Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Kopftuch (http://localhost/forum/showthread.php?t=4433)

akshalil 16.09.2004 10:52

Anal sex dinen yasakmi??

niye kardes allahin anal sex ile ne alip veremedigi var?
eger cinsel hayat olduysa banal
kann in frage kommen auch anal

nejo 16.09.2004 11:48

es ist eine interpretation...

yani kadinlarinizi tarlaniz gibi kullanin"dan.. anal günah diyor hocalarimiz... ich hab das auch nie so richtig verstanden...

firtina52 16.09.2004 11:59

wieso??

hayirdir rahatsiz olmus gibi bi halin var?? sana bise dedigimi hatirlamiyorum..

16.09.2004 12:23

glaube und verstehe es wie du willst

und ich tue es ebenfalls nach meinem ermessen!

und das solltet ihr euch einfach mal zu herzen nehmen... anstatt einem ständig zu unterstellen das geschriebene nicht verstanden zu haben usw.

er hat in der vergangenheit oft genug geschrieben, dass moslems über alles stehen und es z.b. rechtmäßig war, dass in beslan so viele unschuldige kinder gestorben sind und und... also erzähl mir nichts sondern lese lieber DU mal seine vergangenen beiträge durch anstatt seinen anwalt zu mimen.

alles gute!

lazossi 16.09.2004 13:21

somit hast du mir meine..

bestätigung gegeben dass du diesen TEXT vielleicht verstanden aber nach deinem belieben interpretiert hast beeinflusst von deinen vorherigen eindrücken über ihn.

schreibe deine antworten bezogen auf aktuelle einträge und nicht auf vergangenes.
user die das forum weniger besuchen können dadurch in verlegenheit kommen..

16.09.2004 14:05

verlegenheit? warum das?

ich habe meinen ersten beitrag an ihn auf seine worte in seine (kopierten) beitrag bezogen und dabei bleibe ich auch. hinter jedem volk steht das wort ´muslimisch´ und das ist in diesem fall einfach fehl am platz gewesen... dass es in erster linie menschen sind, waren für mich eher von bedeutung als die religion der sie angehören!

so... und was habe ich nun bestätigt oder falsch verstanden? neyse... egal.

16.09.2004 15:21

yazdiklarini tekrar okursan anlarsin!

wenn du anderer meinung bist und ihre einstellung nicht richtig findest, belehr sie eines besseren statt so was krankes von dir zu geben. yok asacakmis, kesecekmis, gözlerini oyacakmis!
wir leben nicht im mittelalter...

coach01 16.09.2004 16:42

Her ilmihalde yazar yasakligi !

Mesela Kadin ilmihalinde mevcuttur!
Neyse mevzu o degil bu serefisiz *cecenkiz* zirt birt basörtülü kizlara iftira atmaktan vaz gecemedigi icin yaziyorum ona. Kiz ise kendisi takma cüriyetini gösteremeyen birisidir. Yani Korkagin tekidir. Erkek ise kadinlarin hepsinin acik sacik olmasini isteyen bacak arasindan baska bir sey düsünmeyen sapiktir.

coach01 16.09.2004 16:43

Alü

Hocalar sana söyle böyle olacak diye mi anlatacaklar. Güldürme beni. Her seyi hocalardan ögrenmemiz gerekmez ! Kitaplar var !

nejo 16.09.2004 17:12

dann klär mich doch auf wenn

ich es falsch gelesen hab.. das ist die einzige begründung die ich bisher gelesen haben... yok tarla sirf duz bicilirmis o yüzden ters olmazmis...

xxadanalixx 17.09.2004 02:15

anal

anal iliskinin yasak oldugnu bu ayette bildirilir

bakara suresi ayet 222
222-Ey Muhammed! Sana kadınların ay başı halinden de soruyorlar. De ki: O bir eziyettir Onun için ay başı halinde oldukları zaman kadınlardan çekilin ve temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın. İyice temizlendikleri zaman ise Allah"ın EMRETTIGI YERDEN onlara varın, yaklaşın Şüphesiz ki Allah çok tövbe edenleri de sever, çok temizlenenleri de sever

nejo 17.09.2004 09:56

danke

..ist zwar auch wieder nicht so eindeutig.. aber besser als was ich vorher gelesen hatte...

abizettin 17.09.2004 12:46

Allahin emrettigi yer neresi??

Anal sex yasagina iliskin tek ifade:
" Kadinlara arkadan yanasmayin" seklindedir bildigim kadariyla..
was ist aber damit gemeint ist,ist weiter unklar.

1-kadinlara arkadan eindringen yapmayin.egal ob anal oder vaginal
2-kadinlara kalles davranmayin.hinterhältig arkadan yanasip zarar vermeyin :-)

cecenkiz15 17.09.2004 13:03

serefsiz örümcek beyinli yobaz

kadin ilmihaliymis babanmi yazdi o kadin ilmihalini
analci (türkcesi götcü) sapik !!!
kadin ilmihallerinide hep sakalli yobaz serefsizler yazmamismi sanki
genc kizlariniz türban takip merdiven diblerinde anal verirken sen gelmis burda seytani ilmihallerden bahsediyorsun !
serefsiz yobaz !

cecenkiz15 17.09.2004 13:08

allahin popodan penisden ne alakasi var

kurani okuya okuya bu ayeti okuyup anal sex yasak diye hükümmü cikardin aferin SAPIK serefsiz yobaz !
lafa bak allahin emrettigi yerden sex
..sizin bir sex dininiz var galiba.. isiniz gücünüz sexle..tarla sürünmüs ...traktörünüzmü var tarla sürüyorsunz
bu yobaz serefsiz edebsizler bir dini ancak bu kadar rezil kepaze ederler...ya anal oral sexden bunarlar yada cocuklarin arkasindan otomatik ates ederler...
pislik yobazlar

cecenkiz15 17.09.2004 13:09

Türbanli kizlar vaselin tasirlar cantada

bilin bakalim neden ?

nejo 17.09.2004 13:15

lass mich in ruhe..

sen kinliysen.. baskalarini bari rahat birak.. ich teile nicht deine phantasien....

cecenkiz15 17.09.2004 13:20

neresi ilginc ?analci türbancilar mi

yobaz erkekler kücük yastan beri yasaklar konuldugu icin sex komplexleri oldugu icin
kadinlara türban taktirip onlarla anal sex yaparak tatmin olmaya kadinlari bir cesit ezerek piskolojilerini tatmin ediyorlar..
dortmund sehrinde camiden cikan yobazlarlar cami yakinlarinda bulunan bir geneleve gidip ost block kadinlara basörtü taktirip sex yapmak istiyorlarmis..hatta türban takarsa 20 euro daha fazla para teklif ediyorlarmis..
gazetede cikti okumadinmi ?
basörtülü fahiseler cok ragbet görüyor gazete haberine göre..
allah bu serefsiz yobazlari yakinda lanetlesede yahudiler gibi olsalar bu dünya rahatliyacak bebek katili serefsizler...

cecenkiz15 17.09.2004 13:22

malesef fantasi degil

türban bunlar icin bir simge..
pislik yap türban tak görünmesin..
türbani tak alttan ver kimse kuskulanmaz
5 tane erkegin altina yat sonrada evlenmeden önce evlenecek adama ben türban takmak istiyorum diyen kizlar tanidim.. afedersin yillarca fahiselik yapip simdi türban takip mevlüd okumaya gidiyorlar...

cecenkiz15 17.09.2004 13:33

SEREFSIZ YOBAZLAR neden insan keser

<a href="redirect.jsp?url=http://www.ogrish.com/view_attachment.php?id=43361" target="_blank">http://www.ogrish.com/view_attachment.php?id=43361</a>

bu kadar igrenc birsey varmi ?
hani müslüman müslüman yobaz yobazi öldürmezdi
bunlar öldürmüyorlar ..kafalarini kesiyorlar..
sonrada karilarina basörtü takip zina yaptin diye tasliyorlar..
ne büyük serefsizlikdir bu..
yahudilerde bile yok bu zalimlik..

insanlari kesiyorlar bu yobazlar cünkü inandiklari din cok sacma serefsizce bir din
cünkü bu yobaz putperest serefsizler bir gün yahudiler gibi lanetlencekler..
ozaman kücük ciplak cocuklarin arkasindan nasil tekbir getirerek bomba patlatirlar bu serefsizler ögrenecekler...

cecenkiz15 17.09.2004 13:37

önce yobazlikdan kurtul

kafani temizle pisliklerden
herseye yeniden basla ozaman suandaki inandigin dinin aslinda gercek bir din olmadigini gercek dinin yobazlikla alakasi olmadigini anliyacaksin..

nejo 17.09.2004 13:37

bende turban takan ve

dinine düskün namuslu kizlar tanidim... temiz evilige giden ve aile kuran... yani demek istedigim sen iki öyle taniyorsan bende iki böyle taniyorum.. warum diese verallgemeinerung.. warum dieser hass?

cecenkiz15 17.09.2004 13:47

dinine düskünlük ve temiz aile...

bak senide manupile etmisler..
basörtüyü taktinmi dinine düskünmü olunuyor ?
sadece show yapiliyor türbanla..
showdan sonra rahatca alttan pislik yapilabilnir..
yoksa bir kac KILI cuvalin icine sarmakla nasil din düskünlügünün ölcü birimi olurki ?
denk mal logisch !

nejo 17.09.2004 13:49

tamam tamam.. sen kendi düsüncelerinde

kal... bende kendi düsüncelerimde.. ich will dich hier nicht retten oder so.. bitte rette du mich auch nicht.. jedem das seine...

cecenkiz15 17.09.2004 13:51

tamam

ama gözacik ol--herbasörtülü dindar degildir ama her türban takan showcudur..
umarim analsex yapan bir kizla tanismazsin..cünkü analsexi ispatda edemiyorlar...

cecenkiz15 17.09.2004 14:18

tebrikler cok güzel bir fikir

birde camide ilahi zikr ve mevlüd yerine schwimmbadda limuteee söylesinler.. oooooooooo ohh ooh ooou ouu
bu dedigin seyle sence daha azmi anal sex yapilacak sanki hic sanmiyorum..

cecenkiz15 17.09.2004 14:58

simdide bandana ilemi kapatacan???

sizi anlamiyorum cok hokkabazsiniz
kimi kandiriyorsunuz ?
türk kadini atatürkün biraktigi yolda modern olmali...
yani schwimmbadlarda limuteee söyleyip oou ouu tipsy diyip erkeklerle fingirdiyorsunuz yasiniz 38 oluyor kartlasiyorsunuz bakiyorsunuz tren kacicak ...bandana takip mevlüdmü okutacaksiniz ?# yani bir bakima türbanli yobazlarin gencliklerinde yaptiklarini siz sonradan yapip kimi kandiracaksiniz ?
allahim nasil bir dünyada yasiyoruz..türbanli kizlar anal sex yapip kendilerini dindar olarak tanitirlar..erkekleri cuma namazindan cikip adam keserler mücahoidleri kücük cocuklarin arkasindan kalsnikof sikar ve bunlarin kart kadinlarida 40 indan sonra bandana takip tövbe ederler..kirolarda karilarini döverler..
böyle bir dünyada yasadigima halen inanamiyorum..

dilayla52 17.09.2004 15:06

sicher nicht

dann wären es nämlich zu viele bandana-trägerinnen...egal was kopftuchträgerinnen machen, es würde immer anstoss finden...außer sie legen das kopftuch ganz ab... dann haben sie einen großen schritt zur "moderne" gemacht und verdienen es, in ruhe gelassen zu werden...

dilayla52 17.09.2004 15:09

sanane

onlarin dindarligi sana mi?? sanane... istedigini yapsin, hesabini sana verecek diil ya... ne kadar düsündün bu kapalilari sen böyle aman da aman... basimiza hoca kesildin...

xpancaro 17.09.2004 16:21

Die barbarische demokraten töten

Unschuldiege Kinder und Frauen

Bei dem US-Luftangriff auf das Dorf Kurusch wurden in der Nacht zum Freitag nach Angaben von Krankenhausärzte in Falludscha mindestens 55 Iraker getötet und 40 weitere verletzt. Das US-Militär in Bagdad hatte bereits in der Nacht bestätigt, dass es einen «Präzisionsschlag» gegen das Dorf geführt habe. Dabei seien 60 radikale Islamisten aus dem Ausland getötet worden. Die Klinikärzte betonten dagegen, dass unter den Opfern vor allem Frauen, Kinder und Alte seien, aber kein einziger Araber aus dem Ausland.

<a href="redirect.jsp?url=http://www.news.de" target="_blank">http://www.news.de</a>

xpancaro 17.09.2004 16:55

Bir Hindistanli Alman?

Sokaklarinda motosikletine Sarigini sararak süre biliyor bunu gördüm.

O insanlar dislanmiyorda neden bizim kadinlar dislaniyor.

Bana bir alman neden Müslimanlar kadinlarin basini örtüyor diye sormustu güldüm :=))

Bende ona Almanlarin neden 12 yaslarindaki Kizlara tecavüz edib öldürdüklerini sordum adam bagirib cagirmaya basladi.

Kesss lannn dedim seninde almanyaninda demokrasininde icine ederim sesi kesildi.

Bu serefsiz almanlara fazla yüz vermiyeceksin verdinmi üzerine cuvallanirlar.

Bunlarin karilarini becereceksin parasini yiyeceksin sonrada kicina tekmeyi vuracaksin.

Acima yoksa acinacak hale düsersin........

xpancaro 17.09.2004 16:59

helal olsun Moruk hehehehehe

Olum limute deyil Limette kibar ol 38 yasindami Abazalar gec evlenir bana bir Abaza söyle demisti.

Bizim köyde 64 yasinda kiz oglan kiz Nine bile var demisti yani anliyacagin Abaza töresine uyuyor seninkisi hehehehhehehehee

Havuzlarda diskolarda göbek at sonrada pasaportlan gariban ital damat getir Alamanyalara.

Yahuu su icine ettigimin pasaportu ne kadarda deyerliymis yauuuuu

Limeeeteeee hadi prosttt Kirooooo :=))))))))

17.09.2004 17:04

genau...

das mein ich doch auch, benim anlamadigim kopftuch fällt unter die kategorie religion und glauben
yani bir bez parcasi icin- namusu koruyan bir bez parcasi olacak degil herhalde- cok önem veririliyor, ich finds läscherlisch

xpancaro 17.09.2004 17:37

senin icin bir bez parcasi olabilir

bizler o bir bez parcasi icin Kahraman Marasta fransizin anasini kazma sapina oturtmus insanlariz

kes 17.09.2004 17:41

DU BIST RICHTIG DOOF...

ALSO LEUTE WIE DICH SOLLTE MAN(N)...

ok sage lieber nichts mehr :)

xpancaro 17.09.2004 17:41

Alevitische Frauen Teil-2-

Warum sihen die alevitische frauen kein unterhose im sommer ist ihnen zu heis oder seigen die was die am hintern haben??? :=))

Alevi kadinlarini anlamiyorum yazin kilot giymiyorlar neymis bu devirde herseyini gösterecekmissin.

Apo nun cariye leride Dersim li Zaza lardi karnini kasiyarak kameralar karsisinda Güvercinlerine militan dersleri veriyordu.

Yani avrupaliya amerikaliya benzemek modernizimmi.

Medeniyetin bulusunda ilerlemesinde Kilot giymiyen orasi burasi acik secik kadinlarin ne gibi rölü olmustur.

Ne Mutlu Türküm Diyene................

kes 17.09.2004 17:42

bist du anal-sex geil?

frag mal in deinem bekannten kreis..da wird dir bestimmt jemand helfen können.

kes 17.09.2004 17:44

ALLAh cezani verecek.....

hemde cok fena!

ön yargili konusmayi ne kadar seviyormusun ya...

alan menun veren memnun SANA NE???

her seye karisma...

ailen biraz terbiye versin sana...elalemin kizlarina karismaya senin hakkin yok!

kes 17.09.2004 17:46

cecenkiz15 IST EIN FAKE

oder???

also was die hier so schreibt...was anderes könnte es nicht sein

xpancaro 17.09.2004 17:50

Bir Ingiliz Konstantinopolis Uni,sinde

Ve diyorki orda yaptigim Asklari Ingilterede bile yapmadim?

Istanbul demiyorum cünkü Istanbulu Konstantinopolis yaptilar yunan Uni leri Türk unilerinden daha cok namuslu.

Türk kadinini öyle yaptilarki avrupanin her genel evinde calisir duruma getirdiler.

Almanyada genel evlerinde bir tek Yunan bulamazsiniz ama Türk desen alasi?

Para namus seref kalmamis bunu Hürriyet gazteleri Cumhuriyet Gazteleride bir seref mis gibi gösteriyorlar.

O serefsizlerin serefi varmida Televole TC nin pisliklerini isi gösteriyorlar.

Bugün Sütcü Imamlar Saidi Kürdiler Mehmet Akifler kalksa anit kabire tüküreceklerinden eminim.

TC düzeni ve ahlaki sadece onun bunun yaptigini örnek almis bir düzendir.

Bugün TC Uni lerinde dibloma almis cogu doktor mühendis haraclan ve kadin ligini kullanarak dibloma almistirlar.

Insan türkiyede toktora gitmeye bile korkuyor.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:22 Uhr.