![]() |
Besiktas bayagi formda ve grafigi
yükseliyor......
Trabzonda öyle... Fener su an yine Türkiyenin en iyi kadrosuna sahip.... ama en kalitesiz entrönerine sahip.... Yoksa bu takimin basinda baska bir antröner olsun acayip is yapar |
Deppen. Wettemi yatirdilar :) o.T.
ohne Text
|
Biz bunu hep yapiyoruz :P o.T.
ohne Text
|
Gercekci olmakta fayda var...
3 olma ihtimalimiz her ne kadar olsada, sampiyonluga giden iki takim son 6 haftada 7 puan veya üstü kaybedecegini sanmiyorum dogrusu.
Galatasaray belki, hani Hagi falan sorun olursa. Ansonsten fände ich es echt schade, wenn Besiktas nächste Saison nicht im UEFA mitmischt. Mit Riza hätten wir einiges machen können denke ich. Ama henüz bitmis degil, YARIS DEVAM EDIYOR! |
tebrik ederim
so muss man drauf sein auch wenn man verliert.
es ist nicht das ende der welt. ich persönlich hab jede sekunde des spiels genossen. das spiel war sehr schön.fenerbahceyi de böyle güzel futbol icin kutlarim. |
ja schau dir doch deine löwen an..
die gewinnen nicht mal gegen saarbrücken heeh
|
riza hocalar gibi adamlar lazim memleket
e....
ben bu pankarta cok üzüldüm. gercekten insan kendisini o duruma koyunca gücüne gidebilir insanin... ama o konu kapandi herhalde. INSALLAH LIGIMIZDE BÖYLE GÜZEL MACLAR GÖRÜRÜZ VE TÜM DERBILER INSALLAH BÖYLE DOSTLUK ICINDE BITER! |
Ich habe keine Löwen! :) BAYERN packts!
ohne Text
|
ayip kardesim, belden assagi laflar
olmasin lütfen....
|
Dogru düzgün oku ve DOGRU ANLA !
"sadece Fenerin aleyhine oldugunu savunuyorsun"
NEREDE bunu söylüyorum??? |
Brat bir yukariyi oku!
Benden günah gitti!
|
Zirvalama yine! o.T.
ohne Text
|
:-) o.T.
ohne Text
|
Git kendi taraftarini HIRSIZ diye adlan-
dirana bilen!
Burada maydanoz olma! Sizin asagilik ultraSaban"lariniz daha ne asagilik pankartini gördük! Kimi kandiriyorsun??? |
Git kendi taraftarini HIRSIZ diye adlan-
dirana bilen!
Burada maydanoz olma! Sizin asagilik ultraSaban"lariniz daha ne asagilik pankartini gördük! Kimi kandiriyorsun??? |
o.T.
Az kala burada Riza Calimbaya yapilani kinadigim pisman oluyorum ama bu meselede degmez!
Bence hic hic unutulmasin! Üstüne gidilsin! Kim acti ve belkide kim actirdi o pankarti! Dogrusu bende ne icin actiklarini bilmeseydim. Bunlar ne demek istiyor diye sasirirdim ... Maksatli cok asagilik bence ... olmayacak bir olay. Bu kadar küfüre karsi müdahale et, taraftarlar birlikler "birkac haric" ... kim yaptiysa herseyi berbat et! Nereye cevirirsen cevir cok cok igrenc bir gösteriydi! O pankarti asanlarin en azindan bütün kamuoyu önünde özür dilemesi lazim! Yaziklar olsun onlara! Gitsinler tarihimize bir göz atsinlar ve utansinlar! Böyle yapan istedigi kadar söylesede Fenerbahce"li olamaz. |
sanami soracam?
nicht das du wieder anfängst hier rumzuheulen...
|
tust immer so unschuldig..
aber greifst indirekt jeden an...
das weiss du doch selber oder??? ultrasabanmis? was fällt dir ein so über fangruppen zu reden? habe ich eure fans beleidigt??? oder??? ah mit dir brauche ich ehe nicht zu reden... hast ja ehe deine gelb-blaue kanarienvogel-brille an... |
ich warte :-) o.T.
ohne Text
|
aber "heulen" werde ich bestimmt nicht;)
ohne Text
|
OKUYAMIYORUM silinmis:-) o.T.
ohne Text
|
Sana göndereyim :-) bende hala duruyor o
ohne Text
|
Yakisiyor mu?
burada yazisanlarin cogu okumus insanlar.. ama masallah gercekten cok rezil oluyorsunuz bazen....
neden bu küfürler? neden bu laf atmalar? nerede kaldi seviyeli tartismalar? biliyormusunuz vanhooijdoonk17, aslanterbiyecisine laf atiyorsunuz.. ama kendinize bakin ilk!!! ALICONDA´ya karsi söylenen laflarida kiniyorum!!!!!!!!!!!!!!! Besiktasli adam gibi adam olmali... en basit örnegini Riza Calimbay verdi... iste onu örnek alin... YAZIK BE YAZIK |
Aziz Yildirim
bu insani sev sevme önemli degil, ama hicbirimiz onun ailesine sahsiyetine küfür etme hakki vermiyor... bagirin fenere karsi.. ne güzel marslar yaziliyor... ama direk insanlara olan küfüründe ayiplanmasi gerek!!!!
Fenerbahce hareketleri ile türkiye´ye örnek oldu... bunu unutmamak gerek |
hangi laflari kiniyorsun??? o.T.
ohne Text
|
ja fener kommt ins finale..
dann ist ja besiktas automatisch um uefa cup :)
|
yazilan bircok sey silindi!! o.T.
ohne Text
|
Ne yazdiginin farkinda degilsin galiba
Alicigim.
"Hakem Fenerbahce lehine mi caldi yani??? Alin mesela 51. dakikada Ali Günes denilen zatin yaptigina: Günes bey düserken Selcuku arkasinda oldugunu biliyor ve sol ayagini cekip ve arkaya selcugun gögsüne tabni ilen tekme atiyor. Hakem 5 metre uzakta ve seyrediyor. 55. dakika Tuncay soldan Ali Günesi gecip 16.ya dalacak ve Ali Günes onu arkadan düsürüyor. Tek faul veriyor hakem. 8 dakika uzatmaya niye gittigi umurunuzda degil zaten. Fenerbahce"ye laf ve camur atmaklan olmuyor! Biz hakem yüzünden yenilmedik, yenseydikte hakem yüzünden yenmezdik! Cordoba"nin macin basinda beri yaptigi zamandan calmayi tabiiki görmek istemiyorsunuz. Penalti 100% dogruydu! Cikip Cordoba"nin yaptigina taraftar olarak kizacaginiza cikmis hakeme ne küfürler salliyorsunuzdur! Niye Cordobanin kaleden ve köseye giden Tuncayi takip edip de üstüne saldirdigini sorgulamiyorsunuz? Yoooooo "hakeme ragmen" yeniyorsunuzya masallah yani!" Sirf tek yönlü örnek verdiginden cikardim bunu. Selcuk 22 dakikada Besiktasin kontrasinda Ahmet Dursuna teknik faul yaptigi icin sari kart yemesi gerektigini neden yazmiyorsun mesela? :) Neden 8 dakika uzattigi umrumda degil diyorsun. Fakat bu karari her iki takimi baglayan birsey. :) |
Ne olmus burda yine yaw!? o.T.
ohne Text
|
Insallah. Wenn nicht, dann hoffe ich
noch auf CimBom, dass sie 4 werden :PP
|
Japon Bayragiiiiiiiiiiiiii
azize teyze degil MHKnan Fenerasyonu almayi, paranla bütün dünyayi alsan, kocanin seni öpmesinden kurtulamazsin.
<a href="redirect.jsp?url=http://forum.forzabesiktas.com/" target="_blank">http://forum.forzabesiktas.com/</a> |
zavalli Aliconda o.T.
ohne Text
|
Hemsolar... mac tahminlerin sonucu yokmu
bu hafta.....
Oder seid Ihr noch immer am Feiern.... ??? hehehe |
:) yarin bakarim ben. o.T.
ohne Text
|
Starlarimizi izleyecekler...
“Rakibimiz maç öncesinde sürekli ‘Onlara Alex, Anelka ve Nobre’yi izleteceğiz’ diyordu.
Sağolsunlar Alex’i de, Anelka’yı da gördük. Onlar Pancu’yu, Carew’i, İbrahim Akın’ı, Tümer’i, Koray’ı izlediler mi? Evet, izlediler ve alkışladılar. Bu anlamda Fenerbahçe seyircisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. "Besiktas" |
TAHMIN YARISMASI -> 28. Hafta SONUCLAR
Selam Arkadaslar!
Asagida bu haftanin sonuclari, yarismanin genel Puan durumunu ve katilimi okuyabilirsiniz. Yanlisliklari önlemek icin herkesten kendi Puanini tekrar hesaplasin! Haftanın sonuçları: 15 Nisan 20:00 D.Bakır 0 - 1 Trabzon 16 Nisan 14:30 A.Sebat 1 - 3 G.Saray 16 Nisan 16:00 Samsun 4 - 0 Denizli 16 Nisan 16:00 Konya 2 - 0 Sakarya 16 Nisan 16:30 Kayseri 1 - 1 Malatya 17 Nisan 14:30 A.Gücü 2 - 5 BŞ Ankara 17 Nisan 14:30 İstanbul 1 - 3 G.Birliği 17 Nisan 14:30 Ç.Rize 1 - 1 G.Antep 17 Nisan 19:00 F.Bahçe 3 - 4 Beşiktaş Bu Hafta: 9 puan: airdem, Ibo61 8 puan: ATA, ferhatxtunc, tarik21 6 puan: JamesDean, KorkutEken 5 puan: AhmetDursun, eniskaya 4 puan: aliconda, BratPitt 3 puan: Arsena, Derbeder80, kes Toplam: 1. ferhatxtunc: 226 puan 2. Ibo61: 213 puan 3. airdem: 212 puan 4. Arsena: 210 puan 5. KorkutEken: 209 puan 6. AhmetDursun, ,: 208 puan 7. ATA: 189 puan 8. tarik21: 177 9. xxSINAN07xx: 162 puan 10. newgen: 161 puan 11. BratPitt: 158 puan 12. kes: 155 puan 13. Derbeder80: 153 puan 14. aliconda: 151 puan 15. JamesDean: 135 puan 16. Cengaver: 91 puan 17.eniskaya: 63 puan ----------------------------------------------------------------- DISQUALIFIZIERT: UhBarracuda CK xxxSexyLoverxxx BerkkanT LazOssi JayKay BlackFlame LaSeNoRiTa shubuo RyanPhillippe KlaraSprudel DELIkaanLIM Ahmega42 GBaby54 Antoniobanderas Ortalama (sezon sonunda hesaplanacak, su an sadece kac kez katildigin yaziyor): AhmetDursun (28 airdem (28) Aliconda (27) -> gefehlt: 02. Woche Arsena (28 ATA (28 BratPitt (28) Cengaver (16) -> gefehlt: 04., 05., 06.// 14.// 17., 18.// 20.// 22.,23, 24.// 26., 27., 28. Woche Derbeder80 (23) -> gefehlt: 12.// 14.// 24., 25.// 27. Woche eniskaya (9) -> gefehlt: 20., 21. Woche ferhatxtunc (28) Ibo61 (27) JamesDean (21) -> gefehlt: 15. Woche kes (28) KorkutEken (28) newgen (24) -> gefehlt: 06.// 26., 27., 28. Woche tarik21 (22) -> gefehlt: 10.// 14.// 18., 19.// 21., 22. Woche xxSINAN07xx (25) -> gefehlt: 14., 28. Woche Birinci olanlar : 8 x Ibo61 5 x ferhatxtunc 3 x Arsena, KorkutEken , tarik21, xxSINAN07xx 2 x AhmetDursun, airdem, newgen 1 x ATA, Cengaver, Derbeder80, eniskaya, Jaykay, JamesDean, kes Evet arkadaslar, haftanin tahmin sonuclari böyle. Haftaya yine yarismak üzere… Sevgiler, saygilar... airdem & BratPitt & kes |
nur 3 :-(( JAAA o.T.
ohne Text
|
o.T.
alkislayin ulan .........
|
airrdem habe 5 punkte :)
galatasaray macina 2-0 verdim.... 3-1 bitti 2p
rize-antep macina beraberlik verdim 2p ve ankara spora´da verdim etti 1p yani 5p :) |
o.T.
ach leute, hört doch bitte auf, hier die pseudo moral raushängen zu lassen!
ihr seid total verlogen. ich wette um alles, dass ihr genau den gleichen gedanken gehabt habt! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:31 Uhr. |