![]() |
bizim orda adam fabrikasi var enis:-))
en iyiysi sizin karadenize dogru bir yol almak lazim:-)
senide bizim oralara bekleriz(akdeniz) :-) akdeniz-karedeniz kardestir, sünni kiz alevi erkege helaldir..oder umgekehrt :-) |
istediniz de vermedik mi??
ama hemen kizimizi alip örtecekseniz, eve kapatip orta cagdaki gibi haremlik-selamlik yasatacaksiniz vermeyiz tabii!!
|
Olabilir Karadenizden kopyalamissiniz
muhakkak.... :))))
Bak arkadas..... du kannst es Dir nicht vorstellen wie es mir am Arsch vorbei geht, wer von wo kommt..... Bizim icin önemli olan Müslüman olmasi.... bizim kizlarimiz... gidipte öyle dede falan filan.... Din ypbazlarinin emrine giremez..... Bizim icin önemli olan, Kurandan beslenen bir müslüman olmasi, bizler hic bir Ideolojilere kolay kolay kiz vermeyiz.... Süleymncilara, Erbakancilara.... din yobazlarina.... Aleviligi din yayanlara.... Evet bunlara Kradenizliler kiz vermez....... kizda almaz...... bu böyledir..... Bizim kizlarimiz Sünnü, Hadisci madisci falan filan degillerdir... sadece müslümandirlar..... öyle yobazindanda degil..... ehli bir sekilde. Iste bu bizim standardlara uymayana kiz verme olayi degil..... kizlarimiz baskasiyla evlenmez...... biz kiromuyuzda kiz veriyoruz..... karsilikli ask sevgiyle olur bunlar... biz Karadenizde bu is böyledir..... Dileyen kopyalayip, rahat huzur bulsun... tavsiye edilir |
billige antwort enis o.T.
ohne Text
|
Was soll diese Verallgemeinerung ???
SAnki her karadenizli kiz ve Erkek cok namuslu cok dinine bagli, sanki bütün karadenizli kizlar ve erkekler namussus ve dinsiz... sacmalik yaw... aynisi aleviler, kürtler, cerkezler ve bütün insanlik icin gecerlidir!!!
Genellestirmeyin... yinede kizin kime gidecegi hem kiz ve onun ailesi karar verir!!! Selamlar Fatih |
enis okyonuslari da bir gec
iki tane daha kita var eee onlar dinsiz mi allahsi mi, veya cin tarafina bak ama iyi bak enis.
kisisel ve toplumsal birde dinleri gözünün önünden gecir ve düsünceni yaz :) hemso hemso diye itap ediyorsun ne hemsosu ? |
Bingo!!:-) bu kez dogru konustun iste
ve enise 90 dan bir gol attin:-))
|
Yahu arkadas
birak Okyanusuda....
Sordugum soruya lütfen cevap yaz..... Sen birak beni, ben sadece bir cevap istedim... bu o kadar zormu anlasiliyor...??? |
Oku bir
enis yazmistiki
-------eniskayadan alinti--------- Her kimin icin olursa olsun....Karadenizliler söyle söyler -------------------------------- "KARADENIZLILER ADAM ONLANA KIZ VERIR".... -------------------------------- ----alinti ende----------- Simdi san kacten gol girdi???? |
Hakilisin elbet
bende o yüzden söyle yazmistim
------eniskayadan alinti---------- Eger birisi kendi Ideolojisisni Karadenizliye dayatmaya kalkarsa... kiz yerine havagazi alir.... ve Irakta kiz aramaya yollanir... Her kimin icin olursa olsun....Karadenizliler söyle söyler -------------------------------- "KARADENIZLILER ADAM ONLANA KIZ VERIR".... -------------------------------- ---- alinti ENDE ------ Bende aynisini söylüyorum.... kim kimi severse, onlan evlensin... bu cok acik ve nettir..... PS: Yine sunu veya bunu demek istedin diye yazma, ben ne demek istiyorsam aynisini buraya yaziyorum.... onun disinda bir sey demek diye bir sey olmaz |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:12 Uhr. |