![]() |
S.Atesin kafasini bir yeremi carpti?
hicmi kuran okumamis bu adam?!
|
o.T.
21:25- Senden önce hiçbir peygamber göndermedik ki, ona şöyle vahyetmiş olmayalım: "Gerçek şu ki benden başka ilâh yoktur. Onun için bana ibadet edin."
26- Böyle iken dediler ki: "Rahmân çocuk edindi." Allah bundan münezzehtir. Doğrusu melekler (Allah"ın çocukları değil.) ikram olunmuş kullardır. 27- Onlar Allah"ın sözünün önüne geçmezler, hep O"nun emriyle hareket ederler. 28- Allah, onların önlerindekini de, arkalarındakini de (yaptıklarını ve yapacaklarını) bilir. Onlar, Allah"ın hoşnud olduğu kimseden başkasına şefaat etmezler. Hepsi de O"nun korkusundan titrerler. 30:7- Onlar, sadece bu dünya hayatının dış yüzünü bilirler. Ahiretten ise onlar hep gafildirler. 8- Kendi içlerinde hiç düşünmediler mi ki, Allah göklerde, yerde ve bu ikisi arasında bulunan her şeyi ancak hak ile ve belirlenmiş bir süre için yaratmıştır? Gerçekten insanların çoğu, Rablerine kavuşmayı inkâr etmektedirler. 9- Onlar, yeryüzünde gezmediler mi ki, kendilerinden öncekilerin sonu nasıl olmuş baksınlar? Onlar, kendilerinden daha güçlüydüler. Toprağı sürmüşler ve onu, bunların imar ettiklerinden daha çok imar etmişlerdi. Onlara da peygamberleri delillerle gelmişlerdi. Demek Allah onlara zulmetmiyordu. Fakat onlar, kendilerine zulmediyorlardı. 10- Sonra o kötülük edenlerin sonu çok kötü oldu. Çünkü onlar, Allah"ın âyetlerini yalan saydılar ve onlarla alay ediyorlardı. 11- Allah yaratmayı ilkin yapar, sonra da çevirir, onu yeniden yapar. Sonra hep döndürülüp O"na götürüleceksiniz. 12- Kıyamet saatinin gelip çattığı gün suçlular, her ümidi keserler. 13- Allah"a ortak koştuklarından, kendilerine şefaat edecekler de bulunmaz. Onlar, o zaman Allah"a koştukları ortakları inkâr ederler. 14- Kıyamet saatinin gelip çattığı gün varya, o gün (inananlarla inanmayanlar) ayrılırlar. 34:23- Allah"ın huzurunda şefaat da fayda vermez. Ancak izin verdiği kimseninki müstesna. Nihayet kalblerinden dehşet giderildiği zaman "Rabbiniz ne buyurdu?" derler. (Şefaat sahipleri de): "Hakkı söyledi" derler. O, her şeyden yüksek ve büyüktür. |
Dogru tespit ama yanlis sonuc
Tespitin dogruda ama sonucun yanlis. Türkiyeyi birlestiren islam dini olsaydi aleviler ile sünniler arasinda bir kere catismalar olmazdi.
Ama bu var: Bizim kimligimiz süphesiz Türk-Islam sentezine dayanan bir kimliktir. Yani türklük önemli islamda. Kürtlerin bir Türk boyu oldugunu acaba kac insan biliyor? Leyla Zana ve imansiz picleri Ismet Inönünün ve Kazim Karabekir gibi Gazi lerin kürt oldugunu biliyorlar mi? Kesin biliyorlar ama onlarin umrunda ne kürtler ne de türkler. Kontürü doldur ve dügmeye bas, lak lak lak ötsünler vatan hainleri. Eski ülkü ocaklari baskanin Alisan Satilmis oldugunu da ve onun kürt oldugunu da cok iyi biliyorlar. Yalniz dedigin gibi: Bunlar dinsiz, imansiz halkimizi anlamayan piclerdir. Saygilarimla |
Türkiye Türklerindir!!!!!!!
Selamlar,
son zamanlarda nerdeyse "Ben Türküm ve Milliyetciyim" dediginiz zaman sizi türk ve yabanci kamuoyunda resmen fasist yahut irkci olarak tanitiyorlar. Bizim AB düdükleri, yani basin biraz türk tarihini tanisaydi Türk Milliyetciliginin batidaki milliyetcilikler gibi bir irk üzerine kurulmus olmadigini alarlardi. Türk nedir? Bir kimligin en kuvvetli unsuru dilidir. Yani sira tarihi ve kültürel baglardir. Simdi bazi sitelerde kürtlere karsi ve Türklere karsi inanilmaz hakaretler okudum ve sok oldum. 1. Türkler ve Kürtler birdir. Birdir dedigim zaman sunu belirtmek isterim. Kültürel acidan farkli degiliz. Kürtlerin de bir Türk boyu oldugunu kiminiz biliyor? Haaaa batililarin yazdiklari kitaplara inanacaksaniz Kürtler ve Türkler ayridir, Türklük aslinda yoktur, Istanbulun adi aslinda Konstantinopolisdir, Türkiyenin dogusu aslinda ermenistandir, Müslümanlik yanlis bir dindir, Hz. Muhammed peygamber degildir, Atatürk bir diktatördü, Ermenileri biz katlettik vs. Ne zaman ki kendi tarihimizi kendi yazdiklarimiz kitaplardan ögrenirsek o zaman refaha kavusuruz. Kürtler ile Türkleri ayirmak cok sacma. Anasini satayim sanki Türkiyede Kürtler ile Türkler ayri yasiyormus gibi, sanki milyonlarca Türkler ile evlenen kürtler yok mus gibi göstermek cabasindalar AB liler ve Türk yandaslari. Kazim Karabekir Kürttü, Ismet Inönüde öyle...Eee ne olmus? onlar hepsi bizim saygi duydugumuz gazilerimizdir. Kürtler ne kadarsa Türkse, Türklerde o kadar Kürt. Hem ayni soydaniz hem de ayni kültürdeniz. Simdi biri gelipde size:"Efendim, Özbekler baska bir halk ve irk ve Türklerde baska bir halk ve irk" dedigi zaman bu ne kadar gercekci bir tavir olur? Hic de gercekci degil cünkü özbeklerde Türk soyundan. Bunu acikca ve gururla söylüyorum: Ben yurtsever bir Türk Milliyetcisiyim ve elhamdülillah müslümanim. bundada utanacak sey yoktur. Ne demek yaaa? Koskoca bir Müslüman ülkeyiz ve müslüman oldugumdan memnunum. Simdi bazen burdaki Türkler almanlar ile konustuklari zaman bunu diyorlar:"Iste Hz. Muhammedin zamaninda havalar cölde sicak oldugu icin domuz eti hemen bozulurmus, onun icin domuz eti yemezlermis. simdi ama buz dolaplari var, onun icin domuz eti yenilir". Kimin ne yedigi umrumda bile degil ama bunu islam dini ile kanitlamak hakarettir ve islami lekeller. Küstahca bir söylemdir bu. Ne demek bu yaaa? Müslüman oldugum icin domuz eti yemiyorum, müslüman oldugum icin cuma namazina gidiyorum. Allah bizi kendimizden iyi tanidigi icin yolundan gidiyorum. Hic kimseyede aciklama getirmek zorunda degilim. Haaa, bide bu var. Atatürkcüyüm ve herseyimle ona bagliyim. Ama bu konudada almanyadaki bazi Türkler cok yanlis savunmalar yapiyor. "Atatürk bir diktatörmüs ama yaptigi iyi seyler de olmus, Atatürk Tü+rkiyeyi batilastirmak ve Avrupalastirmak istemis". Atatürk hic bir zaman bizi batililastirmak istememesi. Türkiyeyi Türklük üzerine kurmus ve dindar bir halk oldugumuz icinde Diyaneti kurmus. "Ne batililasmasi, ne amerikanlasmasi, ne avrupalasmasi? biz maymunmuyuz baskalarini taklit edelim" Atatürkün laflari bu. Onun icin: Dinini, Atalarini, Milletini, Tarihini ve Cumhuriyetimizi savunamayan baskalarina yaltaklanan ve yalvaran insanlar yok olmaya tarihten silinmeye mahkumlardir. Ben Avrupali degilim ve olmak da istemiyorum. Ne liberalim ne de "modern". Türküm ve Müslüman. Milletime, atalarima ve Dinime bagliyim ve bunlar ilerlemem icin her zaman güc ve ilham kaynaklarim olmustur. evet, Türkiye Türklerindir ve hep öyle olacak. |
sana zincir vurmaya gerek yok, cünkü
sen bunu kendin yapiyorsun! ;O)
uydugun, örnek aldigin o kendini bilmez sözde proflar varya. onlara selam söyle :O) Inkari birakmayanlar cayir cayir yanacakmis! Bize misyonerlerin kaynaklarina bagli olan insanlardan bahsetme!!! |
Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti halkinindir
, daha dogrusu Allahu Tealadan emanet almislar bizimkiler ;O)
Türkiyede 70den fazla millet yasamakte ve hepsinin vatanidir! |
Islamin neresinde Irkcilik var?
Bir aciklasana lütfen!
|
Laiklik bize insan haklarini getiremediy
se 80 yildir, o zaman birde avrupayla deneyelim! Oraya üye olma cabalari bize gercek demokrasiyi getircekse o zaman bu yolda yürümekte hic bir zarar yok.. YOKSA SEN ARABAYA GAVUR ICADI DIYE BINMIYORMUSUN?
|
bazi insanlar
ynö nün 40 yilda kaptigini 5 yilda hafizasina yerlestirmistir.
was ist das für ein maßstab? |
bukadar biliyorum diye horozlanan
bir adam gelmis bak tefsire diyor? yukaridaki yazinda niye ayni seyi yazmadin?
ben yazmistim bunlar seni asar diye. |
sacmalama gerzek
ynö nün ne kadar yazilari var ise sen zirt pirt o yazilari buraya kopyalayabiliyor isen, peygamberin bu konuda da gereken düsünceleri vardir.
senin gibi gerzek bunlari kavriyamaz. takintisi olan bir sakatin ortaya cikaracagi baska birsey yoktur. kendi öz tarihini inkar edecek kadar alcak. |
insan kendi inandigi ve yasadigi
seyi inkar edipte tekrar yine yasar mi?
bunu yapan kisi nasil bir kisilige sahip olabilir? |
politikayi sünnetullahtan cikarmakmi?!
hani islam dünya düzenini anlatiyordu.. yok bütün kainatin.. simdi politikayi sünnetullahtan cikartmakmi istiyorsun?
aradaki farki unutma! onlarin ayirmak istedigi KILISE idi. Müslümanlarda katolik kilise gibi, milleti kandiran dogru incili saklayan, bir sistem yok. Bunu yeni cikan bazi dis kaynakli insanlar yapmak istiyor! |
Schrot olan sensin hhehehehehe
bir uni okumussun diye kendini birsey saniyorsun kim bilir uni nin schrotlarindansindir hehehehehhehee
|
senin yazdiklarinin aynisini capulcular
da diyor yani yumusak dilde irkcilik ben irkciligin hertürlüsüne karsiyim
ne pkk yi nede pukakayi bölgemize soktuk sizin bazilariniz bütün hakkarileri bütün diyarbekirleri pkk li bölücü görmenizden dolayi cogu o bölge insanini kendinizden sovuttunuz her dogulu Türkiyenin bölünmesini istemez yada bölücüde deyildir yani bu parolalarlarn Türkiye Türklerindir yada ne mutlu türküm diye sözlerlen hic bir yere varamayiz Sunni Kürtler oldukca Türkiye bölünmez yapilan son secimlerdede pekaka gibi örgütlere en son tokati vurmustur dogulular bütün dünya birlesiyor bizlerede sinir cekiyorlar bu olmaz emperyalizme dünya sömürgeciligine tokati vuraqcak olan tek ülke Türkiye oldugunuda biliyorum bunun icinde Türkiyenin arkasindayim bölünmez bütünlügünü herzaman korurum neyse cenem gine fazla acildi baska islerim var bu konu fazla derin |
Onur Air Hakkinda Ne Düsünüyorsunuz
Ikide bir alman tv sinde Onur Airin ucaklarinin iyi olmadigini söylüyorlar.
Ben o sirketlen uctum fena sayilmaz? Bazi ucaklari biraz eski ama teknik olarak ucuyorlar. Bence Almanya bu firmaya para akmasini istemiyor bu firmanin yolcularini alman firmalari tasiyip ceplerini doldurtacaklar. Yani barbar avrupa gine iki yüzlü davraniyor kendinini herzaman iyi görüyor baskasini kücümsüyor. |
Sunni Dogu Hareketi-2-
Capulcu elebasini koruyan cocuk katili Bati ve barbar demokrasileri gine iki yüzlülük yapti.
O asaglik terör örgütü elebasini öyle lüx yerde deyilde Ahirda yargilamaliydi Türkiye. Senelerce Terörist yetistiren bati gelmis barbar adaletini dünyaya iyi göstermeye calisiyor. Bati herzamanki gibi ayni bati vahsi ve kalles bir capulcu parcasi ve onun artiklari Dogu lulari temsil edemez. Burda 6 seneden beri uyarilarda bulunduk Sunni ler o bölgede oldukca o serefsizlerin kafasina kafasina vuracagiz. 1.2 yüzbin kisi arkasina takarak sokaklarda schow yapmasinlar. Onlarin kürdistani varsa Zaza larinda Yarin Zazakistani vardir. SEg Saiddi ikide bir agizlarina alarak o hareketi sanki pkk hareketi göstermek istiyen serefsizlere sunu sormak istiyorum. Seh Said kim siz kim sizler dinsiz kitabsiz avrupa kirintilarisiniz Seh Saidde bir Türkiyelidir. O vatanin bölünmesi icin ayaklanma yapmamistir sadece Dini olaylardir. Birde seh saidd kürt deyil Zaza dir bunuda galiba kafalarindan gecirmemisler Capulcu koministler. Kominizim batti gitti sizlerde batti gittiniz simdide demokratik oldunuz. |
apo yu besliyenler Bati
ülkeleri deyillermi onlarda terörist deyillermi simdi?
|
Kırgızistan Mücahitleri Ayaklandi.
Son zamanda tüm dünyada barbar bati ve barbar Demokrasilerine karsi yürüyüsler ve isyanlar emperyalistleri korkutmaya basladi.
"ZULME" İSYAN Kırgızistan Devlet Başkanı Akayev yönetiminin halk ayaklanması soncu devrilmesinden sonra, dün de Türk Cumhuriyetlerinin nüfus bakımından en büyüğü olan Özbekistan"dan gelen ayaklanma ve çatışma haberleri bir anda gözleri bu ülkeye çevirdi. Özbekistan"ın doğusundaki 340 bin nüfuslu Andican şehrinde, İslâmi akımlara destek verdikleri gerekçesiyle 23 işadamının hapis cezalarına çarptırılması, şehirde infiale ve ayaklanmaya sebep oldu. Kararı protesto eden binlerce kişi sokaklara dökülürken, bazı silahlı kişiler ise cezaevine girerek 3 bin tutukluyu serbest bıraktı. Serbest bırakılanlar arasında hapse çarptırılan 23 işadamı da bulunuyor. Bu işadamlarından Abduvosid Egomov, amaçlarının yönetimi devirmek olmadığını, sadece ekonomik özgürlük istediklerini söyledi. Egomov, mahkemeye karşı hükümeti devirmeyi istemediklerini sadece ekonomik özgürlük talep ettiklerini kaydetti. Egomov, ordunun kendilerine baskın düzenlemesi halinde ise "Şimdi yaşadığımız gibi yaşamak yerine ölmeye hazırız" şeklinde konuştu. Yargılananlardan birinin kardeşi Valiyan Atakhonyonov ise yaptığı açıklamada, Andican"da yönetim binası önünde binlerce kişinin eylem yaptığını söyledi. Atakhonyonov, eylemcilerin daha fazla iş, bölgesel ve ulusal ekonominin iyileştirilmesi gibi ekonomik taleplerde bulunduklarını açıkladı. 20 ÖLÜ, 10 REHİN Çatışmalarda 20 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi de yaralandı. Olaylar nedeniyle polis ve asker kente giden bütün yolları kapattı, şehre giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı. Kentteki bazı binaların ateşe verildiği, 10 kadar polisin de rehin alındığı bildirildi. Özbek yetkililer, polislerin serbest bırakılmasını sağlamak için silahlı kişilerle günboyunca görüşmelerde bulundu. Özbekistan Devlet Başkanı İslâm Kerimov ve bazı yetkililer, Andican"a gitti. Özbekistan dışişleri bakanlığı sözcüsü, Andican"daki durumun kontrol altına alındığı ve bütün hükümet binalarının denetimleri altında olduğunu bildirdi. KAZAKİSTAN SINIRI KAPATILDI Özbek hükümeti, yabancı televizyonların yayın yapmasını engellerken, şehrin telefonları da kesildiği için Andican"dan sağlıklı bilgi alınamıyor. Özbekistan, Kazakistan ile sınırını kapattı. Kırgızistan da Özbekistan"dan topraklarına girişleri yasakladı. Bu arada, başkent Taşkent"te, İsrail Büyükelçiliği önünde dur ihtarına uymayan şüpheli bir kişi vurularak öldürüldü haberlerinin ise doğru olmadığı bildirildi. Rus haber ajansı Interfax Fergana Vadisi"nde bulunan 340 bin nüfuslu Andican vilayetinde olayların devam ettiği ve sokaklarda protesto gösterileri yapan göstericilerin Kerimov"un istifasını istediği kaydedildi. <a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=9708" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=9708</a> |
okuma yazmasida yok...
zavalli adam iste.... LAGA LUGA konusuyor. yani....
ISTE DIN O ADAMIN ANLATTIGI sekilde... Orijinaline en yakin o ve onun gibilerin anlattigi DINDIR... Senin Hocalarin resmen KARA HOCADIRLAR..... hemde simsiyah |
Yasar Hocanin hic bir yaztisini kopyalma
dimki simdiye kadar...
Sacede onunda ve Islam Aleminin en büyük DIN uzmani olan Süleyman Hocanin yazilarini kopyaladimki... kimse uydurma falan filan demesin diye.... Sahih hadiler.. saaadece 16 tane ortak bildiriyle kabul edildi... digerleri cok cok süpheli |
Cevap versen yahu... kim seni sey ettiki
sunu yada bunu yapacaksin diye ???
Senin DININde zorlama varmi ??? |
Haklisin onu anlayacak BEYIN sende
olmadigi icin öyle konusuyorsun...
Haaaa birde Misyonerlerin basarili oldugu insanlar KARA HOCA talabeleridir.... Bizler gibi, gercek anlamda 40 yil 60 yil Uni nazeretinde tahsil yapmis Proflardan ders alanlar, degil.... Denk mal darüber nach.... Acaba bir Süleyman Atesin ögrencisimi DIN degistiriyor... yoksa köylerde yalan SAFSATA DINIYle beslenelermi dinlerini degistiriyor ????? Senin DININI desgistirme riskin benden ,milyon kat daha yüksektir |
Bir isim ver.......
asaleti... kariyeri... DINI bilgisi ne durumda... ne kadar taniniyor ne kadar insanlar tarafindan degerli bulunuyor.... bir acikla lütfen....
1 Name reicht |
Istersen Tefsiri kopyalayim sana
Bende cesit cesit Tefsirler Online yani Digital olarak var...
Istersen sana bir Elmalili Hamdi Yazirin Tefsirini, bu Sure icin, kopyalayim sana.... Kabul edermisin o zaman ???? |
Nerden cikti bu Sünnicilik Siicilik fala
filan.... woher kommt das ganze...
Wer hat diese Erfunden..... Neden Resül äyöe bir SAFSATAci degildide.. insanlar sonradan kendilerine göre DIN cikardilar... Herkes Müslüamnim diyor... ama herkeste kendi seysine göre yasiyor.... Eeeeeee Kuran nerde kandi... resmen MÜZEDE kaldi |
Sünnetullah baska Politika baska
karistirdin yine... ne alakasi var... Mutter Naturun Politikayla... eher mit Wissenschaft
|
haben und nicht haben das ist hier die
Frage
|
HEr kimki devlete karsi silahli
saldiri baslatir..... kesin ölümle cezalandirilmalidir....
Begenmedigin sistem varsa... o zaman gel gec basa adam gibi Demokratik sekilde düzel.... Cehalete tahammülümüz yada affimiz yok..... |
Cok dogru... ama benden baska bunu
anlayan yoktur bu Forumda...
olaylar kapasite ve ENGIN Kültürel bilgi ister.... |
THY yi neden yasaklamadilar ???
ama kesin Politik boyutu olduguda acikca ortadadir
|
Besser gesagt.. Kirgizistan KAFIRLERI
ayaklandi.....
Ne demek devlete karsi silahli saldir... Bunlar hep serefsiz KARA HOCALARDAN cikiyor.... Topu SATANISTTIR bu KARA HOCALRIN...... |
Resüle Safaatci diyenleri yalanla.. Ayet
Ahkaf Suresi
9- Ey Muhammed! De ki: "Ben Peygamberlerin ilki değilim. Bana ve size ne yapılacağını da bilmem. Ben ancak bana vahyedilene tabi oluyorum. Ben ancak apaçık bir uyarıcıyım. "De ki: Ben türedi bir elçi değilim. Bana ve size ne yapılacağını da bilmem. Ben sadece bana vahyedilene uyuyorum ve ben apaçık bir uyancıdan başka bir şey değilim" ----------------------------------------- Yahu gelecegini bilemyen Resül bile.. nasil olurda Sefaatci yapilir...... Yahu HZ: Muhammedin DINI resmen bambaska DINmis yahu..... Bu ne serefsizlik ne Cehalet yahu...... kalkip kendinin ne olacagini bilmeyen bir Resüle bile bu kadar iftira ve SAFSATA eklemek..... Allah resmen insanligi bu manyakliklari yüzünden uzun zaman cezalandiracaktir..... cünkü ebedi azap yoktur Allah katinda.... Mesela Zümer 44- De ki: "Bütün şefaat Allah"ındır. Göklerin ve yerin mülkü O"nundur. Sonra hep döndürülüp O"na götürüleceksiniz." TÜM SEFAAT ALLAHINDIR...... artik gecin su yada bunun Sefaat edecegini...... bazi ALLAHSIZLAR gidip MEZARLADAN bile medez umuyorlar..... HZ. MUHAMMEDDEN MEDET UMMAK ALLAH SIRKTIR..... resmen SIRKTIR....... Sen medeti Allahtan arayacaksin..... Aliden Veliden yada Resüllerden degil... ------------------------------------------- Hatta bari müfessirlere göre... tabi bu bir görüstür kesinlikle Kurandaki SAHIH DIN anlayisiyla karistirlmamali... Gün gelecek Allah tüm kaiinati ortadan kaldirip seslenecek.... Benden bsaka Ilah varmidir... benden bsaka bu kaiinati yaratacak varmidir.... diye Yüce Rabbimiz seslenecek... Ve kaiinati yeniden kuracak.... Düsünün bizim anlayisimizlka her seyi ortadan kaldirip... bosluga seslenmek.... benden baska Ilah varmi dye seslenmek.... bunun MECAZI anlamini idrak edebiliyormusunuz ?????? Bazen geleceri yildizlarain ENGIN bosluklarina bakip bir yaraticinin bir gücün o UCSUZ BUCAKSIZ TEKIN gücünü Kuderetini rahmaniyetini hissedibiliyormusuz ????? Iste Allah budur.... her an ve her yerde görünmekte..... bir agac bile Milyarlarca kitap tutacak kadar Allahi anlatiyor.... ama gercek anlamda bu ERDEME erenler cok cok azdir... Bunu Kuranda Ayetle belirtiyor... yani gercek anlamda Allahi taniyanlar Kullarim arasinda azdir deniyor... O yüzden DOGRULUK DÜRÜSTLÜK... hyatin ve ISLAMIN ILK sartidirki... ancak DOGRU KAREKTERE SAHIP OLAN KISI... ancak Kurandaki ALLAHI Objektiv bir sekilde idrak edebilir Allahin... yani kurandaki HZ: Muhammedin Allahinin Rahmeti... üzerinize olsun.... Insanlarin kafasindaki SAFSATA ALLAHTAN medet umanlar ASLA HUZURA eremezler.... Selamlar, Sevgiler ENis |
Du bist doch nicht mehr ernst zu nehmen!
Du bist schon ein seltsamer Vogel und sehr widersprüchlicher Zeitgenosse...aus dir werde ich nicht schlau und will es auch nicht werden! Entweder bist Du ein politisches Chamälon, ein Wendehals oder als was man dich auch immer bezeichnen könnte! Wenn ich ich deine üblen Pamphlete bzgl. des Armenien-Thema"s oder Mischehen lese, bekomme ich das Grausen; denn Du unterscheidest dich mit deinem rassentrennenden Gedankengut nicht ein bißchen von der Südafrikanischen Apartheidspolitik der Vergangenheit! Du hast dich nicht doch gegen Mischehen ausgesprochen! Hm?!
Du schreibst hier, das Du angeblich nichts gegen das Zusammenleben mit Kurden und anderen Etnien in der Türkei hättest. Und warum machst Du bei dem Armenieschen-Thema einen pauschal Rundumschlag gegen alle Armenier? Warum stellst diese unverschämte Frage in meinem GB mir gegenüber? Ich rezitiere Buchstabengetreu: Cimbomyilmaz an HenryMiller: "Ach übrigens, du hast Turanyuecels Frage nicht beantwortet. Was bist du nun ermeni, kürt yada pic? du scheust dich wohl diese frage zu beantworten:-)" Henry an Cimbomyilmaz: Ahlaksiz terbiyesiz herif benim anam belli, benim babam belli! Ben kökünden türküm! Ermeni, Kürt, Alevi vs. vs olsamda senin icin sorun mu olacakti? Afferdersin götüne mi batardi?`Wenn es so wäre, Du Dumpfbacke, hätte ich kein Problem damit! Ama bu mu senin anlatdin vatanlik, milliyetcilik? Bu mu senin bahsetdin insanlik, kardeslik ve dostluk vs. vs.? Dein Worte sind Worthülsen! Senin türklüne aciyorum! Arme Türkei! Solche Menschen wie Du, mit solchen gefährlichen Gedanken, sind es, die unser Land, unser Volk spalten und trennen wollen! Du bist kein Patriot, Du bist ein verblendeter, blinder National-Ereiferer! Kurzum: ein Pseudo-Türke!!! Ein wahrer Türke spaltet und unterscheidet nicht zwischen Abstammung! Ne mutlu türküm diyene!...ob Kurde, Türkmene, Armenier, Kaukase, Tscherkese, Alevit, Sunnit, Jude, Christ etc., wir sind ein Volk, was unter dieser türkischen Flagge lebt! Nur Idioten und Landesverräter, die immer wieder daraus eine Religions-und Rassenfrage machen, sind die jenigen die unser Land und unser Volk spalten! Böyle insanlar benim icin vatanhainler"dir! Und für solche Landesverräter sollte man wieder den Strick einführen! |
said-i kurdi kürttür ve nur risaleleri
sacmaliktir. Ben yazmaktan biktim sen okumaktan bikmadin mi? NUH dersin ama peygamber demezsin. Senin zihniyetin böyle. Kuzey Irak ya da baska bir tabirle güney kurdistan dediginiz bölgede de sünni kürtler ayaklaniyorlar. onlara nasil davranilmali. Hatta Diyarbakir"a göz dikiyorlar örnegin. ne yapilmali kermanji hal böyle olursa?
|
Islam"da irkcilik yok ama senin
hak dedigin tabir mechul sünni mezhep imamlarinin yazilarini bir arastir bakalim, görürsün o zaman neresinde irkciligin oldugunu. Hadi arastir bakalim. ve yaz sonrada bir de ben yazarim taliban
|
Henry Millers Faschistenverständis!!!
Aha,
für leute wie mich sollte man also den strick einführen. Das ist also dein Demokratieverständnis und die Menschenrechte, von denen du immer schreibst lieber Henry Miller. Nur, weil dir meine Meinung nicht passt, willst du mich am Strick sehen. Mich würde es mal interessieren, ob du auch für Apo die Todesstrafe willst. Aber nein doch! Der Terroristenführer Apo hat ja Menschenrechte und sowas. Soweit ist es also gekommen, dass man in der Türkei "vatanperver insanlari" hängen will aber Mörder, Diebe und Terroristen von den Menschenrechten profitieren lässt. Ich habe nicht ein schlechtes Wort über Kurden geschrieben. Ben diyorum ki"Türkler ve Kürtler birdir" und ihr versteht "Kürtler bizim düsmanimiz". Sag mal gehts noch? Oglum Henry sen Türk olsan ne eder, Türk olmazsan ne eder? Sonunda Türk kimligi üzerine kurulmus cumhuriyete karsi degilmisin? Türkiyeye karsi olan dayatmalar Türkiye icerisinde yeni milliyetci bir reaksiyonu körüklüyor ve bu iyidir. Allaha sükürler yavas yavas kim oldugumuzu ögreniyoruz ve Türk kendine dönüyor. Ama sizin gibi liboslar ve AB hayranlarinizin beyinlerini yikamislar demokrasi hikayeleri ile. Demokrasi sanki iyi bir idare sekli mi? Fikir üreten ve aydin olan insanlar demokratik dedikleri sistemide sorgularlar. Acaba Demokrasi, yani cogulcu demokrasi Türkiyeye yariyor mu yoksa simdi oldugu gibi zarar mi veriyor? Hadi cevap verin yada sen ver Henry Miller. Birazcik elestiri kabiliyetin var ise Demokratik Sistemide sorgulamak zorundasin. |
Kurandan kimin sefaat edebilecegine
dahir bir kac ayet, bunlari inkar ediyormusun yoksa?
Isra:79 Gecenin bir kısmında da sadece sana mahsus bir nafile olmak üzere uykudan kalk, Kur"ân ile teheccüd namazı kıl, Rabbinin seni bir makam-ı mahmuda (şefaat makamına) göndermesi kesindir. Enbiya:26 Böyle iken dediler ki: "Rahmân çocuk edindi." Allah bundan münezzehtir. Doğrusu melekler (Allah"ın çocukları değil.) ikram olunmuş kullardır. 27- Onlar Allah"ın sözünün önüne geçmezler, hep O"nun emriyle hareket ederler. 28- Allah, onların önlerindekini de, arkalarındakini de (yaptıklarını ve yapacaklarını) bilir. Onlar, Allah"ın hoşnud olduğu kimseden başkasına şefaat etmezler. Hepsi de O"nun korkusundan titrerler. Rum:13 Allah"a ortak koştuklarından, kendilerine şefaat edecekler de bulunmaz. Onlar, o zaman Allah"a koştukları ortakları inkâr ederler. Sebe":23 Allah"ın huzurunda şefaat da fayda vermez. Ancak izin verdiği kimseninki müstesna. Nihayet kalblerinden dehşet giderildiği zaman "Rabbiniz ne buyurdu?" derler. (Şefaat sahipleri de): "Hakkı söyledi" derler. O, her şeyden yüksek ve büyüktür. Zuhruf:86 Onların Allah"ı bırakıp da tapdıkları putlar şefaat hakkına sahip değillerdir. Ancak bilerek hakka şahitlik edenler şefâat edebilir. AMA sunuda unutmamak lagzim! Bakara:255 Allah"tan başka hiçbir ilâh yoktur. O daima diridir (hayydır), bütün varlığın idaresini yürüten (kayyum)dir. O"nu ne gaflet basar, ne de uyku. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O"nundur. İzni olmadan huzurunda şefaat edecek olan kimdir? O, kullarının önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir. Onlar ise, O"nun dilediği kadarından başka ilminden hiç bir şey kavrayamazlar. O"nun kürsisi, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Onların her ikisini de görüp gözetmek O"na bir ağırlık vermez. O çok yücedir, çok büyüktür. (IZNI OLMADAN! diyor ayette) |
Ucaklar, avrupa ülkelerinden kiralanmis
ve lufthansa tarafindan kontrol ediliyor.. hata varsa kendi sirketlerini kapatsinlar!
|
Dinim ISLAM ve islamda zorlama yok!
sen bunu bilmiyorsan sana yardimci olamam
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:10 Uhr. |