacak degil ya
Allah Allah.
Pozisyonlar vardi ama kullanamadik iste. |
Hak ettiniz
Ama zaten UEFA"ya kaldiniz !??!?!
Sigortaladiniz dogrusu! Gercekten cok iyi oynayip kazandiniz! Autor: kes Datum: (11/05/2005 - 22:22) Forum: Fußball Wertung bisher: Ihre Wertung: SIZE GÖRE TESSADÜF BIZE GÖRE... SÖKE SÖKE SIZ RÜYANIZDA GÖREMEZSINI |
Bari bu konuda gözün acildi!!!
Bakalim seyrantepe Peskesini ne zaman göreceksiniz!!!!!!
Sanki Besiktasin lehine gibi düsünüyorsunuz az kala hehehhehehhehehe |
Mal siniz tabiii !!!
Zevklen kendi evinizde 5 posta yediniz Chelsea"den!!!!
muahhahahaha |
Vaybeeeeeeeeeeeeeeeee
TERBIYELI YAZ DIYORSUN ????
ISINE GELMEDIGI ZAMAN TERBIYELI YAZ ??? HAHHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHHA |
ach ja ali warst du im exiL?
oder wieso hast du dir echt so viel mühe gemacht....für sachen anzuworten die bereits 2monate zurück liegen...
|
super o.T.
ohne Text
|
SAVULUN BADDAL ALi geliyor
hahahahaha
|
Tja :-)
Hätte jemand anderer sich so eine Aussage verbeten ... müsste ich nicht ihm das mit dem gleichen heimzahlen.
|
Saban hätte alleine 264 Tore geschossen!
Wenn der gespielt hätte *sülz* *brabbel*...
Auch wenn wir nicht gewonnen haben, finde ich mich bestätigt ... Ich bleibe dabei, Hellas hat keine sonderlich gute Mannschaft ist eher Mittelklassig. Falsch formuliert, besser: Hellas hat nur mittelmässige Spieler! Aber dafür eine GUTE MANNSCHAFT! Dank Otto Rehaklos! Er war der Held dieses Spieles! Super Taktik! Keinerlei Emotionalität. Daher war das unentschieden gerechtfertigt. Ich hatte sogar vermutet dass wir verlieren, weil wenn es darauf ankommt, versagen unsere Spieler. Na ja ... im gewissen Sinne war das ja auch eine Niederlage. Eine Türkei, so wie sie mir vorstrebt, hätte Hellas mit 3 oder 4 Toren schlagen müssen. Yanal ist als Nationaltrainer fehlbesetzt finde ich ... ... ein Tausch mit KriZtoph Daum wäre das beste für alle hehehehhehehhe :-) ;-))) |
Tja :-)
Benzer görüslere ben de sahibim!
Fatih Tekke"de 100% katiliyorum. Emre"de ama katilamam sana, cok cok iyi oynadi! Bence Yanal MILLI TAKIM icin bir antrenör degil! Bence Fenerbahce ilen Milli Takim antrenörlerini yer degistirseler en mantikli ve faydali olur! Daum"da cünkü bence artik gözüktügü gibi KULÜP antrenörlügü yapamiyor! Onun icin ideal ve basarili olacak pozisyon Milli Takim! Zaten Federasyonun Türk Futbolunun gelecegi icin topladiklari Kulüp antrenörlerinden Sadece DAUM bir DOSYA dolu öneriler sunmustu! O yüzden WECHSEL: RAUS: Nummer 1 Yanal, Ersun REIN: Nummer 12 Daum, Christoph |
o.T.
Baskaninin pesinden git, sendende bir bok olmaz!
|
o.T.
bizim burda seninkine göt acisi deniliyor.
kim sizlatisya iyi sizlatmis. |
Bok her zirvala sen !! muahhahahaha
Noldu ... acidimi :-))))))
Ahhhhhhhh Hadi UEFA"yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa muahhahahahhahahahhahahhahahha Ne güzel küfür ettik senin Özanne Baskanina! Acaba kendi kendinede mi söylemisdir "bosu bosuna küfür etmezlerdir" diye muahhahahahahhaha ZOMBIIEEEEEEEEEEEE CANAYDIN !!!!!!!!!!!!! Muahhahahahahha |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:37 Uhr. |