![]() |
:o) *schtttt la käs
muahahhahahaa
bu neeeee malatya 4 gencler 4 komm mal endlich wieder aus dem feiern raus :) aber schön nee wenn man "fussball" mit jedem spiel genießt :o))) hab dich nach spielende aufs spielfeld laufen sehen *hehe...aber was um himmels willen sollten deine [molotof]-cocktails :o) |
Hahahaha :)) o.T.
ohne Text
|
OK ama ne sampiyonu olacaklar? :) o.T.
ohne Text
|
Haklisin valla! Fenerbahce sampiyon!! :)
ohne Text
|
Kes, eine Frage:
sen Hakan"a asik misin?
:) Willst du ihm vielleicht ein Heiratsangebot machen? :))) Selam ve saygilarimla PS: Er war gestern gut. Ilk pozisyonu kacirdiginda cok kizmistim ama ona nazaran attigi gol daha güzel oldu! :) |
stimmt ich war nicht detailiert genug :)
Türkiye Süper Lig Sampiyonu C*
VE Türkiye Kupa Sampiyonu C* ama ilk basta gönlümüzün sampiyonu :] |
Türkiye Kupası eşleşmeleri..
Türkiye Kupası 2. kademe kura çekimleri Futbol Federasyonu"nun Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi"nde yapıldı.. Karşılaşmlar 17 Aralık Çarşamba günü, tek maç eleme usulüne göre yapılacak.. İşte, 32 takımın eşleşmeleri...
[03/12/2003-14:40] Futbol Federasyonu"nun Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi"nde gerçekleştirilen kura çekimine, kupada 1. kademede tur atlayan 17 takım ile geçen sezon Birinci Süper Lig"de ilk 15 sırayı alan takımlar olmak üzere toplam 32 takım yer aldı. ura çekimi sonucu Beşiktaş, Kocaelispor"la, Fenerbahçe, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi"yle, Galatasaray da Türk Telekomspor ile eşleşti. Üç takım da maçlarını kendi sahasında oynayacak. Türkiye Kupası 2. kademesinde eşleşmeler şu şekilde oluştu: Beşiktaş – Kocaelispor Elazığspor – Çaykur Rizespor Malatyaspor – B.Belediyespor Samsunspor – Mersin İdmanyurdu Erciyesspor - Bursaspor Konyaspor - Adanaspor Galatasaray – Türk Telekom Antalyaspor - İstanbulspor Akçaabat Sebatspor - Gaziantepspor Gençlerbirliği – Altay Sakaryaspor - Denizlispor Şekerspor - Diyarbakırspor Fenerbahçe – Gaziantep B. Belediye Trabzonspor - Kayserispor Adana Demirspor - Ankaragücü Vestel Manisaspor - Karşıyaka -MAÇLAR 17 ARALIK"TA- Futbolda Türkiye Kupası 2. kademe maçları, 17 Aralık Çarşamba günü, ev sahibi takımın sahasında, tek maçlı eleminasyon sistemine göre yapılacak. Normal sürede eşitlik bozulmazsa ""gümüş gol"" uygulaması yapılacak. Eşitliğin sürmesi durumunda tur atlayacak takımı seri penaltı atışları belirleyecek. |
Das letzte ist ja auch das wichtigste!:)
ohne Text
|
hey bübbchen ;-) super danke !! u. You ?
ohne Text
|
hey kay wie kriegst du denn die Herzchen
hin ;-) will das auch haben :-)
|
schau in dein gb
da ist alles aufgelistet :o)
|
Aynen!!!!!!!!!!!!
Sana katiliyorum...ama bir fenerli olarak Gs`in zaferine seviniyorum!!!
Allah bizede böyle oyunlar nasip etsin! Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! |
yesil beyazzz
Samsunspor 2-1 Akçaabat Sebatspor
İstanbulspor 0-3 Galatasaray Ankaragücü 1-3 Fenerbahçe Çaykur Rizespor 2-0 Bursaspor Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor Malatyaspor 2-1 Gençlerbirliği Denizlispor 1-1 Konyaspor Beşiktaş 4-0 Adanaspor Diyarbakırspor 1-0 Elazığspor |
bende seviniyorum
ama caktirma,,sadece takima,,cünkü onlardan zarar gelmez,,
ama burda birkac gicik taraftarlar var :pPp ,,,az büyük burunlu :o)...hemi futbol konusunda hemide gercek hayatinda *hehe aber gibt es gibt auch ausnahmen ,,,dimi käs :p hoscakal hemsom :o) |
;) o.T.
ohne Text
|
o.T.
Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 2-0
İstanbulspor - Galatasaray 1-2 Ankaragücü - Fenerbahçe 0-2 Çaykur Rizespor - Bursaspor 1-2 Trabzonspor - Gaziantepspor 2-0 Malatyaspor - Gençlerbirliği 2-1 Denizlispor - Konyaspor 2-0 Beşiktaş - Adanaspor 3-0 Diyarbakırspor - Elazığspor 2-0 |
Aslan cimbom ;)
Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 1-3
İstanbulspor - Galatasaray 1-2 Ankaragücü - Fenerbahçe 2-2 Çaykur Rizespor - Bursaspor 2-0 Trabzonspor - Gaziantepspor 3-2 Malatyaspor - Gençlerbirliği 3-3 Denizlispor - Konyaspor 1-1 Beşiktaş - Adanaspor 3-0 Diyarbakırspor - Elazığspor 2-2 |
Airdem abi, sorunu ben cepalayabilirim..
... biraz Ask, Biraz Sevgi ve Birazda Saygi :o)
HAKAN SÜKÜR Gercek bir Kral, Kim Nederse desin, kim neyaparsa yapsin, KIMSE HAKAN SÜKÜR GIBI OLAMAZ!!! ilk Posisyonda Arkadaslarda Kizmisti (Hiyarlar) bende dedim, Gol Atarsa Aslanim Deme Ona dedim, Atti, Yüzüme Bakti, Sonra Bana Aslanim Dedi, bende dedimki HASTIR :o) hahaha affettim Arkadasi!!! er ist einfach genial, Bosuna Dememisler O BIR KRAL diye!!! Buarada MONDRAGON´da Bomba Gibiydi, oda Gercek Bir Aslan :o) BJK´yede Chelsea karsisinda basarilar dilerim!!! Selamlarla & Saygilarla Turkishboy17!!! |
*seviyorum dostlar asigim asik*
hey airdem benimki ask felan degil...hakan süküre olan hayranligim..seit er bei gs ist..war ich ein fan von ihm....
früher war mein zimmer nur mit seinen postern voll... wie gesagt..cimbomun ve milli takimin bu basarisinda...en büyük pay HAKAN SÜKÜRÜN..ne dersen de :) heiraten nein danke ya..bin nix schwul :) |
hey futbol bu..
yok´ya saya felan inmedim
bin doch nicht blöd..vor laufender kamera...rezillik.... ok die molotof waren von mir... hate es selber gemixt :p |
gaziantep.belediye.spor....kolay kura...
feneri artik kesin yenerler :)
|
;) o.T.
ohne Text
|
Haydi Kartal Göster Kendini !!!
Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 2:1
İstanbulspor - Galatasaray 1:1 Ankaragücü - Fenerbahçe 2:1 Çaykur Rizespor - Bursaspor 0:0 Trabzonspor - Gaziantepspor 2:2 Malatyaspor - Gençlerbirliği 3:1 Denizlispor - Konyaspor 2:0 Beşiktaş - Adanaspor 3:0 Diyarbakırspor - Elazığspor 2:1 |
Mükemmel Bir Hakan ile Tanisdim !!!
Hayatimda ilk sefer Hakan Sükürü gördüm..., tek kelime ile mükemmeldi... Biz Besiktasliyiz harbi konusuruz... Adam cok iyidi... cok zevk ile izledim maci ve Hakani... Hakanin yaninda Mondragon cok kritik pozisoyonlar kurtardi...
Galatasaryin galibiyetini kutluyorum, ve gelecek hafta insallah Besiktas Schalkede Ingiliz Chealsea yi devirir... !!! A.D. |
hersey yine ayarlanmis
su tesadüfe bakin 4 büyük takimin macida kendi sahasinda. acik acik bu 4 büyügü finale kadar götürmek istiyor federasyon.
neden deplasmanda oynamiyor sadece bi tanesi ??? kücük takimlarin taraftarlarida büyük takim agirlasin sehrinde, yuh yaa. HARBI BESIKTASLI |
LOL
Haklisin!
Tam Saban!!!! EN IYI Juventus"u yendiniz !!! Bravoooooo! ;-) |
benim tahminler
Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 3:1
İstanbulspor - Galatasaray 2:2 Ankaragücü - Fenerbahçe 2:1 Çaykur Rizespor - Bursaspor 2:1 Trabzonspor - Gaziantepspor 2:1 Malatyaspor - Gençlerbirliği 1:0 Denizlispor - Konyaspor 4:0 Beşiktaş - Adanaspor 5:0 Diyarbakırspor - Elazığspor 3:0 |
seri basi olduklarindan mi acaba??? o.T.
ohne Text
|
Sen sus...siz kimi yendiniz? :-P o.T.
ohne Text
|
*Hust hust*
Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 1-2
İstanbulspor - Galatasaray 0-2 Ankaragücü - Fenerbahçe 2-2 Çaykur Rizespor - Bursaspor 0-1 Trabzonspor - Gaziantepspor 1-3 Malatyaspor - Gençlerbirliği 1-2 Denizlispor - Konyaspor 2-0 Beşiktaş - Adanaspor 3-1 Diyarbakırspor - Elazığspor 2-1 |
o.T.
futbolu tarih yaziyor,
tarihide herzamanki gibi GALATASARAY *kiskananlarcatlasin* |
herkese bol sanslar
Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 2:0
İstanbulspor - Galatasaray 1:1 Ankaragücü - Fenerbahçe 1:3 Çaykur Rizespor - Bursaspor 1:1 Trabzonspor - Gaziantepspor 2:2 Malatyaspor - Gençlerbirliği 1:2 Denizlispor - Konyaspor 2:1 Beşiktaş - Adanaspor 5:0 Diyarbakırspor - Elazığspor 2:0 |
!
iyi mi yaptin saniyorsun?
ceza yedik iste! |
o.T.
Saban diyor herkes ama o bence gercek KRAL...
Helal olsun |
Besiktas - Chelsea Maci Biletini aldim !
Tabiki bir Fanatik Besiktasli olarak gittim sabah Gelsenkirchende hemen Besiktas macina biletimi kapdim... cok heyecanliyim...
Besiktasim Sali Günü görecem ne sansliyim ya bu sene hem inönüde hemde... Almanyada görmüs olacam BJK yi... Mac biletimi 35 Euro ya aldim, Feda olsun Kartala... Hepinizi beklerim hehehe... A.D. |
seri basini demiyor airdem...
mesela...besiktas niye disarda oynamiyor?
aynisi fener ve cimbom icinde gecerli. ben isterdimki..mesela cimbom gitsin nevsehire gitsin orda oynasin.... öyle sehirler hasret futbola. |
sabah sabah benide aradi ahmetdursun....
uykumdan etdi beni..
bende verdim 35€ besiktas icin :) bu benim 5. besiktas macim hehe |
o saban´sa ya siz nesiniz? o.T.
ohne Text
|
...
Samsunspor - Akçaabat Sebatspor :2-1
İstanbulspor - Galatasaray :1-2 Ankaragücü - Fenerbahçe :0-0 Çaykur Rizespor - Bursaspor :2-0 Trabzonspor - Gaziantepspor :1-1 Malatyaspor - Gençlerbirliği :1-2 Denizlispor - Konyaspor :3-1 Beşiktaş - Adanaspor :5-0 Diyarbakırspor - Elazığspor:2-0 |
o.T.
Biletlerin bu sabah 09:00’da satýþa sunulmasýna raðmen binlercesinin þimdiden tükendiði haberi Kulübümüze ulaþtý. Beþiktaþýmýz’ý desteklemek üzere stadyumu dolduracak ve bizleri yalnýz býrakmayacak tüm taraftarlarýmýza þimdiden teþekkür ediyoruz.
(www.besiktasjk.com) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:52 Uhr. |