![]() |
o.T.
ya rabbim ya,
renkdasim sen cok safsin herhalde, sen burdaki febelilerin hepsinin cok centilmen seviyeli oldugunami inaniyorsun gercekten? maca bakarken eminimki yüzde 90% Besiktasima ne küfürler salamistir. gelip burda ama centilmenlik naralari atiyorlar. ben en azimdan icimde belli disimda, ben böyleyim. yanlisim olduguna inanmiyorum, burda kimseyede hakarette etmedim küfürde. dedigim herseyinde 100% arkasindayim. ben böyleyim. |
o.T.
puahahaha
alismis kudurmustan beterdir derlerdi de inanmazdim :p |
Paparazzi Papst olmus.. onu alsinlar o.T
ohne Text
|
Ben Trabzonsporlu, ayni zamanda Krala
kralin hakkini vermesini ve alsmasini bilenlerdenim....
Olay bu kadar basittir.... |
Enis ... bir etrafina bak ...
Bir secim kürsüsünde degilsin ve politikaci gibi sözler sarf etmen gerekmiyor :-)
O yüzden bu acikca yanlis olan seyleri niye söylüyorsun ??? Nasreddin Hoca senden daha zevkli masallar anlatiyor :-) al" |
Dostum bende fanatizim yok
Iyi oynayan ve hak eden her zaman kazansin isterim......
Kaldiki ben senin hakkinda fazla yorum yapmiyorum... Iyi geceler.. |
Denizli konusunda haksizsin.
Denizli 5. olmus 12. olmus ne fark eder?
Adamlar mantikli düsünüyor. Gayet normal ve profesyonel. Sampiyonlugu alacaklari zaten yok ... bari Kupa"yi alip UEFA"ya katilmak istiyorlar. O kadar haksizmilar? Simdi Havuz sistemini puanlamaya baglasalar anlami degisebilir. Denizli 3 puani almak icin yinede cabalar. al" |
:-) o.T.
ohne Text
|
Her 20 yilda bir....
Yeni yüzyilin ilk unutulmaz maciydi kesinlikle pazar aksamki derbi.
Cok cekismeli, süper goller ve son anda gülen ve aglayan taraf. Besiktas"in da ortak oldugu bu maclar her 15-20 yilda bir oluyor gibi görünüyor. 1974: Besiktas 5 - 4 Fenerbahce (TSYD Kupasi) ------------------------------------------- Dakika 11: 1-0 Dakika 28: 1-1 Dakika 32: Fenerbahcenin bir oyuncusu ikinci sari karttan ihrac edildi Dakika 43: 1-2 Dakika 48: 2-2 Dakika 51: 3-2 Dakika 54: 4-2 Dakika 67: 4-3 Dakika 74: 4-4 Dakika 85: 5-4 1992: Besiktas 4 – 3 Galatasaray (Lig Maci) ------------------------------------------- Dakika 24: 0-1 Dakika 30: 1-1 Dakika 46: 1-2 Dakika 50: 2-2 Dakika 55: 2-3 Dakika 58: 3-3 Dakika 59: Galatasayli bir oyuncu kirmizi kartla ihrac edildi. Oyuncu degistirme hakkini kullanan Galatasayin bir oyuncusu sakatlaninca 9 kisiyle mücadeleye devam etmek zorunda kaldi. Dakika 82: 4-3 ve sampiyonluk. 2005: Fenerbahce 3 - 4 Besiktas (Lig maci) ------------------------------------------ Dakika 27: 0-1 Dakika 34: 1-1 Dakika 45: 1-2 Dakika 67: 2-2 Dakika 76: 2-3 Dakika 83: Besiktasin kalecisi ikinci sari karttan kirmizi kartla ihrac ediliyor. Oyuncu degistirme hakkini kullandigi icin Besiktastan orta saha oyuncusu kaleye geciyor. Dakika 83: 3-3 Dakika 93: 3-4 Bu maclardan haric nefes kesen derbiler varsa ekleyin arkadaslar. |
insallah o.T.
ohne Text
|
bjk-gs macini hic unutmayacam...
yani war damals noch jung ama
o maca canli bakdigimi hatirliyorum. 3 defa öne gecip maci vermisdik hehe :)) |
Cevabini yakinda alirsin :-) o.T.
ohne Text
|
ne sinsiligi?????
kardesim profesyönellik te bunlarda vardir, hangi takim yapmiyor böyle seyleri???
fenerbahce olsaydi yapmazmiydi? ali dedigi gibi biz besinciyiz, gözümüz sampiyonlukta degil birkere, UEFA kupasina katilmak icin tek sansimiz fenerbahceye karsi kazanmak, ve uefa ya katilmak sadece ligi besinci bitirmekten daha büyük bir hedeftir suan. bunun nesi sinsice??? macimi sattik yani? denizli nin arada sirada böyle kötü günleri oluyor ve olacaktir, unutmaki denizli nin kadrosu fenerbahce ninkisi gibi zengin ve starlardan olusan bir kadro degil. adam samsuna karsi ölüm kalim mücadelesi verecek, hafta arasinada sakat veya cezali oyunculari olacakti, maca kadro olusturamayacak. ee tabiki bu fenerbahcenin avantaji olurdu,cünkü yorgun ve kadrosu az bir takima karsi kazanmak daha kolaydir. en azindan persembe günü güzel bir mac izleyecegiz. ben sahsen denizlispor taraftariyim ama iyi olan kazansin diyorum, yeterki centilmenlik olsun macta. umarim ve inanirim ki fenerbahce taraftari besiktasa oldugu gibi bizede centilmen bir davranista bulunur. |
:-)
|
beni kizdirmayin!
ne demek yaa bu japon bayragi, AYIP BE AYIP!!!!
NE DEMEK ANLAT BURADAKILERE NE ANLAMA GELDIGINI JAPON BAYRAGININ, ADAMIN ASABINI BOZMAYIN, Bu tür seylerle gurur duyuyorsan kendinden ozaman burada senin gibilerinin bir isi yok kardesim. sen git ozaman "SÖZDE BESIKTASLI" olanlarin sayfalarinda gururlan. EGERKI GURURLANACAK BIRSEY VARSA! |
das bild auf dein GB stellt schon
solche leute wie dich gut dar!
|
Benmi ???? neyin cevabini
Trabzon yenirmi diyorsun.... olsun iyi oynarsa GS kazansin... olay bu kadar basittir....
Nede olsa Türk Futbolunun kazanmasini isteriz |
Aziz Yıldırım"ın iddiası böyle:
Aziz Yıldırım"ın iddiası böyle: Galatasaray, UEFA"yı tesadüfen aldı
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray’ın UEFA Kupası’nı almasının bir tesadüf olduğunu ileri sürerek, “Çünkü Türk futbolunda altyapı yok. Örneğin Tuncay, 17 yaşında futbola başlıyor, 20 yaşında F.Bahçe’ye geliyor” dedi. KESKE FENERDE TESADÜFEN SAMPIYONLAR LIGI KUPASINI ALSA....... LINK <a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/?h=12028" target="_blank">http://www.nethaber.com/?h=12028</a> |
War auch ein unvergessliches Spiel! o.T.
ohne Text
|
Haftanin karmasi :))
<a href="redirect.jsp?url=http://www.e-kolay.net/fanatik//Futbol/SuperLig/hafkarmasi.asp" target="_blank">http://www.e-kolay.net/fanatik//Futbol/SuperLig/hafkarmasi.asp</a>
|
Sirf öyle söylemedi...
"Bu sene şansızlık mı becerisizlik mi diyeyim; Real Zaragoza"yı eleyip daha üst turlara yükselebilirdik. Tecrübesizdik, ama bunu ileriki senelerde artık söylemeyeceğiz"
Kendilerinin elenmelerinide tesadüf olarak görüyor. :)) |
Ssst, Ali! Kocum!!! Kendine gel...
günlerdir siritip duruyorsun. Ben sana demistim maci izleme diye degil mi!?
Ah Ali ah, neden dinlemedin beni yine?! :)) |
o.T.
fenerlilere sor :D
onlar daha iyi bilirler. |
Demirlek Fenerliymis....
"...Bu arada bir gözlemimi de anlatamadan geçemeyeceğim, hakem Bülent Demirlek ile ilgili. Hani derler ya "rakibi de yendik ,hakemi de" İşte o Hakem: Bülent Demirlek bizim burada Bursada lise öğretmeni. Haftada 2-3 defa işten öğle yemeğine gittiğimiz bir yerimiz var, sahibi samimi dostumdur. Bülent Demirlek"i bir kaç kez orada görmüşlüğüm var. Kasada duran arkadaş, hasta G.Saraylı beni ne zaman görse yorum yaparız. Geçen haftaydı, tam hakemler açıklanmış, ben hesap ödemeye gidince:
"Hocam ,paraya gerek yok,hesaplar bugün patrondanmış" dedi ve hemen ilave etti: "bizim hakemi Fenerbahce - Beşiktaş maçına vermişler" dedi. Doğru mu dedim, o bu maçı pek götüremez. Hocam o önemli değil,bilmezmisin Bülent Demirlek hasta Fenerli. Kaç defa onunla burada tartıştık, adam gizlemiyor ki. "Bak göreceksin,yakacak Beşiktaşı" dedi. Hikmet Sen |
Onun icin sanki simdiye kadar tüm Avrupa
kupalarini müzelerine topladilar..... voll Lustig ist er
|
Trabzon beceriksizligi yüzünden
kaybetti.....
MActan baska neye dersen benzerdi.... vasatin altinda bir macti.... Eminim bu kalitede Fenere karsi zerre kadar iki takiminda sansi yok.... Yeterki Fener Besiktasa karsi maci tekrar etsin |
senin sütün bozukdu yanlis kartal
fazla diyecegim bisey yok sana
sen yoluna ben yoluma !!! |
Gecmis olsun :) o.T.
ohne Text
|
WIR SIND IM FINALE YAAAAAAA
:o)
mondragon war heute genau so gut wie pancu :) |
PANCU CIM BOM LU DEGIL !!!!!!!!!!!!!!!!!
ohne Text
|
Tebrikler o.T.
ohne Text
|
Bunuda son günlerde dinmeyen yildirim
söylüyor:
"Bir maçla tarih yazılmaz" dedi ve devam etti... "G.Saray"ın UEFA"yı kazanması tarih yazmaktır" Was denn nun?!?! :)) |
mac cok sert gecti yaa
adammlar kiran kirana birbirine tekme salladilar, futbolmuydu tekwando muydu anlayamadim.
|
bugün fenerbahce -denizlispor maci
acaba finale kim gider?
otoriteler tabiki fenerbahcenin gidecegini söylüyorlar ama denizlinin her an sürpriz yapabilecegini hesaba koymuyorlar. ÖNEMLI OLAN MAC ZEVKLI GECECEK, VE ÖNEMLI OLAN CENTILMENCE GECECEK VE FUTBOL OYNANACAK, "GÜZEL FUTBOL" |
o.T.
aklini basina al, ne laf ettigine dikkat et.
sen sütün o zaman dünden bozuk.......... |
Gecti bile Trabzon enayiligine doymasin
ohne Text
|
Noramlinda Fener dagirmasi lagzim o.T.
ohne Text
|
Beşiktaşım
Beşiktaşım
hayat sensin dünya sensin herşey sensin gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin bu sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin....... |
kaleci yaz....
<a href="redirect.jsp?url=http://www.forzabesiktas.com/Images/kaleci.jpg" target="_blank">http://www.forzabesiktas.com/Images/kaleci.jpg</a>
|
Arkadas, burasi Besiktas forumu degil!
Tezahüratlari oraya yaz, illa yazmak istiyoran.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:29 Uhr. |