![]() |
Sonderschüler ??
Benim egitim seviyemi bilmiyor oldugun halde böyle asalik seyler yaziyorsun! Sana ancak su sözüm var. Müslüman olmadan insan olmayi ögren !
|
Vatani satan sihniyete tapiyorsunuz siz
ama bu ince noktalara girmek benim görevim degil. Kim kimi satti.
Siz kurtardik derken, düsmanin kültürüne niye merak sardiniz ?? Düsmanin kendinini sokmadik ama ahlakini kendimiz aldik !! |
Benim kanimda ermeni kani yok
terbiyeni bozma.
Ermenilerde insan ama ben onlardan olmadigima göre onlarada benzetilmemi istemem. Yorum yaparken biraz dikkat et. Bende sana o pis misyonercilerden birisin diyormuyorum ??! Sunu cok güzel ögrenmissiniz. Propoganda yapmayi !!! |
Avukatlik degil görevim
insanlik.
Burada dostca konusmak dururken asil siz küfüre bas vuruyorsunuz. Hepniz bir Elazizlersiniz. Ama ne anlatayim. .. |
Biz allahtan baska kimseye tapmiyoruz
Iftira etme !!
Biz ona buna tapiyorsak sende Yasara tapiyorsun anlamina gelir! Konuyu istedigin gibi ceviriyorsun cevaplar yok sadece propaganda ! |
Ben müslümanim
insallahda mümin olmaya calisiyorum.
Muhammedilik diye bir kavram var onu bir arastir ondan sonra sucuyum bucuyum de. Sen ancak yasarci olabilirsin ! |
ama bayraktar senin kafadasin degil
efendi !!! Karsinin kafasi kapali hatirlatayim!
|
einsteinin profsör ünvani yoktu efendi !
ohne Text
|
neye göre atiyorsunuz
ne yaptiginizi saniyorsunuz ??
Hadislerin tamamini atmak bilimsel bir arastirmadanmi ibaaret yoksa nedir ?? Onu cocuk bile yapar. Nerede bilimselligi bunun?? Adi yeniden yapilanma olan seyin ne hayir gelir |
Gercekler dedim efendi o.T.
ohne Text
|
seninkisi pece taksin
kici acik olsun öylemi istiyorsun ??
|
EN BÜYÜK GALATASARAY!!! OKADARRRRR...!!!
ohne Text
|
Belli o.T.
ohne Text
|
laik ligi cikaranlar
hiristiyanlar bir iki avanakta onlari örnek aliyor 1400 boyunca laik lik Islamin icinde yer almamistir
senin gibi sakatlar bunu yerine getirmistir neyse zindikcigim sana kepceylen yedirsek bile anlama kabiliyeti yok sende |
Eli Kanli Sosyal DemokratGine Kazandi
Blair yapilan secimlerde yeniden secildi Avrupada sosyal demokrasileri bile elli kanli halde.
Savasa karsidilar güya sosyal demokratlar ama Afganistan da Irakta yaklasik 1 milyona yakin insanin kanina girdiler. Bir sosyal demokratta demokrasiye hamam böcekleri yakistirmasi yapti almanyada gercektende bu demokrasi dedikleri sistem hamam böcekleri gibi ise yaramaz bir sistem. Insanlari laik liklen ve demokrasiylen avutuyorlar bakalim nereye kadar zaten vatikandan Hacli Avrupa sinyalleri veriliyor vatikan ne derse o olur bundan sonra. |
Afgan Direnisi 20 Coni Öldürüldü
ABD işgaline karşı özgürlük mücadelesi veren Afgan direnişçiler havaların ısınmasıyla birlikte işgalcilere yönelik baskınlarını artırdı. Dün Taliban"a bağlı direnişçiler tarafından bir ABD üssüne yapılan baskında, 20 Coni"nin infaz edildiği 9 direnişçinin de şehid olduğu bildirildi. 5 saattten fazla süren çatışma sonrası 35 ABD askerinin de yaralandığı öğrenildi. Amerikalı askeri sözcü Albay James Yonts tarafından baskın sonrası yapılan açıklama da; "Afgan direnişçiler iyi eğitimli, iyi silahlanmış kişiler; kendilerini iplerle bağlayıp kaçmadan savaşıyorlar" denildi.
<a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=9014" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=9014</a> |
Bir sünnet vardir oda allahin sünneti
Bir sünnet vardir oda allahin sünneti... !abcdfg hepsi kurana isarettir buhariye tirmiziye ali baba ve allaadinin sihirli lambasi masalarina degil..
yASAR nURI SIMDI ALLAHMI OLUYOR? KURANI KAFASINA GÖRE YORUMLUYOR BILMEM NAMAZ GÜNDE 3 KERE KILINABILRI FALAN FILAN ULENN DINGIL PEYGAMBER EFENDIMIZ 23 SENE BOYUNCA GÜNDE 5 VAKIT BOSUNAMI KILMIS HAHAHAHAHAHAHA GECCC O YASAR MASARLARI GEC O NURI MURILERI |
SENDEN IYI DINSIZ YOKKI
SANA KAC KEZ DEDIM HALA ANLAMIYORSUN IRKCILIK DESEN VAR SENDE KURAN DA LAIK LIK OLMADIGI HALDE VAR SENDE
KURANDA KEMALIZIM OLMADIGI HALDE VAR SENDE DAHA SAYAMIYACAGIM PISLIKLERIN VAR COGUDA KURANDA YAZMIYOR |
Y.N.Ö Selman Rüsdi"lige heveslenmek
Selman Rüsdi"lige heveslenmek
Sayin Yazar Mehmet Niyazi Özdemir geçen hafta henüz anlatmisti: -Televizyonda Yasar Nuri Öztürk"ü dinliyordum. Seyircinin biri programa telefonla katilarak Yasar Nuri"yi "sen ne konusuyorsun; ilahiyat hocasisin ama namaz bile kilmiyorsun?!" diye payladi. Verilen cevap insanin ar damarini çatlatacak cinstendi "ben namaz kiliyorum ama sizin gibi Emevi ve Osmanli namazi kilmiyorum!" Bu telakkiye göre ondört asirdir her gün milyonlarca Müslümanin günde bes defa eda ettikleri ibadetin adi "Emevi ve Osmanli namazi" oluyordu. Haberle kendi kendimizi yerken isittiklerimizin hemen ardindan bu defa da ayni sahsi bir haber bülteninde bizzat takip etme sanssizligina duçar olduk. Televizyon istasyonu, Yasar Nuri"nin bir kanalda yayinlanan kendi programinda Sakal-i serif ziyaretine "putperestlik" demesi üzerine O"nunla telefon mülakati yapiyordu. Adi geçen söyle konusuyordu: -Sakal-i serif ziyareti putperestliktir. Ben bu ziyareti yapanlara "putperest" demiyorum ama bu hareket putperestliktir. Bu adet islam öncesinden kalma bir örfdür. Hem hazreti Peygamber; hem de Cin Suresi ile Kur"an tarafindan yasaklanmistir. Üstelik teshir edilen sakalin Peygamber"e ait oldugu ne malum? Bunu daha önceki yüzyillarda baskalari da söylemislerdir. Ben de ilk defa dile getirmiyorum. Kitaplarimda da yazdim. Avama mahsus "Emevi ve Osmanli namazi" yerine yüksek seçilmislere layik ask namazi kildigini ima eden havasligi kendinden menkul Yasar Nuri, dini bütün Müslümanlara hakaretinin haftasinda bu defa da yine ondört asirdir Müslümanlarin tekrar ede geldikleri bir hurmete; bir muhabbete; bir güzel adete putperestlik diyor, iftirasina Sevgili Peygamberimiz"le, sallallahü aleyhi ve sellem, Kur"an-i kerîmi sahit göstermeye kalkisiyor, kalplere de bir süphe tohumu ekmeye yelteniyordu. 1980 sonrasinin bir takim sahne sanatçilarina bile Profesörlük verildigi kolay ortaminda bu unvana kavusan Yasar Nuri, anlatirken televizyon da emniyetteki suçlulari teshir edercesine döne döne mü"minlerin Hirka-i serif ziyaretleri ile yüzlerini gözlerini mubarek hirkaya sürmelerini veriyor; bir yayin kurnazligi ile konusma ve görüntü üst üste bindirilerek peygamberlerine sevgilerini ifade eden onlarca insan asagilaniyordu. Tasavvufu, tarikati, kerameti, evliyayi inkâr mezhep imami ile mezhepleri inkâr, islam alimlerini inkâr, hadisi serîfleri inkâr, önceki müfessirleri inkâr, türbe ziyaretini inkâr...inkâr, inkâr, inkâr. Hani nerede ise adam "Kur"an, Peygamber"e degil; bana vahy edildi!" diyecek. Belki yakin çevresine bu kadar olmasa da buna benzer seyler de söylüyordur. El insaf! Asirlardir aliminden sade Müslümanina kadar herkes yaniliyor. Buna karsilik her seyin dogrusunu yalnizca Yasar Nuri Öztürk biliyor. Sevgili Peygamberimizin vücut yapilarini anlatan semaili seriflerine "Hilye-i Saadet" dendigi gibi; mubarek sakal-i seriflerine de "Lihye-i Saadet" denir. Hilye-i Saadetleri tasiyan nakiller, tâ hazreti Ali"ye, radiyallahü anh, dayanir. Lihye-i Saadetler de tamamen kayda baglidir. Her sakal-i serifin seceresi mevcuttur. Efendimiz sakallarini düzeltirken kesilen killarin zerresi ziyan edilmez; Eshab-i kiram, aleyhimürridvan, tarafindan teberrüken muhafaza edilirdi. Bunlarin kaydi tutularak günümüze kadar intikal etmistir. insan bu noktada söyle düsünüyor: Eger Sakal-i serif ziyareti putperestlikse; hat san"atinin en güzel numuneleri olan Hilye-i Saadetleri evlerine asanlar da putperest olmus olur. Eger Sakal-i serif ziyareti putperestlikse Hirka-i Saadet Dairesi ile Hirka-i serif Camiî"nde bulunan mubarek hirkalari ziyaret de putperestlik olur. Eger Sakal-i serif ziyareti putperestlikse camilere Allahü teâlâdan baska Resulullah ve Dört Büyük Halife"nin isim levhalarini asmak da putperestlik olur. Eger Sakal-i serif ziyareti putperestlikse sanli Peygamberin Medine sehrinde bulunan türbesini ziyaret de putperestlik olur. Zaten asil maksat da o ya! Vehhabilerin gücü yetse bunu bir ân evvel gerçeklestirirlerdi. Onlara göre bunun "eger"i de yoktur. Efendimizin bile olsa orada yatandan dolayi bir türbeye saygi sirk yani putperestliktir. Suudiler, rejim ihraci için islam ülkelerinde ve bu arada Türkiye"de çok sayida kisi satin alarak beyinlerini yikadilar.islamin basi edep, ortasi edep, sonu edeptir. Hiç bir edebsiz Allah"in rizasina vasil olamaz. ilim, amel ve ihlas sahibi olan müslümana "islam alimi" denir. Yani alim olmak için o begenmedikleri "Emevi ve Osmanli namazi"ni kilmak sarttir. ilim amel ve ihlasdan biri noksan oldugu halde kendini islam alimi tanitanlara "ulema-i su/kötü din adami" denir. islam alimleri dinin bekçisidir. Kötü din adamlari ise bir sey yaptiklarini sanarak dini tahrip ederler. Hiç kimse; Yasar Nuri Öztürk de Selman Rüsdi"lige heveslenmesin. Mü"minler, bu fitne tuzaklarina düsmeyecektir. Kaynak: Türkiye gazetesi <a href="redirect.jsp?url=http://www.enfal.de/genel2.htm" target="_blank">http://www.enfal.de/genel2.htm</a> |
Kurana uyuyoruz
Namaz kiliyor zekat veriyor oruc tutuyor Allaga inaniyor Peygamberin yolunda gidiyoruz.
Sizlerse Kuranda ismi gecen Peygamberin deyilde kici b....lu bir iki kel mahmutun yolunda gidiyorsunuz |
Yasar Nuri bir dahidir... Rusdi ise sizl
erin dostudur....
Aradaki fark basit ama gecerlidir |
Senin istemenle olmuyor
Tüm demavi DINlere mensup olanlar ve olmayanlarda Cennetliktir...
Yeterki Allaha ve ölümden sonra dirilmeye ve hayatlari boyunca iyilikler yapsinlar.... Asgari olarak Kuran bunu belirtiyor... yani Allaha IMAN etmek.... |
Ben Ermnisin demedim.. stilin ayni
yani elinde kaynak yok... ve ayni zamanda uzman degilsin... kalkmis yok o adam yinede haksizdir...
Yaaa güzelim gel sen onu ona bir TV Programinda anlat ve maskesini düsür bakiim.... Mehr will ich doch gar nicht |
:)) o.T.
ohne Text
|
Hafdisleri Mezhepleri DIN eden
onlara tapmiyorda ne ediyor sence ????
Yani Kuran disi uygulamalari DIN etmek Mezheplere ve benzeri Safsatalara tapmak degildir nedir ??? Resmen tapmaktir.... Zaten Üstadlardan Salih Hoca acikladi... insan lkafasinda bir Allah resmi olusturu ve ona tapar... Allahi tanimaz ve daha taniyamazda bile |
Yasarda Muhammedidir... yani saaadece
Müslümandir... Hadis ve Mezhepo DInlerine tabi degildir....
Tüm semavi dinleri kabul eden ve tüm Semavi DInlerin temelinde yatan evrensel Müslümanliktir onun isi.... ve bizlerinde tabi |
Olabilir... kafayi kapamalan
Müslümanlik olmuyor... kaldiki o karisin kafasini kapattirmistir....
Benim saclarim cogu karilarinkinden daha seksi.... ne olacak simdi bendemi kapatayim.... Haaaaa ben ciplak gezeyim bari... kuranda bana yani erkeklere kapan demiyorki ...... Naaaaa was sagst du dazu.... ben ciplak gezsem hangi Ayete karsi gelmis olurum bakiim ??? Böyle bir Ayet yokki |
Kafirin Ögrencisi Kafir Enis? :O=)))
Yaziyi okumamisa benziyorsun?
Kutsal Kitab sosyetenin moda kitabi deyildir senin dini anlayisin Alevilere ve Hiristiyanlara daha yakin? Sana delilleriylen ne mal oldugunu anlatmistim ama götten anliyor agizdan osuruyorsun :O=))))))))))) |
Sen elinden almissan yoktur
Prinston Unisinde Prof degilde Essek olrak ders vermis olmasin
|
Ben evrensel Müslümanim
Senin gibi salako gibi kendimi Allahin Jandarmasi sanmiyorum....
Tüm Semavi DINlere mensup olanlar Salih Amel islediklerinde Cennetliktirler..... Sizinkisi DIN degil... Safsatadir.... Kadliki aranizda erkek olanda yokki... Kalkip bunlari sizin KARA HOCALARINIZ TV de Yasar Nuriye anlatsin bakiim.... Naaaa alle samt FEIGLINGE |
DINE kim sokmus Hadi madisi
Bir Resülmü yoksa Allahin biz AZMAN kulumu ????
Hadi cevapla... ama kivirma... asiri sekilde kiviriyorsun cünkü |
Kuranin gerceklerimi yoksa senin
gerceklerinmi ???
Wohl eher die deine |
mal was anderes... sende takdir o.T.
ohne Text
|
Suanki Yahudilerdemi Cennete
girecekler yada hiristiyanlardami?
suan okunan tevrata inaniyormusun yada suanki efangelizim katolik ortotox hiristiyanligini kabul ediyormusun? |
YAHU VER SU PILAVIN TARIFINI
veremiyorsan HALT DIE KLAPPE
|
Yaaa sen beni gec... bana ulasabilmen
icin tam 40 firin daha ekmek yemen gerek....
Yani bir Kara Hoca grenci bana DINSIZSIN demisse... bu benim icin seref hitabidir.... Voll Cool.... Allah beni sizin DINIZE bakinca DInsiz etmis yaa... daha ne isterimki... Ben Müminim o kadar |
Sali AMel pesinde kosanlar girecek
Müslümanlarda öyle karaborsa Müslüman kelimesine inanipta Cennete girecek degiller...
Müslümanlardanda ANCAK SALIH AMEL ISLEYENLER CENNETE GIRECEKTIR Bakara 62, Maide 69, ALi-Imran 114-115 |
yahudiler hiristiyanlar kemalistler
Salih Amel islemiyorlarki Cennetede gitsinler?
hiristiyanlgin tarihi barbarliklan dolu HZ Isa zamanindan haric. yahudilere gelince onlarda üstün irk pesindeler hala. kemalistlerde yahudiler gibi üstün irkcilik yapiyorlar. yani senin durumun baya kötü motor yagi ile yaglamak lazim seni yazin eksin motorun bozulmus fitezin gecmiyor? tamire görün kendini tamir et sayin üstün irkci lazo? :O=))) |
hahahahahahahhahahaa
Müminmi bence deccal demek daha iyi olur :O=)))))))
|
SALIH AMELI olmayan direk CENNETE
giremez... kendisine kir seferde milyon sefer Müslüman kelimesini hatta kjcina bile yazdirsa... GIREMEZ....
SALIH AMELI OLAMYAN HIC BIR KUL... DIREK CENNETE GIREMEZ.... Cennete direk yolda girecekler bellidir.... SALIH AMEL ISLEYENLER..... yani insanligin yararina bir bulus üretenler.... onlarin yararina güzellikler anlatanlar... yada onlar icin sadaka ve iyiliklerde bulunanlar... ISTA ALLAHIN SEVGILI KULLARI BUNLARDIR.... DIN GÖZETMEKSIZIN ALLAH ONLARDAN RAZIDIR.... yani KURaNIN TABIRIYLE, MÜSLÜMAN OLMASALAR BILE KURANIN RUHUNA BAKINCA, ALLAH KATINDA MÜSLÜMAN SAYILACAKTIRLAR... CÜNKÜ yeryüzünde ALlahi bilen eksik olmayacaktir... ve hic bir zaman Allahi taniyan eksik olamdi.... Musevilerden, Hiristiyanlardan, Müslümanlardan ve diger Dinlere mensup kisilerde, öyle insanlar vardirki.... ALLAHA INANIRLAR, AHIRET GÜNÜNE INANIRLAR VE SALIH AMEL ISLERLER... ISTE DIREK CENNETLIK OLANLARDA BUNLARDIR...... Hiriytiyanlik ve Müslümanlik birer kavramdir.... yani Cenneti acan anahtar degildir MNüslümanlik ve diger dinlerin kelimesi.... Kicinada kazdirsaniz direkmen cennete ANCAK SALIH AMEL isleyenler girebilir..... Hayatiniz boyuncda iyilik yapmamissaniz... Cehennemde uzun mühlet kalacaksiniz demektir... care yok.... Cehhenemden AZTEN TÜM INSANLIK gececek.... ama en kisasini ve en az azabi iste SALIH AMEL YAPAN INSANLAR cekecek... ISTE DIN BUDUR..... DIN Müslüman, yada HIRISTIYAN KELIMESI DEGILDIR..... Bakara 62 Süphesiz inananlar; yahudiler, hiristiyanlar ve sabiiler(den) Allah"a ve ahiret gününe inanan ve iyi is(ler) yapanlara, Rableri katinda mükafat vardir; onlara korku yoktur ve onlar üzülmeyeceklerdir. Maide 69 Inananlar, yahudiler, sabiiler ve hiristiyanlar(dan) Allah"a ve ahiret gününe inanan ve iyi iþler yapanlara korku yoktur ve onlar üzülmeyeceklerdir. ALI-IMRAN 113-115 113. Ama hepsi bir degildir. Kitap ehli içinde, gece saatlerinde ayakta durup Allah"in ayetlerini okuyarak secdeye kapanan bir topluluk da vardir. 114. Onlar, Allah"a ve ahiret gününe inanirlar, iyiligi emreder, kötülükten men"ederler; hayir islerine kosarlar. Iste onlar iyilerdendir. 115. Yapacaklari hiçbir iyilik inkar edilmeyecektir. Süphesiz Allah, (günahlardan) korunanlari bilmektedir. ---------------------------------------- Hele hele Ali-Imran 114 Ayeti Kuranin ruhunu anlatan Ayet... ki Allah iyilik yapani mükafatlandiracagini söylüyor... ADAM BUDISTE OLSA...ALLAH inaniyorsa, Ahiret gününe inaniyorsa ve hayati boyunca Allahin buyurdugu gibi güzellikleri tavsiye ediyorsa.... ALLAH KATINDA MÜKAFATLANDIRILACAKRTIR... Eeeeee Allahin mükafati bellidir CENNET... 114. Onlar, Allah"a ve ahiret gününe inanirlar, iyiligi emreder, kötülükten men"ederler; hayir islerine kosarlar. Iste onlar iyilerdendir. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:49 Uhr. |