![]() |
selam
allahin emrettigi yer tabiki temiz olan yerdir
ama simdi sen temiz yeri hangisi diye sorarsan dötü pis olan yeri dir öbür yerde temiz yeri dir özürdilerim biraz tuhaf anlatim kusura bakma umarim anlatabildim |
sen beni anlamadin
ben dinimi taniyorum ve bu tanidigim dinden dönmem asla birakip yüz cevirmem hatta
benim sag elime gökteki günesi versen sol elimede gökten ayi indirim versen genede bilki ben dinimden asla dönmem |
Serefsiz, Du bist doch krank im Hirn!
|
Würdest du !
Würdest du dein MINI gegen ein SLIP für immer umtauschen und so rumlaufen ???
|
Serefsiz sensin terbiyesiz !!
Burada önünü sallaya sallaya hocalik taslama. Senin ne mal oldugun ortalikta. Bacak arasindan baska bir sey düsünmedigin belli. Serefsizlikle hitap edilecek sahisda ta kendsisin.
Sen git Müslüman olmayi ögrenmeden Adam olmayi ögren daha iyi edersin. |
yasin kac senin??
aslinda tahmin etmeliydim , böyle bi tepki gösteren insanin ne derecede düsünce tarzi oldugu belli oluyor..
1. ben o sahsin sadece bu yazisini göz önüne alarak yazmadim .daha evveldende nasil bi kafasi oldugunu biliyorum. 2. bi insan illaki bazi seylerden sikayetci olabilir ama bunu bütün bi genele hükmedemez. 3. hayir ortacagda yasamiyoruz bunu gördügün icin sevindim(!) biraz daha dikkatli okuyacak olursan böyle bi yaziyi ancak böyle bi devirde yasadigini zanneden birine hitap oldugunu anlardin. 4. eger bu konuda sende o kisiyle tamamen ayni fikirdeysen ona yazdigim cevabi kendi üstünede alabilirsin. ve bide sunu bil sonucta seninde ceddinde basörtüsü takan vardir... 5. anlayabildiysen bu yazdiklarimi ne ala.. anlayamadiysan canin saolsun |
cecenkiz15 i keselim :)
evet ben derimki bu nicki tasiyani kaciralim.sonra ormana götürelim ayilarla iki gün kalsin sonra hapishaneye götürelim garibanlar az bise sevinsinler sonra bill clintonun yanina götürelim adam hastaymis zaten sonra maradonaya götürelim top oynasin biraz sonra istanbula götürelim taksim meydanina yatiralim eger bise kaydiysa geriye verelim kör falcatayi kalan yerlerine dünya artik huzur bulsun sevgi adalet yerini bulsun sevelim sevilelim yesili koruyalim :))
|
serefsiz
ya sen ne kadar serefsiz bir kizsin ya, senin gibi elalemin altina yatip o bar senin bu bar benimmi yapsin kizlar? SEREFSIZ birak dinlerini öngörüldügü gibi yasasinlar sen yapmiyorsun bari onlari rahat birak, sen ve senin gibi serefsizler!!!!!!!!!!!!!!
|
Beyiniz sizden sacinizi örtmenizi
isterse siz hanimlar örtermiydiniz ?
Bey hanimina "xy yarindan itibaren beni seviyorsan sayiyorsan saclarini ört lütfen" Hanim "evet canim cigerim, ne oldu kiskanmaya mi basladin?" Bey hanimina " hmm, evet galiba" Hanim "kiskanmana hic gerek yok, benim tülbentlerim zaten hazir, hemen örterim" Bey hanimina "merci" Arka düsüncesiz ve soru sualsiz bir örtünme. Kavga edenler varmi eslerinle veya arkadaslarinla? |
alakaya maydanoz!
ben o sahis ile kesinlikle ayni fikirde degilim!! yazdiklarinida üstüme alinmadim!!Benim söylemek istedigim, normal bir sekildede anlatabilirsin kendi görüsünü. O sahis eger cahilse ve bazi gercekleri görmek istemiyorsa, ne kadar ve ne sekil anlatirsan anlat, O anlamaz! Bu kadar saldirganliga gerek yok!
|
???
hakkaten cok garipsin.. ya sonucta benim verdigim tepki benim sahsi görüsüm, hem ben böyle demekle adami dedigim gibi yapacak ta degilim heralde yani insan bunun biraz da fantezisel bi cevap oldugunu anlar..
ama yok sen illa bana karsi bi garazin varsa bilemem... :) |
o.T.
garip olan sensin!
öyle yapacaksin demedik bizde! görüsünü dile getirme tarzin hosuma gitmedi, o kadar. bunu anlamak bu kadar zormu??? |
basi örtülülerin yapamadigini sen yap...
bas örtüsü bir namus simgesi degil bilakis allahin emridir cecenkiz, burda basörtüsü kadinin namusundan cok cevresindeki sehvetli bakislara bir engel vesilesidir...sen o kadar dindar kesimi kritize ettigine göre mutlaka bir kötü deneyimin olmus olsa gerek...senin cecen olabiklecegine asla inanmiyorum seni uzun zamandan beri takip ediyorum ve insanlar arasinda sadece münafiklik, infak ve yalan sokan bir yilandan farkin yok...cok ianniyorumki kesin bir misyoner filan olabilirsin...cok problemin vardi sana e-mailimi versdim cesaretz edip vbenimle tartisma ortamina girmedin, cünkü alcaklar, zalimler ve kahpeler asla bir konu hakkinda tartismaya girmezler onlar hep nifak pesindelerdir...kusura bakma ben dindar filan degilim ama senin yazdiklarinda ancak bir kahpenin yazabilecegi türden alcaltici bu dini karalayici cirkin seyler ... senin gibi sirpintilari cok iyi tanirim..haydi bol nifaklar KAHPE NIFAKCI...
|
LOL
Geiler Beitrag !!!!
Ich habe gelacht mein kleiner Mullah, Oh Allah Oh sein gesalbter Prophet Oh Ihr ehrwürdigen kleinen arabischen Märchengestalten mit eurer Kamelschänderlogik Möget ihr gepriesen sein in eurem inzestiösem Leben den nur so kann ich mir einen Palyancox (oder besser gesagt der kleine Mullah Kurde von nebenan ??? ) NE Mutlu Türküm diyene |
Ne mutlu Sakkali $eriatciyim diyene!!!
Du kleiner Bärtiger Bärenbändiger duuuuu.
|
Ja und ????
Du vergisst schnell das die Medien dies nicht so oft anprangern werden !!!!!
Schliesslich waren es weder Europäer noch Yankees !!! Du kannst dir den Arsch aufreissen !!!! Aber solange es die Imperialisten und Islamofaschisten wie dich gibt wird das immer weiter passieren . Ihr schneidet irgendwelchen unschuldigen den Kopp ab und die Bombardieren euch . Ich hoffe ihr macht solange weiter bis es Gillette nicht mehr gibt DER ERZFEIND DES BARTES |
Sevgili CECENKIZ
Sinirlenme,
$eriatci mahluklar gercek yüzleri ciktigi zaman hemen Kurani Elfenerlerini Fa$ist Amerika ama neyapiyor tarafina tutuyorlar. Bu babalari belirsiz $ahislar (türkcesi : Picler) zamaninda Imam Hatiplerde ve Kuran Kurslarinda kücük ya$larda Cinsel tacize ugrami$ ve sonra Beyin amciklamasi gecirmis yaratiklar. Onlarin tek Kurtulu$u inthar etmektir. Hepinizi Yerim |
Ich fand den Beitrag gut !!!
Hart aber wahr und ehrlich !!!
|
böyle sapik sapik yazma
ama gecende mini etek giyen bir kizdan duydum ..ülkücü bir sevgili bulmus kiz bu ülkücü genc illa kiza su türbani takda öyle seviselim diye baski yapiyormus..
ne sapiklar var degilmi dünyada.. birde gecen gün kinoda basörtülü türbanli bir yobaz kiz sakalli bir cocukla düpedüz sevisiyordu o kadar milletin icinde..ama neyseki karanlikdi.. ne varsa bu türbanlilarda var kardes ! |
sen burda espirikcilik oynarken kimbilir
türban takan bacin merdiven diblerinde cami odalarinda hangi afganliya bosnaliya haci hocaya sürdürtüyordur üfletiyordur....
neyseki onlarda müslüman degilmi sürdürsün üfürtttürsün helaldir.. |
sittir killi yobaz döt
aklin basin minide slipde zaten..
|
terbiyesiz senin annende galiba türbanli
yoksa böyle anal manal laflarini kim sana ögretmis olabilirki ? cami hocasimi ?
|
ja finde ich auch
bence bu kizlar türbanlarini saclarindan cikarip dötlerine taksinlar..daha bir sinnvolllllllllllllllll olur gibi ;]
|
kusura bakma
senin yazdiklarina inanmak icin 10 sahit lazim
sen neymissin kiz hepde sanami rasliyor basörtülü sevisen kizlar ben simdiye kadar hic basörtülü kizlarin öyle birsey yaptigni görmedim sadece duydum ama anlatanlar nedense örtütakmayanlar yani okadar cok varsa bana niye raslamiyor ben hep takmayanlarda görüyorum |
VAYBEE
Gefällt es euch die Heuchlerei eurer User ans TAgeslicht zu bringen?
|
cecenkiz nedir?
hani bazen olurya, zor durumda kalmis, eli kolu kesilmis, sesi hiriltili cikan, agzi burnu karismis, yedigi önünde yemedigi arkasinda, insanmi hayvanmi belli olmayan, yani kisacasi "Allah carpmis" dedirten seyler vardirya,, hah iste onlardan bi taneside bu nami diger cecenkiz. :)
|
wie geht das?ich will auch o.T.
ohne Text
|
ich finde Kopftücher ganz praktisch
schützen vor der sonne, vor dem regen, vor Kälte....! Man braucht sich nicht die haare machen......usw
ich kenne keine nachteile |
dann solltest du dir auch eins zulegen!?
aber sorry, ich vergaß... männer brauchen doch sowas nicht. nur frauen haben das glück verschleiert durch´s leben gehen zu können. wie schön, gerecht und fair das leben doch sein kann...
:-) |
manche von uech frauen
wären froh eins trage zu dürfen!:)ist nämlich zu schwer,auf vertikaler ebene, denn die kennen sich besser in der horizontalen aus:)aber leider sind die noch nicht mal in der lage überhaupt frau zu sein:)
anlamazsin ama neyse .... |
30 JAHRE zurück
hey leute,
ich war früher mal öfter hier. nur ich habe leider keine zeit mehr öfter vorbei zu schauen. mir ist aufgefallen, dass ihr euch mächtig mit diesem thema beschäftigt. warum eigentlich? habt ihr keine anderen probleme? kopftuch hin oder her...ist egal. meine mutter trägt ein kopftuch. ich bin ein frei erzogener sunetischer türke. ich glaube an ALLAH und bin überzeugt von meiner religion. nur bin ichnicht überzeugt von dem, was man mir immer vorschreiben will. es gibt einiges, bei denen ich weiß, dass es nie so gewesen sein kann, wie man uns es sagt. kennt ihr das, als eure elter euch immer sagt "yapma...günah" sowas ist falsch. hey ich merk grad, bin vom thema abgewichen. schaut leute, wir sind alle zumindest die meisten hier geboren. in eine welt weit weg von unserer heimat. man wird uns nie 100 % akzeptieren. vor allem die frauen haben es schwer. und wenn sie noch ein kopftuch trägt, weil sie daran wirklich glaubt...! in meiner umgebung gehör ich leider zu einem von 2 türkischen studenten. ich merke, dass unsere nachbarn ihre töchter nicht auf weiterführende schulen schicken wollen. hey überlegt doch mal, wir haben hier einen großen vorteil. eigentlich unsere moslemischen frauen, sie können mit kopfbedeckung in die schulen gehen und studieren (nicht wie in der türkei oder seit neuem in frankreich). wir sollten der wahrheit ins auge sehen und mal schauen, dass wir bildungstechnisch weiter kommen. es gibt leute die kommen sich toll vor weil sie einen realabschluß haben...leute studiert. das ist der einzige weg um zu zeigen, dass ihr auch mit kopftücher was drauf habt. für die deutschen gibt es eins, sie denken, dass frauen mit kopftüchern "dumm" sind. nutzt eure chance und macht was aus eurem leben. das ist es auch was unsere religion uns VORSCHREIBT. macht was aus eurem leben! sonst sind wir immernoch da, wo unsere väter vor 30 jahren waren und kein cm weitergekommen sind! sevgiler G ;-) |
Aha, jetzt habe selbst ich es verstanden
Also da siehste mal, wie "dumm" die Deutschen sind …
Die lassen Frauen mit Kopftüchern an die Uni, weil sie denken, dass diese "dumm" sind. Und in der Türkei weiß man, dass Frauen mit Kopftüchern nicht "dumm" sind, deshalb dürfen sie dort nicht an die Uni. |
weil sonst nicht los ist hier":)
der chat ist voll mit rappern und gangbang teenies und ganze sätze koennen die auch nicht :)
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
all die leute die etwas gegen das kopftuch haben haben eigentlich nur ein problem mit dem islam und nicht mit dem kopftuch selbst den das kopftuch ist symbol des islams wenn 10 frauen kopftücher tragen heist es gleich......
guck mal die muslimen an und ihre schleier..... da wird der islam doch schon gleich verurrteilt weil es leute gibt die nach diesen regeln leben aber wenn 10 frauen mit mützen oder capis oder dergleichen rum laufen sagt kein schwein was mann bemerkt diese noch nicht einmal ich finde das die leute den islam nicht leiden können und nicht das kopftuch mfg ................ |
Bu Devirde Örtünmemi Olur Canim
Acilacaksin fantazilerini büyüteceksin teknoloji ve modernizmi böyle ancak yakaliya biliriz.
Ahhh ahhh bu devirde ciplak modern kimse yok papazlar gibi herkes rahibe beceriyor. Es lebe die modernismus muckieee |
helal olsun
yazini cok begendim
allah senden razi olsun selamlar adanali |
BU CECEN KAHPESI BIR MISYONER....
cecenkiz,
basörtülere karsi bu kadar önyargi ve bilincsizce iftira atmanin tek sebebi kötü bir deneyimin olmasi veyada din düsmani olusun olabilir ama senin gibi kahpeler bu dini kiclarinida yirtsalar karalayamaz, bilakis daha cok tesvik ediyosun müslümanlari senin gibi kahpelerden bu dini korumalari icin... |
modernismus ???
gibts so ein wort überhaupt.
werd erwachsen! |
nö
da hast du einiges falsch verstanden!
|
Ach was,
ich habe Dich schon richtig verstanden.
Hatte mich nur über Deinen Satz "für die deutschen gibts nur eins ..." geärgert. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:48 Uhr. |