![]() |
Yahu kardesim senin ALLAHININ dini
ya vardir ya yoktur.... var ise yöle bizde ögrenelim bakalim karsimizdaki adam kimdir diye....
Hör auf hgier kleinkaretig zu wirken... es ist voll öde... kein Wunder das euch niemand auf der Welt mag.... Sen simdi demek Allahini tnimiyorsun ki DINI varmis yokmu bilesin.... UND SCHON WIDER HABE ICH GESIGT..... Allahtan sizler gibi degilim... |
hangi ayetler degistirilmis?
kuranin neresinde yaziyor müslümanlarin kurani degistirecegi?
|
hem almancan bozuk hem türkcen..
nasil türksün sen?
haydi alman degilsin.. abicigim, DINSIZ iddiasi senden, KANIT göster o zaman.. senin iddiani ben cürütcem diye bir KANUN yok!!! IDDIAyi cikaran KANITlamak MECBURIYETINDE, yada cekil önümden!! |
Anladigima göre bazilarinin ALLAHI
Müslümanmis..... ama benim ALLHIMIN DINI yoktur... ama benim icin yani Müminler icin Kurandaki Islam dinini öngörmüs.. yani bizleri düsünerek...
Ve bizim anlayisimizla Allahimiz DINSIDIR... cünkü Allahtir ezeli ve ebedi olan... o halde ondan baskasi var ve yok olmadigi icin, kimse ona DIN veremez..... Allah üstü güc yaratmis olursunuz... yani Allahinda Allahi var gibi SAFSATA Olay bu kadar basittir............ VE ALLAH canimi alsinki, sizler gidin Camiide bir deyin bakalim Allahin DINI olmadigini.... dann kerigt Ihr mit Sicherheit paar auf die Fresse von den Leuten... die weit aus Dümmer sind als ein Kind |
onun kuran yolu türkce namaz kilmakmi?
arapca bilmiyorsan, ögren kardesim.. ILIM edinmek senin görevin!
|
IDDIAni KANITLAYACAK AYETLER göster! o.T
ohne Text
|
En basiti Bakara 62
sen neden Hiristiyanlarin mükafatlarini onlara vermiyorsun ???
Ali-Imran 114-115... neden Ehli-Kitapdakileri bir tutuyorsun.... Kuran ise tüm eli kitabi ve Müslümanlari bir tutmuyor.... aralarindaki iyileri ayiriyor... Sen ise tümünü cehenneme sokacakmissin.... ve ayni zamandada Hadis yokken Hadisi DIn yapmissin... Kuranin Sünnet kavrami farkli iken.. sn ilavelerde bulunmussun... Kurandaki DINI binbir fikraya bölmüssün.... Hani dostum... neresi oru senin DIninin ??? A dan Z ye karisik hal almis... Ve birde Allahinin DINI varmisi senin... cok enteressant... 2 ci bir Allah üstü Allahta meydana cikti... voll Geil... acayip bri Reli |
Seytan senin din uzmanlarindan daha
üstün demedinmi? o zaman üstünlügünü göster bize, ayetlerle.. nerede yaziyor seytanin YNÖden üstün oldugu? KAYNAK rica ediyorum!
|
niye adama karsi cikmadin????????!!
kuranda niye 3 vakittir demedin?
cünkü 3 degil, BES!!! ;O) sana burada aciklamasinida yapan oldu!!! arpaca cogullarin anlamini ve sayisini bilmiyorsa senin sözde uzmanlar cekilsinlerde bari bilenler yapsin bu isi!!!! |
Olamyan bir sey kanitlanmaz
var olan bir sey kanitlanir...
Ben sana desemki 1+1=2 dir... ve Ayetle kanitla.... NAH kanitlarsin Dedigim gibi en basiti Bakara 62 sen neden Hiristiyanlarin mükafatlarini onlara vermiyorsun ??? Ali-Imran 114-115... neden Ehli-Kitapdakileri bir tutuyorsun.... Kuran ise tüm eli kitabi ve Müslümanlari bir tutmuyor.... aralarindaki iyileri ayiriyor... Sen ise tümünü cehenneme sokacakmissin.... ve ayni zamandada Hadis yokken Hadisi DIn yapmissin... Kuranin Sünnet kavrami farkli iken.. sn ilavelerde bulunmussun... Kurandaki DINI binbir fikraya bölmüssün.... Hani dostum... neresi oru senin DIninin ??? A dan Z ye karisik hal almis... Ve birde Allahinin DINI varmisi senin... cok enteressant... 2 ci bir Allah üstü Allahta meydana cikti... voll Geil... acayip bir Religion... da lacht sich sogar ALLAH Schrott |
Benim Allahim DINSIZ
senikisini geht mir am Arsch vorbei
|
Türkceden baska DIL bilmeyen TR ce
kilmaliki ne dedigini anlasin....
Ne oldu... dahlen Allahina din yapistiramadinmi ??? Onun Allahi onu carpmasin yaw |
get olan!! bana kanit göster!!!
öyle gecistirme!
|
KAYNAGI ile KANITLA!!!! o.T.
ohne Text
|
Yasar Hoca Allah ile sohbet etmedi
ama Seytan etti...
Reicht dir das ????? Du bist so was unterbelichtet... es tut schon weh |
Iste Kurani degistirme olayi
3 olan seyi 5 yapmak... olmayan seyleri ilave etmek...
Yani Kurani kendi sahsi ve kisisel hayatiniza göre deforme etmek.... |
Sen aban Allahi kanitla bakiim o.T.
ohne Text
|
BAKARA 62
62- Şüphe yok ki, iman edenler, yahudiler, hıristiyanlar ve sabiîler, bunlardan her kim Allah"a ve ahiret gününe gerçekten iman eder ve salih amel işlerse elbette Rabbleri katında bunların ecirleri vardır, bunlara bir korku yoktur, bunlar mahzun da olacak değillerdir.
ALLAHA sirk kosan ALLAHIN oglu vardir diyenler icinde gecerli diyormu??? Hz.Muhammedi INKAR eden icinde gecerli oldugu hangi ayette var?? GÖSTER!!! Zaten Hz.Muhammedi inkar etmeyen, Allah"a (c.c.) sirk kosmayan, Allahtan baska ilah olmadigina inanan Kuran-i Kerimin tabiri ile MÜSLÜMAN!!! get olan isine!! kaldirim mühendisimisin nesin.. get kendi isini yap.. hic bir sey anlamadigin belli :O) bari ortaligi karistirmaya calisma! |
Olayan bir sey hangi DINde
yada hangi Medeni anlayista kanitlanmistir veya hangi akla sigar anlamis degilim....
Sen bende olmayan bir seyi kanitlamami istiyorsun..... ONUN OLMAYISI ZATEN KANITTIR...... Kaldiki ben sana senin Allahinin dinini sordum.... banim ALLHIMI karistirma... cünkü Allahlarimiz ayni degil |
Ögrenci!
Ne kadar tuhafsin!
Bir insanin neden dine ihtiyaci olur Tanrisini tanimak, bilmek icin degil mi? Bir Tanrinin, Allahin, Yaradanin neden bir dine ihtiyaci olabilir ki? Bunu kavramak bu kadar zormudur? Tanrinin yada Allahin dine neden ihtiyaci olabilir ki? O yaratilan midir? |
abigicim, yine gecistirme taktigi, sen ö
nce bir iddiani KANITLA!!!!!!!!!!
Kanidin yoksa o zaman cekil önümden! Allah"i var oldugunu sana ben kanitlamam gerekmiyor! Kuran"a bak, orada onun var olduguna dair deliller var :O) istersen ayette gösteririm, no problem ;O) senin gibi oyalama pesinde olanlardan degiliz herhalde ;O) |
abicigim, bana Kurandan bir ayet göster!
yada sus.. :O)
ben ne düsündügümü iyi biliyorum ve kuranin bana verdikleri ile kanitlarim.. benim ne düsündügümü sen biliyormusun? enis denilen o sahis bir iddiada bulunu o zaman kendi kuran anlayisi ile KURANDAN KANITLASIN! bunu anlamak bu kadar zormu? :O) |
BEN SANA IDDIANI KANITLA DEDIM!!!!!! :O)
ohne Text
|
bunu anlamak bu kadar zormu? :O)
enis denilen bu sahis bir iddiada bulundu o zaman KENDI kuran anlayisi ile KURANDAN KANITLASIN!
bunu anlamak bu kadar zormu? :O) |
SEN halen kanitlayamadin, haydi bakayim
biraz gayret, bana hic savma! ;O)
seni safsataci seni.. birde oyun oynamaya calisiyor.. haydi gayret ;O) |
BU SACMALIK KIMIN NESI????????????
ASALA VE PKK BAKALIM BASKA NE IFTIRALAR YAPACAKLAR????
Selamlar, 2003 yılında Moğolistan’da yapılan bir araştırmada bir mezar bulunuyor. Mezarda yatan cesedin Xiongnu halkına (yani Hun’lara) ait olduğu ve DNA’sı tespit ediliyor; sonuç: Türkiye Türk’lerinin DNA’sı ile tutuşuyor. Bundan şu gerçekleri çıkartıyorum: Türkiye Türk’lerinin farklı milletlerin karışması ile ortaya çıktığını iddia edenler yanılmaktalar. Ayrıca böylece Hun’larında Türk olduğu tamamen kanıtlanmış olur... <a href="redirect.jsp?url=http://www.politikcity.de/forum/showthread.php?t=2708 DNA" target="_blank">http://www.politikcity.de/forum/showthread.php?t=2708 DNA</a> from a 2,000-year-old burial site in Mongolia has revealed new information about the Xiongnu, a nomadic tribe that once reigned in Central Asia. Researchers in France studied DNA from more than 62 skeletons to reconstruct the history and social organization of a long-forgotten culture. The researchers found that interbreeding between Europeans and Asians occurred much earlier than previously thought. They also found DNA sequences similar to those in present-day Turks, supporting the idea that some of the Turkish people originated in Mongolia. The research also provides glimpses into the Xiongnu culture. Elaborate burials were reserved for the elite members of society, who were often buried with sacrificial animals and humans at the time of burial. And relatives were often buried next to each other. “This is the first time that a complete view of the social organization of an ancient cemetery based on genetic data was obtained,” says Christine Keyser-Tracqui of the Institut de Médecine Légale in Strasbourg, France. “It also helps us understand the history of contacts between the Asiatic and European populations more than 2,000 years ago.” The necropolis, or burial site, was discovered in 1943 by a joint Mongolian-Russian expedition in a region known as the Egyin Gol Valley of Mongolia. Skeletons in the site were well preserved because of the dry, cold climate. The researchers estimated that the site was used from the 3rd century B.C. to the 2nd century A.D. The researchers were able to figure out how various skeletons may have been related by analyzing three different types of DNA. They used mitochondrial DNA, which is inherited only from the mother, Y-chromosome DNA, which is passed from father to son, and autosomal DNA (that is, everything but the X and Y chromosomes), which is inherited from both mother and father. Most scientists had previously thought that people from Asia mixed with Europeans sometime after the 13th century, when Ghengis Khan conquered most of Asia and parts of the Persian Empire. However, Keyser-Tracqui and her coworkers detected DNA sequences from Europeans in the Xiongnu skeletons. “This suggests that interbreeding between the European and Asian people in this part of the world occurred before the rise of the Xiongnu culture,” says Keyser-Tracqui. The oldest section of the burial site contained many double graves. This may reflect the ancient practice of sacrificing and burying a concubine of the deceased along with horses and other animals. This practice, reserved for the more privileged members of society, was apparently abandoned—later sections of burial site revealed no double graves. The most recent sector of the necropolis contained only the remains of related males, a burial grouping that had never been seen before. Skeletons from the most recent graves also contained DNA sequences similar to those in people from present-day Turkey. This supports other studies indicating that Turkish tribes originated at least in part in Mongolia at the end of the Xiongnu period. KAYNAK <a href="redirect.jsp?url=http://www.genomenewsnetwork.org/articles/07_03/ancient.shtml" target="_blank">http://www.genomenewsnetwork.org/articles/07_03/ancient.shtml</a> |
abigicim.. sen hic bir sey anlamiyorsun
hep ayni!
sen sevidigin insani sultanliktan bir cöpcü derecesine düsürürmüsün? |
DARWININ maymunu olmak dahami güzel?
:O)
|
IRKCILIGI KAYNAGI ile GÖSTER!!!
nerede yaziyormus araplara karsi irkcilik yap diye! KENDI Kuran anlayisin ile KANITLA!
|
Ateist Tanri ;-)
Enis, cok sirinsin yaa ;-)
Cogu ne yazik ki yazilarini ciddiye alip, sendeki gizil gücün farkina varamiyor… Ama ben sende sakli olan cevherlerin farkindayim! Inan, cok matraksin yaa! Yine cok güldürdün beni. Senin ve sen yapili (farkli ideolojilere "tapsaniz" da) kisiler sayesende, eglence ve fikra bölümüne ugramaya hic gerek kalmiyor. Eglence kaynakligi yaptigin icin, tesekkürler ;-) Tipki Hitler`in Yahudilere karsi kin beslemedigi gibi, Atatürk`ün ulusculugu benimsemedigi gibi, Tanri da bizlere indirdigi kitabin arkasinda durmuyor. Tanri, Müslümanligi neden benimsesin ki? O sadece onun yaraticisi.... |
abicigim, KAC sefer yazdim, HER seferind
e ayni oyunla SAYISIZ PIS yazilarinla örtbaz etmeye calistin!
yani sucu baskasina savma.. bende sana ayni seyi senin tekrar örtbaz etmen icinmi yazacagim? GET OLAN isine, varsa tabiki :O) kendin ara, bana ne? YOKSA benim enis diye bir SAFSATACIYA bunu her gün anlatmam gerektigini söyeleyen AYETMI var? GÖSTER bakayim bana!! KENDI Kuran anlayisin ile KANITLA!!!! |
Ithamli yazma lütfen!
Sus kelimesi dogru bir yaklasim degildir. Senin yasamin kadar ben bilgiyle doluyum. Ama seni rencide etmiyorum.
Tanrinin varligini sen ne Kuran ile nede baska bir din kitabi ile somut kanilayamazsin o sansin yok, yalnizca hislerin ile aciklamaya calisirsin. Kanit bilime girer ve deneylerin sonucunda olusur kanit ile ortaya konulur. Ama sende o meziyetler bile bir kenara atilmakta. Sen bana Tanrinin varligini somut olarak göstere bilirmisin? Ama ben sana birazcik mantik ve felsefe bilgin olsa Tanrinin insan olmadigi gösterir ve kutsal dini kitaplarin yalnizca insanlar icin var oldugunu aciklarim. Eger ki Tanriyi insan sinifina sokarsan orada Tanrinin dinini ararsin, Tanrilasmaya calisirsin! Tanri kutsal kitaplari yalnizca bu dünyada yasayan biz insanlara sunmustur kendisine degil, cünkü onun dogruluk ve dogru yolu bulma denilen insani bir sorunu yok. O senin sorunundur. |
biz cahilsez, enisde beyin bile yok :O)
iftira attik diyorsun, o zaman kendin iftira atmis oldun ;O)
her zaman okumuyorum diyorsun, o zaman agzini kapada bir sey zannetsinler ablacigim ;O) enis SAFSATASINA birden fazla cogu konuyu anlattik ve kurandan ayetlerle gösterdik. HER seferinde altina üstünü onlarca gereksiz PIS yazilari ile o makaleleri kayip edebilmek icin yazip durdu.. SONRA hani nerede dedi!! bir yazarim iki yazarim.. HERIFIN niyeti dogru olsaydi böyle oyun oynamazdi, adam gibi okurdu ve adam gibi cevap verirdi.. ADAM degilse HERIFLIGINI bilsin ve fazla ötmesin, KUSMU enis? enis gibi SAFSATACILAR sayesinde Kurani inceleme firsati doguyor, Allah"a (c.c.) sükrediyorum bu firsatlar icin :O) onun gibiler icin ayni seyi tekrarlamam! güzel temiz kalpli insanlar icin tekrarlamaya hazirim! VESSELAM |
sen bana olmayan seyin delilini
isterken, görünmeyen Allahin delili var diyorsun....
Du hast den durchblick nicht man.... Allaha DIN yapistirmanin ne kadar sakat ve gercek disi oldugunu anlamis ve kavramis degilsin inan.... senin yaptigin düpedüz safsataliktir.... Benim Allahimin DINi yok.... tekrar ediyorum... Senin ALLAHINI tanimiyorum... yani ich kenn Ihn nicht.. o yüzden DINi varmi yokmu bilemem... sen bana söyleyeceksin... cünkü sen onu taniyorsun ben tanimiyorum ki |
Ben senin ALLAHINI tanimadigim
icin.. yani ondan haberdar olmadigim icin kanitlayamam...
Ben sadece benim ALLAhimin dini olmadigini söyledim... Senin Allahinida sen tanitacaksin ben degil... ich bin doch nicht DU |
abicigim, KANITIN yoksa konusma bana!
len SAFSATACI, KANITIN yoksa neden bos bos konusuyorsun?
Allah vardir ve biridir, Kuran"dan ayetlerle kanitlamak mümkün ve SANA belki on sefer ayni ayetleri yazdim, SONRADA kopyaliyip duruyorsun diyeceksin!!! get lan isine! :O) |
Kocum ben benim ALLAHIMI tanirim
seninkini degil...
O cercevede benim ALLAHIMmin dini yoktur... Senin ALLAHIN ise sana ait bana degil.... onun DINI varmi yokmu beni ilgilendirmez.... cünkü bana degil.. sana Allahlik yapiyor... o halde senin Allahinin DINI varmi yokmu ben bilemem... Anirsen.... kein Bock mehr mich zu wiederholen-..... dann mach doch dein Gott zu eienm Moslem... |
Warum denn... önemli olan niyet
degilmiydi ???
Was nun ??? |
KUranda senin ismin yada onun
bunun hayati yazmaz...
Kuranda her sey yazmaz... Kuran isik tutar... gidecek olan sensin.... Senin dediklerinin hic bir Kuranda yazmaz.... Araplarin hali ise belli... begenen gider onlarla yasar... Ben begenmiyorum onlari... bu benim sahsi görüsümdür... sen nasil Tr yi begenmiyorsan bende sizlerin düsüncelerini ve medeniyet anlisini begenmiyorum... ve bu benim en dogal hakkim |
ABICIGIM halen anlamadin!
sana sus dedikki adam zannetsinler! NEDENMI? Konu seni ilgilendirmiyorda ondan! Sen enisin iddiasini benimsiyorsan O ZAMAN konusabilirsin.. SU ANKI konu farkli.. bunu anladigini düsünüyorum.. ;O)
bu fikirde degilsen baska bir sey demek istiyorsan istedigin yere yazabilirsin, ben bir sey demem ;O) düsünmekte ve yazmakta hürsün tabiki, seni kisitlamak istemem, ama birakta bende karsimdaki o SAFSATACIdan onun KENDI anlayisina göre bir KANIT isteyebileyim! Bu konuyu dagitmazsan memnun olurum :O) Kal saglicakla :O) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:02 Uhr. |