![]() |
Sihe Antowrt und Frage von vorhin o.T.
ohne Text
|
Hadisleri o degil BEN inkar ediyorum
oda ne olsa eski Hocalardandir... öylke kolay kolay Hadisleri yikip atmazlar...
Ben atarim... cünkü Kurandan baska DIN yani Vahyii kaynagi ancak EHLI-Kitaptir..... baskasi yoooooooooook.... Digerlerini tümü insan maldir... bende insanin söylediklerini DIN yapacak kadar SALAK degilim.... Salak olanlar yapsin... Kaldiki sen bana Kuranin Kuran disi Hadis yada baska Safsatalari kabul ettigini nerede yaziyorsa göster ve CEHALETIMI gider.... Yapamazsin... cünkü sen kötü niyetli bir Cahil insansin.... Resmen Kurana iftira atanlardansin... Sen simdi Terörist degilde nesin.... haaa Bin Laden haaa sen.... |
Sence neden EHLI kitap demis
yani simdi Kuran bilmiyormuydu bunun saptirlmis bir kitap oldugunu ????
Hmmmmmm yani Allah yanlis yapmis... Vahyiileri yollarken, Ehli-Kitabin saptirildigini unutmusmu ??? Nasil yani... Kuran bir Safsata olan kitaba nasil olurda EHLI-Kitap der.... Yoksa Safsataya bürünen sen olmayasin ???? |
kurani iyi okumamissin..
yahudilerin yaptiklari orada yazili ac ve oku.. ;O) simdiye kadar actiginda bile süphe etmek gerekiyor gibi!
kurandan baska kaynak kabul etmiyorsan, kuranin ayetlerini inkar etmis oluyorsun, istersen önceki yazilari bir gözden gecir, ama kurandada bulabilirsin.. yenilecek etler konusunda görebilirsin ;O) |
SEN peygambermisin? YNÖnün demedigi
bir sey iddia ediyorsun?
|
Was hat dich denn geblendet? o.T.
ohne Text
|
Kuranin Kuran disi kaynak gösterdigi
Ayetleri gösterirmisin.... benbu hususta cahilkalmisim
|
o konu icin bir sey yazmadin galiba?!
ara bul, bana ne! Kac sefer sana cevap olarak ayeti ve mealini yazdik, sen halen soruyorsun! ARA abisi ara
|
Ne laka be adam.... oda senin gibi Hadis
ama ben Hadisci degilim.....
|
iftira ??
ne iftirasi gercekleri yaziyorum ben !
|
nimm einen teil deiner antwort und meine
antwort und sehe da.. du hast keine ahnung..
ARA ve bul! göreceksin kuran ne diyor! |
olamyan bir seyi HZ: Muhammed bile
bulamaz.... o yüzden sen git Kuran disi Safsatalara inan ve ibadet et...
Seni Salih MAelin degil... o taptigin kara Hocalar sokacak cennete |
Kimin gercegi ?? seninmi ???
aber nicht die meine
|
Tefsir yazacak kabiliyeti
olmayan birine ne kadar itibar gösterilir ! Ben ona ilahiyat prof. sörlügünü bile vermem.
En güzeli Elmali Tefsir dir onu oku ve vaz gec su acemi profsörlerin dediklerinden. Hem Tefsir yazmasini beceremiyorlar. Yazilan ve deger verlen eserleri begenmiyorlar. |
Tefsir yazacak kabiliyeti
olmayan birine ne kadar itibar gösterilir ! Ben ona ilahiyat prof. sörlügünü bile vermem.
En güzeli Elmali Tefsir dir onu oku ve vaz gec su acemi profsörlerin dediklerinden. Hem Tefsir yazmasini beceremiyorlar. Yazilan ve deger verlen eserleri begenmiyorlar. |
aney, 200 sene sonraninolup olmiyacagini
nerden biliyorsun? sen peygameberligi asmis, kendini allah zannediyorsun galiba.. utanma yokmu sende? akil yokmu? inanc yokmu?
|
olmayan bir seyi ben aramam...
var diyen göstersin....
Bende diyorumki... Yoooooooookkkk... Yahu bu oldu senin Laikligin gibi.... Bende diyorum Laiklik Kuranda var... ara bul... hihi... aaaaa aaa aa a acayibim dimi |
wieso musst du immer letzteres sein :O)
bemüh dich doch mal
|
kurandan oku, meleklerin sefaati mesela
:O)
|
Ne demek istiyorsun ??
Kurana ve Allahin kitabina kafami tuttugunu saniyorsun ? Kurallar konmustur ve uyulmasi gereken kurallardir. Kendi istegine göre kurallari silemezsin. Benim kicim seksi degil diye kicinimi acmaya kalkacaksin ?
Kirmizi isikta durun diye bir trafik kuralli var. Sen yok ben yesil de durmak istiyorum ve kirmizida gecmek istiyorum dersen ne olur ? Bu da aynisi! Öyle kafana göre kural koyma ! |
ATATÜRK öldü ve sözde LAIKler
kendi kafalarina göre laiklik yürütüyorlar!
Birakin artik adamin pesini ;O) |
Elbet tabi.....
sen kimbilir hangi hiyarin yazdigi Laga Lugalara inaniyorsunda senin coluk cocularin ileride neden benim yazdigim Hadislere inanmasinlar.... ???
Hiiiiii yani |
Yaa dostum onun sana ihtiyaci yok
senin profluk verecek durmun bile yok...
elindese al elinden |
kirvimak ??
burada kimin kivirdigi kimin keyfine göre cevap verdigi ortada oralara girmene gerek yok. Sen benim sorularima zaten yeterince cevap veremiyorsun ve kiviriyorsun!
Dine yalan hadisleri sokanlar kimlerdir? Kimse kim bana göre en adi serefsizlerdir. Ama yalanlari bahane ederek günümüzde sahih hadisleride Islam dinin bir parcasi degilmis gibi davrananlar onlardan asagi degildir ! |
Kralin hakkini Krala ver o.T.
ohne Text
|
Yani Pilavin tarifi yada Laikligin tarif
yokmu ????
Hmmmmmm neden acaba ?? |
Kuranda kafani degil.... örtünün meri
var.... das gilt auch für Männer.....
Cünkü ben erkeklerin örtünmeleri icin bir Kuran emri göremedim..... Simdi erkeklerin ciplak gezmeleri caizdir dimi ??? Nasil olsa Laiklik Kuranda gecmedigi icin DIN disidir ya... iste erkeklerin örtünmesi Kuran disi ya.... o zaman erkekler ciplak gezsin ..... wäre doch Cool dimi ??? |
ne izleden bakam yine? o.T.
ohne Text
|
senin gercegin ne? tevrattanmi okudun?
yoksa incildenmi?
|
Erkeklerin ciplak gezmesini engelleyen
Ayet varmi Kuranda ?????
Ahzap 59 veya Nur 31 karilar icin gecelidir......hmmm o halde Kuran disi olan her seyi atalim... Mesela Liklikde Kuran disidir... Mathematikte Kuran disidir... Biz erkekler olarak hepsini atalim cöpe ve anadan dogma ciplak gezelim sokaklarda.... Ne olsa Kurana aykiri geliyor dimi.... yaaaaNIIIIII engelleyen Ayetler yok..... Also ne dersiniz.... Sikiysa cikarin bir erkegin ciplak gezmesini engelleyen bir Ayet..... würde mich mal so interessieren.... Hani her sey DIN de var diyen SAFSATACILAR varya iste onlar uydursunlar bakiim bir Ayet |
sen oku ve kuranda olmadigini bana göste
r
ben sana oldugunu göstermistim BITTI :O) |
Seysini tutupta elimize alamadikya
o bir Halk kahramanidir... tüm dünyaya mal olmus bir Dünya Lideridir.... bu DINLE alakali degil.... ahlakla alakalidir...
Yahu erkeler Kurana göre ciplak gezebilirlermi ??? |
senin kaynagin ne? atatürkle öbür taraft
a konustun galiba.. :O)
|
Cok basit bir soru
KUranda erkeklerin örtünmesini emreden bir Ayet varmi ????
Yani rastladinmi öyle bir Ayete... ??? Eger yoksa... o zaman erkekler ciplak gezsinler ne dersin..... nede olsa Kuranda yok |
Neyi ?? o.T.
ohne Text
|
baska yerde angir diyorum :O)
anlasana.. ama nerde :O)
kaynagina bile inanmaz |
Beyisiz ... olmayan bir sey gösterilemez
hic okulda felsefe okumadinmi ???
Yoll Geil... hey das hier ist nichts.... jaaa wooo ... keine Ahnung musst selber finden hehehehe... Vool der Vogel bist du.... Senikisi DIN degil... SAFSTALAIK |
Yoook yaa Hadiste yaziyor o.T.
ohne Text
|
hem o hadis inkar etmiyor diyorsun, hem
de kendin inkar ediyorsun.. o zaman prof inkar etmiyorsa, sen neden inkar ediyorsun? ;O)
|
Sahih sayilan 16 Hadisin disinda
gerisi DIN sayilmazda ondan...
Yasar Hoca bana bakinca yanlis veya doigru hadisleri ayird edecek kapasiteye sahip... ama ben degilim... o yüzden onlara bakacagina bir TEFSIRE bakarim... olay bu kadar basittir |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:34 Uhr. |