![]() |
Gelcek güzel yarinlar bizi bekliyor
Artik bir seyler kirildi.... Kiroluk, Lazlik veya dincilik fasa fisoluklar yada Osmanli evlatlari yada hasta adam von Bosporus sökmüyor artik......
Obwohl es Zeitlich gesehen, das ganze wenige Jahre oder Jahrhunderte zurück liegt, insteressiert es den Menschen überhaupt nicht mehr...... Iste Politika böyledir... bir sey ist nur solange wichtig solange man davon profitiert, wenn man es nicht mehr braucht, wirft man es weg........ sakla samani gelir zamani gilt nicht für Politik........ O yüzden artik Cahillik ve bilgisizli argumen olarak hic bir yerde kimse kimsenin önüne koyamiyor.... bilmiyorsan bilene sor... So einfach ist das ganze |
Ya daha bunda üc ay önce ARD de
yani bir devlet kanalinda ...
"Die Islamisten sind im Anmarsch " diye sloganlar vardi... Bazi alamanlar korkmaya baslamislar .... Nede olsa onlardada cahiller var... Ne diyorlar : "Wir wollen keine Islamisten".. Wow... bizde onlara öyle sey diyormuyuz .. Wir wollen keine Christen und Missioniere in Tr... Allah bunlara akil versin.. Bunlarin yüzenden PKK simardi |
Evet... Evet.. dogrudur.
Zaman Bilgi zamanidir...
|
Valla Abrupadan banane .. Tr girmesede
olur...
Biz Türkler yada su Kürtler ....yada ermeniler ... Birak sunlari artik ya .. birak .. Kicini yirtan ve ABye girmek isteyenler buyursunlar ABde yasasinlar. Ben ABye gidip geliyorum ve her dönüsümde Tryi daha fazla seviyorum .. Benim Türk insani nerde ve diger ABliler.. Eger ABye girmek isteyen varsa buyursun daha öncede girsin ve yasasin.. Banane... Paranoya maranoya yok.. Senin laflarinda birsey cikariyorum.. Türk lafini kullanip Kürtlerin ne kadar mahdur oldugunu ortaya cikariyorsun.. Birakin artik Türk kimliginlen calismayi.. Vallahi siz Kürtler her yerde aynisiniz.. Onun icin hic bir zaman bir Kürtlen is yapmam.. Ne mal satarim nede onlardan mal alirim... Biz Türkler hic kimseye birsey yapmadik.. OK mi güzel arkadasim.. Insan ve Kürt olduguna saygi duyuyorum her zaman .. |
Biz Türklerin ne kadarda düsmani varmis
vallahi ... Ne kadar kiskanc ve kompleksli insanlar varmis bu dünyada bukadar tahmin olucagini tahmin etmezdim.
Ve burada bazi kisilerin sayesinde gördüm. Dönüp dolasiyorlar ve Türklerin ne kadar Barbar olduklarini yaziyorlar.. Biz Türkler cok caniyiz ve zavalli ermeniler :=) Simdide Kürtlere ayni baskiyi yapiyoruz... Aman ya Bush Amcamiz gelsinde biraz bize Etik dersi versin.... Ve Joschka Amcamda bize bizim ne kadar barbar oldugumuzu anlatsin. Bazi kardeslerimiz burada AB üyeligi icin fikir beyaninda bulunmuyorlar... Bos bos mesajlar yazip biz Türklerin ne kadar vahsi bir millet oldugunu yaziyorlar.. Birazda fikir üretimi yapin ama ilk önce bilgi sahibi olun... PKK ve APO tarihe gittiler... ALTIN KAFES MUDANYADA |
... :))) o.T.
ohne Text
|
Zamaninda Süleyman darman duman
atmis adamlari... elbette korkarlar ve cokta haklilar.....
Bizlerde hic az degildik, hele hele 46 sene Saltanatinda Süleyman namaglup hayatini bitirdi.... ama görecek gününü... haksizlarin Allahin sisteminde cezasiz kalmazlar... Aynisini AB lilerde yapti... man denke an die Kreuzzüge..... birincisi sonuc verirken ikincisini Ünlü Selcuklu Ordulari silip süpürde ve au anki TR de son buldu dieser Kreuzzug..... Her iki tarafda hakli digerinden kuskulanmak.... |
:( ich meinte mischkox
wegen seiner Meinung hinsichtlich Ataturk !!!
|
und du kennst Satyriasis??
also bitte.. Schlagabtausch kann auch anders stattfinden!
|
ja.. :( ona demiyor tabi.. ! :( o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:31 Uhr. |