Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

01.03.2005 00:02

kes bu hafta nasil olsa sizide yenecegiz

antep kolay takim haklisin, o yüzden antepte siz kaybettiniz biz kazandik..

arti sunu unutma türkiyede bir iki takim haricinde kolay takim yok.. o eskidendi...

ama bu hafta en kolay macimiz var... cimboma karsi:-)

01.03.2005 00:03

GS:BJK 0:6 sorry ali ich muss es dir

klauen:-)

sampiyon karakartal oooooo

:-)

aliconda 01.03.2005 01:28

Das stimmt.

Nur eigentlich bin ich total gegen PRÄMIEN!

Prinzipiell ist es sogar Schwachsinn, den eigenen Spielern Prämien anzubieten oder sogar zu bezahlen.

Schliesslich kriegen die ja Gehalt und sollten doch als NORMALE Aufgabe sehen zu gewinnen!

al"

aliconda 01.03.2005 01:31

Hadi hadi :-D

Nasil Akcaabat Sebatspor Trabzona yatiyor aynisi da Trabzonun kan kardesi 6azelsaraya yatisidir.

Öyleki alismislarki, Sampiyonluk macinda bile 6azelsaraya yattilar hehehhehhehhehehe

aliconda 01.03.2005 01:41

Trabzon spielt vielleicht gegen euch

unentschieden.
Aber gegen cinjon werden die WIEDER garantiert verlieren.

Also müsst ihr sie und cinjon nächste Woche schlagen.

Trabzon ist nicht wirklich so stark wie früher sondern ziemlich alle anderen sind schwächer geworden!

Kuck dir mal die mitte der Tabelle an!

01.03.2005 01:43

das ist zu weit her geholt

Simdi Istanbuldan 4 takim katiliyor Süper Lige... hepsi birbirine yatiyormu ????

Yada Samsun Galatasaraya yattimi ????

Neinnnn.... yakinda Trabzonda Istanbulda oynayacak.... kimse kimseye yatmadigini ve üstelik gününde olan bir Trabzonsporun buna ihtiyaci olmadigida kesin...

Akcaabata gelince... öyle önüne gelene yatarsan, Ligden düsersin..... ben sahsen yattiklarina inanmiyorum... cünkü adamlarin takim gücü ancak o kadar..... mehr haben die nicht darauf... bir Galatasaray yada bir Feneri yanacak gücte degiller

01.03.2005 01:45

Ich wüde sagen 2-2 wird es Enden

Besiktas Form yakalam pesinde Galatasarayda Sampiyonluk pesinde... kaldiki birde seref var ortada.. öyle hic biri digerine au anki Formlariyla acik ara yenilmez..... espiride olsa

aliconda 01.03.2005 01:46

Alle vier aufgezählten sind dieses

Jahr keine starke Gegner mehr!

Ausser SAKARYA, weil die seit Wochen im Aufwind sind!

Antep ??? Gurken
Malatya ??? Gurken (sorry Aykut)
Denizli ??? Hab sie gegen euch gesehen -&gt OBERGURKEN!

Na ja ... wenn du die als Maßstab nimmst, darfst du ruhig sagen, dass BJK nur gegen starke Mannschaften gewonnen hat.

al"

aliconda 01.03.2005 01:52

HIRSIIIZ VAAAAAAAAAAAAAR o.T.

ohne Text

aliconda 01.03.2005 01:56

Klar doch :-)

Sebat cikipta sampiyonluga oynayan T.Sipordan puan alacak???

Inkilap cikar Trabzonda be !!!

LOL

uhbarracuda 01.03.2005 02:30

yazik bin kere yazik ; ) hehe

Yazık Beşiktaş"a

Beşiktaş İnönü"nün keyfini süremiyor. Sakarya maçında yaşananlar, Türk futbolunun çarpıklıklarını belgeliyor, zararı hep Beşiktaş görüyor..

Sen Nasıl Yorumcusun Erman Toroğlu
Çıktın televizyona "Beşiktaş seyircisi, Şenol"un anasını düzgün götürün" gibi çok çirkin bir laf ettin. Küfüre tepki göstereceğine küfürün inceliklerini öğretiyorsun. Milyonlar seni izliyor, ağzından çıkanı kulağın duymuyor. Millet tribünde küfür ediyor, sen ekranda. Eh, pes artık!..

Sen Nasıl Güvenliksin Harun Köseleci
Göğsünde Kartal arması taşıyorsun. Nerede olduğunun, ne iş yaptığının farkında değilsin. Görevin kavgayı önlemek, sen adam dövüyorsun. Güvenlikçi misin, eşkıya mı? Beşiktaşlı olduğun belli. Rakip futbolcuyu dövmekle en fazla zararı Beşiktaş"a veriyorsun. İnsanları senden korumak için güvenlikçi lazım..

Sen Nasıl Sorumlusun Turgut Arkan
Sayın Turgut Arkan. Beşiktaş İnönü Stadı"nın sorumlusu sizsiniz. O stada gelen herkesin canı, malı size emanet. Peki siz bu sorumluluğu kime emanet ettiğinizin farkında mısınız? Bu statta cinayet işlendi, bir mafya grubu loca bastı, güvenlikçi futbolcu dövdü. Sırada ne var? O koltukta vicdanınız rahat mı?

Sen Nasıl Futbolcusun John Carew
Carew, Beşiktaş"a milyon dolarlara mal oldun. Aldığın paranın yarısını bile hak etmedin. Beşiktaş taraftarının sevgisine bir türlü layık olamadın. Ya cezalıydın ya da sakat. Şimdi takım tam rayına girmişken gittin rakibe tükürdün. Hayati G.Saray maçı öncesinde ceza alacaksın. Bu mu senin profesyonelliğin?

Sen Nasıl Taraftarsın Sahaya Atlayan
Ya sana ne demeli? Sahaya atladın adam mı döveceksin? Sakarya kalecisi Şenol"un tahriklerine kapılıp kendi kulübüne zarar veriyorsun. Senin gibiler yüzünden Beşiktaş, evinde oynamaya hasret kaldı. Para cezaları da cabası. Kulübünü seviyorsan sevgini şarkılarla, tezahüratlarla ortaya koy.

Çok üzgünüz!

İnönü"nün güvenliğini sağlayan firmayla sözleşmelerini feshettiklerini belirten yönetici Kenan Öner "İstenmeyen olaylar yaşadık. Taraftarımız mutlaka sağduyulu olmalı" dedi.

Pazar günü İnönü Stadı"nda tatsız olayların yaşandığı Sakaryaspor maçının yankıları sürüyor. Siyah-beyazlı kulüp, olayların ardından ilk hamlesini dün yaptı ve Akaretler"deki toplantının ardından İnönü Stadı"nın güvenliğini sağlayan özel güvenlik firması STFA EuroServe"in sözleşmesini feshetti. Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, kulüp binasında yaptığı açıklamada, istenmeyen olaylar nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, "Güvenlik firmasıyla sözleşmeyi feshettik" dedi.

HEP DE BiZi BULUYOR
İnönü"de yaşanan gerginlğin penaltı atışının tekrarıyla başladığını ifade eden Gencer, "Her türlü hassasiyet de bizi buluyor. Diğer maçlarda penaltı atışı sırasında ceza alanına birçok futbolcu girerken bir şey olmuyor, bizim maçta nedense en ufak ihlal bile hemen değerlendiriliyor. İkinci penaltıda da herkesçe ne yaptığı bilinen bir futbolcunun, taraftarlarımızla diyaloğu olmuş. Sonuçta bu olay yaşanmış, elbette üzgünüz" yorumunu yaptı.

HERKES SAKiN OLMALI
Kenan Öner, yaşanan bu olayların ardından Beşiktaş"ın yeniden sahasının kapatılabileceğinin ifade edilmesi üzerine ise "Talihsiz bir olaydı. Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum" yorumunu yaptı. Öner, Beşiktaşlı taraftarlara da "Sağduyulu ve itidalli olmalarını rica ediyoruz, her ne olursa olsun sakin olsunlar. Yoksa çıkabilecek en küçük olaydan kulübümüz zarar görüyor. Onlara güveniyoruz" diyerek mesaj gönderdi.

KURT"A ACiL ŞiFALAR
Genel Sekreter Gencer, bu tür arzu edilmeyen ve içlerine sindiremeyecekleri olaylardan büyük yara aldıklarını belirtirek "İnönü"deki istenmeyen görüntüler, anlaşmalı güvenlik şirketinin görevlilerinin kabul edilemeyecek davranışları neticesi yaşanmıştır. Biz de bu şirtketle yollarımızı ayırdık. Olay sırasında burnu kırılan Sakaryasporlu futbolcu Serdar Kurt"a acil şifalar diliyoruz" ifadesini kullandı.

Quelle :<a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/bes101.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/bes101.html</a>

01.03.2005 02:31

Sie sind besser, als die anderen

Mannschaften!

Und wenn du nur die "4 großen" als Maßstab nimmst, dann seid ihr und Trabzon die schlechtesten, da ihr nur 3 Punkte aus den Derbys holen konntet.

:))

01.03.2005 02:36

Das ist wohl auch identisch mit dem

Begriff der Professionalität in der Türkei.

Europäische Spieler sehen es als Arbeit. Unsere dagegen nicht so ganz.

Sie wollen Prämien, so wie auch den Satz "Hadi kocum, aslanim benim usw.". Sonst sind sie nicht motiviert genug :)

01.03.2005 02:39

Ist wohl eher dein Wunschergebnis :) o.T

ohne Text

ryanphillippe 01.03.2005 12:00

??? o.T.

ohne Text

ryanphillippe 01.03.2005 12:01

ohhh wie schlimm...mist wurde...

...disqualifiziert, naja bin ja gewohnt immer disqualifiziert zu werden ;o)

01.03.2005 12:21

Sorry, ist nichts gegen dich. Aber

ich bin es echt leid Punkte für Leute auszurechnen, die sich nicht regelmäßig beteiligen.

kes 01.03.2005 12:23

BU KADARDA OLMAZ YA

NE HAKLA BU KADAR EMIN OLDU BIRDEN BESIKTAS TARAFTARI...oooo man

cumartesi akliniz basiniza gelecek...

kes 01.03.2005 12:23

gs kassiert bestimmt 2 tore von..

besiktas ??

ne ne

kes 01.03.2005 12:25

besiktas macinda cikan olaylari..

neden burda konu etmiyorsunuz???

her stata kavga felan oluyorda..besiktas macinda biraz abartiyor taraftar..

gecen sene antep macinda sahaya inen taraftar..
bu sene cinayet...ve son olarakda bu hafta sakarya futbolcuya döven güvenlik-görevlisi.

01.03.2005 12:34

üfff kes simdi ne demek istiyorsun

bu olaylar heryerde var...siz bizim demirlikleri kirip sahamiza girmeye calismadinizmi kes??????

ya yapma yaaa.. son samsun macinda adamlarin kafasini kiriyordunuz tribünde und und und?

noch was... görevli suclu ok ama yedek futbolcularinda yaptigina ne diyorsun? adamlar tekme tokat görevlilere giriyor.. ya küfürü onay etmiyorum ama küfür edenleri dövmeye kalsa sahalarda adam kalmaz...

yoksa yedek futbolcularin 3-4 adamla bir iki kisiye saldirdigini görmedinmi? bunu iyimi buluyorsun?

01.03.2005 12:35

ne hakla mi son 14 haftaya bak

biz yenen yok ondan heheheheheh

kes 01.03.2005 12:43

gs bu hafta yenildi

fb ve tsde yenilmiyor...yani bunu demek istedim

kes 01.03.2005 12:44

www.hurriyet.com.tr gir oku..

2 mac saha kapatma cezasi..ve
carewe tükürdügü icin ceza...

yani simdi bunada karsi degilsin oder??

yani tükürmeyide noirmal karsilamiyon?

01.03.2005 12:45

Nein es ist ehrlich meine Vermutung

wunschergebniss wäre, wenn Besiktas gewinnen würde...... das wäre besser für Trabzon, aber Besiktas ist gut drauf, deshalb denke ich das die nicht verlieren werden

01.03.2005 12:53

Alacak kalitesi yok arkadas

anla artik...... Sebat Fenerden puan yada Galatasaraydan alabilirse Trabzondanda alabilir...... kaldiki Sebatin Süper Ligde kalmasini bende cok istiyorum.... ama yapacak bir sey yok... Trabzonsporun kovdugu Futbolculardan kurulu bir takimla ancak bu kadari yapilabilinir

01.03.2005 12:55

Nein, aber von Tomas :))) o.T.

ohne Text

01.03.2005 12:57

Biz sampiyonluktan falan emin degiliz

ki, ikincilik veya ücüncülüktende.

Sadece sizi yenecegiz diyoruz, ondan eminiz!
:)))

PS: Nimm das hier nicht so ernst kescigim. Moraliniz zaten bozuk, bizde biraz kizdiralim diyoruz :))

01.03.2005 13:06

Olaylari karistirma kes...

Ilk yazinda Carewden bahsetmedin. Dolayisiylada Brat o konuya deyinmedi.

Ben maci izledim.

Evet, cok pis küfür ettiler. Ich habe nur noch den Kopf geschüttelt. Ama birde su yönden bakmak lazim. Hakem penaltiyi tekrarlatti. Neymis efendim oyuncu girmis ceza sahasina. Allah askina, bir iki adam cizgiye basiyordu diye yapilir mi bu?! Biz kac mac gördük sahaya girenler atacakti nerdeyse penaltiyi.

Ok, kuraldir. Tekrarda kaleci 2-3 metre öne cikiyor. Oda bir kural.

Seyirci bunlari hazmedemez hale geldi artik. Ben bile gicik oluyorum genelde bize karsi yanlis düdük calindiginda. Cok umursanmayan bir hata olsa bile! Seyirci küfür etmesinde sahaya mi insin yani?! Tekrar söylüyorum: KÜFÜRE KARSIYIM! Ama olaylari sirf yatilar, ettiler seklinde degerlendirmemek lazim. Neden diye sormak lazim.

Kavgaya gelince, Sakaryasporlu oyuncular neden saldirdilar öyle deli dana gibi tribüne dogru? Ayrica tribünden biriylede kavga etmediler, güvenlik görevlileriyle kapistilar. Illa tribün diyorsan, orda Sakaryasporun seyircileri vardi!

Carew"e gelince...En az 3 mac ceza vermelerini istiyorum! Cok igrenc bir harekette bulundu. Daran gibt es nichts zu verteidigen! Aber wie gesagt, das hat mit dem oben nichts zu tun!

01.03.2005 13:30

bu hafta sizi yenip arka arkaya 9.

galibiyetimizi alip, gencler macinda rekoru kiracagiz arka arkaya 10 kere yenme rekoru.. ah keske su gencler macinda haksizlik olmasaydi.. simdi sizin macta rekora cikardik:-)

01.03.2005 13:35

haklisin iki degil alti olacak:-) o.T.

ohne Text

kes 01.03.2005 13:44

sefilleri oynuyorsunuz haberiniz yok o.T

ohne Text

kes 01.03.2005 13:44

bir zamanlar gs 9 tane atmis..

weiss du das???

yani bitte!

01.03.2005 13:59

sefilleri bu haftadan sonra görürüz

kim sefilleri oynuyor....

01.03.2005 14:00

muahahaha ne zamanmis....

yoksa 1875 demi o zaman bizimkiler size bi o kadar cekti

kes 01.03.2005 14:13

brat derbi demek statistik demek ok...

gs hat mehr siege gegenüber besiktas
und der höchste sieg
lag bei

9-2 oder 9-3

ama öyle seyleri bilmezlikden gelmek kolay demi..

ne ne ne

kes 01.03.2005 14:15

ahhahha sehen wir ja...4 tage :)

simdi bosuna konusmayalim ok :)))

01.03.2005 14:51

aha und von wann? wo steht das?

söyle bakalim?

kes 01.03.2005 15:01

bin es am suchen..

eger bulamazsam...
en gec cuma veya cumartesi gazetede yazar

01.03.2005 15:11

kusura bakma arkadasim ama

ben kavga etmem...
benim kisiligime karsi bir hakaret edilmedigi sürece karismam kavgaya.
haftanin ouan durumlarinin altinda yazan kimin kac kez yarismaya katilmadigina bakarsan benim neden orta siralarda bulundugumu daha iyi göreceksin.
ben son zamanlarda internete giremiyorum, cünkü cok önemli imtahanlarim var su siralar ve anlayis gösterirsiniz ki, isim gücüm burada ön plandadir.
5 veya alti hafta katilmadim ben yarismaya.
her hafta ortalama olarak 7 puan aliyorum, bunu 6 hafta ile carparsak 42 puan eder. tabiki ortalama puanlarima dayanark söylüyorum (ohne gewähr)...
42 puani da suanki puanlarimla toplarsak gayet iyi yerde olurdum siralamada.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:37 Uhr.