Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

30.04.2005 23:27

Hakem sagolsun...

TR deki Nasrettin Hoca kulübünde artik Fener Sampiyon..... eeeeee parayi veren düdügü calar....

Hakem yasadi

30.04.2005 23:46

enis die spiele ab samsun zählen nur o.T

ohne Text

30.04.2005 23:50

Mein Gott die 7 Minuten

stell dich bitte nicht so an......

Gec kaldim iste....

Ama illada buradaki anlasmalariniz o sekildeyse saygi duyarim......

Selamlar
ENis

30.04.2005 23:58

nein du bist genau 67 min zu spät

das sind startzeiten der türkischen uhrzeit...

daher sehe ich es auch nun dass auch das samsun spiel nicht gezählt wird weil du dort 37 min zu späte getippt hast

die spiele ab fener trabzon zählen

daher sehe ich es auch nun dass auch das samsun spiel nicht gezählt wird weil du dort 37 min zu späte getippt hast

01.05.2005 00:11

hätte ich bloß nichts gesagt :))) o.T.

ohne Text

01.05.2005 03:02

Türk Hakemliginin Miladi CEM PAPILA!!!

:)

Evet arkadaslar, tanistirayim...

Faul yokken serberst atis veren, bu serbest atista aktiv ofsaytten golü veren, Fenere Trabzonlu elle oynamadigi halde serbest atisi veren, Trabzona ise daha bariz el oynamada vermeyen, gole sebep olan pozisyondan daha barizi Fatih Tekkeye verilmeyen ve verilseydi penaltiyla sonuclanacak olan, yanlis ofsayt kararlari veren ve bu hatalarin hepsinde pozisyonlara cok ama cok yakin olan bu hakem TÜRK HAKEMLILIGIN MILADIdir.

Basin parayi, tepe tepe kullanin!

01.05.2005 03:03

Auch dann hätte es nicht gezählt. Bosuna

saatleri yazmiyoruz oraya degil mi?!
:))

kes 01.05.2005 11:23

MACA BAKAMADIM daha :(( aksama ..

yorum yaparim

01.05.2005 13:16

Ayni takim Avrupaya gider ve TR yi

farkli yenilgilerle rezil eder gelir...

Cüüüüünkü Collina gibi hakemler Cem Papaz degilde ondan....

Gercek Hakemle oynansaydi simdi 3 puan Trabzonundu....

Resmen sike yapiliyor hem apacik....

Besiktas macini hatirlayalim... olmayan yerde panalti ve kaleci disari.....

Yahu arkadaslar.... Nasrettin Hoca Liginin sampiyonu Fenerbahce

01.05.2005 13:54

ich weiß yaw o.T.

ohne Text

aliconda 01.05.2005 14:14

:-)

... bugün sondur!

Daha fazla beklemem!

01.05.2005 16:01

Inanmasi gercekten güc...hakem

ve yanhakemin görmedigi pozisyonlarda sirf Fenerli oyuncular ellerini kaldiriyorlar diye ofsayti, elle oynamayi veriyor.

derschwarzemann 01.05.2005 16:08

bizdede yaptilar, ama islerine yaramadi.

gestern hab ich zufällig das spiel geguckt, nicht weil ich gucken wollte, sondern ich war an einem ort wo es gerade lief und konnte so schnell nicht weg.

naja ich dachte ich guck mir ein ein amateurspiel von hier an.
das war wie in der Kreisliga.

"Schiri faul" düüüüüüüüt.
"Schiri hand" düüüüüüüüt.
"Schiri abseits" düüüüüüüüt.

:) typisch fener wie ich es kenne.

Zitat Aziz Yildirim: "maclarin sahada kazanilmadigini ögrendim artik!"

ja haben wir gesehen, gegen uns hast du es auch an den grünen tischen versucht, aber wir haben euch auf dem feld weggefegt.

derschwarzemann 01.05.2005 16:17

Karaoglanlarimiz!

bizim takimdaki oynayan siyahi futbolcular, simdiye dek hep iyi cikti. bildigim ve hatirladigim hepsi süper oyuncu idi.

Les Ferdinand, hic görmedim yada tam olarak hatirlamiyom ama iyi bir oyuncu idi.

Madida, cok basit bir futbolcu tiplemesi diyilebilinir, ama Besiktasta cok is gördü.

Amokachi, benim en cok hayran oldugum Karaoglandi. Vücüt yapisi Boga gibi, Süper suratli, dinamik, ve az cok teknikliydi kendisi. cok sevmistim kendisini.

Pascal Nouma, Besiktaslilarin cogunun unutamayacagi futbolcu, deli dolu yapisiyla hepimizi kendisine hayran birakti. cünkü o bizden biriydi.

Ve en son olarak Carew. Carew Besiktasima cok yakisiyor, biraz agir kaliyormus gibi gözüksede bazn iyi hizlanabiliyor. bence zamanla dahada cok kendine hayran birakacak bizi.

01.05.2005 17:05

les ferdinand

manyak süper oyuncu...

kara kartala gelmis en iyi yabancilardan birisi... kiralik olarak geldi 18 yasindaydi... adam manyak maclar cikardi ama dedigim gibi sadece bir yil kirayabildik... ferdinand daha sonra ingiltere milli takiminda da oynadi.. bundan birkac yil öncede futbolu birakti...

01.05.2005 17:06

enis gencler macida sayilmiyor:-)

oda bir gün önceydi....maci geriye almislar..

yani topu topu 3 macin sayilacak

trabzon, ankara vede gs maci:-)

turkgenc 01.05.2005 20:25

Fußballsendungen

In diesen Beitrag möchte ich etwas über Fussballsendungen sagen:
Egal welchen türkischen Kanal man am Wochenende einschaltet, sieht man in den meisten türkischen Sender, Programme wie Stadyum, Maraton usw..
Leute, das ist doch nicht normal.
In diesen Sendungen, die man Wochenende vor der Fernseher flimmern, diskutieren zahlreich "Experten" über das kurz zuvor endende Spiel.
Stundenlang stellen sie sich in einer Sendung (nicht in Allen) die Frage: ofsayt mi, ofsayt degil mi?
Yahu, das Spiel ist zuende, was interesiert es noch, ob auch z.B. die Karten berechtigt waren.
Vor allen Dingen dauern diese Sendungen etwa so lang wie die eigendliche Partie.
Was mich am meisten stört ist, dass den vierzehn Erstligateams keine Aufmerksamkeit geschenkt wird, wohingegen sie stundenlang über FB, GS, BJK oder Trabzonspor reden.
Die Vereine werden nicht gleichermaßen behandelt. Was meint iht dazu?

kes 01.05.2005 22:18

hast zum teil recht aber..

schaue mir gerade TELELIG an.
würdest du dir denn das spiel sebat-gencler im tv angucken? in der türkei interessieren sich die meisten halt für die 3 bzw. 4 clubs...
aber die könnten z.b. langsam auch die spiele von den abstiegskanditaten live zeigen..

hincal uluc meinte...statt besiktas sollte man ab sofort die spiele von ts zeigen..aber nach der niederlage von gestern wäre es auch nicht mehr soo sinnvoll.

also ich denke mindetens ein spiel der abstiegsgefährdeten teams sollte gezeigt werden.

01.05.2005 23:11

gecen sene neden sizin maclari

gösterdiler...

nasilsa hic sampiyonluga oynamadiniz.....yanibirakin bu laflari....

dekorderleri fenerli besiktasli vede cimbomlular aliyor....gerisi hikaye...kim bakiyorki tirabzonun macina veyada asagidakimaclara.... trt nasilsa veriyor..kackisi bakiyor

01.05.2005 23:12

arkadas sen git bakma

biz bakiyoruz..o kadar....yani istemeyen bakmaz..o kadar...

sonucta bunlar bizi ilgilendiriyor....

02.05.2005 00:03

TAHMIN YARISMASI -> 30. Hafta SONUCLAR

Selam Arkadaslar!

Asagida bu haftanin sonuclari, yarismanin genel Puan durumunu ve katilimi okuyabilirsiniz. Yanlisliklari önlemek icin herkesten kendi Puanini tekrar hesaplasin!

Haftanin sonuçlari:

29 Nisan Cuma 15:30 İstanbul-G.Antep 1:3
29 Nisan Cuma 20:00 C.Rize-Beşiktaş 0:1

30 Nisan Ctesi 16:00 A.Gücü-D.Bakır 4:1
30 Nisan Ctesi 16:00 Kayseri-Denizli 1:0
30 Nisan Ctesi 16:30 Samsun-Sakarya 1:1
30 Nisan Ctesi 19:00 F.Bahçe-Trabzon 2:1

01 Mayıs Pazar 15:30 A.Sebat-G.Birliği 0:5
01 Mayıs Pazar 15:30 Konya-B.Ş.Ankara 2:3
01 Mayıs Pazar 19:00 Malatya-G.Saray 0:1

Bu Hafta:

12 puan: Ibo61
9 puan: kes
8 puan: Arsena, bratpitt, JamesDean
7 puan: aliconda
6 puan: ferhatxtunc
5 puan: airdem
4 puan: AhmetDursun, KorkutEken
2 puan: eniskaya

Toplam:

1. ferhatxtunc: 238 puan
2. Ibo61: 235 puan
3. airdem: 225 puan
4. Arsena: 223 puan
5. KorkutEken: 213 puan
6. AhmetDursun: 212 puan
7. ATA: 189 puan
8. tarik21: 186 puan
9. kes: 171 puan
10. BratPitt: 169 puan
11. aliconda: 163 puan
12. xxSINAN07xx: 162 puan
13. Derbeder80: 159 puan
14. JamesDean: 148 puan
15. eniskaya: 65 puan
16. chicco: 5 puan
-----------------------------------------------------------------
DISQUALIFIZIERT:
UhBarracuda
CK
xxxSexyLoverxxx
BerkkanT
LazOssi
JayKay
BlackFlame
LaSeNoRiTa
shubuo
RyanPhillippe
KlaraSprudel
DELIkaanLIM
Ahmega42
GBaby54
Antoniobanderas
cengaver
newgen

Ortalama (sezon sonunda hesaplanacak, su an sadece kac kez katildigin yaziyor):

AhmetDursun (29) -&gt gefehlt: 29. Woche
airdem (30)
Aliconda (29) -&gt gefehlt: 02. Woche
Arsena (30)
ATA (28) -&gt gefehlt: 29., 30. Woche
BratPitt (30)
Chicco (1) -&gt gefehlt: 30. Woche
Derbeder80 (23) -&gt gefehlt: 12.// 14.// 24., 25.// 27. // 30.Woche
eniskaya (10) -&gt gefehlt: 20., 21.// 29. Woche
ferhatxtunc (30)
Ibo61 (29)
JamesDean (23) -&gt gefehlt: 15. Woche
kes (30)
KorkutEken (29) -&gt gefehlt: 29. Woche
tarik21 (22) -&gt gefehlt: 10.// 14.// 18., 19.// 21., 22.// 30. Woche
xxSINAN07xx (25) -&gt gefehlt: 14.// 28., 29., 30. Woche

Birinci olanlar :

10 x Ibo61
5 x ferhatxtunc
3 x Arsena, KorkutEken , tarik21, xxSINAN07xx
2 x AhmetDursun, airdem, newgen
1 x ATA, Cengaver, Derbeder80, eniskaya, Jaykay, JamesDean, kes

kes 02.05.2005 10:26

orada sende haklisin...

ah brat das fast nur gs fb und bjk fans die dekoder kaufen....*stimmt*

das war nur die meinung von hincal uluc und hab dazu meine eigene meinung geschrieben.

wieso zeigt digitürk überhaupt nur 3 spiele`? wären die nicht in der lage ne konferenz zu machen???
wo die z.b. 3 spiele gleichzeitig der anadolu-teams zeigen`???

02.05.2005 10:41

klar könnte sie es machen aber

sie wollen es nicht.. sie sagen die investion dafür werden wir eh nicht einspielen.... daher werden sie nicht gezeigt..

02.05.2005 12:31

:((( ich konnte nicht ins forum!!!!!!

leute ich konnte meine tips nicht eingeben da ich nicht ins fussballforum hineinkonnte...
das ist echt ein bullshi..
nun auf platz 9:(

02.05.2005 12:33

luciano 3 mac ceza almasi lazim!!!

hakeme tükürdü

kes 02.05.2005 22:07

1.FC KÖLN ZURÜCK IN DER BUNDESLIGA

SUPER!!!!!!!!!!!!!

03.05.2005 00:19

das nächstemal kannst du deine tipps

auch bei airdem kes oder bei mir abgeben wenn du in den forum nicht reinkommst

03.05.2005 00:29

Tebrikler! Könne sich jetzt einen Jahr

lang Erstligisten nennen :PP

03.05.2005 00:46

Futbolculardan inciler :)))

-ALİ GÜNEŞ-
""Fenerbahçe"de oynuyordum. İsveç"te maçımız vardı. Stevic korner kullanıyordu, ben de ön direkteydim. Arka direkte de Ortega vardı. Hocanın taktiğine göre de, ön direkten ben topu uzatacağım, Ortega arka direkte tamamlayacak. Stevic ortaladı, ben uzattım, Ortega da vurdu. Bir baktık gol oldu. Gittim Stevic"e sarıldım, beraber taraftarlara koştuk. Yarım dakika filan gol sevinci yaşadık. Arkamızı bir döndük maç devam ediyor. Top meğer gol olmamış ve yan ağlara gitmiş. Türk taraftarları da hemen gaza geliyor. Taraftar, onları ateşlemek için öyle yapıyoruz sandı. Halbuki biz gol diye sevinmiştik.""

-OSCAR CORDOBA-
""Kolombiya"da oynarken bir lig maçına çıkmıştık. Bizim ülkemize de çok yıldırım düşer. Ben kuzey kaledeydim. Güney kalenin arka tarafına bir yıldırım düştüğünü gördüm ve hemen kendimi yere attım. Yerde sürünerek kaçmaya çalıştım. Maç oynanmaya devam ediyordu. Nereye gideceğimi şaşırdım. Bütün stat bana gülmüştü. Ama korkum boşuna değildi, sahalarda yıldırım yüzünden ölen futbolcular var.""

-VEYSEL CİHAN-
""Kiminle oynadığımızı hatırlamıyorum ama 2-1 mağlup durumdaydık. Bizim takımda oyuncu değişikliği yapıldı ve Alaattin Ağabey oyuna girdi. Skoru önce 2-2 yaptık, sonra da 3-2 oyunu aldık. Üçüncü golü de Alaattin Ağabey atmıştı. Maçtan sonra televizyonlar röportaj yapıyor. Benim önümde Alaattin Ağabeye maçla ilgili görüşlerini soruyorlar. O da (Bu kadar seyirci geldi. Bu atmosferde kazanmak isterdik. Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz) dedi. Ben tabi bunları duyunca şok oldum. Televizyon muhabiri de (Maçı zaten siz kazandınız) filan demedi. Soyunma odasına gidince, (Ağabey niye öyle dedin, biz maçı kazandık. Hem de senin golünle kazandık) dedim. Şaşırma sırası ondaydı. Sonra birlikte galibiyet sevinci yaşadık.""

-SÜREYYA SONER (MALZEMECİ)-
""Schumacher"in Fener"e ilk geldiği seneydi. "Bana ilk golü atana altın saat hediye edeceğim" diye açıklama yapmıştı. Kadıköy"de biz de Fenerbahçe"yle oynuyoruz. Ben de soyunma odasında uyumuşum. Arkadaş geldi, ""Leslie Ferdinand Schumacher"e gol attı"" dedi. Ferdinand, herkesi çalımlayıp golünü atmış. Malzemeci Halil Ağabey, "Süreyya, Ferdinand seni sever, söyle de o saati sen al" dedi. Maç bitince Ferdinand"a söyledim, "Tamam gidin alın saat sizin olsun"" dedi. Fenerbahçe"nin soyunma odasına gittim. Kaptan Oğuz"du, ona saati almaya geldiğimi söyledim. O da "Erkeksen git sen söyle" dedi. Fenerbahçe yenilmiş, onların soyunma odası allak bullak. Herkes birbirine "Senin yüzünden yenildik" diye bağırıyor. Ben de gittim Schumacher"in yanına, işaret edip saati istedim. Elinde krampon vardı, kafama bir geçirdi, bağıra bağıra kovaladılar beni. Ferdinand saati sordu, ben de "Saat yerine krampon getirdim" dedim""

03.05.2005 00:48

Transfer günleri basladi... o.T.

ohne Text

03.05.2005 00:49

BJK Ali Tandoganla anlasti

Ali Tandogan: ""Beşiktaş gibi bir camiaya gitmekten onur duyuyorum. Rıza hoca tarafından istenmek de benim için ayrı bir sevinç kaynağı oldu""

Ilhan Cavcav: ""İki kulüp anlaştık. Bizim sözümüz senettir. Rıza hocayla da görüştük ve Ali Tandoğan’ın sözünü verdik. Biz verdiğimiz sözde dururuz. Gençlerbirliği Kulübü, futbolcularına her zaman en iyi şartları sunmuştur. Başka kulübe giden futbolcuların paralarını alamadığını duyuyoruz. Umarım Ali hem Beşiktaş’ta, hem de milli takımda başarılı olur""

03.05.2005 00:55

FBde transfer görüsmeleri sürüyor...

Yeni sezonda kalesini karsi takimlara kapatmayi düsünen Fenerbahce Yönetimi Pancu ile görüsmelere devam ediyor.

03.05.2005 00:59

TS yeni sezonda derbilerden daha cok

puan cikartmak icin simdiden kollari sivadi.

"Mac basi alacaklarinin üc mislini ödeyecegiz" teklifinde bulunduklari Cem Papila düsünmek icin zaman istedi.

03.05.2005 01:01

GS dan su an transfer haberi cikmadi.

Dedikodulara göre yeni sezonda 100.Yili transfer edip sampiyon olmak istiyorlarmis.

03.05.2005 01:07

Maçlar aynı saatte

Ligde şampiyonluk yarışı bütün heyecanıyla sürerken 31. hafta karşılaşmalarının da programı belli oldu. Zirvenin takipçileri, G.Saray, Trabzonspor ve lider F.Bahçe, maçlarını cumartesi günü aynı saatte oynayacak.

İşte haftanın programı:
7 Mayıs Cumartesi:
16.00 Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor-Çaykur Rizespor (Ankara 19 Mayıs)
19.00 Galatasaray-Ankaragücü (Ali Sami Yen)
19.00 Trabzonspor-Konyaspor (Hüseyin Avni Aker)
19.00 Diyarbakırspor-Fenerbahçe (Diyarbakır Atatürk)
19.00 Gaziantepspor-Kayserispor (Kamil Ocak)
19.00 Sakaryaspor-İstanbulspor (Sakarya Atatürk)
8 Mayıs Pazar:
15.30 Denizlispor-Akçaabat Sebatspor (Denizli Atatürk)
15.30 Gençlerbirliği-Malatyaspor (Ankara 19 Mayıs)
19.00 Beşiktaş-Samnsunspor (BJK İnönü)

ferhatxtunc 03.05.2005 04:06

yanlislik var

hesaplamalarda tamamen yanlis hesaplamisin ... lütfen hepsini yeniden gözden geciriver.

ben benim puanimi ve ibo 61 ve kes sin puanlarini hesapladim

benim puanim 6 deyil ---&gt5 ibo61 12 deyil ---&gt8

kes sin 9 deyil ---&gt7

dedigim gibi en iyisi tamamen yeniden gözden geciriver kardes

kes 03.05.2005 11:14

das denkst auch nur du.... :o)

mit diesem präsidenten..
mit diesem stadion
mit diesen fans..

steigt der fc nicht mehr so leicht ab..
dazu haben wir ja noch poldy löl

unter den ersten 10 wird der fc sicherlich kommen...dafür sorgen auch die sponsoren die ab juni schlange stehen werden :)

kes 03.05.2005 11:14

besiktas gibi 15 oyuncu alacak..

degiller ya :o)

03.05.2005 11:32

ferhat yanlislik yok...

sen bir olayi karistiriyorsun

wenn man den richtigen tendenz und den sieg voraussagt bekommt man 2 punkte also

besiktas hat in rize 1:0 gewonnen und wenn jemand 2:1 getippt hat, bekommt man 2 punkte daher sind die punkte richtig so wie sie sind...

ich glaube du verwechselst die rechnung mit der vom letzten Jahr:-)

03.05.2005 12:04

Haticeye degil, neticeye bak kescigim...

15 transfer yapsaydiniz belki sampiyon olurdunuz :)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:14 Uhr.